Mamusie Czerwcowe, cz. IV :) - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-30, 11:43   #1021
k a j a
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
U mnie w banku do jednego pakietu konta dawali karty, które tej opcji po prostu nie miały ale nigdy na oczy jej nie widziałam, więc nie wiem czy miał kod cvv. Całkiem możliwe, że masz racje. Z drugiej stony mBank jest dość innowacyjny więc myślę, że wszystkie ich karty mają taką możliwość
wydaje mi się że mbank ma tę opcję
Ja swoją wyrabiałam 2,5 roku w WBK i ma tą opcję, także myśle że mbank tym bardziej.

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 11:46   #1022
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
wydaje mi się że mbank ma tę opcję
Ja swoją wyrabiałam 2,5 roku w WBK i ma tą opcję, także myśle że mbank tym bardziej.
U mnie tak jak mówię do tej pory są wydawane karty bez tej możliwości
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 11:47   #1023
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie tak jak mówię do tej pory są wydawane karty bez tej możliwości
łooo

Teraz otworzyłam nowe konto, w mbanku, wspólne z Tzem, to chyba będzie ?

Lena
Stary 2015-01-30, 11:49   #1024
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
łooo

Teraz otworzyłam nowe konto, w mbanku, wspólne z Tzem, to chyba będzie ?
Ja to moze bym swojego upowaznila do konta

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-01-30, 11:50   #1025
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Ja to moze bym swojego upowaznila do konta

Ale nie we wszystkich bankach się zgadzają na to jak nie jestesmy małżeństwem :/

Lena
Stary 2015-01-30, 11:51   #1026
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Cześć

Ja już po połówkowym. U dzidziusia wszystko ok, cały, zdrowy i na 100% jest MĘŻCZYZNĄ Byliśmy w trójkę z mężem i synkiem i tak mnie rozbawiały komentarze synka, że nie mogłam powstrzymać śmiechu, lekarz zresztą też.
.
super , że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość

ej jak tak Was czytam to póki co nawet te płcie niepewne zaczynają się potwierdzać więc jest i dla mnie nadzieja
no też zauważyłam, że na razie się potwierdza, chyba tylko Pani Pierożkowa miała zmianę

Cytat:

taak nie mam już żadnych złudzeń. Synek zapytał czy będzie siostrzyczka a gin mu powiedziała, ze może następnym razem
no to będzie następnym razem!

Cytat:

ja też nie dostałam jeszcze z firmy.
A za L4 płacone przez zus też się pit dostaje? Bo ja już grudzień miałam płacony przez zus i nie wiem jak to wygląda w takim przypadku...
ja czekam na pit z zus też miałam grudzień płacony przez zus

Cytat:
Napisane przez Charlotta83 Pokaż wiadomość
Hej laski! Jakoś nie miałam nastroju pisać, bo mnie jakaś deprecha dopadła... Brzuch mi ciągle twardnieje mimo brania no-spy i Luteiny, leżę cały dzień i tylko się martwię, nic mi się nie chce. A tu dziś ni z gruszki ni z pietruszki dzwoni do mnie teść i pyta jak się czuję, ja na to, ze dziś niekoniecznie, że brzuch mi spina, a on na to, że oglądał przed chwilą jakiś dziennik i tam było o o kobiecie, której dziecko zmarło w 9 m-cu ciąży, bo lekarz czegoś tam nie dopilnował i czemu ja chodzę prywatnie, powinnam jeszcze się zapisać państwowo, bo tak bezpieczniej, jak jeden lekarz będzie sprawdzał drugiego...Normalnie tego mi jeszcze dziś było trzeba, poryczałam się i roztrzęsłam...Ta ciąża stanowczo za dużo psychicznie mnie kosztuje. Zadzwonię jutro chyba do swojego gina, bo niepokoją mnie te twardnienia. A tak w ogóle to jak często je macie?
A może ta deprecha od Luteiny jako skutek uboczny? Sama już nie wiem
jeśli ci te twardnienia nie przechodzą po odpoczynku i po lekach to zadzwoń go gina
mi nie przechodziły, wręcz się nasilały z każdym dniem i zaczęło mnie to już bardzo niepokoić więc pojechałam na ip.
U każdej z nas inaczej- u jednej nie oznacza to nic złego a u innej owszem- tak jak u mnie dlatego najlepiej pójść do gina albo na ip i sprawdzić jak jest u nas

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie! Rano juz poczułam swędzenie na mojej bozenie ale miałam zabiegany dzień i nawet o tym nie myślałam. Teraz po wieczornej toalecie zauważyłam, że mam mega czerwone okolice między większymi a mniejszymi wargami sromowymi, w środku wszystko gra, tak jakby było odparzone wygląda. I swędzi strasznie. Mogę użyć na noc jakieś clotrimazolum czy coś? Co radzicie? Chyba nie zasne :-(
mi gin pozwala clotrimazolum

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
no wtedy musisz nazwać Frania, bo masz bluzę z literą F
nooo

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
wrocilam wszystko w porzadku polozna powiedziala ze chyba bedzie dziewczynka a na pierwszym usg w 14 tyg byl chlopak wiec sama nie wiem najwazniejsze ze malenstwo jest zdrowe i bardzo ruchliwe teraz chyba zaczne kupowac neutralne ciuszki

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Matki..... Moja mnie z kolei raczy cały czas opowieściami jak to jej szefowa martwe dziecko urodziła i żebyśmy wózek kupili po porodzie żeby nie zapeszyć Wczoraj też kolega mi wysłał link do jakiejś wiadomości że kobieta poszła na wywoływanie porodu a tam się okazało że dziecko nie żyje od 17 dni No matko czy Ci ludzie nie myślą??
mamie bym powiedziała, że nie chcesz słuchać takich historii bo się denerwujesz a koledze bym coś odpisała- kulturalnie ale dosadnie

Ja często czytam ten wątek na wizażu- prawdziwa kopania opisów porodu
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303080&page=39
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 11:54   #1027
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie we wszystkich bankach się zgadzają na to jak nie jestesmy małżeństwem :/
Nawet nie pytalam czy moge go upowaznic nie bedac malzenstwem :/

Stary 2015-01-30, 12:04   #1028
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież do konta możesz upoważnić gościa z ulicy co im do tego kim dla Ciebie jest ta osoba? Konto wspólne też możesz mieć z kim chcesz tylko weź później pod uwagę jakie prawa do ma ta druga osoba bo później ładne kwiatki wychodzą
Stary 2015-01-30, 12:07   #1029
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
wrocilam wszystko w porzadku polozna powiedziala ze chyba bedzie dziewczynka a na pierwszym usg w 14 tyg byl chlopak wiec sama nie wiem najwazniejsze ze malenstwo jest zdrowe i bardzo ruchliwe teraz chyba zaczne kupowac neutralne ciuszki
Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Matki..... Moja mnie z kolei raczy cały czas opowieściami jak to jej szefowa martwe dziecko urodziła i żebyśmy wózek kupili po porodzie żeby nie zapeszyć Wczoraj też kolega mi wysłał link do jakiejś wiadomości że kobieta poszła na wywoływanie porodu a tam się okazało że dziecko nie żyje od 17 dni No matko czy Ci ludzie nie myślą??
Ja pie****** po co ktoś mówi takie rzeczy?
Co Ci to da? Uspokoi? Nie mogę z takimi ludźmi..
Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
gratki a ubranka lepiej faktycznie neutralne

no ludzie to kompletnie wyczucia nie mają ja mam wrażenie, że ludzie jak się tylko dowiedzą o mojej ciąży mają niezmierną ochotę raczyć mnie opowieściami porodowymi, jak to boli itp. na cholerę mi to?
o ho , to jutro ciężki dzien, powodzenia chociaż w Ikei sobie odbij i zaszalej
Oo, dokładnie. Każdy wtedy jest ekspertem i 'doradza' i przekazuje 'wspaniałe' historie, że koleżanka jego koleżanki, która ma kuzynkę, a ona ma siostrę, ... etc...podczas porodu miała to i to...

Byłam na zakupach i jestem wykończona. Nie nosiłam nic ciężkiego a brzuch mnie tak ciągnie:/
Muszę chwilę poleżeć bo później muszę się wziąć za sprzątanie i tort.

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 12:15   #1030
Soleil_Rouge
Rozeznanie

hej!
ja mam dzis moj drugi dzien wolny. Tz zaprowadzil Mala do niani zebym mogla odpoczac i robic co tylko zechce, a ja... szpachluje sciany!!!
szpachelka, gladz i jazda jestem juz cala biala, ale zaczyna to jakos wygladac (dziury w scianie znikaja i niedlugo bedziemy malowac )
tak wiec maseczki, manicure, pedicure i inne takie beda musialy poczekac jedyne co to popoludnie ide do kina - odpoczne troche
Stary 2015-01-30, 12:18   #1031
country111
Zakorzenienie

Weźcie mnie kopnijcie w tyłek bo w tym tempie tż wróci z pracy a ja dalej będę siedzieć przy kompie. Wieczorem mamy gości a w domu armagedon
Stary 2015-01-30, 12:18   #1032
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Tak w ogóle to dzień dobry dziewczyny, widzę, że macie niezłe przeboje z rodzinką. Mi tylko mama ostatnio kazała puknąć się w łeb jak mówiłam o kupnie kocyka i pościeli a sama lata po sklepach i znosi ciuszki dla Zofii.
Byłam dzisiaj na wizycie i lekarz ma podejrzenie cukrzycy ale jeszcze mam zrobić krzywą ( tak dostałam bilecik) i zobaczymy co wyjdzie
Oj Oby to nie była cukrzyca! Skąd takie podejrzenia?
Mi cukier spadł do 75, sama nie wiem jak bo jem wszystko normalnie. Też boje się cukrzycy, bo u mnie w rodzinie niestety są przypadki...

Ludzie rozumu nie mają tak straszyć ciężarne! Mnie ostatnio koleżanka raczyła opowieściami o komplikacjach przy porodzie...

Ja mam zwykłą debetówkę z mbanku i mam opcję płacenia kartą.
Z tego co pamiętam musiałam sobie ustawić jakieś limity na koncie, przez internet.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 12:19   #1033
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
hej!
ja mam dzis moj drugi dzien wolny. Tz zaprowadzil Mala do niani zebym mogla odpoczac i robic co tylko zechce, a ja... szpachluje sciany!!!
szpachelka, gladz i jazda jestem juz cala biala, ale zaczyna to jakos wygladac (dziury w scianie znikaja i niedlugo bedziemy malowac )
tak wiec maseczki, manicure, pedicure i inne takie beda musialy poczekac jedyne co to popoludnie ide do kina - odpoczne troche

Jaki pracuś!
Cytat:
Weźcie mnie kopnijcie w tyłek bo w tym tempie tż wróci z pracy a ja dalej będę siedzieć przy kompie. Wieczorem mamy gości a w domu armagedon
Weź przykład z Soleil a nie siedzisz tu i siedzisz, sioooo! Do garów!

Stary 2015-01-30, 12:19   #1034
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież do konta możesz upoważnić gościa z ulicy co im do tego kim dla Ciebie jest ta osoba? Konto wspólne też możesz mieć z kim chcesz tylko weź później pod uwagę jakie prawa do ma ta druga osoba bo później ładne kwiatki wychodzą
No widocznie coś im do tego w moim wbk nie chcieli, w aliorze też nie..

Mi chodzi tylko żeby wypłaty wpływały na jedno konto i zebym miała na to oko

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
hej!
haha dobra jesteś

Lena
Stary 2015-01-30, 12:21   #1035
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju, też mam taką niemoc, że szok. Okna muszę pomyć, bo przez ostatnie ulewy trochę straszą zaciekami.

06.09.2014
Stary 2015-01-30, 12:32   #1036
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Oj Oby to nie była cukrzyca! Skąd takie podejrzenia?
Mi cukier spadł do 75, sama nie wiem jak bo jem wszystko normalnie. Też boje się cukrzycy, bo u mnie w rodzinie niestety są przypadki...

Ludzie rozumu nie mają tak straszyć ciężarne! Mnie ostatnio koleżanka raczyła opowieściami o komplikacjach przy porodzie...

Ja mam zwykłą debetówkę z mbanku i mam opcję płacenia kartą.
Z tego co pamiętam musiałam sobie ustawić jakieś limity na koncie, przez internet.
Podejrzenia są ze względu na to, że już drugi raz wyszły mi obecne ketony w moczu. Lekarz powieział, że albo nie jem kolacji albo może być cukrzyca.
Powiedzcie mi czy ewentualna cukrzyca wiąże się z czymś więcej niż z dietą? U mnie nikt znajomy nie miał więc nie wiem

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:

To mnie zaskoczyłaś. W Wbku przy kredycie nie robią żadnych problemów, możesz wziąc z kim chcesz

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Jeju, też mam taką niemoc, że szok. Okna muszę pomyć, bo przez ostatnie ulewy trochę straszą zaciekami.
Jak już umyjesz możesz wpaść do mnie. Po moich ostatnich poczynaniach to okna chyba tylko gorzej wyglądają. Ostatnio nie mam cierpliowści do mycia okien.
Stary 2015-01-30, 12:35   #1037
masija
Zakorzenienie

Dziewczyny ja chcę już to moje dzieicie mieć !
Czytam te opisy porodów i tak mnie złapało, że się nie mogę doczekać...
jeszcze w sklepie przede mną w kolejce do kasy stała matka z dzieciątkiem, taaaaki cudowny! Myślałam, że ukradnę jej to dziecko

Stary 2015-01-30, 12:37   #1038
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:

haha dobra jesteś
Kaja ale tż nie musi być upoważniony do konta żeby wpływała tam jego wypłata. Wystarczy, że poda w księgowości twój numer konta. mojego tż wypłata sporo czasu wpływała na moje konto i w sumie nadal wpływa, mimo że mamy drugie wspólne. Tak nam jest wygodnie.

Irmusia gratulacje

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 12:39   #1039
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Jak już umyjesz możesz wpaść do mnie. Po moich ostatnich poczynaniach to okna chyba tylko gorzej wyglądają. Ostatnio nie mam cierpliowści do mycia okien.
Jest chyba taki wątek na wizażu "Słodkie mamy" czy jakoś tak, o cukrzycy ciążowej.
Dobrze, że lekarz czujny.
Wybitnie nie lubię myć okien, jeszcze jak mam płyn do kitu i mi się tak wszystko smuży. Pocieszam się, że mycie okien w bloku to pikuś w porównaniu do mycia okien w starych kamienicach.

06.09.2014
Stary 2015-01-30, 12:46   #1040
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Podejrzenia są ze względu na to, że już drugi raz wyszły mi obecne ketony w moczu. Lekarz powieział, że albo nie jem kolacji albo może być cukrzyca.
Powiedzcie mi czy ewentualna cukrzyca wiąże się z czymś więcej niż z dietą? U mnie nikt znajomy nie miał więc nie wiem

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

To mnie zaskoczyłaś. W Wbku przy kredycie nie robią żadnych problemów, możesz wziąc z kim chcesz

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Taa taa możesz z kim chcesz to tylko reklama chyba No a poza tym ja jedno mam już w wbk i nie moge otworzyć drugiego niezależnego konta :/

Cytat:
Kaja ale tż nie musi być upoważniony do konta żeby wpływała tam jego wypłata. Wystarczy, że poda w księgowości twój numer konta. mojego tż wypłata sporo czasu wpływała na moje konto i w sumie nadal wpływa, mimo że mamy drugie wspólne. Tak nam jest wygodnie.

Irmusia gratulacje
Tzn jak ktoś sobie przeleje do mnie na konto to tak, ale w pracy Tża sie nie zgodzili, musi mieć na siebie lub noo we dwoje konto.. jak pita rozliczałam to tez musiał mieć swoje dane do konta.
Jak np z ubezpieczenia kasa mi wpłynie to tez muszą być dane moje i mojego Tża.

Lena
Stary 2015-01-30, 12:46   #1041
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Jest chyba taki wątek na wizażu "Słodkie mamy" czy jakoś tak, o cukrzycy ciążowej.
Dobrze, że lekarz czujny.
Wybitnie nie lubię myć okien, jeszcze jak mam płyn do kitu i mi się tak wszystko smuży. Pocieszam się, że mycie okien w bloku to pikuś w porównaniu do mycia okien w starych kamienicach.
Poczytałam sobie na jakiejśc stronie o cukrzycy i już nie jest mi tak wesoło. Mam jednak nadzieję, że to brak kolacji
Biorę się za sprzątanie
Stary 2015-01-30, 12:48   #1042
alexxxandraa
Przyczajenie

[QUOTE=marta1881;50007758]Ooo! znalazłam! to te 3 cyfry tez muszę wpisać? za numerem karty?
Ciąża mi całkowicie na mózg padła!:P

Dodatkowo przy kartach debetowych należy zmienić limit na płatności interenetowe. Przy kartach debetowych zazwyczaj jest limit na zero i stad transakcje są odrzucane. Zazwyczaj mozna to zrobić w serwisie internetowym. Przynajmniej tak było w Mbanku i w Aliorze którym obecnie pracuje.
alexxxandraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 12:49   #1043
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Poczytałam sobie na jakiejśc stronie o cukrzycy i już nie jest mi tak wesoło. Mam jednak nadzieję, że to brak kolacji
Biorę się za sprzątanie
Nie nakręcaj się, bo może to faktycznie to wina jedzenia. Szkoda nerwów.

06.09.2014
Stary 2015-01-30, 12:50   #1044
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Taa taa możesz z kim chcesz to tylko reklama chyba No a poza tym ja jedno mam już w wbk i nie moge otworzyć drugiego niezależnego konta :/
Nam problemu nie robili przy kredycie a jakoś do ślubu nam nie śpieszno.
Konto osobiste możesz mieć tylko jedno, a kolejnych 10 możesz mieć wspólnie z kimś.
Stary 2015-01-30, 12:50   #1045
k a j a
Zakorzenienie

[QUOTE=alexxxandraa;500095 30]
Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Ooo! znalazłam! to te 3 cyfry tez muszę wpisać? za numerem karty?

Dodatkowo przy kartach debetowych należy zmienić limit na płatności interenetowe. Przy kartach debetowych zazwyczaj jest limit na zero i stad transakcje są odrzucane. Zazwyczaj mozna to zrobić w serwisie internetowym. Przynajmniej tak było w Mbanku i w Aliorze którym obecnie pracuje.
dokładnie albo wgl jest nieaktywna ta opcja.. U mnei w wbk nie było żadnego problemu z tym ale jak kiedyś płaciłam mamy karta, bo nie miałam swojej to musiała dzwonić i włączać tą usługe

Lena
Stary 2015-01-30, 12:50   #1046
rybkaa90
Zakorzenienie

[QUOTE=alexxxandraa;500095 30]
Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Ooo! znalazłam! to te 3 cyfry tez muszę wpisać? za numerem karty?

Właśnie tak Trzeba zmienić, bo inaczej nie przejdzie płatność.

06.09.2014
Stary 2015-01-30, 12:50   #1047
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:

Tzn jak ktoś sobie przeleje do mnie na konto to tak, ale w pracy Tża sie nie zgodzili, musi mieć na siebie lub noo we dwoje konto.. jak pita rozliczałam to tez musiał mieć swoje dane do konta.
Jak np z ubezpieczenia kasa mi wpłynie to tez muszą być dane moje i mojego Tża.
to widocznie zależy jak w pracy tolerują. moja mama pracuje w kadrach w dużej firmie i tam różne konta nie raz są. np jeden gość ma przelewaną wypłatę na konto rodziców po prostu wypełnia się kwitek gdzie ma być przelewana wypłata i nieważne czyje to konto. Pracownik sam decyduje.
Jeśli chodzi o Zus i skarbówkę to wiadomo

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 12:56   #1048
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Nam problemu nie robili przy kredycie a jakoś do ślubu nam nie śpieszno.
Konto osobiste możesz mieć tylko jedno, a kolejnych 10 możesz mieć wspólnie z kimś.
no to może u mnie jakies nieogary są, bo powiedziały że nie mogę jak już mam jedno konto, moga mi go dopisać, a ja chciałam kompletnie drugie, niezależne

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
to widocznie zależy jak w pracy tolerują. moja mama pracuje w kadrach w dużej firmie i tam różne konta nie raz są. np jeden gość ma przelewaną wypłatę na konto rodziców po prostu wypełnia się kwitek gdzie ma być przelewana wypłata i nieważne czyje to konto. Pracownik sam decyduje.
Jeśli chodzi o Zus i skarbówkę to wiadomo
No własnie, zalezy od pracy.. No trudno, założyłam, mam nad wszystkim kontrole i mi dobrze

Lena
Stary 2015-01-30, 13:02   #1049
alexxxandraa
Przyczajenie

[QUOTE=k a j a;50009496]Taa taa możesz z kim chcesz to tylko reklama chyba No a poza tym ja jedno mam już w wbk i nie moge otworzyć drugiego niezależnego konta :/

Polecam w takim razie Mbank, tam możesz zalożyc konto z kim chcesz i kredyt tez możesz z tą osobą brać. Konto jest bezplatne, wydanie karty również, tylko jest oplata miesieczna za karte, ale jeśli zrobisz nią zakupy za min 100 zł w miesiacu to oplaty nie ma. Tak przynajmniej było jak tam jescze pracowałam ( jakis rok temu) ale sama konto mam i nie zauwazylam zeby opłaty się zmieniły
alexxxandraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 13:04   #1050
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexxxandraa Pokaż wiadomość

Polecam w takim razie Mbank, tam możesz zalożyc konto z kim chcesz i kredyt tez możesz z tą osobą brać. Konto jest bezplatne, wydanie karty również, tylko jest oplata miesieczna za karte, ale jeśli zrobisz nią zakupy za min 100 zł w miesiacu to oplaty nie ma. Tak przynajmniej było jak tam jescze pracowałam ( jakis rok temu) ale sama konto mam i nie zauwazylam zeby opłaty się zmieniły

Wzięłam w mbanku
Opłaty za konto nie ma jeśli zrobię transakcje kartą za 700zł bodajże. Ale u mnie to nie problem bo ja zawsze karta płacę i że wtedy bez żadnych opłat.

sorry, za 100zł

Lena
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości