|
|
#3631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5
tez jestem ciekawa czy ten czosnek podziała
chociaż chyba nie zrobię tego nigdy mojemu psu ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- ja o tych pampersach Premium czytałam tez ze jak maluch zrobi kupkę to ta siateczka sie przykleja pupy i pielucha sie rozwarstwia No ale były tez pozytywne opinie. Ja mam zapas pieluch gdzies na miesiąc i więcej nie kupuje bo dużo osób pisze o tych uczuleniach
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Częstujcie się
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
Mamuśki wszystkie egzaminy zaliczyłam Wszystkim które były na wizytach baaaardzo gratuluję świetnych wiadomości ![]() dla dziewczyn za glukozę!!Co do ZUSU nie mogę podejść do nich osobiście bo najpierw zwolnienie musi mi podbić szefowa a ona nie jest na miejscu, więc wysyłam do niej a dopiero ona do tych matołów Mam nadzieję że nie obniżą mi zasiłku ![]() Chorowitkom dużo zdrowia! Agnes cieszę się że jestes już w domu, uważaj na siebie Mam nadzieję że z tż się poukłada ![]() Ruśka napawasz mnie pozytywnymi myślami o mieszkaniu z rodzicami Co do upadku, całe szczęście że nic się nie stało! Zima to fajny okres na ciąże bo nie jest tak gorąco i w ogóle ale niebezpieczeństwo wywrotki masakryczne ;/ A pasy cudne Cytat:
kasia co to za smutasy? fistaszek ogólnie kombinezon cudo baelka wczoraj Tobie piesza a nam dzis piesek wskoczył pod koła odgłos i huk okropny, strasznie się zdenerwowałam, na szczęście nic mu się nie stało bo biegał później po podwórku ![]() myszonka lubie ten kalkulator wychodzi mi że idelanie ważę a że powinnam dobić do 68 .... wooooo Na ZUS możemy iść we dwie! A raczej we 4 ! ![]() Nadzieja super że glukoza ok! Madeleine05 ile różu! super ![]() A i pisałyście o leżaczkach... Faktycznie tak bardzo ułatwiają one życie? Nie planowałam zakupu prawdę mówiąc.
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, szybkie pytanie i ide Was nadrabiać.
Czy podczas przebywania na L4 można jeździć na studia zaoczne czy nie powinno się ??
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę pojechać do Poznania dyplom odebrać i chyba wezme 2 dni wolnego jeszcze przed L4 co by losu nie kusić
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeżdżę z nadzieję że w weekend nie skontrolują.
|
|
#3637 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny.
Ruska śliczne pasy. U Lilly też ![]() Chodzą za mną smaki na słodkości. ... a propo jutro mam glukoTest trzymcie kciuki. Żebym z nudów tam nie padła najprędzej. Odn pampers ów czyli lepsze te zwykłe? Niż premium? Potem zamierzam Dady. |
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mam 3 paczki zwykłych....
|
|
#3639 | |
|
Raczkowanie
|
hej
niby nadrobiłam ale nie pamiętam co komu ruska ty lepiej się pohamuj i nie szalej bo tu tylko stracha napędzasz dobrze że nic wam się nie stało nadzieja z tą pizzą to przesadziłaś na wieczór jestem co prawda przejedzona ale wcisnęłabym jeszcze kawałeczekw ogóle to mam do kitu dzień, duszno mi strasznie, nie wiem może za dużo jem i mi żołądek uciska na płuca ![]() byli u nas rodzice, młody się wyszalał i padł bez kolacji i kąpieli z godzinę temu, także ja już full relaks wykąpana nasmarowana coś by oglądnął może z mężem ![]() Cytat:
przy synku akurat używałam pampers w szpitalu jeszcze te zielone active new baby i miał odparzenia, w domu od razu zmieniłam na premium właśnie i były super, a ta siateczka fajnie k.upe wyłapuje w późniejszym czasie kilka razy próbowałam dady ale nie byliśmy zadowolenitakże każdemu dziecku i rodzicowi pasuje co innego w tym temacie ![]() acha scotasia przypomniało mi się jeszcze że hitem u nas jest ostatnio namiot i tunel, my mamy akurat z ikei ale pełno tego i podobnego w sklepach i all.egro, kiedyś też robiliśmy z koca dużego i krzeseł, poduszek itd Młody w tym siedzi, znosi zabawki, bawi się w bude dla psa albo kuku i jest szał Edytowane przez karol_ak Czas edycji: 2015-02-01 o 19:35 |
|
|
|
|
#3640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas na początku Pampersy te zielone były ok, Premium odparzały. Potem przeszliśmy na Dadę, przy zmianie z 2 na 3 zaczęły się odparzenia. Teraz jedziemy na Happy![]() My też się bawimy w tunele itp Tylko on się wszystkim jakoś szybko nudzi.. Lubi, jak ja się z nim bawię, wygłupiam, no ale teraz staram się trochę oszczędzać, przerażają mnie te moje twardnienia brzucha. Nawet zwykle siedzenie na dywanie już mnie męczy I kończy się to tym, że włazi do mnie na łózko, ciągnie za rękę i mówi: "Mamąąąą" - czyli wszystko chce robić z mamą...W ogóle chyba muszę zacząć od czystek w pokoju.. pochować część zabawek, bo wszystko leży i niczym się dłużej nie zabawi. Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2015-02-01 o 19:41 |
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Karolak, zapraszamy dostaniesz nawet 2 kawałki... Przyznam nieskromnie, że zayebi... wyszła
I ja mistrzyni zakalca dziś zrobiłam piękne bezzakalcowy spod pod pizze ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Z tymi pampersami to mam zagwostke teraz, ale może poprostu odłożę kasę, dużo kasy i po porodzie wyślę na duże zakupy tatusia
|
#3642 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
majaa masz już ten koc z q.punti zadowolona jesteś ? i może jakaś fotka wózka )
Edytowane przez karol_ak Czas edycji: 2015-02-01 o 20:04 |
|
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie podzielam zdanie dziewczyn, że nie warto robić zapasów pieluch.
|
|
|
|
|
#3644 |
|
Raczkowanie
|
No dobra. .. może pierwszą paczkę Premium. .. potem zwykłe. ..
mój Tż pyta: nasz model Peugeot to CC , sedan, sw, czy jeszcze coś? Hahah Wiem kupiłam go używanego "za panny" a skąd wiedzieć. Ważne że był taki piękny. ... chabrowy. ...nooo to była Miłość od Pierwszego Wejrzenia. Od pierwszego dotknięcia lewarka i pedałków. Wiece ja nim z komisu sama wyjechałam. Tak go lubię. .. Matko a w zasadzie co ja się do Was tak rozczulam |
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dostałam próbkę u gina z tymi pieluchami i zrobię drugie podejście, aczkolwiek do zielonych pampków jestem już przyzwyczajona
|
|
|
|
|
#3646 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() smacznego i trzymam kciuki za utrzymanie i wyniki dobre
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Ruska zapomniałam napisać, że ściany macie piękne w pokoju synka <3
|
|
|
|
#3648 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam Pampers zielone ...dwie paczki 1, i chyba trzy 2. Resztę kupie po porodzie jak Nince podpasują
|
|
#3649 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To fakt. Ale i tak zupełnie bez sensu Cytat:
![]() Dziewczyny ja Wam dam radę odnośnie pieluch w szpitalu - do wózka wkładajcie max 2sztuki bo jak dacie położnym całą paczkę to może do Was nie wrócić ![]() ![]() Hej! Niedawno wróciliśmy. Mały jest przesłodki
|
|
#3650 |
|
Wtajemniczenie
|
niektóre koleżanki chwaliły też Daddy z biedry i te z Rossmana, także później będę próbowała
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Położne zmieniały u Ciebie pieluchy?
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
Sukienka fajna, kombizon jeszcze fajnieszy ale chyba rzeczywiscie malo praktyczny teraz na ciąże ![]() Loluska - gratki zdanych egzaminów , Miałam dziś gości, była u mnie mama, ciocia, kuzynka i jej synek , niedawno pojechały. Była bibka, bo dzis moja 100 dniówka ![]() Stawiam muffinki i sok bananowy
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Ja miałam pampersy zielone i później dady chwale sobie jedne i drugie ale mała nie miała odparzeń wcale. Chusteczki kupiłam zielone pampers bo u mnie się sprawdzały. |
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Jak brały na badania i zrobił kupkę to tak ale ogólnie nie. Jednak np. w moim mieście położne zmieniają póki jest smółka no i po kąpieli itd. (mój młody nie był kąpany w szpitalu)
|
#3655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja koleżanka u której dziś byliśmy też mówiła, że po kąpieli synek jej spał po kilka godzin ciągiem, na bank dokarmiony butlą a miała problem z przystawianiem, więc super ![]() Tam gdzie ja rodziłam nie dokarmiają bez medycznych wskazań na szczęście.
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Pilnujcie sobie tego dziewczyny bo później tylko nerwy czemu dziecko pacze a panie nic nie powiedzą. |
|
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ pokaralo, za głupote
Zaczyna go przeziębienie rozkładać swoją drogą szybko
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.

No ale były tez pozytywne opinie. Ja mam zapas pieluch gdzies na miesiąc i więcej nie kupuje bo dużo osób pisze o tych uczuleniach

podam mu obiad, poczekam aż zje, pozmywam i kladę się spać ... tyle z rozmów.

wychodzi mi że idelanie ważę a że powinnam dobić do 68 .... wooooo Na ZUS możemy iść we dwie! A raczej we 4 !

jestem co prawda przejedzona ale wcisnęłabym jeszcze kawałeczek