Operacje nosa - zbiorczy! cz.2 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-24, 16:26   #4261
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz.2

Cytat:
Napisane przez butterfly34 Pokaż wiadomość
Dziękuję.
Z czubka najdłużej schodzi opuchlizna, tak pół roku a nawet więcej, więc jeszcze troszkę musisz być cierpliwa.

Ja już bym chciała żeby był miękki :p
Stary 2015-01-25, 07:54   #4262
angelynn
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję, czekam z niecierpliwością aż ta największa opuchlizna zejdzie między oczami, żebym do ludzi mogła wyjść.

Acha i chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że cieszę się, że nie ściągałam gipsu sama. Pani Bożenka miała kłopot, bo strasznie mocno się trzymał, normalnie jakby był klejem przyklejony i jeszcze nos mocno opuchnięty, nie zrobiłabym tego w domu.
Wiadomo każdy ma inaczej, p. Bożena mówiła, że dzień wcześniej zdejmowała dziewczynie, to była lekko opuchnięta i gips ładnie jej się zdjął.

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Oswajam się pomału. Dziś przyszła do mnie mama, której nic nie mówiłam wcześniej, powiedziałam tylko, że jedziemy na ferie. Kiedyś jej mówiłam, że chciałabym zrobić korektę nosa, to powiedziała, że nie poprawia się natury i w ogóle. A dziś zadzwoniłam i spytałam czy nie przyjdzie do nas w odwiedziny i że mam niespodziankę.
I zdziwiła mnie bardzo, powiedziała, że nos mimo opuchlizny jest ładniejszy niż wcześniej i przytaknęła mi, że lepiej, że nic nie wiedziała, to ominą ją cały ten stres związany z operacją.

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Fajnie angelynn, że masz tyle energii. Ja w sumie też szybko dobrze się czułam i nudziłam się strasznie w Białymstoku. W domu, to w domu, zawsze coś się znajdzie do roboty i wtedy czas szybciej mija.
Kiedy na ściągasz gips? Jedziesz do kliniki, czy sama będziesz próbować?
W środę jadę do Zbycha ale juz nie do Niemiec tylko do Venlo w Holandii
Stary 2015-01-25, 08:02   #4263
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angelynn Pokaż wiadomość
W środę jadę do Zbycha ale juz nie do Niemiec tylko do Venlo w Holandii
To szybciutko, dobrze policzyłam, że 7 dni będziesz miała tylko gips?
butterfly34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 09:16   #4264
angelynn
Raczkowanie

Cytat:
To szybciutko, dobrze policzyłam, że 7 dni będziesz miała tylko gips?

zgadza się
może to i dobrze, nie będę miała zbyt dużo czasu, żeby wariować

dziewczyny, jak z u śmiechem, po jakim czasie odzyskałyście swój uśmiech?
Stary 2015-01-25, 09:37   #4265
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
zgadza się
może to i dobrze, nie będę miała zbyt dużo czasu, żeby wariować

dziewczyny, jak z u śmiechem, po jakim czasie odzyskałyście swój uśmiech?
No to fakt, mnie ta niepewność strasznie dobijała.
Stary 2015-01-25, 11:28   #4266
angelynn
Raczkowanie

dziewczyny powiedzcie mi coś, błagam, bo w jakąś paranoję popadam. Miał się zmienić nos, a ja całej twarzy nie poznaję. Górnych zębów nie widzę, bo ta warga mi tak opadła jakos i się boję, że tak już zostanie ;( ogólnie wyglądam jak bym była cały czas smutna. Jestem strasznie gruba na twarzy teraz, oczy mi też opadły, ale najbardziej ta warga. Patrzę na wasze fotki w gipsie i mi się wydaje, że nikt tak nie miał jak ja... Ja mam całkiem "nie moją" twarz!!!! ;(
Stary 2015-01-25, 12:03   #4267
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny powiedzcie mi coś, błagam, bo w jakąś paranoję popadam. Miał się zmienić nos, a ja całej twarzy nie poznaję. Górnych zębów nie widzę, bo ta warga mi tak opadła jakos i się boję, że tak już zostanie ;( ogólnie wyglądam jak bym była cały czas smutna. Jestem strasznie gruba na twarzy teraz, oczy mi też opadły, ale najbardziej ta warga. Patrzę na wasze fotki w gipsie i mi się wydaje, że nikt tak nie miał jak ja... Ja mam całkiem "nie moją" twarz!!!! ;(
Niestety angelynn, tak to wygląda. Ja dalej się nie mogę uśmiechać. Dziewczyny pisały, że nawet dwa miesiące tak miały z tą górną wargą.
Jak mi p. Bożena ściągnęła gips, to byłam tak spuchnięta, że szok. Policzki, nawet czoło pomiędzy oczami, ale trochę wyżej była taka gula.
To wszystko przez opuchliznę, tak buzia się zmienia. No ale spokojnie to minie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 12:35   #4268
Latiha
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie takie same myśli miałam po operacji
Ale zapewniam Cię kochana, że WSZYSTKO wróci do normy, ja już po 2 tygodniach od operacji wyglądałam normalnie i poszłam sobie na Sylwestra. Ale na początku naprawdę był kosmos i się poważnie obawiałam, że warga opadła mi na stałe przez tą operację i już nie odzyskam swojego dawnego uśmiechu

moja fragrantica
http://www.fragrantica.com/member/213446/

Arabistka, w sercu i na papierze

...ماتت قلوب الناس ماتت بنا النخوة
Latiha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:36   #4269
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
Też miałam nie swoją twarz, opuchniętą, z babcinym uśmiechem. Bałam się że to przez zmniejszony nos wyglądam jak nie ja, ale gdzieś tam w głębi tłumaczyłam sobie, że to wszystko minie i minęło twarz znów jest szczupła, uśmiech wrócił do normy, organizm musi dość do siebie

Angel_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 12:48   #4270
angelynn
Raczkowanie

Butterfly, Latiha, Angel dziekuję kochane podniosłyście mnie na duchu, od razu lepiej dzięki
Stary 2015-01-25, 12:55   #4271
angelynn
Raczkowanie

Dot.: Operacja plastyczna nosa

A tutaj kawalek noska wystajacego spod gipsu. Wydaje sie malutki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1422190501150.jpg (24,8 KB, 77 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 16:55   #4272
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
Napisane przez doktor69 Pokaż wiadomość
ehh słuchaj ,ale ja mam fobie społeczną i dysmorfofobie,od miesiąca nie wychodzę z domu
nos? a czemu tylko on? mam jak mi np kośc oko uciska i nie wiem jak ja z tym żyłem 25 lat
Szczerze współczuję,może psycholog jest Ci potrzebny,powinieneś szukać pomocy u specjalisty,a nie sam siedzieć z tym wszystkim i w dodatku w zamknięciu

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
gdzies tam slyszalam ze dysmorfofobia to jest właśnie PRZECIWSKAZANIE do operacji plastycznej, to choroba psychiczna, gdzie chory ma zaburzone postrzeganie własnej osoby i powinien się leczyć u psychologa...

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

kochana siniaki dzisiaj wyszły, dosyć mocno opuchnieta jestem

Angel Ty miałaś 5 dni setony? czemu tak długo?

Mi dali te gaziki niby, ale sie zapaprały krwią, zaschły i się czuję tak samo jak z setonami :/ kolejna nieciekawa noc. Jutro o 11 mam do doktora dzwonić i on mi wytlumaczy co mam przygotować, jak będę to wyciągać. Ale ogólnie mówił, że to się nic nie dzieje, jedni krwawią więcej, inni mniej. Mówił, że jak bym co godzinę traciła pół litra to byłby powód do obaw. Ale tak jak się sączy coś tam to nie. No i że też jestem przek okresem, dlatego ta krew może być rozrzedzona.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

tak Diana, biorę rutinoscorbin , ogolnie czas krzepnięcia na badaniu wyszedł trochę dłuzszy niż powinien, ale już jest coraz lepiej, teraz taka woda mi leci, nie wiem, katar może?

mi doktor tylko tyle powiedział, że może przez ten zbliżający się okres
Kurcze u Ciebie tak ładnie,że gdyby nie ten gips,nikt by nie powiedział,że tak poważną operację nosa przeszłaś.Siniaczków prawie nie ma,ja od razu miałam mega fifkę,jakby mnie ktoś porządnie okopał

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Dziewczyny, wrzuciłam do albumu 2 zdjęcia tak na szybkiego, bo jestem strasznie padnięta chociaż w tą stronę tylko 8 godzin jechaliśmy.
Słabo widać, jutro wrzucę bardziej wyraźne.
Kochana,powiem tylko jedno,jest super piękny maluszek
Teraz czekamy,aż awatar zejdzie

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
ahh no tak, ja zawsze przez nos, więc dla mnie to był koszmar

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

dziewczynki, mi doktor też mówił, żeby wodą morską nie przemywać, bo to wysusza, Tylko wazelina. Mam pytanie, ile razy dziennie tak robicie tą wazeliną?
Ja kilka razy dziennie,nie liczyłam i jeszcze smaruje raz,czasami dwa na dobę i koniecznie przed wyjściem na mróz

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Angel_00 Pokaż wiadomość
Wiesz ja tak żyłam kilka lat z oddychaniem przez usta więc... te kolejne 5 dni to pikuś
Angel,Ty w ogóle to co przeszłaś,to tylko szacunek.Naprawdę my tu przeżywamy dobę z setonami,a Ty tyle się męczyłaś
Tym bardziej potrafisz cieszyć się i doceniać takie rzeczy

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Dzięki angelynn i majami80, ale jak dla mnie to ciut za świnkowaty. Wstawiłam jeszcze jedno zdjęcie en face i tu już koszmar.

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Never, wyjściówka też jest w albumie
Z przodu tak wygląda,bo cała kość jest opuchnięta i z niej opuchlizna schodzi nawet do 6 miesięcy,a dopiero na końcu z czubka
Mój też z przdodu jest jeszcze szeroki,na noc smaruje liotonem i jak mam wolne to też w dzień.Nos mocno dostał po nosie i to naturalne,że jest tak opuchnięty
Będzie dobrze,zobaczysz.Rozumiem Twoje obawy,bo która z nas ich nie miała,a nawet i czasami jeszcze ma

moje flaszki
ddiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 16:56   #4273
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddiana Pokaż wiadomość

Angel,Ty w ogóle to co przeszłaś,to tylko szacunek.Naprawdę my tu przeżywamy dobę z setonami,a Ty tyle się męczyłaś
Tym bardziej potrafisz cieszyć się i doceniać takie rzeczy
kwestia przyzwyczajenia tylko gardło zaczynało już wysiadać

Stary 2015-01-25, 17:11   #4274
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
Przyjęłam. Tylko się nie przestrasz.

Mój mąż dziś powiedział, że no z boku to może trochę różnicę widać, ale z przodu szału nie ma. No nie ma, ale mam nadzieję, że ta opuchlizna zejdzie w końcu.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Dziewczyny, czym tą cerę doprowadzić do porządku?
Ja robiłam peeling enzymatyczny zaraz po zdjęciu gipsu,do tej pory robię 2 razy w tygodniu już lepiej,ale jakieś zaskórniki jeszcze się pojawiaja,używam zaraz po peelingu maseczki.Skóra jakoś bardzij mi się przetłuszcza.
Nałóż jakiś peeling enzymatyczny i delikatnie masuj po dwóch minutach spłucz.Ja już po paru tygodniach używałam Clarisonika do masowania peelingu i tak co 3 dni używam.Cera mi wydobrzała ,więc polecam

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
kochana, całe życie miałaś większy nos to musisz się teraz przyzwyczaić do mniejszego, daj sobie chwilę.

Ja się czuję po prostu świetnie, to drugi dzień po operacji a ja wysprzątałam cały dom, pojechałam na zakupy, z psem na spacer, ugotowałam obiad, a teraz siedzę i nie wiem, co ze sobą zrobić, bo energia mnie rozpiera.

Spod gipsu wystaje mi jakiś maluszek i jestem szczęśliwa

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

kochana nie czytaj tego forum!!! co tam te dziewczyny wypisują to jest szok, np że po jakimś czasie nos odrasta i wraca do poprzedniej formy
Tylko pozazdrościć,mnie osiem dni trzymało po narkozie.
Fakt,dziś też tam weszłam i się przeraziłam,że zaraz biegiem do lusterka swój oglądać

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
To ten tzw babciny uśmiech,jesteś opuchnięta,dlatego tak wyglądasz.Później opuchlizne będzie schodziła coraz niżej,nawet chomiczki w pewnej chwili miałam leciutkie,jak zeszła niżej.To wszystko przejściowe,teraz tylko potrzebujesz cierpliwości
Będzie dobrze,musi być

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Będzie piękniutki,teraz czekamy na odsłonę
Króciutki się wydaje,a jeszcze ma gipsior,będzie ładny maluszek

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
kwestia przyzwyczajenia tylko gardło zaczynało już wysiadać
Niby tak,ale ile cierpienia przeszłaś ,to masakra

moje flaszki
ddiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-25, 17:22   #4275
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddiana Pokaż wiadomość
Niby tak,ale ile cierpienia przeszłaś ,to masakra
wiesz ludzie mają gorsze tragedie, więc ja przy tym to pikuś

Stary 2015-01-26, 08:46   #4276
angelynn
Raczkowanie

a ja taka niby mądra jestem, a sama weszłam na forum beauty i teraz mam stracha

te wystające kości, zrosty, nierówności i to stwierdzenie, że "Giedrojć to może KIEDYŚ robił ładne nosy..."

i że tyle komplikacji... Boże, po co ja to czytałam :/
Stary 2015-01-26, 08:52   #4277
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:

te wystające kości, zrosty, nierówności i to stwierdzenie, że "Giedrojć to może KIEDYŚ robił ładne nosy..."

Wiesz co ja na temat pewnych osób z forum beauty nie chce się już wypowiadać nawet bo po co sobie nerwy psuć, odechciało mi się już tam wchodzić nawet . Nie czytaj, wyłącz to i w ogóle się nie przejmuj.

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-26, 09:28   #4278
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:

Ja też co tam wejdę, to łapię doła
Stary 2015-01-26, 09:55   #4279
madziula0929
Raczkowanie

Dziewczyny ja tak samo , miałam tam nie wchodzić a zaglądam... i po co? Sama nie wiem
Dziewczynki Wy już po operacji, musicie wierzyć, że będą śliczne noski. Ja niby tam przeczytałam to forum, boję się, ale nadal obstaję, że dobrze wybrałam...
Never Chyba Masz rację i czas się wylogować z tamtego forum :-/
Jest tam ten jeden nosek, który faktycznie nie wyszedł. Nie koniecznie z winy lekarza z tego co przeczytałam. Ale te inne noski, na które się dziewczyny skarżą mnie się podobają.

Edytowane przez madziula0929
Czas edycji: 2015-01-26 o 09:59
madziula0929 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-26, 10:26   #4280
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
Ładny będzie, taki prosty. Mój nie wiem dlaczego taki zadarty, mówiłam lekarzowi, że nie chcę świnki.

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Dodałam dziś dwa zdjęcia do albumu, na których widać jak się podniósł do góry i dziurki widać jak się patrzy na wprost.
Z boku też bardziej mi się podobał po ściągnięciu gipsu, nie był taki zadarty.
Już raczej nie opadnie ta końcówka???
Stary 2015-01-26, 10:58   #4281
angelynn
Raczkowanie

Cytat:
Ładny będzie, taki prosty. Mój nie wiem dlaczego taki zadarty, mówiłam lekarzowi, że nie chcę świnki.

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Dodałam dziś dwa zdjęcia do albumu, na których widać jak się podniósł do góry i dziurki widać jak się patrzy na wprost.
Z boku też bardziej mi się podobał po ściągnięciu gipsu, nie był taki zadarty.
Już raczej nie opadnie ta końcówka???

po pierwsze opuchlizna szaleje, ostateczny efekt po roku!
po drugie kochana, ja miałam czubek w dół opadający, Ty miałaś bardziej do góry podniesiony, a bardzo dużo zależy od wyjściówki
po trzecie jest dużo lepiej niż było! profil jest śliczny!!!

Ja wiem, że każda z nas liczy tutaj na cuda, ale niestety takich nie ma.
Dla mnie jakakolwiek poprawa mojego wyglądu będzie na plus, bo nienawidziłam swojego nosa. Kiedyś myślałam, żeby tak o 2 mm był krótszy, choć trochę, cokolwiek!!! Nie ma co porównywać swojego nosa z nosami innych dziewczyn. Porównuj ze swoją wyjściówką, a w porównianiu do niej jest dużo lepszy

A poza tym tak sie zatraciłyśmy w tych nosach, że zapomniałyśmy, że makijaż, włosy i ubranie też robią swoje. Jak wszystko wróci do normy, zrobisz sobie makijaż, ładną fryzurkę, ładnie się ubierzesz, opuchlizna z twarzy zejdzie (z nosa dopiero za rok ) to zobaczysz jaka będziesz laska i jak będzie pięknie.

Ja zauważyłam, że doktor robi trochę szerokawe te noski z przodu, ale dla mnie to pikus, bo to można wymodelować podkładem, a na długiego czy garbatego kichola nic nie pomoże.
Stary 2015-01-26, 11:38   #4282
butterfly34
Raczkowanie

Nie, no wiadomo, że lepszy mniejszy niż z garbem. Tylko nie wiem dlaczego wyszedł taki zadarty, jak doktor zazwyczaj takich nie robi.

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

A propos malowania się. Kiedy pomalowałyście się pierwszy raz podkładem po operacji? Mi p. Bożena mówiła już na zdjęciu gipsu, ze już można. Ale na razie to ten nos jest jeszcze taki zdrętwiały, że tylko delikatnie przemywam go wodą.
W poniedziałek już muszę iść do ludzi, a bez make up'u to nawet po bułki nie wychodzę, więc mam nadzieję, będę mogła już się pomalować? W poniedziałek będzie prawie 3 tyg od operacji ( o Jezu jak ten czas leci)
Stary 2015-01-26, 12:48   #4283
Angel_00
Zakorzenienie

U mnie nosek po operacji bardzo opadł co można zobaczyć na zdjęciach, więc tą "świnką" chwilowo bym się nie przejmowała :-* zobacz sobie u mnie taki był zadarty po operacji
Ja zaczęłam się malować chyba jakoś półtora miesiąca po operacji.

Edytowane przez Angel_00
Czas edycji: 2015-01-26 o 12:49
Stary 2015-01-26, 12:53   #4284
angelynn
Raczkowanie

Cytat:
Nie, no wiadomo, że lepszy mniejszy niż z garbem. Tylko nie wiem dlaczego wyszedł taki zadarty, jak doktor zazwyczaj takich nie robi.

moim zdaniem to kwestia opuchlizny, widac ze masz jeszcze mocno opuchnięty nos, więc nie martw się, wszystko się unormuje

Dziewczyny, a czy którejś z Was doktor mówił coś po operacji, jak poszło etc?
Stary 2015-01-26, 12:59   #4285
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
U mnie nosek po operacji bardzo opadł co można zobaczyć na zdjęciach, więc tą "świnką" chwilowo bym się nie przejmowała :-* zobacz sobie u mnie taki był zadarty po operacji
Ja zaczęłam się malować chyba jakoś półtora miesiąca po operacji.
No faktycznie Angel, mam nadzieję, ze mi też troszkę opadnie. Chociaż coś dziewczyny pisały, ze u Giedrojcia jest właśnie odwrotnie. Dokładnie nie pamiętam. Muszę poszukać w postach.

1,5 miesiąca to trochę długo.
Stary 2015-01-26, 13:00   #4286
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
No faktycznie Angel, mam nadzieję, ze mi też troszkę opadnie. Chociaż coś dziewczyny pisały, ze u Giedrojcia jest właśnie odwrotnie. Dokładnie nie pamiętam. Muszę poszukać w postach.

1,5 miesiąca to trochę długo.
miałam spore siniaki i utrzymywały się bardzo długo więc nic nie kombinowałam bo nie było to przyjemne

Stary 2015-01-26, 13:04   #4287
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
moim zdaniem to kwestia opuchlizny, widac ze masz jeszcze mocno opuchnięty nos, więc nie martw się, wszystko się unormuje

Dziewczyny, a czy którejś z Was doktor mówił coś po operacji, jak poszło etc?
Mi tylko tyle, że wszystko poszło dobrze. Nic więcej. Na zdjęciu gipsu p. Bożena pokazała mi ile doktor wyciął (sporo tego było), a mówiłam, że nie chcę tyci noska, bo mam duża twarz.
Stary 2015-01-26, 13:30   #4288
Angel_00
Zakorzenienie

Wstawiłam zdjęcie jak mój nosek prezentuje się po przebudzeniu
Powiem Wam, że mimo iż nie jest maleńki i idealny to go uwielbiam
Oddycham normalnie, nie chce mi się płakać jak patrzę w lustro naprawdę mogę powiedzieć że jestem zadowolona.

Edytowane przez Angel_00
Czas edycji: 2015-01-26 o 13:34
Stary 2015-01-26, 14:17   #4289
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
Wstawiłam zdjęcie jak mój nosek prezentuje się po przebudzeniu
Powiem Wam, że mimo iż nie jest maleńki i idealny to go uwielbiam
Oddycham normalnie, nie chce mi się płakać jak patrzę w lustro naprawdę mogę powiedzieć że jestem zadowolona.
Dzięki Angel za komentarz. No właśnie Twój jest taki w sam raz, a mój wydaje mi się troszkę za mały.
Stary 2015-01-26, 14:20   #4290
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Angel za komentarz. No właśnie Twój jest taki w sam raz, a mój wydaje mi się troszkę za mały.
Ja na Twoim miejscu byłabym zachwycona takim, no ale mam jaki mam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości