|
|
#1801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeszcze nie spie Moj maly tez jeszcze posladkowo ulozony i tez sie boje, wiec zaczelam szukac gina z mojego szpitala by w ostatnich tygodniach isc do niego w razie czego, pozniej wpadlam na klinikie operacji plastycznej i spawdzalam zabieg zmniejszenia piersi ![]() ---------- Dopisano o 02:41 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- Cytat:
Lekka nie bralam oni maja spirytus |
|||
|
|
|
#1802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Cytat:
hehe. Moze to na zmianę pogody ciśnienie itp.tak nam szaleją akbi piątek to i dobry czas na disco Cytat:
![]() U mnie cala noc lało i teraz tez. Woda plynie ulica. Styczen i zamiast sniegu taka intensywna ulewa. Do przedszkola synka nue moge dobudzić o 7.40 bo on chce spać a dzis sam wstal prawie godz. wczesniej :P
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
![]() Melduję się o poranku. Obudził mnie głód i musiałam wstać jakieś pół godziny temu, mimo że poszłam spać przed 2. Byłam na firmowej imprezce ![]() Teraz czas by trochę nadrobić
|
#1804 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
u mnievsypie.snieg. ciekawe jak dlugo sie utrzyma tym razem. :/ chcialabym juz marzec. a tu jeszcze caly luty. tez poklocilam sie z tz o kase. wkurzaja go moje pyt kiedy wyplata. a pytam z tego powodu ze mam wyjazd z corka do szcz do poradni i nie wiem czy pozyczyc od kogos czy co.... i.klotnia gotowa. z reszta jakis rozdrazniony chodzi ostatnio. ja bylam nacinana. blizna jest malutka. pod.palcem nie czuc. lekko widac w niczym nie przeszkadza. boje sie tylko jak gole maszynk tam. sama nie wiem czemu. ciezko mi chodzic. a gdzie jeszcze tyle czasu. szybko mnie kolka lapie. buziaki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj w klubie Majka. Moja tez do przedszkol przed 8 ciezko wstaje i marudzi, zenspiaca, a dzis wstala wczesniej, a poszla po 22 spac, no u znajomych bylismy
|
|
|
|
#1806 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1808 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
Chyba faktycznie octenisept w domu mozna zostawic, dzieki za porady ![]() Kiepsko spalam, zaczyna mi byc duszno na prawym boku i plecach, a ile mozna na lewym lezec? TZta gardlo boli oby to sie dalej nie rozwinelo.. Ja smaruje sutki co drugi wieczor lanoliną, trwa to 5 sekund i u mnie nie wywoluje skurczy, a takie nawilzone są
|
|
|
|
#1809 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jakie masz wskazanie do cc, z ciekawości pytam bo analizuję co jest do wyboru aa no to jest wart tej plomby ![]() a tak na serio to bidulka Cytat:
-2 więc póki co tylko ulice w miarę czarne hehe dzieci tak wstają w weekendy, jak na złość im się wtedy spać nie chce ![]() witam się poplotkowałyśmy wczoraj z kumpelą i przed 1 pojechała fajnie było pokazałam jej wszystkie ciuszki i rzeczy dla Małej ![]() Mam ten album-Mój pierwszy album, któraś chce fotki? bo Bird już kupiła inny, a Sonia zamówiła na all, ale jak coś to mówcie
|
|
#1810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Madzixx - u mnie +5 st.i nadal pada
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- U mnie szaleństwo przy obu synkach ![]() Zaraz wychodzę. Moze uda mi die odebrać ten kalendarz do zapisywania karmien itp. Do później Śliczne
|
#1812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() papa ![]() ja właśnie herbatę robiłam i jakoś mi kropelka wrzątku poleciała na brzuch i się złapałam za niego-zobaczymy czy mity o plamce się sprawdzą
|
|
#1813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wstaje na śniadanie, coś ogarnąć się pasuje bo ludzie w domu ale chyba nikt nie potrafi zamykac normalnie drzwi tylko co chwile ktos cos trzaska. Dobrze ze maluszek jeszcze w brzuszku bo nastepnym razem jak ktos przyjedzie to zrobię afere.---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- madzix pojaz album ja chce widzieć bo sie zastanawiam naf kupnem.
|
|
|
|
|
#1814 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehehhe ![]() Cytat:
o mamo! Cytat:
lo pobawilas sie! Cytat:
matko ja na balet tez bym nie puscila Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzix ja w tym tygodniu za bardzo się przytulilam do kuchenki juz myślałam że się oparzylam ale na szczęście nie, za brzuch tez się zlapalam.
|
|
|
|
#1816 |
|
BAN stały
|
U mnie sniegu po pachy. Choccie i bierzcie sobie wszyscy.
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Jachetnie!
Nie prad kopnal w ciazy tez w lewa reke,tzn jej dwa ostatnie palce ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- My juz m Po gofrach. Ogarne siebie i domek i lajt. Obiadek mam na dzis. Jutro jedziemy gdzies na obiad i po spozywke takze ten tez lajt |
|
|
|
#1818 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1820 |
|
BAN stały
|
Jak ta pogoda jeszcze potrwa to pojdziemy z torbami bo jeszcze trzeba bedzie zav gaz zaplacic.
W dzien topilnuje pieca, ale wnocy toco pol godz nie podloze ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Bierz ile chcesz, mozesz nawet wszystko. I mroz tez jakos zapakuj. |
|
|
|
#1821 |
|
Wtajemniczenie
|
Sonia a moje gofry to gdzie bo czekam
U nas tez sniegu disypali takiego ciężkiego i mokrego idealny na lepienie balwana. Zrobie wam zdjęcie po sniadaniu. |
|
|
|
#1822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hehe gofry juz kurier wiezie |
||
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nasypalo śniegu w nocy a teraz sie rozpuszcza... Fee...
Zjedlismy sniadanko, tz rozpala w piecu a ja nadrobilam wizaz i zaraz bierzemy sie za sprzątanie, odkurzanie, kurze, mycie podłóg. Od 14 chodzi ksiądz. A na obiad robimy gulasz wołowy z kasza gryczana i ogorkiem kiszonym
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1825 |
|
Raczkowanie
|
Jak byłam w szpitalu to na każdych drzwiach była kartka specjalna z wyprawka dla dziecka i dla mamy... zaraz wam napisze co u nas każą mieć.
Wyprawka dla noworodka. Pampersy chusteczki nawilżające hipoalergiczny płyn do kąpieli do 1-msc (oilatum,emolium) Linomag lub sudocrem szczoteczka z miękkim włosiem smoczek uspokajacz octenisept kosmetyki dla noworodka "Szafa Noworodka" becik rożek pieluchy tetrowe 8sztuk ręcznik do kąpieli noworodka ubrania z bawełny: Kaftaniki 4szt koszulki 4szt śpioszki 4szt czapeczki 2szt skarpetki 4 pary rękawiczki (niedrapki) kocyk ubranie wyjściowe "Dla przyszłej mamy" Przybory toaletowe podpaski higieniczne i podkłady poporodowe biustonosz do karmienia i wkładki laktacyjne majtki jednorazowe poporodowe termometr,papier toaletowy,kubek,sztućce,p łyn do higieny intymnej,woda niegazowana. DOKUMENTY: Karta przebiegu ciąży,dowód osobisty,wyniki badań,grupa krwi,wymaz z pochwy GBS
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia-ja tez poprosze kuriera z goframi
![]() Siempre-ok cykne Ci po poludniu fotki ![]() Mirelka-to b.duzo rzeczy wymagaja u Ciebie w szpitalu..u mnie jest wyraznie zaznaczone, zeby nie zabierac zadnych kosmetykow dla dzidziusia. Lece do miesnego, super pharm i tesco limit siedzenia w domu wczoraj wyczerpalam
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
hejka..
u mnie do jakiejś 24 to lał deszcz.. a potem śnieg zaczął sypać i sypie dalej.. ogarnęłam pięterko i czekam aż podłogi poschną.. torbę spakowałam, mąż też kończy swoją robotę i się niedługo zbieramy na Warszawę do rodziców.. no i do tesco mam nadzieję że coś mi się ładnego trafi KORDELKA przy drugim porodzie mój był do jakiejś 19/20 bo potem musiał już jechać do małego do domu to wtedy położne mu dały czadu że było córkę zrobić i sobie jechać a nie jeden mały w domu drugi w brzuchu i tatuś sobie jedzie i żonę w porodzie zostawia ubaw po pachy miałyśmy bo one się tak śmiały jak to komentowały
|
#1828 |
|
BAN stały
|
Mnie przeraża ten papier toaletowy i sztućce. To szpital tego nie ma?
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Mam skurcze od rana i niedobrze mi |
|
|
|
#1829 |
|
Wtajemniczenie
|
Maly dziekuje za śniadanie bo jak trzymam rękę na brzuchu to az mi podskakuje od jego kopniakow.
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
KORDELKA weź może się połóż i poleż co?
moja mała tańczy od rana że nawet teraz ledwo siedzę bo się rozpycha
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

tyle tych szejkow i takie pieniadze
mysle, ze inaczej Polacy nie wrocili by do kraju 
jak tak wywija mocno...