Formuła 1 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-10, 11:09   #421
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka
Dot.: Formuła 1

hejo...
najpierw mala wiadomosci dla lunki ;p
mam gosci i zupelny brak czasu na komputer wiec wpadlam tu, bo mam sprawe dla was ;d
na mundialowym juz sie teraz nie pojawie, bo odpisanie na posty zajeloby mi tyle czasu ile nie mam, zeby poswiecic go na komputer ;P tak wiec pozdrow ode mnie dziewczyny.... i w nastepnym tygodniu pojawie sie juz na stale...jak zwykle

a teraz cos dla was
otoz...wczoraj badz przedwczoraj w niemieckiej tv widzialam nową reklame mercedes-benz ( nie ukrywam, ze troche mnie boli...ze zamiast dotychczasowych reklam z nationalmannschaft pojawiają się werbungi mercedesa z kierowcami f1 ;P)
rozsmieszyla mnie i utkwila w pamieci... i mialam zapamietac, zeby wam powiedziec... odszukalam ją w necie

tak wiec oto ona (nie wiem, moze juz ją widzialyscie w tv bądz w necie ;P)
http://youtube.com/watch?v=5C0I7Ef4gQI

pozdrowiasy

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 11:22   #422
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość

No to dobrze Gratulacje
dzięki

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
hejo...
najpierw mala wiadomosci dla lunki ;p
mam gosci i zupelny brak czasu na komputer wiec wpadlam tu, bo mam sprawe dla was ;d
na mundialowym juz sie teraz nie pojawie, bo odpisanie na posty zajeloby mi tyle czasu ile nie mam, zeby poswiecic go na komputer ;P tak wiec pozdrow ode mnie dziewczyny.... i w nastepnym tygodniu pojawie sie juz na stale...jak zwykle

a teraz cos dla was
otoz...wczoraj badz przedwczoraj w niemieckiej tv widzialam nową reklame mercedes-benz ( nie ukrywam, ze troche mnie boli...ze zamiast dotychczasowych reklam z nationalmannschaft pojawiają się werbungi mercedesa z kierowcami f1 ;P)
rozsmieszyla mnie i utkwila w pamieci... i mialam zapamietac, zeby wam powiedziec... odszukalam ją w necie

pozdrowiasy
znalazła sie zguba no nic czekamy na Ciebie na mundialowym aż będziesz miała wiecej czasu

aaa Kas!a już nam dała ten link, świetna ta reklama jest
Stary 2007-08-10, 14:23   #423
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
a teraz cos dla was

pozdrowiasy
Cudna ta reklama, widziałam ją tyle razy i za każdym razem sie z niej śmieje
Znalazłam nawet av który jest jej 'streszczeniem', chciałam sobie go dać, ale sporo za duży. Nawet w załączniku sie nie zmieścił

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 14:57   #424
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Znajdziesz napewno, w końcu Gdańsk to duże miasto Jeszcze jakiś czas temu to w Gliwicach połowy znanych sklepów nie było, musiałam jeździć do Zabrza albo Bytomia żeby cokolwiek kupić, a teraz centra handlowe sie pootwierały i wszystkie sklepy są na miejscu

To go zaszantażuj, że wyjawisz jego mroczne tajemnice jak Cie nie nauczy robić na komputerze tego co chcesz
No racja :P wkoncu Gdansk to nie jest jakas wiocha
Hehehe dobry pomysl! taki maly szantazyk by sie przydal

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara
A takie gadanie! Nie uwierze że przyjedziesz jak nie zobacze! Przenocować to może bym Cie nie miała gdzie, ewentualnie na karimacie w kuchni, ale obok mojego bloku aż dwa hotele wybudowali
No to zobaczysz I zrobisz taaaka mine jak przyjade: hyhy
Tylko wiesz ja musze miec taki 5gwiazdkowy Nie bede w byle jakim hotelu spac

Cytat:
Może wyślij mu gołębia pocztowego? One zawsze wiedzą gdzie lecieć
dobry pomysl Albo polece do niego na miotle

Cytat:
Haha, jak Cię Bożenko czytam to zawsze leże ze śmiechu i wszyscy w domu się zlatują czy coś mi się nie stało A może ja jestem "inna" na swój sposób?
Hehehe widzisz jak ja dzialam na ludzi Ale wkoncu smiech to zdrowie Kazdy jest inny na swoj sposob Ja to w ogole mam swoj swiat i swoje kredki

Cytat:
Aha, no i kurcze żegnam się z Wami na dwa dni bo jutro rano jade mrozącym krew w żyłach PKSem na wioske do babci I w sobote wrócę późnym wieczorkiem.. Jak uda mi się dopchać do wujkowego kompa, to kukne czy coś naskrobałyście ciekawego Tzn. jeszcze sobie stąd nie ide, ale
pewnie za jakieś pół godzinki cza się będzie zwinąć wyspać siem...
Oj a ja nawet nie zdazylam sie pozegnac Bo bracia nie chcieli mnie wczesniej do kompa puscic ;[ pewnie zrobisz na wsi furrore w butach z ferrari hyhy

Ja chyba tez jade na wioske, ale jutro, o ile bedzie mi sie chcialo ruszyc tylek z domu ale juz w niedziele wieczorem albo w pon rano wroce Wiec na dlugo Was nie opuszcze bedzie ktos teeesknic?

Cytat:
Napisane przez $Luna$
Ja tylko tak nieskromnie powiem że od wczoraj jestem z Wieśkiem
To gratuluje! Zycze duuzo szczescia!

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka
widzialysmy ja tez zawsze jak to ogladam tak samo jak Kas!a ciagle sie z tego smieje
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 15:35   #425
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Cudna ta reklama, widziałam ją tyle razy i za każdym razem sie z niej śmieje
Znalazłam nawet av który jest jej 'streszczeniem', chciałam sobie go dać, ale sporo za duży. Nawet w załączniku sie nie zmieścił
kocham ja

hm i nie da sie zmniejszyć jakoś ?

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość

Kazdy jest inny na swoj sposob Ja to w ogole mam swoj swiat i swoje kredki

To gratuluje! Zycze duuzo szczescia!
o to to to mam to samo

dziękuje
Stary 2007-08-11, 10:35   #426
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe widzisz jak ja dzialam na ludzi Ale wkoncu smiech to zdrowie Kazdy jest inny na swoj sposob Ja to w ogole mam swoj swiat i swoje kredki
No to teraz i na mnie podziałałaś śmieję się jak głupia z Twoich kredek

Cytat:
Ja chyba tez jade na wioske, ale jutro, o ile bedzie mi sie chcialo ruszyc tylek z domu ale juz w niedziele wieczorem albo w pon rano wroce Wiec na dlugo Was nie opuszcze bedzie ktos teeesknic?
Ja będę !

Cytat:
ja tez zawsze jak to ogladam tak samo jak Kas!a ciagle sie z tego smieje
Jeszcze ta muzyczka swoje robi I afera Hamowo-Ferdkowa.

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
kocham ja

hm i nie da sie zmniejszyć jakoś ?
Nie potrafię Skubany ma 131KB A jest na nim ten moment kiedy biegną przez hol hotelowy, wywracają się i wchodzą przez drzwi.
Może sie ładnie uśmiechnę do przyjaciółki wyposażonej w program do gifów i zmniejszy usuwając kilka klatek

Luna, znowu nowy av, ale z Ciebie niezdecydowana kobita

EDIT: Macie: http://dontaskme.w.interia.pl/szablony/Buttony/an12.gif

wymiana książek:

Stary 2007-08-11, 12:45   #427
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

Nie potrafię Skubany ma 131KB A jest na nim ten moment kiedy biegną przez hol hotelowy, wywracają się i wchodzą przez drzwi.
Może sie ładnie uśmiechnę do przyjaciółki wyposażonej w program do gifów i zmniejszy usuwając kilka klatek

duży
a zmieniłam avka bo ja często zmieniam i taka już jestem "D
suuuper dzięki ukłony dla przyjaciółki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-12, 12:32   #428
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Ja tylko tak nieskromnie powiem że od wczoraj jestem z Wieśkiem
AAAA, TŁUMY KIBICÓW LUNY I WIEŚKA SZALEJĄ NA TRYBUNACH! Gratuluję, i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

Cytat:
To ja sie chowam ze swoim 4,7
Nie chowaj się! Wypadasz i tak lepiej niż ja
Cytat:
Ja też
A potem sie chowam w nocy pod kołdrą bo sie obawiam, że jakiś upiór nademną stoi i czycha na moje życie
Dokładnie! Ja mam piętrowe łóżko (tzn. pod nim mam biórko) i nie boje sie że coś jest nademną tylko podemną, że podetnie mi nogi od łóżka albo zacznie mnie podgrzewać
Cytat:
Troskliwe misie - lubię i zazdroszczę
a którego najbardziej lubisz? Ja te w pieluszkach, albo tego niebieskiego pochmurnego
Cytat:
No jasne, leżałabym na torze cały rok, jednocześnie bym ogrzewała, odśnieżała i polerowała.
Haha pełny serwis
Cytat:
Miłego wyjazdu tylko nie zapomnij o nas
Aż, nie zapomniałam nie krzycz!
Cytat:
Może spotkasz u Babci w wiosce Kimiego albo Roberta, w końcu oni też mają wakacje
niestety nie spotkałam, ale były jakieś szanse

Cytat:
No to zobaczysz I zrobisz taaaka mine jak przyjade: hyhy
Tylko wiesz ja musze miec taki 5gwiazdkowy Nie bede w byle jakim hotelu spac
No szczena by mi opadła A 5gwiazdkowy to może bym Cię usadowiła w Sheratonie nad wisłą, ale sama sobie płacisz za pokój, bo nawet jakbym te moje buty sprzedała to chyba bym nie wypłaciła się

Cytat:
dobry pomysl Albo polece do niego na miotle
Ooo wyjawiłaś swoje BaboJagowskie zdolności!

Cytat:
Na mnie w ogóle działasz odstresowująco, ale potem dupa boli jak już spadne z krzesła a z tymi kredkami to całkiem tak jak Robercik

Cytat:
Oj a ja nawet nie zdazylam sie pozegnac Bo bracia nie chcieli mnie wczesniej do kompa puscic ;[ pewnie zrobisz na wsi furrore w butach z ferrari hyhy
Nic się nie stało, w duchu wierzę, że naprawdę chciałaś się pożegnać A butów nawet nie wzięłam, cośty jeszcze by mi sie ubrudziły, one są teraz "od święta" haha

Cytat:
Jaaaa już tęęęsknię! Może teraz Ty Kimasa albo Robercika spotkasz gdzieśtam się wakacjujących

Cytat:

ojj śliczny musi być z tego av

Cytat:
duży
a zmieniłam avka bo ja często zmieniam i taka już jestem "D
suuuper dzięki ukłony dla przyjaciółki
Luna, jesteś poprostu niczym typowa kobieta Tzn. nie sugeruje że jeśli ktoś ma ciągle tego samego ava nie jest kobietą ależ skąd
Stary 2007-08-12, 18:35   #429
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
Dokładnie! Ja mam piętrowe łóżko (tzn. pod nim mam biórko) i nie boje sie że coś jest nademną tylko podemną, że podetnie mi nogi od łóżka albo zacznie mnie podgrzewać
Podgrzewać Już sobie wyobrażam te wszystkie upiory z horrorów pod Twoim łóżkiem urządzających grila

Cytat:
a którego najbardziej lubisz? Ja te w pieluszkach, albo tego niebieskiego pochmurnego
Niebieski jest najlepszy

Cytat:
niestety nie spotkałam, ale były jakieś szanse

Jaaaa już tęęęsknię! Może teraz Ty Kimasa albo Robercika spotkasz gdzieśtam się wakacjujących
Oj, no. Pewnie sie mało rozglądałaś. A zapewne gdzieś tam niedaleko w warzywniaku Robert robił zakupy
Cała nadzieja w Bożence, może Ona go spotka (lubię tą emotke)

Cytat:
No szczena by mi opadła A 5gwiazdkowy to może bym Cię usadowiła w Sheratonie nad wisłą, ale sama sobie płacisz za pokój, bo nawet jakbym te moje buty sprzedała to chyba bym nie wypłaciła się
Może jakbyś przy sprzedarzy zaznaczyła, że sam Kimi je nosił, to starczyłoby nawet na kilka dni w Sheratonie

Cytat:
ojj śliczny musi być z tego av

Luna, jesteś poprostu niczym typowa kobieta Tzn. nie sugeruje że jeśli ktoś ma ciągle tego samego ava nie jest kobietą ależ skąd
av jest pod tym linkiem, którego załączyłam potem w wiadomości

To, żeby nie było wątpliwości - zmieniłam av Chciałam jakiś z małym głodem, spłodziłam taki. Nie bardzo mi się podoba, ale może za jakiś czas skombinuje coś innego

Paula, Ty widze, też nowy av sobie sprawiłaś. Ładny, ładny
i av i model.

A żeby było motoryzacyjnie to napiszę, że właśnie widziałam film Redline - b.fajny. Tylko wybrali dośc plastikową aktorke do roli dziewczyny interesującej sie 'męskim' sportem.
A dziś na polsacie o 20.00 CSI o zabójstwie na torze formuły. Chociaż ja i tak sobie to odpuszcze na korzyść tvn'u i "Soku z żuka"

wymiana książek:

Stary 2007-08-12, 21:21   #430
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Podgrzewać Już sobie wyobrażam te wszystkie upiory z horrorów pod Twoim łóżkiem urządzających grila
no to teraz już się nie będę ich bać, tylko zejde na dół i wprosze się na kiełbaski

Cytat:
Oj, no. Pewnie sie mało rozglądałaś. A zapewne gdzieś tam niedaleko w warzywniaku Robert robił zakupy
No może Kurcze no.. Napewno kupował banany, a mnie tam nie było! Jest też taka szansa że dziś minęliśmy się w kościele na "sumie", przecież to samo miasto, wiadomo do którego kościoła chodzi?

Cytat:
Może jakbyś przy sprzedarzy zaznaczyła, że sam Kimi je nosił, to starczyłoby nawet na kilka dni w Sheratonie
Z pewnością Kimi nosiłby damskie obuwie Ale to byłby dobry "chłyt małketingofy"

Cytat:
av jest pod tym linkiem, którego załączyłam potem w wiadomości
Skapłam się (troche po nie w czasie ) I fajoski jest

Cytat:
To, żeby nie było wątpliwości - zmieniłam av Chciałam jakiś z małym głodem, spłodziłam taki. Nie bardzo mi się podoba, ale może za jakiś czas skombinuje coś innego
Zostałaś może zainspirowana reklamą kiedy kibica jakiegoś ssie mały głodzik? Przesłodki ten głodzik

Cytat:
Paula, Ty widze, też nowy av sobie sprawiłaś. Ładny, ładny
i av i model.
No tak sobie pomyślałam, że dam Wam odpocząć od niegasnącej przystojności Kimiego na moim avie, Bożenka nim niech teraz popromieniuje, ja się czaje na jakiś avatarek z Kimi, ale narazie ot taki niech se będzie

Cytat:
A żeby było motoryzacyjnie to napiszę, że właśnie widziałam film Redline - b.fajny. Tylko wybrali dośc plastikową aktorke do roli dziewczyny interesującej sie 'męskim' sportem.
A dziś na polsacie o 20.00 CSI o zabójstwie na torze formuły. Chociaż ja i tak sobie to odpuszcze na korzyść tvn'u i "Soku z żuka"
Oj nie oglądałam, cza się zainteresować. CSI oglądałam i zabójstwo owszem było ale na torze w GP Miami w Champ Car "Sok z żuka" też lukałam w przerwach No i końcowa scena "shake, shake, seniora " czy coś takiego
Ja przymierzam się do skombinowania "Sadysty", bo nie wiem czy do kina się opłaca iść, zresztą odkąd wybraliśmy się paczką (chyba to było 2 lata temu) na "Lęk" to nikt nie chce chodzić ze mną do kina na horrory, z wyjątkiem mena który i tak pierdzi sobie w stanach, a sama do kina nie pójde to kombinuje jak moge żeby sobie jakiś horror obejrzeć A swoją drogą uważam że "Lęk" był prze kosmicznie śmieszny
A tak co do filmów, kiedy Formuła się wakacjuje, to może znacie jakieś ciekawe filmiki o tematyce motoryzacyjnej, tak jak już kas!a zareklamowała Redline?
Stary 2007-08-13, 10:26   #431
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
no to teraz już się nie będę ich bać, tylko zejde na dół i wprosze się na kiełbaski
Zaprzyjaźnicie sie i już Cie nie będą straszyć Tylko musisz mieć w zanadrzu jakieś kiełbaski do grilowania, bo w najgorszym wypadku to upiory Ciebie podgrilują

Cytat:
No może Kurcze no.. Napewno kupował banany, a mnie tam nie było! Jest też taka szansa że dziś minęliśmy się w kościele na "sumie", przecież to samo miasto, wiadomo do którego kościoła chodzi?
Jeśli był w kościele to pewnie całą mszę przesiedział w konfesjonale. Tylko tam by go fani nie dopadli
A tak serio, to jestem ciekawa gdzie spędza urlop, czy w domu, czy w jakiś ciepłych krajach. Napewno z tą swoją dziewczyną

Cytat:
Z pewnością Kimi nosiłby damskie obuwie Ale to byłby dobry "chłyt małketingofy"
A tam, wmówisz klientowi, że to buty typu unisex. Tak będzie zachwycony, że Kimi w nich chodził, że we wszystko uwierzy
[Kocham ani mru mru ]

Cytat:
Skapłam się (troche po nie w czasie ) I fajoski jest
No, tylko duży strasznie Spróbuje przy nim pokombinować, bo ściągnełam program do gifów.

Cytat:
Zostałaś może zainspirowana reklamą kiedy kibica jakiegoś ssie mały głodzik? Przesłodki ten głodzik
Bardziej sie zainspirowałam tym, że pora rozpocząć diete, którą miałam rozpocząć formalnie na początku lipca Może ten głodek mi będzie o niej przypomniał.
Nie lubie tego kolesia, co gra w tej reklamie, za to fakt iż ogląda w niej mecz Polska-Portugalia tak wspaniale przez nas wygrany sprawia, że chętnie sobie oglądam tą reklame

Cytat:
Oj nie oglądałam, cza się zainteresować. CSI oglądałam i zabójstwo owszem było ale na torze w GP Miami w Champ Car "Sok z żuka" też lukałam w przerwach No i końcowa scena "shake, shake, seniora " czy coś takiego
Ja przymierzam się do skombinowania "Sadysty", bo nie wiem czy do kina się opłaca iść, zresztą odkąd wybraliśmy się paczką (chyba to było 2 lata temu) na "Lęk" to nikt nie chce chodzić ze mną do kina na horrory, z wyjątkiem mena który i tak pierdzi sobie w stanach, a sama do kina nie pójde to kombinuje jak moge żeby sobie jakiś horror obejrzeć A swoją drogą uważam że "Lęk" był prze kosmicznie śmieszny
A tak co do filmów, kiedy Formuła się wakacjuje, to może znacie jakieś ciekawe filmiki o tematyce motoryzacyjnej, tak jak już kas!a zareklamowała Redline?
Ja widziałam tylko urywki CSI zrozumiałam z nich, że zabili jakiegoś mechanika, tak? I w końcu kto to zrobił i dlaczego?
No, końcówka była najlepsza Chociaż w środku filmu też śmiesznie tańczyli: http://pl.youtube.com/watch?v=_UBPEl1nxPQ
Też mnie sadysta zaciekawił, ale ma niezbyt zachęcające recenzje. A czemu nikt nie chce isć z Tobą na lęk? Przestraszyli sie? oglądałam Lęk i mnie wystraszył tylko moment, kiedy było ciemno i nagle na ekranie twarz tego potwora To sie wydarłam na cały głos, koleżanki za mną - tyle że one sie nie przestraszyły tego co na ekranie, tylko mnie wrzeszczącej

A z filmów motoryzacyjnych widziałam i polecam:
Fast and furious 1,2,3
Taxi 1,2,3. 4 też jest, ale tej jeszcze nie widziałam.
No i redline.

wymiana książek:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-13, 14:37   #432
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Heej dziewczny wrocilam cieszyta sie?
Ale jestem taka spiaaca, ze masakra ;/ musialam wstac o 5.40, zeby zdazyc na autobus, bo musialam byc wczesniej w domu, ale jak przyjechalam to okazalo sie, ze moglam jechac pozniejszym autobusem i bym sie wyspala agrrr... Ale przynajmniej zdazylam pojechac zanim dzieci sie obudzily, a one nie dawaly mi spokoju, jak to dzieci :P A zaraz musze znikac, bo za pare dni mam maly remont i musze pomagac mamie powyjmowac rzeczy z szafek... ;/

Cytat:
Napisane przez kas!a
No to teraz i na mnie podziałałaś śmieję się jak głupia z Twoich kredek
Moze powinnam zalozyc kabaret skoro tak dzialam na ludzi?

Cytat:
Hehehe spoko loko Moze za ladne oczy za darmo dostane nocleg

Cytat:
Ooo wyjawiłaś swoje BaboJagowskie zdolności!
Moze kiedys zobaczysz jak bede przelatywac nad Krakowem

Cytat:
Na mnie w ogóle działasz odstresowująco, ale potem dupa boli jak już spadne z krzesła a z tymi kredkami to całkiem tak jak Robercik
jejku, jeszcze cos Ci sie stanie przeze mnie hehe

Cytat:
Nic się nie stało, w duchu wierzę, że naprawdę chciałaś się pożegnać A butów nawet nie wzięłam, cośty jeszcze by mi sie ubrudziły, one są teraz "od święta" haha
hehe no tak w koncu w takich butach byle gdzie nie bedziesz chodzic

Cytat:
Milo, ze ktos tesknil ;* Niestety ich nie spotkalam Pewnie jak mnie zobaczyli to uciekali gdzie pieprz rosnie

Cytat:
Napisane przez kas!a
Chyba Robert nie lubi wiosek... Zamiat romantycznego pobytu w oborze z krowami wolal jakies tam Karaiby, afee :P
Stary 2007-08-13, 16:40   #433
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jestem taka spiaaca, ze masakra ;/ musialam wstac o 5.40, zeby zdazyc na autobus, bo musialam byc wczesniej w domu, ale jak przyjechalam to okazalo sie, ze moglam jechac pozniejszym autobusem i bym sie wyspala agrrr... Ale przynajmniej zdazylam pojechac zanim dzieci sie obudzily, a one nie dawaly mi spokoju, jak to dzieci :P A zaraz musze znikac, bo za pare dni mam maly remont i musze pomagac mamie powyjmowac rzeczy z szafek... ;/
Cieszymy się, cieszymy
Dopiero wróciłaś i znowu nas zostawiasz? Nieładnie

Cytat:
A wiesz, że to dobry pomysł

Cytat:
Milo, ze ktos tesknil ;* Niestety ich nie spotkalam Pewnie jak mnie zobaczyli to uciekali gdzie pieprz rosnie
Ja też tęskniłam
Nie uciekali napewno

Cytat:
Chyba Robert nie lubi wiosek... Zamiat romantycznego pobytu w oborze z krowami wolal jakies tam Karaiby, afee :P
Pff, Karaiby

wymiana książek:

Stary 2007-08-13, 17:48   #434
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Hej Miałam napisać już wcześniej ale piekłam ciasteczka Wprawdzie wyszły CIACHA a nie ciasteczka, bo strasznie się rozlały, a ja poukładałam je blisko siebie, żeby się więcej na blasze zmieściło ale są mniamuśne (przepis zresztą ukradziony z blogu jednej wizażanek -> http://zesmakiem.blox.pl/html/131072...21.html?312014 - ja piekłam te Czeko-Placuszki bo akurat miałam w domu Chocapic i sobie tak wymyślnęłam)

Cytat:
Zaprzyjaźnicie sie i już Cie nie będą straszyć Tylko musisz mieć w zanadrzu jakieś kiełbaski do grilowania, bo w najgorszym wypadku to upiory Ciebie podgrilują
No właśnie, obawiam się że jakbym poszła tak bez niczego na potworzastą impreze, to moją tłustą dupe uznaliby za smaczny kąsek Brr.. nie mówmy już o tym bo znowu nie będę mogła zasnąć, i już chyba nigdy grilla nie zjem

Cytat:
Jeśli był w kościele to pewnie całą mszę przesiedział w konfesjonale. Tylko tam by go fani nie dopadli
A tak serio, to jestem ciekawa gdzie spędza urlop, czy w domu, czy w jakiś ciepłych krajach. Napewno z tą swoją dziewczyną
A może właśnie bez dziewczyny - może chce poszerzyć swoje towarzyskie horyzonty?

Cytat:
[Kocham ani mru mru ]
Ja też Za każdym razem jak dzwoni mi telefon to zaczynam się śmiać bo przypomina mi się skecz 'moja pierwsza komórka'

Cytat:
No, tylko duży strasznie Spróbuje przy nim pokombinować, bo ściągnełam program do gifów.
A jaki ten program masz? Może ja bym toże sobie ściągnęła, poświrowała cosik Zawsze chciałam takie błyszczące avki umieć tworzyć ale chyba za tępa jestem

Cytat:
Bardziej sie zainspirowałam tym, że pora rozpocząć diete, którą miałam rozpocząć formalnie na początku lipca Może ten głodek mi będzie o niej przypomniał.
Nie lubie tego kolesia, co gra w tej reklamie, za to fakt iż ogląda w niej mecz Polska-Portugalia tak wspaniale przez nas wygrany sprawia, że chętnie sobie oglądam tą reklame
Haha, głodek dobrą motywacją może być Tzn. nie wiem czy może być dobrą motywacją, bo ja za każdym razem jakbym była głodna i myślała sobie 'nie, nie mogę nic jeść, przecież dieta' to za chwilę tą myśl wyparłaby inna myśl, a mianowicie 'jak nic nie zjem to pojawi się mały głód ' i prędko do lodówki

Cytat:
Ja widziałam tylko urywki CSI zrozumiałam z nich, że zabili jakiegoś mechanika, tak? I w końcu kto to zrobił i dlaczego?
Właściwie to to było tak że szef zespołu, zabił mechanika, tego co wlewa paliwo (na imię miał Kris chyba) bo ten Kris właśnie zobaczył jak ten szef wymienia te skrzydła takie z przodu co są, co dociskają bolid do podłoża nadając mu aerodynamiki i docisku żeby nie odleciał (a wymieniał je bo wcześniej je specjalnie wygiął w drugą strone, żeby jego kierowca miał wypadek, żeby zyskał tym sposobem sławe że na sesji kwalifikacyjnej ma takie problemy, a w wyścigu daje czadu, ale nikt nie miał o tym nie wiedzieć, nawet sam kierowca nie wiedział że ten szef specjalnie wygiął te skrzydła), no i ten szef zamoczył rękawice temu Krisowi w metanolu (bo oni tam używają tego jako paliwa) a jeszcze przed samym wyścigiem w roztworze chlorku sodu (ale strzelam nazwami, ale w końcu mogę wykorzystać moją wiedzę chemiczną ) no i w czasie tankowania Kris złapał za hmm nie wiem jak się nazywał ten materiał, ale pokrywał właśnie rurę którą wkładał do wlewu paliwowego i ten materiał wszedł w reakcje z chlorkiem sodu że wytworzył iskre i metanol się zapalił, a że metanol pali się niewidocznym płomieniem to nikt tego nie widział i Kris się spalił.
Jaa Cie, ale historia.
Cytat:
No, końcówka była najlepsza Chociaż w środku filmu też śmiesznie tańczyli: http://pl.youtube.com/watch?v=_UBPEl1nxPQ
No no to też akurat oglądałam bo szło w reklamie CSI Hehe chyba najlepsze urywki podpatrzałam
Cytat:
Też mnie sadysta zaciekawił, ale ma niezbyt zachęcające recenzje. A czemu nikt nie chce isć z Tobą na lęk? Przestraszyli sie? oglądałam Lęk i mnie wystraszył tylko moment, kiedy było ciemno i nagle na ekranie twarz tego potwora To sie wydarłam na cały głos, koleżanki za mną - tyle że one sie nie przestraszyły tego co na ekranie, tylko mnie wrzeszczącej
Hmm no właśnie recenzji nie przeglądałam, ale jak ma takie sobie, to chyba poczekam aż ktoś mi pozyczy na dvd, i z ciekawości lukne No właśnie poszli ze mną na Lęk, wyprawa była po prostu 3 dni się zbieraliśmy żeby iść, wszyscy w super humorach czekamy na film, a po filmie takie oczy nikt nawet nie krzyczał bo się bali, w ogóle strach w oczach i powiedzieli że do kina: YES, na horror: NO
A ten potwór był przecież chulernie śmieszny!

Cytat:
A z filmów motoryzacyjnych widziałam i polecam:
Fast and furious 1,2,3
Taxi 1,2,3. 4 też jest, ale tej jeszcze nie widziałam.
No i redline.
Teeż widziałam (z wyjątkiem Taxi 3 i 4 i Redline) I podpisuje się pod tym Był jeszcze taki film z Sylwestrem Stallonem właśnie coś tam o wyścigach, już go niepamiętam, wszyscy się zachwycali ale pamiętam że jakoś na mnie nie zrobił wrażenia

Cytat:
Oj, współczuje, właśnie przeżyłam jeden remont i nie było to nic przyjemnego Ale kiedyś remoncik minie Dzieci są fajne, dopóki można im wszystko wmówić

Cytat:
A tu patrzymy kiedyś a tu Ani Mru Mru feat. Bożenka!

Cytat:
Hehehe spoko loko Moze za ladne oczy za darmo dostane nocleg
Haha, może Jak nie to piwnice też mam obszerną

Cytat:
Moze kiedys zobaczysz jak bede przelatywac nad Krakowem
To wpadnij na chwile, ugotujemy jakiś eliksir miłości na Robercika i Kimiego

Cytat:
jejku, jeszcze cos Ci sie stanie przeze mnie hehe
Ja już mam trwale uszkodzony mózg, więc nie bój się o mnie

Cytat:
hehe no tak w koncu w takich butach byle gdzie nie bedziesz chodzic
Dziś w nich wyszłam! - do sklepu bo zabrakło mi masła do ciasteczek

Cytat:
Właśnie zawsze mnie zastanawiało to powiedzenie, właściwie gdzie rośnie pieprz?

Cytat:
.. tak szczerze to też bym chciała na Karaiby

A tak żeby nie było off topa, to czytałam ostatnio duuużo o nowych zmianach w F1, w ogóle BMW nie może się ponoć doczekać na zatwierdzenie ekologicznej F1, są nowe szczegóły nt. nowych silników itp. no i mam jeszcze jednego takie niusa:

Zespoły Formuły 1 zbliżają się do osiągnięcia porozumienia w sprawie przyszłych zmian konstrukcyjnych, które maja ułatwić wyprzedzanie – donosi Autosport. Ma to być efektem rozmów toczonych podczas ostatniego Grand Prix Węgier.

Grupa robocza do spraw wyprzedzania w F1 (Overtaking Working Group, w skrócie OWG) odbyła spotkanie na Hungaroringu, gdzie dokonała oceny i zatwierdziła projekt dyfuzora, który może znaleźć się w samochodach najwcześniej w sezonie 2009. Jego konfiguracja została zatwierdzona po intensywnych testach w tunelu aerodynamicznym na przestrzeni czerwca i lipca.

Kolejną kwestią, nad którą skupi się grupa, będzie wybór rozwiązania tylnego skrzydła. OWG przyznaje, że trudno będzie zapewnić przewagę aerodynamiczną samochodom jadącymi za innymi, ale ma nadzieję, że uda się chociaż zredukować negatywne skutki, jakie odczuwa samochód podążający tuż za innym w zakręcie (utrata siły dociskowej). Jedną z możliwości jest przednie skrzydło, którego kąt nachylenia mógłby być automatycznie zwiększany podczas jazdy za innym samochodem.

Grupa pracuje nad wprowadzeniem zmodyfikowanych przepisów dotyczących aerodynamiki, które będą zakazywały stosowania klap, kominów, skrzydełek i deflektorów począwszy od 2010 roku. Istnieje jednak możliwość przyspieszenia tych zmian, jeśli tempo rozwoju aerodynamiki bolidów utrzyma się na tak wysokim poziomie, jaki jest aktualnie.

OWG przewodniczą dyrektor inżynierów McLarena Paddy Lowe, dyrektor inżynierów Renault Pat Symonds i konsultant Ferrari Rory Byrne. Grupie asystuje aerodynamik F1 Jean-Claude Migeot, który odpowiada za badania w tunelu aerodynamicznym.
Stary 2007-08-13, 18:44   #435
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Miałam napisać już wcześniej ale piekłam ciasteczka Wprawdzie wyszły CIACHA a nie ciasteczka, bo strasznie się rozlały, a ja poukładałam je blisko siebie, żeby się więcej na blasze zmieściło ale są mniamuśne (przepis zresztą ukradziony z blogu jednej wizażanek -> http://zesmakiem.blox.pl/html/131072...21.html?312014 - ja piekłam te Czeko-Placuszki bo akurat miałam w domu Chocapic i sobie tak wymyślnęłam)
To ja tu dietuje, a Ty piszesz o ciasteczkach. I to jeszcze Chocapicociasteczkach

Cytat:
No właśnie, obawiam się że jakbym poszła tak bez niczego na potworzastą impreze, to moją tłustą dupe uznaliby za smaczny kąsek Brr.. nie mówmy już o tym bo znowu nie będę mogła zasnąć, i już chyba nigdy grilla nie zjem
To dobrze, nie radze jeść grilla, w końcu chyba ciężkostrawny metal. :lol

Cytat:
A może właśnie bez dziewczyny - może chce poszerzyć swoje towarzyskie horyzonty?
Jak chce, to ja mu skutecznie poszerze horyzonty

Cytat:
A jaki ten program masz? Może ja bym toże sobie ściągnęła, poświrowała cosik Zawsze chciałam takie błyszczące avki umieć tworzyć ale chyba za tępa jestem
Easy Gif animator (trail). Ale nie wim czy można w nim robić jakieś błyszczące cosie, ja umiem tylko zmieniać obrazy w animacje

Cytat:
Haha, głodek dobrą motywacją może być Tzn. nie wiem czy może być dobrą motywacją, bo ja za każdym razem jakbym była głodna i myślała sobie 'nie, nie mogę nic jeść, przecież dieta' to za chwilę tą myśl wyparłaby inna myśl, a mianowicie 'jak nic nie zjem to pojawi się mały głód ' i prędko do lodówki
On mi ma przypominać, że jestem na diecie Zwykle ustalam, że sie odchudzam, a następnego dnia jem coś niezdrowego i kalorycznego i dopiero po fakcie sobie przypominam, że miałam sie odchudzać I w rezultacie robie różne głupie rzeczy, żeby sie pozbyć tych kalorii

Cytat:
Właściwie to to było tak że szef zespołu, zabił mechanika, tego co wlewa paliwo (na imię miał Kris chyba) bo ten Kris właśnie zobaczył jak ten szef wymienia te skrzydła takie z przodu co są, co dociskają bolid do podłoża nadając mu aerodynamiki i docisku żeby nie odleciał (a wymieniał je bo wcześniej je specjalnie wygiął w drugą strone, żeby jego kierowca miał wypadek, żeby zyskał tym sposobem sławe że na sesji kwalifikacyjnej ma takie problemy, a w wyścigu daje czadu, ale nikt nie miał o tym nie wiedzieć, nawet sam kierowca nie wiedział że ten szef specjalnie wygiął te skrzydła), no i ten szef zamoczył rękawice temu Krisowi w metanolu (bo oni tam używają tego jako paliwa) a jeszcze przed samym wyścigiem w roztworze chlorku sodu (ale strzelam nazwami, ale w końcu mogę wykorzystać moją wiedzę chemiczną ) no i w czasie tankowania Kris złapał za hmm nie wiem jak się nazywał ten materiał, ale pokrywał właśnie rurę którą wkładał do wlewu paliwowego i ten materiał wszedł w reakcje z chlorkiem sodu że wytworzył iskre i metanol się zapalił, a że metanol pali się niewidocznym płomieniem to nikt tego nie widział i Kris się spalił.
Jaa Cie, ale historia.
To jakiś spec chemiczny z tego szefa był Lubię takie pokręcone historie Dzięki za streszczenie

Cytat:
Hmm no właśnie recenzji nie przeglądałam, ale jak ma takie sobie, to chyba poczekam aż ktoś mi pozyczy na dvd, i z ciekawości lukne No właśnie poszli ze mną na Lęk, wyprawa była po prostu 3 dni się zbieraliśmy żeby iść, wszyscy w super humorach czekamy na film, a po filmie takie oczy nikt nawet nie krzyczał bo się bali, w ogóle strach w oczach i powiedzieli że do kina: YES, na horror: NO
A ten potwór był przecież chulernie śmieszny!

Teeż widziałam (z wyjątkiem Taxi 3 i 4 i Redline) I podpisuje się pod tym Był jeszcze taki film z Sylwestrem Stallonem właśnie coś tam o wyścigach, już go niepamiętam, wszyscy się zachwycali ale pamiętam że jakoś na mnie nie zrobił wrażenia
Ale masz strachliwych znajomych W moich 'kręgach' to chyba ja sie najbardziej boje horrorów, czasem przez palce oglądam, chociaż nie wiem co mi to daje, bo i tak widze cały ekran, ale jakoś bezpieczniej sie czuje Za to o oglądaniu horrorów w samotności nie ma mowy, musi ktoś koło mnie siedzieć Lęk rzeczywiście straszny nie był, no, może tylko w tym momencie kiedy potworzysko wyskoczyło z nienacka na cały ekran
A jakiego horroru bałaś się najbardziej? Może jeszcze nie oglądałam, to sobie obejrze

Tego z Sylwestrem nie widziałam, pewnie jakiś stary film?

Cytat:
To ja się wproszę na ten sabat Tyle, że ja będe truła tym eliksirem Lewisa Hamiltona :admin

Cytat:
No no, Paula - szalejesz Ale w tak szczytnym celu

Cytat:
Właśnie zawsze mnie zastanawiało to powiedzenie, właściwie gdzie rośnie pieprz?
Pieprz czarny występuje w Indiach Indonezji, Malezji i Brazylii.

To szczerze mówiąc, mogłabym sobie uciec do Brazylii, czy Malezji.

Cytat:
A tak żeby nie było off topa, to czytałam ostatnio duuużo o nowych zmianach w F1, w ogóle BMW nie może się ponoć doczekać na zatwierdzenie ekologicznej F1, są nowe szczegóły nt. nowych silników itp. no i mam jeszcze jednego takie niusa:

Zespoły Formuły 1 zbliżają się do osiągnięcia porozumienia w sprawie przyszłych zmian konstrukcyjnych, które maja ułatwić wyprzedzanie – donosi Autosport. Ma to być efektem rozmów toczonych podczas ostatniego Grand Prix Węgier.

Grupa robocza do spraw wyprzedzania w F1 (Overtaking Working Group, w skrócie OWG) odbyła spotkanie na Hungaroringu, gdzie dokonała oceny i zatwierdziła projekt dyfuzora, który może znaleźć się w samochodach najwcześniej w sezonie 2009. Jego konfiguracja została zatwierdzona po intensywnych testach w tunelu aerodynamicznym na przestrzeni czerwca i lipca.

Kolejną kwestią, nad którą skupi się grupa, będzie wybór rozwiązania tylnego skrzydła. OWG przyznaje, że trudno będzie zapewnić przewagę aerodynamiczną samochodom jadącymi za innymi, ale ma nadzieję, że uda się chociaż zredukować negatywne skutki, jakie odczuwa samochód podążający tuż za innym w zakręcie (utrata siły dociskowej). Jedną z możliwości jest przednie skrzydło, którego kąt nachylenia mógłby być automatycznie zwiększany podczas jazdy za innym samochodem.

Grupa pracuje nad wprowadzeniem zmodyfikowanych przepisów dotyczących aerodynamiki, które będą zakazywały stosowania klap, kominów, skrzydełek i deflektorów począwszy od 2010 roku. Istnieje jednak możliwość przyspieszenia tych zmian, jeśli tempo rozwoju aerodynamiki bolidów utrzyma się na tak wysokim poziomie, jaki jest aktualnie.

OWG przewodniczą dyrektor inżynierów McLarena Paddy Lowe, dyrektor inżynierów Renault Pat Symonds i konsultant Ferrari Rory Byrne. Grupie asystuje aerodynamik F1 Jean-Claude Migeot, który odpowiada za badania w tunelu aerodynamicznym.
Widze, że szykują nam się jeszcze większe emocje Szkoda tylko, że tyle musimy na nie czekać

wymiana książek:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-13, 20:35   #436
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
To ja tu dietuje, a Ty piszesz o ciasteczkach. I to jeszcze Chocapicociasteczkach
Jezu przepraszam, widzisz nie pomyślałam.. To łącząc się z Tobą, dziś już nie zjem żadnego

Cytat:
To dobrze, nie radze jeść grilla, w końcu chyba ciężkostrawny metal.
kas!a umarłam źle się wysłowiłam ajjj musiałaś mnie tak łapać za słówka Teraz Ty się strzeż - jeden błąd i wypomne

Cytat:
Jak chce, to ja mu skutecznie poszerze horyzonty
W to nie wątpie

Cytat:
Easy Gif animator (trail). Ale nie wim czy można w nim robić jakieś błyszczące cosie, ja umiem tylko zmieniać obrazy w animacje
Uha, ahu, chyba cza poszukać w google jakichś programików

Cytat:
On mi ma przypominać, że jestem na diecie Zwykle ustalam, że sie odchudzam, a następnego dnia jem coś niezdrowego i kalorycznego i dopiero po fakcie sobie przypominam, że miałam sie odchudzać I w rezultacie robie różne głupie rzeczy, żeby sie pozbyć tych kalorii
A jakie głupie rzeczy? Ciekawa jestem, może zastosuje, bo ja na diecie jestem systematycznie codziennie więc przyda mi się jakiś sposobik

Cytat:
To jakiś spec chemiczny z tego szefa był Lubię takie pokręcone historie Dzięki za streszczenie
Polecam się na przyszłość

Cytat:
Ale masz strachliwych znajomych W moich 'kręgach' to chyba ja sie najbardziej boje horrorów, czasem przez palce oglądam, chociaż nie wiem co mi to daje, bo i tak widze cały ekran, ale jakoś bezpieczniej sie czuje Za to o oglądaniu horrorów w samotności nie ma mowy, musi ktoś koło mnie siedzieć Lęk rzeczywiście straszny nie był, no, może tylko w tym momencie kiedy potworzysko wyskoczyło z nienacka na cały ekran
Przez palce też mi się zdarza oglądać Raz w kinie na Klątwie oglądałam cały film przez szalik - efekt był taki że później wszyscy gadali o tych włosach itd. a ja niczego nie widziałam takiego! Ale to jeszcze głupia byłam hehe
Cytat:
A jakiego horroru bałaś się najbardziej? Może jeszcze nie oglądałam, to sobie obejrze
Hmm... najbardziej chyba przerażał mnie "Zły skręt" to było wg mnie tak przerażające że masakra, bałam się przez jakiś czas na wieś do babci jechać, bo tam trzeba jechać przez las brr.. A tak to chyba nic mnie tak nie przeraziło bardzo, każdy po trochu A Ty strachulcu? Oglądałaś jakiś taki horrorek? O Piła była jeszcze fajna ale to tak mało straszna, bardziej obleśna tak jak Hostel - połowa filmu o pieprzeniu, druga połowa o zabijaniu Hostelu 2 nie oglądałam, nie wiedziałam czy warto

Cytat:
Tego z Sylwestrem nie widziałam, pewnie jakiś stary film?
Hmm.. http://film.onet.pl/7840,,Wy%B6cig,film.html z 2001roku. Kuknij

Cytat:
To ja się wproszę na ten sabat Tyle, że ja będe truła tym eliksirem Lewisa Hamiltona
Czemu od razu 'truła'

Cytat:
No no, Paula - szalejesz Ale w tak szczytnym celu
Nieprawdaż? Nie no może ubiore je w środe jak pójde na RedBull 3D Race

Cytat:
Pieprz czarny występuje w Indiach Indonezji, Malezji i Brazylii.

To szczerze mówiąc, mogłabym sobie uciec do Brazylii, czy Malezji.
Oooo tak.. Zrozumiałam Kasiu aluzje, że tam byś chciała jechać a nie do jakiejś Indonezji gdzie nawet GP nie mają

Cytat:
Widze, że szykują nam się jeszcze większe emocje Szkoda tylko, że tyle musimy na nie czekać
Noo Mnie przeraża czekanie jeszcze 2tyg. na wyścig, a co dopiero na emocje związane z wyprzedzaniem w 2010r.
Stary 2007-08-13, 20:51   #437
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

http://www.destructoid.com/minesweep...ie-37770.phtml

przypominają mi się czasy kiedy nie miałam jeszcze neta i grałam w tego durnego windowsowskiego Sapera
Stary 2007-08-13, 21:14   #438
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Przed egzaminem profesor wyraznie zapowiedzial, ze egzamin bedzie trwal
dokladnie dwie godziny i ani chwili dluzej. Jesli ktos nie odda swojej
pracy
w ciagu dwóch godzin, to pózniej ona i tak juz nie zostanie przyjeta.
Profesor rozdal pytania, egzamin sie rozpoczal. Po godzinie wbiegl do
sali
zdyszany student, przeprosil za spóznienie i poprosil o kartke z
pytaniami.
- Przeciez i tak juz pan nie zdazy - stwierdzil profesor.
- Zdaze - odpowiedzial student, wzial pytania, usiadl i zaczal pisac.
Po kolejnej godzinie profesor pozbieral prace (oddali wszyscy oprócz
spóznionego studenta) i zabral sie do poprawiania. Spózniony student
natomiast kontynuowal pisanie, a po godzinie podszedl do profesora i
chcial
polozyc swoja prace na stosie pozostalych.
- Nie przyjme panu tej pracy - jest juz za pózno - zaprotestowal
profesor.
- Czy pan wie KIM ja jestem? - ze zloscia zapytal student.
- Niewiele mnie to obchodzi.
- ALE CZY PAN WIE KIM JA JESTEM?
- Nie mam pojecia.
- To dobrze - stwierdzil student, po czym zrzucil wszystkie prace na
podloge, swoja wepchnal w srodek i wyszedl.

Wybaczcie musiałam tu wkleić ten kawał
Stary 2007-08-13, 22:48   #439
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Cieszymy się, cieszymy
Dopiero wróciłaś i znowu nas zostawiasz? Nieładnie
To fajno, ze sie cieszycie ;D Niestety musialam Was opuscic ale w sumie i tak jeszcze wszystkiego nie uporzadkowalam ;/ehh...

Cytat:
A wiesz, że to dobry pomysł
Baa sie wie

Cytat:
Ja też tęskniłam
Nie uciekali napewno
Ah jak milo tyle osob tesknilo... Uciekali i to jak! az sie kurzylo za nimi

Cytat:
A tu patrzymy kiedyś a tu Ani Mru Mru feat. Bożenka!
Hehe wolalabym w Moralnego Niepokoju

Cytat:
Haha, może Jak nie to piwnice też mam obszerną
A szczurki w piwnicy sa? Zebym sie tak samotnie nie czula

Cytat:
dobry pomysl! tylko, zeby czasem eliksir tak na nich nie podzialal, ze zamiast w nas sie zakochac to sie w sobie zakochaja

Cytat:
Ja już mam trwale uszkodzony mózg, więc nie bój się o mnie
Wiesz... to tak jak ja

Cytat:
Jak tak moglas, do sklepu w takich butach! Wstydzilabys sie

Cytat:

No no, to niezle Moze nie wszystko dokonca zrozumialam, bo jestem juz tak spiaca, ale ogolnie to fajnie, ze wprowadzaja zmiany ;] Bedzie ciekawiej
Stary 2007-08-13, 22:54   #440
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
pracy
sali
pytaniami.
chcial
profesor.
- Nie mam pojecia.

Hehe wybaczaamy

Wiece co ja tak czytam i juz sama nie wiem co chyba musze isc do lozka... bo juz mozg mi padl :P o ile w ogole go mam
Stary 2007-08-14, 14:51   #441
kas!a
Zakorzenienie

Wpadłam sobie na chwile sprawdzić co tam u Was Mama pojechała do samatorium to sobie tak z tatą mieszkamy i kompletujemy rzeczy do szkoły Już mam spodnie na wf, plecak i nieplanowaną jeansową kamizelke [ ]. Byłam w nike przy okazji kupowania spodni i plecaka i natknełam się na te cudowne buty ferrari i koszule. Cudne Butów było po kilka fasonów do wyboru czerwone, czarne i między 300-500zł. Już mi sie udało tate naciągnąć a tu - nie ma mojego rozmiaru Od 41 wzwyż.

Cytat:
Jezu przepraszam, widzisz nie pomyślałam.. To łącząc się z Tobą, dziś już nie zjem żadnego
A ja zjadłam dzisiaj loda na drugie śniadanie. Jedną gałke Grycana karmelowego na mieście. Wafelek sobie oszczędziłam, bo już po samej gałce miałam wyżury sumienia

Cytat:

przypominają mi się czasy kiedy nie miałam jeszcze neta i grałam w tego durnego windowsowskiego Sapera
Później zobacze co to za link

Cytat:
kas!a umarłam źle się wysłowiłam ajjj musiałaś mnie tak łapać za słówka Teraz Ty się strzeż - jeden błąd i wypomne

Przepraszam, ale nie mogłam sie powstrzymać

Cytat:
Przez palce też mi się zdarza oglądać Raz w kinie na Klątwie oglądałam cały film przez szalik - efekt był taki że później wszyscy gadali o tych włosach itd. a ja niczego nie widziałam takiego! Ale to jeszcze głupia byłam hehe

Hmm... najbardziej chyba przerażał mnie "Zły skręt" to było wg mnie tak przerażające że masakra, bałam się przez jakiś czas na wieś do babci jechać, bo tam trzeba jechać przez las brr.. A tak to chyba nic mnie tak nie przeraziło bardzo, każdy po trochu A Ty strachulcu? Oglądałaś jakiś taki horrorek? O Piła była jeszcze fajna ale to tak mało straszna, bardziej obleśna tak jak Hostel - połowa filmu o pieprzeniu, druga połowa o zabijaniu Hostelu 2 nie oglądałam, nie wiedziałam czy warto
Klątwa Oglądałam to z przyjaciółką u mnie na video. Tak sie bałyśmy, że ze strachu siedziałyśmy pod kołdrą przez cały film, w efekcie to niewiele z niego pamiętam
A ja nie wiem, czego bałam się najbardziej. Lśnienie było bardzo dobre, chociaż nie dokończyłam tego, bo przyjaciółka musiała iść do domu, a sama oczywiście horrorów nie oglądam. Za to czytałam książke na Kinga na której podstawie powstał ten film i bardzo mi sie podobała Kiedyś musze dokończyć oglądać film
Piły b. mi sie podobały. Mało straszne, ale podobało mi się to napięcie i zawsze zaskakujące zakończenie
Hostel nie oglądałam Znajomi stwierdzili że beznadzieja, bardziej komedia niż horror.

Cytat:
Obejrze

Cytat:
Nieprawdaż? Nie no może ubiore je w środe jak pójde na RedBull 3D Race
O ty szczęściaro Weź aparat i chociaż sie z nami podziel wrażeniami na zdjęciach

Cytat:
pracy
sali
pytaniami.
chcial
profesor.
- Nie mam pojecia.

Znam to. Przeczytałam tacie, to sie pośmiał

Cytat:
Hehe wolalabym w Moralnego Niepokoju
ich też uwielbiam Szczególnie ten skecz z księdzem.
A pozatym to bardzo lubie Grzegorza Halame i jego opowieści o drobiu.

Cytat:
dobry pomysl! tylko, zeby czasem eliksir tak na nich nie podzialal, ze zamiast w nas sie zakochac to sie w sobie zakochaja
E tam, niemożliwe

wymiana książek:

Stary 2007-08-14, 15:56   #442
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
AAAA, TŁUMY KIBICÓW LUNY I WIEŚKA SZALEJĄ NA TRYBUNACH! Gratuluję, i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

dziękuje kochana

nom jestem jestem

Cytat:

Jaa Cie, ale historia.

Jezusie ale historia

a w GP sie będzie duzo działo widze

Cytat:

też grałam

Cytat:
pracy
sali
pytaniami.
chcial
profesor.
- Nie mam pojecia.

Stary 2007-08-14, 16:05   #443
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

wróciłam tzn. nie miałam skąd ale czasu tez jakby brak więc dopiero teraz wpadam, cieszycie sie ?
Niedziele i poniedziałek spędziłam praktycznie z Wieśkiem i wczoraj wieczorem pojechał do pracy na miesiąc daleko nie wiem jak wytrzymam ale nic jakoś będe musiała

jeśli chodzi o fim sok z żuka to jest to mój ulubiony film w niedziele byłam z Wieśkiem więc nie oglądałam ale nagrałam sobie i dopiero dziś oglądnełam oba tańce są boskie
co do flmów motoryzacyjnych to oglądałam tylko szybkich i wściekłych, horrorów sie boje oglądać

mówiłyście tu o diecie od dwudziestu ileś dni nie jem słodyczy chociaż Wiesiek jeszcze o tym nie wie bo zabronił mi być na diecie

a reklame z małym głodem lubie bo przystojny facet tam gra no i mecz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-14, 16:33   #444
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Wpadłam sobie na chwile sprawdzić co tam u Was Mama pojechała do samatorium to sobie tak z tatą mieszkamy i kompletujemy rzeczy do szkoły Już mam spodnie na wf, plecak i nieplanowaną jeansową kamizelke [ ]. Byłam w nike przy okazji kupowania spodni i plecaka i natknełam się na te cudowne buty ferrari i koszule. Cudne Butów było po kilka fasonów do wyboru czerwone, czarne i między 300-500zł. Już mi sie udało tate naciągnąć a tu - nie ma mojego rozmiaru Od 41 wzwyż.
No no jak sie do szkoly przygotowujesz pewnie sie za nia baardzo stesknilas i nie mozesz sie doczekac nauki hehe bo ja na sama mysl o tym, ze teraz kl maturalna i tyyyle nauki to az skacze z radosci
Szkoda, ze nie bylo Twojego rozmiaru... Mi sie wydawalo, ze przewaznie jesli chodzi o damskie buty to sa wlasnie rozmiary ponizej 40stki, bo ja mam 40, a czasem nawet 41 i cieezko jest cos znalesc ;/ A koszulek na Ciebie tez nie bylo?

Cytat:
ich też uwielbiam Szczególnie ten skecz z księdzem.
A pozatym to bardzo lubie Grzegorza Halame i jego opowieści o drobiu.
Hm z ksiedzem... a to nie bylo czasem w Neonowce? czy jakos tak:P Bo sobie nie przypominam. A Halame tez lubie fajny ma sweterek taki seexy

Cytat:
Napisane przez $Luna$
wróciłam tzn. nie miałam skąd ale czasu tez jakby brak więc dopiero teraz wpadam, cieszycie sie ?
Niedziele i poniedziałek spędziłam praktycznie z Wieśkiem i wczoraj wieczorem pojechał do pracy na miesiąc daleko nie wiem jak wytrzymam ale nic jakoś będe musiała

jeśli chodzi o fim sok z żuka to jest to mój ulubiony film w niedziele byłam z Wieśkiem więc nie oglądałam ale nagrałam sobie i dopiero dziś oglądnełam oba tańce są boskie
co do flmów motoryzacyjnych to oglądałam tylko szybkich i wściekłych, horrorów sie boje oglądać

mówiłyście tu o diecie od dwudziestu ileś dni nie jem słodyczy chociaż Wiesiek jeszcze o tym nie wie bo zabronił mi być na diecie

Pewnie, ze sie cieszymy Nie dziwie sie, ze rzadko tu jestes skoro z Wieskiem sie spotykalas A miesiac szybko zleci, zobaczysz! Wkonu sa telefony i internet, wiec nie jest tak zle

Sok z zuka ogladalam z kilka razy fajne to jest ;]
a motoryzacyjne filmy hmm... pewne jakies ogladalam, ale teraz nie jestem w stanie sobie zadnego tytulu przypomniec :P bo ja to szybko zapominam co ogladalam ;D

Co Wy wszystkie z ta dieta macie?? Pewnie szczuple jestescie i jeszcze odchudzac sie chcecie ;> Ja bym pare kilko moze i chciala zrzucic, ale to jest raczej niemozliwe, bo ja bez slodyczy i innych pysznosci nie jestem w stanie wytrzymac paru godz a co dopiero miesiecy hehe...

A tego faceta z reklamy Danio to nie kojarze... kurcze ale ja juz mam slaba pamiec :P co to bedzie na stare lata o jej... a ja wlasnie niedawno jadlam duuzego Dania mmm
Stary 2007-08-14, 16:40   #445
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

Pewnie, ze sie cieszymy Nie dziwie sie, ze rzadko tu jestes skoro z Wieskiem sie spotykalas A miesiac szybko zleci, zobaczysz! Wkonu sa telefony i internet, wiec nie jest tak zle

Sok z zuka ogladalam z kilka razy fajne to jest ;]
a motoryzacyjne filmy hmm... pewne jakies ogladalam, ale teraz nie jestem w stanie sobie zadnego tytulu przypomniec :P bo ja to szybko zapominam co ogladalam ;D

Co Wy wszystkie z ta dieta macie?? Pewnie szczuple jestescie i jeszcze odchudzac sie chcecie ;> Ja bym pare kilko moze i chciala zrzucic, ale to jest raczej niemozliwe, bo ja bez slodyczy i innych pysznosci nie jestem w stanie wytrzymac paru godz a co dopiero miesiecy hehe...

A tego faceta z reklamy Danio to nie kojarze... kurcze ale ja juz mam slaba pamiec :P co to bedzie na stare lata o jej... a ja wlasnie niedawno jadlam duuzego Dania mmm

to sie ciesze że sie cieszysz
teraz już będe wpadać ale przedtem chciałam spędzić z nim jak najwięcej czasu

nom musze czekać, a w następną niedziele będzie GP, dobrze licze ? i już będzie tylko 3 tygodnie do czekania

to tak jak ja, tez zapominam

ja do najchudszych nie należe ale chciałam coś w sobie zmienić

to popatrz jak będzie w tv ten facio
Stary 2007-08-14, 17:13   #446
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
to sie ciesze że sie cieszysz
teraz już będe wpadać ale przedtem chciałam spędzić z nim jak najwięcej czasu

nom musze czekać, a w następną niedziele będzie GP, dobrze licze ? i już będzie tylko 3 tygodnie do czekania

to tak jak ja, tez zapominam

ja do najchudszych nie należe ale chciałam coś w sobie zmienić

to popatrz jak będzie w tv ten facio
Rozumiem, tez jakbym kogos miala to bym chciala spedzac z nim jak najwiecej czasu

Noo juz w nast niedziele A ja nie wiem czy bede w domciu Bo w nast poniedzialek najprawdopodobnije wyjezdzam znow na wies, bo obiecalam kuzynce... I nie wiem ile tam zostane ;/ A nie wiem czy oni lubia ogladac F1. Jesli nie to wracam w sobote

Ale my sklerotyczki jestesmy hehe

E taaam, pewnie tylko tak piszesz, ze nie jestes szczupla znam takie dziewczyny co ciagle powtarzaja, ze chca sie odchudzac, a waza mniej ode mnie :P A ja tak pomyslalam, ze moze na fitness sie zapisze i troszke tluszczyku zrzuce... Niedawno w gazecie czytalam o popularnym ost tancu erotycznym na roze ponoc duzo kobiet na to chodzi i duzo schudnac mozna niby ale to jakos dziwnie musi wygladac, hehe...

Ok przypatrze sie mu jak bede ogladac reklame ;]
Stary 2007-08-14, 17:14   #447
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:

Miesiąc to wcale nie tak dużo, wytrzymasz. No i w końcu będziesz miała z nim jakiś kontakt przez ten czas

Dużo pozytywnych opinie słyszałam o tym filmie, a w tą niedziele pierwszy raz go oglądałam Był fajny, ale nie najlepszy

Przystojny facet? Według mnie to taki dziwny, kluchowaty troche

Cytat:
No no jak sie do szkoly przygotowujesz pewnie sie za nia baardzo stesknilas i nie mozesz sie doczekac nauki hehe bo ja na sama mysl o tym, ze teraz kl maturalna i tyyyle nauki to az skacze z radosci
Szkoda, ze nie bylo Twojego rozmiaru... Mi sie wydawalo, ze przewaznie jesli chodzi o damskie buty to sa wlasnie rozmiary ponizej 40stki, bo ja mam 40, a czasem nawet 41 i cieezko jest cos znalesc ;/ A koszulek na Ciebie tez nie bylo?

Hm z ksiedzem... a to nie bylo czasem w Neonowce? czy jakos tak:P Bo sobie nie przypominam. A Halame tez lubie fajny ma sweterek taki seexy

Ha! No jasne że nie moge sie doczekać, odliczam dni, godziny i minuty A tak serrio, to wcale mi sie do szkoły nie śpieszy, szczególnie że z klasy nikogo nie znam, prócz dwóch kolegów Ale to były męskie buty, koszule też. Pytałam, czy z innych fasonów Ferrari'owych butów byłby mój rozmiar, ale niestety nie było. Facio powiedział, że ogólnie są wyprodukowane, ale u nich w na magazynie nie ma.

Ksiądz był Moralnego Niepokoju http://pl.youtube.com/watch?v=FvvOSKfKsnQ
A Halama to cały jest seksi. Jego golfik, kamizelka i skórzane gaciory.

A zdziwiłabyś się, do szczupłości mi daleko

Cytat:
Niestety, źle liczysz
Do GP jeszcze 2 tygodnie

wymiana książek:

Stary 2007-08-14, 17:25   #448
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Ha! No jasne że nie moge sie doczekać, odliczam dni, godziny i minuty A tak serrio, to wcale mi sie do szkoły nie śpieszy, szczególnie że z klasy nikogo nie znam, prócz dwóch kolegów Ale to były męskie buty, koszule też. Pytałam, czy z innych fasonów Ferrari'owych butów byłby mój rozmiar, ale niestety nie było. Facio powiedział, że ogólnie są wyprodukowane, ale u nich w na magazynie nie ma.
hehe to tak jak ja aa.. bo Ty do 1kl LO teraz idziesz tak?? Ja tez malo osob znalam, ale pozniej udalo mi sie poznac jeszcze troche ludzi i ogolnie nie narzekam na swoja kl Pewnie Ty tez poznasz duzo ciekawych osob
Ahaa meskie... Łe ;/ Pewnie za granica by sie dostalo te buty... szczegolnie we Wloszech, bo wkoncu to ferrari :P

Cytat:
Ksiądz był Moralnego Niepokoju http://pl.youtube.com/watch?v=FvvOSKfKsnQ
A Halama to cały jest seksi. Jego golfik, kamizelka i skórzane gaciory.
Rzeczywiscie byl Smieszne to jest Zreszta jak ich wszystkie skecze szkoda, ze ost w tv ich nie puszczaja
Oj tylko nie podrywaj mi Halamy, on jest caaalusienki moj!

Cytat:
A ja i tak nie wierze Ale nawet jesli az taka sczupla nie jestes to co? Lepiej jest miec troche wiecej cialka, tak zawsze mowil moj kolega

Cytat:
Niestety, źle liczysz
Do GP jeszcze 2 tygodnie
A no racja... rzeczywiscie 2 Ale jakos wytrzymamy damy rade
Stary 2007-08-14, 18:44   #449
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Rozumiem, tez jakbym kogos miala to bym chciala spedzac z nim jak najwiecej czasu

Noo juz w nast niedziele A ja nie wiem czy bede w domciu Bo w nast poniedzialek najprawdopodobnije wyjezdzam znow na wies, bo obiecalam kuzynce... I nie wiem ile tam zostane ;/ A nie wiem czy oni lubia ogladac F1. Jesli nie to wracam w sobote

Ale my sklerotyczki jestesmy hehe

E taaam, pewnie tylko tak piszesz, ze nie jestes szczupla znam takie dziewczyny co ciagle powtarzaja, ze chca sie odchudzac, a waza mniej ode mnie :P A ja tak pomyslalam, ze moze na fitness sie zapisze i troszke tluszczyku zrzuce... Niedawno w gazecie czytalam o popularnym ost tancu erotycznym na roze ponoc duzo kobiet na to chodzi i duzo schudnac mozna niby ale to jakos dziwnie musi wygladac, hehe...

Ok przypatrze sie mu jak bede ogladac reklame ;]
a Ty tak samotna jesteś ?
no wcale nie jestem jakaś szczupła a to z tańcem rzeczywiście może być dobre

Cytat:
Miesiąc to wcale nie tak dużo, wytrzymasz. No i w końcu będziesz miała z nim jakiś kontakt przez ten czas

Dużo pozytywnych opinie słyszałam o tym filmie, a w tą niedziele pierwszy raz go oglądałam Był fajny, ale nie najlepszy

Przystojny facet? Według mnie to taki dziwny, kluchowaty troche

Niestety, źle liczysz
Do GP jeszcze 2 tygodnie

nom z jednej strony tak ale kontakt będzie utrudniony bo on pojechał tam pracować ale ciii już nie narzekam
mi sie spodobał z tych wszystkich filmów o tej tematyce
troche kluchowaty ale mi sie podoba
me too
łeeeee, dlaczego tak

Cytat:
hehe to tak jak ja aa.. bo Ty do 1kl LO teraz idziesz tak?? Ja tez malo osob znalam, ale pozniej udalo mi sie poznac jeszcze troche ludzi i ogolnie nie narzekam na swoja kl Pewnie Ty tez poznasz duzo ciekawych osob
Ahaa meskie... Łe ;/ Pewnie za granica by sie dostalo te buty... szczegolnie we Wloszech, bo wkoncu to ferrari :P

A no racja... rzeczywiscie 2 Ale jakos wytrzymamy damy rade

wy do szkoły a ja na studia, tam dopiero zacznie sie jazda a niedawno szłam do LO

pewnie że damy

PS. zapraszam na mundialowy w celu zapoznania sie ze szczegółami z mojego życia
Stary 2007-08-14, 18:46   #450
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:

Rzeczywiscie byl Smieszne to jest Zreszta jak ich wszystkie skecze szkoda, ze ost w tv ich nie puszczaja
Oj tylko nie podrywaj mi Halamy, on jest caaalusienki moj!
Tak, do 1 klasy LO profil ekonomiczno-menadżerski. Jak już zostaniesz gwiazdą kabaretu to ja będę twoim menadżerem
Męskie, ale według mnie wyglądały jak unisex, zresztą ferrari [ ] nosiłabym bez względu na to dla jakiej są płci

Dobra, nie będe go podrywać, to będzie miłość platoniczna, na odległość

Właśnie siedzę i wybielam sobie ząbki

wymiana książek:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości