Maleństwa- łączmy się - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-09, 15:19   #1171
Teje
Rozeznanie

Dot.: Maleństwa- łączmy się

Cytat:
Napisane przez blue _eyes Pokaż wiadomość
Twoj Tż musi byc strasznie szczesliwy i dumny ze jego kobieta tak mlodziutko wyglada
Jest. No, poza tymi sytuacjami, kiedy wołają za nim "pedofil".
Teje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-09, 22:32   #1172
Justyneczkaa
Raczkowanie

Ja mam 156, ważę około 45 kilo. Lubię swój wzrost, swoją figurę, koleżanki mi czasem mówią ze chciałaby być takie jak ja, albo mieć moją figurę. Z ubraniami trochę się dziwię, bo ja nie mam większych problemów z kupnem ubrań czasami coś trzeba skrócić, ale mi to nie przeszkadza, nigdy nie miałam problemów z zakupem czegokolwiek, uwielbiam zakupy Buty też 36 zawsze jakoś znajduję hehe z tym trochę trudniej ale też nie narzekam. Ogólnie nie mam kompleksów i dobrze się czuję przy wyższych chłopakach.
Justyneczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-09, 23:31   #1173
blue _eyes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Teje Pokaż wiadomość
Jest. No, poza tymi sytuacjami, kiedy wołają za nim "pedofil".
Nie ma sie co przejmowac takimi komentarzami. Chcociaz musi to bolec szczegolnnie ciebie. Sama czasami sie zastanawiam co mysla ludzie jak patrza na mnie i mojego tezeta. Do niego zawsze na pan wala bo wyglada jak prawdziwy 24letni mezczyzna a do mnie na ty- daja mi 16 lat maksymalnie. Ostatnio na imprezie zaczepil mnie jakis chlopak i zapytal sie czy skonczylam 15 lat.... Do cholery ja mam juz 21 !

blue _eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-10, 10:39   #1174
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maaril Pokaż wiadomość
Fekete no właśnie kto chce ja mam 161 cm wzrostu i 3 rozmiary buta: szpilki 37, normalne buty (trampki) 38 a zimowe 39 Strasznie mnie to dobija. Taka mała wielkostopa
Ja mam dokladnie tak samo, no moze oprocz 39 (chociaz kiedys zdazalo mi sie nosic, teraz nie, albo mi stopa zmalala albo zmiejszyli rozmiarowke). przewaznie nosze buty na obcasie/koturnie, wtedy osiagam wzrost przecietnej kobiety
Copykat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-11, 22:41   #1175
Teje
Rozeznanie

Dziewczyny, wiecie może, gdzie można kupić staniki 70A (75A) miękkie, nie push upy, nie powypychane, nie utwardzane i najlepiej jeszcze wróżnych kolorach. i ładne. Tak, wiem, wymagająca jestem. Najchętniej kupuję w Victoria`s secret
http://www2.victoriassecret.com/cate...br=OSBRPZZZZZZ

ale tego sklepu w Polsce nie ma. Byłam w Triumphie, niekolorowo i tylko jeden miękki stanik A, w intimmissi kolorowo i ślicznie, ale wszystko za duże, w Buduar ( chyba tak się ten sklep nazywał) A tylko twarde, w HM pełno kolorowych ślicznych staników, ale zazwyczaj nie ma A, a jeśli już, to twarde... Możecie polecić jakieś konkretne sklepy?
Stary 2007-08-12, 14:38   #1176
małaPaulina
Wtajemniczenie

w Triumphie są malutkie rozmiary 70A które ja noszę ale push-up tylko!

co do młodego wyglądu ostatnio przefarbowałam włosy na czaarno więc dodają mi ze 2lata więcej.Ja to jak założę obcasy,mini, pomaluje się i zrobie fryzurkę się to dają mi i tak gdzieś 16lat,a mam 18!a kiedy jestem w dżinsach i bluzie to już w ogóle 14a zaznaczam że jestem płaska totalnieno i szczupła
ostatnio dali mi lat 13
powiem szczerze że często mnie to bawi a często wkurza!
kiedy ostatnio byłam nad morzem z koleżanką która równiez młodziutko wygląda(choć jest wysoka)i jak chodziłyśmy wieczorami to wszyscy myśleli że uciekłyśmy z koloni za jakimś 10 razem tak sie wkurzyłam że zrobiłam kolesiom awanturę miałam już tego tak dość!
mnie drażni to że młodo wygladam wtedy gdy oglądają się za mną gimnazjaliści lub na dyskotekach mówią "o jakie dzieci tu wpuszczają"

tak czy siak lubie być niska,chciałabym tylko mieć kobiece kształty

pozdro maleństwa
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-12, 14:44   #1177
blue _eyes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
w Triumphie są malutkie rozmiary 70A które ja noszę ale push-up tylko!

co do młodego wyglądu ostatnio przefarbowałam włosy na czaarno więc dodają mi ze 2lata więcej.Ja to jak założę obcasy,mini, pomaluje się i zrobie fryzurkę się to dają mi i tak gdzieś 16lat,a mam 18!a kiedy jestem w dżinsach i bluzie to już w ogóle 14a zaznaczam że jestem płaska totalnieno i szczupła
ostatnio dali mi lat 13
powiem szczerze że często mnie to bawi a często wkurza!
kiedy ostatnio byłam nad morzem z koleżanką która równiez młodziutko wygląda(choć jest wysoka)i jak chodziłyśmy wieczorami to wszyscy myśleli że uciekłyśmy z koloni za jakimś 10 razem tak sie wkurzyłam że zrobiłam kolesiom awanturę miałam już tego tak dość!
mnie drażni to że młodo wygladam wtedy gdy oglądają się za mną gimnazjaliści lub na dyskotekach mówią "o jakie dzieci tu wpuszczają"

pozdro maleństwa
Czuje to samo co ty.... Tylko ja mam 21 lat a daja mi 14. Czasami jakis palant powie 12, ale to juz chyba ze zlosliwosoci.
A mozesz napisac ile masz wzrostu i ile wazysz ?

Stary 2007-08-12, 15:48   #1178
czarnachinka
Zadomowienie

ja mam wciąż swoje 22 lata, 158 cm i 42 kilo, lecz nieznajomi ludzie oceniają mój wiek coraz niżej...Ostatnio jakaś kobieta w obuwniczym zwróciła mi uwagę, abym nie kupowała pewnych butów (na delikatnym obcasie, bardzo kobiece) bo jestem za młoda! Potem tłumaczyła się rzęsiście, że myślała, iż mam 14 lat! Dzień wcześniej koleś w sklepie zamiast podać mi piwo, o które proszę, albo poprosić o dowód, zaczął śmiać mi się w twarz - dosłownie jak do maleństwa w pieluchach...Takie sytuacje jakoś mnie nie bawią, ale poza tym bardzo dobrze się czuję z moją figurą i wzrostem
czarnachinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-12, 16:55   #1179
blue _eyes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarnachinka Pokaż wiadomość
ja mam wciąż swoje 22 lata, 158 cm i 42 kilo, lecz nieznajomi ludzie oceniają mój wiek coraz niżej...Ostatnio jakaś kobieta w obuwniczym zwróciła mi uwagę, abym nie kupowała pewnych butów (na delikatnym obcasie, bardzo kobiece) bo jestem za młoda! Potem tłumaczyła się rzęsiście, że myślała, iż mam 14 lat! Dzień wcześniej koleś w sklepie zamiast podać mi piwo, o które proszę, albo poprosić o dowód, zaczął śmiać mi się w twarz - dosłownie jak do maleństwa w pieluchach...Takie sytuacje jakoś mnie nie bawią, ale poza tym bardzo dobrze się czuję z moją figurą i wzrostem
No zobacz jestem od ciebie tylko rok mlodsza. Mam tyle samo wzrostu i prawie ta sama wage. Z reguly waze 40. Ostatnio waga skacze mi do 42 Figurke moze mam, ale co z tego bo wygladam jak miniatura kobiety Biustu tylko nie mam

Stary 2007-08-12, 21:15   #1180
Teje
Rozeznanie

No dziewczyny, nie pocieszę Was. ja ma 42 lata, a dowód pokazuję prawe zawsze... A za moim mężem wołają "pedofil"... A inni chca jak najdłużej zatrzymac młody wygląd i nie mogą... Ech...
Stary 2007-08-13, 15:02   #1181
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
No dziewczyny, nie pocieszę Was. ja ma 42 lata, a dowód pokazuję prawe zawsze... A za moim mężem wołają "pedofil"... A inni chca jak najdłużej zatrzymac młody wygląd i nie mogą... Ech...
jestem w szoku!ale to chyba dobrze,kobiety w końcu szybko tracą wygląd młodości,wiec chyba masz powód do dumy

jak jakiś czas temu kupowałam sobie butki na obcasie na swoja 18stkę to pani też powiedziała że jejku już takie młode dziewczyny obcasy kupują

a pamiętam że jak byłam w triumpie i poprosiłam o 70A to babka do mnie"ttaki mały?"myślałam że wyjdę z siebie!

a co do twojego pytania blue-eyes to mam 157cm a waże jakieś 49kg ale uwierz mi że jestem chuda i nienawidzę tego!niestety każda próba przytycia kończy się na kilku dodatkowych cm w brzuszkuw tali mam z 70cm a na wysokości pępka to chyba 80cm,ostatnio znowu mi przybyło ale nie chce się mierzyćpróbuje biegac ale chudnę wtedy z klatki piersiowej i widać mi kości dlaczego tak do cholery jest?

ja to wyglądam po prostu komicznie!totalnie płaska z wielkim brzuchem i tyłkiem(92cm)z jak ktoś to powiedział ostatnio"cienkimi nogami" i chudymi rękamipo prostu tyję tam gdzie nie trzeba
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-13, 17:19   #1182
Teje
Rozeznanie

małaPaulina, spróbuj skretosklonów, nożyc, lezenia na boku i podnoszenia obu nóg na raz, brzuszków, to powinno podziłać na wyszczuplenie tylko i wyłącznie talii.

Co do 70A, to przeżywam często cos podobnego, z tym, że na mnei jeszcze patrzą jak na idiotkę, bo nie chcę push upów. A ja po prostu nienaturalnie w nich wyglądam, cała jestem drobna, skąd ma się nagle ten duzy biust wziąć?

No i, oczywiście, z młodego wylądu się cieszę... przez 95% czasu. przez pozostałe 5 % mam ochotę kogoś zamordować.
Stary 2007-08-13, 17:45   #1183
Fekete
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo jestem ciekawa jak wygladasz Pewnie wiele kobiet Ci zazdrosci tak mlodego wygladu ,ja bym zazdroscila na pewno

książki
Fekete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-13, 17:50   #1184
Teje
Rozeznanie

Jak już się nauczę wklejac zdjęcia, to zobaczycie - z tym, ze najpierw i tak muszę je wgrać na komputer.

Cóż, oczywisćie wiele kobiet mi zazdrości. Z tym, że znam dziewczyny, które sa w moim wieku czy starsze i wyglądają na 25-30, to chyba jakiś lepszy wiek, ciągle bardzo młodo, ale przynajmniej do klubów je wpuszczają...
Stary 2007-08-13, 20:33   #1185
Copykat
Zakorzenienie

Troche mnie dziwi to co piszecie... Mam 20 lat, tez jestem drobna (160cm/48kg), ale nikt mnie raczej nie odmladza o dowod tez zadko pytaja.
Stary 2007-08-13, 21:07   #1186
~butterfly*
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Troche mnie dziwi to co piszecie... Mam 20 lat, tez jestem drobna (160cm/48kg), ale nikt mnie raczej nie odmladza o dowod tez zadko pytaja.
ja mam podobnie- żadnych problemów i 158 cm/ 44 kg
nawet spodnie udaje mi się kupić odpowiedniej długości (ostatnio często zaglądam do mng)
buty w rozmiarze 37/38 czyli standardowo

ale nie powiem w jakie kompleksy mnie to wprawiało kilka lat temu, kiedy po nocach ryczałam, że nie chce być taka mała ehhh....

a teraz wzrost uważam za swój wielki atut i nie chciałabym kilku centymetrów ekstra...

~butterfly* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-15, 01:10   #1187
blue _eyes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ~butterfly* Pokaż wiadomość
ja mam podobnie- żadnych problemów i 158 cm/ 44 kg
nawet spodnie udaje mi się kupić odpowiedniej długości (ostatnio często zaglądam do mng)
buty w rozmiarze 37/38 czyli standardowo

ale nie powiem w jakie kompleksy mnie to wprawiało kilka lat temu, kiedy po nocach ryczałam, że nie chce być taka mała ehhh....

a teraz wzrost uważam za swój wielki atut i nie chciałabym kilku centymetrów ekstra...

Oj ja mam 158 i chcialabym miec te 45 kg. Mysle ze bylo by po mnie juz widac gdybym nabrala 5 kg masy ciala. Kocham swoje cialo bo jest proporcjonalne i ma kobiece ksztalty, lecz brakuje mi tylko troche tych kg. Zawsze bylam mala

Stary 2007-08-15, 10:28   #1188
scarlettmonroe
Rozeznanie

Ja mam ok. 160 cm i 43 kg. Lubię swój wzrost i nie chciałabym być wyższa. Ze spodniami raczej nie mam problemów, bo mam długie nogi. Często noszę długie kolczyki,rybaczki,balerin y i buty na płaskim obcasie,biodrówki,rurki i czasem długie bluzki,miniówki,mam długie włosy i nadal je zapuszczam - nie przejmuję się tym,że coś nie pasuje do niskiego wzrostu.Poza tym mam taką budowę ciała,że nie muszę się tym aż tak bardzo przejmować.Wyglądam na młodszą niż w rzeczywistości,ale nie płaczę z tego powodu.Bo małe jest piękne i tak już pozostanie
scarlettmonroe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-15, 11:24   #1189
yasminn
Przyczajenie

GG do yasminn

Hej dziewczyny ;]
Ja tez zdecydowanie zaliczam sie do Maluszkow ;]
Mam 157 cm...

Co prawda mam 16 lat i jeszcze troche czasu na rosniecie, ale od ponad roku nie uroslam ani centymetra wiec nie wiem...

Co do ubrań, których należy unikać to nie pisałyście chyba nic o tunikach.
A one też bardzo skracają sylwetkę ;(
yasminn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-15, 14:49   #1190
Teje
Rozeznanie

Ja noszę tuniki, z tym, że ja u mnie problemem nie jest sam wzrost, co raczej filigranowa sylwetka. I tuniki ( w małych rozmiarach, oczywiście,) wyglądają ładnie.
Stary 2007-08-15, 16:07   #1191
czarnachinka
Zadomowienie

Blue_eyes, ja również mam proporcjonalną figurę, do której nie mam zastrzeżeń, pomijając może mały biust Całkiem podobnie, jak Ty... Już jakiś czas temu stwierdziłam że taka minikobitka ze mnie, i dobrze mi z tym. Czuję się kobieco, w swoim ciele; a duży biust, czy biodra nie są według mnie jakimś ostatecznym wyznacznikiem kobiecości. Ważny jest sposób poruszania się, strój i takie tam bzdety o których same dobrze wiecie...
Ja również nie zwracam uwagi na to, jakie ciuchy są polecane do mojej figury, a jakie odradzane. Sama najlepiej wiem, w czym dobrze się czuję. Noszę tuniki, baleriny, duże kolczyki, które uwielbiam.
Pozdrawiam Maleńkie
czarnachinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-19, 09:25   #1192
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Hej, moge sie do was przylaczyc?
Tez jestem bardzo malutka...mam 153cm, 47kg i 20 lat.
Kto mnie nie zna mnie moze uwierzyc ze mam 20 lat, daja mi 16 :P
Ale mi sie to podoba Kiedys mi to przeszkadzalo, ze jestem taka mala ale juz z tego wyroslam... na szczescie
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-19, 19:50   #1193
wunia83
Zadomowienie

Hej! Ja też jestem niska (156cm) i mam do was takie pytanko - chodzicie w muklukach/emu? A jeśli tak, to w tych krótkich (tuż za kostkę) czy w dłuższych (przed kolanko)? Strasznie podobają mi się ostatnio takie butki, ale nie wiem, czy przy moim wzroście nie będę wyglądać w nich komicznie... Ten sam problem mam z modnymi ostatnio kaloszkami...

Może to nie do końca kwestia tylko i wyłącznie wzrostu, ale i figury. Ja mam dość szerokie biodra (wymiary to typowe 90-60-90) i mam wrażenie, że w takich emu wyglądam jak wieeelka gruszka z małymi nóżkami...

Czytałam, że jeśli chodzi o porady dla niskich osób, to nie należy sugerować się radami typu: nie noś rybaczek - liczy się to, z czym te rybaczki zestawimy. Np. rybaczki z obcasikiem lub rybaczki z obuwiem odsłaniającym kostkę (niskie adidaski i skarpetki stopki, tak żeby kostka była widoczna) są OK Z rzeczy, których nie znalazłam w wątku - podobno wydłużają i wysmuklają skośne pasy.

BTW - nie macie linków do stronek z poradami odnośnie ubioru odpowiedniego dla niskich osób?
Stary 2007-08-23, 23:27   #1194
Bulinka.
Raczkowanie

Lightbulb Dot.: Maleństwa- łączmy się

Cytat:
Napisane przez lalami Pokaż wiadomość

Generalnie jestem zadowolona, że Ryłko poszerzyło swoją ofertę dla maluszków, bo jeszcze rok temu nie było tak kolorowo jeżeli chodzi o asortyment w ich sklepie on-line (z resztą wysmarowałam do nich maila z pretensjami).
W tym roku chyba też kupię sobie ich buty, ale narazie nie wprowadzili jeszcze jesiennych nie wspominając o zimowych.
lalami ja mam swoje 2 ulubione sklepy ryłko w mieście, gdzie mają do mnie nr telefonu i dzwonią jak przyjdzie jakiś malutki rozmiar. każdy się dziwi, że mam takie malutkie stopy. Nieraz mówią ''kopciuszek'' hehe dla mnie kupywanie butów to udręka jak są na mnie jakieś buty, to kompletnie mi się nie podobają. : (

te buty co kupiłaś są śliczne! podobają mi się bardzo mam nadzieje, że też trafie na jakieś ciekawe.

Cytat:
Napisane przez zapk Pokaż wiadomość

Największy problem mam ze znalezieniem spódniczek. Kiedyś szukałam całe wakacje w sklepach i nic nie znalazłam- potrzebuję rozmiar 32 albo mniejszy, bo bioderka wąskie mam i 32 też w większości przypadków za duże. Ostatnio mój TŻ się za mnie wziął i kupił mi na allegro 3 (słownie: TRZY) spódniczki.
ja ostatnio (2tyg.)temu w wierze wygasających promocji w new yorkerze mierzyłam spódniczki o rozmiarze xxs były śliczne, ale akurat przy sobie kasy nie miałam, a później ich już nie było... : ( zachęcam do zaglądania do NY.

Cytat:
Napisane przez blue _eyes Pokaż wiadomość
Czasami mnie to wkurza, ale tylko wtedy jak ktos potraktuje mnie jak dziecko, a wiadomo jak to ludzie niektorzy potrafia do dzieci sie odnosic... a ja przeciez gowniara nie jestem tylko wygladam mlodziutko. No i chlopcy z gimazjum mnie zaczepiaja
hehe nie jesteś sama ja też strasznie młodziutko wygladam... jak jade gdzieś na impreze, mocniej się pomaluje, to czuje w autobusie wzrok zaszokowanych staruszek, które pewnie swoje myśla... większośc ludzi daje mi conajmniej 4 lata mniej... hehe ale później miło jest zobaczyć ich zaskoczenie na twarzy jednak czasami wkurza mnie jak ktoś bagatelizuje moją reklamację lub prośbe, myślać że jestem gówniarą ale wtedy włącza się odpowiednią gadkę i później wszystko gładko płynie hehe dowodzik zawsze nosze przy sobie... nie mam zamiaru sie komuś tłumaczyć, pokazuje dowód i po sprawie... choć do przyjemnych sytuacji to nie należy..

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
ostatnio jak byłam na festynie, była już późna godzina, to jeden gościu mi powiedział że ''takie Aniołki jak ja już powinny dawno spać'' w czasie letniej pracy masakrycznie schudłam... i strasznie źle się z tym czuje.. a mnie nie tak łatwo zgrubnąć : (

Cytat:
Ja mam 158 i ważę 47 kg, ale cóż, jestem azjatką, więc tak naprawdę trudno, żebym była dużo większa. Drażni mnie tylko to, że w Polsce ciężko mi buty kupić - noszę 34, jak chcę stanik ( 75A), to sprzedawczynei nei mogą się nadziwić, że ja chcę miękki stanik, absolutnie nie push up. A co w tym takiego dziwnego.

Najbardziej mnie smieszy, że przy moim wzroście i budowie wszyscy automatycznie biorą mnei za dziecko. Często pokazuję dowód. Ostanio podczas kolacji ze znajomymi kelner puścił do nich oko i zapytał, czy mloda dama tez wino pije. Dodam tylko, że mam... 42 lata...
ja raczej preferuje staniki push up, bo nie moge sie też pochwalić większym biustem. moja mama też młodo wygląda jak na swój wiek.. i niekiedy, az miło spojrzeć ze dużo młodsi faceci się za nią oglądają

Cytat:
Napisane przez caya Pokaż wiadomość
Bulinko nie chowaj się! Jak facet jest duzy to dopiero super sprawa, jest się do czego przytulić xD

małe jest piękne!!
Caya masz racje.. z tym przytulaniem.. nie ma to jak porządne przytulenie hehe

Cytat:
Napisane przez wunia83 Pokaż wiadomość
mam do was takie pytanko - chodzicie w muklukach/emu?

BTW - nie macie linków do stronek z poradami odnośnie ubioru odpowiedniego dla niskich osób?

nie przepadam za tymi butami, ale widziałam kiedyś niską laskę w tych butach i wyglądała całkiem fajnie. tez z chęcia skorzystałabym z takich stronek. ja wystrzegam się głównie poziomych pasów, które automatycznie skracają sylwetkę, ale tak ogólnie to chodze we wszystkim co mi się spodoba.

Nie mam czesto dostępu do internetu, bo często wyjeżdzam także odpowiadam hurtowo pozdrawiam wszystkie Maluszki
Bulinka. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 01:10   #1195
Anoula
Zakorzenienie

Dołączam do Was. Mam 158 cm i waże 44 kg dziś przymierzałam sukienki weselne i wszystko ze mnie leci (mam mały biust na dodatek)

... ale faceci lubią moją sylwetkę
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 07:58   #1196
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

Anoula witamy Maleńswto ie przejmuj sie znajdziesz Kochaniutka ja też jak mam szukac w gole jakiejs sukienki to sie złoszcze bo nic nie ma choć na studniówke znalazłam śliczną sukieneczkę i jak bede miała wesele to też sie w Niej wybiore bo jest cudna i pasuje na takie okazje

Znajdziesz Kochaniutka pozdrofffki

3.11.2012 killerek zaczęty -3 za mną
karaa86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 09:53   #1197
scarlettmonroe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Dołączam do Was. Mam 158 cm i waże 44 kg dziś przymierzałam sukienki weselne i wszystko ze mnie leci (mam mały biust na dodatek)

... ale faceci lubią moją sylwetkę
Trzeba szukać,szukać i jeszcze raz szukać w sklepach... Ja z kolei rok temu miałam problem,bo sobie przytyłam i nie mogłam znaleźć sukienki,bo miałam jakies dziwne proporcje.Schudłam i już upolowałam 2 eleganckie sukieneczki.
Na szczęście mam taką budowę ciała,że nie mam problemów typu bardzo małe rozmiary(czasami ze spodniami jest problem,bo jest okay w biodrach,ale uda mam bardzo szczupłe),rozmiar buta mam 37.Jestem przy tym szczupła i często zdarza się, że ktos nie moze uwierzyć,że nie noszę bardzo małych rozmiarów(xs albo mniejsze).Ani razu nie było potrzeby żebym wchodziła na dział dziecięcy.A np. moja nieco wyzsza koleżanka,która waży wiecej ode mnie często się na takich zaopatruje.Niestety zawsze trafi się coś fajnego w sklepie, tyle,że uszytego na modelkę 180cm...Typowa skleroza-zapominanie o przeciętnym kliencie
scarlettmonroe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 19:24   #1198
Anoula
Zakorzenienie

Właśnie to mnie zawsze dobija, ze spodnie są na 170 albo i wiecej

ale zdziwiłam sie zazwyczaj nosze 36 a przy tych sukienkach te 36 były dla mnie jak 40 , do weselam w sumie mam jeszcze sporo czasu, wiec mam czas na polowanie
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-01, 23:16   #1199
abc17
Przyczajenie

widze dziewczynki ze wiekszosc z was jak na nasz niski wzorst bo sama mam 156 jest bardzo szczupla,jak wy to robicie??
ja mam 50 kg,staram sie zrzucic jeszcze z 6 zeby byc poprostu szczupla i nie wstydzic sie swoich dodatkowych kg Ale ciekawa jestem jak z tymi obcasami,wolicie meczyc sie z nimi i byc te kilka cm wyzsze czy jednak wolicie wygode,adidaski itp?
abc17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-01, 23:40   #1200
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ciekawa jestem jak z tymi obcasami,wolicie meczyc sie z nimi i byc te kilka cm wyzsze czy jednak wolicie wygode,adidaski itp?
Ja zdecydowanie wole obcasy

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości