Mamusie Majowe 2015! Cz. 5 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-04, 19:34   #4651
Nadzieja87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
Kopie...aż się popłakałam z tego wszystkiego no pierwszy raz aż tak leniwa była.

Nadzieja u nas w okolicy znieczulenia nie ma więc ja tez będę rodziła bez
ufff, no to Ninka zafundowała Ci napięcie

O to przybij piątke swoja droga u mnie jest ZZO i lekarze mówią, ze "to nie te czasy żeby kobiety na żywca rodziły i sie tak męczyły" a ja sie sama zdyskwalifikowałam
Stary 2015-02-04, 19:35   #4652
scotasia
Wtajemniczenie

Ruskaa podoba mi się tok myslenia Twojej lekarki W końcu ktoś rozsądnie mówi
Dorka bardzo się cieszę!!

scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 19:36   #4653
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
po obiedzie jak zmierzyłam to miałam 122mg, a tak normalnie od kiedy mierzę to 1h po posiłku najwięcej miałam 108mg

lekarka bardzo spoko
Nie martw sie mi takimi 120_125nie.kazali sie przejmowac jesli raz w ciagu dnia. A moze ziemniaczkows sobie pozwolilas za duzo plus nerwy i juz. Ja jak sie.przewrocilam to mi skoczylo bez jedzenia do 135 ale ja nerwus jestem.dzisiaj zjadlam ogromnego kotleta z piersi w panierce sporo ziemniakow bo z 5 lyzek hehe i pol talerza surowki surowka tak zadzialala ze cukier 117 a ja ruszyc sie nie moglam bo sie tak najadlam

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
Ja sobie wyliczyłam,że 38 t będzie powiedzmy ok połowy kwietnia, a wtedy już może by cesarka,jeżeli mały będzie się dobrze rozwijał..czyli powiedzmy że ok 15-20 kwietnia mogę być po wszystkim..szok

Dziewczyny gratuluję wizyt!!

Agnes wózek fajny i za tą cenę super

A ja cały czas czytam tylko tak jakoś nic nie piszę..

Znowu mnie na kocyk nakręciłyście i znalazłam ręcznie robiony na drutach za 300 zł i teraz choruję..normalnie choroba..
Ja tez juz w polowie chce rodzic. Dzieki

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
No więc chyba kupiliśmy samochód.
Toyotę avensis, jest piękna.
Jutro na warsztat i jak będzie ok, to bierzemy.

Mamy tylko problem z dojazdem, bo tata coś tam nie może jutro, ale mama mówi, że załatwi.

Oby wszystko poszło po naszej myśli. rosi:
Poproszę nadal o kciuki.

A z Łusią wszystko dobrze, usg nie robił. Słuchaliśmy serduszka, badania piękne. Więc tylko oby tak dalej.
Mamusia moja ma toyote ta tylko w kombi bardzo dobrze sie sprawuje.dobrze ze z lucja ok
Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
bede hardcorem i urodze bez znieczulenia i na sama myśl boli mnie bożena

Ale ja madra...no na prawde, na miesiac przed ciaza zrobiłam sobie ten tatuaż
Tez bede hardcorem bo w szpitalu w ktorym bede rodzic nie ma zzoale ja naprawde po tych wszystkich przezyciach w ciazy chce tylko zeby mloda byla zdrowa a porod tyle kobiet przezylo ja tez przezyje

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Emilia za wizytę! i kciuki za samochód
Ruskaa fajna lekarka! A co do naszej rozmowy wczorajszej o nospie... Dziś nie wzięłam zadnej tabl, bo sobie wydumałam, że to może ona mnie tak "rozluźniła":rolleyes : I wcale się bez nospy gorzej nie czuję O, ciekawa teoria o magnezie... Ja tak mam, ile bym nie brała, to czuję się tak samo
Agnes ładniutki wózek!
Dorka, mam nadzieję, że maleństwo zaraz się rozrusza i będziesz już spokojna

Tien
u nas też był bunt nocnikowy i przez jakiś czas chętnie siadał na nakładkę. A teraz ma dni, że ładnie robi siku, jak go wysadzę, a czasem żadną siłą go nie przekona Jak wyzdrowieje to mu zrobię kilka dni bez pieluchy, żeby pojął o co chodzi
Dzieki.
Z nospa jak mocno nie boli nie.ma co brac.ja bralam w okresie swiat bozego narodzeniabo .mocno bolalo.i to sporo a teraz oprocz w szpitalu to od sylwestra jak mialam skurcze wzielamtylko raz
Cytat:
Napisane przez jagodowa07 Pokaż wiadomość
Agnes wózek super! Wygląda jak ze sklepu, i to za taką kasę I kolory też ma ładne, nie jest cały w różu tylko delikatnie więc tym bardziej
ruska brawa dla lekarki, na takich lekarzy to szczęście trafić!

Dorka jak tam? mi się wydaje że spokojnie leż, czekaj a mała się odezwie, ma dzień lenia i już - ja czasem w pracy jak siedzę,biegam cały dzień to też ruchów nie czuję, a czasem co chwila - to mały człowiek jest, więc też może mieć różne dni i humory Będzie dobrze

i tak pisałyście o katarku, fridzie, gruszce - i się zastanawiam co i kiedy kupić. Czy już teraz, przed porodem czy może poczekać jak będzie dzidziuś i czy będzie miał jakieś infekcje (a w pogotowiu mieć gruszkę w razie co). Bo nie chciałabym teraz kupić tego katarka do odkurzacza a potem załóżmy pół roku będzie leżał nie używany. Jak to jest z noworodkami i ich noskami?
No bo on prawie ze sklepu raz byla na spacerze kolezanka bo pomylili i przyslali jej taki kolor dla chlopaka.hehr

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
córka kuzyna mając 3 tygodnie trafiła do szpitala bo miała mega katar zielony, obrzydliwy, nie mogła przez to ssać piersi i się odwodniła bidulka... mój syn pierwszy katar miał gdzieś po pół roku ale nie był taki hardkorowy, więc różnie bywa, 40zł to nie dużo, katarek jeść nie woła, nie zestarzeje się no ja bym kupiła
Dzieciaczki male oddychaja przez.nos i niestety przez katar moze byc tragedia. Ja mam gruszke fridy sie brzydze ale mysle ze jskbym miala patrzec na mala jak ma katarek i sie meczy to w nosie bym miala ze mnie brzydzi.albo kupie katarek jeszcze zobacze
Cytat:
KOPAŁA, KOPAŁA co prawda tylko parę razy ale to oznacza, że jest ok Dziękuję, dziękuję, dziękuje Wam
Już nawet do mamy dzwoniłam, żeby cos powiedziała wnuczce, ona kazała się odstresować, poleżeć i mówiła, że to normalne i nie ma co się denerwować. Bosh zejdę na zawał przez tą Ninkę
Nawet nie wiesz jak sie ciesze!!!

Dziewczyny mam nadzieje ze wy tak serio a nie z dobrego serca takie rzeczy o moim wozku piszecie. Szczesliwa jestem bo widze ze dobrze ze go wzielam

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 19:39   #4654
Santilia
Wtajemniczenie

Nadzieja, zapytaj lekarza jeszcze, może okaze się, że jednak nie bedzie przeciwwskazań

Dorka, ahh ta Twoja Córa dobrze, że daje o sobie znać

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 19:40   #4655
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
no właśnie dlatego mi nie kazała brać tak jakby nałogowo tego buscopanu tylko jak faktycznie jest ból, bo to nie 'uchroni' tak jakby tego 'ubytku' co się już zrobił, tak samo z magnezem, mi kazała przez tydzień brać 3x2 później tydzień 3x1 i później po 1 bo jeżeli nie zauważę zmian co do twardnienia brzucha to znaczy, że już tak mam i nic nie zrobię a magnez czyli ta 1tabl dziennie pomoże na skurcze łydek i drganie powieki
Lekarka jest super i widać, że z powołania no i ma wiedzę.. w końcu gdyby nie ona to nie byłabym w ciąży

hue hue już zacieram rączki

ja tylko byłam po l4. nie miałam umówionej wizyty a zrobiła w sumie mini wizytę
No wszystkie rozkurczowe w ciazy tylko w razie wyraznej potrzeby w ogole wszystkie leki w ciazy.
Ja mialam spore twardnienia i dostalam luteine ppzniej to krwawienie i zwiekszyli zmienilam magnez i twardnien nie ma . Ale luteina mi w tym najbardziej pomaga bo jak ze wzgledu na skaczacy cukier ja zmniejszylam to od razu bylo twardnienie
Cytat:
Tłumacze właśnie małej, że tak nie wolno robić bo mamusia zejdzie na zawał i tatuś ją będzie sam wychowywał
Kochana nie strasz jej bo zaraz ci bedzie dawala za kare oo zebrach

My bedziemy bardzo powazna rozmowe w niedziele z brzuszkiem przeprowadzac zeby sie odwrocila w poniedzialek u lekarza i dala nagrac sie na 3d bo babcie.i ciocie czekaja na pierwszy film z jej udzialem

Stary 2015-02-04, 19:42   #4656
Nadzieja87
Zakorzenienie

Santi bede jeszcze o tym z położna rozmawiać bo w marcu mam do niej dzwonić i ide podpisać umowe ze szpitalem i zwiedzać porodówkę

yyyyyyy? przecież marzec to za chwile!
Stary 2015-02-04, 19:42   #4657
dorka607
Wtajemniczenie

Emilia za wizytę i auto dawaj na 1 str już
Ruska dla Twojej lekarki- prawdziwa z powołania , mało takich
Agnes ładny wózek- czemu się martwisz, że nie? dla chłopaka fakt-nie za bardzo, ale dla dziewczynki idealny
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 19:42   #4658
Malwinka 123
Raczkowanie

Cytat:
Emilka klaski i za auto
A chcesz może już być na naszej liście?

Malwinka, ja chyba mimo wszystko wole nie ryzykować...bo akurat ten tatuaż to mi robił kolega... zreszta...planuje tylko wejść, urodzić i wyjść

Myszonka, zamień sie choć na 1 dzień! bo mnie te kolki dobijają a jak tyłek boli po 2 w trakcie zaparc...nie chcesz wiedzieć

Tien nonie pocieszasz mnie wcale ale to trzeba być durną babą żeby samemu zrobić sobie tak kuku...no ale skad miałam wiedzieć, ze to mnie dyskwalifikuje
To moze faktycznie nocniczek z melodyjką skreśl z listy
ehhh dokładnie też tak planuję Nadzieja
No właśnie ja mam jak Myszonka. 2 lub 3x dziennie hmmm
Ojej Nadzieja ja to może zamów sobie porządną kiszona z polski jam mam pod nosem charsznicka... zajadam szybko z pół kilo. ..i liczę do pół godziny max. .. rozsadza
a potem jak w reklamie Always albo Almette tak lekko i świeżo. ... no ogórki kiszona ki też działają. Suszonych moreli nawet nie próbuję ...
Malwinka 123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 19:43   #4659
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Ruskaa podoba mi się tok myslenia Twojej lekarki W końcu ktoś rozsądnie mówi
Dorka bardzo się cieszę!!
bardzo się cieszę doceniam ją bo nie wciskała mi od początku ciąży na siłę witamin itp, bo jak to sama powiedziała gorsza witaminoza niż ich brak, a przeciwbólowych nie łykam bo łatwo się przyzwyczaić tylko jak już faktycznie boli, ale na razie tylko raz miałam silny ból.. ale uspokoiła i mnie i siebie i kazała wypoczywać teraz na L4 i w sumie przez ten upadek to mówiła, że moje L4 będzie jeszcze wiarygodniejsze dla zusu

Dorka no! aleś nam strachu dała, dobrze, że mała kopie

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 19:44   #4660
201606011622
Konto usunięte

Mam wrażenie że coraz częściej na siku latam
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 19:46   #4661
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
No wszystkie rozkurczowe w ciazy tylko w razie wyraznej potrzeby w ogole wszystkie leki w ciazy.
Ja mialam spore twardnienia i dostalam luteine ppzniej to krwawienie i zwiekszyli zmienilam magnez i twardnien nie ma . Ale luteina mi w tym najbardziej pomaga bo jak ze wzgledu na skaczacy cukier ja zmniejszylam to od razu bylo twardnienie

Kochana nie strasz jej bo zaraz ci bedzie dawala za kare oo zebrach

My bedziemy bardzo powazna rozmowe w niedziele z brzuszkiem przeprowadzac zeby sie odwrocila w poniedzialek u lekarza i dala nagrac sie na 3d bo babcie.i ciocie czekaja na pierwszy film z jej udzialem
Wolę po żebrach niż w ogóle

Hehe, prosić możecie- my też ze swoją tak rozmawialiśmy ostatnio i co- tył główki mogliśmy pooglądać i to jeszcze słabo bo pod pępkiem...ale jak widać Nina jest uparta baaardzo

Stary 2015-02-04, 19:46   #4662
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Agnes ładny wózek- czemu się martwisz, że nie? dla chłopaka fakt-nie za bardzo, ale dla dziewczynki idealny
No bo kolezanka mi dzis dowalila ze nie jest za specjalny a tez tylko.na focie widziala
Cytat:
bardzo się cieszę doceniam ją bo nie wciskała mi od początku ciąży na siłę witamin itp, bo jak to sama powiedziała gorsza witaminoza niż ich brak, a przeciwbólowych nie łykam bo łatwo się przyzwyczaić tylko jak już faktycznie boli, ale na razie tylko raz miałam silny ból.. ale uspokoiła i mnie i siebie i kazała wypoczywać teraz na L4 i w sumie przez ten upadek to mówiła, że moje L4 będzie jeszcze wiarygodniejsze dla zusu

Dorka no! aleś nam strachu dała, dobrze, że mała kopie
No ja tez.witaminy zaczelam miesiac temu brac bo zelazo spadlo juz strasznie ale i tak to sie skonczy bede brac dalej magnez plus zelazo ale jak skoncza mi sie witaminy
Susze wlosy a mala mi w brzuszku oszalala doslownie

Stary 2015-02-04, 19:49   #4663
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malwinka 123 Pokaż wiadomość
ehhh dokładnie też tak planuję Nadzieja
No właśnie ja mam jak Myszonka. 2 lub 3x dziennie hmmm
Ojej Nadzieja ja to może zamów sobie porządną kiszona z polski jam mam pod nosem charsznicka... zajadam szybko z pół kilo. ..i liczę do pół godziny max. .. rozsadza
a potem jak w reklamie Always albo Almette tak lekko i świeżo. ... no ogórki kiszona ki też działają. Suszonych moreli nawet nie próbuję ...
no pewnie! nie ma co sie rozdrabniać na drobne...zreszta znajac zycie ja nie bede pewna czy TO to TO.. bo skad mam wiedzieć jeśli najpierw nie pójdą wody?!
wiec jak pojade to pewnie na ostatni dzwonek Dobrze ze do szpitala mam 10 minut

Nieeee kiszona na mnie nie działa odkad biore zelazo to już nic na mnie nie działa

Edytowane przez Nadzieja87
Czas edycji: 2015-02-04 o 19:50
Nadzieja87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 19:49   #4664
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
No bo kolezanka mi dzis dowalila ze nie jest za specjalny a tez tylko.na focie widziala

No ja tez.witaminy zaczelam miesiac temu brac bo zelazo spadlo juz strasznie ale i tak to sie skonczy bede brac dalej magnez plus zelazo ale jak skoncza mi sie witaminy
Susze wlosy a mala mi w brzuszku oszalala doslownie
eee tam, koleżanką się będziesz przejmowała. Wam się podoba, nam też więc gites

Stary 2015-02-04, 19:50   #4665
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Mozliwe tez mialam taki okres a teraz bardzo rzadko
Cytat:
Wolę po żebrach niż w ogóle

Hehe, prosić możecie- my też ze swoją tak rozmawialiśmy ostatnio i co- tył główki mogliśmy pooglądać i to jeszcze słabo bo pod pępkiem...ale jak widać Nina jest uparta baaardzo
No niby tak tez mam zdanie ze lepiej niech kopie i boli bo czasami mi sie zdarzy podskoczyc powaznie niz w ogole.
No a nasza mloda odwrocila sie kregoslupem pani dr ja tykala usg i nic. Bylo widac bok twarzy jak ssie prawdopodobnie dwa paluszki i pozniej druga raczka poglaskala sie po glowce wygladalo jakby wlosy poprawiala. Swoja droga wtedy pokazala ladnie co ma mieddzy kogami bo tak sie tylem wypiela.i smialam sie do tzta czy napewno widzial u niej damskie narzady bo jak nie to rozowy wozek bedzie przez niego. No ale juz trzy razy pani dr mowila i w szpitalu mi potw. Inna pani dr z duzym doswiadczeniem takze wierze ze nic sie nie zmieni
Ale mam nadzieje ze poslucha nas i sie ladnie obroci w poniedzialek

Stary 2015-02-04, 19:50   #4666
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
KOPAŁA, KOPAŁA co prawda tylko parę razy ale to oznacza, że jest ok Dziękuję, dziękuję, dziękuje Wam
Już nawet do mamy dzwoniłam, żeby cos powiedziała wnuczce, ona kazała się odstresować, poleżeć i mówiła, że to normalne i nie ma co się denerwować. Bosh zejdę na zawał przez tą Ninkę
Super

Cytat:
Myszonka, zamień sie choć na 1 dzień! bo mnie te kolki dobijają a jak tyłek boli po 2 w trakcie zaparc...nie chcesz wiedzieć
No na 1 dzień to ja się mogę zamienić Niestety zaparcia męczyły mnie przed cionżą

Zapisałam się do SR od przyszłego czwartku

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 19:51   #4667
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
eee tam, koleżanką się będziesz przejmowała. Wam się podoba, nam też więc gites
No wlasnie tyle mi tu dziewczyn napisalo ze ladny ze kolezanke mam w dupce

Stary 2015-02-04, 19:52   #4668
Santilia
Wtajemniczenie

haha da odmiany Michaś to mały model, pozuje do zdjęć na każdej wizycie <br><br>moja gin też mi nic nie wciska. teraz morfologię miałam słabszą, to kazała brać żelazo no i magnez, bo miałam drętwienie nóg w nocy.<br>ale fakt, na dobrego lekarza trafić, to cud <br>

M

Stary 2015-02-04, 19:53   #4669
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
sikawka Olcia to norma teraz szczamy jak powalone :P

ja bym wolała żeby mi wody odeszły bo będę wiedziała, że to to... bo tak to to skąd ja kurna mogę wiedzieć czy ten skurcz to będzie tak o czy, że poród

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2015-02-04, 19:55   #4670
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Tien nonie pocieszasz mnie wcale ale to trzeba być durną babą żeby samemu zrobić sobie tak kuku...no ale skad miałam wiedzieć, ze to mnie dyskwalifikuje
To moze faktycznie nocniczek z melodyjką skreśl z listy
haha no przepraszam
Cytat:
Tłumacze właśnie małej, że tak nie wolno robić bo mamusia zejdzie na zawał i tatuś ją będzie sam wychowywał
przejęła się?!

Emilia gratki za wizytę no i furę, piękna sztuka ta toyota

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
ja bym wolała żeby mi wody odeszły bo będę wiedziała, że to to... bo tak to to skąd ja kurna mogę wiedzieć czy ten skurcz to będzie tak o czy, że poród
też miałam takie myśli ale z drugiej strony fajnie jak wody odejdą na koniec, jest lepszy poślizg a będziesz wiedziała, że to to jeśli będzie mocno, regularnie, nie przejdzie pod prysznicem czy w kąpieli, jeśli po no-spie się nie wyciszy... no będziesz wiedziała

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 19:55   #4671
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Mozliwe tez mialam taki okres a teraz bardzo rzadko

No niby tak tez mam zdanie ze lepiej niech kopie i boli bo czasami mi sie zdarzy podskoczyc powaznie niz w ogole.
No a nasza mloda odwrocila sie kregoslupem pani dr ja tykala usg i nic. Bylo widac bok twarzy jak ssie prawdopodobnie dwa paluszki i pozniej druga raczka poglaskala sie po glowce wygladalo jakby wlosy poprawiala. Swoja droga wtedy pokazala ladnie co ma mieddzy kogami bo tak sie tylem wypiela.i smialam sie do tzta czy napewno widzial u niej damskie narzady bo jak nie to rozowy wozek bedzie przez niego. No ale juz trzy razy pani dr mowila i w szpitalu mi potw. Inna pani dr z duzym doswiadczeniem takze wierze ze nic sie nie zmieni
Ale mam nadzieje ze poslucha nas i sie ladnie obroci w poniedzialek
Będę trzymała kciuki moja buźki nie pokazała, ale Bożenkę już tak ona w ogóle nie wstydzi się lekarza-na każdej wizycie potwierdza nam dziewczynkę

Cytat:
No wlasnie tyle mi tu dziewczyn napisalo ze ladny ze kolezanke mam w dupce
No i w końcu

Stary 2015-02-04, 19:56   #4672
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
haha da odmiany Michaś to mały model, pozuje do zdjęć na każdej wizycie <br><br>moja gin też mi nic nie wciska. teraz morfologię miałam słabszą, to kazała brać żelazo no i magnez, bo miałam drętwienie nóg w nocy.<br>ale fakt, na dobrego lekarza trafić, to cud <br>
to tak jak Leoś, widzę, że mamy modeli wątkowych
mój to wiecznie rączki przy buzi i pozuję i cały czas trzyma pępowinę, no mądre dziecko
Święte słowa

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2015-02-04, 19:57   #4673
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:

haha no przepraszam
przejęła się?!

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

też miałam takie myśli ale z drugiej strony fajnie jak wody odejdą na koniec, jest lepszy poślizg a będziesz wiedziała, że to to jeśli będzie mocno, regularnie, nie przejdzie pod prysznicem czy w kąpieli, jeśli po no-spie się nie wyciszy... no będziesz wiedziała
No na maxa

Stary 2015-02-04, 19:57   #4674
agnes188
Zakorzenienie

Dorka my bodajze z 12 tyg mamy kosmiczne zdjecie w 3d jak mala zakrywa buzke raczkami jakby sie wstydzila. Takze mamy wstydzioszka malego.
Po tym co teraz mi wyprawia w brzuchu stwierdzilam ze biore na wizyte suszarke kreci sie niesamowicie teraz. Czyzby sie bala?

Stary 2015-02-04, 19:58   #4675
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:

haha no przepraszam
przejęła się?!

haha mam nadzieję no właśnie bo później ten poślizg jest potrzebny
już sobie wyobrażam ten ból i jak dre ryja na ruska z bólu a ten biedny nie wie co zrobić i mnie próbuję uspokajać i mi pomagać umieram

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2015-02-04, 20:01   #4676
dorka607
Wtajemniczenie

Widzę teraz era modelów, bo modelki nie chcą się pokazywać

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Dorka my bodajze z 12 tyg mamy kosmiczne zdjecie w 3d jak mala zakrywa buzke raczkami jakby sie wstydzila. Takze mamy wstydzioszka malego.
Po tym co teraz mi wyprawia w brzuchu stwierdzilam ze biore na wizyte suszarke kreci sie niesamowicie teraz. Czyzby sie bala?
Ja włosów nie suszę raczej, bo mam kręcone a po suszarce jak wkurzony lew, więc się nie znam

Cytat:
już sobie wyobrażam ten ból i jak dre ryja na ruska z bólu a ten biedny nie wie co zrobić i mnie próbuję uspokajać i mi pomagać umieram
też tak sobie swój poród wyobrażam

Stary 2015-02-04, 20:02   #4677
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
to tak jak Leoś, widzę, że mamy modeli wątkowych
mój to wiecznie rączki przy buzi i pozuję i cały czas trzyma pępowinę, no mądre dziecko
Święte słowa
mam zdjęcia 3d z dwóch ostatnich wizyt i na każdej rączka przy buzi na pierwszym to w ogóle Peace&love będą rywalizować o wizażowe laski

Cytat:
hahaha top szpadyl 2033

M

Stary 2015-02-04, 20:04   #4678
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
też myślałam, że będę się darła na małża ale nie nawet mi to wtedy do głowy nie przyszło

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 20:04   #4679
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:

Ale tak serio zaczyna mnie to przerażać

Cytat:
Mój się nie chciał pokazać

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 20:07   #4680
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Ja włosów nie suszę raczej, bo mam kręcone a po suszarce jak wkurzony lew, więc się nie znam

też tak sobie swój poród wyobrażam
hahaha biedni hahaha już widzę to jego przerażenie na twarzy a ja z drąca na maksa ryj hahahaha no co z bólu się będę mogła wyżyć chyba nie , to nie ja to hormony

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
mam zdjęcia 3d z dwóch ostatnich wizyt i na każdej rączka przy buzi na pierwszym to w ogóle Peace&love będą rywalizować o wizażowe laski

hahaha top szpadyl 2033
ojjj tak gwiazdory u mnie w 15tc miał rękę na czole (jakby się załamał albo jak wojskowy) a drugą trzymał pępowinę

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości