Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :) - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-02, 12:32   #331
asienka_182
Rozeznanie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Zauważyłam mniejsze parcie na pęcherz , w ciągu dnia już nie latam co chwilę a i ostatnie noce udało się przespać bez wychodzenia do kibelka ..
No to zazdroszczę bo ja w nocy wstaje po dwa razy a tak mi się nie chce i co wstaje to mnie brzuch boli a w dzień to chodzę co chwile bo pęcherz jak u wróbelka
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 12:34   #332
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Witam wróciłam ale na chwilkę właśnie dojadam obiad i lecę do dentysty wkoncu . U lekarza ok dzidzia ma 4 cm i ma się dobrze. O badania pytałam i powiedział ze u nich genetyczne się robi razem z tym erst trimester screening i to jest jedno i to samo koszt kolo 100 euro i powiedział ze mi to badania odradza to wypalenie kasy boi tak 1000 pewności nie da a poza tym jestem jeszcze młoda u ryzyko downa czy czegoś takiego jest małe bardzo male. Druga sprawa ze nawet jak dziecko by miało być chore to nie usunę wiec po co mi stres i wydanie lasy powiedział za to kupić mam coś dla dziecka i dla siebie. A test na cukrzycę będzie robił kolo 22 tyg i on jest za darmo no fotki daje dzidzi. Usg w 3 d zrobił tez za darmo. Dobra ja lecę będę potem.
GRATULUJE WIZYTY i piękne FOtki
Mój gin to samo mówił o tych badaniach, że jak nie chcę usunąć chorego dziecka to nie ma potrzeby sie niepotrzebnie stresowac

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Papusia28 Pokaż wiadomość
ja też byłam chwile na wrześniówkach ale ...
tu też staram się pisać z wami ale czesto zauważam że pomijacie moje posty jesteście jakoś bardziej zżyte staram się często pisać lecz nie zawsze mam na tyle czasu żeby być na bieżąco ale kilka razy dziennie zawsze jestem lecz chyba przez was nie zauważalna
Papusia nikt specjalnie nie pomija niczyich postów, mnie się wydaje, że jest nas po prostu bardzo dużo a mamy bardzo mało czasui odpowiadamy tylko wtedy kiedy mamy chwilę wolnego lub temat nam bardzo podejdzie

Moich wiele postów pozostało bez echa i co? takie prawa forum
Jak mi na czymś zależy to piszę drugi raz o tym samym
hihi
12mu05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 12:38   #333
MsLullaby
Zakorzenienie

Trochę dziwnie wam ci lekarze mówili, bo ja bym jednak wolała wiedzieć że mam dziecko chore, nawet jeśli bym nie usunęła to mogłabym się przygotować na to jeśli chodzi o leczenie i specjalną opiekę

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 12:40   #334
Pia Gizela
Zadomowienie

Dziewczynki, to ja, złośnik nr 1

Standardowe pytanko - co na obiad dziś? Ja myślę, że zrobię rosół bo mnie chyba coś bierze (mam nadzieję, że nie cholera ).

Idę rozwiesić pranie i rozładować zmywarkę.

Pia Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 12:41   #335
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cześć dziewczny w drugim etapie Jak na roxi przystalo nasza -kuchmistrzynie, przygotowala piekna pierwsza strone z babeczkami Ciekawe ktora zjem te gril czy boy
Stary 2015-02-02, 12:44   #336
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
A pamiętasz może jego nazwę ?
Mam Kufland pod nosem to kupiłabym dziś
ja mam SANITAS kupiłam w zeszłym roku i bardzo mi służy i jest mały

co podobnego do tego na zdjeciu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 51.jpg (33,9 KB, 0 załadowań)
Stary 2015-02-02, 12:46   #337
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pia Gizela Pokaż wiadomość
Dziewczynki, to ja, złośnik nr 1

Standardowe pytanko - co na obiad dziś? Ja myślę, że zrobię rosół bo mnie chyba coś bierze (mam nadzieję, że nie cholera ).

Idę rozwiesić pranie i rozładować zmywarkę.
Właśnie też się zastanawiam nad obiadem. Rosół czy pulpeciki w sosie pomidorowym
Poza tym narobiłyście smaka na lody. Więc będzie trzeba się później zaopatrzyć w miętowe mmm
Dziewczyny w którym tc lekarz zdradził Wam płeć dziecka? Ja byłam w 12 tc na usg ale powiedział, że to za wcześnie by określić. Chociaż mój TŻ od razu powiedział, że na tym 3d widział siusiaka z czego na początku się śmiałam, że ma oko lepsze od lekarza. Ale że mamy badanie nagrane to znalazł mi ten moment i pokazał i chyba nie mam już wątpliwości, że będzie synuś
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 12:48   #338
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Trochę dziwnie wam ci lekarze mówili, bo ja bym jednak wolała wiedzieć że mam dziecko chore, nawet jeśli bym nie usunęła to mogłabym się przygotować na to jeśli chodzi o leczenie i specjalną opiekę
to badanie przede wszystkim pokazuje prawdopodobieństwo zespołu Downa. A na 1 prenatalnym i tak bedziemy mieć badaną kość nosową, szerokość fałdu karkowego oraz gin oceni kształt główki i jeśli wtedy wykryje jakieś nieprawidłowości to i tak dalsza diagnostyka będzie. A nigdy nie wiadomo jakie to dziecko się nam urodzi. Można się tylko modlić by było w pelni zdrowe

ja uciekam bo junior mnie za nogę ciągnie

pewnie zajrzę dopiero wieczorem bo mały przeprowadza atak na lapka
Stary 2015-02-02, 12:49   #339
Papusia28
Raczkowanie

patrzcie jaki super bałwan mój tż to jednak ma talent
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie0272.jpg (131,3 KB, 23 załadowań)
Stary 2015-02-02, 12:49   #340
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczny w drugim etapie Jak na roxi przystalo nasza -kuchmistrzynie, przygotowala piekna pierwsza strone z babeczkami Ciekawe ktora zjem te gril czy boy
Ja tez jestem ciekawa czy Girl czy Boy ale chciała bym i mam takie przeczucie ze bedzie to Boy zobaczymy czy intuicja mnie nie zawiedzie
Stary 2015-02-02, 12:51   #341
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Właśnie też się zastanawiam nad obiadem. Rosół czy pulpeciki w sosie pomidorowym
Poza tym narobiłyście smaka na lody. Więc będzie trzeba się później zaopatrzyć w miętowe mmm
Dziewczyny w którym tc lekarz zdradził Wam płeć dziecka? Ja byłam w 12 tc na usg ale powiedział, że to za wcześnie by określić. Chociaż mój TŻ od razu powiedział, że na tym 3d widział siusiaka z czego na początku się śmiałam, że ma oko lepsze od lekarza. Ale że mamy badanie nagrane to znalazł mi ten moment i pokazał i chyba nie mam już wątpliwości, że będzie synuś
Ja bylam na badaniu genetycznym w 12t4d i lekarz widzial juz, ale nie mogl powiedziec( takie prawo tu w Nienczech)
Za tydzien bylismy jeszcze raz u lekarza i potwierdzil moje przeczucie
Mamy nawet zdjecie od lekarza, ktore jest jednoznaczne

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:

Ja tylko Zuzie ma tym zdj zauwazylam
Bałwan to juz drugorzedna sprawa w tym
Lrzypadku
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 12:52   #342
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
u nas dzisiaj na obiad ... makaron z serem na słodko dla juniora i tż a dla mnie kasza gryczana z maślanką.
nie mam weny na większe gotowanie, nie mam za bardzo produktów w lodówce więc kicham to

któraś tu pisała o zarobionym cieście na bułki/chleb. ja właśnie też się zastanawiam czy nie zrobić.. chociaż mi kuchni szkoda bo dopiero wysprzątałam
ja mam fazę na mielone, ziemniaczki i mizerię i taki obiad zrobiłam znowu :P

Cytat:
Witam wróciłam ale na chwilkę właśnie dojadam obiad i lecę do dentysty wkoncu . U lekarza ok dzidzia ma 4 cm i ma się dobrze. O badania pytałam i powiedział ze u nich genetyczne się robi razem z tym erst trimester screening i to jest jedno i to samo koszt kolo 100 euro i powiedział ze mi to badania odradza to wypalenie kasy boi tak 1000 pewności nie da a poza tym jestem jeszcze młoda u ryzyko downa czy czegoś takiego jest małe bardzo male. Druga sprawa ze nawet jak dziecko by miało być chore to nie usunę wiec po co mi stres i wydanie lasy powiedział za to kupić mam coś dla dziecka i dla siebie. A test na cukrzycę będzie robił kolo 22 tyg i on jest za darmo no fotki daje dzidzi. Usg w 3 d zrobił tez za darmo. Dobra ja lecę będę potem.
Super foty i cieszę się że wizyta udana !

Cytat:
tu też staram się pisać z wami ale czesto zauważam że pomijacie moje posty jesteście jakoś bardziej zżyte staram się często pisać lecz nie zawsze mam na tyle czasu żeby być na bieżąco ale kilka razy dziennie zawsze jestem lecz chyba przez was nie zauważalna
Papusia na pewno żadna z dziewczyn Cię celowo nie pomija, jest tu nas tak dużo że czasami jakiś post umyka, lub po prostu nie da się na wszystko odpisać. No głowa do góry

Cytat:
Ja potrafi
ę robic 100 rzeczy naraz a tak poważnie to mam na telefonie wizaż wklepany i odpisuje jak na SMS tu gotuje, tu rozwiązuje zadania z juniorem a tu jeszcze teraz pisze bardzo rzadko np na laptopie siedzę teraz cześciej wieczorami bo ta stronę uaktualniam ale ogólnie tylko telefon lub tablet :P

Poza tym to juz 5-latek, indywidualista. Potrafi siedzieć 40 minut i w ciszy kolorować obrazek... Mówiąc mi przy tym "mamo, cicho bo sie chce skupić"... Noo...
Boże, boże czekam na ten dzień aż mój mi tak powie pocieszasz me serce ale to jeszcze kilka lat przede mną

Cytat:
Zauważyłam mniejsze parcie na pęcherz , w ciągu dnia już nie latam co chwilę a i ostatnie noce udało się przespać bez wychodzenia do kibelka ..
mój pęcherz też by mógł mi w końcu odpuścić :p

Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 12:52   #343
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
No talent ma taki kształtny ten bałwan
Stary 2015-02-02, 12:52   #344
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 12mu05 Pokaż wiadomość
ja mam SANITAS kupiłam w zeszłym roku i bardzo mi służy i jest mały

co podobnego do tego na zdjeciu
Dziekuje
Stary 2015-02-02, 12:55   #345
Olenka_24
Zadomowienie

Papusia, Zuzia przesłodka

Stary 2015-02-02, 13:02   #346
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

asienka - też mysle,że zjem tę niebieska. W sklepie carry ostatnio kupilam sobie bluzke z dwoma pieskami jedne ma blekitna obroze a drugi rozowa teraz ja specjalnie noszaę taka tematyczna

Roxana - masz bezwgledny zakaz pisania co masz na obiad itp ciagle mi smaka robisz a to sernikiem a to pizza.. a to grochowka

papusia slodka coreczka

Sugarbaby- ja mam wizyte 4. 02 więc mysle ze moje ziarenko też będzie mialo 4 cm

moniska - też mam ambitny plan nie przytyc więcej niż 10 kg.. ale widze ze cieżko.. tym bardziej ze startuje z większej wagi niż poprzednio o 2 kg

12mu05 - ja się modle zeby otworzyli ten online H&M uwielbiam ciuszki dla mlodego

Olenka -24 tez bym nawet zjadla mielonego ale ta mizeria to przeklenstwo mojego dziecinstwa. W ogole to codziennie prawie mam zupy na obiad bo moj nic innego nie chce jesc . Jak widzi plaski talerz z jedzeniem to placze oo jedynie ostatnio mi wyzeral makaron z pesto!!
Stary 2015-02-02, 13:08   #347
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
fiona27 - sorry, to ja się chyba pomyliłam :p 11.02 będę w 15t3d czyli w 16 tyg widzisz pierwsze dziecko, to nie mam jeszcze drygu w tych obliczeniach
Bo nie łatwo to wszystko ogarnąć i pomyłki są normalne
Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość

Dziewczyny podjęłam decyzję w sprawie studiów
ZREZYGNOWAŁAM Z DODATKOWEJ SPECJALNOŚCI.
Stresy z tym związane nie są tego warte.
Podjęłaś decyzję, którą uznałaś za słuszną

Cytat:
Wiem, wiem to zart byl przeciez

Ja mam dzisiaj 14t2d, czyli jestem juz w 15 tc
To tylko jeden dzień nas dzieli

Cytat:
Ciesze się , że wszystko ok z maluszkiem .

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość

Już nie mogę się doczekać wiosny i grzebania w ziemi. Zaczynam planowanie jakie warzywka posadze. Na jesień wsadzilam truskawki więc kilka w tym roku będzie swoich . Jak się teść dowie co mam w planach to będzie ciężka rozmowa, że przesadzam i można kupić a męża do kopania trzeba będzie zaciągnąć. Ale swoje to prawie ekologiczne bo przy drodze z takim natężeniem ruchu ołowiu sporo jest.

Na obiad robię placki ziemniaczane i sos do tego bo z wczoraj został. Młodemu kupiliśmy stolik i krzesełko i jaki jest spokój. Wycina i klei coś sobie. Dobrze ze to klej w sztyfcie to względnie czysto jest.
Ja też z utęsknieniem czekam na wiosnę, spacerki

U mnie też dzisiaj na obiad ziemniaki, ale w formie klusek z białym serem i boczkiem
Cytat:
Nie przejmuj się . Takie wrażenie to czasami dużo z nas może odnieść, bo tyle dziewczyny piszą, ze odp każdemu byłoby ciężko

Cytat:

Poza tym to juz 5-latek, indywidualista. Potrafi siedzieć 40 minut i w ciszy kolorować obrazek... Mówiąc mi przy tym "mamo, cicho bo sie chce skupić"... Noo...
Eeee to dobry dzieciak Ci się trafił, bo mój nie koloruje obrazków sam, bo ja musze razem z nim
Cytat:
Ale Ci dobrze. Ja wstaję 2 razy w nocy, a w dzień średnio co godzinę

Cytat:
Oj ma talent, ma

Moi chłopacy, jak poszli lepić bałwana to wyszedł im jakiś zająć , a co najlepsze synek stwierdził, ze czegoś mu brakuje.... po chwili powiedział, że już wie ! Bałwanek nie ma jeszcze siusiaka

Byłam na mieście i odkryłam cudny sh co za ciuchy tam są dla dzieciaczków Już wiem, że za parę tygodni będę tam stałym bywalcem

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:

moniska - też mam ambitny plan nie przytyc więcej niż 10 kg.. ale widze ze cieżko.. tym bardziej ze startuje z większej wagi niż poprzednio o 2 kg
O kurcze o przytyciu 10 kg to mogę pomarzyć Ja chcę nie więcej niż 15 Zaczęłam przybierać na wadzę i chyba z powietrza, bo synek je więcej niż ja . Teraz średnia zaczęła mi wychodzić 0,5 kg na tydzień ! Obecnie mam 2 kg na plusie, a gdzie to jeszcze ...

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2015-02-02 o 13:11
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 13:08   #348
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
asienka - też mysle,że zjem tę niebieska. W sklepie carry ostatnio kupilam sobie bluzke z dwoma pieskami jedne ma blekitna obroze a drugi rozowa teraz ja specjalnie noszaę taka tematyczna

Roxana - masz bezwgledny zakaz pisania co masz na obiad itp ciagle mi smaka robisz a to sernikiem a to pizza.. a to grochowka

papusia slodka coreczka

Sugarbaby- ja mam wizyte 4. 02 więc mysle ze moje ziarenko też będzie mialo 4 cm

12mu05 - ja się modle zeby otworzyli ten online H&M uwielbiam ciuszki dla mlodego

Olenka -24 tez bym nawet zjadla mielonego ale ta mizeria to przeklenstwo mojego dziecinstwa. W ogole to codziennie prawie mam zupy na obiad bo moj nic innego nie chce jesc . Jak widzi plaski talerz z jedzeniem to placze oo jedynie ostatnio mi wyzeral makaron z pesto!!

OOoo to widze że mamy tak samo wizytę tylko że ja teraz mam późno bo dopiero o 20:00 a z racji iż mój gin wybiera sie na dwutygodniowy urlop i dużo pacjentek ma
Stary 2015-02-02, 13:10   #349
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

mi dzis jest znacznie lepiej.. nawet jakos wygladam: włosy pofarbowane... brwi zrobione.. pomalowana jupi a kosmetyczka nie wie,że jestem w ciązy i do mnie ale schudlas no polechtala mnie tym zdaniem wiecej taki slow

asienka a ja mam na 12 pewnie wejde o 13 a w pierwszej ciazy tez bylam umowiona kiedys na 20 .. bo jechala na urlop i weszlam o 22!! pamietam ze wtedy sobie myslam pewnie plci mi nie powie a powiedziala mega mnie zadziwila!

Edytowane przez Ambiwalentna29
Czas edycji: 2015-02-02 o 13:12
Ambiwalentna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 13:10   #350
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość

U mnie też dzisiaj na obiad ziemniaki, ale w formie klusek z białym serem i boczkiem

Nie przejmuj się . Takie wrażenie to czasami dużo z nas może odnieść, bo tyle dziewczyny piszą, ze odp każdemu byłby ciężko

Eeee to dobry dzieciak Ci się trafił, bo mój nie koloruje obrazków sam, bo ja musze razem z nim

Oj ma talent, ma

Moi chłopacy, jak poszli lepić bałwana to wyszedł im jakiś zająć , a co najlepsze synek stwierdził, ze czegoś mu brakuje.... po chwili powiedział, że już wie ! Bałwanek nie ma jeszcze siusiaka

Byłam na mieście i otkryłam cudny sh co za ciuchy tam są dla dzieciaczków Już wiem, że za parę tygodni będę tam stałym bywalcem

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

O kurcze o przytyciu 10 kg to mogę pomarzyć Ja chcę nie więcej niż 15 Ale patrząc jak zaczęłam przybierać na wadzę i chyba z powietrza, bo synek je więcej niż ja . Teraz średnia zaczęła mi wychodzić 0,5 kg na tydzień ! Obecnie mam 2 kg na plusie, a gdzie to jeszcze ...
No ja narazie mam 4 na minusie więc mam nadzieje ze nie bedzie tak źle a wogóle smarujecie już czymś brzuszki ?
Stary 2015-02-02, 13:11   #351
Olenka_24
Zadomowienie

Ambiwalentna a jak synuś? Dalej przeziebiony ?

Stary 2015-02-02, 13:12   #352
fiona27
Zakorzenienie

To mnie pocieszacie ... wy chudniecie, a ja tyję ? Nie no musi byc ktoś kto też przybiera na wadze
Stary 2015-02-02, 13:13   #353
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:

Nie przejmuj się . Takie wrażenie to czasami dużo z nas może odnieść, bo tyle dziewczyny piszą, ze odp każdemu byłoby ciężko

Oj ma talent, ma

Byłam na mieście i odkryłam cudny sh co za ciuchy tam są dla dzieciaczków Już wiem, że za parę tygodni będę tam stałym bywalcem

O kurcze o przytyciu 10 kg to mogę pomarzyć Ja chcę nie więcej niż 15 Zaczęłam przybierać na wadzę i chyba z powietrza, bo synek je więcej niż ja . Teraz średnia zaczęła mi wychodzić 0,5 kg na tydzień ! Obecnie mam 2 kg na plusie, a gdzie to jeszcze ...

Mi lekarz w klinice powiedzial i tak tez mi napisal w dokumentach, ze wedlug usg jeden dzien starszy dzidziuś i termin na 31.07
Czeksm narazie cierpliwie na wizyte u mojej lekarki i zobaczymy czy ona to potwierdzi
Stary 2015-02-02, 13:14   #354
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
To mnie pocieszacie ... wy chudniecie, a ja tyję ? Nie no musi byc ktoś kto też przybiera na wadze
Ja się tak ciesze ale się zdziwie jak pójdę w środę na wizyte a mi powie że dużo przytyłam :/ bo w domu mi sie waga zepsuła :P
Stary 2015-02-02, 13:16   #355
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
mi dzis jest znacznie lepiej.. nawet jakos wygladam: włosy pofarbowane... brwi zrobione.. pomalowana jupi a kosmetyczka nie wie,że jestem w ciązy i do mnie ale schudlas no polechtala mnie tym zdaniem wiecej taki slow

asienka a ja mam na 12 pewnie wejde o 13 a w pierwszej ciazy tez bylam umowiona kiedys na 20 .. bo jechala na urlop i weszlam o 22!! pamietam ze wtedy sobie myslam pewnie plci mi nie powie a powiedziala mega mnie zadziwila!

Ale Ci dobrze! Ja dalej mam blokade przed farbowaniem wlosow i wygladam niezbyt, a czuje sie jeszcze gorzej
Stary 2015-02-02, 13:18   #356
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Mi lekarz w klinice powiedzial i tak tez mi napisal w dokumentach, ze wedlug usg jeden dzien starszy dzidziuś i termin na 31.07
Czeksm narazie cierpliwie na wizyte u mojej lekarki i zobaczymy czy ona to potwierdzi
Kochana jakbym miała patrzeć na usg to TP mam na 24.07, bo maluszek starszy o tydzień

Prawda taka, że na każdym usg termin by się zmieniał, jakby nie było
Stary 2015-02-02, 13:19   #357
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
kochana ja też przytylam tylko mi chyba jakos tak z buzi zeszlo bo faktycznie już 3 osoba mowi ze mi sie taka drobna buzia zrobila. z Mlodym tez tak mialam. Waga jedna wskazuje 0,5 kg do przodu ale fakt ze chyba w piersi weszlo bo z b mam d Mąż uradowany :-/ a jak mam male to mowi wielce ze lubi malutkie hipokryta
Stary 2015-02-02, 13:19   #358
Papusia28
Raczkowanie

Mi waga stoi narazie w miejscu ja smaruje baby dream z rossmana Zuzia tak jest cudownym dzieckiem a moj maza no cóż bałwan z niego taki sam jak ten ulepiony kurcze ale bym zjadla makaron z serem i boczkiem ślinka mi leci :sl ina: mój klops już dochodzi tylko frytki zrobić czekam na sms od tż że wracają to je nastawie też były tu jakieś mamy co miały mieć bliżniaki ale teraz jakoś ich nie kojaże są jeszcze czy już sie nie udzielają jak są to przepraszam
Stary 2015-02-02, 13:20   #359
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
Ja się tak ciesze ale się zdziwie jak pójdę w środę na wizyte a mi powie że dużo przytyłam :/ bo w domu mi sie waga zepsuła :P
Zanim odrobisz te 4 kg to troszkę zleci

Cytat:
Ale Ci dobrze! Ja dalej mam blokade przed farbowaniem wlosow i wygladam niezbyt, a czuje sie jeszcze gorzej
A planujesz malować czy raczej nie ?
Stary 2015-02-02, 13:21   #360
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:

no ja Tobie powiem, że jak mam odrosty to sie czuje tak brudno ze nie daje rady a teraz mialam takie duze bo w ciazy mega szybko mi wlosy rosna. a Blokade ze farba z amoniakiem itp? nie boj sie i pofarbuj lepiej bedziesz sie czuc. Mi lekarz powiedzial ze nie da sie zwariowac

Olenka jednak moja teoria odnosnie zapchanego nosa bo wychodza zęby sie sprawdzila! jak mu posmarowalam w sobote to mial tak opuchniete i az palily takie gorące - mial goraczke z tego. powodu.oddycha znacznie lepeij co nie oznacza,że nie robi show w nocy dzis od 2 - 5 sobie gadal hmm krzyczal na glos auto jedzie itprozumiesz to? plakalam w poduszke

Edytowane przez Ambiwalentna29
Czas edycji: 2015-02-02 o 13:24
Ambiwalentna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości