|
|
#2521 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
|
|
|
|
#2522 | ||
|
Nindżopesz
|
Stazja, Nesko
![]() Trzymam kciuki za kocię. Cytat:
W Galilu powinni mieć (chyba że znowu się testery skończyły). Laurela w ciemno? To trochę porąbany zapach...Cytat:
2. uff, znaczy wszystkie dzieci perfumoholików reagują w ten sposób i to zupełnie normalne ![]() Właśnie, ciekawe jak tam did Polly, czy już znalazł swój signature scent? |
||
|
|
|
#2523 |
|
BAN stały
|
Śpita?
|
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
zdrowiej wyjdzie ![]() Bry znad neo-anginu i febrisanu ![]() A jak tam spotkanie w Wawie - coś wiadomo, czy na razie odległę plany?
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Dzięki za kciuki Bolkowe. Leży sobie pod kocykiem teraz...Chce jesć, ale nad miseczką zmienia zdanie. A wszelkie proby podania czegokolwiek stzrykawką kończą sie saltem w powietrzu...więc narazie odpuszczam, tylko wody trochę i psikanie paszczy.... Cytat:
![]() Maju |
|
|
|
|
#2527 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Macham znad spania do 11 |
|
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł , joł baru snad płatów ofsianych na wodzie
Będę je jadła az żołądek się nie uspokoi... Dziękuję za wszystkie buziaki i głaski Cytat:
![]() Zaraz idę czytać co się Majucie stało ![]() Powiedzcie jak to jest człowiek ma mega doła... Idzie se do TK max gdzie od ponad pół roku poluje na yardlejowską lawendę i róże woods of windsor . I idzie se taki człowiek i nagle oba naraz są ![]() Grykxu kolejne pierdzionki z Arena + zdjęcie cen bez rabatu a rabat na te wyroby oprócz o największego , dają 30 % Ps jest mały kłopot ze zdjęciami... Nie wiem dlaczego komp ich nie odczytuje , tzn część otworzył a część nie ???
|
|
#2529 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
... Mi też jest zimnoa stan taki nazywam "skostnieniem"... Przykurczona z zimna łażę... I wiesz co mi poprawia nastrój... Pomalowane paznokcie... Aż dziwne ... Mam, wrażenie że one mi pomagają ... Taki jakby mówiły joł jeszcze nie jest tak źle... ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
... Mi też jest zimnoa stan taki nazywam "skostnieniem"... Przykurczona z zimna łażę... I wiesz co mi poprawia nastrój... Pomalowane paznokcie... Aż dziwne ... Mam, wrażenie że one mi pomagają ... Taki jakby mówiły joł jeszcze nie jest tak źle... Jeszcze mam nadzieję że taki stan mam bo tarczyca się pogorszyła i to może dlatego, ale wizyta u endo w lutym więc jakby co biędzie git
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-30 o 12:23 |
||||
|
|
|
#2530 | ||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Chociaż są pewnie koty i koty, Ryszard tabletki łyka w locie, zupełnie jak pelikan ryby ![]() No i oczywiście cały czas ---> ![]() Cytat:
Cytat:
Jesteś niezastąpiona! Ten taki "na bogato" ze środkowego (i ostatniego chyba też) zdjęcia to co to? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2532 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może coś z kupą? Ciężkie, arabskie pachnidło ![]() Cytat:
Cytat:
Albo złośliwy - jeśli nie masz kasy Cytat:
Z paznokciami swietny tekst! Muszę pomalować - choć mnie to raczej jest gorąco
|
|
#2533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Ten na bogato to specjalnie zrobiła ot tak z ciekawości kosztuje 12 tyś. beż zniżki . Pozostałe tańsze zaraz ci wyśle ceny na pw ale kurka zdjęcia nie wyszły... wsadziłam kartę z powrotem do tel i teraz w tel też ich ni ma... ![]() A te mniejsze wyszły tylko z boku bo wysokość chciałam zrobić, ogólnie 3 wybrałam jak widać... ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() 2 Mursz jedzie tam napisała mi że wraca 9 tego ![]() 3 Na doła też działają... Bo zapomniałam napisac że jeśli chodzi o doła i zimno to mam tak samo jak Rachel... Ogłoszenie parafialne odnośnie spotkania Proponujemy z Mursz Korsarza
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-30 o 12:36 |
||
|
|
|
#2534 | |
|
BAN stały
|
Bez ofiar w ludziach się nie obejdzie Cytat:
Szkoda, że swoją stronę www taką lichą mają
|
|
|
|
|
#2535 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cytat:
i zupełnie inaczej się czuję. Lepiej.
|
|
#2536 | ||
|
Zakorzenienie
|
przeziębienie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jam nie w wawy i nie znaju miasta za bardzo oprócz szałasów i okolicy
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To te cierpienia?
|
|
#2538 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Widać za rzadko latam po knajpach
|
|
#2539 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można dojechać tramwajem ale od Ciebie daleko... Ja tam nigdy nie byłam ale Mursz mówi że jest fajnie . Jak nie to dajcie inne propozycje ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
1 Bardzo Ci współczuję 2 Może to przez to że dłonie cały czas widzimy, a jak widzimy zadbane dłonie to nam lepiej... Kocham czerwień na paznokciach, ale ostatnio noszę wicked essie on jest prawie czarny zresztą widać na zdjęciach ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
A chcecie zmacać samoróbkę z kolorówki? W sensie puder
|
|
#2540 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Gdzieś za sądem...? ![]() Cytat:
2. ha! A ja się zastanawiałam, czy masz żel albo hybrydę bo efekt super!
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wczoraj gadałam z ksześnicą Ja Mam dla Ciebie zagadkę , będę miała w domu coś nowego . K A co? Ja A zgadnij ? Zaczyna się na literkę "P" K PERFUMY !!!!!!!!!!! Ja Nie... K Lakier do paznokci Hm ... dziwnie mnie dziecko postrzega .
|
|
#2542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest gorzej niż było przed. Włosy mam już spalone (od rozjaśniacza przez lata stosowanego) to se wymyśliłam wrócę do farb, będą zdrowsze. No i jest tak, że leżałam a teraz jestem w dodatku skopana. Strasznie mnie to złamało, że nawet taka prozaiczna rzecz jak "ładny włos" nie jest mi pisana dziś idę do wsiowej fryzjerki z duszą na ramieniu, boje sie, że może być gorzej Przekładam wszystkie spotkania, bo po prostu nie mogę na siebie patrzeć, dodałąm sobie z 40 lat i kupę na głowie. To jest właśnie chichot losu mam wrażenie Ad endo - ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
Dobre. Niestety nie mam sił zaśmiać się na głos ...2. ... z tejże włąśnie przyczyny
|
||
|
|
|
#2543 | |||
|
Panaroja
|
snad doła , fqrva , nowej czerwonej szminki i włochatych skarpetek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.dajmonds ar de gerls best frends szmaragda niekoniecznie ale brylanta to bym przygarnęła chociaż w sumie jakby dawali to i szmaragda wezmne ![]() Cytat:
![]() Śnieg pada ![]() kupiłamse nową czerwoną szminkę wibo za całe 8,99 czy jakoś tak i powiem szczerze że jest najlepsza z posiadanych - nie maże się bo dość twarda , matowa , nieźle napigmentowana , nie rozłazi się po okolicy i dobrze się trzyma , nie wysusza , nie ściąga - burżuje , rimele i insze takie nie są wcale lepsze a rzekłabym nawet że gorsze
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Mama - " Co tu tak śmierdzi? Jakby się coś przypaliło? " "Eee nic, moje perfumy" (Amour de Cacao).Na pracowe wagary się poszło? ![]() Co do pomalowanych paznokci, coś w tym jest, że jakby lepiej się człek czuje
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Ehhhh szafir miałam na myśli....
![]() Brylantów nie lubię uwierzysz? ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i: Zapodaj nr tej szmini ![]() 2 Jeszcze nie wiadomo ... Kurka lekarka robiąca powiedziała że to owrzodzenia , a ja teraz czytam że to nadżerki to chyba lepiej Mam nadzieję ... Nie czytam dr google bo w poniedziałek mam wizytę u LPKA i jest jeszcze jeden plus tych nadżerek czy wrzodów nie mam bakterii w żołądku ![]() ![]() ![]() 3 Ja szafira lub rubina lub granata
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-30 o 13:10 |
|
|
|
|
#2547 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A granat musi być w pierdzionku czy niekoniecznie?
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę matowy bo dawno malowałam zresztą odrost widać Szybko się maluje, szybko schnie, dobrze kryje ,niestety nie wszystkie kolory są tej samej dobrej jakości . Dziś sobie zapodam dive bar
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja nie szukam dla siebie tylko dla Gryksa
, ja bym takich dla siebie nie brała są zbyt strojne ale model bardzo klasyczny i uniwersalny U mnie najważniejsze w pierścionku jest pierwsze wrażenie , to jak leży na palcu , pasuje do dłoni i jak podbija kolor skóry... Kurcze szkoda że te trzy zdjęcia nie wyszły Nie wiem kiedy tak będę następnym razem w Alejach Jerozolimskich
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

... Mi też jest zimno

Chociaż są pewnie koty i koty, Ryszard tabletki łyka w locie, zupełnie jak pelikan ryby 

klask i: Zapodaj nr tej szmini