|
|
#2071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Cytat:
Mieszanie szampana i piwa to zuo
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Zawsze jak się ☠☠☠☠☠☠☠i coś, to seriami...nienawidzę tego ![]() 2. Morski Malachit to taka piekna gęboka zieleń , w któej nie robią ubranek...a jak robią to za jakieś kosmiczne pieniądze
|
|
|
|
|
#2073 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Malachit kojarzy mi się z chłodną zielenią bez grama niebieskości, i w tym kolorze czasami znajduję jakieś żałosne sweterki na jeden guziczek z lat 80tych.Źle gadam, szmaragdowy jest bardziej zielony niż morski. Malachitowy by Red Morski Szmaragdowy Turkusowy Łazienkowa zieleń (brr) Nudzi mi się
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-01-23 o 11:00 |
|
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm...ta moja zieleń to chyba jednak szmaragdowa będzie, malachitwy to coś takie https://www.google.pl/search?q=kolor...l%3B1000%3B740 szmaragdowy https://www.google.pl/search?q=kolor...2F%3B460%3B579 |
|
|
|
|
#2075 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
![]() Akurat ze dwa dni temu w rozmowie z kolegą wyszło, ze lubię zieleń we wszelkich odcieniach, a teraz te kuszą...! I która mi teraz znajdzie fajna zielona kieckę? (Trzecią)
|
|
#2076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
choinę mam (swoją drogą codziennie zbieram się żeby ją rozebrać i złożyć ale jakoś weny brak ) ale z pożyczeniem zwierzaka było ciężko więc jednak odkopię odlewkę ano Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-01-23 o 12:58 |
||
|
|
|
#2077 |
|
Nindżopesz
|
O widzisz, ja je zawsze na odwrót nazywałam.
|
|
|
|
#2078 | ||
|
BAN stały
|
Znad niczego
Cytat:
![]() Cytat:
Wg mnie malachit to coś jakby szmaragd, tylko ciemniejszy
|
||
|
|
|
#2079 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
i pafon straszliwy ![]() Cytat:
a malachity bardziej trawiaste niż Twoje i do tego w paski Lubię malachit ale mi do niczego nie pasuje szmaragdy też nie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2080 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
ale kolor taki jak ten by Red. Nie lubię takiego koloru :/BTW dzięki za PW, jeszcze dopytam koleżanki z robo jaki ma inhalator dla dida bo też coś ostatnio przebąkiwała ale pozwoliłam informacji wylecieć drugim uchem
|
|
|
|
|
#2081 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z drugiej strony - o ile uboższe byłoby życie bez tych komentarzy W. Żeby codziennie! Parę naraz - wciąż notuję No nie wiem... Dla mnie b. ważny obraz - i zapach, ale chyba w Robakach Demeter będzie się więcej działo Cytat:
Cytat:
Tak to jest - jak mam na coś wydać, niespodziewany rachunek przychodzi, jak noż w plecy Teraz też ![]() Klasyczna Piątka oczywiście wywijać będzie ogonem!
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogrubione a ja wpadam i spadam, acz nie wiem gdzie, albowiem wszystkie podłogi są na zamówienie, a skąd ja mam wiedzieć, czy ja chcę coś zamówić jak ja tego na oczy nie widzę Chyba że zamówię i nie kupię ale to powinnam tak ze 20 różnych, żeby mieć wybór. Marność. |
|
|
|
|
#2083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dziwić się facetom,że kolorów nie ogarniają, jak my mamy z tym pewne rozbieżności delikane ![]() Cytat:
To nie mają próbek
|
||
|
|
|
#2084 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Markety budowlane nie
No nic, nie marudzę już, ale ogólnie ze stanami jest kiepawo. |
|
|
|
#2086 |
|
BAN stały
|
Żyć się nie chce przez tę pogodę... niech już wiosna przyjdzie, albo nawet i zima wróci, wszystko lepsze od tego, co za oknem
A w Petersburgu to dopiero przerąbane mają - w grudniu Słońce świeciło tam tylko jedną godzinę łącznie
|
|
|
|
#2087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki,żeby sie jednak udało Cytat:
|
||
|
|
|
#2088 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2089 |
|
Nindżopesz
|
A w temacie perfum... (znowu
) czyżbym wspominała, że już nie szukam? ...Właśnie zamówiłam trzy pakiety kolejnych próbek ![]() Bosz, Wy też tak wydajecie kasę na próbki? |
|
|
|
#2090 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ja przez te zeszłoroczne stresy straciłam ochotę na poznawanie, testowanie, w ogóle z rzadka coś kupiłam pachnącego. Nie wiem, czy będzie lepiej, czy gorzej (stawiam na to drugie), mimo to jakoś mi się z powrotem zachciewa pachnieć
|
|
#2091 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbki kupuję raz na mc średnio - ze 3 w Galilu i 3 w H&M, po to, zeby ponosić coś globalnie ( i przekonać się, że jednak nie chcę flakonu)
|
|
#2093 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja tam jestem za opcją że się klimat zmienia i już nie będzie taki jak kiedyś ![]() dobrze że mój umysł już to prawie wyparł z pamięci brrrrr już nie ale kiedyś ciągle zamawiałam próbki z Allegro
|
||
|
|
|
#2094 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale masz pamięć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. Obawiam się,że masz rację
|
||
|
|
|
#2096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaaaaaaazdroooooość !!! Cytat:
|
||
|
|
|
#2097 |
|
Nindżopesz
|
Zbiorczy szacun za nie tracenie kasy na próbki.
Mi jakoś niezręcznie iść do perfumerii i testować, zaraz czuję presję, że powinnam coś kupić albo chociaż poopowiadać o ulubionych nutach/perfumach, podtykają mi różne rzeczy, których wcale nie chcę wąchać, wybrzydzać i krytykować fstyd więc bąkam "o ciekawe, ciekawe, to ja jeszcze pomyślę" i w ogóle czuję się jak człowiek oderwany granatem od pługa i wrzucony na salony. A potem nie pamiętam co jak pachniało i jak się rozwijało. Czas się leczyć
|
|
|
|
#2098 |
|
BAN stały
|
Ja też jak chcę coś tylko powąchać, to po prostu idę do perfumerii, a jak zagadują, to mówię, że dziękuję za pomoc i robię swoje. Chociaż jak dziś szłam do małej niszowej perfumerii, to specjalnie założyłam najelegantszy płaszcz, właśnie żeby się nie czuć [a raczej nie wyglądać] jak od pługa oderwana
![]() Pytanie do Red - skąd zamówiłaś Messe de Minuit? ![]() Wwąchuję się w nadgarstek i w sumie na mnie są mocno kościelne i zupełnie niecytrusowe. Ale przyjemne. Chciałam powąchać Palais Jamais, ale tych akurat nie było. Co ciekawe, na stronie Douglasa są i to w promocji -50% (czyli 40 euro kosztują).
|
|
|
|
#2099 | |
|
BAN stały
|
To był akurat Mróz Tysiąclecia u nas w regionie i egzamin ze wstępu do literaturoznawstwa zarazem
![]() Tyś wielbicielka ryb morskich, co nie? Wczoraj przyjechały prosto z kutra flądry i dorsze ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2100 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Messe capłam na Allegro ale niestety ostatnią sztukę (z dwóch, phi), za 189 więc niezła przebitka jest w Q (335 zł bodajże). 3. Douglas powiadasz? Ale nie polski pewnie? Służyłabym próbką ale ciągle nie mogę się zebrać żeby kupić fiolki -_- |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Malachit to taka piekna gęboka zieleń , w któej nie robią ubranek...a jak robią to za jakieś kosmiczne pieniądze
Malachit kojarzy mi się z chłodną zielenią bez grama niebieskości, i w tym kolorze czasami znajduję jakieś żałosne sweterki na jeden guziczek z lat 80tych.

Teraz też 

Zaaaaaaazdroooooość !!!