|
|
#2731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Cytat:
Myśl czym mogłabym się zrewanżować. Włosowo u mnie jedynie ta Macadamia krem bs z ciekawostek, ale takim włosom jak Twoje to chyba się nie nada Cytat:
![]() Popieram! ![]() Cytat:
O oo Stazja może kcesz? Nawet wczoraj w wannie o Tobie pomyślałam czy by Cie Sylveco interesowało, ale pisałaś, że wolisz sylikony, mam jeszcze YR odżywkę ale też bez silikonów
|
||||
|
|
|
#2732 |
|
Nindżopesz
|
Poszłam do kibla i niucham, że ktoś przede mną miał super perfumy - jakby piernik ale taki gorzkawy, mocno cynamonowy, nieupierdliwie waniliowy, musi jakaś głęboka nisza bo nic na ten temat nie słychać na forum a o taki zapach powinni się zabijać...
Nagle pacze: na kiblu stoi cynamonowy odświeżacz |
|
|
|
#2733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boję się że nie domyją się ... ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
|
|
#2734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Nie masz się czego obawiać. Domyją się. ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2735 |
|
Nindżopesz
|
Flower Shop Sweet Cinnamon. Mogło się z moim naszyjnym Blackiem zmieszać i dać lepszy efekt
|
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 A pamiętasz że mam 22 m kawalerkę tzn windę ![]() I taka ściana z bambusami http://tapety.biz.pl/tapeta-tapety-z...ienki-kuchnia/ Na dodatek są miejscami wypukłe.... Aaaa iiiii chcę papugę
|
|
#2737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby wczoraj zabieg na ryju miałam, a coś mi się w oczach przestawia ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-03 o 15:50 |
||
|
|
|
#2738 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Bym swojego grzyba przykryła.....
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przykrywaj grzyba... bo się wtedy bardziej rozrośnie...
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie je jakoś wyślizguję, bo w myciu się nie ruszają, są tępe jak jakiś sztuczny koc? Zatem moje wysiłki są po to żeby jakoś przetrwać aż odrosną te nie zmasakrowane. W międzyczasie myslę co począć z kolejnymi niechcianymi odrostami? Ale to zmartwienie na za 2 mce. 2. Pamiętam, ale cóż, albo żyjemy według zasad, albo robimy to, na co mamy ochotę Dokładnie tak ją sobie wyobrażałam, jest energetyzująca mocno, taki poprawiacz nastroju. Niemniej, gdybym to była ja, na bank w pewne dni by mnie wręcz irytowała. Trudna decyzja, ale to tylko kawałek ściany, można nakleić inną Taaaaaaaaaaak papuuuuuga ! Uwielbiam papuzie kolory!!!! Papugi w ogóle, wszystkie!!! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-03 o 15:51 |
|
|
|
|
#2741 | ||||
|
Zakorzenienie
|
o!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Proponuję program max, czyli kolejność odżywek na trzy. Proteiny---> humektanty--> emolienty . Ewentualnie redukcja protein do 1x w tyg wg wł szklistych i koniecnzie odżywka bs emolientowa. Prostowanie keratynowe to zło... Jak keratyna się wypłucze, pokruszą się." Brzmi szalenie ale może... 2 Wiem , twej irytacji się boję mam to samo i najgorzej że nie można wyjść do innego pokoju ![]() 3 Idę z Negatywem do alergologa... Niech robi testy a ja powolny riserdż.wstępnie odpadło żako... Najwcześniej papuga może się pojawić za 1.5 - 2 lata bo to droga zabawa , a do tej porty https://www.youtube.com/watch?v=gH1-Nx9A4hE https://www.youtube.com/watch?v=2gamXL4Bs6E I moje ulubione techno https://www.youtube.com/watch?v=AGaGz8mSOUQ
|
|
#2743 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie będę wklejać zdjęcia, ale w tym konkretnym przypadku pomogłoby tylko skucie ściany do golego tynku albo i wymiana muru - więc gdybym cudem miala parę złotych na tapetę, przykryłabym, żeby tego syfu nie widzieć. I tak mam mega dola na tle mieszkaniowym, więc EOT z mojej strony.
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem trzeba jeszcze zaprawę wyskrobywać między cegłami...
|
|
#2745 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, mam nadzieję,że się okaże że pomaga a ja nic nie potrzebuję, muszę zuzyć te myjadla co mam ![]() A z myjaczy zadowalają mnie zwykle rypacze pokrzywowe, skrzypowe itd, odżywki, czyli w sumie wszystko teraz się rozpieściłam tymi 2 litrami szamponów .... Cytat:
Cytat:
niby bym chciala zgubić te 2 kg, ale bez przekonania i wysiłku ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2746 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Czemuż za 2 lata dopiero? Jak to droga? odczulanie drogie? Czy utrzymanie papugi? Ad techno - czy to nie jest tak, że ona się boi? walczy? uniki robi? Ruchy obłędne Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-03 o 16:22 |
|
|
|
|
#2748 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Chyba jutro wkleję poglądową fotkę - tam już żadna farba nie pomoże.....
|
#2749 | ||
|
Zakorzenienie
|
no dzięki Tobie go mam, zamówiłam też krem rokitnikowy (jest ok.) i pomadkę pielęgnacyjną o zapachu cynamonu (robi mi masakrę )Cytat:
domywa ale chyba nie żywą? o fototapecie mówisz? z fototapet to ta zawsze wywołuje u mnie uśmiech http://demur.pl/system/photos/91/ori...jpg?1359731681 ![]() tru na str sylveco kupowałam ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
bardzo poważnie to przemyślicie, bo to nie przelewki
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukam i szukam, a te pod hasłami supernawilżenie mają w istocie paskudne składy buuuu Pomadka cynamonowa została użyta do tapicerki skórzanej i butów ![]() 2. Nasz pies ma taką szyje, czasem mówimy o nim koń!
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-03 o 16:43 |
|
|
|
|
#2751 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Osobiście mam chętkę na krem aloesowy Babuszki Agafii, o ile go dostanę stacjonarnie
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2753 | ||||
|
BAN stały
|
Tak jest, Pani Naczelnik!
![]() Cytat:
![]() Wiem, wcale się mu nie dziwię, bo to kpina jedna wielka ![]() Cytat:
Cytat:
Przynajmniej moje faliste musiałem na noc przykrywać czymś zaciemniającym (a i tak niewiele to dawało, gdy tylko usłyszały ptaki za oknem) ![]() Cytat:
Tzn. zastrzyków robić? ![]()
|
||||
|
|
|
#2754 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Dlatego się przestawiłam na taką np. Bielendę a czasem na coś zupełnie "z innej Mańki" na co kiedyś bym nie zwróciła uwagi. Mamy znienacka kontrolę z KNF i w połączeniu z likwidacja szkód komunikacyjnych powoduje to, że zapominam jak się nazywam
|
|
#2755 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) no ale na niego to najlepiej olej położyć adpomadka. dzięki za inspiracje, bo już chciałam do śmietnika wrzucić ad2. Cytat:
Cytat:
, a poza tym dużym i "samotnym" papugom przykrywanie nie przeszkadza
|
|
|
#2756 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Spokój był latem - siedziały cały czas w "wolierze" na balkonie
|
|
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nasze konury nandajskie z woliery balkonowej uciekły ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- a masz może jakiś kod do Bingo?
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale uważaj na ten cynamon, ona barwi, my mamy bardzo stare auto i użyłam na mocno zjechane buty raz, rozgniotłam wtarłam i opak sru. End of story. Szkoda, poracha Forever living jest bossska i lubię Burt's Bees. Całkiem spoko była Caudalie (na promo) |
|
|
|
|
#2759 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na wizażu jest wszystko Cytat:
![]() Cytat:
Znad pszenicy z miodem i zimna
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2760 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Musiałem sobie wyguglać te papugi, pierwsze słyszę o nich (piszą, że strasznie głośne) Moja siostra odchowała kiedyś małego wróbla, łapała dla niego muchy, no ale koniec końców kogut go dopadł I nam też kiedyś jedna falista zwiała (w sumie to rodzicom, ja wtedy na wyjeździe szkolnym byłem) ![]() Spóźniona kutia?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.

Jedynie je jakoś wyślizguję, bo w myciu się nie ruszają, są tępe jak jakiś sztuczny koc? Zatem moje wysiłki są po to żeby jakoś przetrwać aż odrosną te nie zmasakrowane. W międzyczasie myslę co począć z kolejnymi niechcianymi odrostami? Ale to zmartwienie na za 2 mce. 

)
Szukam i szukam, a te pod hasłami supernawilżenie mają w istocie paskudne składy
Nasz pies ma taką szyje, czasem mówimy o nim koń!
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Moja siostra odchowała kiedyś małego wróbla, łapała dla niego muchy, no ale koniec końców kogut go dopadł