|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
Wlasnie mi przypomnialas o minusie pajacow... Musze sprawdzic ile mam takich co trzeba nogi wyciagac bo jednak wiekszosc mialam rozpinanych w miejscu pampka Mój starszy syn był mistrzem czkawki... Non stop czkal w brzuchu. Jak raz miałam ktg to czkawke chyba 2 km dalej było słychać. Jak się urodził to przez pierwsze pol roku tez miał bardzo często czkawke
|
|
|
#1352 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chodzi np o taki kubek ?http://www.garneczki.pl/media/img/pr...356d3bebeb.jpgMój dziadek zawsze w takim mleko pił ![]() Ja porządki robiłam ostatnio Duuża część bluzek poszła do kartonów bo się nie mieszczę Może nie tyle co się nie mieszczę co wyłazi mi brzuch ![]() Musze kupić sobie kilka zwykłych bawełnianych bluzek Za to musze teraz u Blanki zrobić porządki bo widzę że znów poszła w górę ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
Non stop czkawki miała. na ktg tez było słychać ![]() Ale jak się urodziła to rzadko miała. |
|||
|
|
|
#1353 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko tamte jeszcze kwiatki miały namalowane dla lepszego oddania klimatu
|
|
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój dziadek miał czerwony w białe kropki Pamietam kłótnie jak babcia chciała wyrzucić ten garnuszek i kupić taki już nowszy, srebrny. Dziadek się obraził śmiertelnie na babcie, a kubeczek poszedl na działkę i do dziś jest
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie odebrałam kolejną paczkę
![]() Ale zamówiłam tylko pieluszki tetr., krem Linomag, płatki do prania Dzidziuś, 2 prześcieradła i moskitierę na wózek. Jutro przyjdzie mi kolejna ![]() Jeszcze chciałam zapytać czy możecie mi polecić dobry tablet do 450 zł? ![]() Ktoś się zna, wie?
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-02-02 o 12:11 |
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A którą maść wzięłaś?
|
|
#1357 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mamy trzy tablety w domu, dwa są super, a trzeci jest taki beznadziejny, że każdemu odradzę - pentagram quadra - od ponad roku leży w szafie bo jest tak ch..owy, że głowa mała...
|
|
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Też miałam pentagrama quadra slim.. ale mieliśmy za 1zł do neta także wzieliśmy. Szybko zepsuło się gniazdo ładowania, przycinał się i mulił.
|
|
|
|
#1359 | ||
|
celebriti
|
Cytat:
Ja mam tak już drugi trymest jak czytam o Waszej energii 2 tr. To ![]() Od listopada próbuje ogarnąć garderobę, to samo w łazience. Już mnie meczy ten niechciej ![]() Nie znam Nie kojarzę nigdzie Netto w moich okolicach i okolicach po których sie poruszam. Poszukam w necie bo coś jeszcze kiedyś czytałam, ze warto tam kupić.
|
|
|
#1360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A te pozostałe 2? T0 jakie? ![]() Tż patrzy za używanymi Samsungami i był jeden fajny ale już nieaktualne
|
|
#1361 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kondolencje ![]() Cytat:
czyli już wsio wiesz rozumiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
helloł ![]() u mnie dzisiaj pulpety w sosie pomidorowym na obiad
|
|||||
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Ja gdybym miała kupować tableta w tej cenie to wzielabym używanego samsunga.
Mialam go 4 lata !!! Ale spadł mi i się rozwalil... NieAwodne urządzenie
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli wychodzi na to, że jednak Samsung tj. myśleliśmy ![]() No nic, dzięki za opinie. Tż wróci z pracy to będzie dalej szukał
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo Tab 3 w Media Expert kosztuje niewiele ponad 300 zł a i w Tesco był ostatnio w cenie około 350 zł |
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, nie wiem czy w Tesco tż będzie chciał kupić Ja zresztą też. Jakoś nie mamy zaufania ![]() Popatrzę wieczorem z tż na pewno.
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
ja się spotkałam że standardowo 75 się teraz daje, od 50 się odchodzi. w poprzedniej ciąży taką miałam.
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
różnica jest przy markach mniej znanych....bądź jeżeli model np laptopa widzisz, że jest dostępny tylko w tesco a w necie nie ma ani słowa o takim modelu. Ale jeżeli masz identyczny model jak w innych sklepach to nie jest on specjalnie produkowany gorszy dla Tesco
|
|
|
|
#1370 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja mama dostała od babci takie i po kilku myciach truskawek już nie było Chyba mnie coś rozkłada, już sto lat nie byłam chora, ale teraz tak mnie kręci w nosie i mam oczy czerwone jak przy zapaleniu spojówek... przeziębienie? Hmm...
|
||
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje stoją już prawie 9 lat w szafce ![]() przy takiej pogodzie to się nie dziwię, że coraz więcej tych choróbsk ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- jak na poniedziałek nad wyraz spokojnie dzisiaj
|
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Mam taką zgagę, że szok.
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to i tak jeszcze zobaczymy.. Patrzę teraz na Media Expert i znalazłam najtańszy za 599. Może wieczorem podejdę do ich sklepu bo mam niedaleko to stacjonarnie coś taniej będzie. Bo jest parę tabletów ale niedostępnych przez internet (więc może w sklepie będą )Oj, faktycznie drogie
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobię ten laser dla własnego spokoju bo ta pierwsza okulistka jednak coś wypatrzyła w tej siatkówce Tak doszłam do wniosku że bycie w ciąży to maraton nieustannego latania po lekarzach
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#1376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o tym Tesco napisałam bo wiem, że taki jest stereotyp http://www.euro.com.pl/ipad-i-tablet...10-bialy.bhtml ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- ew.wyższe modele to rzeczywiście w tej cenie raczej używka ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze znalazłam Lenovo http://www.ceneo.pl/30277823#tab=reviews Sama mam lapka z Lenovo, moja mama ma i brat i (odpukać) sprawują się super A ten tablet ma dobre opinie.Chcemy po prostu coś takiego zwykłego, żeby był bo przyda się nam na pewno. Tzn. bardziej mi bo tż okupuje mojego laptopa ostatnio bo na jego kompie nie działają mu programy do projektowania
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę Ci bardzo wdzięczna![]() Co nas tutaj tak mało dzisiaj? I coś cicho
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

ja już byłam małe zapasy sobie zrobić 

tak mi było lepiej. Dlateog teraz kupuję glównie spodenki, połśpiochy, a na początek śpiochy, a pajacy tylko po kilka sztuk na rozmiar 
[/RIGHT]

06.09.2014