![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
hejo...
najpierw mala wiadomosci dla lunki ;p mam gosci i zupelny brak czasu na komputer ![]() na mundialowym juz sie teraz nie pojawie, bo odpisanie na posty zajeloby mi tyle czasu ile nie mam, zeby poswiecic go na komputer ;P tak wiec pozdrow ode mnie dziewczyny.... i w nastepnym tygodniu pojawie sie juz na stale...jak zwykle ![]() a teraz cos dla was ![]() otoz...wczoraj badz przedwczoraj w niemieckiej tv widzialam nową reklame mercedes-benz ( nie ukrywam, ze troche mnie boli...ze zamiast dotychczasowych reklam z nationalmannschaft ![]() rozsmieszyla mnie i utkwila w pamieci... i mialam zapamietac, zeby wam powiedziec... odszukalam ją w necie ![]() tak wiec oto ona (nie wiem, moze juz ją widzialyscie w tv bądz w necie ;P) http://youtube.com/watch?v=5C0I7Ef4gQI pozdrowiasy
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aaa Kas!a już nam dała ten link, świetna ta reklama jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam nawet av który jest jej 'streszczeniem', chciałam sobie go dać, ale sporo za duży. Nawet w załączniku sie nie zmieścił ![]()
![]() |
#424 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hehehe dobry pomysl! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tylko wiesz ja musze miec taki 5gwiazdkowy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja chyba tez jade na wioske, ale jutro, o ile bedzie mi sie chcialo ruszyc tylek z domu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hm i nie da sie zmniejszyć jakoś ? ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie potrafię ![]() ![]() Może sie ładnie uśmiechnę do przyjaciółki wyposażonej w program do gifów i zmniejszy usuwając kilka klatek ![]() Luna, znowu nowy av, ale z Ciebie niezdecydowana kobita ![]() ![]() EDIT: Macie: http://dontaskme.w.interia.pl/szablony/Buttony/an12.gif ![]()
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zmieniłam avka bo ja często zmieniam i taka już jestem "D suuuper ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
AAAA, TŁUMY KIBICÓW LUNY I WIEŚKA SZALEJĄ NA TRYBUNACH!
![]() ![]() ![]() Nie chowaj się! Wypadasz i tak lepiej niż ja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aż, nie zapomniałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ooo wyjawiłaś swoje BaboJagowskie zdolności! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cała nadzieja w Bożence, może Ona go spotka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To, żeby nie było wątpliwości - zmieniłam av ![]() ![]() Paula, Ty widze, też nowy av sobie sprawiłaś. Ładny, ładny ![]() ![]() ![]() i av i model. ![]() A żeby było motoryzacyjnie to napiszę, że właśnie widziałam film Redline - b.fajny. Tylko wybrali dośc plastikową aktorke do roli dziewczyny interesującej sie 'męskim' sportem. A dziś na polsacie o 20.00 CSI o zabójstwie na torze formuły. Chociaż ja i tak sobie to odpuszcze na korzyść tvn'u i "Soku z żuka" ![]()
![]() |
#430 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Skapłam się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja przymierzam się do skombinowania "Sadysty", bo nie wiem czy do kina się opłaca iść, zresztą odkąd wybraliśmy się paczką (chyba to było 2 lata temu) na "Lęk" to nikt nie chce chodzić ze mną do kina na horrory, z wyjątkiem mena który i tak pierdzi sobie w stanach, a sama do kina nie pójde to kombinuje jak moge żeby sobie jakiś horror obejrzeć ![]() ![]() A tak co do filmów, kiedy Formuła się wakacjuje, to może znacie jakieś ciekawe filmiki o tematyce motoryzacyjnej, tak jak już kas!a zareklamowała Redline? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A tak serio, to jestem ciekawa gdzie spędza urlop, czy w domu, czy w jakiś ciepłych krajach. Napewno z tą swoją dziewczyną ![]() Cytat:
![]() [Kocham ani mru mru ![]() ![]() No, tylko duży strasznie ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie lubie tego kolesia, co gra w tej reklamie, za to fakt iż ogląda w niej mecz Polska-Portugalia tak wspaniale przez nas wygrany sprawia, że chętnie sobie oglądam tą reklame ![]() Cytat:
![]() No, końcówka była najlepsza ![]() ![]() Też mnie sadysta zaciekawił, ale ma niezbyt zachęcające recenzje. ![]() ![]() ![]() ![]() A z filmów motoryzacyjnych widziałam i polecam: Fast and furious 1,2,3 Taxi 1,2,3. 4 też jest, ale tej jeszcze nie widziałam. No i redline. ![]()
![]() |
#432 | |||||||
Zadomowienie
|
Heej dziewczny
![]() ![]() ![]() Ale jestem taka spiaaca, ze masakra ;/ musialam wstac o 5.40, zeby zdazyc na autobus, bo musialam byc wczesniej w domu, ale jak przyjechalam to okazalo sie, ze moglam jechac pozniejszym autobusem i bym sie wyspala ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dopiero wróciłaś i znowu nas zostawiasz? ![]() ![]() A wiesz, że to dobry pomysł ![]() Cytat:
![]() Nie uciekali napewno ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#434 | |||||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jaa Cie, ale historia. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ten potwór był przecież chulernie śmieszny! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tu patrzymy kiedyś a tu Ani Mru Mru feat. Bożenka! Haha, może ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już mam trwale uszkodzony mózg, więc nie bój się o mnie ![]() Dziś w nich wyszłam! - do sklepu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak żeby nie było off topa, to czytałam ostatnio duuużo o nowych zmianach w F1, w ogóle BMW nie może się ponoć doczekać na zatwierdzenie ekologicznej F1, są nowe szczegóły nt. nowych silników itp. no i mam jeszcze jednego takie niusa: Zespoły Formuły 1 zbliżają się do osiągnięcia porozumienia w sprawie przyszłych zmian konstrukcyjnych, które maja ułatwić wyprzedzanie – donosi Autosport. Ma to być efektem rozmów toczonych podczas ostatniego Grand Prix Węgier. Grupa robocza do spraw wyprzedzania w F1 (Overtaking Working Group, w skrócie OWG) odbyła spotkanie na Hungaroringu, gdzie dokonała oceny i zatwierdziła projekt dyfuzora, który może znaleźć się w samochodach najwcześniej w sezonie 2009. Jego konfiguracja została zatwierdzona po intensywnych testach w tunelu aerodynamicznym na przestrzeni czerwca i lipca. Kolejną kwestią, nad którą skupi się grupa, będzie wybór rozwiązania tylnego skrzydła. OWG przyznaje, że trudno będzie zapewnić przewagę aerodynamiczną samochodom jadącymi za innymi, ale ma nadzieję, że uda się chociaż zredukować negatywne skutki, jakie odczuwa samochód podążający tuż za innym w zakręcie (utrata siły dociskowej). Jedną z możliwości jest przednie skrzydło, którego kąt nachylenia mógłby być automatycznie zwiększany podczas jazdy za innym samochodem. Grupa pracuje nad wprowadzeniem zmodyfikowanych przepisów dotyczących aerodynamiki, które będą zakazywały stosowania klap, kominów, skrzydełek i deflektorów począwszy od 2010 roku. Istnieje jednak możliwość przyspieszenia tych zmian, jeśli tempo rozwoju aerodynamiki bolidów utrzyma się na tak wysokim poziomie, jaki jest aktualnie. OWG przewodniczą dyrektor inżynierów McLarena Paddy Lowe, dyrektor inżynierów Renault Pat Symonds i konsultant Ferrari Rory Byrne. Grupie asystuje aerodynamik F1 Jean-Claude Migeot, który odpowiada za badania w tunelu aerodynamicznym.
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A jakiego horroru bałaś się najbardziej? Może jeszcze nie oglądałam, to sobie obejrze ![]() Tego z Sylwestrem nie widziałam, pewnie jakiś stary film? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To szczerze mówiąc, mogłabym sobie uciec do Brazylii, czy Malezji. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W to nie wątpie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmm.. http://film.onet.pl/7840,,Wy%B6cig,film.html z 2001roku. Kuknij ![]() Cytat:
![]() Nieprawdaż? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Wtajemniczenie
|
http://www.destructoid.com/minesweep...ie-37770.phtml
przypominają mi się czasy kiedy nie miałam jeszcze neta i grałam w tego durnego windowsowskiego Sapera ![]()
![]() |
#438 |
Wtajemniczenie
|
Przed egzaminem profesor wyraznie zapowiedzial, ze egzamin bedzie trwal
dokladnie dwie godziny i ani chwili dluzej. Jesli ktos nie odda swojej pracy w ciagu dwóch godzin, to pózniej ona i tak juz nie zostanie przyjeta. Profesor rozdal pytania, egzamin sie rozpoczal. Po godzinie wbiegl do sali zdyszany student, przeprosil za spóznienie i poprosil o kartke z pytaniami. - Przeciez i tak juz pan nie zdazy - stwierdzil profesor. - Zdaze - odpowiedzial student, wzial pytania, usiadl i zaczal pisac. Po kolejnej godzinie profesor pozbieral prace (oddali wszyscy oprócz spóznionego studenta) i zabral sie do poprawiania. Spózniony student natomiast kontynuowal pisanie, a po godzinie podszedl do profesora i chcial polozyc swoja prace na stosie pozostalych. - Nie przyjme panu tej pracy - jest juz za pózno - zaprotestowal profesor. - Czy pan wie KIM ja jestem? - ze zloscia zapytal student. - Niewiele mnie to obchodzi. - ALE CZY PAN WIE KIM JA JESTEM? - Nie mam pojecia. - To dobrze - stwierdzil student, po czym zrzucil wszystkie prace na podloge, swoja wepchnal w srodek i wyszedl. Wybaczcie musiałam tu wkleić ten kawał ![]() ![]()
![]() |
#439 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Baa sie wie ![]() Ah jak milo tyle osob tesknilo... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiece co ja tak czytam i juz sama nie wiem co ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Wpadłam sobie na chwile sprawdzić co tam u Was
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Przepraszam, ale nie mogłam sie powstrzymać ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja nie wiem, czego bałam się najbardziej. Lśnienie było bardzo dobre, chociaż nie dokończyłam tego, bo przyjaciółka musiała iść do domu, a sama oczywiście horrorów nie oglądam. Za to czytałam książke na Kinga na której podstawie powstał ten film i bardzo mi sie podobała ![]() ![]() Piły b. mi sie podobały. Mało straszne, ale podobało mi się to napięcie i zawsze zaskakujące zakończenie ![]() Hostel nie oglądałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ich też uwielbiam ![]() A pozatym to bardzo lubie Grzegorza Halame i jego opowieści o drobiu. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#442 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nom jestem jestem ![]() Cytat:
![]() ![]() a w GP sie będzie duzo działo widze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() ![]() Niedziele i poniedziałek spędziłam praktycznie z Wieśkiem i wczoraj wieczorem pojechał do pracy na miesiąc ![]() ![]() ![]() ![]() jeśli chodzi o fim sok z żuka to jest to mój ulubiony film ![]() ![]() ![]() co do flmów motoryzacyjnych to oglądałam tylko szybkich i wściekłych, horrorów sie boje oglądać ![]() mówiłyście tu o diecie ![]() ![]() ![]() a reklame z małym głodem lubie bo przystojny facet tam gra no i mecz ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda, ze nie bylo Twojego rozmiaru... Mi sie wydawalo, ze przewaznie jesli chodzi o damskie buty to sa wlasnie rozmiary ponizej 40stki, bo ja mam 40, a czasem nawet 41 i cieezko jest cos znalesc ;/ A koszulek na Ciebie tez nie bylo? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Sok z zuka ogladalam z kilka razy ![]() a motoryzacyjne filmy hmm... pewne jakies ogladalam, ale teraz nie jestem w stanie sobie zadnego tytulu przypomniec :P bo ja to szybko zapominam co ogladalam ;D Co Wy wszystkie z ta dieta macie?? ![]() ![]() A tego faceta z reklamy Danio to nie kojarze... kurcze ale ja juz mam slaba pamiec :P co to bedzie na stare lata o jej... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to sie ciesze że sie cieszysz ![]() ![]() teraz już będe wpadać ale przedtem chciałam spędzić z nim jak najwięcej czasu ![]() nom musze czekać, a w następną niedziele będzie GP, dobrze licze ? i już będzie tylko 3 tygodnie do czekania ![]() to tak jak ja, tez zapominam ![]() ja do najchudszych nie należe ![]() ![]() to popatrz jak będzie w tv ten facio ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Noo juz w nast niedziele ![]() ![]() ![]() Ale my sklerotyczki jestesmy hehe ![]() E taaam, pewnie tylko tak piszesz, ze nie jestes szczupla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ok przypatrze sie mu jak bede ogladac reklame ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dużo pozytywnych opinie słyszałam o tym filmie, a w tą niedziele pierwszy raz go oglądałam ![]() ![]() Przystojny facet? Według mnie to taki dziwny, kluchowaty troche ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ksiądz był Moralnego Niepokoju ![]() A Halama to cały jest seksi. Jego golfik, kamizelka i skórzane gaciory. ![]() A zdziwiłabyś się, do szczupłości mi daleko ![]() ![]() Cytat:
![]() Do GP jeszcze 2 tygodnie ![]()
![]() |
#448 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ahaa meskie... Łe ;/ Pewnie za granica by sie dostalo te buty... szczegolnie we Wloszech, bo wkoncu to ferrari :P Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Oj tylko nie podrywaj mi Halamy, on jest caaalusienki moj! ![]() A ja i tak nie wierze ![]() ![]() ![]() A no racja... rzeczywiscie 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wcale nie jestem jakaś szczupła ![]() ![]() Cytat:
nom z jednej strony tak ![]() ![]() ![]() mi sie spodobał z tych wszystkich filmów o tej tematyce ![]() troche kluchowaty ale mi sie podoba ![]() me too ![]() łeeeee, dlaczego tak ![]() Cytat:
wy do szkoły a ja na studia, tam dopiero zacznie sie jazda ![]() ![]() pewnie że damy ![]() PS. zapraszam na mundialowy w celu zapoznania sie ze szczegółami z mojego życia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Męskie, ale według mnie wyglądały jak unisex, zresztą ferrari [ ![]() ![]() Dobra, nie będe go podrywać, to będzie miłość platoniczna, na odległość ![]() Właśnie siedzę i wybielam sobie ząbki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.