Czerwcowe Panny Młode 2015 :) - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-27, 03:21   #3991
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :)

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Chyba czasami każdemu się udziela niechęć do tematów ślubnych, bo w końcu ileż można, a najgorsze dopiero przed nami
Cytat:
Napisane przez zinka123 Pokaż wiadomość
Każdy ma czasem przesyt tematów ślubnych. Trzeba nie dać się zwariować. A Welderka się za nami stęskni i wróci do nas szybko, miejmy nadzieję
Ej, ja jeszcze nigdy nie miałam przesycenia ani niechęci. xD Wręcz przeciwnie, jeszcze wyciągam siłą informacje o weselach mojej świadkowej i mojego kolegi i szukam dla nich atrakcji itp. :P :P Dzisiaj spędziłam jakieś 2-3h, gadając z moimi druhnami o panieńskim. Powiedziałam im, że mają 5 miesięcy na szukanie sukienek. A moja świadkowa jutro ma dzwonić i pytać o miejsce, gdzie być może mój panieński się odędzie.
krolewna_smieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 07:14   #3992
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Mnie niechęć jeszcze nIe ogarnęła. Ale tez nie jest to dla mnie cos co zabiera mi dużo czasu.
Wczoraj miałam poczucie, że mój brat się bardziej przejmuje. Zadzwonił opowiedzieć mi o przemyśleniach na temat garnituru i pyta w jaki kolor ma się wpasować. Palnęłam, że blady róż i chyba uwierzył. Bo skoro mąż ma mieć taka koszulę i sznurowadla (że to go nie zdziwilo i uwierzył to mnie zaskoczyło) to on się dostosuje.
Z żoną zainteresowali się pierwszym tańcem i do 3 w nocy oglądali filmiki (mnie po kilku juz to nudzi). Doszli do wniosku, że walc wiedeński to jest to. I bardzo chcą go usłyszeć.
Drugi pyta, czy ma mieć koszulę w kolorze mojego bukietu...
Bratanek czy może bardziej na luzie, w marynarce oczywiście ale np w trampkach.
Te moje chłopaki poszaleli.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 09:48   #3993
zinka123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatakob Pokaż wiadomość
To super. Dobrze, że tylko taki błąd. Gorzej by było z literówką jakąś paskudną. My dopieliśmy projekt wnętrza. Czekam na ostateczną wersję i mam nadzieję, że zamówię do końca tygodnia. Na wszelki wypadek zamawiam 2 bez personalizacji. Mam nadzieję, że się nie przydadzą i pozostaną pamiątką.
Ja zamówiłam 5 bez personalizacji, ale to bardziej pod kątem, że jak ktoś mi odmówi to jeszcze kogoś doproszę. Mam nadzieję, że więcej błędów nie znajdę

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ja mam 130 dni i coraz mniej mnie to bawi
Haha, ja też. I jak tak piszecie to zaczynam odczuwać presję.

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Ej, ja jeszcze nigdy nie miałam przesycenia ani niechęci. xD Wręcz przeciwnie, jeszcze wyciągam siłą informacje o weselach mojej świadkowej i mojego kolegi i szukam dla nich atrakcji itp. :P :P Dzisiaj spędziłam jakieś 2-3h, gadając z moimi druhnami o panieńskim. Powiedziałam im, że mają 5 miesięcy na szukanie sukienek. A moja świadkowa jutro ma dzwonić i pytać o miejsce, gdzie być może mój panieński się odędzie.
Może źle to ujęłam. Nie chodzi o niechęć, tylko bardziej takie zrezygnowanie, że nie umiem czegoś znaleźć czy dopasować przez dłuższy czas. Jednak wole być w tematach ślubnych non stop, bo jakoś tak mnie to mobilizuje do działania i mam jakieś pomysły i inspiracje. A jak odłożyłam trochę ten temat, to ciężko mi się zabrać za dalsze przygotowania czy poszukiwania.
zinka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 09:57   #3994
drazetkaa
Czerwcowa PM

A u mnie jeszcze 207660 minut do ślubu!
drazetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 10:13   #3995
existence
Zakorzenienie

ja to mam w tym momencie już takie odczucia, że zamiast ślubu bym wolała sobie chyba na jakieś Karaiby polecieć...ledwie skończymy remont i zacznie się ten najgorszy przedślubny szał bo wszystkie dokumenty, ostre rozdawanie zaproszeń żeby się wyrobić gdzieś do połowy marca, ogarnianie szczegółów z salą, z DJ, barmanami...jeszcze ja w marcu zaczynam kolejne studia. Nie mam czasu odpocząć psychicznie. Na weselu zamiast tańczyć to ja zasnę jarałam się tym tak mocno jeszcze rok temu a teraz czuję, że za dużo mam na głowie
Stary 2015-01-27, 10:14   #3996
eeyesblue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez drazetkaa Pokaż wiadomość
gdzie jedziecie?
Majorka

Cytat:
ja mam 130 dni i coraz mniej mnie to bawi
ja przy 100 dniach chyba zaczne panikowac

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
gdzie myslisz miec panienski?

Cytat:
A u mnie jeszcze 207660 minut do ślubu!
widze, ze tez masz aplikacje, ktora dokladnie odlicza do slubu

u mnie juz mama zaczela robic zaproszenia szalona, pobiegla wieczorem na poczte po paczke, w ktorej jej wyslalam koronki, bo sie nie mogla doczekac juz zeby zaczac
eeyesblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 10:17   #3997
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
Majorka
jedna z naszych opcji ale teraz już mi się kompletnie nie chce myśleć o tym będzie last minute jak zwykle i tez będzie fajnie, mam dość
Stary 2015-01-27, 10:25   #3998
drazetkaa
Czerwcowa PM

Cytat:
Majorka
Fajnie, fajnie

Cytat:
widze, ze tez masz aplikacje, ktora dokladnie odlicza do slubu
nie... co jakiś czas jak jest temat na wątku to wchodzę w kalkulator dni i sprawdzam, bo tak to przypomina mi się tylko jak jest 20 danego miesiąca

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
będzie last minute jak zwykle i tez będzie fajnie, mam dość
my nie możemy last minute, bo musimy sporo wcześniej zaplanować urlopy, więc wzięliśmy z first minute
Stary 2015-01-27, 11:16   #3999
eeyesblue
Zadomowienie

Cytat:
Fajnie, fajnie

nie... co jakiś czas jak jest temat na wątku to wchodzę w kalkulator dni i sprawdzam, bo tak to przypomina mi się tylko jak jest 20 danego miesiąca
aaa tez fajnie

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

my nie możemy last minute, bo musimy sporo wcześniej zaplanować urlopy, więc wzięliśmy z first minute
dokladnie tak jak my akurat w styczniu sa first minute i wlasnie niedrogo nas wyszlo wszystko dzieki temu
Stary 2015-01-27, 14:15   #4000
beatakob
Rozeznanie

Mnie meczy fakt, ze nie mogę z kolorami dojść do ładu.
Przewodni miał być chabrowy, bo lubimy. Mam prosty ładny komplet: kolczyki wkrętki i zawieszka na łańcuszku. Suknia jest biała, ale koncepcja dekoltu się zmieniła i zawieszka może mi wpadać pod suknie. A same małe kolczyki- wkrętki to może być za mało, przy prostej sukni.

Z welony rezygnuje i znowu dylemat: grzebyk czy prosta opaska do gładkiego koka.

Buty miały być cieliste. Znalazłam w prima modzie, ale za 400 zl - idealny kształt przy takiej wysokości, ale maja ciepły odcień - nie wiem czy dobrać do nich kwiaty w takim kolorze z chabrowa wstążką. Chciałam białe gerbery, może piwonie. Biżuteria tez srebrna, wiec ten ciepły odcień tak średnio chyba, albo się czepiam niepotrzebnie.

Sa tez chabrowe na ciut wyższym obcasie z zamszu, ale ja to raczej w stronę niższego się skłaniam i chciałam cieliste, ze niby bardziej uniwersalne

Na innym wątku dziewczyny polecają Deichmana za 49 zl (w zalaczniku) - mam takie granatowe - super wygodne, ale boje się ze odcień za ciemny. Dzisiaj po pracy pędzę sprawdzić. Skupić sie na niczym w pracy/domu nie moge, bo mi sie caloksztalt sypie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg deichmann.jpg (12,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (9,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gerbery.jpg (25,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Rosa-Clara-suknia.jpg (15,0 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez beatakob
Czas edycji: 2015-01-27 o 14:33
beatakob jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 15:18   #4001
panipuchatkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez welderka Pokaż wiadomość
dziewczęta znalazłam dla siebie fryzurę :d
masakra :d

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez PatiPee Pokaż wiadomość

http://www.yego.pl/x_C_I__P_63510314__PZTA_01.html
mój Typ! Dzięki panipuchatkowa
będą ścigacze- druga miłość mojego TŻa...
proszę bardzo oby dobrze się nosiły

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez malaczarnak Pokaż wiadomość

Link do sukienki
http://www.elizabethpassion.com/sukn...a-2015/e-2939t
Przód będzie miał większa dekolt bo mam za duże cycki :$
Coś takiego
http://moja-suknia.pl/wp-content/uploads/EP_2971t.jpg
I z tyłu wycięcie głębokie v.
Na zdjęciu tak nie wygląda ale jest przepiękna :-D
Suknia przepiękna!!

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

U nas teraz jest tyle spraw do załatwiania że to szok. tort (jedziemy w piątek na degustację <3), dogadanie się z zespołem, fotografem, ustalenie menu (w lutym), boję się, że zapomnimy o zmniejszeniu mojej obrączki, ale chyba to niemożliwe, bo i tak będziemy robić grawer więc chyba nie wypadnie mi to z głowy - mam nadzieję.

A i witam nową PM.!
144 ddś!

Najszczęśliwsza Mama na świecie! 22.01.2019!

Czekamy na drugi Skarb!
panipuchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 16:47   #4002
PatiPee
Zakorzenienie

hej kobietki, a ja jestem tak wykończona,że nie mam siły nawet czytać
w pracy MŁYN to mało powiedziane
jest dobra wiadomość, może trochę zamieszania będzie,ale w kwietniu się przeprowadzamy z bloku do domu z ogrodem
okazja się trafiła więc czemu nie
ale jak sobie wyobraże,że to tylko 2 mce przed ślubem to ogarnia mnie panika!!!

Melka z jakiego biura?
Stary 2015-01-27, 18:03   #4003
Welderka
Raczkowanie

Wróciłam, długo mnie nie było haha
Chciałam naprawdę bardzo odłożyć te sprawy na później i odpuścić na razie, ale no nie mogę, bo cały czas to robiłam. Odkładałam na "nowy rok", a teraz zostało 4,5 miesiąca no i choćbym chciała to nie mogę, bo samo się nic nie załatwi:P
Poza tym jesteście nieocenione we wszelkich poradach, bo jesteśmy na tym samym etapie, no i muszę z Wami zostać no

No i mam newsa! Jestem zajarana jak dzwonek, że muszę się pochwalić
Wczoraj byłam u teściów (TŻ ciągle w Holandii), gadaliśmy o obrączkach, a teściowa zebrała jakieś swoje złoto i mi pokazywała. Ja chodziłam po złotnikach to wszędzie za najprostszy wzór krzyczeli 1700zł.
A teście mają jakiegoś znajomego złotnika/jubilera i pojechali dzisiaj do niego z tym złotem. Przed chwilą do mnie dzwoniła, że jak TŻ wróci to tylko mamy pojechać wybrać model, rozmiar, grawer itp, że już załatwione, nic nie musimy płacić
Tego złota starczyłoby na cztery obrączki mowiła, a za robociznę to albo oni zapłacą, albo po znajomości jakieś grosze, niewiem, kazała mi już się tym nie zajmować
Uwielbiam ich
Czyli odpadł nam spory wydatek, i namiętnie szukam teraz wycieczki

Dziewczyny gdzie się wybieracie na swoje podróże poślubne?
My szukamy czegoś na tydzień. Jedziecie przez biuro czy na własną rękę?

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Napisane przez beatakob Pokaż wiadomość
Mnie meczy fakt, ze nie mogę z kolorami dojść do ładu.
Przewodni miał być chabrowy, bo lubimy. Mam prosty ładny komplet: kolczyki wkrętki i zawieszka na łańcuszku. Suknia jest biała, ale koncepcja dekoltu się zmieniła i zawieszka może mi wpadać pod suknie. A same małe kolczyki- wkrętki to może być za mało, przy prostej sukni.

Z welony rezygnuje i znowu dylemat: grzebyk czy prosta opaska do gładkiego koka.

Buty miały być cieliste. Znalazłam w prima modzie, ale za 400 zl - idealny kształt przy takiej wysokości, ale maja ciepły odcień - nie wiem czy dobrać do nich kwiaty w takim kolorze z chabrowa wstążką. Chciałam białe gerbery, może piwonie. Biżuteria tez srebrna, wiec ten ciepły odcień tak średnio chyba, albo się czepiam niepotrzebnie.

Sa tez chabrowe na ciut wyższym obcasie z zamszu, ale ja to raczej w stronę niższego się skłaniam i chciałam cieliste, ze niby bardziej uniwersalne

Na innym wątku dziewczyny polecają Deichmana za 49 zl (w zalaczniku) - mam takie granatowe - super wygodne, ale boje się ze odcień za ciemny. Dzisiaj po pracy pędzę sprawdzić. Skupić sie na niczym w pracy/domu nie moge, bo mi sie caloksztalt sypie
Suknia jest świetna!! Do takiej pasują mi wysoko upięte włosy w koka lub nawet jakiś elegancki koński ogon, ale bardziej kok. Napewno na Twoim miejscu zainwestowałabym w inną biżuterię, suknia nie ma zdobień, małe wkrętki mogą nie dać rady. Mogłabyś mieć większe kolczyki np z jakimś kamieniem w kolorze chabrowym w komplecie z naszyjnikiem lub bransoletką. Albo chociaż większe wkrętki z kamieniem? Niewiem jak wyglądają Twoje? Napewno bym dała jakieś kolory na biżuterii i w bukiecie.
Jeśli spodobały Ci się buty no to może nie dobieraj pod nie reszty kolorów, zwłaszcza jeśli są cieliste, bo wyjdzie bardzo blado?
A co do ozdoby we włosy, to jeśli będziesz mieć kolczyki, to nie widzi mi się za dużo świecidełek na głowie i może coś na kształt jakiegoś fascynatora, albo takiej kokardy do koka pod kolor sukni?

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
jest dobra wiadomość, może trochę zamieszania będzie,ale w kwietniu się przeprowadzamy z bloku do domu z ogrodem

Melka z jakiego biura?
Zazdroszczę!!! Ja też bym chętnie zamieszkała w domu z ogrodem, ale tylko na wiosnę i lato :P Na razie się chowam w bloku
Dacie radę, a ile zmian i emocji!

W ogóle to doszłam do wniosku, że mam deprechę przez tą zimę i odliczam dni do... wiosny
Zostały 53 dni!

Edytowane przez Welderka
Czas edycji: 2015-01-27 o 17:50
Welderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 18:23   #4004
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Melka z jakiego biura?
To chyba nie do mnie pytanie
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 18:34   #4005
existence
Zakorzenienie

O jeżu kolczasty nie mam nawet siły nic tu pisać, nie umiem się wbić

Wysłane z telefonu.
Stary 2015-01-27, 18:36   #4006
drazetkaa
Czerwcowa PM

PatiPee gratulacje domu! Wszystkie w lipcu przyjeżdżamy na grilla do ogrodu!

Cytat:
Napisane przez Welderka Pokaż wiadomość
Wróciłam, długo mnie nie było haha
Więcej proszę nie wprowadzać smętnego nastroju!

Cytat:
Napisane przez Welderka Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdzie się wybieracie na swoje podróże poślubne?
My szukamy czegoś na tydzień. Jedziecie przez biuro czy na własną rękę?
Na Kretę przez biuro podróży, All Inclusive. Na jeżdżenie na własną rękę są inne okazje niż podróż poślubna, gdzie planujemy leżeć pod palmą z drineczkiem w ręku
Stary 2015-01-27, 18:39   #4007
panipuchatkowa
Zakorzenienie

aaa my jedziemy do Włoch, ale najprawdopodobniej dopiero we wrześniu będzie podróż grubo poślubna. :P a po samym ślubie jedziemy na jakieś 3 - 4 dni nad morze, do jakiegoś fajnego hotelu, szukam jakichś okazji na grouponach.

Najszczęśliwsza Mama na świecie! 22.01.2019!

Czekamy na drugi Skarb!
panipuchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 18:45   #4008
nusia_777
Raczkowanie

My prawdopodobnie tez wlochy i tez wrzesien dopiero :p
nusia_777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 19:05   #4009
existence
Zakorzenienie

My myślimy o majorce, malcie, kanarach. Zobaczy się

Wysłane z telefonu.
Stary 2015-01-27, 19:24   #4010
Welderka
Raczkowanie

Cytat:

Więcej proszę nie wprowadzać smętnego nastroju!

Na Kretę przez biuro podróży, All Inclusive. Na jeżdżenie na własną rękę są inne okazje niż podróż poślubna, gdzie planujemy leżeć pod palmą z drineczkiem w ręku
Przepraszam, obiecuję poprawę

A przez jakie biuro jedziecie jeśli można spytać?
Też bym się pobyczyła na słoneczku najchętniej, ale chciałabym mieć też pod ręką wypożyczalnię rowerów i jeden/dwa dni pozwiedzać okolice.
Przeglądałam oferty do Grecji i Chorwacji póki co.
Czy cena ok 1700zł za osobę na tydzień z biura to mało czy dużo?
Niewiem, bo przez biuro ostatni raz jechałam z mamą 10 lat temu :P
Bardzo bym nie chciała kamienistej plaży
Stary 2015-01-27, 19:32   #4011
drazetkaa
Czerwcowa PM

Z dużego i pewnego biura z zagranicznym kapitałem
1700 zł z przelotem samolotem i z pełnym wyżywieniem? I ile gwiazdek? To bardzo dobra cena i szczerze jak na sezon to niepokojąco niska, chyba że to hotel ** lub *** BB.
Stary 2015-01-27, 19:45   #4012
Welderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez panipuchatkowa Pokaż wiadomość
aaa my jedziemy do Włoch, ale najprawdopodobniej dopiero we wrześniu będzie podróż grubo poślubna. :P a po samym ślubie jedziemy na jakieś 3 - 4 dni nad morze, do jakiegoś fajnego hotelu, szukam jakichś okazji na grouponach.
Ja mieszkam nad samym morzem w Gdyni
Będziemy mieć wesele przy plaży
Jeślibyście chcieli do Gdyni to polecam hotel Różany Gaj, ma super położenie i widok na morze, ładny nowoczesny hotelik przy bulwarze, w centrum, a jednocześnie na górce na uboczu

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez nusia_777 Pokaż wiadomość
My prawdopodobnie tez wlochy i tez wrzesien dopiero :p
Włochy też bym chętnie odwiedziła, już byłam i jestem zakochana, ale chyba wybierzemy inny kierunek, bo we Włoszech chciałabym połazić po Rzymie, Wenecji i Florencji, a tydzień to za mało, żeby jeszcze się pobyczyć:P

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
My myślimy o majorce, malcie, kanarach. Zobaczy się

Wysłane z telefonu.
Na Malcie była ostatnio moja koleżanka z pracy, ale załatwiała na własną rękę z przewozem rowerów i wynajęli mały domek tylko dla siebie, mówi, że wyszło ją taniej jak przez biuro. Była zachwycona, bardzo chwaliła, mówi, że piękne miejsce

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Z dużego i pewnego biura z zagranicznym kapitałem
1700 zł z przelotem samolotem i z pełnym wyżywieniem? I ile gwiazdek? To bardzo dobra cena i szczerze jak na sezon to niepokojąco niska, chyba że to hotel ** lub *** BB.
No jakieś mniejsze hoteliki na uboczu tylko ze sniadaniem przeważnie.
Dla mnie to i tak sporo jak na tydzień, tzn wiem, że szukając na własną rękę można taniej, ale niewiem czy mi się chce przy tych wszystkich innych rzeczach do załatwienia :P
Stary 2015-01-27, 20:11   #4013
PatiPee
Zakorzenienie

dziękuję i zapraszam oczywiście wszystkie !
tak się cieszę, byliśmy oglądać przed chwilą dokładnie co i jak!

a i też jedziemy na Majorkę, 7 czerwca na tydzień

cóż za dzień !!!

Welderka! tak się cieszę,że wróciłaś. Super,że udało się z obrączkami, jakby nie było spory koszt odchodzi

Melka, nie pisałaś,że lecisz na Majorkę? zainteresowałam się, bo my także
Stary 2015-01-27, 20:20   #4014
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:

Niestety, to nie ja
Ja jestem w szarej pupie, jeśli chodzi o miesiąc miodowy

W Chorwacji polecam miejscowość Primosten. Byliśmy tam dwa lata pod rząd. Uwielbiam
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 20:22   #4015
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Mnie niechęć jeszcze nIe ogarnęła. Ale tez nie jest to dla mnie cos co zabiera mi dużo czasu.
Wczoraj miałam poczucie, że mój brat się bardziej przejmuje. Zadzwonił opowiedzieć mi o przemyśleniach na temat garnituru i pyta w jaki kolor ma się wpasować. Palnęłam, że blady róż i chyba uwierzył. Bo skoro mąż ma mieć taka koszulę i sznurowadla (że to go nie zdziwilo i uwierzył to mnie zaskoczyło) to on się dostosuje.
Z żoną zainteresowali się pierwszym tańcem i do 3 w nocy oglądali filmiki (mnie po kilku juz to nudzi). Doszli do wniosku, że walc wiedeński to jest to. I bardzo chcą go usłyszeć.
Drugi pyta, czy ma mieć koszulę w kolorze mojego bukietu...
Bratanek czy może bardziej na luzie, w marynarce oczywiście ale np w trampkach.
Te moje chłopaki poszaleli.
Haha, super

Cytat:
gdzie myslisz miec panienski?
Chcemy wynająć mini klub na całą noc.
Świadkowa już dzwoniła, powiedziała mi, że w rozmowie z babeczką wszystko brzmiało super. W sobotę ma tam jechać i obejrzeć. Żadna z moich druhen nie ma własnego mieszkania, w którym można by zrobić imprezę, a bardzo mi się nie podoba imprezowanie w klubie z obcymi ludźmi na wieczorach panieńskich - brzydzą mnie śliniący się kolesie. Będziemy miały w tym mini klubie parkiet, światła, nagłośnienie, stoły, fotele, a muzykę, poczestunek i % same sobie zorganizujemy. I możemy być tak głośno jak tylko chcemy, żadne mandaty nam nie grożą. Dla mnie rewelacja.

Edytowane przez krolewna_smieszka
Czas edycji: 2015-01-27 o 21:53
Stary 2015-01-27, 22:17   #4016
zinka123
Raczkowanie

Mówiłam, że Welderka się szybko stęskni
My na razie nie myślimy o podróży poślubnej, ciężko będzie z urlopem i pewnie z budżetem. No i nie mamy pomysłu gdzie. Może poczekamy do lipca, sierpnia, ale wtedy pewno drożej i tłumy, bo to już sezon.
zinka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 22:50   #4017
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Napisane przez panipuchatkowa Pokaż wiadomość
Jeśli mi przedłuża umowę to też chcemy jechać do Włoch ja jeszcze nie byłam a Tzet już kilka lat temu obiecał że pokaże mi najpiękniejsze miejsca we Włoszech i juz od dawna planowaliśmy tam jechać w podróż tymi my pewnie też we wrześniu, bo jak przedłuża mi umowę to dopiero od kwietnia będę mieć nowa wiec musze trochę zapracować na urlop
xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 02:00   #4018
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

My jedziemy na podróż ślubną do Polski. :P
Stary 2015-01-28, 08:34   #4019
shangover90
Raczkowanie

To i ja może się wtrącę
Szczęśliwa 13 w czerwcu !

Suknia mniej więcej wybrana, w trakcie szycia - niestety rozmiar 42 w naszych salonach jest rzadkością.

Zastanawiam się nad butami/dodatkami : kusi kolor miętowy, buty już znalazłam, ale obawiam się że kwiaciarnia będzie miała problem z bukietem w tym odcieniu...
może któraś z Was widziała coś ciekawego...? Bukiet, biżu czy opaskę gdzie biel jest łączona z miętą ?
shangover90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 09:56   #4020
eeyesblue
Zadomowienie

Cytat:
jedna z naszych opcji ale teraz już mi się kompletnie nie chce myśleć o tym będzie last minute jak zwykle i tez będzie fajnie, mam dość
hehe jednak nie bedzie last minute gratuluje wyboru kiedy Ty wrocisz ja bede sie pakowac w jakie miejsce lecicie?

Cytat:
gratuluje domu pomalu ogarniecie, a po slubie juz na spokojnie

Cytat:
o tak, jestem za

Cytat:
dokladnie tak mysle podroz poslubna to akurat wczasy gdzie nie chce sie o nic martwic a ten drineczek pod palma sni mi sie juz po nocach hehe

Cytat:
to chyba o mnie chodzilo, bo ja tez lece na Majorke czyli teraz we 3 lecimy? nas wyszlo chyba nie drogo, 3500zl na dwoje za tydzien, all, przeloty, taxi ktora nas zgarnia z lotniska i zawozi na miejsce, hotel przy samej plazy nad zatoczka z tym ze rezerwowalismy i lecimy przez angielskie biuro podrozy online

Cytat:
Chcemy wynająć mini klub na całą noc.
Świadkowa już dzwoniła, powiedziała mi, że w rozmowie z babeczką wszystko brzmiało super. W sobotę ma tam jechać i obejrzeć. Żadna z moich druhen nie ma własnego mieszkania, w którym można by zrobić imprezę, a bardzo mi się nie podoba imprezowanie w klubie z obcymi ludźmi na wieczorach panieńskich - brzydzą mnie śliniący się kolesie. Będziemy miały w tym mini klubie parkiet, światła, nagłośnienie, stoły, fotele, a muzykę, poczestunek i % same sobie zorganizujemy. I możemy być tak głośno jak tylko chcemy, żadne mandaty nam nie grożą. Dla mnie rewelacja.
wow, swietnie! u mnie tez podobna sytuacja z miejscem, za bardzo nie mamy gdzie sie rozgoscic, ja planowalam wynajac apartament w hotelu po prostu a pozniej na impreze do klubu, z tym ze nie wiem jak hotele na taka propozycje? chyba nie bardzo, bo w koncu w milczeniu nie bedziemy chyba lepiej bedzie jak znajde tez jakis klub czy miejsce na posiadowke chodzi mi zeby najpierw we wlasnym tylko gronie posiedziec a pozniej na tance go, go go!

Edytowane przez eeyesblue
Czas edycji: 2015-01-28 o 09:58
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości