|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
kiedyś też miałam takie bóle ale wtedy pracowałam po kilkanaście godzin dziennie cały czas na nogach, a teraz nie wiadomo od czego. Czekam jeszcze na Tz jak wróci. .. pomyślimy co zrobić
|
|
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie mnie dziś swędzi pępek. tak jakby całkiem w środku, no nie do opanowania....ochydne uczucie. tym bardziej że mnie jakoś pępek obrzydza, fuj, jak widze że ktoś sobie tam grzebie to chce mi sie żygać .... nie wiem, może sie rozciąga... smaruje oliwką póki co. miałyście tak? tak mnie te maczki zainspirowały że usiałam sobie awatara zmienić heheh
Edytowane przez industria Czas edycji: 2015-01-27 o 20:25 |
|
|
|
|
#423 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=alexxxandraa;499627 57]
Cytat:
Moja ginka wlasnie bardzo chwali aktywnosc na rowerku stacjonarnym ja wczesniej chodzilam na zumbe to wlasnie taka zamiane mi zaproponowala jednak jakos rowerek to nie moja bajka, ale moze sie kiedys skusze ![]() No tak ruchami powinam sie pochwalic ![]() To teraz nadrabiam Rzezcywiscie wczesniej czulam jakies babelki a w niedziele juz poczulam takie konkretne pum od srodka i mam wrazenie ze dzidzia duzo plywa bo czuje ruchy w roznych miejscach, ale najczesciej na dole
|
|
|
#424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
Dzieki dziewczyny xxx Myboy moze jedz do lekarza. Zdrowia zycze Ja to juz czuje ruchy i kopniaki dziecka bardzo wyraznie, po kilka razy dziennie. Lozysko mam na tylnirj scianie to pewnie dlatego. Nawet przed chwila bardzo sie wiercila. Edytowane przez Aika213 Czas edycji: 2015-01-27 o 20:23 |
|
|
|
|
#425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak do jutra nie przejdzie to rzeczywiscie udaj sie do lekarza - nie ma co sie meczyc
|
|
|
#426 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
rowerek tez dla mnie nie jest jakaś super interesującą aktywnościa, ale z braku laku niech bedzie
Edytowane przez alexxxandraa Czas edycji: 2015-01-27 o 20:43 |
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
zmęczona jestem. dziecko śpi a ja nie wiem za co się brać.
ostatnio coraz częściej brzuch mi twardnieje. w poprzedniej ciąży tak chyba nie miałam, a na pewno nie na tym etapie
|
|
|
|
#428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobranoc
|
|
#429 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Byłąm dziś rano u dermatologa. Musiałam iść bez makijażu totalnie i czułam się jak wypłosz jakiś Oczywiście zaraz po wyjściu z gabinetu poszłam się malować![]() Aaaa i aż dwie osoby zauważyły dziś mój ciążowy brzuchol- pan w poczekalni ustąpił mi miejsca i pani w farmaceutka też od razu wiedziała jaki magnez będzie dla mnie dobry w ciąży. Także czuję się pełnoprawną cieżarówką ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- na razie tylko 56 i 62, bo czekam na czwartkowe usg połówkowe i potwierdzenie płci malucha.
|
|
#430 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U mnie na 100% ich nie było No bo i co poradzisz ![]() Cytat:
Cytat:
Rzadko cokolwiek czuję, ale dziś aż się śmiałam, tak mocno![]() Byłam w Mama i Ja po wanienkę Stokke... Porażka, nie jest warta tych 160 zł... Ale kupiłam normalną, szarą w sówki Tż tak mnie namawiał, że uległam Kot teraz w niej śpi
|
|||
|
|
|
#431 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
ja nie kupuję
Cytat:
na allegro pewnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
Ja szczotki używałam często ze wzgledu na ciemieniuchę. Cytat:
![]() ja też nie Cytat:
takie fuuuj ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
ja też Cytat:
A na połówkowym będę w 19 tc. Cytat:
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, dziekuje za pomoc, juz wszystko jasne,
|
|
|
|
#433 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też nie ![]() ja sama piłam tę herbatkę rumiankową a młody dostawał ją z cyca ![]() Cytat:
Ja ćwiczyłam raz tylko w ciąży (mam w domu orbi), a teraz mnie ciągle brzuch pobolewa, więc odpuszczam
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
Jeju moja teściowa tez nie moze przestać sypać głupimi komentarzami, ludzie z innej epoki, dobrze, ze chociaz moi rodzice maja inne podejście do swiata
|
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dla małej takie "bajery" typu minky i inne zostawię chyba na prezenty. przy synu dalsza rodzina chciała coś kupować na pierwsze odwiedziny, jakąś pościel czy coś a my wszystko mieliśmy: kilka prześcieradeł, ręczników z kapturkami i tak na prawdę niczego nie potrzebowaliśmy. teraz zostawię sobie parę takich rzeczy |
|
|
|
|
#436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Rozważam jeszcze zakup jakiejś małej wanienki, ta z ikei chyba mała jest
mamy dużą i dla noworodka zdecydowanie za duża jest. tylko to kolejny grat w domu będzie |
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Mam MACZKI
Dzisiaj jeden reszta na jutro
|
|
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
Tak
sama nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać |
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej to olać. Jednym uchem wpuszczać, a drugim wypuszczać. Spokojnie, bo maluszek wyczuwa Twoje zdenerwowanie.
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Moja teściowa jak byłam w ciąży z Wiki to tylko skomentowała, jak pojechaliśmy do mojej chrzestnej po wózek, zobaczymy to za wcześnie. Byłam wtedy w 17 tyg. To moja babcia prawie 80 lat i nic nie konentowała. |
|
|
|
#442 |
|
Raczkowanie
|
Wiem tylko ciezko nie reagować na to
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Wlasnie moja rodzina jest zupełne inna, podchodzi na luzie i sie nie wtrąca, a meza epoka kamienia łupanego, a teściowa mam młoda 50 lat, moi rodzice po 60 i zachowują sie jak 40 latkowie ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Czy robicie sobie zel na paznokciach w czasie ciazy? Zawsze nosilam na swoich, a teraz nie wytrzymują 2 dni paznokcie, same odpadaja i dopiero teraz mi wyszedł kolor wlosow taki jak powinien ostatnim razem 5 razy musiałam odrost pokrywać
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że ciężko. Ja wszystko brałam do siebie, tym bardziej że mieszkałam z teściową.
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Ja nie robie, ale widziałam jak kobiety w ciąży przychodziły do kosmetyczki u mnie w pracy. |
|
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
Na szczęście nie mam jej blisko dzieli nas 600 km
uffff |
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=alexxxandraa;499627 57]
Cytat:
Ja cwiczylam poprzednią ciążę cala. Teraz tez wrocilam na siłownię Chodze na basen, orbitrek, rowerek, marsz na bieżni ale bez biegania (wystarczy ze dziś musiała biegać z sankami po parku), na zajęcia chodzilam w poprzedniej ciąży. Jedyne co mi gin zabroniła to skakać i podnosić nad głową ciężarki itp. I oczywiście pływać na plecach tez nie wolno
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Za niecałe dwie godziny połówkowe
|
|
#448 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry.
W końcu pospalismy zmęczona i tak jestem ale to nieważne Super!! Trzymam kciuki!!
|
#450 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
ale kupiłam też hamaczek tylko jeszcze czekam na niego http://allegro.pl/hamak-do-wanienki-...992842382.htmlCytat:
Cytat:
Czeakmy na relację
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.

kiedyś też miałam takie bóle ale wtedy pracowałam po kilkanaście godzin dziennie cały czas na nogach, a teraz nie wiadomo od czego. Czekam jeszcze na Tz jak wróci. .. pomyślimy co zrobić
heheh
ja co sie zapisalam na zajecia dla mam, niestety ale nie dochodziły do skutku;/ a tak sie na nie nakrecilam;/ teraz czekałama z niecierpliwości na zajecia w szkole rodzenia, dzownili wczoraj, ze przelozone dopiero na 3 marca

Oczywiście zaraz po wyjściu z gabinetu poszłam się malować

Tż tak mnie namawiał, że uległam