|
|
#2461 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5
Cytat:
|
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2463 |
|
Zadomowienie
|
Tez się nad nim zastanawiam (?) tylko czy będzie zdawał egzamin ? A cena fajna
Nie wiem czy to ten sam model ale .... http://www.ceneo.pl/16778869#tab=reviews
Edytowane przez LuckyLove Czas edycji: 2015-01-28 o 12:50 |
|
|
|
#2464 |
|
Konto usunięte
|
Boże jaką kolejka...
|
|
|
|
#2465 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie wyprawki ciąg dalszy
![]() Sporo ciuszków dostanę, ale takie unisex, nie typowo dla dziewczynki ![]() I właśnie kupiłam taką pakę: http://allegro.pl/wyprawka-dla-dziew...029071643.html I ten kojec (chciałam koniecznie taki dwupoziomowy, bo mam duże mieszkanko i łóżeczko będzie w sypialni, a kojec w salonie obok kuchni, że będę miała skrzaciczke moją na oku ). Kolor brązowy wybrałam ![]() http://allegro.pl/2-poziomowy-kojec-...969446182.html
Oliwia 18.05.2015 Edytowane przez truskawkaxx Czas edycji: 2015-01-28 o 12:39 |
|
|
|
#2466 |
|
Konto usunięte
|
A siedzę już od 10
|
|
|
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze później mogę go kupić jak będzie mi potrzebny ![]() Aha! Wspominałyście coś o wyjazdach z małymi dzieciakami. Szczerze Wam powiem, ja sobie tego nijak nie potrafię wyobrazić... Może temu że to moje 1sze dziecko i nie mam porównania alee no jak dla mnie nierealne, nie planuję dalszych wyjść z dzieckiem do ok 4 mies przynajmniej... a co dopiero na wczasy Zlinczujcie mnie ale nie, nie dalabym się namówić. Po pierwsze to dla mnie żaden odpoczynek a po drugie takie małe dzieciątko i już włóczyć je ze sobą nie wiadomo gdzie... no nie wiem...
Edytowane przez LuckyLove Czas edycji: 2015-01-28 o 12:46 |
|
|
|
|
#2468 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jaki wózek?? wczoraj coś pisałaś o x move, nie zdążyłam napisać tak pędzicie że mam taki więc jakby co to pytajochraniacz czy pokrowiec dodatkowy cośtam kupiłam ale nie używaliśmy w ogóle i nawet nie pamiętam jaki, jakiś prosty podkład z allero za 20 zł itp teraz też nie zamierzam tego rozkładać, no chyba że się będzie maluch co chwila przesikiwał ![]() Cytat:
co do klimy, jak są straszne upały i musimy akurat jechać to używamy owszem, ja nie raz wracałam z zawalonym gardłem a dziecka pilnuje żeby nie wiało bezpośrednio czasem okrywam lekką pieluchą i synek nigdy nie chorował, a w upale to już wolę klimę niż skwar w aucie
|
||
|
|
|
#2469 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam od koleżanki laktator elektryczny Canpol. Mówi, że była z niego bardzo zadowolona - a nowy wcale nie jest taki drogi - ok. 150zł.
|
|
|
|
#2470 |
|
Wtajemniczenie
|
Truskawka, jaka swietna paczka ubranek!
ja dostalam laktator reczny NUBY. Zobaczymy jak sie sprawdzi ![]() wlasnie tez tak czytam o tym termometrze z lidla, calkiem niezla cene ma.. podobno tylko jest glosny przy pomiarze
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o Ty :P teraz mi mówisz,że masz x move ??:Pzamówiłam dzisiaj, beżowy 3w1, z fotelikiem maxi cosi cabriofix ![]() możesz napisać jak Ci służy i jaki masz fotelik i czy używasz z tą bazą isofix czy nie? będę wdzięczna ![]() a z aloe vera to jest tak,że ma jakieś tak olejki w sobie ten pokrowiec,ale to lepsze dla dorosłych-tak mi kobieta powiedziała bo w sumie nie wiadomo jak dziecko zareaguje
|
|
#2473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.ceneo.pl/16778869#tab=reviews
|
|
#2474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mogę jej teraz znaleć:/na razie w notesie mam zapisany Microlife NC100
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My z mężem już planujemy jakiś wakacyjny wyjazd z Maleństwem. Może w tym roku nie góry bo mamy daleko (ponad 600 km) ale jakies jeziorko, wędki i nasza trójeczka
|
|
|
#2476 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zdolniacha! sliczne Cytat:
Cytat:
Cytat:
W poniedziałek widziałam sie z moją naprawdę świetna koleżanką - ale w galerii, i jakoś tak "przyłapała" mnie na dziale niemowlęcym w c&a. I hasło: "ooooo a ty już kupujesz? tak wcześnie? to pecha przynosi" nosz kur**, wykształcony człowiek, a jednym głupim hasłem odbierze radość z całej wyprawki. "ooo a ty masz termin dopiero na maj? bo moja kuzynka ma na marzec, a ma brzuszek prawie taki jak ty?" i maca mnie po tym brzuchu. "a jesteś pewna, że dziewczynka? bo wiesz, tylko chłopaka można być pewnym" - nie kutfa, kupuję dziewczęce bo sama w tym będę chodzić. Cytat:
W ogóle to witam się po zeżarciu dwóch pączków (będę miała większy brzuch niż kuzynka kogośtam, kur** wali mnie to). ![]() Zrobiłam wczoraj ten tort, ale tak zasuwałyście z tematem, ze nie wyrabiałam, płakałam ze śmiechu ![]() oto tort (i jak mawia klasyk: mamy blat u☠☠☠**y, rurku) |
|||||
|
|
|
#2477 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
sukienka piękna
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
||||
|
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi moja szwagierka jakieś 1,5 miesiąca temu oznajmiła, że po co ja już cokolwiek kupuję, wyprawkę się robi w 9 miesiącu ciąży. ona tak robiła i było dobrze ![]() łooo mamuniu, jaki tort
|
|
#2480 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tort mega rurku
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
|
#2482 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
piękne.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
się wyżaliłam w klubie
Idę sobie zrobić latte na pocieszenie... Potem Was nadrobie, zostawić Was na godzinę same i 3 strony więcej
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
O dżizys poszłam rozbierać choinkę i wszystkie dekoracje i coś mnie głowa zaczęła boleć :/
co do podkładów pod prześcieradło to koleżanki mi mówiły, że używały swoich poporodowych
|
#2485 |
|
Wtajemniczenie
|
ja myślę, że bardziej "odpocznie" się z takim małym dzieciaczkiem, niż z takim które zaczyna chodzić
![]() z wakacjami nie wiem, czy nam się uda, ale na pewno w przyszłym roku w zimie będą góry
|
#2486 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i teściową Albo teksty, ale masz brzuch, bliźniaki? Jedynie chrzestna mego TŻ mówi mi, że ładnie wyglądam i uwaga : masz dupe jak 18-stka No a teściowa wczoraj mi wyjechała z tekstem: kilka dni mnie nie było, ale Ci brzuch wywaliło... Wywalić to się można na ślizgawce
Edytowane przez Baset Czas edycji: 2015-01-28 o 13:38 |
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry gaduly
![]() Człowiek trochę dłużej pośpi i znów nadrabianie ale to za chwilę.... Wyobraźcie sobie, że mój TŻ z moim własnym prywatnym synem, którego od 26 tygodni noszę pod sercem dziś rano między 7 a 8 spiskowali "za moimi plecami"...Jak to możliwe? A no tak, że ja spałam (swoją drogą chrapalam podobno przez ten mój przytknięty nos) a Tż chcąc się przytulic do nas poczuł że Kacperek kopie i zaczął się z nim bawić.... sądząc po podnieconym głosie kiedy o tym mówi, synuś musiał go mocno skopać. A ja wszystko przespałam! Nie czułam nic!! No ale co ja się dziwię.... Byłam tak zmęczona, że jak zasnęłam kolo 3 to obudziłam się dopiero o 11.30...I nie pamiętam czy byłam w nocy w toalecie czy nie ![]() Poza tym dzwoniłam po wyniki testów glukozy, które miały być wczoraj i dziś jeszcze ich nie ma
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
no gadki o brzuchu są wspaniałe
wali mnie to ![]() mykofenolan zazdraszczam koleżanki ja to jednym uchem słucham drugim wypuszczam nie wiem ludzie czasem chyba gadają cokolwiek byle tylko coś powiedzieć i majaa o x landerze x move mam pierwszą wersję tego wózka z 2012r, generalnie jestem zadowolona i nie kupuję nowego (choć bardzo mnie korci ale to takie widzimisię jest bo wózek jest ok) jedyna wada - o ile to dla kogoś wada - jest sztywny, nie buja, amortyzacji jak te bebetto, tako, camerelo itd nie ma, mojemu dzieciakowi to nie przeszkadzało, nawet lubił jak go czasem zatrzęsło na kamieniach np a tak poza tym łatwo się składa, jest lekki w prowadzeniu, zwrotny, jedną ręką działałam zdarzało się wykonany z trwałych materiałów, wszystko można ściągnąć do prania, spacerówka ma super budę, dzieciak cały zakryty przed wiatrem czy słońcem, dodatki w cenie śpiworek na nóżki, moskitiery, nie pamiętam jak z folią na deszcz, chyba dokupywałam i torbę też. Torby nie polecam, niby duża a niewiele mieści, jakaś taka wypchana się szybko robi i ciężka a droga była okropnie.Teraz jest dużo ładniejsza kolorystyka ach to jest to co zmieniłabym w swoim. Oglądałam nawet w sobotę te nowsze x movy i są ładne, takie zgrabne mi się wydają. acha to że koła pompowane to akurat w tym wózku niewiele zmienia mam wrażenie, tak czy tak jest dość sztywny, więc jeśli ktoś chce lekki wózek to można znaleźć inny z piankowymi kołami o podobnym zakresie amortyzacji a będzie lżejszymajaa fotelik mam cybex aton 2 na bazie isofix, był dobry, nie będe zmieniać, mam adaptery do wózka Edytowane przez karol_ak Czas edycji: 2015-01-28 o 13:40 |
|
|
|
#2490 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Może mam za dupiasty inhalator![]() Synek nie śpi już na tym materacu z 5 mcy... muszę podyskutować z mężem na ten temat ![]() Cytat:
Cytat:
![]() współczuję.... Cytat:
Myko za tort
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

dobra cene ma

Zlinczujcie mnie ale nie, nie dalabym się namówić. Po pierwsze to dla mnie żaden odpoczynek a po drugie takie małe dzieciątko i już włóczyć je ze sobą nie wiadomo gdzie... no nie wiem...

że mam taki więc jakby co to pytaj

teraz mi mówisz,że masz x move ??:P
nie mogę jej teraz znaleć:/

mi moja szwagierka jakieś 1,5 miesiąca temu oznajmiła, że po co ja już cokolwiek kupuję, wyprawkę się robi w 9 miesiącu ciąży. ona tak robiła i było dobrze