|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
a u nas truskawek cd
a po południu (wiem, że się powtarzam) jedziemy na grochową
|
#1082 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się raz nacięłam na bodziaki w lidlu, w zeszłym roku kupiłam 6 sztuk zachwycona jakością poprzednich i tragedia, są to body bez napów tylko takie kopertowe i po praniu dekolt młody ma prawie do pępka
także już więcej bodziaków tam nie kupie. Super są dresy, spodnie itd
|
|
|
|
#1083 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kurde ale mam zły humor obawiam się tych strasznych tabletek co ostatnio i z nerwów boli mnie brzuch i mam mega nudności
|
|
|
|
|
#1084 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sugar też trzymam mocno kciuki ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
ale muszę zrobić co by przekonać się czy to takie dobre.Jakie miałaś tabletki ? jak pisałaś to musiałam przeoczyć
|
|
#1085 | |||
|
Rozeznanie
|
witam się!
dziś wstałam przed 7 i poszłam do siostry zostać z jej najmłodszą bo te starsze pojechały na wycieczkę z przedszkola, i posiedziałam trochę z siostrą bo mama ma stresa, że dziewczynki pojechały autokarem a tu śniegu napadało u nas i w ogóle jak one tam się będą zachowywać itd... niedawno wróciłam, zaraz biorę się za robienie obiadu Cytat:
Cytat:
Cytat:
piszecie o wózkach więc ja chętnie się posłucham Was, bo ja też z tych zielonych w tym temacie, wiem na pewno, że musi mieć obracane i pompowane koła
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|||
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
a też tak macie, że w ciąży przestawiłybyście pół mieszkania??? My swoje gniazdko mamy niecałe pół roku po remoncie, a od kilku dni mam ochotę coś tu zmienić i poprzestawiac... siostra sie smieje ze mnie, ze to normalny objaw ciązy...
|
#1087 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masz już syndrom wicia gniazda może
|
|
#1088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem sama z tym prasowaniem chociaż mi sie tak nie chce, ze płakać bym nad tym mogła :P---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki !
|
|
#1089 |
|
Raczkowanie
|
Hanusia_86 mi też się podoba bardzo Bebetto Silvia, ale w końcu na który wózek wybór padnie to nie wiem
![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Sugarbabylove kciuki dla synka
|
|
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas dzisiaj krem z pieczarek z grzankami i szczypiorkiem a na drugie kotleciki z piersi z kurczaka, ziemniaczki i surówka :P Ale TŻ dzis wraca (jak nigdy) z pracy po 17.00 wiec bedziemy razem jesc obiado-kolacje
|
|
#1091 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aplikacja coś mi nawala. Robilyscie pieczone ziemniaki w piekarniku? Tak sobie na obiad wymyśliłam ale nigdy nie jadłam. Korci mnie żeby iść prywatnie na usg. Ten lekarz jest ordynatorem ginekologii, ma.dobry sprzęt i robi usg bardzo dokładnie. Wiele.razy widziałam na praktykach jak wszystko dokładnie sprawdza. Bo tam gdzie ja chodzę na skierowanie to sprzęt kiepskiej jakości stary i mało co widać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez tak miałam w pierwszej ciazy - ba! Jak byłam w 5mc to sie wprowadzaliśmy i z TŻ do 2-3 w nocy codziennie meble składałam ![]() Teraz w sumie odwrotnie - w marcu remont sypialni i juniora pokoju a mnie to przeraza - ale to chyba ze wZgledu bardziej na ten syf niż samo "dekorowanie" :P
|
|
#1093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj Twój obiadek to bym zjadła Cytat:
A co to za tabletki ? Cytat:
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to faktycznie, ja bym poszła chyba prywatnie chociaż ze dwa razy w ciazy zeby fajnie sobie pooglądać dzidziusia
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1096 |
|
Zadomowienie
|
Tylko teraz nie wiem czy w tym czy następnym tygodniu. Zaczęłam 13 tydzień w poniedziałek ale ja już nie wiem jak oni to liczą. A chciałabym poznać płeć i żeby za późno nie było na mierzenie. Ze skierowania mam na następny czwartek.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od wczoraj wpadam w obsesję ubranek dla dzieci, ale wiem jak zaspokoić "głód" zakupów :p w weekend wybierzemy się z mężem na sklepy i zacznę kompletować sobie wyprawkę do szpitala Tylko muszę zorientować się co trzeba mieć ze sobą w moim szpitalu ![]() Bo na pewno oprócz kosmetyków trzeba mieć 2-3 koszule rozpinane majtki jednorazowe (ponoć jakieś z siatki kupuje się w aptece) podpaski super chłonne no i podstawowe rzeczy, tj klapki pod prysznic, ręcznik itp. a no i PAPIER TOALETOWY bo u nas w szpitalu jest, ale taki szary (najtańszy chyba) i szorstki jak ch.olera![]() nie wiem natomiast co trzeba dla Dziecka zabrać - muszę zasięgnąć inf od siostry, która tam rodziła
|
|
#1098 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1099 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do twardości...hmm... mi się zawsze wydawało, że jest twardy, ale Żuk nie protestował, wie chyba mu wygodnie było. Ten który mamy teraz, jak się ręką naciśnie niby też twardy, a Młody go lubi - nie lubi tylko zaciągania pasów, ale w sumie się mu nie dziwię. Zresztą fotelik nie może by za miękki, bo wtedy w razie zderzenia mogłyby się luzy na pasach robic. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ja pitolę Próbuje się do lekarza POZ albo internisty zarejestrowac, bo już nie daję rady z przeziębieniem i co słyszę... najbliższy wolny termin 21 lutego... wyleczyc się zdążę do tego czasu |
||||||
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie przeglądam stronę internetową szpitala, w ktorym będę rodziła
No no no... powiem Wam, ze będąc tam na ginekologii tydzień nie spodziewałam się wygody na porodówce... to się miło zaskoczyłam
|
#1101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do podpasek to bella mama
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później przeglądanie tysiąc razy tych wszystkich rzeczy, ubranek, ale buziak się sam uśmiecha
|
|
#1103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1104 |
|
Zadomowienie
|
Mms zamiast siatkowych to czarne bawełniane lepsze. Tyłka tak nie nie grzeje. U nas położne zwykle polecają.
W ciąży instynkt wicia gniazdka się uruchamia meble do naszego pokoju już czekają na złożenie młodemu pokój powoli tż robi. A jak będzie dziewczynka to przemaluje lozeczko bo teraz jest bardzo ciemny braz z niebieskim. TŻ też ma przeczucie że będzie ONA. Muszę się pochwalić, że dostałam pozwolenie na wgląd do dokumentacji medycznej i mogę zacząć coś pisać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Będziecie dziewczyny chodziły do szkoły rodzenia???
Ja przeglądam oferty u nas i chyba zapiszę mnie i męża na kurs do kliniki w której rodzić będę... |
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na porodówce były skrzypiące i zarwane łózka, a do tego mega nie miły personel, któremu jak nic się nie dało, to furczał, jak tylko chciało się coś od nich . To tyle na temat udogodnień w moim szpitalu
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Nie mam zamiaru .
|
#1107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja sobie akurat te siateczkowe chwalilam, nic mi się nie pocilo :p ale rodzilam w.listopadzie więc chłodno było dla mnie dużym plusem tych siateczkowych było to ze mozna je było szybko przeprac w rękach i schly ekspresem no i przewiew który jednak jest ważny przy gojeniu krocza. Wiem że są szpitale które żadnych majtek nie pozwalaja miec, tylko podklad miedzy nogami
|
|
#1108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1109 |
|
Zadomowienie
|
Ja chodziłam z mężem w pierwszej ciąży
|
#1110 | ||
|
Zakorzenienie
|
I jak wrażenia
?---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

zawsze mi któraś robi na coś ochotę 

masz już syndrom wicia gniazda może