Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-28, 13:00   #211
201605301111
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
była dyskusja o różowym Korsie, ale czytanie ze zrozumieniem raczej nie jest Loli mocną stroną

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post46926838
trzy jednozdaniowe posty
XDDD
a reakcja jakby o tym na pudelku pisali

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez hadilan Pokaż wiadomość
żenująca jest ta wysoka samoocena youtuberek - one są piękne, wspaniałe, prawe i wszystko zawdzięczają swojej ciężkiej pracy, a ty to jesteś gruba, brzydka, zawistna i jesz najtańsze czipsy, bo na inne cię nie stać i masz na brodzie tłuszcz od faworków.
<3

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

ONIE
MOJA ULUBIENICA KONCZY KARIERE
Cytat:
Siedzę w szkole codziennie do 17 potem czekam na autobus do 17.24 czasem dłużej. W domu jestem o 18.10 przy dobrym tempie. Potem Mam tyle nauki ze masakra, ćwiczenia nie mogę przegrać zakładu. Tak mija mi tydzień. W piątek nie mogę nagrywać bo Maya u mnie śpi. W sobotę pracuje, potem też chce mieć czas dla.siebie spotkać się z koleżanką z którą nie chodzę do szkoły, Czy nawet posiedzieć u cioci. W niedzielę pracuje od 11 Ale ostatnia rzeczą o której marzę jest wstać rano i nagrywać, sorry ale po tak wyczerpującym tygodniu umieram. Pracuje do 16/17 potem Kościół, Ewka i nunu umieram.
Nie mam cZasu i ochoty nagrywać, yt przestał być częścią mnie. Wypełniło yt coś innego. Ja nawet nie grałam w Lola od prawie miesiąca. Do mają/ czerwca raczej nic się nie zmieni. Dlatego zmaykam kanał happy ? To się cieszę Bo ja już to pisałam.
TheRozmarzona24[*] na zawsze w moim sercu
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 13:00   #212
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
była dyskusja o różowym Korsie, ale czytanie ze zrozumieniem raczej nie jest Loli mocną stroną

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post46926838
Tylko tyle?!
eeee
zawiodłam się.
Myślałam że to była wielka dyskusja a to tylko trochę wspomniane

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 13:24   #213
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
trzy jednozdaniowe posty
XDDD

ONIE
MOJA ULUBIENICA KONCZY KARIERE

Wypisujcie miasta...
Buenos Aires(*)

3 posty o tym, że Kors jest przereklamowany. Aha.

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Ulubieńcy u Korneli:
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 13:27   #214
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Szkoda, Rozmarzona zawsze poprawiała mi humor. Lubię takie osoby, które żyją we własnym świecie
Hadilan Twój post na poprzedniej stronie trafia w samo sedno Zamiast reklamówki oprawiać w ramki ludzie powinni sobie ten post wydrukować. Mało co mnie tak denerwuje, gdy juciuberka mówi, że "zwykłej" osobie, dziewczynie będzie to pasować itd. Jakby co najmniej jednorożcem była...
Tak w ogóle muszę się dostać do tamtego posta, który był skierowany do mnie, bo nie zdążyłam odpisać, a nie chce cytować to odpiszę na priv jak coś

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
Tylko tyle?!
eeee
zawiodłam się.
Myślałam że to była wielka dyskusja a to tylko trochę wspomniane
Dzięki temu, że Patisia podlinkowała, to mogę sobie oglądać małego łobuza Kiedyś go szukałam i znaleźć nie mogłam.

Edytowane przez 201607250928
Czas edycji: 2015-01-28 o 13:28
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 13:40   #215
201604210930
Konto usunięte

Co do filmiku Doncze o studniówce to nie ogarniam jak można nie pamiętać gdzie się miało studniówkę po 3 latach Zwłaszcza, że nie była to jakaś metropolia. ;D Cała D. :P
Bardzo fajnie wyglądała i najważniejsze, że była ubrana tak, że nadal się sobie podoba jak ogląda zdjęcia z tamtego dnia. Mnie też się bardzo podoba, zwłaszcza włosy (nienawidzę studniówkowych koków z toną brokatowego lakieru).
No i bardzo fajnie, że te zdjęcia dodała, bo ostatnio trafiłam na filmik z wrażeniami ze studniówki po latach bez ani jednego zdjęcia, co dla mnie kompletnie mija się z celem.
201604210930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 13:47   #216
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ace_ Pokaż wiadomość
Wow, KasiaD popłynęła, cóż za wnikliwa analiza. Nie wiem skąd w co poniektórych takie przekonanie, że po drugiej stronie monitora siedzi osoba zawistna, niespełniona i nieszczęśliwa, mająca trudności finansowe i tylko czekająca, aby komuś dowalić. I jeszcze jest to udokumentowane naukowo ! Stąd aż bije przekonanie, że youtuberki to ten lepszy typ, ponad tą całą szarą masą nieudaczników, którzy nie wiedzą co to znaczy ciężka praca. Masakra, nie wiem jak to dalej skomentować.

Amerykańscy naukowcy dowiedli że iż gdyż azaliż wizażanki to zawistne małpy, które za mało zarabiają w tej bidnej Polsce i zazdroszczą youtuberkom Korsów. #potwierdzoneinfo

Cytat:
trzy jednozdaniowe posty
XDDD
Na kolejnej stronie jest trochę więcej.

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
KasiuD, poleciałaś... Aż przecinki pogubiłaś.

Ale mnie denerwują takie filozoficzne pierdy, w kontekście zwykłego siedzenia na forum.
Tak samo ja mogę powiedzieć, że mają nudne życie i nie mają co robić, bo nagrywają filmiki o kosmetykach. No i co z tego?
Ludzie się rejestrują, bo po prostu lubią pisać, poznawać poglądy szerszej grupy osób, mają jakąś wiedzę, doświadczenia i chcą się gdzieś tym podzielić. Tak samo na YT - dziewczyna uważa, że ma smykałkę do makijażu, a jej recenzje mogą być pomocne i potrzebne, to zakłada kanał. Co jest lepsze/gorsze od drugiego?

Śmieszy mnie demonizowanie tego wątku, jakby to było najbardziej piekielne i sadystyczne miejsce w całym internecie. Prawie nikt nie dostrzega, że pada tutaj wiele miłych słów i pochwał, nowe nagrywające są witane i otrzymują konkretne wskazówki, aby ich kanał stał się lepszy. Każdy ma swoje sympatie i antypatie, jak to w życiu. Nie krytykujemy wszystkiego i wszystkich... Czy nikt tego nie dostrzega? A największy raban podnoszą te, co mają najwięcej za uszami i przeszkadza im to, że piszemy prawdę. Albo dziewczyny, których nikt nie zna, a chcą się wybić na naszym fejmie - niestety Lola, to Ty.
Ja bardzo się cieszę, że istnieje takie miejsce w internecie, przynajmniej nie jesteśmy tępymi owieczkami, dającymi się nabić w butelkę sponsorowanymi filmikami.

Żenująca jest ta wysoka samoocena youtuberek - one są piękne, wspaniałe, prawe i wszystko zawdzięczają swojej ciężkiej pracy, a Ty to jesteś gruba, brzydka, zawistna i jesz najtańsze czipsy, bo na inne cię nie stać i masz na brodzie tłuszcz od faworków.

Skoro vlogeki tak bardzo narzekają na chamstwo i HEJT na wizażu, to chyba nigdy nie zajrzały, co ludzie o nich piszą w innych miejscach w internecie, jakich słów wobec nich używają, jak je rozliczają, poniżają i obrażają.
A ten zły, najgorszy, obrzydliwy wątek napędza część wyświetleń i popularności. Wcale nie pisze się tutaj tylko źle o wszystkich.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 13:49   #217
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Amerykańscy naukowcy dowiedli że iż gdyż azaliż wizażanki to zawistne małpy, które za mało zarabiają w tej bidnej Polsce i zazdroszczą youtuberkom Korsów. #potwierdzoneinfo

Na kolejnej stronie jest trochę więcej.

Skoro vlogeki tak bardzo narzekają na chamstwo i HEJT na wizażu, to chyba nigdy nie zajrzały, co ludzie o nich piszą w innych miejscach w internecie, jakich słów wobec nich używają, jak je rozliczają, poniżają i obrażają.
A ten zły, najgorszy, obrzydliwy wątek napędza część wyświetleń i popularności. Wcale nie pisze się tutaj tylko źle o wszystkich.
a to sorka, odszczekuję
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 13:49   #218
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
KasiuD, poleciałaś... Aż przecinki pogubiłaś.

Ale mnie denerwują takie filozoficzne pierdy, w kontekście zwykłego siedzenia na forum.
Tak samo ja mogę powiedzieć, że mają nudne życie i nie mają co robić, bo nagrywają filmiki o kosmetykach. No i co z tego?
Ludzie się rejestrują, bo po prostu lubią pisać, poznawać poglądy szerszej grupy osób, mają jakąś wiedzę, doświadczenia i chcą się gdzieś tym podzielić. Tak samo na YT - dziewczyna uważa, że ma smykałkę do makijażu, a jej recenzje mogą być pomocne i potrzebne, to zakłada kanał. Co jest lepsze/gorsze od drugiego?

Śmieszy mnie demonizowanie tego wątku, jakby to było najbardziej piekielne i sadystyczne miejsce w całym internecie. Prawie nikt nie dostrzega, że pada tutaj wiele miłych słów i pochwał, nowe nagrywające są witane i otrzymują konkretne wskazówki, aby ich kanał stał się lepszy. Każdy ma swoje sympatie i antypatie, jak to w życiu. Nie krytykujemy wszystkiego i wszystkich... Czy nikt tego nie dostrzega? A największy raban podnoszą te, co mają najwięcej za uszami i przeszkadza im to, że piszemy prawdę. Albo dziewczyny, których nikt nie zna, a chcą się wybić na naszym fejmie - niestety Lola, to Ty.
Ja bardzo się cieszę, że istnieje takie miejsce w internecie, przynajmniej nie jesteśmy tępymi owieczkami, dającymi się nabić w butelkę sponsorowanymi filmikami.

Żenująca jest ta wysoka samoocena youtuberek - one są piękne, wspaniałe, prawe i wszystko zawdzięczają swojej ciężkiej pracy, a Ty to jesteś gruba, brzydka, zawistna i jesz najtańsze czipsy, bo na inne cię nie stać i masz na brodzie tłuszcz od faworków.
Piękna anty-oda do juciuberskości!
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 13:56   #219
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Mnie te Korsy już tak bokiem wyłażą, że gdybym miała taką sumę do wydania na torebkę czy zegarek, w życiu nie poleciałabym po Majkela. Toż to oklepane, nudne, kompletnie nieoryginalne - dziwię się, że każda z youtuberek tak bardzo chce się upodobnić do całej reszty. Nie wiem, może to jakiś emblemat, oznaka przynależności do wyższej klasy (bjutiguru) ? Wytykają palcami na spotkaniach Youyube jak któraś przyjdzie z mało znaną marką na ramieniu?
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 14:08   #220
201703241651
Konto usunięte

Cytat:

To kwintesencja ich myślenia. Przykre, ale prawdziwe.

Właśnie, niech zajrzą na kafeterię albo samosię, dowiedzą się sporo nowych i ciekawych rzeczy np. o swoim życiu seksualnym. Polecam

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Hadilan Twój post na poprzedniej stronie trafia w samo sedno Zamiast reklamówki oprawiać w ramki ludzie powinni sobie ten post wydrukować.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Mnie te Korsy już tak bokiem wyłażą, że gdybym miała taką sumę do wydania na torebkę czy zegarek, w życiu nie poleciałabym po Majkela. Toż to oklepane, nudne, kompletnie nieoryginalne - dziwię się, że każda z youtuberek tak bardzo chce się upodobnić do całej reszty. Nie wiem, może to jakiś emblemat, oznaka przynależności do wyższej klasy (bjutiguru) ? Wytykają palcami na spotkaniach Youyube jak któraś przyjdzie z mało znaną marką na ramieniu?
Mnie podoba się kilka fasonów Korsów, bo są bardzo proste i ładne, takie lubię. Ale też bym nie kupiła. Jak pisałam, prawie każda dziewczyna w Wa-wie ma Korsa lub LV (jak dla mnie, to wszystkie wyglądają na podróbki, ten wzór jest mega brzydki). Mam już taki charakter, że bardzo popularne rzeczy mnie zrażają, a zwłaszcza promowane przez youtuberki. Nie lubię być w szarym tłumie.

Edytowane przez 201703241651
Czas edycji: 2015-01-28 o 14:04
Stary 2015-01-28, 14:16   #221
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Makijaż dzienny rozświetlający u MagdaLaPerle.

Stary 2015-01-28, 14:40   #222
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie podoba się kilka fasonów Korsów, bo są bardzo proste i ładne, takie lubię. Ale też bym nie kupiła. Jak pisałam, prawie każda dziewczyna w Wa-wie ma Korsa lub LV (jak dla mnie, to wszystkie wyglądają na podróbki, ten wzór jest mega brzydki). Mam już taki charakter, że bardzo popularne rzeczy mnie zrażają, a zwłaszcza promowane przez youtuberki. Nie lubię być w szarym tłumie.
Co?
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 14:48   #223
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Makijaż dzienny rozświetlający u MagdaLaPerle.

Czy ta dziewczyna nagrywała kiedyś pod innym nickiem? Maaaaaaaaaadzia - chyba. Jeszcze z czasów IzabellD25 i Iwetto. Ktoś to pamięta?

Edytowane przez WizazankaLublinianka
Czas edycji: 2015-01-28 o 14:48 Powód: zjadłam literę
Stary 2015-01-28, 14:54   #224
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Co?
Serio. Pewnie większość podróbek, ale non stop widzę na torbie "Michael Kors", albo ten wzór LV.
Stary 2015-01-28, 14:57   #225
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Serio. Pewnie większość podróbek, ale non stop widzę na torbie "Michael Kors", albo ten wzór LV.

Bo zwracasz na te uwagę.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 15:05   #226
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Czy ta dziewczyna nagrywała kiedyś pod innym nickiem? Maaaaaaaaaadzia - chyba. Jeszcze z czasów IzabellD25 i Iwetto. Ktoś to pamięta?
Nie mam pojęcia, ale lubię ją czasami obejrzeć
Stary 2015-01-28, 15:07   #227
stotek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pamietam! Nie pamietam co prawda nicku, ale faktycznie skads kojarzylam te twarz
Stary 2015-01-28, 15:11   #228
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
ja nie mieszkam w metropolii zadnej, ale ostatnio widzialam dziewczyne na uczelni z takim portfelem : http://img03.allegroimg.pl/photos/or.../29/5024312936
lans sie zgadza
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 15:16   #229
bzimbziam
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez starliv Pokaż wiadomość
A skąd zamawiałaś? Żelu mam zdecydowanie mniej od toniku, tak swoją drogą te kosmetyki mają do bani dozowanie, więc to jest cud, że tylko niecałą 1/3 butelki toniku zużyłam po dwóch miesiącach używania. Żelem też myję dekolt, ramiona i plecy więc może dlatego zużyłam drugie tyle co toniku.

zamawiałam na allegro
bzimbziam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 15:23   #230
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Dokładnie. Po moim raczkującym kanale widzę że od czasu kiedy zostalam uzalezniona od wizazu mam wiecej wyswietlen i zdobylam subskrybentow. I nie kumam narzekania na hejterow i jakieś gorzkie słowa. Chyba mamy prawo sobie pogadac i wymienic spostrzezeniami co do ytberek. A że nie zawsze to jest pochlebne zdanie to juz nie nasza wina. Jak ktorego dnia dziewczyny bedziecie tu po mnie jechac a ja od pewnego czasu sie tu udzielam... to sobie w kącie popłacze.. hahaha taka kolej rzeczy nie wszystko wszystkim sie podoba.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 15:24   #231
nephilim1
🌿🌙 🎶🔥🌄

Cytat:
Hej Ja też ją pamiętam i bardzo lubiłam, ale nie wydaje mi się żeby to była ona. Nie ten styl zupełnie.
nephilim1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 15:26   #232
sylwoha
Zakorzenienie

To ona
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 15:28   #233
cattt
Mrs Mrau

https://www.youtube.com/watch?v=2jY2SuYc7Ck
8:34
-Kochanie pomóc Ci?
-Nie już sobie poradze..auuu aaaa!!!!
-Jak chcesz to Ci pomogę
-Dałam radę!,auu aaaa

#zaradnabogusia #towcalenieprzezpaznokcie
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 15:28   #234
Amerie
Raczkowanie

Cytat:
To nie ona.
Amerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 15:29   #235
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

nie rozumiem sensu takiego filmiku gdzie sie mowi zeby kazdy kupował zapach ktory mu sie podoba a nie taki ktory jest trendy :P myslalam ze to oczywiste
Stary 2015-01-28, 15:31   #236
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość

nie rozumiem sensu takiego filmiku gdzie sie mowi zeby kazdy kupował zapach ktory mu sie podoba a nie taki ktory jest trendy :P myslalam ze to oczywiste
No jak to.. ja tam zawsze kupuje to co mowia ze jest trendy. Straaaasznie mi sie nie podobaja ale pachniec trendy dla innych niz ladnie dla siebie. Mdli mnie mam zawrott glowy.. ale wszyscy mnie komplementuja.. :banghead:
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 15:33   #237
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość
To nie ona.
chyba chodzi Wam o te dziewczyne

ktos ja pamieta?
Stary 2015-01-28, 15:36   #238
paulina800
Rozeznanie

Cytat:
To kwintesencja ich myślenia. Przykre, ale prawdziwe.

Właśnie, niech zajrzą na kafeterię albo samosię, dowiedzą się sporo nowych i ciekawych rzeczy np. o swoim życiu seksualnym. Polecam

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Serio? Pracuję i mieszkam w Wawie już ponad 2 lata i z kobiet które tu poznałam tylko jedna ma torbę MK. Jest to właścicielka mieszkania, które wynajmuję i za które płace miesięcznie trochę więcej niż ta torba jest warta;D
Stary 2015-01-28, 15:39   #239
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
chyba chodzi Wam o te dziewczyne

ktos ja pamieta?
Ona też nagrywała za czasów IzabelleD25, ale była jeszcze jedna Madzia. Miała blond włosy.
Mówię Wam, że to ona. Maaaadzia taka blond, a może maaadzia123456 (cyferki).

Stary 2015-01-28, 15:43   #240
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Ona też nagrywała za czasów IzabelleD25, ale była jeszcze jedna Madzia. Miała blond włosy.
Mówię Wam, że to ona. Maaaadzia taka blond, a może maaadzia123456 (cyferki).

Było coś o tym wspomniane w poprzednich częściach.
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości