Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2015-01-23, 14:17   #3121
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 192
Dot.: Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI

Cytat:
Napisane przez handzia600 Poka¿ wiadomo¶æ
Ale¿ mnie ksuisz tym kremem ale mam ju¿ pianke i krem do stylizacji nivea co ja z tym mam zrobiæ ? heh
Najpierw je zuzyj Potem sie przeterminuja i tyle bedzie z tego wszystkiego.
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-23, 14:21   #3122
magda1706
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 27 465
GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Poka¿ wiadomo¶æ
Bardziej mi chodzi o takie eleganckie, wieczorowe upiecie
Ja robi³am koronê na sylwestra. A tak to wszelakie koki z romantycznymi wypuszczonymi loczkami, w³osy na jeden bok zarzucone, warkocze.
Poszukaj na necie du¿o jest pomys³ów. Jednak koronê mama mi zrobi³a i trzyma³a siê ca³± noc i nastêpny dzieñ i by³o bosko. A w ni± mo¿na wple¶æ i jakiego¶ kwiatka albo wst±¿kê i bêdzie cud, miód, malina
magda1706 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-23, 14:32   #3123
wikaa24
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 639

Cytat:
Napisane przez pysiamn Poka¿ wiadomo¶æ
I wszystko jasne

Witaj

to czekamy na fotkê

Pianki u mnie te¿ siê nie sprawdzaj±

Ale za to ostanio odkry³am Balsam i jest MEGA w dodatku nigdy nie mia³am tak miêkkich w³osów i nie sztywnych

I moje w³osy z dzi¶ fotka przed chwilki ...
jak ³adnie!
wikaa24 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-23, 14:46   #3124
201605161428
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez magda1706 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja robi³am koronê na sylwestra. A tak to wszelakie koki z romantycznymi wypuszczonymi loczkami, w³osy na jeden bok zarzucone, warkocze.
Poszukaj na necie du¿o jest pomys³ów. Jednak koronê mama mi zrobi³a i trzyma³a siê ca³± noc i nastêpny dzieñ i by³o bosko. A w ni± mo¿na wple¶æ i jakiego¶ kwiatka albo wst±¿kê i bêdzie cud, miód, malina
Wszystko ladnie pieknie, tyle ze w zyciu nie uplote korony z wlosow przed ramiona, no opcji nie ma :p Stad sie bierze caly moj problem wlasnie.
Stary 2015-01-23, 15:03   #3125
magda1706
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 27 465
GG do magda1706

KLIK albo takie co¶ KLIK.
Tak jak ta pierwsza to czêsto spina³am jak mia³am krótkie ¿eby mi nie wpada³y do zupy ale np mo¿na w³o¿yæ kwiatka albo kokardkê z ty³u i bêdzie ³adnie wyglada³o Teraz te¿ tak robiê i po prostu wi±¿ê wst±¿k± - bia³± albo czarn±.
Wpisz sobie w googla - du¿o ma takich pomys³ów na krótkie w³osy
magda1706 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-23, 16:22   #3126
Curly81
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 805

Cytat:
Napisane przez pysiamn Poka¿ wiadomo¶æ
to czekamy na fotkê

I moje w³osy z dzi¶ fotka przed chwilki ...
Swietne s±

Ja nie robiê dzisiaj ¿adnych fotek bo wysz³o brzydko..Obwiniam za to balsam nivea hair care i to w nadmiarze.Nastê pne mycie za 2 dni i wtedy wrzucê na pewno.Zauwa¿y³am,¿e moje w³osy ³adniej siê skrêcaj± z niewielk± ilo¶ci± b/s a dopiero na koniec jak ju¿ s± prawie suche stylizator.

W oczekiwaniu na kolejne szczê¶cie
Curly81 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-23, 17:18   #3127
pysiamn
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 864

Cytat:
Napisane przez wikaa24 Poka¿ wiadomo¶æ
jak ³adnie!

Cytat:
Napisane przez Curly81 Poka¿ wiadomo¶æ
Swietne s±

Cytat:
Ja nie robiê dzisiaj ¿adnych fotek bo wysz³o brzydko..Obwiniam za to balsam nivea hair care i to w nadmiarze.Nastê pne mycie za 2 dni i wtedy wrzucê na pewno.Zauwa¿y³am,¿e moje w³osy ³adniej siê skrêcaj± z niewielk± ilo¶ci± b/s a dopiero na koniec jak ju¿ s± prawie suche stylizator.
OOOooo szkoda .... no to poczekamy 2 dni

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-23, 18:24   #3128
Klaudenc
Moderator

Wiadomo¶ci: 3 203

Testujê dzisiaj tego herba; essence, zapach ob³êdny. Sobie dopaciam oleju a potem dam b/s jeszcze. Fajne te od¿ywki s± jako bazy do mieszanek
Klaudenc jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-23, 20:54   #3129
marta448
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 198

Cytat:
Ale¿ mnie ksuisz tym kremem ale mam ju¿ pianke i krem do stylizacji nivea co ja z tym mam zrobiæ ? heh
Ja mam ten krem i u mnie totalnie siê nie sprawdza... jedyny plus jaki w nim widzê to zapach Je¶li jeste¶ zainteresowana to napisz na pw chêtnie go oddam a akurat mam resztkê go to mog³aby¶ przetestowaæ czy u Ciebie siê sprawdzi bo u mnie to pewnie siê zmarnuje.

10.2014 pocz±tek walki o piêkne loki

marta448 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-24, 02:56   #3130
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 866

Wlasnie jestem z TZem u fryzjera (on sie strzyze; u nas jeszcze nie ma godz 18 ). Takiego stezenia zniszczonych wlosow na metr kwadratowy dawno nie widzialam. Obie fryzjerki maja straszne siansko, a jedna klientka ma ewidentnie na sile rozprostowywane wlosy. Teraz jej fryzjerka robi prostownica i faktycznie po prostownicy sa gladkie i ladnie wygladaja. Najtanszy salon w okolicy, dla mojego TZa nie robi roznicy czy dobry, czy zly fryzjer. Ja bym sie tym babeczkom w rece nie oddala. ;D

---------- Dopisano o 02:56 ---------- Poprzedni post napisano o 02:53 ----------

Haha, juz od jednej z tych fryzjerek uslyszalam: "I love your hair." Dzis akurat mam rozpuszczone loki w najlepszym ich wydaniu.
krolewna_smieszka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-24, 09:42   #3131
Klaudenc
Moderator

Je¶li która¶ ma dostêp do od¿ywek herbal essences to polecam je jako b/s oraz jako produkt do wzbogacania. Tak jak my¶la³am, mocno nat³uszczaj±, wyg³adzaj± dziêki stearyl alcohol a ten sk³adnik u mnie dzia³a lepiej ni¿ cetyl alcohol (bazy od¿ywek), po dodaniu oleju mam ³adne i do tego pachn±ce w³osy. Da³am równie¿ jako b/s i tak fajnie zmiêkcza,
Stary 2015-01-24, 09:42   #3132
handzia600
perfumowe ADHD

Wiadomo¶ci: 3 255

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Poka¿ wiadomo¶æ

[/COLOR]Haha, juz od jednej z tych fryzjerek uslyszalam: "I love your hair." Dzis akurat mam rozpuszczone loki w najlepszym ich wydaniu.
A Ty powinna¶ odpowiedzieæ "U Can't touch this "
Stary 2015-01-24, 09:49   #3133
Curly81
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 805

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Poka¿ wiadomo¶æ

[/COLOR]Haha, juz od jednej z tych fryzjerek uslyszalam: "I love your hair." Dzis akurat mam rozpuszczone loki w najlepszym ich wydaniu.
Same maj± marne w³osy to przynajmniej maj± gust bo masz piêkne loczki.
Zawsze mnie dziwi± fryzjerki,które dbaj± o w³osy innych ludzi a same maja na g³owie zniszczone siano ale jak to mówi±,,szewc w dziurawych butach chodzi''.Kto¶ kto ma niezadbane w³osy nie mo¿e byæ dobrym fryzjerem.Nie wzbudza to zaufania klienta niestety.

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
A Ty powinna¶ odpowiedzieæ "U Can't touch this "
hahaha no tak

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Poka¿ wiadomo¶æ
Je¶li która¶ ma dostêp do od¿ywek herbal essences to polecam je jako b/s oraz jako produkt do wzbogacania. Tak jak my¶la³am, mocno nat³uszczaj±, wyg³adzaj± dziêki stearyl alcohol a ten sk³adnik u mnie dzia³a lepiej ni¿ cetyl alcohol (bazy od¿ywek), po dodaniu oleju mam ³adne i do tego pachn±ce w³osy. Da³am równie¿ jako b/s i tak fajnie zmiêkcza,
ja w liceum u¿ywa³am tych od¿ywek i szamponów...mia³am krotkie w³osy ale ju¿ wtedy mia³am hopla na punkcie w³osów.Nie wiem jak siê zmieni³ sk³ad ich bo to by³o dawno temu ale by³am zadowolona ale zupe³nie zapomnia³am o nich.Ja kiedy¶ uzywa³am serii ró¿anej.

W oczekiwaniu na kolejne szczê¶cie

Edytowane przez Curly81
Czas edycji: 2015-01-24 o 09:52
Curly81 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-24, 09:53   #3134
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 123

Ja ju¿ mia³am kilka razy jak posz³am do fryzjera (takiego przy osiedlowego na podciêcie koñcówek) to fryzjerka wo³a³a inne i: "Patrzcie ile ona ma w³osów".
Przychodzê z ³adnie u³o¿onymi, a nigdy z takimi nie wychodzê.
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-24, 09:59   #3135
Klaudenc
Moderator

Curly - ja mia³am parê razy kokosow± od¿ywkê, a wczoraj kupi³am mase³kow± i pewnie jeszcze skuszê siê na inne oraz szampon bo maj± takie szampony oczyszczaj±ce naked volume i shine. Przynajmniej u nas, nie wiem jak to tam w Polsce - w ka¿dym razie nie zaszkodz± w³osom a pomóc mog±. Ja szuka³am czego¶ do wzbogacania bo nie mamy tu kallosów latte na przyk³ad, a te od¿ywki to fajna sprawa.
Wcze¶niej lubi³am lidlowe a nie ta pora roku, ale uda³o mi siê znale¼æ pere³ki wiêc i zim± o w³osy zadbam jak nale¿y
Stary 2015-01-24, 10:45   #3136
201605161428
Konto usuniête

Nie mam pojecia jak to zrobilam, albo raczej: co to spowodowalo, ale dzis 4 dzien bez mycia, a ja mam swieze wlosy i ksztalt ten sam nawet bez reanimacji. Trwam w szoku.
Stary 2015-01-24, 11:09   #3137
paulownia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 861

Cytat:
Napisane przez Chatul Poka¿ wiadomo¶æ
Ja nak³adam du¿o wiêcej.
A jakiej dlugosci masz teraz wlosy?
Pamietam jedno zdjecie ktore wrzucalas kilka lat temu. Delikatne jasnoblond kryptofale.
Dzis napacialam zelu znacznie wiecej. Zobaczymy jak wyjdzie.

Cytat:
Curly - ja mia³am parê razy kokosow± od¿ywkê, a wczoraj kupi³am mase³kow± i pewnie jeszcze skuszê siê na inne oraz szampon bo maj± takie szampony oczyszczaj±ce naked volume i shine. Przynajmniej u nas, nie wiem jak to tam w Polsce - w ka¿dym razie nie zaszkodz± w³osom a pomóc mog±. Ja szuka³am czego¶ do wzbogacania bo nie mamy tu kallosów latte na przyk³ad, a te od¿ywki to fajna sprawa.
Wcze¶niej lubi³am lidlowe a nie ta pora roku, ale uda³o mi siê znale¼æ pere³ki wiêc i zim± o w³osy zadbam jak nale¿y
W Danii nawet Herbal Essence nie maja ani Nivei nie uswiadczysz.
Ale inne perelki udaje sie czasem wylowic. Teraz mam apetyt na
przetestowanie odzywki GunBritt Repair, ma milutki lekki sklad, z panthenolem, olejkiem jojoba i proteinami pszenicy.
paulownia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-24, 11:30   #3138
handzia600
perfumowe ADHD

Wiadomo¶ci: 3 255

Cytat:
Curly - ja mia³am parê razy kokosow± od¿ywkê,
Przeczyta³am koksow± koks dla w³osów - to jest to !

Cytat:
Nie mam pojecia jak to zrobilam, albo raczej: co to spowodowalo, ale dzis 4 dzien bez mycia, a ja mam swieze wlosy i ksztalt ten sam nawet bez reanimacji. Trwam w szoku.
To siê ciesz Moje ogólnie wygl±daj± na lekko nie¶wie¿e po 3ech dniach ale za to fale to powyginanie nienaturalnie we wszystkie strony jak tam im siê podoba i pomy¶lec ¿e za czasów gimbazy my³am w³osy 1x na tydzieñ

Edytowane przez handzia600
Czas edycji: 2015-01-24 o 11:31
handzia600 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-24, 11:37   #3139
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 388

Cytat:
Napisane przez paulownia Poka¿ wiadomo¶æ
A jakiej dlugosci masz teraz wlosy?
Jak s± lekko pofalowane to siêgaj± trochê za ³opatki. Jak siê skrêc± mocniej, to wiadomo, krótsze s±.
Moje w³osy potrzebuj± du¿o ¿elu, ¿eby utrzymaæ skrêt. Najlepiej wygl±daj±, jak uda mi siê albo odcisn±æ je dopiero wtedy, gdy s± sucharki (to latem), albo wysuszyæ je suszark± z dyfuzorem z ciep³ym nawiewem (to zim±, bo sucharków bym siê nie doczeka³a ).

Cytat:
Pamietam jedno zdjecie ktore wrzucalas kilka lat temu. Delikatne jasnoblond kryptofale.
I nadal tak wygl±daj±. W³osów od dawna nie pofarbowa³am…

Cytat:
Dzis napacialam zelu znacznie wiecej. Zobaczymy jak wyjdzie.
Stary 2015-01-24, 12:32   #3140
DzieckoWeMgle
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 174

Cytat:
Ja pamiêtam szampony i od¿ywki z HE przede wszystkim przez te cudowne zapachy! Dawno ich nie szuka³am i nie wypatrywa³am a mo¿e warto

Cytat:
Napisane przez Curly81 Poka¿ wiadomo¶æ
Same maj± marne w³osy to przynajmniej maj± gust bo masz piêkne loczki.
Zawsze mnie dziwi± fryzjerki,które dbaj± o w³osy innych ludzi a same maja na g³owie zniszczone siano ale jak to mówi±,,szewc w dziurawych butach chodzi''.Kto¶ kto ma niezadbane w³osy nie mo¿e byæ dobrym fryzjerem.Nie wzbudza to zaufania klienta niestety.
Dok³adnie tak
Moj± obecn±, mimo polecenia krêconow³osej, obczai³am na FB i bardzo mi siê spodoba³a

Cytat:
Mo¿e zatrzyma³y siê w czasie?
U mnie 4 dzieñ, ale nie wygl±daj± kwitn±co...dzi¶ koniecznie do zmycia
Stary 2015-01-24, 12:41   #3141
Klaudenc
Moderator

Handzia - prze³omowe odkrycie hahaha
Nie wiem czy z Polski nie wycofano, ale zauwa¿y³am ¿e wypuszczono wiele nowych serii to mo¿e wróc±. Warto popatrzeæ, ja kiedy¶ w PL kupowa³am w superpharm i chyba auchan.
Stary 2015-01-24, 12:46   #3142
martaakow
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 549

Cytat:
O te od¿ywki chodzi?

Jest ich chyba wiêcej, ale chodzi o sam± seriê? To s± d/s chyba, ale mówisz, ¿e lepsze jako b/s?
Bo ostatnio ci±gle jadê na Oleo Repair i niby mi s³u¿y, ale no ile mo¿na tej samej od¿ywki u¿ywaæ.
edit. ooo, ale dopiero teraz widzê, ¿e w Polsce chyba nie ma Herbal Essences... Pamiêtam, ¿e kupowa³am, wydaje mi sie, ¿e niedawno, ale pamiêæ jest zawodna i mog³o to byæ i z 3 lata temu...

[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;49906158]Ja ju¿ mia³am kilka razy jak posz³am do fryzjera (takiego przy osiedlowego na podciêcie koñcówek) to fryzjerka wo³a³a inne i: "Patrzcie ile ona ma w³osów".
Przychodzê z ³adnie u³o¿onymi, a nigdy z takimi nie wychodzê.[/QUOTE]

Dooooook³adnie!
Nie wiem, gdzie te fryzjerki uczy³y siê czesaæ, ale zwykle chyba z gazet typu Bravo z lat 90tych.

Edytowane przez martaakow
Czas edycji: 2015-01-24 o 12:56
martaakow jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-24, 12:57   #3143
Klaudenc
Moderator

martakoow - tak, tylko jak zobaczysz w sk³adzie przed parfum benzyl alcohol to uwa¿aj bo mo¿e wysuszaæ je¶li alkohol ci nie s³u¿y na w³osy, niektóre go maj± ale jako b/s s± superanckie. Mnie lepiej siê sprawdza ni¿ garnier oleo,a te¿ go u¿ywa³am wcze¶niej.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...nditioner.html ta powinna byæ w porz±dku i ³adnie pachnie
Teraz zerknê³am na ich stronê i Polski nie ma na li¶cie.

Edytowane przez Klaudenc
Czas edycji: 2015-01-24 o 13:00
Stary 2015-01-24, 17:53   #3144
pysiamn
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 864

Cytat:
Testujê dzisiaj tego herba; essence, zapach ob³êdny. Sobie dopaciam oleju a potem dam b/s jeszcze. Fajne te od¿ywki s± jako bazy do mieszanek
fajnie Ci
Cytat:
Ja musze sie za nimi rozgl±dn±æ moze gdzie¶ spotkam

PS.Wczoraj by³am u kosmetyczki ...i powiedzia³a ¿e mam "ob³êdne" w³osy
Mi³o tak ...zw³aszcza ¿e do niedawna ich nie lubi³am ...

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-24, 18:42   #3145
201605161428
Konto usuniête

Martaakow: od roku nie idzie dostac w Polsce herbal essences. Wielce ubolewam bo musze tego tony z niemiec zwozic ilekroc jade :p Moje wlosy uwielbiaja ich szampony.

Dziecko we mgle: a mozliwe ;p Mysle, ze wielce by sie nie roznily jakbym im zrobila dzis foto w porownaniu do 1 dnia :p

Edytowane przez 201605161428
Czas edycji: 2015-01-24 o 18:43
Stary 2015-01-24, 18:46   #3146
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Martaakow: od roku nie idzie dostac w Polsce herbal essences. Wielce ubolewam bo musze tego tony z niemiec zwozic ilekroc jade :p Moje wlosy uwielbiaja ich szampony.
A to silikonowe szampony chyba s± no nie? Mama mi dzi¶ da³a naked shine i fajny oczyszczasz, nie ma silikonów itd. Których szamponów u¿ywasz?
Stary 2015-01-24, 19:12   #3147
201605161428
Konto usuniête

Cytat:
A to silikonowe szampony chyba s± no nie? Mama mi dzi¶ da³a naked shine i fajny oczyszczasz, nie ma silikonów itd. Których szamponów u¿ywasz?
Naked shine i do farbowanych najbardziej lubie.
Stary 2015-01-24, 19:52   #3148
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Naked shine i do farbowanych najbardziej lubie.
Do farbowanych nie widzia³am, jaki ma zapach? Na opakowaniu jest napisane ¿e ró¿any a skoro pachnie ró¿± to znaczy ¿e muszê go mieæ Chyba wiêksz± uwagê zacznê zwracaæ na HE, takie niepozorne czasami okazuj± siê byæ pere³kami.
Szampon przyjemny, musia³am dzi¶ umyæ znowu bo mnie g³owa swêdzia³a, doda³am olejku z drzewka herbacianego i jest ulga. Ostatnio ³upie¿ mi siê zrobi³ i to chyba prawdziwy bo czacha swêdzi momentami. Zobaczê, bêdê myæ szamponem z tym olejkiem i mo¿e siê poprawi, olejowaæ póki co nie bêdê skalpu.
Stary 2015-01-24, 20:48   #3149
201604251028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 709

Czy odzywka Garnier awokado i karite zosta³a wycofana? Uzywalam jej kiedy¶ cale hektolitry, próbowa³am dzis kupic w Superpharm i nie umia³am znalezc... A nie wiedzia³am co mogloby mi ja zast±piæ
201604251028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-24, 21:00   #3150
akna1102
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 501

Cytat:
Napisane przez yonce Poka¿ wiadomo¶æ
Czy odzywka Garnier awokado i karite zosta³a wycofana? Uzywalam jej kiedy¶ cale hektolitry, próbowa³am dzis kupic w Superpharm i nie umia³am znalezc... A nie wiedzia³am co mogloby mi ja zast±piæ
Ja j± wczoraj widzia³am w hipermarkecie carrefour wiêc chyba nie wycofuj±
akna1102 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-04-13 18:22:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.