|
|
#2551 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No! ![]() Cytat:
![]() --- Jak mnie te mundrości Koroniewskiej w radiu drażnią Specjalistka od wszystkiego (szkoda tylko, że nie od aktorstwa)
|
|||||
|
|
|
#2552 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
więc mimo że nie cierpię samego procesu malowania i czekania aż wyschną to zawsze mam pomalowane
|
||||
|
|
|
#2553 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ja się robię trochę szminkowa (jakoś trzeba odwracać uwagę od tych porażek na głowie na twarzy etc), ale ja zimne róże, i też uważam, że polskie marki są lepsze ![]() Cytat:
Cytat:
) A na nadżerki dobry jest aloes. Aloes w ogóle dobry jest na wszystko Cytat:
10 lat temu byłam blondi w 20 minut. Ja chcę być znów młooooooodaaaaaa Tzn nie chcę jakoś bardzo, ale chcę tamte włosy z powrotem ![]() Koroniewska -
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-30 o 13:37 |
||||
|
|
|
#2554 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 A ona w radiu się udziela? ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
Już widac u mnie zmęczenie...2 Jakoś nie czuję żeby to było coś złego ... Bardziej martwię się dietą a jeszcze bardziej Negatyw , bo zapowiedziałam mu że gotować specjalnie dla niego nie będę ![]() 3 Bosz to strasznie dziwne... 4 Może fryzjerka coś zaradzi.... Kurde no....
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-30 o 13:47 |
||
|
|
|
#2556 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wciskanie żarcia/wody/tabletek w kocie mordy mam opanowane, tylko kurde jak to zrobić , kiedy kot jest żywy, spaceruje, tylko nie chce...ona by chętnie sama jadła, tylko ją boli i nic z tego.. Ten jest najlepszszy i ma najlepiej wyposażony/wypasiony gabinet w mieście....zobaczymy co dziś powie ... Ale Młody zaraz wróci i przejedziemy się do drugiego.... Mam nadzieję...albo jakiś spóżniony niedorozwinięty ząb może jej rośnie.... |
||
|
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
dzwoniła pani z przedszkola, czy może przyprowadzić dzieci, żeby pokazać im instrumenty w sklepie
![]() a szef się zgodził ![]() Jak tylko ustalą kiedy, to muszę wziąć urlop albo odziać glany, obrożę z ćwiekami i czarną szminkę \m/
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-30 o 14:18 |
|
|
|
#2559 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy inaczej Młody już wrocił, zbieramy się do innego weta...moze dokladniej obejrzy pysk.. Noż kudre, bryka, ociera się , łasi, doaga jedzenia okropnie, tylko nie jje...oczy i nos czyste... Trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#2561 |
|
BAN stały
|
Cały czas
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że to nie to samo co u Buby ![]() kciukasy z całych sił zapomniałam na pocztę zajechać no skleroza galopująca (ale statyny już biorę od dwóch dni ) wyślę więc w poniedziałekdobry
|
|
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie moja stajla ![]() ale poproszę o podrzucanie aukcji , lubię popatrzeć.A dzięki Tobie i po przymierzać
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Wrociliśmy od innego i mi trochę poprawili nastroj. Poprawili, bo akurat byli obaj weterynarze . We trójkę dało się dokladnie zajrzeć do pyska, obejzreć jęzor, dziąsla, obmacać szczenkę,całego kota no i co.. musiała na coś polować i się zakluć w jęzor (ta ranka), wdało się zakażenie, jęzor spuchl dla tego nie daje sobie grzebać wpysku i nie je....Dostałą dwa zastrzyki antybiotykowe( jeden jakiś mega mocny) i wzmacniający/witaminowy jakiś, jutro przed południem mamy znowu jechać na zastrzyki...i mam dentoseptem psikać, czyli nie pogorszyłam...
A wczoraj dostala tylko zastzryk wzmacniający/witaminowy...jak by wczoraj dostała antybiotyki, to pewnie już by było lepiej ![]() Cytat:
To nic ![]() |
|
|
|
|
#2566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Super! ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
![]() http://allegro.pl/zloty-pierscionek-...002685690.html
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-30 o 15:50 |
||
|
|
|
#2567 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
) i jednokolorowe kamienie, diamenty niekoniecznie Dzięki Bogu to "tylko" zakażenie bakteryjne, trafna diagnoza to już połowa sukcesu! Byś widziała Ryszardową dziurę u nasady ogona, w grudniu - teraz śladu najmniejszego już nie ma (po 10 dniach antybiotyku oczywiście) |
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
Wciągnęłaś się w pierścionki? Lecę obiad robić ( tzn ryż z duszonym jabłkiem) O 16.30 mecz jest
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-30 o 15:59 |
||
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
już nie
![]() temat (zwłaszcza brylantów i szafirów) obcykany miałam o prosz, ten "mój" ciągle w sklepie i ciągle "na wyczerpaniu" http://verona.pl/2072-pierscionek-z-...000-sfndiw-e05
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-30 o 16:10 |
|
|
|
#2571 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Miałem sobie mały odwyk od biżuterii zrobić, a Ty do złego wciąż mnie namawiasz ![]() Cytat:
![]() --- Słyszeliście, że dzisiaj najniższe ciśnienie atmosferyczne ever? |
||
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Tymbardziej super, że zjadla przed chwilą i się napila
Jak już wylazła zza kanapy, poszła spać. Nagle zerwalą się biegiem do misek, najpierw nieśmiała próba, wzięła w pysk, i połknęla. I jak sie okazalo żę moze, to zaczęła wciągać jak odkurzacz Pokracznie bardzo, ale się dało ![]() I znowu poszła spać ![]() Cytat:
![]() Ale już się obżarła, czyli ktoyś zastrzyk zmienszył chyba opuchliznę. Pyszczek ma domknięty , wcześniej nie domykala do końca. Biedny Rysio, dobrze że sie udalo wyleczyć
|
|
|
|
|
#2573 | |
|
BAN stały
|
Świetne wieści, jak to szybko wszystko poszło, super!
Cytat:
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Nindżopesz
|
Stazja
|
|
|
|
#2575 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z kamieni i tak najpiękniejsze są opale Cytat:
I niech się jednak trochę boją - żeby na glowę nie wlazły Cytat:
Cytat:
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-01-30 o 17:46 |
|||||
|
|
|
#2576 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Anastazjo, glaski dla kici Cytat:
![]() czy to te nowe pocztówki z duftartem na które czekam? ![]() Cytat:
ale z paznokciami nie próbowałam Cytat:
Cytat:
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Baru kochany, przyszła odlewka do mnie z rozbórki i nie działa atomizer.
Co się wtedy robi ? Przelewa czy jakoś da się to naprawić? ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
2 TAK !!!! Zupełnie zapomniałam... Gryksu szukamy z opalami , pięknie rozświetlają dłonie
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Betty!!!!
Dzięki, że napisałaś! ilu ja osób pytałam o adres z zamiarem wysłania wygranych pocztówek! Dawaj adresik! Ale każdy się tylko dziwił - Pola Pola ostatnio
|
#2579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Anastazja za kota.Nie maluję paznokci. Ze dwa razy w życiu miałam pomalowane. No, dobra, jak doliczę te u stóp, to może z pięć. Czy to dziwne, Drogi Baru?
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie malowałam wcale.... Ale obgryzałam skórki...Jak zaczęłam malować to przestałam obgryzać
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

szmaragda niekoniecznie ale brylanta to bym przygarnęła 

Specjalistka od wszystkiego (szkoda tylko, że nie od aktorstwa)

Ja się robię trochę szminkowa (jakoś trzeba odwracać uwagę od tych porażek na głowie na twarzy etc), ale ja zimne róże, i też uważam, że polskie marki są lepsze
Mam nadzieję ... Nie czytam dr google bo w poniedziałek mam wizytę u LPK

no skleroza galopująca (ale statyny już biorę od dwóch dni
klask i: