|
|
#1681 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
Urocze to było![]() Cytat:
Cytat:
Mój mąż jeszcze nie poczuł, bo jak kładzie rękę mały się chowa ![]() Cytat:
Szkoda, ze nie usunęli Ci tego przed ciążą, bo to dziadostwo jest![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- też lubie te zapachy I benzynę jeszcze![]() ja mam inne wiadomości na ten temat. Można usunąć laparoskopowo jak są malutkie i u kobiet w wieku rozrodczym lepiej tak właśnie zrobić, niż ryzykować, ze w ciąży rozrosną się do monstrualnych rozmiarów. Ja miałąm usuwany, bardzo szybko, sprawnie, bez ryzyka, że zacznie rosnąć czy nie daj Boże trzeba będzie macicę usuwać (bo czasem trzeba, jak już mięśniaki są bardzo duże).
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przyszła moja cebuszka
Jeśli któraś z Was jeszcze się zastanawia to polecam ![]() http://allegro.pl/cebuszka-poduszka-...988673270.html
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham zapachy o których piszecie... Lakier do drewna i stacja benzynowa
![]() Ja zrobilam ratatuj z zielona soczewica ![]() Pyyyycha ![]() I właśnie palaszuje zelki
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Tak teraz pomyślałam, że chyba muszę się dzisiaj najeść na zapas, bo nie wiem jak jutro na tą cholerną glukozę zareaguję
|
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam na poprzednim wątku ze dużo dziewczyn miało zalecenia żeby nie jeść słodkiego dzień wczesniej itp. Ale mnie tak gin nie mówiła wiec olalam.... Zresztą i tak wyszła mi cukrzyca ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Ja tez byłam na USG z synem. Pani gin wzięła go na kolana i mu wszystko pokazywała a nawet pozwoliła mu głowica jeździć mi po brzuchu
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Wczoraj byliśmy u położnej, zapisałam się u niej na szkołę rodzenia. Tutaj można chodzić do położnej zamiast do lekarza, robi badania za wyjątkiem usg, wtedy trzeba iść do gina. Można na zmiane położna -gin- położna - gin chodzić lub tylko w razie potrzeby. Wybrałam ostatnią opcję, ale pytała jak się czuję i powiedziała, że te bóle mogą być sygnałem, że się przepracowuję i jak nie przejdą w ciagu kilka dni, żebym do niej zadzwoniła. oby przeszło, nie chcę iść na zwolnienie, szef chyba by się wściekł. A i tak już mam z nim na pieńku za ponad dwa miesiące choroby rok temu. Na szczęście rzadko go w pracy widuję
![]() Lecę już nadrabiać
|
|
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko się obawiam jak ja dam radę bez kawy rano bo raczej nie mogę takiej bez cukru wypić ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Już doczytałam, że kawa zaburza wynik no to czeka mnie ciekawy poranek
|
|
|
|
|
#1688 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeju już myślałam, że nikt nie ma na kartęCytat:
ja muszę leżeć bo niestety do tego mam bóle brzucha Cytat:
mój też jeszcze nie czuje, już się biedak nie może doczekać ale mała każdego dnia się rozkręca i coraz więcej kica |
|||
|
|
|
#1689 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładował swoje małe ciałko tak uporczywie w mój prawy bok,że musiałam się przekręcić. Teraz zjadłam trochę nutelli i szaleństwa włączone![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mąż twierdzi, że syn się cieszy aha....:Pmmm benzyna....mmm ropa....mmm farba! [QUOTE=mehja;50075716] A ja właśnie wyrzuciłam do kosza trzy piersi z kurczaka. Wczoraj w sklepie kupione, trzymane w lodówce a śmierdziały...!!!!uhhh:/ |
||||
|
|
|
#1690 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oby wszystko u Ciebie dobrze było z ta szyjka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja właśnie wracam od lekarza. Z uwagi na te moje bole zwiększył mi dawki leków i kazał dużo odpoczywać. Zero dzwigania, sprzątania. Do tego mam brać fenoterol 2x1, który mi został z poprzedniej ciąży. A mam półtora opakowania, wiec na trochę starczy. Serduszko malutkiej ślicznie bije No i gdyby coś się działo to szpital :/ eh znowu mnie czeka droga przez mękę do końca:/Gin powiedział, żeby się nie martwić utrata wagi (w 3 tyg spadło mi 3.5kg), bo dzidzia i tak sobie weźmie wszystko moim kosztem ![]() A Wy znowu o jedzeniu :/ a ja nie mogę na tej mojej diecie jeść takich smakołyków ![]() Zapach benzyny, budaprenu mmm
14.09.2013r. Edytowane przez anutka171 Czas edycji: 2015-02-03 o 18:55 |
||||
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Anutka jakby co to mam cale opakowanie fenka
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Groszkolino gratuluję dziewczynki
![]() Masija lubię moją pracę i ciężko mi wysiedzieć długo w domu chciałam minimum do końca marca pracować, ale po wizycie u położnej już sama nie wiem. Bo takie zachowanie szefa mnie stresuje dodatkowo, a praca sama w sobie już jest stresująca. Tylko dotąd potrafiłam podejść do tego z dystansem, a teraz... hormony ![]() Gaja nie jest taka droga, ale ta cena i tak jest niezła. I jakość mają dobrą. A za biustonoszem do karmienia też muszę się rozejrzeć, póki co nie wiem nawet jak to dokładnie wygląda i czego szukać. Ktoś pytał o niemieckiego lidla. Otóż pistacje normalnie są po 14,9/kg a migdały 12,9/kg. Tamte ceny były w czasie promocji, dzisiaj byliśmy w lidlu i widziałam. Industria, powodzenia na polowkowym ![]() Rybka ja się boję chyba bardziej połogu. Też na samą myśl się trzęsę... moja siostra ma play i mieszka na wsi. Z dzwonieniem nie ma problemu, bo może korzystać z sieci plusa czy Orange, play ma z nimi jakąś umowę i trzeba tylko na telefonie wybrać punkt dostępu czy jak to się zwie. Za to nie ma wtedy internetu, bo on działa tylko na nadajnikach play. Tylko trzeba mieć ręczne ustawianie sieci. Gabisun też mam takie problemy z kąpielą. Ostatnio w sklepie zrobiło mi się słabo, a że rozdzieliliśmy się z tz próbowałam do niego zadzwonić, ale nie było zasięgu. Stanęłam w kolejce, ale jedna babeczka widziała, że coś nie tak i otwarła dla mnie kasę. Jak wstukiwałam pin ledwie widziałam terminal, wszystko mi pływało... okropne uczucie. Marta gratuluję połówkowego ![]() Też bym nie oddała kota. Zawsze można zwrócić się o pomoc, czasem problem tkwi w szczególe i okazuje się, że łatwo było go rozwiązać. Witaj Milly trzymamy w takim razie kciuki za jutro. Kejti nie każdy mięśniak jest złośliwy. Zazwyczaj są łagodne, ale muszą być pod kontrolą lekarza i jeśli zaleca wycięcie, to warto się nad tym zastanowić. Dla własnego dobra. Super, że poczułyście ruchy!
|
|
|
|
#1693 | ||||
|
Rozeznanie
|
dobry wieczor!
ale nadrukowalyscie! ciezko was nadrobic po calym dniu, a w ciagu dnia nie mialam ani chwili. W pracy zapierdziel + mala awaria sprzetu, wiec pozniej opoznienia i w ogole katastrofa!! ciesze sie ze juz skonczylam i mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej ![]() wczoraj po polowkowym juz sie nie odezwalam bo lecialam szybko do domu. w kazdym razie wszystko jest ok ![]() poza tym szyjka zamknieta i dluga: 4cm, wiec moge dalej pracowac bez problemu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a to juz inna sprawa!! ja po pracy, zmeczona i glodna wchodze zeby poczytac i od razu czyatm o jedzeniu jade do domu - mam nadzieje ze Tz juz wykapal i uspil Mala i przygotowuje teraz kolacje, wiec ok 20 powinno byc wszystko na stole buziaki
|
|
#1694 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś robiłam pierwszy raz danie, którego nigdy tu nie jadłam, tylko na wschodzie kraju - babkę ziemniaczaną i Tż nie mógł się nachwalić (a zawsze szczerze ocenia moje obiady, czasami aż za bardzo
), wyszła mi lepiej niż jego babci ![]() Marei, cieszę się, że ktoś mnie rozumie Cos
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem ze ludzi się tym zajadaja ale ja nie umiem
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
aż musiałam sprawdzić co to babka ziemniaczana
|
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szuu
|
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Starte ziemniory upieczone z boczkiem i cebulą
Ja uwielbiam ale rzadko jem bo nigdy mi się nie chce ziemniaków trzeć
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle nie mam pojęcia co to jest babka ziemniaczana
![]() a ja się teraz czuję do dupyyyyy, na kolacje były leniwe i teraz mam zgagę po nich, mdli mnie, więc Wasze gadanie o jedzonku w ogóle mnie teraz nie rusza
|
#1701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie boje![]() Cytat:
a co Cię rusza?
|
||
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Po leniwych ja ruszy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaraz zjem leczo z makaronem
Rozmawialam z mama i okazalo sie ze moja siostra tez jest w ciazy!!! W 4 mcu
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

Urocze to było

Szkoda, ze nie usunęli Ci tego przed ciążą, bo to dziadostwo jest

[/RIGHT]
bo raczej nie mogę takiej bez cukru wypić 

i szaleństwa włączone

jade do domu - mam nadzieje ze Tz juz wykapal i uspil Mala i przygotowuje teraz kolacje, wiec ok 20 powinno byc wszystko na stole