Sierpniowe mamusie 2015 :) - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-24, 18:50   #3451
beatrix28
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)

roxana_lu gratuluje zaliczonej sesji!
ja tez dzis pelna energii wysprzatalam kuchnie i lazienke teraz siedze sama -relax
sugarbabylove u mnie tez ochota na slodkie .choc kwasne tez zjem jak kapusta kiszona czy ogorki, probowalam dziś mieso na obiad konkretnie to mielonego i jednak nie..:/ jakos dzidziusiowi zapach miesa czy wędliny nie pasuje.chocby mi kto płacil to nie zjem
ambiwalentna29 no to juz macie jednego szkraba nastawiasz się na siostrzyczkę dla Boryska czy wszystko jedno?
moniska1239 zalezy ile bedzie tego śniegu..u nas zero opadów-lodzkie.
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 19:02   #3452
pikaso
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość

Ja w 1 i 2 ciąży biorę Femibion i do tanich nie należy. Zapłaciłam ostatnio 50 zł za opakowanie.

W aptece internetowej Gemini, kosztują dużo mniej. Ja tam kupuję.
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 19:02   #3453
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

beatrix28 - Hej oczywiście chciałabym mieć córcie ale zawsze mówiłam sobie tak ( ponieważ u mnie w rodzinie i wśród znajomych nie ma parek), że jak pierwszy będzie chłopiec to drugi też U mnie w mieście sami chłopcy się rodzą, co słyszę to chłopiec.. aż się boję,że póżniej bede musiala mlodemu szukać kobiety w Pierwszej ciąży wszyscy obstawiali mi dziewczynkę nawet miałam już worki ciuchów i gadzetow od siory bo ma dwie córki. Mówiłam jej nie dawaj mi bo będzie chłopak no i tak sie stało jako jedyna miałam przeczucie, nawet z mężem wygrałam zakład. Tym razem też obstawia chłopca A Ty pierwszy dzidziuś? Oczywiście najważniejsze,żeby było zdrowe ale ku komu się skłaniacie?

A WY Dziewczyny nie zauważyłyście takiej zależności,że jak już jest parka to siostra starsza częściej? Czy tylko jak tak zaobserowałam. U mnie w 2013 roku, 6 koleżanek co miały pierwszego chłopca, drugi też. Natomiast 2 co miały dziewczynkę drugi chłopiec. Już nie wspomne o takich znajomych twarzach z osiedla co pierwszy chłopiec to drugi też .Może coś u mnie na osiedlu w powietrzu wisi
Ambiwalentna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 19:36   #3454
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
W aptece internetowej Gemini, kosztują dużo mniej. Ja tam kupuję.
Za femibion natal 1 płaciłam troszkę ponad 30 zł, a za femibion natal 2 już 50 zł.
Dziękuję za info spojrzę ile tam kosztuje, ale koszt przesyłki jeszcze do tej ceny dochodzi.

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
beatrix28 - Hej oczywiście chciałabym mieć córcie ale zawsze mówiłam sobie tak ( ponieważ u mnie w rodzinie i wśród znajomych nie ma parek), że jak pierwszy będzie chłopiec to drugi też U mnie w mieście sami chłopcy się rodzą, co słyszę to chłopiec.. aż się boję,że póżniej bede musiala mlodemu szukać kobiety w Pierwszej ciąży wszyscy obstawiali mi dziewczynkę nawet miałam już worki ciuchów i gadzetow od siory bo ma dwie córki. Mówiłam jej nie dawaj mi bo będzie chłopak no i tak sie stało jako jedyna miałam przeczucie, nawet z mężem wygrałam zakład. Tym razem też obstawia chłopca A Ty pierwszy dzidziuś? Oczywiście najważniejsze,żeby było zdrowe ale ku komu się skłaniacie?

A WY Dziewczyny nie zauważyłyście takiej zależności,że jak już jest parka to siostra starsza częściej? Czy tylko jak tak zaobserowałam. U mnie w 2013 roku, 6 koleżanek co miały pierwszego chłopca, drugi też. Natomiast 2 co miały dziewczynkę drugi chłopiec. Już nie wspomne o takich znajomych twarzach z osiedla co pierwszy chłopiec to drugi też .Może coś u mnie na osiedlu w powietrzu wisi
U mnie dookoła i wśród znajomych plaga chłopców. Jak potwierdzi się u mnie dziewczynka to będzie jedyna w rodzinie męża .

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Sprawdziłam te witaminki i Gemini 35 zł + przesyłka 48 zł, więc wychodzi na to samo.
Stary 2015-01-24, 19:36   #3455
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Oj to nie fajnie.

A miewacie moze bóle w pachwinach? Mnie przedwczoraj tak bolało, ze chodzić nie mogłam !
Bóle w pachwinach miałam na samym początku, czasem mnie tak zakłuło, że kroku nie mogłam zrobić. Ale już od dawna nie mam takich przebojów...

Cytat:
Jak się teraz zastanawiam... to może faktycznie coś w tym jest
Stary 2015-01-24, 19:39   #3456
Olenka_24
Zadomowienie

Witam się wieczorkiem

Ambiwalentna witaj

roxana ogromne gratulacje zdanej sesji ! No i super że z juniorem lepiej

My dziś mieliśmy imprezę urodzinową mojego dziadka, tak się objadlam że chyba zaraz pekne :p

Ja też niestety w nocy chodzę siku, czasami 2 razy
Ja wodę niegazowana polecam grodziska z tesco, lidlowa też lubię

Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 19:39   #3457
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

fiona27 - widzę u Ciebie napis synek czyżby już stwierdzone? w pierwszej ciąży już w 15 tyg wiedziałam, że na pewno będziemy mieli chłopca.
Stary 2015-01-24, 19:42   #3458
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:

Co do tych parek wśród dzieci to akurat wśród moich znajomych też tak jest że dziewczynka starsza

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
fiona27 - widzę u Ciebie napis synek czyżby już stwierdzone? w pierwszej ciąży już w 15 tyg wiedziałam, że na pewno będziemy mieli chłopca.
Fiona już ma synka

Stary 2015-01-24, 19:49   #3459
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Nie to moja druga ciążą . Pierwszy jest synek, a teraz jest podejrzenie na dziewczynkę, ale to usg z 13tc, więc zobaczymy na ile wiarygodne
Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Fiona już ma synka
O właśnie
Stary 2015-01-24, 19:52   #3460
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Olenka_24 Hej no to potwierdziłaś moją regułę. Mój mąż się ze mnie śmiał jak mu opowiedziałam o swoich spostrzeżeniach, a teraz sam to widzi. Nawet moja kumpela na kwiecien ma termin i urodzi syna.. oczywiscie starsza córka A Wasze to pierwsze dziecko będzie?

Ja chyba jestem jakaś inna dziewczyny.. bo jak wypiję jakąkolwiek wodę mineralną od razu wymiotuję, ewentualnie mogę gazowaną ale też nieciekawie później.
ogólnie staram się zdrowo odżywiać i biorę prenalan. Nie mam ochoty na mięso i produkty mleczne i chyba mam za swoję! Takie zajazdy mi wyszły w kącikach ust, że nie mogę sobie z nimi poradzić
Stary 2015-01-24, 19:55   #3461
Olenka_24
Zadomowienie

Ambiwalentna ja też mam już synka ma 15 miesięcy prawie i na imię ma Leon

Stary 2015-01-24, 19:57   #3462
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

fiona27 - aa to widzisz nie potwierdzisz mojej reguły myślę, że z 13 tyg może być trafne rozpoznanie marzyłaś o córci tak jak ja? hihi
Stary 2015-01-24, 19:57   #3463
Olenka_24
Zadomowienie

Co do wody niegazowanej to nauczyłam się ją pić jak karmiłam synka i tak mi zostało.

Stary 2015-01-24, 20:02   #3464
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Ambiwalentna ja też mam już synka ma 15 miesięcy prawie i na imię ma Leon
Wow no proszę czy mi się zdaję czy większośc dziewczyn na tym forum też ma synów Fajne imię Leon, ostatnio popularne. Pocieszacie mnie dziewczyny bo ja myślałam,że różnica wieku jaka będzie 2 lata i 4 miesiące to trochę za mało. Jednak widzę, że dużo par decyduję się na mała różnice czasem się martwie jak sobie poradze..szczególnie po tych ostatnich nockach jakie funduje mi Borys
Stary 2015-01-24, 20:07   #3465
Olenka_24
Zadomowienie

My z mężem od początku chcieliśmy małą różnicę wieku. Ja też mam podobne obawy, tzn. Wiem że sobie poradzę, nie ma wyjścia :p najbardziej mnie martwi jak mój syn odnajdzie się w nowej sytuacji, po prostu jak to zrobić żeby było dobrze. Ciężej przygotować takiego malucha na nadejście rodzeństwa niż starsze dziecko. Noce i zmęczenie też mnie przerażają

Stary 2015-01-24, 20:15   #3466
roxana_lu
Zakorzenienie

Ja tez bardzo chciałam różnice wieku do max 3 lat ale mój TŻ w ogole nie chciał drugiego dziecka a ja tez okropnego parcia nie miałam wiec jakos tak minęło kilka lat. W rezultacie na około wszystkie znajome juz drugie dzieciaczki no wiec i ja zaczęłam o tym coraz cześciej myślec... W koncu przyszedł czas, ze i TŻ sie zgodził wiec jest... różnica 6 lat praktycznie no ale w sumie i tak tez dobrze, junior jest juz świadomy całkowicie tego, ze bedzie rodzeństwo i więcej mozna sie od niego dowiedziec, uczestniczy w tym wszystkim itd

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 20:23   #3467
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
fiona27 - aa to widzisz nie potwierdzisz mojej reguły myślę, że z 13 tyg może być trafne rozpoznanie marzyłaś o córci tak jak ja? hihi
Od zawsze marzę o córci
Jak byłam na usg i lekarz najechał na krocze dzidzi, a tam brak siurka, to aż łezka mi się zakręciła w oku . Ginekolog daje spore szanse, ze tak już zostanie, ale na takim wczesnym etapie to nie ma co się nastawiać.

Cytat:
My z mężem od początku chcieliśmy małą różnicę wieku. Ja też mam podobne obawy, tzn. Wiem że sobie poradzę, nie ma wyjścia :p najbardziej mnie martwi jak mój syn odnajdzie się w nowej sytuacji, po prostu jak to zrobić żeby było dobrze. Ciężej przygotować takiego malucha na nadejście rodzeństwa niż starsze dziecko. Noce i zmęczenie też mnie przerażają
No my też chcieliśmy małą różnicę wieku, ale niestety nie mogłam zajść i wyszło jak wyszło. Ciesze się, ze w ogóle mi się udało
Stary 2015-01-24, 20:28   #3468
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez bardzo chciałam różnice wieku do max 3 lat ale mój TŻ w ogole nie chciał drugiego dziecka a ja tez okropnego parcia nie miałam wiec jakos tak minęło kilka lat. W rezultacie na około wszystkie znajome juz drugie dzieciaczki no wiec i ja zaczęłam o tym coraz cześciej myślec... W koncu przyszedł czas, ze i TŻ sie zgodził wiec jest... różnica 6 lat praktycznie no ale w sumie i tak tez dobrze, junior jest juz świadomy całkowicie tego, ze bedzie rodzeństwo i więcej mozna sie od niego dowiedziec, uczestniczy w tym wszystkim itd
Bo grunt żeby oboje chciało no widzisz ze starszakiem właśnie fajne jest to że on świadomie oczekuje rodzeństwa, masz cały szereg możliwości żeby go zaangażować w to oczekiwanie i sprawić że poczuje się potrzebny. Dla mojego malucha to jeszcze długo będzie abstrakcja, mam nadzieję że w okolicach 1,5 roku już coś skuma że dzidziuś w drodze cały czas czytam jak to ugyźć z takim małym dzieckiem ale niestety prawie nic nie ma.

Fiona a u Was jaka będzie różnica wieku ?

Stary 2015-01-24, 20:40   #3469
moniska139
Zadomowienie

U nas będzie ponad 3,5 roku szybciej nie chcieliśmy. Młody teraz rozumie co i jak i największy ma dylemat jak wyjdzie przez taki mały pępek i najlepsze jest, że sam to sobie wymyślił. Jakby był młodszy to.nie wiem czy psychicznie bym z dwójką wytrzymała jeszcze jakby drugie było takie charakterne jak pierwsze. Modlę się, żeby teraz charakter po ojcu odziedziczyło. Mój mąż to z tych spokojniejszych i opanowanych. Ja to jestem narwana i bardzo roztrzepana i emocjonalnie do wszystkiego podchodzę. Dwa przeciwieństwa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 20:49   #3470
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

roxana_lu - przynajmniej zdążyłaś się stęsknić za takim małym bobaskiem Ja natomiast nadal mam takiego małego, który akurat ma teraz etap na mamejeszcze niedawno tylko tata a teraz jak akurat nie mam sił chodzi za mną jak cień

Olenka_24- moj ma 21 miesięcy i na razie nie kuma o co kaman z tą dzidzia chociaż na brzuch pokazuje, że mama ma

Fiona27 - domyślam się jaka radośc.. ja się czasem boję swojej reakcji na wieśc o płci.. po prostu zawsze moim marzeniem pozostanie chęć posiadana córci

moniska podobno drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego, także może będziesz mieć aniołka. Natomiast u mnie by wskazywało ze małego szatana będziemy mieli
Stary 2015-01-24, 20:55   #3471
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Bo grunt żeby oboje chciało no widzisz ze starszakiem właśnie fajne jest to że on świadomie oczekuje rodzeństwa, masz cały szereg możliwości żeby go zaangażować w to oczekiwanie i sprawić że poczuje się potrzebny. Dla mojego malucha to jeszcze długo będzie abstrakcja, mam nadzieję że w okolicach 1,5 roku już coś skuma że dzidziuś w drodze cały czas czytam jak to ugyźć z takim małym dzieckiem ale niestety prawie nic nie ma.

no ja właśnie nie chciałam za bardzo naciskać na tż więc odpuszczałam temat. ale później już mi się tak zachciało, że ma tż szczęście, że się zgodził

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
U nas będzie ponad 3,5 roku szybciej nie chcieliśmy. Młody teraz rozumie co i jak i największy ma dylemat jak wyjdzie przez taki mały pępek i najlepsze jest, że sam to sobie wymyślił. Jakby był młodszy to.nie wiem czy psychicznie bym z dwójką wytrzymała jeszcze jakby drugie było takie charakterne jak pierwsze. Modlę się, żeby teraz charakter po ojcu odziedziczyło. Mój mąż to z tych spokojniejszych i opanowanych. Ja to jestem narwana i bardzo roztrzepana i emocjonalnie do wszystkiego podchodzę. Dwa przeciwieństwa

to tak jak u nas, tż z tych spokojnych a ja charakterna na szczęście junior do 3 rż nie sprawiał żadnych problemów (o tym już pisałam na forum), zobaczymy jak drugie dziecię

Cytat:
roxana_lu - przynajmniej zdążyłaś się stęsknić za takim małym bobaskiem Ja natomiast nadal mam takiego małego, który akurat ma teraz etap na mamejeszcze niedawno tylko tata a teraz jak akurat nie mam sił chodzi za mną jak cień

Olenka_24- moj ma 21 miesięcy i na razie nie kuma o co kaman z tą dzidzia chociaż na brzuch pokazuje, że mama ma

Fiona27 - domyślam się jaka radośc.. ja się czasem boję swojej reakcji na wieśc o płci.. po prostu zawsze moim marzeniem pozostanie chęć posiadana córci

moniska podobno drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego, także może będziesz mieć aniołka. Natomiast u mnie by wskazywało ze małego szatana będziemy mieli
oj tak, już zdążyłam zapragnąć na nowo takiego maleńkiego szkraba

ja sobie właśnie siadłam i zaczęłam przeglądać wózki, nie mam pojęcia na co się zdecydujemy

Synuś i Córcia
Stary 2015-01-24, 21:09   #3472
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje za kciuki !
Jak sie okazuje - nie taki diabeł straszny jak go malują - egzaminy zdane - SESJA ZAKOŃCZONA ! ))

Dzięki temu dostałam dzisiaj takiej energii, ze po zajeciach pojechałam na zakupy spożywcze, nagotowalam gar... Uwaga - grochówki bo juz miałam taka chęć na nia, ze mi język wychodził pewnie jesc bedziemy przez tydzien zapiekankę z brokułami na kolacje tez zrobiłam, posprzatalam i teraz totalny chill !

A co do juniora to dziwna sprawa - chyba trzydniówka. Dzisiaj rano wstał bez goraczki, bólu gardła i żywy jak nie wiem a nawet nie dostał jeszcze leków bo dopiero rano kupiliśmy ! ))

U nas pięknie snieg sypie, aż sie humor polepszył
gratuluje kochana
moj nadal kaszle i w ogole ale to tez 3 dzien wiec nadzieja ze minie

[QUOTE=roxana_lu;49912539]
Cytat:

Witaj

No za mna chodziła typowa wojskowa grochowa wiec narobiłam, pojadłam i to było to czego mi trzeba

Aaaa mówilyscie dziewczyny o wodach do picia - u nas od zawsze Żywiec zdrój lub nałęczowianka ale teraz kupujemy Żywiec
grochową chyba w przyszlym tygodniu ugoujemy :"D mąż sam przyznał że za malo zup jemy a na tę porę roku to grzech

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Weszło mi coś w plecy i ledwo chodzę, śnieg zaczął padać to jutro z młodym na sanki pójdę. No chyba, że będzie ciapa

nooo my chyba tez pojdziemy na sanki zobacze bo na 15tą mamy wizyte u kolejnej szwagierki " ma jutro 23 urodziny to najmłodsza w rodzinie szwagierka

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
roxana_lu gratuluje zaliczonej sesji!
ja tez dzis pelna energii wysprzatalam kuchnie i lazienke teraz siedze sama -relax
sugarbabylove u mnie tez ochota na slodkie .choc kwasne tez zjem jak kapusta kiszona czy ogorki, probowalam dziś mieso na obiad konkretnie to mielonego i jednak nie..:/ jakos dzidziusiowi zapach miesa czy wędliny nie pasuje.chocby mi kto płacil to nie zjem
ambiwalentna29 no to juz macie jednego szkraba nastawiasz się na siostrzyczkę dla Boryska czy wszystko jedno?
moniska1239 zalezy ile bedzie tego śniegu..u nas zero opadów-lodzkie.

Ja tez jestem anty mięsna.. straszne.. wczoraj pierś z kurzczaka mialam a nie chciałam jej zjeść niedobrze mi bylo na samą myśl, zjadłam ziemniaki i sałatke tylko..

Cytat:
My tez na poczatku chcielismy ze tak powiem jedno po drugim czyli roznice rok poltora mieć ale że mlody sie nie rozwijał jak trzeba i potem byly podejżenia tego autyzmu zrezygnowaliśmy na czas jakiś z 2giego dziecka.. ale teraz jak juz sie wyjasnilo i synek duzy i ma terapie rozne to mi najbardziej zachcialo sie dziecka poczulam ze chce znowu byc mamą może jakbym zwlekała dłuzej to by bylo za pozno po 30 czy 35 to juz ciężej z ciążami choc widzialam i 40-45 latki ciężarne(przyklad mojej ciotki) ale nie zaluje ze teraz ta "wpadka" planowana lub nie do konca planowana byla haha

No a my dzis wlasnie pizze wcinamy bo niedawno wrocilismy od rodzinki mlody padł jak kawka nawet nie zjadł nic normalnie go klade po 19 a tu kolo 20:30 zasnal
Stary 2015-01-24, 21:14   #3473
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:

5 lat.

Dobra ide spać, bo jakoś mało wylewna dziś jestem . Kolorowych
Stary 2015-01-24, 21:35   #3474
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
5 lat.

Dobra ide spać, bo jakoś mało wylewna dziś jestem . Kolorowych
no dobraonoc ja tez obejze film do konca i ide nyny nie mam sil na nic
Stary 2015-01-24, 21:53   #3475
beatrix28
Zadomowienie

sugarbabylove mam dokladnie tak samo,na sam wyraz kurczak jzu mowie dziekuje czy wieprzowine..i tak licze na dziewczynke bo pewnie płeć bedziemy mialy tą samą..tak mi się wydaje..
ambiwalentna29 ja tj roxana mam nieco wyrosniete dziecię synek ma 4,5roku takze swiadomie ebdzie czekal na rodzenstwo,we wrzesniu pojdzie do tzw zerówki..
roxana_lu no u mnie nie bylo mowy wczesniej glownie przez finanse i brak miejsca.i w sumie tj pierwotnie planowalam nastepny porod za 5lat takze plan jest realizowany krok po kroku
fiona27 u mnie tez roznica wieku bedzie wynosiła 5lat prawie idealnie bo R jest z lipca a drugie bedzie z sierpnia chyba ze tez bedzie chcialo urodzic sie w lipcu bo 8 sierpien to niemal początek miesiąca ale im blizej porodu tym data bedzie dokladniejsza..

Edytowane przez beatrix28
Czas edycji: 2015-01-24 o 21:56
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 22:11   #3476
roxana_lu
Zakorzenienie

dziewczyny mam szybkie pytanko, widziała któraś film gwiazd naszych wina ? dostałam płytę na święta a jeszcze nie rozpakowana.. tak sobie myślę czy się nie przetransportować do łóżka z laptopem i zobaczyć

Synuś i Córcia
Stary 2015-01-24, 22:15   #3477
magdowe
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny mam szybkie pytanko, widziała któraś film gwiazd naszych wina ? dostałam płytę na święta a jeszcze nie rozpakowana.. tak sobie myślę czy się nie przetransportować do łóżka z laptopem i zobaczyć

oglądałam i mi się podobało ale ja lubię popłakać na filmach
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 22:23   #3478
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
oglądałam i mi się podobało ale ja lubię popłakać na filmach
ok, przekonałaś mnie! idę oglądać.
dobrej nocy dziewczyny

Synuś i Córcia
Stary 2015-01-24, 22:28   #3479
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Witam , mam teścia do jutra , lubię go ale kurde wkurza mnie bo spać nie mogę isc bo TV oglada

Narobiłam fasolki po bretońsku cały gar żeby sobie wzięli .. ale mi meeeega wyszla

Cytat:
U nas w rodzinie jest tak że zawsze 2 pierwsze chłopaki a dopiero potem dziwczynka , u TŻeta w rodzinie też więc u mnie pewne na bank że chłopak

Cytat:
Wow no proszę czy mi się zdaję czy większośc dziewczyn na tym forum też ma synów Fajne imię Leon, ostatnio popularne. Pocieszacie mnie dziewczyny bo ja myślałam,że różnica wieku jaka będzie 2 lata i 4 miesiące to trochę za mało. Jednak widzę, że dużo par decyduję się na mała różnice czasem się martwie jak sobie poradze..szczególnie po tych ostatnich nockach jakie funduje mi Borys
Też mi sie tak wydaje , sama mam synka
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 22:54   #3480
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Ja lubię na filmach się straszyć płacze rzadko kiedy na filmach np Titanic mnie nie rusza wole dramaty typowo życiowe wtedy zdarza mi się raczec. Dobra teraz serio lecę spać

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości