|
|
#2341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Gdzie się kupuje ta odżywkę? Ja od dziś mam tą Isanę, i bardzo mi się podoba po pierwszym użyciu, teraz jest w promo po 6,99 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-oil-care.html Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki napieprzający żołądek kompletnie dezorganizuje życie, współczuję bardzo
|
|
#2343 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2344 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2346 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No Gniew i okolice. A czemu zdziwiony?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze Neski są skąpe
|
#2350 |
|
BAN stały
|
To tylko taka głupawka była, gniewna Winterio
![]() Nic nie mówiłem, tylko się śmiałem! ![]() Szatą! ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- |
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy koncentrować się na oddychaniu i myśleniu o tym że każda sekunda przybliża nas do końca trwania zabiegu. Nie trwa to długo, grunt to oddychanie, nie myślenie o tym co się dzieje, próba skupienia się na byle czym, np ja na tym jaką nagrodę potem dostanę. ![]() I za dobre wyniki ![]() Winteria z Gniewu padłam
|
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Podgladam Was ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() Wintera Młoda Gniewna ![]() Branoc
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2015-01-27 o 23:10 |
|
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oł je, gastro to szczegółowa nazwa konkretnego badania endoskopowego. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-27 o 23:14 |
|
|
|
|
#2354 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
fuasnie
może 6.02 w Krakowie?
|
#2356 |
|
Piers do przodu
|
Baru helpunku
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Bo uwierzę! Ty? Tak szczuplutka? Niemożliwe
Dziękuję Co do skąpstwa, oglądam czasem amerykańskie Megasknery na TLC i już mnie NIC nie zdziwi. Wyprawianie 16stych urodzin w klubie go go (bo za dnia stoi zamknięty) albo 10tych urodzin w domu starców (za darmo!), gotowanie lasanii w zmywarce albo robienie prania w basenie. Wkładanie cegieł do spłuczki, żeby się nie zużywało za wiele wody, kąpiel całej rodziny po kolei w jednej wannie, są też obrzydliwsze rzeczy, których Wam oszczędzę ![]() A! Jeden gostek stał się bywalcem wszelkich grup wsparcia, bo tam za darmo można było coś przekąsić, a nawet w grupie dla palaczy dwa papierosy wypalił. No i zużywanie tego, co inni wyrzucają - np babka czatująca pod szpitalami na ludzi wypisywanych - bo zostają kwiaty i baloniki, dzięki czemu, jako handlarka nieruchomościami ma dekoracje za free. Jeszcze dobra była babeczka, która o północy się brała za sprzątanie, bo między 24rtą a piątą rano prąd o połowę tańszy (odkurzacz, nóż do żywopłotu zużywają w końcu prąd). Chodzenie z żarówką w ręku po domu i wkręcanie jej tam, gdzie się jest też mi się podobało
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-01-27 o 23:45 |
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Och żeby
![]() Cytat:
Jak kojarzę programy Jerry Springera sprzed lat, to jestem w stanie uwierzyć, że tacy ludzie w Ameryce istnieją, nie mający żadnych granic. Niby robią to DLA telewizji, ale cholera ich wie, ile w tym jest ich samych. Ponoć wielu nawet nie wie, że ziemia nie jest płaska. Może i słusznie, na cóż im ta wiedza ![]() Z tą taryfą nocną za prąd to akurat słyszałam nie raz na naszym polskim gruncie. Z jednej strony widzę spryt i ekonomiczne myślenie - kwiaty - no bajka! (Tak, lubię jak się coś wtórnie wykorzystuje) ale z drugiej kuriozalność i obrzydliwość. Ale z żarówką cudne! |
|
|
|
|
#2359 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To był klasyczny sucharek
|
|
|
|
|
#2360 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Droga ![]() To chyba wolę kupić żel aloesowy znowu i dodawać do masek....przynajmniej na razie ![]() To bardziej wymowne niż tysiąc slów, przynajmniej w Twoim wykonaniu ![]() Cytat:
Kumpel mi opowiadal, że jego ojciec jak przeszedł na emeryturę znalazł sobie nowe hobby. Razem z drugim kolegą emerytem zaczęli jeżdzić na te wszystkie wycieczki z pokazami/ sprzedażą garow lub innych gratow....brali sobie flaszeczkę, wsiadali w taki autobus i mieli darmową wycieczkę, nowych znajomych i obiad sponsorowany przez firmę. Niestety w końcu poznano się na nich i przestano zapraszać, bo nic nie kupowali.... Cytat:
Ale teraz to jest bardzo modne, nawet u nas. Grzebanie przy śmietnikach wielkich marketowych, na miejskich wysypiskach...często tam lądują z rożnych powodów pelnowartościowe produkty, często bardzo drogie...i podobno trudno wejść tam komuś z ulicy, trzeba mieć znajomości. No i ludzie dobrze sytuowani też się tak bawią....artykul czytalam jakiś na ten temat ;-) |
|||
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brzmi strasznie... Cytat:
Kopalnia wiedzy normalnie!
|
|
#2363 | |||
|
BAN stały
|
Co jak co, ale na włosach będziesz oszczędzać? Słaaabe
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale to je sprytne tej! Obiad i wycieczka w gratisie, a garów/kołder z owcy/cudownych mikserów kupować nie trzeba ![]() Cytat:
Boże, zginę w końcu na tym dzikim świecie, przepadnę z tym swoim brakiem kombinatorstwa i pomysłowości ![]() No pacz, a ja się nie poznałem |
|||
|
|
|
#2364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Zgadza się ![]() Cytat:
2. No 3. Nie czujesz mojego humoru ![]() ![]() A w ogóle to ja jestem na wycieczce hahaha. W domu awaria grzewcza Więc spakowałam manatki i wystartowałm do Mamusi. Noremalnie ostatnie miejsce na mojej liście miejscówek, ale wyszło fajnie, pół dnia na mieście, na chacie świetne humory, o dziwo święty spokój, czilałt, i fogle plany wypadowe najsik. W razie przedłużenia się awarii of kors mam inne mety, ale jakoś póki co jest bardziej niż spoko Daję jej max dwa dni.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-28 o 00:52 |
||
|
|
|
#2365 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dzięki za słowo wsparcia, fajna z Ciebie koleżanka, pfff! Cytat:
Ależ bardzo chętnie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Nie podpuszczaj ![]() 2. Jak najbardziej serio; o, to czytalam http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3..._WYWIAD_Z.html https://www.google.pl/search?q=freeg...m=122&ie=UTF-8 |
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, Rejcz, oni wszyscy mają w oczach coś takiego... zawziętość taką, chyba nie czują, że to upokorzenie. Mówią buńczucznie, że "mają gdzieś, co sobie inni myślą". Sądzę, że to jest ponadnarodowe. Część syndromu.
Dobra była babka, która zza krzaków w parku obserwowała zajęcia i ćwiczyła jogę, zamiast maty miała folię bąbelkową. A jak instruktor ją wypatrzył i kiwnął zapraszająco ręką, to uciekła na bosaka do samochodu. Potem ekipa filmowa podeszła do tego instruktora, a ten zdumiony "Ale czemu ona to robi? Zajęcia są bezpłatne..." - myślę, że gdyby się o tym dowiedziała, byłaby zdruzgotana Albo gość, co zamontował alarm na lodówce, startujący w momencie jej otwarcia i zaczynając y wyć po 24 sekundach
|
#2368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubię drugie i trzecie życie mebla Nie wiem skąd brać te co bym ich chciała dużo. Jak np znajdę jakiś odpowiadający mi fason sukienki to kupuję 3. I tyle. I mam 3 takei same, chodzę w nich non stop, i Ci co mnie nie znają, a np widzą często to na bank mówią o mnie że chodzę brudna, niewyprana i tuszuję to perfumami. Serio u mnie w szafie wiszą same pary i trójkąty. ![]() Ale zachorowałam na jedne krzesła. To nic, że nie mam ich gdzie postawić, ale muszę takie zdobyć. Spróbuję wkleić na podobieństwo, bo widziałąm w filmie, więc będzie ciężko o fotkę. Na nóżkach, lata 70te, tapicerowane, w gładki materiał, fiolet. ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Cytat:
Amerykanie są wychowani w myśleniu, że mają gdzieś co inni sobie myślą. To jest generalizowanie, ale jako skrót myślowy podane. Ja w tym widzę bardzo dużo plusów, ale wiadomo, jak wszystko, niesie to za sobą również kiepskie konsekwencje Ja myślę, że postawa, przekonanie "no limits" nie ma granic, nie znam granic, wyjaśnia wiele. 2. Różne są obsesje ludzkie. Człowiek się uzależnia od wszystkiego. Psycholodzy dowiedli, że mechanizm, jest taki sam, bez względu na przedmiot uzależnień. I że może to być nikotyna, cukier, internet, ale również kupowanie, oszczędzanie, jakikolwiek styl życia. Obsesji się wystrzegam, ale z drugiej strony nie jestem od nich wolna bo one są przecież takie przyjemne Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-28 o 01:23 |
||
|
|
|
#2369 | ||
|
BAN stały
|
To Twoje włosy, zrobisz, co zechcesz
![]() Cytat:
Ale ten artykuł jakiś taki naciągany mi się wydaje, komentujący też to wyłapali parę razy (np. " Super się czytało o wrocławskim menedżerze, który ma tyle wolnego czasu, że może sobie pozwolić na luksus pogrzebania w śmietnikach. Zwykła kadra menedżerska zapierdziela do restauracji, żeby szybko wciągnąć lunch i wracać do niekończących się rozmów o rozwoju firmy"). A ten ujął mnie szczególnie: " ZUS zaraz to zalajkuje. Można żyć w Polsce? Można" No przecież od Ciebie nawet grosza bym nie wziął Cytat:
|
||
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja jestem uzależniona od malowania - przed chwilą walnęłam biały samolocik (1881 Cerruti) i szkic czarny do Scenta - bo chcę, żeby znowu drzewo było na wystawie. Ale tym razem inne, konkretne, ulubiona sosna z Mazur - i z pejzażem.
I jeszcze Poeme - mam tło gładkie A jutro idę do mojego wielkiego profesora na ASP i mam pietra - zawsze przed spotkaniem z nim. Nie lubię tego, bo jestem spięta ![]() Na studiach był typem tyrana, i choć jest dla mnie bardzo miły, język mi się zawsze plącze w rozmowie i wychodzę na głupka (w każdym razie na głupszą, niż jestem).
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

kupię więc

), dziś udane:

Ja myślę, że postawa, przekonanie "no limits" nie ma granic, nie znam granic, wyjaśnia wiele.
i wychodzę na głupka (w każdym razie na głupszą, niż jestem).