Marcowe Mamy 2015 cz. VII - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-03, 12:13   #3001
aaakarolina
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VII

Cytat:
Napisane przez JoaMro Pokaż wiadomość
Ale zwykle jak się już przenosi, to wywołują w 41 tyg. (7 dni po terminie). Jak masz termin na 08.03.2015 to jest duża szansa, że 11 dni nie przenosisz.
Trzymam kciuki ;D
w niektórych szpitalach dopiero 2 tygodnie po terminie wywołują...mam nadzieję, że nie dotrwam do tego
Stary 2015-02-03, 12:16   #3002
mon9
Zakorzenienie

A my wczoraj mieliśmy kontrole oczek i jest regresja zmian, także jak na razie jest ok, za 2 tyg KOlejna kontrola

Ale śliczne maty SKIP HOP wypatrzyłam wpisuje na listę do późniejszego zakupu ImageUploadedByWizaz Forum1422962162.477264.jpgImageUploadedByWizaz Forum1422962134.256866.jpg

Edytowane przez mon9
Czas edycji: 2015-02-07 o 23:28
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 12:16   #3003
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Korzystaj z dobroci innych jak sie oferują
Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Aneta super! dobrze, że są jeszcze tacy ludzie
Bardzo to miłe Korzystam, odpoczywam i robię fotoalbum ze zdjęciami z sesji
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 12:16   #3004
aaakarolina
Wtajemniczenie

w końcu jakaś normalna

http://m.kozaczek.pl/plotka.php?id=60082
Stary 2015-02-03, 12:17   #3005
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
A my wczoraj mieliśmy kontrole oczek i jest regresja zmian, także jak na razie jest ok, za 2 tyg KOlejna kontrola
[/ATTACH]
Wspaniała Helenka!!!
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 12:19   #3006
asiulek8
Wtajemniczenie

Ktos musial polowac na te wozki, bo z klatki to raczej musial sie wepchnac do srodka jakos. Masakra jakas, nic tylko

mon - super, ze malutkiej sie poprawia

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 12:20   #3007
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale śliczne maty SKIP HOP wypatrzyłam wpisuje na listę do późniejszego zakupu Załącznik 5904972Załącznik 5904971
ale Helenka jest przepiękna
super, że z oczami lepiej! wiadomo kiedy będziecie mogli zabrać ją do domu?
Stary 2015-02-03, 12:22   #3008
EdithS
Zadomowienie

Mon9 jaka śliczna jest ta Wasza Kruszynka

aaakarolina no właśnie takie kobiety powinny się wypowiadać głośno

a z tymi wózkami to naprawdę masakra... chyba kupię sobie gaz łzawiący do torebki w razie czego i jak zauważę, że ktoś mnie obserwuje to...BIADA he he. A na poważnie to jest przykre i niewytłumaczalne.

Edytowane przez EdithS
Czas edycji: 2015-02-03 o 12:23
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 12:23   #3009
papalinka83
Zakorzenienie

Mon super, że Helenka idzie do przodu Śliczna jest Już ci dawno chciałam napisać, że bardzo cię podziwiam, że sobie z tym wszystkim tak dobrze radzisz

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 12:42   #3010
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Jejku dziewczyny już 3 koleżanka mi napisała o kradzieży wózka... no masakra, co się dzieje? I to nie wcale jakieś z wyższej półki cenowej. Wszystkie skradzione z klatek schodowych, w tym jedna zdążyła zanieść malucha do domu i schodziła po wózek i już go nie było. Zobaczcie, jak ktoś poluje to musi obserwować...
Jak tak mozna w zyciu nie zostawilabym wozka na klatce schodowej
Mam nadzieje, że nam sie takie cos nie przytrafi

Cytat:

Ale śliczne maty SKIP HOP wypatrzyłam wpisuje na listę do późniejszego zakupu Załącznik 5904972Załącznik 5904971
Super, że u Was do przodu strasznie sie ciesze
Tez kiedyś myślałam o tych kątach, super są ale niestety u nas nie było, no i cena...

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
Dokładnie

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 12:42   #3011
nusiekowa
Wtajemniczenie

Mon cudowne wiadomosci. Dzielna Helenka
Stary 2015-02-03, 12:45   #3012
Alunia79
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny. Ja nadal w dwupaku i oby do terminu choć chwilami mam dość

Gratki wszystkich nowych tygodni i udanych wizyt

Mon9 Helenka pięknie rośnie i super, że z oczkami dobrze. Trzymam kciuki za kolejną kontrolę choć wiem,że będzie dobrze.

Ja jestem kompletnie do du... od jakichś 4 dni. Hormony nie dają mi spokoju i ciągle bym spała.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 12:53   #3013
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

Sliczna dzielna Helenka moge na nia godzinami patrzec super ze coraz lepiej

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
witajcie Od rana słonko i od rana mam lenia... sąsiadka przyjechała po chłopców by zawieźć do szkoły i przywiozła obiad... jeju jak mi wstyd!
jaka kochana! Tez by mi bylo glupio, ale to tak strasznie mile.....

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Cristal dzięki za odpowiedz bo juz sie bałam ze takie wstrząsy przy kaszlu mogą zaszczkodzic maluszkowi . Jutro rano umówiłam sie do lekarza - mam jednak nadzieje ze mi sie polepszy .

Zrobiłam sobie syrop z cebuli i zjadłam kanapkę z czosnkiem zaraz kolejna inhalacja ... I tak mi juz tydzien minął na chorowaniu a tu remont dla maluszka jeszcze nic nie przygotowane ... Ajc
Ja meczylam sie z antybiotykami Niby nalezy unikac antybiotykow, ale ja juz tak sie czulam i wygladalam ze gdyby nie antybiotyki to chyba gorzej bym zaszkodzila dziecku i sobie. bedzie dobrze a ten kaszel co mialam, mnie cala klatka piersiowa az bolala od kaszlu i leczylam sie prawie trzy tygodnie
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 12:58   #3014
nusiekowa
Wtajemniczenie

za chwile bedzie porodówka na TLC
Stary 2015-02-03, 13:05   #3015
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Za mną dobra noc, poza chodzeniem częstym do toalety

Dzisiaj jedziemy z synkiem na lotnisko wiec jak juz bede miała gosci to bedzie mnie jeszcze mniej na forum
Nie zapomnijcie o nas postaram sie w miarę możliwości udzielać, aby przypadkiem nie przegapić żadnego porodu

Poczytalam z grubsza ale źródła jakies mało wiarygodne jak dla mnie.

Takie cos juz bardziej do mnie przemawia
nie zapomnimy

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja mam koszmarny dzień.

Wczoraj dowiedziałam się, że jest szansa na mój dalszy awans. Muszę przystąpić do konkursu i wykazać się. I zgubiłam gdzieś notatnik, w którym miałam zapisane wszystkie moje ważne projekty do oceny za ostatnie 2 lata. Bez niego nie jestem w stanie tego ustalić. Musiałabym pójść do pracy i przeglądać szafy pełne akt i archiwum po to, żeby wybrać najlepsze sprawy, do których nie można mi się w niczym przyczepić. Albo w ogóle jakieś sprawy. Ale jestem na zwolnieniu lekarskim leżącym i już sobie wyobrażam, jakby się zachowały te wszystkie zawistne baby gdybym się zjawiła w pracy. Szukałam wczoraj jak opętana, całą noc myślałam, gdzie mogłam go położyć, teraz się poryczałam. Drugiej takiej szansy mogę nie dostać przez wiele lat.

A teraz jeszcze dobił mnie sąsiad. Pisałam wam niedawno o mojej teściowej plotkarze i jej psiapsiółkach plotkarach. Wczoraj mąż spotkał się na piwie z naszym sąsiadem, z którym do tej pory żyliśmy bardzo dobrze i lubiliśmy się. Nie wytrzymał i powiedział mu o tych wszystkich plotkach, które na jego temat tworzy jego teściowa, bo nie chciał, żeby to poszło w drugą stronę - że on się dowie czegoś, co rzekomo my o nim mówimy a co wcale nie jest prawdą. I wyszła bardzo dziwna sytuacja. Chyba sobie możecie to wyobrazić.

I strasznie się już tym wszystkim denerwuję i przejmuję.

a na długi okres miałaś wypisane zwolnienie? Bo ZUS najbardziej kontroluje długie zwolnienia. Najlepiej mieć wypisywane zwolnienia częściej a na krótsze okresy. Zresztą jeśli Ci nawet zakwestionuje jedno zwolnienie to zrób dzień przerwy po jego upływie i idź na następne zwolnienie. Ale wtedy musisz się bardziej pilnować, bo pewnie Cię znowu skontrolują

oby udalo ci sie go znalesc, nawet w pracy jesli jest to co, idz tam i go szukaj koniecznie a my tu bedziemy czarowac zeby ci sie udalo!

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia. Pokaż wiadomość
hej dziewuszki

Ja wczoraj opuściłam szpital dopiero, bo w sobote mi się pojawiły skurcze na ktg i mnie zatrzymali. Podali mi sterydy na płuca i zastrzyki rozkurczowe, oprócz tego magnez nospe,luteine. Teraz jest lepiej mam miękki brzuch, ale boję się cokolwiek robić w domu i leżę. A w niedziele wracam znowu do szpitala na założenie holtera i obserwacje co z moim serduchem

Chciałam Was jeszcze przestrzec żebyście kontrolowały ciśnienie, górna granica normy to 150/100 jak jest wyższe to do szpitala migiem, to chyba był najczęstszy powód nieplanowanych cesarek pzed terminem jak tam byłam.

Strasznie dużo naprodukowałyście, jak mnie nie było, a ja miałam mały pakiecik internetowy żeby was czytać na bieżąco postaram się nadrobić.
dobrze ze juz cie wypuscili, chociaz na chwile

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
mnie tak bolą nogi, jak za bardzo się namecze w ciągu dnia :-(

O, jesteś! te bóle to pewnie ze zmęczenia

A co kupiłaś? Ja też kupuję ski i mam nadzieje, ze szybko się w nie zmieszczę. Przed ciążą nosiłam XS, wiec mam nadzieje, ze łatwo pójdzie. Ale spodni i spódnic boje się kupować jeszcze
Mnie to bola z rana nawet , a spuchniete mam caly czas
oby sie gorsze nie zrobily, bo nie chce jechac rodzic,cale szczescie to tylko jak przed okresem

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
A no odchodzą czopy odchodzą, mi dzisiaj rano znowu część wyszła, wczoraj na wizycie lekarz mi powiedział że części już nie ma,to ciekawe czy już wszystko wylazło. A tym że nie poczujecie czy wody wam odejdą to się absolutnie nie martwcie, tego nie da się przeoczyć. Mi tak chlusnęły że czułam wszystko od środka jakby się jakoś pusto zrobiło. Co innego oczywiście jak się sączą ale to znowu widać na bieliźnie lub na wkładce.
ale fajnie niedlugo my rodzimy
Stary 2015-02-03, 13:06   #3016
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Ja nadal w dwupaku i oby do terminu choć chwilami mam dość

Gratki wszystkich nowych tygodni i udanych wizyt

Mon9 Helenka pięknie rośnie i super, że z oczkami dobrze. Trzymam kciuki za kolejną kontrolę choć wiem,że będzie dobrze.

Ja jestem kompletnie do du... od jakichś 4 dni. Hormony nie dają mi spokoju i ciągle bym spała.
Alunia śpij póki możesz i obyś lepiej się poczuła
Stary 2015-02-03, 13:09   #3017
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
Dzień dobry

U mnie noc w miarę, dopiero przed chwilą wstałam na siku, więc nie jest źle

Meganka Ty się nie zastanawiaj tylko marsz do lekarza!!!

Smv współczuję sytuacji z wodą :/ a co do mieszkania musisz się uzbroić w cierpliwość i zobaczysz, że w końcu znajdziecie TO mieszkanie

Crystal dobrze że jesteś oby udało się z samochodem bo na pewno chcesz już zobaczyć maluszka

Marta aaa już cały czop wyleciał...to już chyba blisko

taaaaaaaaak i chcialabym wiedziec jak tam moja szyjka tez ide sie wykapac, ogolic bozenke i poczekam na telefon TZ do 16 czy zdazy czy nie ;P

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
zaczynamy 37 tc
juz mozesz rodzic wkrotce

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
chcę kupic taką za 84 zl 5 litrów ;] jezu przeraza mnie ten remont...
ale wtedy bedzie pieknie
Bedzie bardzo pieknie, nie zaleznie za ile kupicie farbe bedzie odnowione odswiezone i to sie liczy a na cenach polskich niestety sie nie znam ;P

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co za noc co chwilę siku, bolały mnie nogi, kuło mnie w pipie-podbrzuszu, jakby mnie ktoś tam za coś ciągnął, wierciłam się z jednej strony na drugą coś strasznego! A nad ranem ponoć jak zasnęłam to chrapałam, że mój tż wnerwiony wstał ale już mu przeszło, wie, że też nie spałam całą noc i nad ranem nadrabiałam, ale ponoć trąbiłam na cały dom A i jeszcze zasnąć nie mogłam bo w brzuchu maraton-biegał z jednej strony na drugą

Dzisiaj wizyta i sr Myślę, że usg zrobi, bo ostatnio było w grudniu Ciekawe co mi powie, czy się otwieram czy pozamykana na cztery spusty
3mam kciuki za wizyte daj znac po
Stary 2015-02-03, 13:10   #3018
nusiekowa
Wtajemniczenie

no to dziewczyny chyba odchodzi mi czop (taka galaretka z lekka zabarwiona) krocze mnie tak boli że chodzić nie moge tylko lezenie daje ulge -dobrze że jutro wizyta.
Stary 2015-02-03, 13:12   #3019
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Miałam to samo wczoraj, nie mogłam zasnąć i się kręciłam przez pół nocy, jak mała kopała wszystko do gardła. W nocy poszłam do lazienki zwymiotowałam wszystko i przespałam całą noc. Chyba muszę jeść mini porcjami bo mi sie tak jakby żołądek nie domyka i wszystko czuje w przełyku, i jeszcze ta zgaga

Ty leć do lekarza, bo wirusy grożniejsze dla maluszka niż antybiotyk, a zaczyna być nieciekawie z tego co czytam.

Pokaz kieckę

anyolek współczuje sytuacji z kicią, aby po antybiotykach jej przeszło, biedne futrzaste maleństwo

smv mam to samo jak nie dzwonia do mnie z pracy, nudze sie po prostu i czuje niepotrzebna. Ale wtedy wpadam w fale pieczenia i gotowania Nieprzyzwyczajona jestem do niepracowania.

A ja znów szaleje na wyprzedażach ciuchowych internetowych. Oczywiście wszystko zamawiam z myslą o później i rozmiarze s:P

niunia my malowaliśmy na biało chyba śnieżką, wujek co zajmuje się remontami odradzał jesdną z tych firm na D, ale nie pamiętam czy Dulux czy Dekoral, na pewno, że jedna fajna a druga do kitu. Na kolor malowaliśmy lateksową beckersa i o ile w utrzymaniu super i kolor też mi się mega podoba, to samo malowanie ciężkie. TZ pierwszy raz lateksowa malował i nie wiedział, że od razu trzeba te zabezpieczenia np drzwi zdejmować zanim zaschną i się wkurzał tylko
pokaze w sobote na sobie nie jest to sukienka marzen na wesele, ale TZ sie spodobalam jak zobaczyl wczoraj no bo jak wiecie, dla wielorybkow nie za wiele mozna znalesc ladnego
Stary 2015-02-03, 13:14   #3020
lesyeux
Zadomowienie

kasia. dobrze, Kochana, ze wszystko ok ja też miała akcje z ciśnieniem, ale na chwilę obecną jest super. codziennie kontroluję

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Chcesz gościa na obiedzie ?
wpadaj zapraszam.
ja własnie zjadłam i pękam rewelacja omomom
a na zagrychę przed TV mam Pringelsy

a potem mam tyłek jak SZAFA KOMANDOR

żona_marcina

Nasze magiczne moce sprawią, ze AWANS masz w ręku Trzymam kciuki mocno mocno

i szkoda, ze diabeł nakrył ogonem ten notes oby się migiem znalazł

marta obyś po 19 urodziła

Cytat:
Jejku dziewczyny już 3 koleżanka mi napisała o kradzieży wózka... no masakra, co się dzieje? I to nie wcale jakieś z wyższej półki cenowej. Wszystkie skradzione z klatek schodowych, w tym jedna zdążyła zanieść malucha do domu i schodziła po wózek i już go nie było. Zobaczcie, jak ktoś poluje to musi obserwować...
u mnie w mieście nawet śmierdzące klapki by ukradli.

U moich rodziców, jest wózke na klatce, ale przypięty taki specjalnym łańcuchem na alarm ! kto dotknie odrazu wyje na cała klatke
ale nie dziwie sie ludziom, że takie gadżety kupują

Cytat:

Super wiadomość
Cudowna nasza Helen

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
za chwile bedzie porodówka na TLC
ja nie mam ani polsat cafe, ani tlc ani nic

Musze porozglądać się i wreszcie jakąś TV zamówić. a nie

Edytowane przez lesyeux
Czas edycji: 2015-02-03 o 13:15
lesyeux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 13:15   #3021
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
no to dziewczyny chyba odchodzi mi czop (taka galaretka z lekka zabarwiona) krocze mnie tak boli że chodzić nie moge tylko lezenie daje ulge -dobrze że jutro wizyta.
ale fajnie odpoczywaj dzis
Stary 2015-02-03, 13:21   #3022
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Ludzie to sumienia nie mają, łachudry jedne

Cytat:

Ślicznotka

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
pokaze w sobote na sobie nie jest to sukienka marzen na wesele, ale TZ sie spodobalam jak zobaczyl wczoraj no bo jak wiecie, dla wielorybkow nie za wiele mozna znalesc ladnego
Jakich wielorybków
Na pewno ładnie będziesz wyglądać

Czopy Wam odchodzą, skurcze przepowiadacze , szyjki się skracają, rozwarcia małe a u mnie nic.. Ale poczekam grzecznie do połowy lutego, potem siłą ją wypchnę z brzucha , albo po Greyu od razu na porodówkę pojedziemy

W ogóle jutro pełnia ciekawe czy któraś urodzi
Stary 2015-02-03, 13:23   #3023
KasiaKasiaWiki
Basia_KasiaWiki

Cytat:
to faktycznie, masakra, tak zwinąć komuś wózek, sądze że polował juz ktoś na niego wcześniej ...
Stary 2015-02-03, 13:25   #3024
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Czopy Wam odchodzą, skurcze przepowiadacze , szyjki się skracają, rozwarcia małe a u mnie nic.. Ale poczekam grzecznie do połowy lutego, potem siłą ją wypchnę z brzucha , albo po Greyu od razu na porodówkę pojedziemy

W ogóle jutro pełnia ciekawe czy któraś urodzi
po Greyu to lamowanie a pozniej porodówka

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
wielorybków ????? raczej sexi foczek
Stary 2015-02-03, 13:26   #3025
KasiaKasiaWiki
Basia_KasiaWiki

Cytat:

słodziak
Stary 2015-02-03, 13:27   #3026
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
no proszę kolejna Mamusia pozbywa się czopa leż Kochana i oby przestało boleć

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość

u mnie w mieście nawet śmierdzące klapki by ukradli.

U moich rodziców, jest wózke na klatce, ale przypięty taki specjalnym łańcuchem na alarm ! kto dotknie odrazu wyje na cała klatke
ale nie dziwie sie ludziom, że takie gadżety kupują
nawet nie wiedziałam że są takie gadżety, ale sama się za czymś podobnym rozejrzę, mam nadzieję, że to nie jest drogie.

A ja odebrałam wyniki z laboratorium i nie są za dobre, mocz ewidentnie ma jakieś bakterie. Że też coś na sam koniec musiało się przypałętać
Stary 2015-02-03, 13:29   #3027
olajakzam
Raczkowanie

jestem w trakcie oporządzania kącika dla małej muszę tylko czekać na tż żeby mi powiercił trochę;p hehe
bo i lampka i moskitiera do sufitu i półeczki ale łóżeczko już stoi złożone tylko teraz muszę materacyk zamówić...
Stary 2015-02-03, 13:30   #3028
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
o jacie ! no to się zaczyna
Stary 2015-02-03, 13:31   #3029
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
jestem w trakcie oporządzania kącika dla małej muszę tylko czekać na tż żeby mi powiercił trochę;p hehe
bo i lampka i moskitiera do sufitu i półeczki ale łóżeczko już stoi złożone tylko teraz muszę materacyk zamówić...
czekamy na foty!
Stary 2015-02-03, 13:37   #3030
olajakzam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
o jacie ! no to się zaczyna
ja to nie wiem jak ten czop wyglada;p he
dzisiaj gadałam z kolezanka ktora rodzila niedawno i mowi ze o 10 odeszly jej wody ale na spokojnie sie wykapala zjadla i o 13 pojechala do spzitala a o 15 juz dziecko bylo na swiecie

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

co ja zrobiłam? wpisałam czop ciążowy w google pictures i aż mi niedobrze;p nawet brudne majty ktoś wstawił

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości