|
|
#1021 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
|
|
#1022 |
|
Wtajemniczenie
|
nie bylo mnie póltora dnia i tyle do nadrobiena;-) no cóż zabieram się za czytanko
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu jest rzęsisty tusz w jakiejś ofercie!
![]() a ten balsam kakao i kwiat lotosu jak pachniał, ktoś wie? |
|
|
|
#1024 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde mam termin do złożena zamówienia 17stego sierpnia a ja zapomiałam do Tż wziąc katalog
Będe z neta pisac go chyba.
|
|
#1025 |
|
Raczkowanie
|
co do oferty internetowej rękawica wesoła gromadka po 9.90, a w netto nie tak dawno była po 7.90 ,trochę przesadzili z cenami
|
#1026 |
|
Raczkowanie
|
no , paczucha przyszla..
teraz po krotce wrazenia: nowe lusterko z rozowa wstazka bardzo mi sie podoba,takie w sam raz w reke.. a jego kolor! mm! cudny z brokacikiem, slicznie sie mieni! najbardziej to chyba ten kolor mi sie podoba (wrzucilabym fotke ale nie wiem jak..)spray jezynowy, troche sie rozczarowalam bo na pachnacej stronie mial inny zapach jezyny prawie nie czuc, dominuje wanilia (niestety) po prostu bardzo slodki zapach..scrub do ciala re charge jeszcze nie wykorzystalam ale zapach bardzo mi sie podoba mandarynka mniam ![]() aha, i niuchalam pachnaca strone z nowym sensesem.. pachnie jak choinka,swieta bozego Narodzenia.. dla mnie zbyt ostry,nie lubie takich zapachow.. ah,no i niuchalam nowa serie FT.. sama mieta ale mysle ze na zime akurat
|
|
#1027 |
|
Wtajemniczenie
|
Paczka przyszla
![]() 1)Zmywacz do paznokci śmierdzi jak zwykły zmywacz Czemu ktos mowil ze pachnie? Zobaczymy jak sie bedzie sprawował![]() 2)Zel Blue rush for her z netto - ok - przyszedl ![]() 3)Bransoletka Doily - podoba mi sie bardzo ![]() A tak to z netto przyszla szminka Shine Supreme Buffest Brown. Nie przyszly pedzelki do makijazu,naszyjnik Poppy , podwojne cienie do powiek te brazowe.
|
|
|
|
#1028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, bo myslalam ze to bedzie jakis ladny zapach ![]() Ale,ze naturalsy bardziej waniliowe to mnie cieszy
|
|
#1029 |
|
Raczkowanie
|
mi sie nigdy nie zdarzylo zeby cos nie przyszlo.. tfu,nie bede krakac
![]() wyprobowalam na dloniach scrub mandarynkowy - cudnie pachnie! i o dziwo zapach na skorze dosc intensywny i juz troche sie utrzymuje dobry wybor zrobilam ![]() mydlo w plynie fantastic day, jak mydlo.. nie czuc zapachu na skorze niestety balsam do ciala jezynowy ujdzie, tak samo jak mgielka czuc bardziej wanilie niz jezyne.. dezodorant w sprayu i kulce full speed jeszcze nie wyprobowany, ale ponoc fajny ![]() szampon nablyszczajacy 750ml <olaboga> bede go zuzywac chyba przez rok taki wielki ![]() no i tradycyjnie specyfiki do stop - krem do pedikiuru, peeling i nawilzajacy.. a wieczorem po prysznicu z uzyciem nowego scrubu wyprobuje spray nablyszczajacy do wlosow ![]() to tyle z mojego zamowienia.. ah,jeszcze pomadka color trenda rozowiutka.. no ale to juz kupuje ja w standardzie
|
|
#1030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1031 |
|
Raczkowanie
|
mi sie nigdy nie zdarzylo zeby cos nie przyszlo.. tfu,nie bede krakac
Ptaszysko, a ja gluptas pomyslalam ze mieta rozgrzewa.. wyprobowalam na dloniach scrub mandarynkowy - cudnie pachnie! i o dziwo zapach na skorze dosc intensywny i juz troche sie utrzymuje dobry wybor zrobilam ![]() mydlo w plynie fantastic day, jak mydlo.. nie czuc zapachu na skorze niestety balsam do ciala jezynowy ujdzie, tak samo jak mgielka czuc bardziej wanilie niz jezyne.. dezodorant w sprayu i kulce full speed jeszcze nie wyprobowany, ale ponoc fajny jeszcze pomadka color trenda rozowiutka.. no ale to juz kupuje ja w standardzie ![]() szampon nablyszczajacy 750ml <olaboga> bede go zuzywac chyba przez rok taki wielki ![]() no i tradycyjnie specyfiki do stop - krem do pedikiuru, peeling i zmiekczajacy.. a wieczorem po prysznicu z uzyciem nowego scrubu wyprobuje spray nablyszczajacy do wlosow ![]() to tyle z mojego zamowienia.. (od wczoraj ok. 23-24 godz do dzis 12-13 nie moglam wejsc na wizaz juz myslalam, ze zlikwidowali czy cuś.. sie nastrachalam..)
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wymłodziłam z kat. 10 moje zamówienie na które składa się tylko ten nowy żel pod oczy Hydra radiance
Mam nadzieję, że będzie dobry, bo w moim wieku juz powinnam zaczynać dbanie o okolice oczu.
|
#1033 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy możecie mi podać jakiś dobry tusz do rzęs z Avonu?
taki, żeby raczej pogrubił niż wydłuzył![]() Z góry dzięki!
|
#1034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Doncia
|
... ok. wiec tak roż jest lekko opalizujacy, jasny khaki jest najbardziej perłowy z całej czwórki, oliwka jest lekko perłowa, a popielaty jest matowy. generalnie nie sa tak perłowe jak np w inglocie, ale cały zestaw prezentuje sie swietnie i jestem z nich bardzo zadowolona. dziewczyny na forum pisały ze kolory "lżejsze" niz w katalogu ale mi makijaz wychodzi mocny, wyrazny i utrzymuje sie caly dzień
|
|
|
|
#1036 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Jejq ale się wystraszyłam bo wątek mi nagle zniknął
No ale już wszystko nadrobiłam i...Asiuchna - kobieto Ty to jesteś niezastąpiona, wielki buziak dla Ciebie 13 będzie u mnie obowiązywała akurat w poblizu moich imienin więc na bank skusze się na coś więcej niż nową serię FW, która ciągle lata mi po głowie ![]() Wczoraj złożyłam Isze zamówienie na kampanię 10 I o dziwo nie przyjda mi klapeczki FW tylko jakiś separator? I to gratis?No nic, zobaczymy w czwartek![]() Cytat:
Mgiełka pasuje zarówno do maski Naturalsowej, (której zapach jakoś ekstremalnie długo utrzymuje mi się na głowie) i jako lżejsza wersja perfumek Escady![]() Cytat:
Szkoda, że wycowali bo to był wg mnie bardzo fajny kosmetykCytat:
Pakiet katalogów dostałam już normalny więc nie robiłam awantury a żałuję bo katalogi szybko się skończyły a ja zostałam z tym czeskim czymś... Przeżyłabym to bo nr się zgadzały ale ceny... Doskonale Cię rozumię Cytat:
A właśnie mnie coś naszło na wprowadzenie jakiś nowości do swojej kolorówki
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się pomyliłam bo zamiast wpisać kod na pędzelki do makijażu to wpisałam kod na ozdoby do twarzy
idzie to jakoś odkręcić? Mam zafakturowane to na II termin 10.
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja dzis zlozyłam na II termin z kat.10 na 146zl bo wczoraj zdobyłam nową klientkę,moją sasiadkę i ucieszyla sie ze mam avon bo lubi tą firmę a nie miala od kogo zamawiać i juz nawet z kat.11 dala mi zamowienie na ponad 100zł. |
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm.... skoro jeżynowy spray pachnie bardziej wanilią to ja sobie go chyba odpuszczę... a do mojego zamówienia z K10 wezmę jeszcze maseczkę do stóp lawendową
i 150 zł będzie uzbierane
|
#1041 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczorek
W poniedziałek składałam zamówienie na 2 kampanie katalogu 10. W brakach nadal zestaw do pedikiuru 4 w 1 poza tym wszystko przyjdzie, nawet z netto woda exotic beaches oraz błyszczyk miłosny odcień passionate pink. Poza tym zamawiałam kilka żeli, produkty FW, kulki antyperspitanty, szampon i odżywkę do włosów suchych.
![]() Edytowane przez sunik1 Czas edycji: 2007-08-14 o 21:45 Powód: zjadłam literę |
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś się nie orientuje czy paczki do coku moga przychodzić w sobotę? Bo mam termin zamówienia internetowego 16.08 a chciałabym żeby było jak najszybciej, więc myślałam, że zamowię do coku, no ale właśnie nie wiem..jak z tymi paczkami jest..
dodam, że chodzi mi o cok w krakowie
|
#1043 |
|
Konto usunięte
|
W internetowej tusz rzęsisty, to chyba ten, który lubię
![]() Zalączam fotkę cienia orchid zmieszanego z czarnym vipery, różowym perłowym ruby rose i kredką big colour liliac ice przy kąciku Taki efekt Aparat za bardzo odbił drobinkami, w rzeczywistości tak nie świeci
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5006286]W internetowej tusz rzęsisty, to chyba ten, który lubię
![]() Zalączam fotkę cienia orchid zmieszanego z czarnym vipery, różowym perłowym ruby rose i kredką big colour liliac ice przy kąciku Taki efekt Aparat za bardzo odbił drobinkami, w rzeczywistości tak nie świeci[/quote]chętnie zobaczyłabym z otwartymi oczkami, bo pewnie masz sliczne ale makijaż rewelacja
|
#1045 |
|
Adwokat diabła
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5006286]W internetowej tusz rzęsisty, to chyba ten, który lubię
![]() Zalączam fotkę cienia orchid zmieszanego z czarnym vipery, różowym perłowym ruby rose i kredką big colour liliac ice przy kąciku Taki efekt Aparat za bardzo odbił drobinkami, w rzeczywistości tak nie świeci[/quote]makijaż rewelka
|
|
#1046 |
|
Rozeznanie
|
Avonówki ja mam takie pytanie czy ta Bransoletka Doily z oferty netto przychodzi? bo strasznie na nią mam ochote i sobie zamówiłam tylko ze w II terminie i boje się, że juz wszystko wykupiłyście
, a może któraś z Was zamawiała pierścionek Candid jeszcze Pozdrawiam
|
|
|
|
#1047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Patis zamawiala pieścionek Candid i jej przyszedł
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Adwokat diabła
|
Ja wczoraj składałam zamównienie na II termin kat. 10...
Niby od wczoraj miały być dostępne te ostrza, dziś patrzę na fakturę a tam zero :| Wkurzyłam się,bo babka mi obiecywała że będą. Chyba znowu będę zmuszona napisac im miłego maila..
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Uff z waszą pomocą złożyłam zamówienie na trzeci termin 10.
Ostatecznie zedecydowałam się na: -korektor light; -podkład almond (opalona już troszkę jestem, a czeka mnie jeszcze jeden wakacyjny wyjazd, więc zaryzykuję ciemniejszy); -błyszczyk natural glow.
|
|
|
|
#1050 |
|
Raczkowanie
|
Witam was Avonmaniaczki. Dawno mnie nie było i mam do czytania ok 150 postów - strasznie mało ![]() Nie chce mi się szukać więc powiedzcie mi czy biżuteria z oferty do katalogu 10 podlega opustowi
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

Maniaaa wizazowaniaaa

Będe z neta pisac go chyba.
(wrzucilabym fotke ale nie wiem jak..)
jezyny prawie nie czuc, dominuje wanilia (niestety) po prostu bardzo slodki zapach..
mandarynka mniam 
W trakcie szukania pracy ...

No ale już wszystko nadrobiłam
, a może któraś z Was zamawiała pierścionek Candid jeszcze