Mamusie Majowe 2015! Cz. 5 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-24, 19:13   #1561
Malwinka 123
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5

Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
Ja to z kolei legginsy ale takie grube, zimowe. Na razie jeszcze mnie obejmują... na razie...
Ale odzież ciążowa jest mega droga! Mi też na razie szkoda na to kasy.

A ja mam jeszcze pytanie - bo któraś pisała, że kupuje kosz Mojżesza? Jaki itp? Bo ja też poważnie rozważam taki zakup...

Ja mam taki kosz, kupiłam używany na Allegro. Rzecz z polecenia doświadczonych Mam. Starcza na ok 4-5 m-cy, ale śpioszka małego możesz sobie wynieść bądź gdzie. Mi zależało też na kołysce, jak mówią fizjoterapeuci dobrze wpływa kolysanie na rozwój. No i info kolysanie nie na boki tylko przód tył wiec popatrz jak są płozy.

Edytowane przez Malwinka 123
Czas edycji: 2015-01-24 o 19:14
Malwinka 123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 19:14   #1562
strzalka44
Wtajemniczenie

GG do strzalka44

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
takie z pasem to sobie kupiłam jakoś kolo 10 tc, ocieplane z myśla bede mogła zimą biegac... yhyyyy....załozyłam 2x i wyglądaja jak ☠☠☠☠☠☠dziane dresy Ferdka Kiepskiego zakładam je tylko wtedy gdy te przydomowe spodnie mam w praniu

ja nie wchodze, bo nie mam i dobrze mi z tym!

ja też zasypiam dziś nawet w locie :mdeje: Bo kurier o 9 nas obudził

magnez 3x1 nie zaszkodzi, w szpitalu mi mówili, ze to na wzmocnienie macicy. a i doraźnie nospa nie zaszkodzi. Przynajmniej do wizyty. a potem niech lekarz Tobą pokieruje

Zdrówka kochana

zazdro... bo ja dziś autentycznie płakałam... i nie było ze moge sobie fason wybrać... tam musiałam szukać pod kątem rozmiaru

no nie przeżyje dziś tego

współczuje z tą praca... domyślam się co to za "radosć" bo u nas wcale nie lepiej...

no mówie, ze z ta rozmiarówka to ktoś chciał mnie dzisiaj mocno wku_wić W zyciu 40 nie miałam....a gdzie tu 44

wow teraz chcesz mnie pocieszyć czy serio tak myślisz?
kupiłam luźną, nawet bez przymierzania, bo w tych wszystkich co mam w domu to m już brzuch wyłazi i ciągle mam zimny...nawet TŻ sie na mnie drze ze mam brzuch schować, bo mu syna przeziebie

Dziękuję, miłe jesteście fajnie tak słyszeć ze wcale nie wygląda się słoniowato

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

właśnie sobie uświadomiłam, ze mam brudne lustro
tak właśnie myślę ! ja jak ubiorę koszulkę TZ to nie wyglądam tak fajnie

...Liwia ur. 3.05.2015, 3820 g, 58 cm...
strzalka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 19:17   #1563
Malwinka 123
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5

Cytat:
A koszulki w sumie bym nie kupiła. Ale że przecena to wylatam się w niej po domu
super. ..
ja wlasnie nie mam takich koszulek. Hmmm
W ogóle ja jeszcze nic ciążowe go nie kupiłam. Mama mi tylko 2 sukienczynki i tunike i porodowe piżamy. ..
no tak szaleje dla dziecka a sama o siebie
Stary 2015-01-24, 19:21   #1564
scotasia
Wtajemniczenie

Loluska przykra sprawa... mam nadzieję, że tż szybko znajdzie coś nowego.
Nadzieja super babo wyglądasz. A kto by tam zgadł, że to rozm 44, na prawdę dziwna skala jakaś

Ja mam spodnie z pasem z pierwszej ciąży, chodzę w nich głównie po domu, a pas już zawijam pod brzuch bo mi ciasno A tak to śmigam w długich swetrach + legginsy z pasem. Mam jeszcze jedne spodnie z pasem tzw. "odświętne". W te się jeszcze mieszczę...
Zaszalałam ostatnio i kupiłam sobie koszulki ciązowe http://allegro.pl/ciazowa-bluzka-kr-...830086462.html , całkiem fajne są. I sweterek http://allegro.pl/m367-nowosc-cieplu...975896085.html , przynajmniej jeden nie rozciągnę brzuchem

Zrobiliśmy z małżem wczoraj pierwszy raz bigos, w życiu takiego dobrego nie jadłam Tzn głównie małż robił, ja nadzorowałam z łóżka...

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2015-01-24 o 19:24
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 19:23   #1565
Malwinka 123
Raczkowanie

Loluska....całuję i mocno trzymam kciuki
bardzo

Będzie dobrze.

Ja czestuje kapuśniaczkiem i ciastem z truskawkami.

Edytowane przez Malwinka 123
Czas edycji: 2015-01-24 o 19:24
Stary 2015-01-24, 19:34   #1566
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malwinka 123 Pokaż wiadomość
Ja mam taki kosz, kupiłam używany na Allegro. Rzecz z polecenia doświadczonych Mam. Starcza na ok 4-5 m-cy, ale śpioszka małego możesz sobie wynieść bądź gdzie. Mi zależało też na kołysce, jak mówią fizjoterapeuci dobrze wpływa kolysanie na rozwój. No i info kolysanie nie na boki tylko przód tył wiec popatrz jak są płozy.
Oooo bardzo Ci dziękuję! Właśnie przeczesuję internety w poszukiwaniu, też chciałabym z opcją kołyski. No i właśnie naszła mnie taka myśl - ile dziecko będzie w tym spało? przez te pierwsze 4 m-cy to cały czas w sumie? to po co ja chcę kupować jakiś wypasiony materac do łóżeczka, skoro w tych koszach jest taka zwykła pianka? już sama nie wiem...
Wszystko przez to, że mamy za dużo możliwości: mamy pokój dla Małej, a z drugiej strony chciałabym, żeby początkowo była dużo z nami. Niby na upartego łóżeczko zmieści się w naszej sypialni, ale uznałam, że kosz byłby spoko z kołysaniem... Druga strona medalu jest taka, że pokój Małej jest cichszy, nawet spać w dzień byłoby jej chyba wygodniej tam.
No i weź tu babie dogódź...
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 19:35   #1567
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
przykro mi myślę że jeszcze się poukłada choć teraz jest ciężko

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

ja się wczoraj wkurzyłam na tz, bo siedział pół dnia w garażu a miał iść na zakupy. Sama nie mogę, bo mam areszt domowy przyznany przez ZUS. No i w efekcie wrócił ok 20:00 Wcześniej mówiłam mu, że zrobię te bułeczki drożdżowe z nutellą (sorry nie mogłam się powstrzymać z pogrubieniem) i stwierdziłam, że za kare ich nie robię. No ale w sumie wyszło na to, że to była bardziej kara dla mnie.
Dziś już robię : Ciasto już wyrosło za chwile idę lepić. A tż wyszedł do garażu. Powiedziałam mu, że jak się spóżni na bułeczki to wszystkie zjem (12 dam rade)
Smacznego

Ja dziś nie wiedzieć dlaczego kupiłam drożdże... Generalnie nigdy nie kupuję, chyba że pizze chce zjeść... Czyżby mi coś umysł sugerował??

Cytat:
no spa to lek 1st pomocy w ciąży. Spokojnie też popieram dziewczyny weź i kladz do łóżka. Ja bym nie szła na spotkanie.

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

no i ja dlatego latam w legginsach a dawniej Gertrach no i do tego jeszcze grubych, że na Kamczatce by mi było w nich ciepło ; ) na polarze grubym
No takie ciepłe miałam i i mi się po 2 razach wyciągnęły i w efekcie wyglądałam jak ferdek kiepski serio!

Cytat:
Napisane przez strzalka44 Pokaż wiadomość
tak właśnie myślę ! ja jak ubiorę koszulkę TZ to nie wyglądam tak fajnie
Eee nie przesadzaj
Aż tak dobrze to ja napewno nie wyglądam!
Cytat:
super. ..
ja wlasnie nie mam takich koszulek. Hmmm
W ogóle ja jeszcze nic ciążowe go nie kupiłam. Mama mi tylko 2 sukienczynki i tunike i porodowe piżamy. ..
no tak szaleje dla dziecka a sama o siebie
Ja w sumie to tylko raz kupiłam z netu leginsy ocieplane.
A reszta ciążowych rzeczy to zdobyczne więc w sumie dzisiaj to były moje pierwsze konkretne brzuszkowe zakupy
Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Loluska przykra sprawa... mam nadzieję, że tż szybko znajdzie coś nowego.
Nadzieja super babo wyglądasz. A kto by tam zgadł, że to rozm 44, na prawdę dziwna skala jakaś

Ja mam spodnie z pasem z pierwszej ciąży, chodzę w nich głównie po domu, a pas już zawijam pod brzuch bo mi ciasno A tak to śmigam w długich swetrach + legginsy z pasem. Mam jeszcze jedne spodnie z pasem tzw. "odświętne". W te się jeszcze mieszczę...
Zaszalałam ostatnio i kupiłam sobie koszulki ciązowe http://allegro.pl/ciazowa-bluzka-kr-...830086462.html , całkiem fajne są. I sweterek http://allegro.pl/m367-nowosc-cieplu...975896085.html , przynajmniej jeden nie rozciągnę brzuchem

Zrobiliśmy z małżem wczoraj pierwszy raz bigos, w życiu takiego dobrego nie jadłam Tzn głównie małż robił, ja nadzorowałam z łóżka...
Może byście nie zgadli, ale ważne że ja wiem i moja frustracja sięgnęła zenitu na pocieszenie kupiłam sobie chipsy

Edytowane przez Nadzieja87
Czas edycji: 2015-01-24 o 19:36
Nadzieja87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 19:53   #1568
loluska
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny, mam nadzieję że się poukłada

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 20:04   #1569
weron1
Rozeznanie

Ja też często sobie kupuję głupoty do jedzenia na pocieszenie
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 20:13   #1570
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Houston we have a problem! Huge problem Właśnie wyroslismy z K. Ze spodni ciążowych.... Nie mogę się dopiąć i musze wiązać spodnie na gumkę. I tym oto sposobem mój misterny plan z kupnem farb poszedł się kochać.... Będę musiała przełożyć zakup na za 2 tygodnie... Bo przecież nie będę biegać z golym tyłkiem :/
O matko, co to w ogóle za wymysł ze spodniami ciążowymi na guziki
przeczytałam Twoją relację z zakupów i wybacz, uśmiałam się no ale wierze, że Tobie do śmiechu nie było
skoro Twoje spodnie to rozmiar 44 to ja bym musiała 54 kupić

Ja jak kupiłam jedne spodnie ciążowe o brzuch mi wchodził do końca
Teraz noszę spodnie na gumce ale bez panela ciążowego, nawet wygodnie po domu legginsy byle jakie

Od rana straszyło śniegiem, położyłam się z młodym, budzę się po pół godziny - zasypani jesteśmy

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
nie ma innej opcji

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 20:45   #1571
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Oczywiście, że się poukłada! Nie ma innej opcji i zabraniam Ci myśleć inaczej
Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
Ja też często sobie kupuję głupoty do jedzenia na pocieszenie :
Nooo ja dziś chipsy i pepsi... Tak mnie naszło w tym smutku na niezdrowe żarełko, że o matko...

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
O matko, co to w ogóle za wymysł ze spodniami ciążowymi na guziki
przeczytałam Twoją relację z zakupów i wybacz, uśmiałam się no ale wierze, że Tobie do śmiechu nie było
skoro Twoje spodnie to rozmiar 44 to ja bym musiała 54 kupić

Ja jak kupiłam jedne spodnie ciążowe o brzuch mi wchodził do końca
Teraz noszę spodnie na gumce ale bez panela ciążowego, nawet wygodnie po domu legginsy byle jakie

Od rana straszyło śniegiem, położyłam się z młodym, budzę się po pół godziny - zasypani jesteśmy

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

nie ma innej opcji
Nie wiem, spodnie były zdobyczne od sąsiadki a darowanemu koniowi się nie zagląda, nie? Co prawda jak mi je sąsiadka dawała to śmiałam się do niej, że stykną do 4 msc max, ale teraz gdy w zasadzie w 6 msc tak nagle przestałam się w nie z brzuchem mieścić to aż mi się smutno zrobiło. Bo je polubiłam nawet
Wiesz spoko, sama pewnie bym się śmiała jakby ktoś napisał taką historie z pomiędzy sklepowych wieszaków, ale kiedy człowiek tak stoi sfrustrowany patrzy i widzi że nie ma wyjścia i albo bierze numer 44, albo będzie chodzić w cienkich legginsach to ja już wolę te spodnie jednak i jakoś to przełknę, ewentualnie przejem
Stary 2015-01-24, 20:57   #1572
TienShan
Zakorzenienie

Odetnij metkę i zapomnij o tym

Moja szwagierka mieszka w Niemczech i o ile tutaj kupowała rozmiary 38/40 to tam 34 mówiła, że dlatego uwielbia zakupy w de a w pl się tylko dołuje
a tu widzę odwrotnie

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 21:01   #1573
Kinga_20
Zakorzenienie

Hej, my po imprezce, nażarłam się...... Dziewczynka się wybawila z dziećmi i padła i ja też już pod kołdrą leżę

Nadzieja o kurde szok z tymi rozmiarami. Ja mam h&m 36 i są i będą jeszcze trochę dobre na mnie. Ale ja nie wiem Ty to dużo szczuplejsza niż ja, więc porabana ta rozmiarowka u Was :/

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 21:11   #1574
LuckyLove
Zadomowienie

Jestem !

Od jutra nie wychodzę z domu .... znów wróciłam z 3ma torbami zakupów dla małego
ale co najważniejsze !!! Ruska ! mam Kocyk ! ^^
Rety, ale u nas naśnieżyło .

Ide nadrobić co tu tyle popisałyście
Stary 2015-01-24, 21:37   #1575
Nadzieja87
Zakorzenienie

opycham sie chipsami serowymi i oglądam sex w Wielkim mieście 2

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Odetnij metkę i zapomnij o tym

Moja szwagierka mieszka w Niemczech i o ile tutaj kupowała rozmiary 38/40 to tam 34 mówiła, że dlatego uwielbia zakupy w de a w pl się tylko dołuje
a tu widzę odwrotnie
tego sie nie da zapomnieć, trauma do końca zycia za każdym razem jak na nie spojrzę bede widzeć te dwie czwórki jak juz urodzę to je chyba spale

wiesz ja tak myśle, może rozmiarówka ciążowa jest inna?? no bo nie rozumiem! normalnie 36 nosiłam, ewentualnie max 38... Przecież to nie możliwe żebym skoczyła tyle rozmiarów

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Hej, my po imprezce, nażarłam się...... Dziewczynka się wybawila z dziećmi i padła i ja też już pod kołdrą leżę

Nadzieja o kurde szok z tymi rozmiarami. Ja mam h&m 36 i są i będą jeszcze trochę dobre na mnie. Ale ja nie wiem Ty to dużo szczuplejsza niż ja, więc porabana ta rozmiarowka u Was :/
no porąbana i dołuje tylko człowieka teraz bede wchodzić na wage u gina z zamkniętymi oczami.

Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
Jestem !

Od jutra nie wychodzę z domu .... znów wróciłam z 3ma torbami zakupów dla małego
ale co najważniejsze !!! Ruska ! mam Kocyk ! ^^
Rety, ale u nas naśnieżyło .

Ide nadrobić co tu tyle popisałyście
to internet bedziesz tez musiałą odciąć

Edytowane przez Nadzieja87
Czas edycji: 2015-01-24 o 21:38
Nadzieja87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 21:50   #1576
LuckyLove
Zadomowienie

Nadzieja , co to za dziwną rozmiarówkę macie w tym DE?

Ja Bogu dzięki na szczęście mieszczę się we wszystkie spodnie z przed ciąży, aczkolwiek w niektórych mi nie wygodnie bo mam takie upięte. ( W razie czego mam jeszcze ciuchy z okresu kiedy byłam nieco grubsza (mialam przeczucie , że być może kiedyś się przydadzą - albo to przez moją naturę "chomikowania" ... no bo przecież wszystko się przyda ) Tak czy inaczej częściej chodzę w leginsach/ getrach mam kilka jeszcze z tamtego roku i teraz w ciąży od mamy dostałam takie grube ocieplane no to mi służą a po domu to w dresach

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
to internet bedziesz tez musiałą odciąć
Ty no żebyś wiedziała !

Dziś przeszłam samą siebie .... a najgorsze jest to, że jak zamykam oczy to widzę te wielkie czerwone kwadraty z napisem -70%, - 50% same wyprzedaże. co prawda nie kupiłam nic dla siebie oprócz pączków a malemu ten kocyk, ręcznik kapielowy, dres i bluzę- (żeby mój małż nie narzekał że kupuję mu tylko koszule i sweterki ) 2 bluzki, spodnie i pajace takie welurowe... aha ! no i udało nam się wyhaczyć na promocji podgrzewacz - aczkolwiek nie wiem jak się sprawdzi - no zobaczymy .... Pójdę z torbami noormalnie... Nie mam juz prawie wgle funduszy na koncie a tu jeszczze rocznica slubu rodziców i wesele 14lutego

Edytowane przez LuckyLove
Czas edycji: 2015-01-24 o 21:56
LuckyLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 21:56   #1577
Nadzieja87
Zakorzenienie

no po domu, to już mówiłam w alladynkach śmigam, ale tak na wyjście miałam te jedne jedyne spodnie i teraz jak nagle sie nie mieszcze nie było wyjścia, bo mówię w tych cienkich legginasach to ja chodzić nie zamierzam po dworzu...zeby mi tyłek przewiało a potem bym cierpiała, już wystarczy, ze mi ciąża dolega
Stary 2015-01-24, 21:59   #1578
LuckyLove
Zadomowienie

Cytat:
no po domu, to już mówiłam w alladynkach śmigam, ale tak na wyjście miałam te jedne jedyne spodnie i teraz jak nagle sie nie mieszcze nie było wyjścia, bo mówię w tych cienkich legginasach to ja chodzić nie zamierzam po dworzu...zeby mi tyłek przewiało a potem bym cierpiała, już wystarczy, ze mi ciąża dolega
O to to też mam takie alladynki faktycznie po domu są OK.
a na wyjście to spoko zawsze coś tam wykopię z szafy, czy to spodnie, getry, grube rajstopy nawet Posłać Ci coś ?
Stary 2015-01-24, 22:02   #1579
Nadzieja87
Zakorzenienie

To zaszalałaś To pokazuj a nie wymieniasz

u mnie tez wyprzedaże, ale skusiłam się tylko na tą bluzeczkę za 2 euro nawet ślicznych bucików nie kupiłam, ha! byłam twarda
Stary 2015-01-24, 22:02   #1580
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Nadzieja , co to za dziwną rozmiarówkę macie w tym DE?

Ja Bogu dzięki na szczęście mieszczę się we wszystkie spodnie z przed ciąży, aczkolwiek w niektórych mi nie wygodnie bo mam takie upięte. ( W razie czego mam jeszcze ciuchy z okresu kiedy byłam nieco grubsza (mialam przeczucie , że być może kiedyś się przydadzą - albo to przez moją naturę "chomikowania" ... no bo przecież wszystko się przyda ) Tak czy inaczej częściej chodzę w leginsach/ getrach mam kilka jeszcze z tamtego roku i teraz w ciąży od mamy dostałam takie grube ocieplane no to mi służą a po domu to w dresach

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Ty no żebyś wiedziała !

Dziś przeszłam samą siebie .... a najgorsze jest to, że jak zamykam oczy to widzę te wielkie czerwone kwadraty z napisem -70%, - 50% same wyprzedaże. co prawda nie kupiłam nic dla siebie oprócz pączków a malemu ten kocyk, ręcznik kapielowy, dres i bluzę- (żeby mój małż nie narzekał że kupuję mu tylko koszule i sweterki ) 2 bluzki, spodnie i pajace takie welurowe... aha ! no i udało nam się wyhaczyć na promocji podgrzewacz - aczkolwiek nie wiem jak się sprawdzi - no zobaczymy .... Pójdę z torbami noormalnie... Nie mam juz prawie wgle funduszy na koncie a tu jeszczze rocznica slubu rodziców i wesele 14lutego
Dziewczyny, ja to przestałam się mieścić w spodnie sprzed ciąży jeszcze w pierwszym trymestrze... nie wyobrażam sobie życia bez leginsów...

Pochwal się zakupami! Zdjęcie plis
Stary 2015-01-24, 22:09   #1581
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
O to to też mam takie alladynki faktycznie po domu są OK.
a na wyjście to spoko zawsze coś tam wykopię z szafy, czy to spodnie, getry, grube rajstopy nawet Posłać Ci coś ?
kiedyś też wykopywałam z szafy, ale teraz wszystko mnie w pasie uwiera

no ale w spodniach z przed ciąży chodziłam nawet do 20 tygodnia

wyyyślij mi coś normalnego, moga być nawet getry ale takie co sie nie rozwleką po 2 założeniach
Stary 2015-01-24, 22:14   #1582
LuckyLove
Zadomowienie

Cytat:
To zaszalałaś To pokazuj a nie wymieniasz

No Qrde probówałam zrobic zdjęcia ale takie ujowe wychodzą w tym świetle Jutro zrobię
Stary 2015-01-24, 22:22   #1583
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
No Qrde probówałam zrobic zdjęcia ale takie ujowe wychodzą w tym świetle Jutro zrobię
Dobszzzz tylko nie zapomnij
Stary 2015-01-24, 22:36   #1584
LuckyLove
Zadomowienie

Cytat:
Dobszzzz tylko nie zapomnij
Udało mi się coś popstrykać, zaraz dodam

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

No więc sprawa wglada nastepująco :

Edytowane przez LuckyLove
Czas edycji: 2015-01-24 o 22:47
LuckyLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 22:51   #1585
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Udało mi się coś popstrykać, zaraz dodam

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

No więc sprawa wglada nastepująco :

śliczne! ach te pajacyki...!
Stary 2015-01-24, 22:52   #1586
Nadzieja87
Zakorzenienie

No i ekstra! ❤ super są

Widzę, że gonisz mnie i Ruskaa :
Stary 2015-01-24, 22:54   #1587
Emilia 25
404 Not Found

Kurcze, ja muszę kuzynowi jakoś dać delikatnie do zrozumienia, że już bym chciała ciuszki po jego czteromiesięcznej córze.
Stary 2015-01-24, 23:02   #1588
LuckyLove
Zadomowienie

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Nie zaopatrzyłam się w wodę mineralna, uschnę normalnie :/
Stary 2015-01-24, 23:03   #1589
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Kurcze, ja muszę kuzynowi jakoś dać delikatnie do zrozumienia, że już bym chciała ciuszki po jego czteromiesięcznej córze.
ale jak?
Stary 2015-01-24, 23:08   #1590
Nadzieja87
Zakorzenienie

Emilka, zrób tak jak ja to robie zawsze do mamy... Tzn zaczęłam niechcący, ale działa niezawodnie

Zacznij gadać, że już pora ruszyć z wyprawka, że takie to wszystko drogie, te ubranka, a dziecko i tak zaraz wyrośnie, o la boga
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości