Mamusie wrześniowe 2015 cz. II - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-03, 22:07   #631
meryy82
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 cz. II

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Niestety tydzień leżenia nie pomógł. A teraz po prostu nie mogę

A właśnie. Jak u was ze sportem? Bo ja przed ciążą byłam dość aktywna. W czasie ciąży, nie wiedząc o niej też, aż dziw, że ten zarodek jeszcze żyje, boroczek. Przeczytałam już mnóstwo artykułów o sporcie w ciąży, i niby wszystko wolno ALE..., no i się zastanawiam jak to ugryźć. Bo ogólnie rozumiem zalecenia i zastrzeżenia, ale boję się, że jakaś jedna konkretna rzecz by zaszkodziła, dlatego muszę się dokształcić czego konkretnie nie wolno. Czytałam o ćwiczeniach związanych z podnoszeniem rąk do góry, że są zakazane, dziwne mi się to zdaje, muszę o tym jeszcze poczytać. Wcześniej ćwiczyłam siłowo plus bieganie, interwały dość intensywne. Chciałabym w czasie ciąży pozostać aktywna, w miarę możliwości i rozsądku oczywiście jak wyzdrowieję.

Piję, mam taki domowy plus sok z aronii, ale ten już skończyłam.

Witaj

Ja dopiero w zeszłym tygodniu miałam objawy, tzn wymioty. Dopadły mnie takie mdłości, że od razu poszłam po test. Ale wiecie co, dalej nie wierzyłam, że to ciąża, myślałam, że coś mi zaszkodziło A wcześniej miałam też objawy, które myliłam z PMS, tzn bolące piersi, nabrzmiałe. Jakaś niekumata jestem chyba
co do aktywności, to jutro będę się pytać lekarza co mogę, mam nadzieję, że na basen, no i choć trochę na rower

ja dalej znajduję wytłumaczenia inne niż ciąża, brak @ i pozytywny test może być objawem jakiejś choroby, senność to przez pogodę i brak słońca, a mdłości, bo za dużo się denerwuję

Cytat:
Chodzi o to, że muszę teraz chodzić do pracy. Taki okres Po pracy odpoczywam i nigdzie nie wychodzę.

A to ciekawe, też wydalo mi się dziwne z tymi rękami. A co do ciężarów... TA PANI jak widać się nie przejmuje czytałam, że można, tylko trzeba bardzo zmniejszyć intensywność, tj. obciążenia (np. 0 30%) bo jeśli wcześniej się to robiło to dla organizmu nie będzie szok, jest do tego przyzwyczajony. Wolę jednak dmuchać na zimne i postawić na 4-kilogramowe hanteleczki. Podobno ważne jest tętno, max 140 i nie przekraczać, także zamierzam tego pilnować, mam pulsometr, więc będę mierzyć. Ale to jeszcze sobie poczekam, aż poczuję przypływ sił.
ta pani to chyba pozuje, po za tym, że to niebezpieczne dla dzidziusia w brzuszku, to jeszcze kręgosłup można sobie popsuć, w ciąży po 12 tc następuje rozluźnienie mięśni, dlatego może boleć kręgosłup. A wywijając takimi ciężarami można spowodować wypadnięcie dysku

Cytat:
Nie zrozumiałaś mnie.
Byłam raz, na wizycie na której się dowiedziałam o ciąży.
Kazał mi zrobić badania i przyjść z nimi za dwa tygodnie.

Powiedział, że potem wizyty będą rzadsze, co miesiąc.

Ale nie wiem co bedzie mi na nich robił, czy usg czy co - jak już wspomniałam nigdy nie byłam w ciąży, nie wiem co się robi na tych wszystkich wizytach u ginekologa
spoko, też nie znam się na ciąży. Dobrze, że jest ten wątek, można poczytać i pytania zadawać.

Ok jestem przygotowana do jutrzejszej wizyty. W głowie mam mętlik i czasem się zastanawiam, a co jeśli, to nie ciąża
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 22:16   #632
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

ja to się czuje jak słonica, podbiegne kawałek z psem i ledwo tchu mogę złapać, na 3 piętro w pracy dość wysokie piętra allee ledwo idę bo moje nogi takie ciężkie, każdy mięsień w nodze czuje jak idę po tych schodach, a oddechu nie mogę złapać przez 5 min, dziwi mnie to strasznie bo przeważnie wchodziłam do roboty szybko co drugi schodek, podyszałam pare razy a teraz ? taka słonica ze mnie, niby 3 kilo do góry a poprostu ledwo się dźwigam na nogach, i już naprawde nie mogę się doczekać aż też gdzies pójdę poćwiczyć bo czuje się taka zastała taka wielka i ciężka.

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 22:21   #633
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
o częste błędy w zdaniach
dlatego pytam
Ale chyba błędów w zdaniach nie musimy się czepiać...
Cytat:
ja to się czuje jak słonica, podbiegne kawałek z psem i ledwo tchu mogę złapać, na 3 piętro w pracy dość wysokie piętra allee ledwo idę bo moje nogi takie ciężkie, każdy mięsień w nodze czuje jak idę po tych schodach, a oddechu nie mogę złapać przez 5 min, dziwi mnie to strasznie bo przeważnie wchodziłam do roboty szybko co drugi schodek, podyszałam pare razy a teraz ? taka słonica ze mnie, niby 3 kilo do góry a poprostu ledwo się dźwigam na nogach, i już naprawde nie mogę się doczekać aż też gdzies pójdę poćwiczyć bo czuje się taka zastała taka wielka i ciężka.
Chyba na lekkość bytu trzeba zaczekać na eksmisję lokatora. I kilogramy nie mają tu nic do rzeczy. Ja chyba nic nie przytyłam a też się czuję jak słoń z zadyszką.
Stary 2015-02-03, 22:25   #634
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość

.
czy ja się czepiam ???????
poprostu się pytam czy jest polką bo dziwnie pisze

wymianki
Stary 2015-02-03, 22:26   #635
TusiaeM
Zakorzenienie

Ostatnio z TŻ szliśmy do teściów - mamy z kilometr + wejście na 3 piętro to chyba przez 5 minut dyszałam jak u nich usiadłam

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 22:26   #636
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam to samo strasznie szybko się męczę pomimo że dużo ważę.
Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość

Chyba na lekkość bytu trzeba zaczekać na eksmisję lokatora. I kilogramy nie mają tu nic do rzeczy. Ja chyba nic nie przytyłam a też się czuję jak słoń z zadyszką.
Przedtem niektóre czynności nie sprawiały mi trudności. A teraz jak wchodzę bo schodach to dostaje zadyszki.
Stary 2015-02-03, 22:28   #637
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

idę spać bo dziwnie się czuje co nie napiszę to jest podejrzane i dziwnie traktowane
DO BRA NOC i nie ma tu żadnych ukrytych podtekstów, nie doszukujcie się

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Mam to samo strasznie szybko się męczę pomimo że dużo ważę.

Przedtem niektóre czynności nie sprawiały mi trudności. A teraz jak wchodzę bo schodach to dostaje zadyszki.
no właśnie , takie to dziwne , dlatego się zastanawiam jak dam radę na tym aerobiku co mam zamiar się na niego zapisać

wymianki
Stary 2015-02-03, 22:41   #638
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
No chyba masz rację
Jeju mam takie schizy, że poki ta ciąża jest taka wczesna i nie ma brzucha i nic nie czuć to mogę ją stracić i się nawet nie zorientować. Ale tak się chyba nie da? Może to brzmi idiotycznie, ale jakby coś się stalo to chyba tak, że bym się zorientowała?
Ja też się tego trochę boję. Ale staram się myśleć pozytywnie i tak, że też bym coś zauważyła

Ale nie zapominajmy o jednej dziewczynie, która jedyny objaw jaki miała, to spadek bety, jak ktoś nie robi, to nie wie (sorry nie mam pamięci do nicków)...

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 05:40   #639
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Mnie denerwują rosnące cycki. Nie mam ich jakiś wielkich, ale strasznie mi przeszkadzają.
A mi sie podobają

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
ta pani to chyba pozuje, po za tym, że to niebezpieczne dla dzidziusia w brzuszku, to jeszcze kręgosłup można sobie popsuć, w ciąży po 12 tc następuje rozluźnienie mięśni, dlatego może boleć kręgosłup. A wywijając takimi ciężarami można spowodować wypadnięcie dysku
Nie, ta pani akurat trenowała w 8 miesiącu

Cytat:
czy ja się czepiam ???????
poprostu się pytam czy jest polką bo dziwnie pisze
Też się nad tym zastanawiałam, i wcale nie złośliwie jestem filologiem, od razu zwracam uwagę na styl wypowiedzi, pomyślałam też, że może być bardzo długo na emigracji (w stylu kilkanaście lat).

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

Ale nie zapominajmy o jednej dziewczynie, która jedyny objaw jaki miała, to spadek bety, jak ktoś nie robi, to nie wie (sorry nie mam pamięci do nicków)...
Co to jest beta?
Stary 2015-02-04, 07:33   #640
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak mam, myślałam, że mi kondycja siada bo nie jeżdżę od miesiąca na rowerze.
Najgorzej mam rano jak spieszy mi się do pracy, zadyszka, mdłości. Na to też znalazłsm wytłumaczenie, w pracy od jakiegoś czasu nerwowo, szefowa sama nie wie czego chce i potrafi o byle co z rana się przyczepić

Cytat:
A mi sie podobają

Nie, ta pani akurat trenowała w 8 miesiącu

Też się nad tym zastanawiałam, i wcale nie złośliwie jestem filologiem, od razu zwracam uwagę na styl wypowiedzi, pomyślałam też, że może być bardzo długo na emigracji (w stylu kilkanaście lat).

Co to jest beta?
Z tego co zauważyłam, to w 8 miechu większość moich koleżanek zwalniało tempo, bo przecież lokator i jego domek ważą całkiem sporo

Ach i jeszcze wczoraj koleżanka przypomniała mi, żebym wybierała ćwiczenia, które rozluźniają mięśnie. Ona przed ciążą miała podobna aktywność do mojej rower, snowboard, spływy kajakowe , ja jeszcze chodziłam na siłownię i fitness typu tabata i zumba. I się okazuje, że do porodu czyt. W ciąży lepiej wybierać taką aktywności, która rozluźnia mięśnie i ćwiczy oddychanie - joga, pilates, pływanie. Bo zbyt silne mięśnie mogą utrudnić poród.
Stary 2015-02-04, 07:45   #641
truskafffka91
Wtajemniczenie

[QUOTE=aakkzzii;50080364]
Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość

o częste błędy w zdaniach
dlatego pytam

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

ja nawet na to nie patrze, chodzi mi o sam fakt porodu i ich reakcji na dziecko
Kiedyś napisalam przecież ,ze mam T9 .

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Ja jestem Polką ... Ale mój tablet już nie. I muszę go uczyć j. polskiego Czasami mi robi "psikusy" .
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 08:02   #642
ridja devojka
Zakorzenienie

Ja właśnie słyszałam że silne miesnie pomagają w porodzie. Piątek spoko ale jest w nim sporo ćwiczeń brzucha wiec trzeba by dobierać ćwiczenia tak, by je wyeliminować.

Wysłano z szajsunga, który zjada polskie znaki.
Stary 2015-02-04, 08:04   #643
truskafffka91
Wtajemniczenie

Ridja devojka , a gdzie Twoje przecinki? Hihi , taki żart oczywiście nie złośliwy
Stary 2015-02-04, 08:21   #644
Sandrusia91
Zadomowienie

Dzień dobry mamuśki

Noc super, objawów ciążowych " brak " poza bolacymi piersiami..

Zapowiada mi się super tydzień. :-/
Wszyscy w domu chorzy :-/
Mała ma goraczkę, kaszel.. Masakra.
Idę z małą dzisiaj do lekarza to może i mnie coś na kaszel da albo coś, bo to jest masakra. Trzyma mnie już 3 tydzień i nad ranem to myślałam że się uduszę :-/

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 08:32   #645
truskafffka91
Wtajemniczenie

Sandrusia mnie również plecy bolą, a konkretnie dolna część kręgosłupa . Dlatego też stwierdziłam ,że pójdę na basen. ( ponoć pomaga).
A co do choroby powinnaś iść do lekarza , bo infekcje są niebezpieczne dla Ciebie i dla dziecka.
Stary 2015-02-04, 08:39   #646
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie słyszałam że silne miesnie pomagają w porodzie. Piątek spoko ale jest w nim sporo ćwiczeń brzucha wiec trzeba by dobierać ćwiczenia tak, by je wyeliminować.

Wysłano z szajsunga, który zjada polskie znaki.
Też tak myślałam, ale okazuje się, że zbyt mocno spięte hamuje poród, bo szyjka mocno trzyma itd. I moja koleżanka mimo, że położna bardzo się starał, musiała ją na ciąć. Wielka krzywda się nie stała, ale wiadomo lepiej by było bez.

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamuśki

Noc super, objawów ciążowych " brak " poza bolacymi piersiami..

Zapowiada mi się super tydzień. :-/
Wszyscy w domu chorzy :-/
Mała ma goraczkę, kaszel.. Masakra.
Idę z małą dzisiaj do lekarza to może i mnie coś na kaszel da albo coś, bo to jest masakra. Trzyma mnie już 3 tydzień i nad ranem to myślałam że się uduszę :-/
Współczuję, o mnie alergia sobie przypomniała i smarkam na okrągło, to jest lekko upierdliwe, a twój kaszel, to musi być horror.

Uważaj na siebie! Szczególnie ciebie lekarz powinien zbadać.

Moi znajomi szykują się na wyjazd w góry (na ktory też miałam jechać) pakują deski, narty, kijki, prowiant. Ech, a ja się szykuje do lekarza.
Jej jakiego mam stresa, powtarzam sobie, że spoko będzie dobrze. Ale się denerwuje jak przed sesją.
Stary 2015-02-04, 08:43   #647
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
A mi sie podobają

?
cycki moje nie są o tyle o ile większe ale są taaaakie pełneee , całe okrąglutkie i takie jędrne jak kajzereczki
no ale stanik kupiłam o rozmiar większy , i żałuje ze nie kupiłam jeszcze większego
aaallee słyszałam ze są staniki ciążowe które rosną razem z piersią, kosztują pewnie fortunę.

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez truskafffka91 Pokaż wiadomość

Kiedyś napisalam przecież ,ze mam T9 .

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Ja jestem Polką ... Ale mój tablet już nie. I muszę go uczyć j. polskiego Czasami mi robi "psikusy" .
no widzisz a ja przeczytałam tylko że mieszkasz w Holandi , więc pomyślałam że może nie jesteś polką

Cytat:
Ridja devojka , a gdzie Twoje przecinki? Hihi , taki żart oczywiście nie złośliwy
nie czepiaj się jak możesz być taka złośliwa

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
. Dlatego też stwierdziłam ,że pójdę na basen. ( ponoć pomaga).
.
ojj tak basen jak ja tego potrzebuje,
ale pójde dopiero jak zrobi się troszkę cieplej
mam strasznie gęste włosy i nigdy ich nie dosuszam, zawsze wychodzę z mokra głową bo wszędzie mi się spieszy więc poczekam może do czerwca z basenem
ale już sobie właśnie wyobraziłam jak leże sobie na wodzie i ona masuje mi ciałko

wymianki
Stary 2015-02-04, 08:44   #648
Anev0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi ile czasu przed wizytą robicie badania? Wszystkie są dostępna na drugi dzień czy trzeba je wcześniej robić?
Hejka trzeba czekac zalezy jakie masz badania,albo w tym samym dniu albo w nastepnym, lepiej zrobić wczesniej niz swirowac na ostatnia chwile

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 08:52   #649
truskafffka91
Wtajemniczenie

Aakkzzii dopiero jak zapytałaś to zwrocilam uwagę ... Miało być "dostalam" , ale mój "szajsung" jest mądrzejszy i mi zmienia. Ba! Nawet staram się usuwać błędy na bieżaco ,ale czasami wszystkiego nie zauwaze.

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
cycki moje nie są o tyle o ile większe ale są taaaakie pełneee , całe okrąglutkie i takie jędrne jak kajzereczki
no ale stanik kupiłam o rozmiar większy , i żałuje ze nie kupiłam jeszcze większego
aaallee słyszałam ze są staniki ciążowe które rosną razem z piersią, kosztują pewnie fortunę.

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

no widzisz a ja przeczytałam tylko że mieszkasz w Holandi , więc pomyślałam że może nie jesteś polką

nie czepiaj się jak możesz być taka złośliwa

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

ojj tak basen jak ja tego potrzebuje,
ale pójde dopiero jak zrobi się troszkę cieplej
mam strasznie gęste włosy i nigdy ich nie dosuszam, zawsze wychodzę z mokra głową bo wszędzie mi się spieszy więc poczekam może do czerwca z basenem
ale już sobie właśnie wyobraziłam jak leże sobie na wodzie i ona masuje mi ciałko
Ja w czerwcu będę się pewnie kapała w morzu Północnym... O ile nie będzie przciwskazan.

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

A gdzie była " wyrozumiałość" dla mnie? Hihi ...
Zwracamy uwagę na błędy ortograficzne itp. Nigdy jednak nie afiszuje się z tym ,że cos zauważyłam. Sądzę ,że jak cos jest zrozumiałe dla mnie to nie muszę " wytykac" .

Edytowane przez truskafffka91
Czas edycji: 2015-02-04 o 08:54
Stary 2015-02-04, 08:57   #650
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Aakkzzii dopiero jak zapytałaś to zwrocilam uwagę ... Miało być "dostalam" , ale mój "szajsung" jest mądrzejszy i mi zmienia. Ba! Nawet staram się usuwać błędy na bieżaco ,ale czasami wszystkiego nie zauwaze.

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Ja w czerwcu będę się pewnie kapała w morzu Północnym... O ile nie będzie przciwskazan.

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

A gdzie była " wyrozumiałość" dla mnie? Hihi ...
Zwracamy uwagę na błędy ortograficzne itp. Nigdy jednak nie afiszuje się z tym ,że cos zauważyłam. Sądzę ,że jak cos jest zrozumiałe dla mnie to nie muszę " wytykac" .
chodzi bardziej o pytanie z ciekawości niż wytykanie, ja na błędy uwagi nie zwracam, boo sama je robie nieświadomie, wiem np. jak dany wyraz się piszę a i tak napiszę go z błędem. z tąd informacja w moim podpisie, by troszkę być dla mnie wyrozumiałym, cieszę się jednak ,że tutaj podkreśla mi wyraz gdy źle go napiszę, to mi bardzo pomaga, czasem gdy tego nie ma moje błędy sa tak rażące "muj" "brzydko" i inne takie i nie da się ze mną pisać.

wymianki

Edytowane przez aakkzzii
Czas edycji: 2015-02-04 o 08:58
Stary 2015-02-04, 08:59   #651
truskafffka91
Wtajemniczenie

Aakkzzii , a mama Ci nie mówiła ,że ciekawość to pierwszy stopień do piekła?

Edytowane przez truskafffka91
Czas edycji: 2015-02-04 o 09:50
Stary 2015-02-04, 09:02   #652
czarownica_tea
Zakorzenienie

hej

a ja dziś o dziwo nie mogłam zwlec moich panów z wyrka

Co do ćwiczeń zgadzam się z Meryy, kobiety uprawiające zawodowo sporty mają trudniejszy poród. Dobrze jest poćwiczyć, porozciągać się ale umiarkowanie

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 09:12   #653
ania_2019
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to ania_2019

A ja się dziś witam mega wyspana. Po raz pierwszy od Świąt bodajże nie przebudziłam się w nocy ani razu. Wieczorkiem zamknełam oczy a rano otworzyłam aż nie mogłam uwierzyć odpukać czuje się dziś rewelacyjnie
ania_2019 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-04, 09:13   #654
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
. Ech, a ja się szykuje do lekarza.
Jej jakiego mam stresa, powtarzam sobie, że spoko będzie dobrze. Ale się denerwuje jak przed sesją.
Na pewno będzie dobrze , nie ma co panikować

a co do wyjazdu to mój TŻ ostatnio, choć pojedziemy na weekend do zakopanego pojeżdżę sobie na desce

wymianki
Stary 2015-02-04, 09:15   #655
ania_2019
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to ania_2019

Dziś o 15 tej spotkanie z polożną oby udało się uslyszeć serduszko

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Ech, a ja się szykuje do lekarza.
Trzymam kciuki na pewno będzie wszystko dobrze
ania_2019 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 09:17   #656
malaja86
Rozeznanie

dziewczyny ja znowu nie poszłam do pracy, byłam dwa dni i wysiadam. zasypiałam na stojąco i siedząco. Mdłości się nasiliły w pracy .... Połowa czasu spędzania w toalecie. W Firmie remont adaptacja nowej siedziby kilka pięter- tynki, płytki, drzwi, generalny remont i malowanie zapachfarby okropny.

W czw mam wizytę u ginekologa- zmieniam lekarza na tego co badał mnie na IP. Mam nadzieję że nie będzie problemów z tym, że przyjmuje w przychodni co mój poprzedni gin.

Tak jak Wy czuje się strasznie zmęczona po czym kolwiek, eh.

Jeszcze był temat o biuście. Mnie już nie boli tylko swędzi, za to rośnie nie ubłaganie. Przed ciąża było A. Zaraz urósłna b po kolejnych tygodniach teraz kupiłam D.
Nawet Ci co nie wiedzą o ciąży zwracają uwagę na mój biust. Głupio mi się robi. Bo ktoś spytał mnie gdzie powiększałam. Eh

Edytowane przez malaja86
Czas edycji: 2015-02-04 o 09:19
malaja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 09:21   #657
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

chyba kupię sobie provag w żelu, bo mnie szczypie trochę

jak ja dziś wyglądam wgl jak idź stąd i nie wracaj, wysypało mnie na twarzy mam 5 krost z czego jedna robi mi się dokładnie w miejscu poprzedniej wielka boląca krocha feee

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez malaja86 Pokaż wiadomość

Jeszcze był temat o biuście. Mnie już nie boli tylko swędzi, za to rośnie nie ubłaganie. Przed ciąża było A. Zaraz urósłna b po kolejnych tygodniach teraz kupiłam D.
Nawet Ci co nie wiedzą o ciąży zwracają uwagę na mój biust. Głupio mi się robi. Bo ktoś spytał mnie gdzie powiększałam. Eh
mi tez już poszedł o 2 rozm do góry, ale może nie jest to az tak rzucające się w oczy bo zawsze miałam "większy" biust wiec nie jest to taki efekt wow jak u ciebie z miseczki A do D

wymianki
Stary 2015-02-04, 09:22   #658
AaaMarta
Zadomowienie

Dziewczyny, u Was też panują takie okropne warunki drogowe ? Ja dotarłam do pracy z półgodzinnym opóźnieniem. Patrząc na to co się dzieje za oknem, to cieszę się, że w ogóle dojechałam.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-02-04, 09:26   #659
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Dziewczyny, u Was też panują takie okropne warunki drogowe ? Ja dotarłam do pracy z półgodzinnym opóźnieniem. Patrząc na to co się dzieje za oknem, to cieszę się, że w ogóle dojechałam.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja patrze za okno i widzę słońce i niebieskie niebo

wymianki
Stary 2015-02-04, 09:34   #660
malaja86
Rozeznanie

Cytat:
chyba kupię sobie provag w żelu, bo mnie szczypie trochę

jak ja dziś wyglądam wgl jak idź stąd i nie wracaj, wysypało mnie na twarzy mam 5 krost z czego jedna robi mi się dokładnie w miejscu poprzedniej wielka boląca krocha feee

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

mi tez już poszedł o 2 rozm do góry, ale może nie jest to az tak rzucające się w oczy bo zawsze miałam "większy" biust wiec nie jest to taki efekt wow jak u ciebie z miseczki A do D

U mnie widać. Koszul nie dopinam już w biuście

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości