|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- W smyku kupiłam tylko 3pak body na długi po 20zl ale udało mi się wylicytowac kocyk minky z ociepleniem za 26zl, ten większy mąż wracając podjedzie odebrać bo to z Wawy. I tym sposobem mam już 3 kocyki i basta, starczy póki co
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to taka sama różnica jak Jesika a Dżesika
czyli tylko w piśmie
|
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się zastnawiałam właśnie ile kocyków trzeba by kupić, mam dwa z biedry i chyba na tym poprzestanę, może jak się urodzi malutka to dokupię jeszcze jakiś
![]() a teraz się zastanawiam nad tą torebką - jest bardziej w moim stylu ale z drugiej strony z wózkiem na obcasach latać nie będę.... http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...5p2005131.html albo ta: http://www.zara.com/pl/pl/kolekcja-s...9p2523979.html albo moze ja pójdę coś zjeść
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jest drugi głos na Adrianę Adriana Adrianna prawie to samo![]() i chyba ze 3 na Magdę będę liczyć dalej ![]() Nie powiem że nie byłam z mamą i siostrą beż męża to i mogłam wszystko dotchnąć powąchać przemyśleć i mąż przeszczęśliwy że nie musiał ze mną właśnie taboretki skręca Lecę pod prysznic - udanego wieczoru
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem po co pisałam, jak zobaczyłam gazetkę to pomyślałam, kurcze znów przepadnę...
|
|
#4056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i co jeszcze? Mówiłaś,że już wszystko masz
|
|
#4057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przepisy prosze wrzucac do klubu! ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Smoky jest. Obiad zjedzony. Musze nakrecic wlosy jeszcze |
||
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Violka-ja glosuje za Madzia z wiadomych wzgledow
![]() Z tym, ze dla mnie istnieja tylko dwie formy mojego imienia-Madzia i Magdalena formy Magdy nienawidze i wlasciwie nikt tak sie do mnie nie zwraca z rodziny/znajomych. Tak samo nie przepadam w stosunkach sluzbowych czy innych formalnych zwracania sie per 'pani Magdo'. Po to jest pelna forma imienia, zeby jej uzywac ![]() W dziecinstwie bylam Madzikiem, Madzka, Magdalenka i Magdusia-wybor jest spory ![]() Fajne zakupki w Ikei wejde potem na kompa obczaic fotki
|
#4060 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez bym sie przejechala do Ikei ![]() Cytat:
Dobry news ![]() Cytat:
Ta co wczesniej wrzucalas wg.mnie najladniejsza ![]() Cytat:
Bedziemy tam sobie wyrywac te body
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
Poprasowałam większą połowę i mąż wrócił z roboty więc odgrzałam zupę, zjedliśmy i wziął się za sprzątanie
właśnie podłogi poschły więc idę kończyć prasowanie bo juz malutko i będzie z głowy a potem kładę się i leżę ![]() Nie wiem skąd ten pomysł o nie obcinaniu paznokci przez miesiąc u dziecka.. nie obcinajcie u siebie przez miesiąc i zobaczymy czy wam wygodnie będzie w szpitalu to nie obcinałam ale jak wróciłam do domu to od razu robiłam z tym porządek i teraz też tak będzie..BLACK ja wychodzę z założenia że jak ktoś lubi stękać to o byle g.. będzie stękał czy dziecko grzeczne czy nie grzeczne to dla niektórych jest tak samo źle, niedobrze itp. a to czasem wychodzi z tego że te parę obowiązku więcej i wzięcie za kogoś odpowiedzialności to jest ogromne wyzwanie i sobie niektórzy z tym nie radzą. Co do kasy to współczuję .. nie fajnie mąż szefa postępuje.u mnie z cerą masakra.. krosty paskudne na twarzy mam a teraz przez to choróbsko to mam i zimno i zajady.. włosy oklapnięte i strasznie szybko się przetłuszczają.. SIEMPRE ja mam gryka kokos materac dla małej. ASIEKLACK witaj ![]() SONIA start miałaś kiepski w życiu ale silna z ciebie babka i poradzisz sobie w każdej sytuacji no i przy takiej dziurze to się staje wzywa drogówkę i ośwaidczenie do danej dzielnicy/ gminy o zwrot wydatków za poniesioną szkodę przez ich olewcze naprawy ulic. MADZIXX ja mam sukieneczkę w śnieżynki dla małej ale jest tak cudna że nie mogłam się oprzeć i ją wzięłam rozmiar 0-3msc więc jeszcze zima będzie tak to sobie tłumaczę ![]() MAŁA super odreagowanie od szpitala niech Cię lepiej wypiszą bez tych skurczy już bo konto wyczyścisz ![]() RINA ja kupuję Canpola o taką http://allegro.pl/canpol-wesola-farm...984928176.html
|
#4063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może do Lidla wyślę swoich rodziców, bo ja się do walk lidlowskich nie nadaję
|
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Ta Wesola farma Canpola tez mi sie podoba
Musze isc sie ogarniac bo na 19 idziemy do znajomych. A tam moj poltora roczny (jak to sie pisze? ) ulubieniec
|
#4065 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Cytat:
Jutro wstawie foto ![]() Cytat:
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Majka mogłabyś wrzucić linka do tej gazetki z Lidla? Bo ja ślepa nie mogę znaleźć
|
#4067 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwielbiam fotele z ikei U nas w przypadku dziewczynki byłaby Pola Cytat:
Cytat:
Co do podejścia, to się zgodzę Jak ktoś narzeka ogólnie to i przy dziecku będzie narzekał, jak ktoś ma podejście, ze SA nowe obowiązki i trzeba im podołać, to trzeba, Podola, a skupiać się będzie na tym co tajne, a nie nam co musi. Po co skupiać się na negatywach, skoro można na pozytywach? ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Która wstawiła przepis na ciasto?! Nawet ja bym je chętnie zrobiła, choć do kuchni oddelegowany jest mąż tylko, że maz zaraz na dietę przechodzi i sama dla siebie robić nie bedę![]() Chyba, ze zrobię zanim dostanie jadłospis od pani dietetyk ![]() Bo wygląda mega apetycznie to ciasto
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|||
|
|
|
#4068 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mogłam wziąć dwie i może by się uspokoiło i nie musiałabym w tym szpitalu teraz być, ale teraz już po ptokach... Cytat:
Jak dla mnie Madzia chyba wygrywa z tej trójki. Ale per Magda raczej bym się do córki nie zwracała nie podoba mi się tak. Cytat:
Coś czuje ze i ja pojadę choć zobaczymy czy będzie mi się chciało wstawać o świcie bo w Lidlu niestety tak trzeba. Cytat:
Cytat:
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny idzie chyba porzadny mróz. .. tak mnie kolano i łydka boli że stanąć na nodze nie mogę czyli diametralna zmiana pogody
Proszę i to ciasto z magnezem do klubu! !! Kto wstawial pezepis? |
|
|
|
#4070 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jak zobaczę jakąś brzuchatkę to na bank pomyślę, ze to Ty
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja akurat nie narzekałam na synka, miałam dla niego mnóstwo cierpliwości itd. Dobrze było mi z nim w domu, a nie tak że zaraz chciałam do pracy, ale uwierz mi, że dopiero jak sie ma dziecko to sie rozumie co to znaczy je posiadać - odpowiedzialność, radość, miłość, obowiązki itd. ![]() Zrobiłam racuchy, zjadłam i zaraz pęknę
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu teraz juz wiem,ale to jest tak ze te studzienki 5min poznisj juz ta wode wciagnely.
Ty to pracus jestes! Cashmere baw sie dobrze
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia - dziś po wózek jedziecie?
Ja mam tę matę http://allegro.pl/tiny-love-mata-edu...023098648.html Dostałam używaną, jest to lusterko i ten rogalik do leżenia dziecka na brzuszku a inne przywieszki dokupiłam. Chyba każda mata jest do siebie podobna
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4074 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu napisalas z rozpędu 'mąż szefa' i znow sie usmialam :-P no gejem nie jest hehe :-*
Wróciliśmy z lidla i byliśmy u tesciowej :-D
|
#4076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrej zabawy! ![]() Cytat:
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
Pociesze Cie ze my mamy prawie 200km, na pewno i tak masz lepiej
|
#4078 |
|
BAN stały
|
Mnie wnerwialo znowu to ciągle pranie ale przywyklam. Teraz jak 2 dni nie piore to mi jakoś dziwnie. No i prasowanie rozmiaru 56 żeby wyschło. Teraz mam suszarke może ulewc ile chce.
|
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zauważyłam, że to Cię wnerwiało ![]() Mnie psychicznie dołowało no i takie uczucie że np.wychodzimy gdzieś, nazwijmy to wystrojeni i chlust :/ ech ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- No właśnie... Też bym pojechała ale te km
|
|
#4080 |
|
BAN stały
|
A na wakacjach. Codziennie godzina nad micha z praniem. Teraz to luzik bo tego lata będzie za mała na wakacje a następnego to juz pewnie wyrośnie z ulewnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

Ślubujemy: 21.10.2017

trudno będę musiała jechać znowu...
:|