Marcowe Mamy 2015 cz. VII - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-28, 10:59   #811
niunia_ona
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VII

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa przez 17 dni przytyłam 1.8 kg
boże skąd to

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 10:59   #812
smv
Zakorzenienie

niunia chccesz rodzic w moje urodziny )

no nic zostalo mi pisac i czekać na jakieś informacje..

dzidzia najważniejsza!

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2015-01-28 o 11:00
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 10:59   #813
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
trzymajcie kciuki bo ruuuuszam na łowy, dzisiaj -70% więc zmykam do lumpka
udanych zakupów zazdroszczę;p

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-28, 11:06   #814
antoxa
Rozeznanie

wiecie co właśnie jem? albo raczej ssie?

mrożone truskawki :cojest : ahh te zachcianki
antoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 11:06   #815
tout-petit-fille
Zadomowienie

Jestem z powrotem.

Odespałam sobie jeszcze, jednak nie jestem znów typem skowronka;P
Teraz chociaż nie wyglądam jak zombie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
ajjjjjjjjjjj będziemy się sypać widzę
ale czarujmy by jeszcze nie teraz;/
widzę jak już bedzie 1 luty ze bedzie sie działo.
W lutym zwieramy nogi i czekamy do marca. Ot co

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
no właśnie jak oglądałam używane to się zastanawiałam co myśleli ludzie, którzy kupowali wózki w takich dziwnych kolorach
Serio... oto chamski przykład: http://olx.pl/oferta/wozek-quinny-sp...tml#c70bdb8c46
http://olx.pl/oferta/trojfunkcyjny-w...tml#389f55379f

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Z nerwów zezarlam teściom cały ser czekam na tz, który siedzi dziś w zusie, us i um i chyba skocze do lumpka żeby mi czas szybciej zlecial

A faktycznie, nawet Cię na pierwszą stronę chyba wpisywalam

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Dzisiaj juz raczej wracam do domu, a tz jedzie do pracy chyba, że znów wyjdą jakieś problemy ala:
Kciuki, żebyś dziś już mogła zjeść ser ze swojej lodówki
Ja też nie bardzo lubię być u kogoś na dłużej niż 1 noc.

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość

Ja witam się z Wami w 35 tc . Jutro idę do szpitala na podanie sterydów. Zobaczymy co mi tam w badaniach wyjdzie bo w zeszłym tygodniu nie robiłam Dzisiaj otwieram salon SPA - trzeba się doprowadzić do porządku w końcu jutro idziemy do ludzi
za 35tc

Cytat:
za 35 tydzień!

ja dzisiaj też zamierzam doprowadzić się do porządku stópki muszę zrobić + ogolić się...łatwo nie będzie
Ja miałam wczoraj salon spa i bez lusterka już się nie obejdzie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
nareszcie doczekałam się pięknego snu tak piękny że siku trzymałam aż do 9 śniła mi się moja córcia, taaaaaka ona śliczna i niebieskie oczy po mnie, a nie piwne po tatusiu taka miesięczna była a rozmawiała ze mną jak stara, taka inteligentna aaaaaach i mówiła do mnie
na koniec tylko mama do snu się wtrąciła, bo dała dziecku słodkie bezalkoholowe piwo zamiast mleka i poowiedziała że to jest spoko i to tego mój brat się wtrącił że ja na karmieniu dzieci nie znam że trzeba słodkie dawać od poczatku
co ja mam w tej głowie ? że takie sny, co jeden to leepszy
Dobrze, że nie teściowa, bo
a mamie się jakoś wybaczy

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Rossi, Niunia ona, ja też zaczęłam właśnie panikować. Boję się jeszcze,że za późno wyruszę do szpitala który wybrałam a mam do niego 40 min drogi bez przeszkód oczywiście. A jak będą kłopoty? Ja mieszkam w górach,wiecie jakie tu są drogi? Serpentyny i wyprzedzaćpsię nie da. Jak się trafi jakiś kretyn ciągnący się 40 na h,albo jakiś przyjezdny,który po takich drogach jeździć nie potrafi to też się ciągnie. Masakra lutowa,która urodziła dziś w nocy,miała tak krótki poród,że ja się obawiam..

Ja do szpitala torbę już spakowałam. Wiadomo, dorzucę tylko rzeczy,których urzywam jeszcze na codzień. A klapki biorę jedne, crocsy bo tylko w nie wchodzą moje opuchnięte nogi. Położna mówiła,że opuchnięcia mogą występować do 4 doby.

Nouvelle, wracaj do domku jak najszybciej
My myśleliśmy z TZ o czymś takim: http://allegro.pl/kogut-lampa-ostrze...943664561.html

Też mamy około 30min jeśli nie ma korków bo jeśli będą, to nawet do 2 godzin. A trasa znana jest z zakorkowania totalnego.

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
trzymam mocne za wizytę, mam nadzieję, ze jakieś konkrety usłyszysz! podziel się koniecznie relcją
Dziś wchodzimy w 36 tydzień oprócz okropnej nocy, której prawie w ogóle nie przespałam bo młody tukł się o pęcherz to jako tako żyję
za 36tc

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 11:07   #816
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
niunia chccesz rodzic w moje urodziny )
ooo heheh;p nie że chcę ;p wolę marzec nooo;p
ale bedzie co ma byc ;D
wazne by bylo ok;D

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-28, 11:08   #817
Alunia79
Wtajemniczenie

Niunia ona przepraszam że tak zrzędzę,ale właśnie od kilku dni taki mam nastrój Już wam nie marudzę.
Ja dalej imienia nie mam. Po przeczytaniu znaczeń i porównaniu do osób,oba odpadły...

Edith,czemu nierealne? Ale wiesz jak ciężko się mieszka w górach? http://m.youtube.com/results?q=dom%2...9Bmieszne&sm=1
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 11:09   #818
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Niunia ona przepraszam że tak zrzędzę,ale właśnie od kilku dni taki mam nastrój Już wam nie marudzę.
Ja dalej imienia nie mam. Po przeczytaniu znaczeń i porównaniu do osób,oba odpadły...

Edith,czemu nierealne? Ale wiesz jak ciężko się mieszka w górach? http://m.youtube.com/results?q=dom%2...9Bmieszne&sm=1
marudz marudz az będzie ulga

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-28, 11:10   #819
emily863
Zadomowienie

JoaMro dalej jesteście w szpitalu?
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 11:11   #820
Lila_17
Rozeznanie

Crystal, aaakarolina, EdithS, mkluke dzięki kochane, trzymam się jeszcze muszę 3-4tyg i szpital nie będzie mi już groził. A dziś TŻ mnie rozczulił, pojechał z samego rana do swoich rodziców układać płytki( a teraz wszystkie posiłki przygotowuje on) więc wchodzę do kuchni z myślą zrobienia sobie wszystkiego, a tu woda nalana do czajnika, w szklance herbata i łyżeczka, woda nalana do garnka, talerzyk z widelcem i nożem, wyjęte masło, ketchup myślałam, że padnę, aż mu napisałam słitaśnego smska

tout-petit-fille gratuluję wizyty
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 11:11   #821
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
jaka piękna noc, pozazdrościć

aaakarolina ja biorę body+rajstopki+spodenki+s karpetki+bluza (taki zestaw się u nas w szpitalu przyjął na wyjście, bo inne ubranka na pobyt w szpitalu załatwia szpital) no i na to położna zakłada coś w rodzaju kombinezonu i zapina dziecko w foteliku i przykrywa kocykiem. Tak możemy opuścić szpital. No i rzecz jasna czapka na głowie.
dzięki
mi bardziej chodziło o rzeczy, do szpitala, bo u mnie nie dają.
A na wyjście planuje body + grubszy pajacyk+ kombinezon (w zależności jaka będzie pogoda zimowy, albo taki lżejszy)+ czapka oczywiście i jakiś kocyk pewnie na fotelik. Wszystko zależy jaka będzie pogoda, wtedy będziemy dopasowywać

Cytat:
Rossi, Niunia ona, ja też zaczęłam właśnie panikować. Boję się jeszcze,że za późno wyruszę do szpitala który wybrałam a mam do niego 40 min drogi bez przeszkód oczywiście. A jak będą kłopoty? Ja mieszkam w górach,wiecie jakie tu są drogi? Serpentyny i wyprzedzaćpsię nie da. Jak się trafi jakiś kretyn ciągnący się 40 na h,albo jakiś przyjezdny,który po takich drogach jeździć nie potrafi to też się ciągnie. Masakra lutowa,która urodziła dziś w nocy,miała tak krótki poród,że ja się obawiam..

Ja do szpitala torbę już spakowałam. Wiadomo, dorzucę tylko rzeczy,których urzywam jeszcze na codzień. A klapki biorę jedne, crocsy bo tylko w nie wchodzą moje opuchnięte nogi. Położna mówiła,że opuchnięcia mogą występować do 4 doby.

Nouvelle, wracaj do domku jak najszybciej
nie nakręcaj się kochana, wszystko będzie dobrze po prostu nie możesz czekać aż skurcze będą co 3 minuty, na Twoim miejscu wyjechałabym przy skurczach tak co 10 minut

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Hej kochane Melduję,że dzisiaj zaczynam 36 tc obliczyłam sobie że od 10.02.2014 mogę rodzić bo będzie skończony 37 tc czyli ciąża donoszona, ale znając życie urodzę później , niemniej jednak od 10.02. zaczynam mycie okien i ogólnie zabieram się za porządki.
za 36 tydzień!

Cytat:
no to ja w takim razie mogę rodzić 8.02 ;p bo mam dzis 35 tydzien i 2 dni skonczone;p
ja mam donoszoną 14 lutego, w walentynki potem mogę rodzić, ale wolałabym najszybciej pod koniec lutego
Stary 2015-01-28, 11:12   #822
niunia_ona
Zakorzenienie

michruu co u Ciebie ???

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
dzięki
mi bardziej chodziło o rzeczy, do szpitala, bo u mnie nie dają.
A na wyjście planuje body + grubszy pajacyk+ kombinezon (w zależności jaka będzie pogoda zimowy, albo taki lżejszy)+ czapka oczywiście i jakiś kocyk pewnie na fotelik. Wszystko zależy jaka będzie pogoda, wtedy będziemy dopasowywać

nie nakręcaj się kochana, wszystko będzie dobrze po prostu nie możesz czekać aż skurcze będą co 3 minuty, na Twoim miejscu wyjechałabym przy skurczach tak co 10 minut

za 36 tydzień!

ja mam donoszoną 14 lutego, w walentynki potem mogę rodzić, ale wolałabym najszybciej pod koniec lutego
jestem zla na wagę, boże gdzie moje 57 kg
omg ;p
bedzie duzo pracy po porodzie heheh, bedzie ciezko ale się uda;p

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-28, 11:13   #823
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa przez 17 dni przytyłam 1.8 kg
boże skąd to
Chetnie przygarne te 1,8kg, ze stresu po wyjsciu z IP z informacja o porodzie przedwczesnym i lezeniu plackiem schudlam 2kg, suma sumarom 4,5kg na plusie tylko.

Wezcie nie straszcze tym lutym, ja chce do marca dociagnac noooo
Stary 2015-01-28, 11:14   #824
Lila_17
Rozeznanie

Wychodzi na to, że my z imieniem trafiliśmy w 10, Aleksander na 10 pozycji
Kurcze zaraz i my będziemy jak lutówki, szczerze to już nie mogę się doczekać, aż będziecie wstawiać to zdjęcia i realcje tylko oczywiście, w terminach, a przynajmniej w czasie określanym już jako ciąża donoszona A jeszcze nie wiem, czy słyszałyście ponoć jak pełnia jest kobiety w tym czasie częściej rodzą, a z tego co pamiętam pełnia wypada jakoś w lutym i bodajże 5 marca:P:P
Stary 2015-01-28, 11:15   #825
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
O fuck. Quinny to mnie na łopatki rozłożył.
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 11:16   #826
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rossi Pokaż wiadomość
Chetnie przygarne te 1,8kg, ze stresu po wyjsciu z IP z informacja o porodzie przedwczesnym i lezeniu plackiem schudlam 2kg, suma sumarom 4,5kg na plusie tylko.

jestem zla nooo;p jak moglam tyle przytyc ale wychodza milky waye michalki biale (
zycie;p tyle schudlas o jacie.
powiem Wam cos;p jak ja bede miala urodzone bede szczesliwa ze bede z glowy miec

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-28, 11:16   #827
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rossi Pokaż wiadomość

O widzę, że mamy dokładnie tyle samo na plusie, ja też 4,5kg, tylko ja myślę, że moje leżenie i nic nierobienie sprawi, że więcej kg przybędzie, ale widzę, że to nie reguła Ja też chce do marca koniecznie i do nawet do 8, żeby były te 38tyg już:P Z tego, co pamiętam też szyjka skrócona? A byłaś w szpitalu na podanie sterydów, czy też leżysz by uniknąć?
Stary 2015-01-28, 11:17   #828
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
AaaKarolina, ja mam naszykowane 3 zestawy + jeden na wyjście. Te do szpitala to body z krótkim rękawem,bo tam gorąco x 3, pajacyki bawełniane x 2 i jeden inny półśpiochy i taka bluzeczka. Do tego 3x skarpetki i czapeczki + biorę woombie. Na wyjście body z długim rękawem, śpioszki misiowate+ sweterek. Czapeczka ciepła,kombinezon + kocyk. A i jeszcze niedrapki.

Tepsa 36 tc.

Mona, piękne zakupy. Oczywiście,next ma dużo lepsze jakościowo ubranka.
dzięki bardzo to dzisiaj chyba będę wybierać zestawy

Cytat:
boże skąd to
to wcale nie jakoś dużo, ja więcej

Cytat:

marudź ile chcesz, po to jesteśmy
Stary 2015-01-28, 11:18   #829
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki bardzo to dzisiaj chyba będę wybierać zestawy

to wcale nie jakoś dużo, ja więcej

marudź ile chcesz, po to jesteśmy
ale Ty chudzina a ja już baryłka;p

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-28, 11:18   #830
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
jestem zla nooo;p jak moglam tyle przytyc ale wychodza milky waye michalki biale (
zycie;p tyle schudlas o jacie.
powiem Wam cos;p jak ja bede miala urodzone bede szczesliwa ze bede z glowy miec
Moja startowa waga to też 57kg, ale kochana głowa do góry przecież to kg szczęścia odejdą po porodzie i wrócą dopiero w kolejnej ciąży
Stary 2015-01-28, 11:19   #831
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Moja startowa waga to też 57kg, ale kochana głowa do góry przecież to kg szczęścia odejdą po porodzie i wrócą dopiero w kolejnej ciąży
no masz racje , ale choruje na niedoczynnosc tarczycy i wiem jak trudno z nią schudnąć

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-28, 11:19   #832
Alunia79
Wtajemniczenie

Rossi masz rację. Próbuję pozytywnie się nastawiać. Mój Tadzik przynajmniej w 5 minut byłby w domu
Tak myślę, że chyba chciałabym taki sam poród jak miałam pierwszy. Przynajmniej wiedziałabym,że już trzeba jechać. Bo mi najpierw czop wyleciał a później wody zaczęły odchodzić. Ale skurczów nie było. Dopiero po podaniu oksy. poszło jak z płatka. Tylko to 18 lat temu było ;hahaha: tajże lekarz mówi,że nie mam się co sugerować że to drugie,bo jestem jak wtórna pierworódka.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 11:20   #833
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
AaaKarolina, ja mam naszykowane 3 zestawy + jeden na wyjście. Te do szpitala to body z krótkim rękawem,bo tam gorąco x 3, pajacyki bawełniane x 2 i jeden inny półśpiochy i taka bluzeczka. Do tego 3x skarpetki i czapeczki + biorę woombie. Na wyjście body z długim rękawem, śpioszki misiowate+ sweterek. Czapeczka ciepła,kombinezon + kocyk. A i jeszcze niedrapki.

Tepsa 36 tc.

Mona, piękne zakupy. Oczywiście,next ma dużo lepsze jakościowo ubranka.

A jeszcze wam powiem ze zauważyłam ze ze smyka te rzeczy w wielopakach po praniu słabo wyglądają, za to te pojedyncze sa z lepszej grubej bawełny
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 11:20   #834
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Cytat:
Kurcze zaraz i my będziemy jak lutówki, szczerze to już nie mogę się doczekać, aż będziecie wstawiać to zdjęcia i realcje tylko oczywiście, w terminach, a przynajmniej w czasie określanym już jako ciąża donoszona A jeszcze nie wiem, czy słyszałyście ponoć jak pełnia jest kobiety w tym czasie częściej rodzą, a z tego co pamiętam pełnia wypada jakoś w lutym i bodajże 5 marca:P:P
Na IP polozna powiedziala nam, ze nie wierzy juz w porody fizjologiczne, same wczesniaki sie rodza.... jak ja bylam odbierali porod w 31tc
A z ta pelnia nie slyszalam az musze poczytac.

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
A jeszcze wam powiem ze zauważyłam ze ze smyka te rzeczy w wielopakach po praniu słabo wyglądają, za to te pojedyncze sa z lepszej grubej bawełny
Uuuu to niedobrze, kupilam tam wielopaki wlasnie na wyprzedazy grrrrr...

Edytowane przez Rossi
Czas edycji: 2015-01-28 o 11:23
Rossi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 11:21   #835
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
o kurde...takiego jeszcze nie widziałam
Stary 2015-01-28, 11:21   #836
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Rossi masz rację. Próbuję pozytywnie się nastawiać. Mój Tadzik przynajmniej w 5 minut byłby w domu
Tak myślę, że chyba chciałabym taki sam poród jak miałam pierwszy. Przynajmniej wiedziałabym,że już trzeba jechać. Bo mi najpierw czop wyleciał a później wody zaczęły odchodzić. Ale skurczów nie było. Dopiero po podaniu oksy. poszło jak z płatka. Tylko to 18 lat temu było ;hahaha: tajże lekarz mówi,że nie mam się co sugerować że to drugie,bo jestem jak wtórna pierworódka.
i mądrze mówisz grunt to pozytywne myslenie kochana
nie będzie tak zle damy rade jedni mają dalej do szpitali i też dają radę bedziemy jeczec i rodzic pieknie tuż tuż
a pakuj się powoli , zdążysz do 28 lutego dokładnie miesiąc także 2 tyg masz by sie spakowac mysle w zupełności , chyba ze moja intuicja mnie zawiedzie , oby nie

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-28, 11:24   #837
ewka5891
Zakorzenienie

Dzien dobry

Zaczynam znów bić rekordy w chodzeniu do toalety w nocy a chwilowo było tak pięknie

Dzisiaj mam w planie iść zobaczyć co sie w moim ogrodzie dzieje. Chciałabym jakies kwiaty przy schodach ustawic

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Wrocilam. Z niczym. Babka z kuratorium poszła na L4 na dwa tyg a druga nie umiała mi pomóc i powiedziała ze wg niej umowa powinna być ale lepiej napisać pismo do inspekcji pracy. Eh a w inspekcji kazali do kuratorium. Bądź człowieku madry;/jestem Zła ;(
Miałam nadzieje, że skończy sie Twoja niewiadoma. Nadal trzymam kciuki za pozytywne zakończenie sprawy

Na tej liście z imionami nie ma imienia mojego synka, ani tez żadne nie wpadło mi w ucho dla tego synka w brzuchu pewnie znów dziecko przez dobre bedzie bezimienne

Nie mam pomysłu dzisiaj na obiad chyba znów nalesniki bedą, Tz sie ucieszy

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 11:24   #838
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
ale Ty chudzina a ja już baryłka;p
oj tam chudzina, wyższa jestem to inaczej się rozkłada. Nie ma się co martwić, zrzucimy później

Cytat:
Ala będziesz miała swój drugi pierwszy raz
Stary 2015-01-28, 11:25   #839
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
no masz racje , ale choruje na niedoczynnosc tarczycy i wiem jak trudno z nią schudnąć
Malutka Ci pomoże, jak będzie ciągnęła cyca to i kg będą uciekać
Stary 2015-01-28, 11:25   #840
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Malutka Ci pomoże, jak będzie ciągnęła cyca to i kg będą uciekać
wierzę w to

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości