|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Może teraz coś się zmieniło na lepsze w Orange, ale jak wcześniej miałam tam telefon to rachunki przychodziły kosmiczne, mimo mojego oszczędzania.
Ogólnie ich oferta nie była konkurencyjna w porównaniu do innych sieci, dlatego się wkurzyłam i przeszłam do innej sieci. Najpierw do plusa, a później do playa i nareszcie jestem zadowolona.
|
#1502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn w oragne to wgl nie chce, ale nie mam ani w playu ani w tmobile już teraz.. ![]() Cytat:
![]() No ja miałam orange 2 lata temu.. i nie dość że się połasiłam na to że 'wszyscy mają w orange i tyle lat jestem i oo' to każda sieć miała wtedy lepsze oferty, ale byłam wierna |
||
|
|
|
#1503 |
|
Rozeznanie
|
Tassia uważaj na siebie
A waga - ja tak tyłam poprzednio przy cukrzycy. Do 24 tc miałam plus 9, a do 27 tyg miałam na plus 16 kg :/ Mi gin bez krzywej kazał juz przejść na dietę na ostatniej wizycie, bo waga zaczęła szybciej iść w górę. Z resztą on powiedział, że przed 26tc mam nie robić krzywej bo i tak nic nie wyjdzie ![]() teraz mam niecałe 3 kg na plusie. Dziś wizyta, ale niestety bez usg:/ się przynajmniej serduszka sobie posłucham
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
ale w sumie jak kiedyś przeglądałąm na necie oferty i czytałam opinie, to na każdą sieć były jakieś i dobre i złe opinie, problemy z rachunkami itd
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do mnie teraz wydzwaniaja bo umowa mi sie konczy i podobno w salonie moge juz wziac w tym msc. zobaczymy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam nikogo nie znam w salonach
|
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez neta taniej, ale i tak były korzystniejsze aleee A tata powtarzał 'będziesz załować' i żałowałam Właśnie jak ta Blanki chrzestna pracowała w tmobile to korzystne oferty nam robiła, mieliśmy za 40zł neta tego mobilnego 10gb i dwa tablety po 1zł
|
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to jest tyle tych orange ze powariowali :/ niewiem po co ale w jednym sa tak babki niekumate i nie majace o niczym pojecia ze szkoda gadac :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 lata temu przyszłam do salonu Orange pooglądać telefony i na necie mi sie pewien spodobal, który niedawno wtedy wszedł i pytam gościa czy go mają w salonie.. a ten pierwszy raz słyszał o takim, zaczął przeglądać telefony na necie tyle mu schodziło że podziekowałam i sobie poszłam ![]() ![]() ale mamy temat ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie ty przyjdziesz a gosc gebe rozdziabi w stylu czego ty kobieto chcesz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1514 |
|
Konto usunięte
|
Nie uwierzycie ! Zadzwoniłam do jednej przychodni zarejestrować się do laryngologa (mój tata ma od roku paciorkowca i już miesiącami się leczy, paciorkowiec ten nie jest niebezpieczny w ciąży ale przy porodzie już tak i musze zrobić wymaz czy mam to paskudztwo) - termin na 4 kwietnia - normalka. Dzwonię do drugiej i UWAGA!! NA JUTRO
I to na fundusz
|
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie ma zasiegu z playa ani plusa :/
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Bo z rok temu miała playa moja szefowa i ciągle narzekała w domu nie miała zasięgu, a mieszkała normalnie w mieście.. Ale własnie słyszałam że teraz poszerzyli ten zasięg, że korzystają z innych tych satelit czy co to tam jest.
|
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1522 |
|
Przyczajenie
|
Dzien dobry
![]() Dziewczyny proszę pomózcie...mam taka rozkmine. Do jakiego wieku dziecka trzeba spać z nim w pokoju? Remontujemy z moim Tz nowe mieszkanko i musimy wszystko kupic nowe, bo to mieszkanie do generalnego remontu i myslelismy zeby w drugim pokoju (tam gdzie kiedys bedziemy spac) kupic kanape z funkcja spania. Natomiast na ten moment bedziemy spali w pokoju dziecka, ale nie chcemy kupowac drugiej kanapy, bo pozniej jak juz sie przeprowadzimy do drugiego pokoju nie bedziemy mieli co z nia zrobic;/ i myslimy o jakims materacu, a rame od łozka zrobimy samemu zeby troche zaoszczedzić. Tylko nie wiem, czy ten materac kupowac taki tanszy z pianki, czy jednak zainwestować w lepszy bo jednak na kilka lat bedzie musiał starczyc? |
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1524 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale ramy kurcze nie widze na stronie;/Znalazłam faktycznie, nie opłaca sie robic samemu
Edytowane przez alexxxandraa Czas edycji: 2015-02-03 o 10:28 |
|
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1526 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to na 56 mam ciuszki po małej takie neutralne, sama nic nie kupowałam, ale chce coś na wyjście kupić nowego, może faktycznie taki pajac cieplejszy i na 62 bym jeszcze wzięłam. Bo tak to już mam komplet na 56 i 62Cytat:
Cytat:
mi jest bardzo słabo pod prysznicem, kąpie się z otwartymi drzwiami w razie czego ( na szeroko) a jak wyjdę to muszę się na 15 minut położyć i dopiero się ubieram i ogarniam ![]() Cytat:
no boli łeb o tych zatok, ale dzisiaj już lepiej trochę, będę żyć ![]() Cytat:
Cytat:
chcę pokupić też spodenki takie już na 68. Welurowe pajace też mają być?to sporo w tak krótkim czasie, a kiedy masz wizytę? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja to nie wiem jak to jest z tą moją wagą Bo wychodzi na to, że schudłam 1kg i mam na plusie 3kg może dlatego, że zawsze ważyłam się po obiedzie, a tym razem przed? i to takim niedzielnym, wypąśnym obiadkiem u mamy
|
|||||||||
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
??
|
|
|
|
|
#1529 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pamietam jak robilam test ciazowy w pierwszej ciazu i czuje sie jakby to bylo wczoraj A minely dokladnie dwa lata ![]() Cytat:
Ja w plusie place 60zl i mam nie limitowane SMS i tel + 0.5gb internet Cytat:
No to widzę ze mialas dokładnie jak ja z cukrzyca... Kurcze sama nie wiem. A teraz jak z krzywa? Ja robilam dwa razy w 1 trymestrze Teraz I mam zrobić w 26tc Cytat:
Ja tam sie nie znam ale moi znajomi wszyscy narzekaja na play zasieg. Do tej pory, ze im sie sieci przelaczaja w trakcie rozmowy i zrywa polaczebie. Szczegolnie narzekaja ci ktorzy sie duzo przemieszczaja. A poza tym oferte maja ekstra Cytat:
Ale myślę ze najłatwiej to wyremontujcie sobie sypialnie I wstawcie lozeczko dziecka do niej A jak będzie trzeba - będzie odpowiedni moment to przeniesienie lozeczko do pokoju dziecięcego.
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak bo kolo lozeczek tez widzialam jakis plakat,ale zerknij na strone
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

Ogólnie ich oferta nie była konkurencyjna w porównaniu do innych sieci, dlatego się wkurzyłam i przeszłam do innej sieci. Najpierw do plusa, a później do playa i nareszcie jestem zadowolona.
06.09.2014 

Jakis znajomy nie pracuje.?
Tzn w oragne to wgl nie chce, ale nie mam ani w playu ani w tmobile już teraz.. 

Ja mam w playu i sobie chwalę. 
I to na fundusz
mi jest bardzo słabo pod prysznicem, kąpie się z otwartymi drzwiami w razie czego ( na szeroko) a jak wyjdę to muszę się na 15 minut położyć i dopiero się ubieram i ogarniam 
Dopiero pamiętam jak robiłam test ciążowy i ryczałam z przerażenia nad dwiema kreseczkami, a tu już jestem już w 5 miesiącu.