Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-24, 15:38   #4441
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Aaaaa, jakoś nie skumałam. Ja lubię i te exclusive i te mniej

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Zgubiłam się. O kim Wy mówicie?
Ja szczerze mówiąc nie miałam jakichś super ekskluzywnych produktów. Może kiedyś jak będzie mnie stać i uznam, że jestem w stanie wydać większą kwotę na jakiś produkt to nie oprę się Nie chce też, żeby to miało taki wydźwięk, że ja krytykuje kogoś za używanie drogich, markowych produktów.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:38   #4442
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Dziękuję. Nie znałam tego kanału.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:39   #4443
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Też za nią nie przepadam. "Podpadła" mi kilka razy coś mówiąc (w mojej ocenie głupoty), a do tego zachwyca się swoimi pomysłami, które są tak bardzo odkrywcze i niesamowite, że na przykład u nas na drugim roku studiów każdy to robił.
dla mnie ona jest sztywna jak pień i mówi do kamery jakby czytała z kartki.
o superekstra odkrywczych pomysłach juz nie wspominam nawet :"D
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:42   #4444
Ombligo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
ja do niej nie pisałam, a ona do mnie tak - niemiło
Może miała lepszy/gorszy dzień? Ja bardzo miło wspominam, chyba 2 czy 3 razy mi odpisała, jak jeszcze o coś dopytywałam

Ombligo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:42   #4445
mysiunia246
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Seriooo??? Ja przyznam że obejrzałam kilka jej filmów po wpisach tutaj i po tym co dziewczyny na jej temat pisały. Poza tym moja koleżanka napisałam mi, że ona jest z Olsztyna. Mieszkałam w Olsztynie 4 lata, że też jej nie spotkałam :P Ale do sedna... to ona niby miła, niby sympatyczna w tych filmikach ale dla mnie zbyt exclusive... Gdyby nie to to " loove it" :P
Ja mieszkam w Olsztynie 6 lat i też ani widu ani słychu
mysiunia246 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:43   #4446
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Kiedyś z Maxi wymieniłam parę wiadomości - naprawdę fajnie sie z nią pisało, o make-upie coś było, tak samo z Megi - ona jest przesympatyczna. Z Digitalką też wymieniłam kiedyś parę wiadomości, chociaż teraz nie wiem czy by mi odpisała, trochę się zmieniła... Natomiast Katosu nie lubię, nie odpowiada na wiadomości, olewka totalna
mnie maxi nie odp.
za to nissiax baardzo szybko, a przyznam, nie spodziewałam sie tego i rzeczowo
Stary 2015-01-24, 15:45   #4447
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ombligo Pokaż wiadomość
Może miała lepszy/gorszy dzień? Ja bardzo miło wspominam, chyba 2 czy 3 razy mi odpisała, jak jeszcze o coś dopytywałam
kiedyś też ją uważałam za kogoś na poziomie dawno i nieprawda
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:46   #4448
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Kanał chłopaka będącego na diecie RAW, szkoda że już nie wrzuca nowych filmików bo podawał fajne przepisy

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 15:49   #4449
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mysiunia246 Pokaż wiadomość
Ja mieszkam w Olsztynie 6 lat i też ani widu ani słychu
Ja nawet nie wiedziałam, że Zmalowana też Olsztynianka :P
Ja teraz w Łodzi będę "polowała" na Maxi chyba, że jeszcze jakaś YT'berka z Łodzi jest

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Kanał chłopaka będącego na diecie RAW, szkoda że już nie wrzuca nowych filmików bo podawał fajne przepisy

ooo.. Szczuplusi
Stary 2015-01-24, 15:50   #4450
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Ja szczerze mówiąc nie miałam jakichś super ekskluzywnych produktów. Może kiedyś jak będzie mnie stać i uznam, że jestem w stanie wydać większą kwotę na jakiś produkt to nie oprę się Nie chce też, żeby to miało taki wydźwięk, że ja krytykuje kogoś za używanie drogich, markowych produktów.
Nie ma. Każdy kupuje wg swojego budżetu. Zanim zaczęłam pracować też nie wszystko mogłam mieć. Fajnie Susz powiedziała w jednym z filmów, że młode dziewczyny piszą jej, że ma fajnie bo stać ją na to i tamto, a że przecież nie zawsze tak było, trudno porównywać dwudziestolatki z trzydziestolatkami. Poza tym dziewczyny na YT dostają mnóstwo rzeczy od agencji PR, więc trudno porównywać je z "szarym" człowiekiem.

Porównać, porównywać. :P

Edytowane przez Yoooko
Czas edycji: 2015-01-24 o 15:55
Stary 2015-01-24, 15:53   #4451
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Ja teraz w Łodzi będę "polowała" na Maxi chyba, że jeszcze jakaś YT'berka z Łodzi jest

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

ooo.. Szczuplusi
szusza
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-24, 15:54   #4452
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie ma. Każdy kupuje wg swojego budżetu. Zanim zaczęłam pracować też nie wszystko mogłam mieć. Fajnie Susz powiedziała w jednym z filmów, że młode dziewczyny piszą jej, że ma fajnie bo stać ją na to i tamto, a że przecież nie zawsze tak było, trudno porównywać dwudziestolatki z trzydziestolatkami. Poza tym dziewczyny na YT dostają mnóstwo rzeczy od agencji PR, więc trudno porównywać je z "szarym" człowiekiem.
Racja! Ja nigdy nie zazdroszczę, oczywiście chciałoby się to czy tamto. Ale gdy nie umiesz się cieszyć z małych rzeczy to i wielkie nie sprawią Ci radości. Mam takie swoje przekonania i powiedzonka, bardziej mnie czasami cieszą zdobycze z second handu niż normalnie kupione w sklepie.
A z tym, że dziewczyny piszą ooo jak Ci fajnie bo masz to czy tamto. To dla mnie jest żenua.. serio.. Skąd mogą wiedzieć ile pracy ktoś włożył aby być na miejscu na którym jest teraz.
Stary 2015-01-24, 16:02   #4453
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
A z tym, że dziewczyny piszą ooo jak Ci fajnie bo masz to czy tamto. To dla mnie jest żenua.. serio.. Skąd mogą wiedzieć ile pracy ktoś włożył aby być na miejscu na którym jest teraz.
Bez przesady, juz teraz to nie mozna nikomu nic pozazdroscic (w pozytywnym sensie), albo napisac, ze ma fajnie, bo cos tam sobie kupil, bo zaraz od razu żenua? Ja zazdroszcze ludziom czasem, ze kogos na cos tam stac, no i co poradze. Na pewno nie uwazam sie za osobe o zenujacym zachowaniu.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 16:04   #4454
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Racja! Ja nigdy nie zazdroszczę, oczywiście chciałoby się to czy tamto. Ale gdy nie umiesz się cieszyć z małych rzeczy to i wielkie nie sprawią Ci radości. Mam takie swoje przekonania i powiedzonka, bardziej mnie czasami cieszą zdobycze z second handu niż normalnie kupione w sklepie.
Z jednej strony tak, ale wynika to trochę z tego w jakim kraju żyjemy, pensje głodowe, problem z pracą itd. Smutne jest jednak to, że coraz częściej MIEĆ znaczy BYĆ, ale jest to wypadkowa tego co się dzieje w otaczającym nas świecie. Niestety najbardziej podatną grupą jest młodzież, młodzi ludzie, którzy chłoną jak gąbka.
Stary 2015-01-24, 16:08   #4455
ilciadzaga
Wtajemniczenie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49912080]Bez przesady, juz teraz to nie mozna nikomu nic pozazdroscic (w pozytywnym sensie), albo napisac, ze ma fajnie, bo cos tam sobie kupil, bo zaraz od razu żenua? Ja zazdroszcze ludziom czasem, ze kogos na cos tam stac, no i co poradze. Na pewno nie uwazam sie za osobe o zenujacym zachowaniu.[/QUOTE]
Nie chodzi mi o to, że komuś czegoś zazdrościsz i to jest żenua.. bo raczej samego uczucia zazdrości nie widać. Chodziło mi o to że żenujące jest wypisywanie do kogoś w komentarzach o matko jak masz super że masz tyle pieniędzy, jak mi smutno bo ja nic nie mam.. mega Ci zazdroszczę.. To mnie razi.. Zazdrość jest chyba nieodzownym elementem życia, ale uzewnętrznianie jej w bardzo "jaskrawy" sposób chyba jest nie na miejscu.. To jest moje zdanie

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Z jednej strony tak, ale wynika to trochę z tego w jakim kraju żyjemy, pensje głodowe, problem z pracą itd. Smutne jest jednak to, że coraz częściej MIEĆ znaczy BYĆ, ale jest to wypadkowa tego co się dzieje w otaczającym nas świecie. Niestety najbardziej podatną grupą jest młodzież, młodzi ludzie, którzy chłoną jak gąbka.
No niestety :/ kraj zmusza nas do wielu rzeczy, wyrzeczeń itd. Ale i tak póki jest zdrowie to jest świetnie Zbaczam z tematu...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-24, 16:09   #4456
Yoooko
Zadomowienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49912080]Bez przesady, juz teraz to nie mozna nikomu nic pozazdroscic (w pozytywnym sensie), albo napisac, ze ma fajnie, bo cos tam sobie kupil, bo zaraz od razu żenua? Ja zazdroszcze ludziom czasem, ze kogos na cos tam stac, no i co poradze. Na pewno nie uwazam sie za osobe o zenujacym zachowaniu.[/QUOTE]

Nie, no mówimy o takich osobach, które wiecznie chciałby coś mieć i zżera je zazdrość. Bez przesady. Ja ostatnio zazdrościłam boskiego swetra z warkoczami z lumpeksu, wyglądającego jak z nowej kolekcji Stefanel. Pokroić bym się dała za niego, tak mi się podobał. No i może żenua, ale co typowa baba jestem.
Stary 2015-01-24, 16:10   #4457
Innesia
Raczkowanie

Wracając do bukietu Bogusi, to pokazałam go mężowi, a on stwierdził, że mu przypomina znicz olimpijski
Innesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 16:14   #4458
roseplum
niepolubiecie

FancyDesire, mafik - doszły wiadomości, odpiszę jak tylko będę mogła. Bardzo dużo wiadomości się posypało, nie wyobrażam sobie ile takie Hanie itd. muszą dostawać
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 16:16   #4459
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, no mówimy o takich osobach, które wiecznie chciałby coś mieć i zżera je zazdrość. Bez przesady. Ja ostatnio zazdrościłam boskiego swetra z warkoczami z lumpeksu, wyglądającego jak z nowej kolekcji Stefanel. Pokroić bym się dała za niego, tak mi się podobał. No i może żenua, ale co typowa baba jestem.
O to mi chodziło.. Ale jak zwykle się wysłowiłam tak, że wyszło inaczej. Ja byłam zaszokowana jak zobaczyłam fote młodamamazadbana na instagramie w futerku i napisała, że za złotówke z lumpa z H&M

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-24, 16:23   #4460
Ace_
Raczkowanie

Co do kupowania bardzo drogich rzeczy jak np. markowe torebki (LV i inne) to ja nie mam takich potrzeb, nie wydałabym multum pieniędzy na rzecz, którą uważam za zbędną ( nie w sensie, że zbędne jest posiadanie torebki, ale bardzo drogiej owszem, jak dla mnie). Natomiast ani mnie to nie razi ani nie uważam za bezsens jeżeli kogoś stać i marzy o takim drogim dodatku i w efekcie kupuje go. Śmieszy mnie jedynie takie śmiertelnie poważne podejście np. że do tego trzeba dorosnąć, cytując CMB :P
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 16:30   #4461
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ace_ Pokaż wiadomość
Co do kupowania bardzo drogich rzeczy jak np. markowe torebki (LV i inne) to ja nie mam takich potrzeb, nie wydałabym multum pieniędzy na rzecz, którą uważam za zbędną ( nie w sensie, że zbędne jest posiadanie torebki, ale bardzo drogiej owszem, jak dla mnie). Natomiast ani mnie to nie razi ani nie uważam za bezsens jeżeli kogoś stać i marzy o takim drogim dodatku i w efekcie kupuje go. Śmieszy mnie jedynie takie śmiertelnie poważne podejście np. że do tego trzeba dorosnąć, cytując CMB :P
Hahah masz na myśli jej wypowiedź na temat perfum. No najwyraźniej dorosła do nich :P
Stary 2015-01-24, 16:36   #4462
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ace_ Pokaż wiadomość
Może jestem dziwna, ale ja to zinterpretowałam tak, że dorosła do tego, żeby mieć jedna konkretną torebkę, a nie 10 tańszych
Stary 2015-01-24, 16:38   #4463
Pilar1899
keep calm and contour on

Cytat:
Ja teraz w Łodzi będę "polowała" na Maxi chyba, że jeszcze jakaś YT'berka z Łodzi jest [COLOR="Silver"]
Podobno Maxi na żywo jest bardzo wysoka i ma kiepską cerę-ziemistą,widać grudki i niedoskonałości.

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 16:41   #4464
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Może jestem dziwna, ale ja to zinterpretowałam tak, że dorosła do tego, żeby mieć jedna konkretną torebkę, a nie 10 tańszych
Ja tak samo .. aż przez chwilę poczułam jaka jestem niedorosła bo mam wody perfumowane z Bies i kilka torebek z Chińczyka :P

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Pilar1899 Pokaż wiadomość
Podobno Maxi na żywo jest bardzo wysoka i ma kiepską cerę-ziemistą,widać grudki i niedoskonałości.
No w pierwszych filmikach mówiła, że ma 170cm wzrostu... ja mam prawie 175cm więc dla mnie nie wyda się wysoka, a co do cery to ona ma chyba spoko ( wiadomo podklady HD makijaż itd).. ale mój chłopak boi się jej bez makijażu ..
Stary 2015-01-24, 16:44   #4465
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
FancyDesire, mafik - doszły wiadomości, odpiszę jak tylko będę mogła. Bardzo dużo wiadomości się posypało, nie wyobrażam sobie ile takie Hanie itd. muszą dostawać
Ok, spoko, nie spiesz się, chciałam tylko sprawdzić, czy wszystko doszło

Cytat:
Tak jak pisałaś wcześniej, też nie widzę nic odkrywczego, tzn. nie musiałoby to być odkrywcze, po prostu choćby inne od wszelkich blogów i filmów na ten temat, gdzie monochromatyzm albo biel, Skandynawia, kilka zielonych roślinek i futrzanych poduszek, "inspiracje" z internetu i napisy w ramkach. Ale nawet jeśli tak jej się podoba, fajnie, tylko brak mi w niej samej czegoś ciekawego.

Edytowane przez 201607131110
Czas edycji: 2015-01-24 o 16:48
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 16:45   #4466
Nicole`_
Zakorzenienie

Mi się Maxi nie podoba wcale... ani w makijażu ani bez Nigdy nie rozumiałam zachwytów nad jej urodą.
Stary 2015-01-24, 16:47   #4467
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Ja tak samo .. aż przez chwilę poczułam jaka jestem niedorosła bo mam wody perfumowane z Bies i kilka torebek z Chińczyka :P
Tylko ja się akurat z tym zgadzam, sama kiedyś wydawałam bez sensu kasę na milion różnych rzeczy. Teraz wolę jedną, ale konkretną. Każdy robi jak uważa za stosowne.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-24, 16:53   #4468
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Mi się Maxi nie podoba wcale... ani w makijażu ani bez Nigdy nie rozumiałam zachwytów nad jej urodą.
Ja też nie jestem jakąś wielką fanką tego typu urody, ale też nie ma w niej nic co by mnie raziło. Lubię ją oglądać

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Tylko ja się akurat z tym zgadzam, sama kiedyś wydawałam bez sensu kasę na milion różnych rzeczy. Teraz wolę jedną, ale konkretną. Każdy robi jak uważa za stosowne.
Jasne że tak.. Ja nie wypowiem się na temat torebki LV czy MK ale mogę powiedzieć, że torebki z HM czy Reserved czy Divers wytrzymują mi 1/5 czasu co torebki z Chińczyka, i to też w Chińczyku w którym kupuję torebki, są to ceny rzędu 70-120 zł i nie są to "bazarowe" torebusie tylko proste klasyczne. Mam 5 torebek z czego (4 chińskie)to chyba nie jest zawrotna ilość
Stary 2015-01-24, 16:57   #4469
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Trawię papryki a la Munka, bardzo nam smakowały Choć robiłam je w woku a nie w piekarniku
Ale super! Robiłaś wersję mięsną?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 17:01   #4470
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Ja też nie jestem jakąś wielką fanką tego typu urody, ale też nie ma w niej nic co by mnie raziło. Lubię ją oglądać

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Jasne że tak.. Ja nie wypowiem się na temat torebki LV czy MK ale mogę powiedzieć, że torebki z HM czy Reserved czy Divers wytrzymują mi 1/5 czasu co torebki z Chińczyka, i to też w Chińczyku w którym kupuję torebki, są to ceny rzędu 70-120 zł i nie są to "bazarowe" torebusie tylko proste klasyczne. Mam 5 torebek z czego (4 chińskie)to chyba nie jest zawrotna ilość
Akurat ja produktów chińskich staram się unikać, nawet nie ze względu na jakość, ale na przekonania i kwestie etyki.

Edytowane przez Yoooko
Czas edycji: 2015-01-24 o 17:07
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości