Sierpniowe mamusie 2015 :) - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-24, 07:14   #3421
moniska139
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)

Dziewczyny tak mi was szkoda, te mdłości odbierają radość ciąży. Ale już niedługo i będzie lepiej

Witam się z rana, sobota a ja spać nie mogę. Tż mnie wczoraj tak wkurzył, że w nocy też nie spałam. I to podobno ja tylko łażę i się czepiam. Jakbym mogła to bym go z łóżka zarzuciła tylko szkoda bo pod ścianą śpi.

Roxana trzymam kciuki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez moniska139
Czas edycji: 2015-01-24 o 07:16
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 08:54   #3422
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak mi was szkoda, te mdłości odbierają radość ciąży. Ale już niedługo i będzie lepiej

Witam się z rana, sobota a ja spać nie mogę. Tż mnie wczoraj tak wkurzył, że w nocy też nie spałam. I to podobno ja tylko łażę i się czepiam. Jakbym mogła to bym go z łóżka zarzuciła tylko szkoda bo pod ścianą śpi.

Roxana trzymam kciuki

Dziekuje

Mój TŻ ostatnio sypia w salonie z juniorem ze względu na chorobę juniora wiec ja mam sypialnie dla siebie ale tak generalnie to tez TŻ pod ściana spi :P

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 08:56   #3423
pikaso
Zadomowienie

Witam w sobotni poranek.
Współczuję dziewczynom, które ciężko przechodzą ciążę.
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 09:03   #3424
beatrix28
Zadomowienie

Moniska139 co tam Twoj nabroil?kobiete w ciaży denerwować..?
lori20 Ty to tez mas...z jak nie wredny dziekanat to TŻ..
ja sie wczoraj usmialam bo TZ narzekal ciotkom i babciom na swoja mame
jedno co sie ciesze to zaliczyl semestr a robi zaocznie LO dla dorosłych
no niestety tesciowa nie dopilnowala, pierwsza do obracania pierdół ale jeszcze ani razu nie zadzwonila pt jak sie czuje nic, do wnuczka tez nie zaglada a mam ją w powazaniu..predzej przyjaciele mi pomogą niz rzekoma rodzina.
dobrze ze TŻ wyciagnelam z tego kieratu i powoli wychodzi na ludzi...
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 09:09   #3425
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Witam sie z rana. Właśnie się I brałam i mam zamiar ogarnąć trochę mieszkanie. Ja łykać folio forte i na tarczyce tabletki póki co. Ten Filter to fajna rzecz. Oszczędnie i nie drogo 27 EU daliśmy dzbanek z 3 filtrami co miesiąc trzeba je wymieniać także moim zdaniem jest ok. Woda dobra można sobie soku do niej dodać ja tak czasem robie .

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:

Roxana trzymam kciuki

Będzie lepiej mi już jest coraz rzadziej mi niedobrze
Stary 2015-01-24, 09:45   #3426
Isabelle_26
Raczkowanie

Witam się w sobotni poranek

Ja dziś śniadanie skromnie - chleb z masłem - przez wizytacje w sali tronowej :/ oj jak ja bym chciała żeby te "ekstra" dolegliwości sobie poszły to i by człowiek inaczej funkcjonował..

Wczoraj jakoś dałam radę ogarnąć tą bandę dzieciaków na tych urodzinach, przeleciało szybko, za to w domu już odchorowałam na wieczór swoje..
Mój D. wczoraj był też na tzw imprezce %, kolega miał urodziny, za dużo z nim nie pogadałam.. Za to będę się dzisiaj z niego śmiać że ładnie zabalował heh Dobrze że dzisiaj nie szli do pracy.. Tak to jest jak same chłopy na delegacji heh

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Kochana ale co to znaczy, ze nie ms dla Ciebie czasu?! Bedzie ojcem tego dzieciątka, ktore pod serduszkiem nosisz. On musi zrozumieć, ze teraz TY jestes dla niego najważniejsza

Dziewczyny dziękujemy za ciepłe słowa, lekarka była, anginy nie ma ale dosc zawalony ma cały organizm... Normalnie dałaby antybiotyk ale, ze junior dopiero jeden dwa tygodnie temu skończył to go nie dała... Jakies leki i oby było lepiej chociaż gorączka 38,8...
Zdrówka dla małego, i dla ciebie abyś się nie zaraziła

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Cześć,

wybaczcie, ale nie dam rady cytować, źle się czuję wpadłam tylko napisać, że wszystko jest w porządku. Dzidziuś duży, nie wiem ile ma bo nie mierzyliśmy dzisiaj ze względu, że te prenatalne mam w środę. Pooglądałam go sobie, jest przepiękny i baaaaardzo ruchliwy Lekarka nazwała go pływakiem jestem zachwycona.
Ale fajnie - pływak ciekawe czy mój w czwartek też tak będzie pływał

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Wlasnie musialam zjesc chrupiaca bulke z lidla ze serkiem wiejskim i pomidorem -uwielbiam takie zachcianki maz nakupowal mi cala reklamowke roznych owocow i moj ukochany sok jablkowy, pije codziennie litr bo mam chcice na niego i wczoraj dostalam bukiet roz tak bez okazji, no fajnie jest byc w ciazy!
Moj synek.tez chory, katar i stan podgoraczkowy, spal dzis 3 godz przez to chorobsko, wiec i ja jestem wypoczeta
Zdrówka dla małego.. Ale masz fajnie, kwiatki bez okazji

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
My dostalismy na swieta dzbanek dafii, super i polecam kazdemu, tymbardzuej ze mieszkamy na 3 pietrze
No super sprawa te dzbanki, ja mam akurat z Brity.. Jak kupowaliśmy ekspress do kawy to za pół ceny go kupiłam w ramach bonusu..

Cytat:
Czesc kochane

Ja dzisiaj pierwszy raz od niepamiętnych czasów miałam problem, zeby wstac ! Codziennie nad ranem juz nie śpię a tu zonk dzisiaj, jak muszę wczesnie wstac bo na uczelnie pora jechac to ja bym spała w najlepsze oby więcej takich dni !

Oczywiscie stres sie pojawił z powodu egzaminów dzisiejszych i ciśnienie wczoraj unormowane dzis ponad 160/90

No nic, szybkie sniadanko i lece, nie pisac za duzo co bede miała szanse Was nadrobić

Miłego dnia
No też tak mam, że jak nie muszę to się budzę wcześniej a jak mam wstać np o 6 to jeszcze by się pospało do 8 Ale to ciśnienie masz nie za ciekawe, kontroluj cały czas i No Stress powinien być jakiś wyłącznik na stres...
Powodzenia na egzaminach

Edytowane przez Isabelle_26
Czas edycji: 2015-01-24 o 09:47
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 09:52   #3427
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Właśnie ja też man z brity chyba najlepsza firma to jest isabelle haha mój Tż to samo jak baluje to tak ze na 2 dzień się z.niego nabijamm hah a on nie pamięta często co się działo
Stary 2015-01-24, 10:42   #3428
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Właśnie ja też man z brity chyba najlepsza firma to jest isabelle haha mój Tż to samo jak baluje to tak ze na 2 dzień się z.niego nabijamm hah a on nie pamięta często co się działo
Dziewczyny pytanko. Ja tez mam ten dzbanek z Brity,ale przyznam,ze nie pije wody po filtrowaniu tym. Poprostu uzywam do gotowania tj kranowy. Rzeczywiscie widze,ze jest znacznie mniej kamienia(widac po czajniku elektrycznym). Jednak nie mam odwagi tego pic
Cytat:
Napisane przez Isabelle_26 Pokaż wiadomość
Witam się w sobotni poranek

Ja dziś śniadanie skromnie - chleb z masłem - przez wizytacje w sali tronowej :/ oj jak ja bym chciała żeby te "ekstra" dolegliwości sobie poszły to i by człowiek inaczej funkcjonował..

Wczoraj jakoś dałam radę ogarnąć tą bandę dzieciaków na tych urodzinach, przeleciało szybko, za to w domu już odchorowałam na wieczór swoje..
Mój D. wczoraj był też na tzw imprezce %, kolega miał urodziny, za dużo z nim nie pogadałam.. Za to będę się dzisiaj z niego śmiać że ładnie zabalował heh Dobrze że dzisiaj nie szli do pracy.. Tak to jest jak same chłopy na delegacji heh

Zdrówka dla małego, i dla ciebie abyś się nie zaraziła

Ale fajnie - pływak ciekawe czy mój w czwartek też tak będzie pływał rosi:

Zdrówka dla małego.. Ale masz fajnie, kwiatki bez okazji

No super sprawa te dzbanki, ja mam akurat z Brity.. Jak kupowaliśmy ekspress do kawy to za pół ceny go kupiłam w ramach bonusu..

No też tak mam, że jak nie muszę to się budzę wcześniej a jak mam wstać np o 6 to jeszcze by się pospało do 8 Ale to ciśnienie masz nie za ciekawe, kontroluj cały czas i No Stress rzytul: powinien być jakiś wyłącznik na stres...
Powodzenia na egzaminach
Widze,z dzisiaj obie mialysm rownie wypasione sniadanie . U mnie to samo i to tylko dlatego,ze trzebw wziac leki.
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 11:06   #3429
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny od jakiegoś czasu czytam Was i postanowiłam pierwszy raz się zalogować na tego typu forum. Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć i z Wami popisać - wybaczcie ewentualne błędy.
To moja druga ciąża a termin porodu wyznaczony na 22 sierpień
Ambiwalentna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 11:42   #3430
moniska139
Zadomowienie

Witam kolejną Mamusię sporo jest nas tutaj już a to dopiero początek.

Pytam wczoraj tż czy się pobawimy on że nie zmęczony, no to dobra ma prawo. Przyjechał wieczorem szwagier i mówi, że jedzie na imprezę i żeby Łukasz przywiózł go później. To już nie był zmęczony do 2 czekać na nich. I nnajbardziej mnie wkurza to, że tesciowie i tż tak mu w d.pe włażą. Co on powie to jest święte i tak ma być. W domu nic nie robi a jak już musi to kolegę zawoła żeby za niego zrobić.
Tż robił mu teraz pokój. Przez 4 dni od 7 do 23 ten nic nie pomógł a potem przywiózł sobie dziewczynę żeby posprzatała. W domu cały syf ja posprzatałam. Tż dał 200 zł za to i stwierdził ze i tak dużo. A wolne specjalnie brał. Z reszta temat rzeka, to co mi zafundował to książkę można napisać. Ale to teściowej ukochane dziecko i złego słowa powiedzieć nie można

Stary 2015-01-24, 11:55   #3431
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
Dziewczyny pytanko. Ja tez mam ten dzbanek z Brity,ale przyznam,ze nie pije wody po filtrowaniu tym. Poprostu uzywam do gotowania tj kranowy. Rzeczywiscie widze,ze jest znacznie mniej kamienia(widac po czajniku elektrycznym). Jednak nie mam odwagi tego pic
Ja nie widze roznicy w takiej wodzie z dzbanka a z butelkowanej, wszyscy taka pijemy, maly tez

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 12:05   #3432
MsLullaby
Zakorzenienie

Hej dziewczyny za mną ciężka noc, Bartek źle spał a jak spał to z nami i wyjątkowo tak się kręcił i kopał, że jestem padnięta. Na szczęście właśnie zasnął, pranie i zmywanie nastawione a ja odpoczywam

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 12:20   #3433
lori20
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Ja dzisiaj w trochę lepszym nastroju, po dobrze przespanej nocy i z niewielkimi mdłościami od rana.
Dziękuję Wam bardzo za wsparcie, jesteście kochane
A jeśli chodzi o mojego TŻ to sprawa jest trochę bardziej skomplikowana, do niego chyba jeszcze do końca nie dociera, że zostanie tatusiem i stąd ten brak zainteresowania ciążą. Rozmawiałam z nim wczoraj na wieczór na ten temat, próbowałam mu wytłumaczyć, że teraz bardzo potrzebuje jego wsparcia, ale rozmowa zakończyła się kłótnią, bo stwierdził, że za dużo od niego wymagam, a on teraz jest strasznie zapracowany i robi to dla nas, żebyśmy mieli lepiej finansowo. W sumie nie powielam na razie z nim tego tematu, bo nie chce się denerwować, ale pewnie w końcu znowu mnie to wkurzy i mu powiem co myślę

Ambiwalentna29 Witaj
roxana_lu dużo zdrówka dla juniora, niech szybko wraca do zdrowia a Tobie jeszcze raz powodzenia na egzaminach
lori20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 12:24   #3434
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny od jakiegoś czasu czytam Was i postanowiłam pierwszy raz się zalogować na tego typu forum. Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć i z Wami popisać - wybaczcie ewentualne błędy.
Hej o masz termin dzień przede mną. Napisz coś o sobie może

Cytat:

Widze,z dzisiaj obie mialysm rownie wypasione sniadanie . U mnie to samo i to tylko dlatego,ze trzebw wziac leki.
My tez tak robimy właśnie mniej kamienia jest w wodzie i lepszą herbata i kawa jest z takiej wody. A ja właśnie kalatepowa gotuje mniam. W ogóle u nas śnieg sypie chyba po obiedzie z młodym pójdę pospacerować.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1422098659776.jpg (71,3 KB, 14 załadowań)
Stary 2015-01-24, 12:33   #3435
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Witam , posprzątane, poprane, zupa ogórkowa zrobiona , gary pomyte , Młody śpi , ponadrabiam i tez się kładę

TŻet pojechał po ojca w góry, będą razem ok 17 a jutro wieczorem jada już do Warszawy na 2 tygodnie
Nie chceeee zostawac sama znowu

Cytat:
Dziekuje

Mój TŻ ostatnio sypia w salonie z juniorem ze względu na chorobę juniora wiec ja mam sypialnie dla siebie ale tak generalnie to tez TŻ pod ściana spi :P
U nas jak Młody chory to ja z nim śpię , TŻet przez te wyjazdy nie zna wiekszosci jego przyzwyczaje a i niektore nowe slowa malo rozumie wiec tak jest zwyczajnie latwiej . No ale przez to nie zawsze sie wysypiam

Cytat:
Hej hej , napisz coś o sobie więcej i witamy

Cytat:
My tez tak robimy właśnie mniej kamienia jest w wodzie i lepszą herbata i kawa jest z takiej wody. A ja właśnie kalatepowa gotuje mniam. W ogóle u nas śnieg sypie chyba po obiedzie z młodym pójdę pospacerować.
U nas też trochę nasypało ale z domu sie nie ruszam , nie chce mi się
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 12:38   #3436
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:

W sumie ja też tej wody nie pije, wlewam ją do czajnika lub do ekspresu właśnie ze względu na kamień.. Chociaż jak ją próbowałam to nie smakowała jak kranówka, ale smakowo szału na mnie nie zrobiła, jak z resztą niektóre wody mineralne - jedne mi smakują a inne nie a niby to tylko woda

Cytat:
Witaj napisz coś o sobie

A u mnie nie ma śniegu.. ale jest buro-ponuro, brzydko jednym słowem i zimno się zrobiło (0stopni w dzień)..
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 14:05   #3437
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Dzięki za przyjęcie Trochę o mnie.. W styczniu skończyłam 29 lat, mamy już 21 miesięcznego synka Borysa o którego staraliśmy się dwa lata! Z tą ciąża poszło zdecydowanie lepiej,drugi cykl starań i się udało Chyba byłam zdeterminowana bo bardzo wszystkim zazdrościłam urodzin latem, więc ubzdurałam sobie, że muszę urodzić w tym terminie.
Czytalam,że dużo dziewczyn jeszcze studiuje Na szczęście mi się udało zakończyć podyplomówkę tydzień temu ufff. jeszcze do tamtej pory jakoś się czułam a w tym tygodniu to jakaś porażka( codziennie ból głowy a przez 3 dni migrenowy..myślałam, że umrę! Z początku miałam apetyt na pomidory i zielone ogórki..słodycze a teraz prawie na nic po wszystkim jakoś mnie mdli. Acha nie wiem jak Wy ale w tej ciąży to bym mogła pochłaniać żelki haribo, choć już teraz też nie...po słodyczach wymiotuję. Myślę, że drugi syn w drodze imię tylko dla chłopca mamy Tymon .
Stary 2015-01-24, 14:26   #3438
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za przyjęcie Trochę o mnie.. W styczniu skończyłam 29 lat, mamy już 21 miesięcznego synka Borysa o którego staraliśmy się dwa lata! Z tą ciąża poszło zdecydowanie lepiej,drugi cykl starań i się udało Chyba byłam zdeterminowana bo bardzo wszystkim zazdrościłam urodzin latem, więc ubzdurałam sobie, że muszę urodzić w tym terminie.
Czytalam,że dużo dziewczyn jeszcze studiuje Na szczęście mi się udało zakończyć podyplomówkę tydzień temu ufff. jeszcze do tamtej pory jakoś się czułam a w tym tygodniu to jakaś porażka( codziennie ból głowy a przez 3 dni migrenowy..myślałam, że umrę! Z początku miałam apetyt na pomidory i zielone ogórki..słodycze a teraz prawie na nic po wszystkim jakoś mnie mdli. Acha nie wiem jak Wy ale w tej ciąży to bym mogła pochłaniać żelki haribo, choć już teraz też nie...po słodyczach wymiotuję. Myślę, że drugi syn w drodze imię tylko dla chłopca mamy Tymon .
Oo jak fajnie ze wam się teraz szybko udało z drugim dzieckiem. Żelki i ogólnie słodycze to bym jadła mmm.. no ja też ogarnęła popralam a teraz zupę kończę gotować i zaraz zmykam na spacer
Stary 2015-01-24, 14:54   #3439
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Oo jak fajnie ze wam się teraz szybko udało z drugim dzieckiem. Żelki i ogólnie słodycze to bym jadła mmm.. no ja też ogarnęła popralam a teraz zupę kończę gotować i zaraz zmykam na spacer
ja właśnie coś w tym tygodniu nie mogę słodyczy bo wymiotuję po nich-może to i lepiej ooo wiesz co jeszcze uwielbiam sałatkę grecką! Ja dopiero obiad robię... Synek daje mi w nocy popalić ale chociaż teraz na drzemce spaliśmy 2 h!! Szczerze mówiąc nie sądziłam, że prawie dwulatek jeszcze takie show będzie robił w nocy też bym sobie poszła na spacer lecz brak sił
Stary 2015-01-24, 14:55   #3440
Nicole`_
Zakorzenienie

Ja dziś pospałam do 12stej, chyba musiałam odespać powrót do pracy. W nocy oczywiście z 3 czy 4 razy wstałam do toalety, już nie pamiętam kiedy noc całą przespałam, przynajmniej raz muszę iść. A wczoraj na noc 1,5l wody wypiłam to nie ma się co dziwić Strasznie mi się pić chciało...

Cytat:
Ja mam tak samo. Zresztą nie wiem czy gdzieś tak nie wyczytałam jak kupiliśmy pierwszy dzbanek. Wydaje mi się, że była taka adnotacja żeby nie dawać zwierzętom wody z filtra... chociaż ręki nie dam uciąć.

Ja używam jej po przegotowaniu.

Cytat:
Napisane przez Isabelle_26 Pokaż wiadomość
W sumie ja też tej wody nie pije, wlewam ją do czajnika lub do ekspresu właśnie ze względu na kamień.. Chociaż jak ją próbowałam to nie smakowała jak kranówka, ale smakowo szału na mnie nie zrobiła, jak z resztą niektóre wody mineralne - jedne mi smakują a inne nie a niby to tylko woda
Czyli nie jestem sama Nikt mi nie wierzy, że jedna woda może mi smakować, a druga nie... np woda niegazowana z biedronki w ogóle mi przez gardło nie przechodzi, nie mam pojęcia czemu, strasznie mi nie smakuje.
Stary 2015-01-24, 15:12   #3441
moniska139
Zadomowienie

Cytat:

Czyli nie jestem sama Nikt mi nie wierzy, że jedna woda może mi smakować, a druga nie... np woda niegazowana z biedronki w ogóle mi przez gardło nie przechodzi, nie mam pojęcia czemu, strasznie mi nie smakuje.
Mi tylko wchodzi Żywiec albo ta lidlowa.
Posprzatałam pranie zrobione, teściowa golabki robi to sobie zjem bo smaka mi zrobiłyście z młodym oglądamy Monster Trucki

Stary 2015-01-24, 15:34   #3442
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Ja dziś pospałam do 12stej, chyba musiałam odespać powrót do pracy. W nocy oczywiście z 3 czy 4 razy wstałam do toalety, już nie pamiętam kiedy noc całą przespałam, przynajmniej raz muszę iść. A wczoraj na noc 1,5l wody wypiłam to nie ma się co dziwić Strasznie mi się pić chciało...
Też latam w nocy na kibelek , czasem nawet 2 razy , wkurza mnie to strasznie
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:49   #3443
roxana_lu
Zakorzenienie

Dziekuje za kciuki !
Jak sie okazuje - nie taki diabeł straszny jak go malują - egzaminy zdane - SESJA ZAKOŃCZONA ! ))

Dzięki temu dostałam dzisiaj takiej energii, ze po zajeciach pojechałam na zakupy spożywcze, nagotowalam gar... Uwaga - grochówki bo juz miałam taka chęć na nia, ze mi język wychodził pewnie jesc bedziemy przez tydzien zapiekankę z brokułami na kolacje tez zrobiłam, posprzatalam i teraz totalny chill !

A co do juniora to dziwna sprawa - chyba trzydniówka. Dzisiaj rano wstał bez goraczki, bólu gardła i żywy jak nie wiem a nawet nie dostał jeszcze leków bo dopiero rano kupiliśmy ! ))

U nas pięknie snieg sypie, aż sie humor polepszył

Synuś i Córcia
Stary 2015-01-24, 16:45   #3444
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

[QUOTE=roxana_lu;49911127]Dziekuje za kciuki !
Jak sie okazuje - nie taki diabeł straszny jak go malują - egzaminy zdane - SESJA ZAKOŃCZONA ! ))

Gratuluję zakończonej sesji Ja się cieszę, że też już wszystko za mną bo bym nie dała już rady w tej ciąży..
p.s od 2 tyg chodzi za mną grochówka lub fasolowa
Stary 2015-01-24, 17:36   #3445
roxana_lu
Zakorzenienie

[QUOTE=Ambiwalentna29;4991 1856]
Cytat:
Dziekuje za kciuki !

Gratuluję zakończonej sesji Ja się cieszę, że też już wszystko za mną bo bym nie dała już rady w tej ciąży..
p.s od 2 tyg chodzi za mną grochówka lub fasolowa

Witaj

No za mna chodziła typowa wojskowa grochowa wiec narobiłam, pojadłam i to było to czego mi trzeba

Aaaa mówilyscie dziewczyny o wodach do picia - u nas od zawsze Żywiec zdrój lub nałęczowianka ale teraz kupujemy Żywiec

Synuś i Córcia
Stary 2015-01-24, 17:44   #3446
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje za kciuki !
Gratulacje! Kopa energii zazdroszczę, u mnie dziś sobota w piżamie

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Mi tylko wchodzi Żywiec albo ta lidlowa.
Mi też Żywiec wchodzi

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Też latam w nocy na kibelek , czasem nawet 2 razy , wkurza mnie to strasznie
Ja jak mało wypiję wieczorem to wstaję raz... ale nocy przespanej bez wstawania naprawdę nie pamiętam

Cytat:
Aaaa mówilyscie dziewczyny o wodach do picia - u nas od zawsze Żywiec zdrój lub nałęczowianka ale teraz kupujemy Żywiec
No właśnie u nas też, Żywiec i niegazowany i gazowany. W ciąży powinno się pić mineralne wody, a nie źródlane... ale mi mineralne nie pasują
Stary 2015-01-24, 17:57   #3447
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Gratulacje! Kopa energii zazdroszczę, u mnie dziś sobota w piżamie

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Mi też Żywiec wchodzi

Ja jak mało wypiję wieczorem to wstaję raz... ale nocy przespanej bez wstawania naprawdę nie pamiętam

No właśnie u nas też, Żywiec i niegazowany i gazowany. W ciąży powinno się pić mineralne wody, a nie źródlane... ale mi mineralne nie pasują

Spokojnie, ja tez juz opadlam z sił

Chociaż... U nas jest dzis tak pięknie na dworze, ze poszłabym na spacer... No ale junior chory wiec odpada. Chyba, ze TŻ zostawie z nim i wyjdę sama

Synuś i Córcia
Stary 2015-01-24, 18:28   #3448
moniska139
Zadomowienie

Weszło mi coś w plecy i ledwo chodzę, śnieg zaczął padać to jutro z młodym na sanki pójdę. No chyba, że będzie ciapa

Stary 2015-01-24, 18:31   #3449
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Weszło mi coś w plecy i ledwo chodzę, śnieg zaczął padać to jutro z młodym na sanki pójdę. No chyba, że będzie ciapa

Oj to nie fajnie.

A miewacie moze bóle w pachwinach? Mnie przedwczoraj tak bolało, ze chodzić nie mogłam !

U bas tez cudownie sypie, jak młodemu nic nie bedzie to na bank jutro jakis krotki spacerek bo szkoda pogody

Synuś i Córcia
Stary 2015-01-24, 18:38   #3450
fiona27
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Cześć,

wybaczcie, ale nie dam rady cytować, źle się czuję wpadłam tylko napisać, że wszystko jest w porządku. Dzidziuś duży, nie wiem ile ma bo nie mierzyliśmy dzisiaj ze względu, że te prenatalne mam w środę. Pooglądałam go sobie, jest przepiękny i baaaaardzo ruchliwy Lekarka nazwała go pływakiem jestem zachwycona.
Ciesze się razem z Tobą
Cytat:
W poprzedniej ciąży brałam Femibion choć on trochę drogi jest, a teraz tylko kwas foliowy. W poniedziałek mam wizytę to dopytam czy brać coś czy nie.

Ja w 1 i 2 ciąży biorę Femibion i do tanich nie należy. Zapłaciłam ostatnio 50 zł za opakowanie.

Cytat:
Witaj

roxana no i sesja z głowy

Jakoś nie ma weny na wizaż od wczoraj .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości