|
|
#391 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
A tak serio to może namówie jakoś tatuśka żeby ze mną pojechał ![]() kiepa? ![]() nie słyszałam jeszcze takiego słowa chyba też intensywnie zacznę oglądać piłke :P a jak narazie to oglądam codziennie na Eurosporcie Snookera w godzinach obiadowych ![]() nmzc ![]() Haha zdarza mi się jak nie ma nic innego w tv a babcia moja jest fanką Prawa Pożądania więc siłą rzeczy oglądam ![]() Masz taki lekki sen? ![]() Zobaczymy ![]() Cytat:
i RPA ale w sumie do Gdańska mam pociąg bezpośrednio z Dworca, a do Budapesztu? hmm nie wiem ![]() No nie, nie wypominajcie mi już tego Cytat:
Prowadziłam dziś śledztwo Cytat:
Wezmę autograf i wycałuję go od was ![]() A tak nawiasem to przypomniało mi się jak w sobote widziałam się z moją małą kuzyneczką no i idziemy koło parkingu a ona rozpoznaje tylko dwie marki samochodowe: Audi i BMW. Na Audi mówi "adti" a na BMW mówi (uwaga): "memew"
|
|
|
#392 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakbys namowila to by bylo super Ja niestety takowej mozliwosci nie mam... :P Rodzice by mnie puscili, ale sama jechac pfii...[/quote]tez nie slyszalam tego slowa Ale przynajmniej mam teraz bardziej urozmaicone slownictwo Cytat:
a to, ze Rosja chce miec GP to mnie tym zaskoczylas RPA tez dziwnie jakby jeszcze pisalo, ze Polska to juz w ogole Cytat:
poza tym... Gdansk jest lepsiejszy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Autograf - tak, calowanie - nie! co za duzo... to niezdrowo Cytat:
memew to w zyyciu by mi sie nie skojarzylo z BMW ale moze starsza kuzynka nauczy ja ladnie mowic
|
||||||
|
|
|
#393 |
|
Zadomowienie
|
A ten news to odrazu widac, ze to kolejna plotka :
"Włoski dziennik sportowy "Tuttosport" poinformował we wtorek, że szefowie zespołu Formuły 1 Ferrari są zainteresowani sprowadzeniem do teamu w przyszłym sezonie kierowcy McLarena Lewisa Hamiltona, aktualnego lidera klasyfikacji generalnej mistrzostw świata. Młody Anglik miałby zarabiać w teamie prowadzonym przez Jeana Todta 35 milionów dolarów rocznie. Zespół Ferrari nie skomentował we wtorek rewelacji włoskiej gazety. 22-letni Hamilton, który w tym roku zadebiutował w mistrzostwach świata Formuły 1, wygrał w tym sezonie trzy wyścigi. Juz ja to widze, jak Ron Denis swojego pupilka oddaje do innego teamu... :P Ale w gazetach lubia pisac rozne takie bzdury
|
|
|
|
#394 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i Ty też próbuj ![]() kiepa od kiepsko a co to Snooker ![]() ja też oglądam ![]() nie mam wcale snu ![]() heh to musisz bardziej pilnować budzika ![]() fajnie taka mała a już sie zna ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#395 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
To najwyżej się tam spotkasz ze mną i będziemy jak takie dwa wolne, zagubione elektrony
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie zawsze mnie zastanawiało, czy jak się mieszka gdzieś nad morzem np. w Gdańsku to czy codziennie się jest na plaży? Czy mieszkańcy Gdańska są opaleni? Jak często na plaże chodzisz?![]() ![]() Cytat:
A potem założe swoją firmę ochroniarską Plotkara-Sekjuriti i może mnie Kimi zatrudni żebym go broniła przed napalonymi fankami ![]() ![]() ![]() No dobrze.. Ale jak całowanie wyjdzie z jego inicjatywy to proszę na mnie nie najeżdżać bo będzie KIEPA ![]() Cytat:
|
|
|
#396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do Ferrari to wczoraj byłam w Pumie luknąć czy moje wymarzone buciki coś staniały ( a z boku miała flagę Finlandii, i na środku znaczek Scuderia Ferrari jeju była śliczna - 99zł ![]() A potem grzebałam tak w tej Pumie i jeszcze znalazłam KOSZULKĘ taką jak mają piłkarze, z takiego materiału, z krótkim rękawkiem, na jednym rękawku flaga Finlandii, na drugim znaczek Ferrari, cała czerwona z białymi wstawkami a z tyłu prześliczny napis RAIKKONEN (ale na cene nawet już nie spojrzałam...)
|
|
|
#397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Snooker to rodzaj gry w bilard O to muszę tam wpaść na mundialowy No co mam pod poduszką budzik trzymać?
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam dobrze bo z Kielcowa jestem i do Warszawki dojechac zaden problem
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie cos dokladniej na temat tego spotkania w Warszawie BMW Pit Line Park. Jakis harmonogram czy cos takiego, bo jedziemy tam z TŻ
. Chcialabym sie dokladniej dowiedziec co organizatorzy przygotowali. Przejrzalam sobie oficjalna strone PIP ale tam niczego konkretnego sie nie dowiedzialam.
|
|
#400 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wiesz ja na plazy koczuje dniami i nocami Ale postaram sie nadrobic zaleglosci ![]() Cytat:
Albo Robercika ![]() Cytat:
chlopak ma silna wole ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z autografem Kimusia ahh a cena juz nie jest taka fajna... Kurcze ale to wszystko jest drogie :/ Pocieszam sie tym, ze czerwony zabardzo mi nie pasuje
|
||||||||
|
|
|
#401 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To fajnie Ja niestety mam problem, bo jestem z Gdanska... ;/Cytat:
Tobie tez zazdroszcze, ze tam jedziesz... Kurcze czemu ja w wawie nie mieszkam? tylko w tym glupim Gdansku ;P
|
||
|
|
|
#402 |
|
Zadomowienie
|
Luna wlasnie przeczytalam Twoja dluugga wiadomosc na watku mundialowym
teraz juz wiem co Ty po nocach robisz ogolnie to ciekawe zycie prowadzisz ![]() no i zycze powodzenia z Wieskiem! zeby udalo Ci sie z nim byc
|
|
|
|
#403 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od czasu do czasu zarzuce jakimś słówkiem też sobie nie wyobrażam ![]() ![]() a ja będe twoją asystentką, moge moge ? Cytat:
aaaaa, szkoda że takie drogie ![]() Cytat:
![]() aaa, fkatycznie to bilard hah to udawaj udawaj wpadaj, zapraszam można Cytat:
widze że kiepa sie przyjęła ![]() Cytat:
a nie dziękuje żeby nie zapeszyć
|
|
|
#404 | |
|
Zadomowienie
|
Okeej to Ty mysl intensywnie
No baa, wiadomo, ze sie przyjela wkoncu Ty je wymyslilas ![]() Cytat:
![]() Nawet sie dzis nie rozpisze, bo brat kompa przenosi do innego pokoju i musze isc... buuu...to Dobranoc! |
|
|
|
|
#405 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No dobra masz tego Roberta chroń, Kimim ja się zajme Cytat:
![]() W ogóle to jestem ogromnie ucieszona bo udały mi się w końcu zakupy - pierwszy raz od roku chyba kupiłam to co konkretnie chciałam. A nawet pochwalę Wam się Kupiłam sobie moje wymarzone buciki w Pumie na które zbierałam od 5 miesięcy w końcu udało mi się znaleźć sklep w którym przecenili I kupiłam sobie też czerwone skarpetki
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mooożesz no, ale Bożenka też chce, ja się na was nie wypłace No szkoda ![]() Myśl! ![]() Przyjęła się oj przyjęła ![]() Trzeba sobie życie urozmaicać: "Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka, raz chłopaczek" (albo jak dziś mi kumpela powiedziała "żeby życie miało smaczek, raz kochanek, raz chłopaczek" ![]() )
|
|
|
#407 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co to ma byc?? trombocyty tylko kojarze, a reszta to dla mnie nowosc ![]() ![]() Cytat:
a jutro chyba ma padac ;/ mal echlup w dziob hehe oj nieladnie nieladnie Cytat:
![]() Ale Ty laskawa, dalas mi Robercika dziekuuuje Cytat:
ten czerwony kolor sukienki to z sentymentu do Ferrari? A buty maja jakis znaczek Ferrari czy jak? Zobacze w gda w sklepahc, moze tez takie znajde a drogie byly?? No bedzie kiepa ale nie martw sie, szybko zleci i bedzie pazdziernik ![]() Udalo mi sie jeszcze dzis wejsc do kompa, bo brat zdazyl wszystko podlaczyl i laskawie mnie puscil :P Ale teraz juz na praaawde znikam ;P Jeszcze raz dobranoc moze przysni mi sie dzis jeden z moich chlopcow(Robercik,Kimus,L ewisek lub Adrianek)
|
||||
|
|
|
#408 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsze że wpadłaś Cytat:
ciesze sie że sie zakupki udały za nie ![]() oj tak, u mnie też kiepa do października Cytat:
moja kumpela też mówi " żeby życie miało smaczek " i jeszcze - każdy Polak po jedzeniu nie zapomni o paleniu Cytat:
ajjj, z Wieśkiem sie coraz lepiej układa ![]() aaa mam jedno hasełko może już znacie " trzymaj sie kupy, kupy nikt nie rusza "
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2007-08-09 o 09:09 Powód: hasełko :D |
||||
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem wściekła
Napisałam długaśnego posta, już miałam wysyłać i wyłączył mi się komputer. Nawet nie chce mi sie zaczynać od nowa, bo siedziałam nad poprzednim z pół godziny bo musiałam wszystkie posty pokomentować A tu taki klops.Jednym słowem. Ja mogę chronić Lewisa, ze mną nie zginie, a i tak całą reszte pozajmowałyście Paula - jedź, obcałuj tam wszystkim od nas - najbardziej Roberta, ode mnie podwójnie. Zakupy takie porobiłaś, że Jakby nie fakt, iż spłukana jestem doszczętnie to już bym pobiegła do najbliższej pumy. A nie wiecie, gdzie moge dostać koszulki 'Hamiltonowe'? Bo Raikkonenowe mnie nie zadowalają Luna - Widze, że Wiesio z av'a zniknął, jak mogłaś - wymienić go na lepszy model A o końcu sezonu nawet nie piszcie, bo w rozpacz wpadnę ![]() Ide, zła i zrospaczona z powodu znikniętego posta.
|
#410 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to chyba jakis znak skoro ciagle Ci sie sni ![]() To dobrze, ze sie uklada Oby tak dalej! zaraz zobacze co tam napisalas ;]![]() ![]() Cytat:
glupi komputer ;/A co do Lewisa to ja osobiscie sie zgadzam, zebys go chronila, bo mi narazie nie jest potrzebny do szczescia ![]() Hm koszulke Hamiltonowa... nie wiem czy o takie cos Ci chodzi, ale znalazlam z nadrukiem Mclarena i kosztowala... 245zl przesadzaja z ta cena ;/ Tez tak uwazam, ze GP co tydzien moglyby byc, ale by bylo faaajnie... ;DD ahhh
|
||
|
|
|
#411 | |||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasem zastanawiam się co ja robię na biol-chemie Ale dzisiaj pisze do mnie kumpel na gadu "Gdzie odbywa się oddychanie wewnątrzkomórkowe?" a ja bez namysłu ślicznie odpowiadam "w mitochondrium" po chwili pytam się go po co mu to było, czy chciał mnie sprawdzić czy co, a on, że nie, że grał tylko w milionerów Cytat:
Popadliśmy już w rutyne chyba w naszej "paczce" No dziś jest już gorzej, nie ma słonka, ale ciepełko nawet, tochę pochmurno, ale padać może nie będzie:PNa kolana! ![]() Cytat:
Ale po prostu była nwet tania, a na inną mnie nie było już stać po kupnie butów Butki mają znaczek Ferrarki ten żółty z koniem, a może ja im zdjęcie zrobie ![]() Opłacało się odkładać Cytat:
Jeszcze by było jakieś spięcie![]() Cytat:
Cytat:
) No właśnie ![]() Cytat:
Chociaż nie stosuję gdyż nie palę Ale przypomniało mi się jeszcze jedno, tylko to już zawsze z drugą osobą mówimy:- A może byśmy się coś napili..? - Owszem, owszem w każdej chwili ![]() Cytat:
Nie przeraża Cię to imię?Musze wejść na mundialowy Cytat:
baaardzo życiowe ![]() Cytat:
Ale żeby się to nie powtórzyło!![]() Cytat:
Ja Kimasa, Bożenka Robercika, a Luna lata za tym swoim Wieśkiem Jeśli mi się uda namówić tatka to obcałuje Jeszcze mam w sumie około tygodnia żeby porobić słodkie oczka ![]() Hmm z tego co wiem to Puma ma tylko Ferrari i BMW, więc obawiam się że McLarena kupisz tylko w .. McLarenie.. Tzn. przed wyścigami każdy team się wystawia w miejscu gdzie ma być wyścig i można kupić wszyyystkie gadżety z każdego teamu Ale być może gdzieś można kupić Maki, nie wiem w sumie.. Poszukaj w necie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A idź Ale przyjdz
|
|
|
#412 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no nie?![]() Hehe a temu kumplowi to sie nudzi chyba trosze ![]() ![]() Cytat:
przynajmniej kulturalna jestes hyhy ![]() ![]() Cytat:
i nawet nie takie drogie jak na pume tylko watpie, ze w glupim gdansku takie znajde... ;p A za to ja odkladam na GP ale narazie skromniutenko jest z pieniedzmi... na cwierc biletu nawet nie starczy Cytat:
Oj a mi znow jakies glupoty ;[[ budze sie rano i zastanawiam sie o co znow chodzilo w tym glupim snie, ale do tej pory nie wiem :P
|
||||
|
|
|
#413 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a już miałam nadzieję ![]() No, ale ja czasem też w milionerów pykam z nudów ![]() A i owszem ![]() Jak kiedyś zawitasz w Krakufku to tyż nie odmówisz, zapraszam ![]() hmm... nie mam już pomysłów Robercik należy do Ciebie ![]() Cytat:
No z bucików jestem zadwolona Mój pierwszy chyba tak drogi zakup w życiu (pomijając rower Może jest taki u Ciebie?![]() Cytat:
Ale podobno wcale nie jestem samolubna ani nic z tych rzeczy Tzn. tak mówią ![]() Cytat:
Najdziwniejszy sen miałam tydzień temu jakoś, gonił mnie jakiś facet z siekiera, a potem nagle ktoś zaczął mnie całować, nagle stoje na planszy do szachów a potem znów ten facet z siekierą
|
|
|
#414 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nawet w gimn takiej sredniej nie mialam ale za to mialam kumpele, ktora w 3kl miala srednia 6.0 w LO pewnie duzo gorszej nie ma :P lepiej nie mowie jaka ja mam... Cytat:
dziekuje za zaproszenie kiedys sie wybiore, bo slyszalam, ze ladnie tam jest Ahhh ale jestem happy tylko ciekawe jak...? ![]() Cytat:
jak mi sie uda to Tobie tez ;] Hm chyba u mnie takiego sklepu ni ma... Ale polaze po gda i znajde te buty! chociaz sie na nie popatrze Cytat:
bo to takie mity tylko, ze jak sie jest jedynaczka badz jedynakiem to odrazu sie jest jakims "innym" :PCytat:
|
|||||
|
|
|
#415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z hasełek znam takie: "Wódki i pacierza nie odmawiam" to tak akurat do procentowego tematu ![]() No to nam się Luna zakochała ![]() Jakby to było możliwe, to pewnie bym sama im ten tor podgrzewała, byleby tylko GP sie odbyło ![]() Cytat:
Jeszcze jakiś czas temu to w Gliwicach połowy znanych sklepów nie było, musiałam jeździć do Zabrza albo Bytomia żeby cokolwiek kupić, a teraz centra handlowe sie pootwierały i wszystkie sklepy są na miejscu To go zaszantażuj, że wyjawisz jego mroczne tajemnice jak Cie nie nauczy robić na komputerze tego co chcesz Ja niedawno miałam obrzydliwie straszny sen. Z kibla wyszedł wielki długi i brzydki wąż i zjadł mojemu psu nogę zanim sie zdążyliśmy z rodzina wyewakuować z domu. Węże niby nie gryzą, a ten skubaniec go ugryzł. Obudziłam sie w środku nocu i bałam sie zasnąć, bo co zamykałam oczy to widziałam tego węża i pieska bez nogi. Cytat:
![]() njus o Ferdku: http://www.formula1.pl/?d=news&id=2419
I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez kas!a Czas edycji: 2007-08-09 o 20:24 |
|||
|
|
|
#416 | ||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja znowóż miałam kumpele co miała 5.94 ale 6.0?! To jest po prostu ... Brak mi słów Cytat:
Przenocować to może bym Cie nie miała gdzie, ewentualnie na karimacie w kuchni, ale obok mojego bloku aż dwa hotele wybudowali ![]() Cytat:
One zawsze wiedzą gdzie lecieć Cytat:
Cytat:
![]() A może ja jestem "inna" na swój sposób?![]() Cytat:
Cytat:
Ale masz tatuśka Ale mój też taki jest, najczęściej działa na niego taka mina --> i tekst "to nie, i tak sobie uzbieram, nie będę nic jeść i sobie uzbieram"![]() A propos kupowania to mama mi dzisiaj zafundowała śliczną biało-błękitną piżamkę w troskliwe misie ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj tak... przejrzałam mundialowy i działo się, oj działo.. Cytat:
![]() Cytat:
)Cytat:
Razem z fotkami z GP Węgier, których kurcze nie chce mi się zmniejszać ![]() Cytat:
|
|
|
#417 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha, no i kurcze żegnam się z Wami na dwa dni
I w sobote wrócę późnym wieczorkiem.. Jak uda mi się dopchać do wujkowego kompa, to kukne czy coś naskrobałyście ciekawego Tzn. jeszcze sobie stąd nie ide, ale pewnie za jakieś pół godzinki cza się będzie zwinąć wyspać siem...
|
|
#418 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesio z ava zniknął ale nie z serca ![]() Cytat:
![]() dzieki ale też fajne ![]() Cytat:
nieźle hm raczej znam tylko zaszalejemy a my właśnie z koleżanką palimy i tak mówimy ale ja teraz rzucam ![]() aaa wczoraj jej powiedziałam Twoje hasełko to sie tak śmiała ![]() szczerze ? nie a pozatym on jest tak magiczny, że wszystko zniose ![]() prawda że życiowe a bo ja taka zakochana to dałam ![]() jestes hyhy Cytat:
![]() ![]() Cytat:
też nie umiem odkładać ![]() dobre dobre hah nom ![]() Cytat:
i widzisz masz piżamke i nie ma kiepy ![]() zawsze sie coś dzieje Cytat:
trzymaj sie i wypocznij a my tu będziemy czekać na Ciebie
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko tak nieskromnie powiem że od wczoraj jestem z Wieśkiem
|
|
#420 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też A potem sie chowam w nocy pod kołdrą bo sie obawiam, że jakiś upiór nademną stoi i czycha na moje życie Cytat:
![]() a ja mówie "Ale ładne" + i jest już jakaś szansa na zakup Troskliwe misie - lubię i zazdroszczę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może spotkasz u Babci w wiosce Kimiego albo Roberta, w końcu oni też mają wakacje ![]() Cytat:
Gratulacje
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.

i RPA
Prowadziłam dziś śledztwo

a z boku miała flagę Finlandii, i na środku znaczek Scuderia Ferrari jeju była śliczna - 99zł 

A tu taki klops.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i zazdroszczę