|
|
#2581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Dokładnie
![]() No cóż, coś tam zaradziła, dobrze nie jest, ale lepiej niż było. No ale niestety kosztem włosów. Cytat:
Cytat:
2. |
||
|
|
|
#2582 |
|
Wtajemniczenie
|
Co jest mdłe i nijakie, znaczy kto?
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno płatki owsiane z siemieniem lnianym na wodzie
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
|
|
#2584 |
|
Wtajemniczenie
|
A, rozumiem
Bidoku, niech się szbo poprawi
|
|
#2585 | |||
|
Zakorzenienie
|
aaa to słyszałam dziś, mówiła żeby nie pożyczać pieniędzy, tak?
u mnie w pracy niestety leci rmf i muszę słuchać tych bzdur i reklam leków co 10 minut Cytat:
Cytat:
Cytat:
w ogóle o wiele mam ładniejsze paznokcie (dłuższe, skórki ładniejsze i w ogóle) od kiedy maluję regularnie
|
|||
|
|
|
#2586 |
|
Wtajemniczenie
|
Redzik, kilka ml (ile będziesz chciała) bardzo chętnie. Im dziwniejsze i bardziej śmierdzące, tym lepiej
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Kazał serdecznie podziękować za troskę
To od niego A z mojej strony to już napisałam, będzie jadł to co ja ...Może cholesterol zgubi
|
#2588 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2589 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A w ogóle w jakich perfumach Ty gustujesz? EDIT: a może masz kilka ml Ogródka Śródz na wymianę?
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-01-30 o 19:46 |
|
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Oooooo ten kamień !!!!!!! Ale reszta fasonu nie Białe muszą mieć odpowiedni migot w środku
|
|
#2591 |
|
Nindżopesz
|
A dziękuję, znam już wszystkie trzy i mam ochotę posiąść
Śródziemnomorski. Nilowy jako jedyny zupełnie mi nie podszedł.
|
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten ? Psychodelia ![]() http://allegro.pl/srebrny-pierscione...976787267.html ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- On mi robi masakrę ...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-30 o 19:57 |
|
|
|
|
#2594 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2595 |
|
Nindżopesz
|
Właściwie nie wydał mi się warzywny tylko zimno-świdrujący. Jakaś nuta mnie w nim wkurza tak samo jak w Herbie Fresce i niektórych wodniakach. Ale oczywiście nie ma nut wspólnych więc się nie dowiem
![]() Ino rozmyślam czy kupić Śródzmienomorski no bo jakże to tak, owockami się perfumować? Muszę go dłużej potestować i sprawdzić jak mi się z nim żyje.
|
|
|
|
#2596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi śródziemnomorski wywołuje migrenę ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
2 A da się?
|
|
#2597 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2598 |
|
Nindżopesz
|
Niee, oba mi nie leżą. Tylko zastanawiam się co to za nuta.
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie widzę żadnych wspólnych nut ...
Nilowy czasem też mnie doprowadza na skraj migreny a niby lekki ??? Baru Kasbasza nie mam jak używać...
|
#2600 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
i za wysoki jak dla mnie A i zapomniałam napisać że pierścionki z Arentu ze zdjęć, mają taką zwartość i jakość wykonania jak krukowe. No i oczywiście Ci wyślą jak będziesz chciał zakupić ale ja bym w ciemno nie brała ...
|
#2602 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
No to teraz zbladłam
![]() Pierwsze co zrobiłam jak wrociłam to siup do sieciuni sprawdzić co na wypalony i ściągający skalp, no i len był jednym z najbardziej polecanych łagodzących specyfików Awokado nie mam. Idę zmywać, ja już tego nie zniesę, tej włosowej odysei, po kruszeniu się i łamaniu włosów, tych co zostały po wypadzie.
|
|
|
|
#2604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://wkruk.pl/pierscionki/pierscionek-w-kruk,id-67654 słaby w folderze mocny w realu ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-30 o 20:45 |
||
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wygłaskana Cytat:
Cytat:
![]() Sprobuj może tej kuracji Isany z olejkami, ...jestem zachwycona chwilowo,dobrze natłuyszcza i nawilża, włos sie w dotyku taki mięsisty robi... No i żel aloesowy podobno dobrze robi... 2.Jednak wypasiony gabinet to nie wszystko...szukal nie wiadomo czego, a wystarczyło dokładniej w paszczę zajrzeć ... Cytat:
2. Dokladnie, jak się maluje paznokcie to lakier robi im ochronę przed urazami, i są dluższe , mocniejsze...przynajmniej u mnie...no ale to w sumie wystarczy chyba czymkolwiek pomalować, odżywką, bezbarwnym.... Umknęło mi cytowanie Ju i Gryxa ![]() Gryxu, poprawa jest i to wielka, zdumiewające że tak szybko. Pewnie zadziałało wszystko na raz, a przy okazji w zastrzyku było coś znieczulającego, i antybiotyk zastrzykowy zaczął dzialać szybko, to opuchlizna zaczęła odpuszczać..jeszcze nie moze za bardzo tym jęzorem operować, je jedzenie o odpowiedzniej konsystencji, nie za suche, nie za rzadkie, a wodę z łapki wiecej, niż z miseczki, ale i tak to wielki postęp. Nawet myć się probowała trochę ![]() Ju |
|||
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Nie poddawaj się jakoś zaradzimy.... Może na tym blogu mojej fryzjerki coś będzie? Może spróbuj tego postępowania dla włosów szklistych..
Czyli pierwszem mycie szampon proteinowy, drugie szampon zmiękczający, potem odżywka proteinowa-spłukać, potem zmiękczająca. na koniec jak zrobi się pusz pisurknoć glis kurem. Ale u mnie to się nie sprawdziło bo mi włosy obciążyło ale.... po pierwszym myciu po tym schemacie , włosy dostały takiego pałera że chej. Sprężyste , wygładzone nie za miękkie... Dodam że u mojej mamy ten schemat sprawdza się bardzo dobrze ale ona ma rozjaśniane bardzo włosy ja prawie naturalne... Fajnie spprawdza się bezspłuk joanny bawełna z makiem jest totalnie inna niż len z rumiankiem? Tyle że ja jej używam według schematu 1 mycie szamponem oczyszczającym 2 mycie szamponem miękkim 3 bezspłuk. Lub 1 mycie proteinowym 2 mycie miękkim 3 bezspłuk Ale nie wiem czy najpierw nie trza tego lnu pozmywać.... Nie wiem ... Rachelo jak chcesz porobię próbki swoich odżywek i ci wyślę żebyś przetestowała. Np ta jest MEGA wiem wiem skład ma dziadowski ale na przesuszone zniszczone włosy działa cuda . Używam jej do doproteinowania https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...i-rigenol.html polecałabym jeszcze tą poleconą przez moją fryzjerkę też do doproteinowania , stosuję ją raz na 5 myć a jak chcę pogęścić włosy ,używam jej przy dwóch myciach pod rząd a potem tylko zmiękczanie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...d-miracle.html
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-30 o 22:11 |
|
|
|
#2608 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.zgadzam się Cytat:
![]() 2.dobrze że nadżerka nie pełno gembo wrzód ![]() 3. ja tam w sumie wszystko przygarnę ![]() tylko nikt nie chce sprezentować Cytat:
2.nie zawsze ale coraz częściej Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja pierwszy raz ale chyba capnę drugą na zapas trzyma się 6 godzin bez poprawki (jak się nie je) a jak się zje to się nie rozmazuje po całej paszczy , rzadkość .w związku z niskim ciśnieniem koth drugą noc z rzędu robi pobudkę o 4.15 włażąc na kredens i wszystko z niego strącając całkiem niezależnie ode mnie Śnieżka powiedziała dokładnie to samo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2609 |
|
Nindżopesz
|
Ad paznokci ja nie maluję, ja! Nie chce mi się. U stóp tylko latem bo fstyd bo mi fioletowieją. A jak już czasem wymaluję to czuję się z tym dziwnie, sztucznie, jakbym udawała kobietę
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.