|
|
#481 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
|
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
szuuu ale mega ta wanienka! Znam moją teściową już 5 lat i wiem na co ją stać.
Nic jej nie mówimy, a tym bardziej imienia. Nic ją nie obchodzi tylko to imię. poldzik gratulacje!
|
#486 |
|
Konto usunięte
|
Te za stówkę i więcej nie były warte swoich cen, a na pewno nie Stokke...
Jedyne czego żałuję, że nie ma to odpływu, ale takie z odpływami w tym sklepie były drogie i brzydkie, z jakimiś bajerami niepotrzebnymi, albo z nóżkami już w zestawie a to podnosiło cenę. Olaliśmy i wzięliśmy tą (nie chcieliśmy wanienki przez neta zamawiać). Zawiodłam się, bo żadnych zwykłych, tanich nakładek na przewijak nie było, tylko takie bajeranckie za 200... No i mimo, że już mam mebelki, to oglądałam łóżeczka, ale wszystkie z jakimiś żyrafami, misiami, albo w wymyślnych kształtach, nic co by pasowało do naszego mieszkania, więc cieszę się ze swojego z ikei. ![]() Oglądałam też cebuszki, ale nie potrzebuję na razie to nie kupiłam, i butelki do karmienia, ale najpierw kupię laktator, a potem pomyślę o butelce A tak to nic nie było ciekawego |
|
|
|
#487 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#488 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poldzik super Szkoda, że taki tajemniczy/a, ale stopniuje napięcie
|
|
|
|
|
#489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ją gdzieś, na szczęście nie jesteśmy w żaden sposób od niej zależni.
|
|
#491 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oglądałam w Mama i Ja, tam gdzie wózków wcześniej szukałam.Ta, którą kupiłam była w dwóch rozmiarach, mniejsza i taka duża. Ja wzięłam małą, bo my musimy się zmieścić na blacie przy zlewie w kuchni, bo tam chcemy myć (mamy taki kran wyciągany jak słuchawka prysznicowa) i pasuje idealnie ![]() A trzymać będziemy w brodziku chyba (bo w sumie nie mamy gdzie przecież |
|
|
|
|
#492 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki za odpowiedzi odnośnie połówkowego. Widzę, ze wy raczej byłyscie wcześniej niż później. Tak mnie to męczy, ze chyba do tego gina zadzwonię i się doradzę. Ruchy też czuję coraz fajniejsze. A jak ostatnio leżałam i sobie patrzyłam na brzuch to tak fikał(a), ze aż było widać te ruchy ![]() O łóżeczkach wspominałyście, ja mam po synku takie: http://www.smerfland.pl/p-72-lozeczk...ada_sosna.html Bardzo byłam zadowolona z tego bujania.
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
haha
no wiesz? jednego sie nie opłaca ![]() ale macie akcje z tymi teściowymi.... współczuje. chba bym poprostu wyszła po takich durnych tekstach albo ignorowała i wogóle sie do niej nie odzywała na temat dziecka.... moja nadal jest super. nie wtrąca sie tylko zadzwoni od czasu do czasu jak sie czuje i kiedy mam lekarza albo jakieś badania ![]() tasia, trzymam kciuki za połówkowe ![]() teściu z małżonem dalej malują a ja zaraz jade na zakupy
|
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Lubicie pistacje? Ja dzisiaj mam taka ochotę, że chyba wybiorę się na wycieczkę do Lidla.
|
#496 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
chyba najdroższe staniki w moim zyciu i to jeszcze w promocji, a teraz cholera juz mnie cisna;/ jakoś się w nich męcze, bo szkoda mi kasy na kolejne;/ mysle, żeby przez interenet zamówic, bo tam niestandardowe rozmiary i cenowo lepiej wychodzą, ale nie wiem czy to dobry pomysł Zamawiała ktoras z Was staniki przez internet? pasowały?---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
muszę poszukać na wagę, może taniej wyjdzie w Lidlu są może na wagę?
|
||
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja i Country odbierzcie prywatne wiadomości...pliss
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, są pistacje na wagę w Lidlu ale nie pamiętam ile kosztują.
Właśnie szkoda, że takie drogie. Raz na jakiś czas można sobie pozwolić. ![]() Ciekawe czy w Niemczech są tańsze niż u nas...
|
#499 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie trzeba przesadzać ani w jedną ani w drugą stronę poldzik super, że wszystko w porządku! Cytat:
![]() Zjadłam owsiankę i nadal mam na coś ochotę ![]() A w tym tyg. planuję iść do fryzjera na totalną metamorfozę. Gorzej tylko, jak mi farba nie chwyci i wyjdę z zielonymi włosami ![]() A znowu też boję się umówić bo z 2 h zejdzie a tu zus może wpaść
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam sobie przewijak
![]() a raczej dzieciowi ![]()
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My po USG u mojej gin Syn- jest 100% synem, nie dało się siusiora przeoczyć a pozatym ssał palec i waży 352 gramy No i chyba dla ukojenia swoich nerwów ssał kciuka |
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
marta
super
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
I zapomniałam dodac, że wybralismy wózek. Baby design dotty, ale nigdzie nie można go dostać! producent nie wyrabia z produkcją
|
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gabisun weszłam na stronę bebetto przez ciebie, a może dzieki tobie Znalazłam dwa wózki, które nie mają tego drążka z hamulcem miedzy kołami. Pascal i Solaris http://bebetto.eu/oferta Niby sa w sprzedaży u mnie w sklepach, ale wiem, ze są to małe sklepy więc kto wie czy zobaczę tam te modele, bynajmniej przymierzyć się muszę zeby sie przekonać czy są ok.Ten, który tobie się podoba ma oczywiście fajniejszą ramę, ale to nowy model i nie będzie pewnie używek :/
|
|
#505 |
|
Rozeznanie
|
Witam
w końcu was nadrabiam, wczoraj strasznie bolała mnie głowa i nie mogłam czytać. U mnie maczki tez były kojarzą mi się z dzieciństwem i moja babcia i jeszcze cukierki kapitanki i chleb ze śmietaną i cukrem - ach co to były za czasy. Tesciowymi się nie przejmujcie jak będą widziały ze was nie rusza to co mówią to może przestaną, moja dala sobie spokój po paru latach teraz do niczego się nie wtrąca, a jak się widzimy to żąda z 2 ogólne pytania i tyle. nie pociesze was ale zazwyczaj tak jest ze jak tesciowymi są nie za fajnymi to babcia tez nie będą super |
|
|
|
#506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#507 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#510 |
|
Rozeznanie
|
My po USG u mojej gin
Syn- jest 100% synem, nie dało się siusiora przeoczyć a pozatym ssał palec i waży 352 gramy No i chyba dla ukojenia swoich nerwów ssał kciukaGratulacje |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

?

)tylko gin poradzil wiecej wody pic bo mocz troche zbyt gesty (fakt ostatnio pije malo bo jak zimno to mi sie nie chce).
06.09.2014
Szkoda ze ten dzieciaczek taki tajemniczy 

Oglądałam w Mama i Ja, tam gdzie wózków wcześniej szukałam.

W sensie herbatkę jakąś, albo wodę przegotowaną? To jest jakaś różnica w dopajaniu kiedy karmię piersią albo mm?
Dobrze, że chociaż moi rodzice są normalni. 

Żeby skrytykować.