Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-05, 09:33   #3691
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI

moje lidlowe zakupki

bodziaki i pajaca z minnie wzięłam 62/68 ale większe są i wypadają jak 68 spokojnie. Te łososiowe z króliczkiem są 50/56 - dla mnie 56
geterki wzięłam 50/56(łososiowe i białe) i 62/68(marynarskie), spodenki w kropki na 68, skarpetki najmniejsze no i grzechotkę słonika
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lidl1.jpg (91,2 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lidl2.jpg (104,5 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lidl3.jpg (102,8 KB, 49 załadowań)
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 09:36   #3692
gosiak0512
Zakorzenienie

Ja już po wizycie..
krew oddana i mocz też..
pokazałam się pielęgniarce to zawołała od razu doktorkę moją z gabinetu od pacjenta no i ta powiedziała że na szczęście tragedii nie ma bo jest powierzchowne poparzenie i po mału będzie się goiło, najgorzej na brzuszku bo z kawałka zeszła mi skóra i jest goła rana więc dostałam maść na receptę i mam smarować. To co gołe to nakłaść maści i gazikiem okryć a reszta ma się jak najwięcej wietrzyć i też smarować.. od razu mnie opatrzyły na miejscu i teraz już latam po domu w samych majtkach i podwiniętej koszulce. No i nie boli na szczęście.

SONIA ja przy pierwszym syny miałam w szpitalu kieć usg na poniedziałek a urodzidziłam w sobotę wcześniej.. jestem też za tym że powinni robić usg przy porodzie..

KORDELKA no ja ważyłam normalnie 3600g, mąż olbrzym bo prawie 4,5kg ale był przenoszony 2 tygodnie.. a tu chłopaki przed terminem i spore.. sama nie wiem.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 09:38   #3693
siempre
Wtajemniczenie

Dzień dobry ja jeszcze w łóżku leze i czekam na śniadanie

Dziewczyny Gratuluję lidlowych lupow, sama pewnie bym poszla gdyby lidl byl niedaleko.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 09:40   #3694
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
moje lidlowe zakupki

bodziaki i pajaca z minnie wzięłam 62/68 ale większe są i wypadają jak 68 spokojnie. Te łososiowe z króliczkiem są 50/56 - dla mnie 56
geterki wzięłam 50/56(łososiowe i białe) i 62/68(marynarskie), spodenki w kropki na 68, skarpetki najmniejsze no i grzechotkę słonika

te body i śpiochy z myszką są super
Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie..
krew oddana i mocz też..
pokazałam się pielęgniarce to zawołała od razu doktorkę moją z gabinetu od pacjenta no i ta powiedziała że na szczęście tragedii nie ma bo jest powierzchowne poparzenie i po mału będzie się goiło, najgorzej na brzuszku bo z kawałka zeszła mi skóra i jest goła rana więc dostałam maść na receptę i mam smarować. To co gołe to nakłaść maści i gazikiem okryć a reszta ma się jak najwięcej wietrzyć i też smarować.. od razu mnie opatrzyły na miejscu i teraz już latam po domu w samych majtkach i podwiniętej koszulce. No i nie boli na szczęście.
uff dobrze, że dostałaś maść teraz już będzie się ładnie goić

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 09:42   #3695
rybcia2309
Wtajemniczenie

Noo u nas to ja mam schiza ze może ta dziewczynka...dwa usg byl chlopak i to jajka jak stodoła podobno, ale dwa różowe body zostawilam, u nas to ja meza starsze ze bedziemy próbować na dziewczynke az sie uda 😂 ale tak sie mówi przed pirodem a potem sie mówi nigdyyyy więcej. Ja juz mam nie miec usg, ale chyba w 37 tyg pójde prywatnie zobaczyć czy główką w dół i czy nie mało wód, bo u nas nawet w szpitalu jak sie rodzi nie chca robic usg wiec w ciemno :/
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 09:48   #3696
madzixx88
Zakorzenienie

a i zapomniałam się przywitać w 30 tyg w końcu i u mnie 3 z przodu

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Ja już po wizycie..
krew oddana i mocz też..

SONIA ja przy pierwszym syny miałam w szpitalu kieć usg na poniedziałek a urodzidziłam w sobotę wcześniej.. jestem też za tym że powinni robić usg przy porodzie..

KORDELKA no ja ważyłam normalnie 3600g, mąż olbrzym bo prawie 4,5kg ale był przenoszony 2 tygodnie.. a tu chłopaki przed terminem i spore.. sama nie wiem.
dobrze, że dostałaś maść będzie wszystko ok!

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

te body i śpiochy z myszką są super

noo ładniutkie są, choć jestem w szoku bo lidlowe bodziaki mają bardziej mięsistą bawełnę niż te z disneya
Stary 2015-02-05, 09:49   #3697
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
super

Stary 2015-02-05, 09:51   #3698
gosiak0512
Zakorzenienie

MADZIXX gratki 30 tyg

Stary 2015-02-05, 10:03   #3699
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Dlatego w dniu porodu powinno byc usg..w tym szpitalu gdzie moja mama lezy a ja nie chce rodzic to na ip nie ma w ogole usg a usg robia na oddziale naprawde rzadko,w ostatecznosciach;/
serio? a jak sie w pn pytałam mojej gin (która tam pracuję) o to czy sprawdzaj w szpitalu ułożenie dziecka przed USG, to powiedziala, ze oczywiście i ze jak nie jest odwrócone to cesarka. tez chyba pójdę przed porodem na usg prywatnie sprawdzić w takim razie, bo moja córcia na razie na pupie siedzi.
to w ktorym tygodniu najlepiej? w 37 np.?
na tvnie mają zaraz jakies celebrytki gadac ile kosztuje wyprawka... jak zaczna rzucac kwotami to sie pewnie przekręce ze śmiechu
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:07   #3700
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Gosiu jak sie czuje brzuch?

Gossip jak pipka?

Haniu nie denerwuj sie

Pavlinecka slodziak

Agnieszka ja mam z neta i ladna jest,wypralam i zyje tylko nie moglam jej doprasowac do konca i wciaz ma lekkir zagniecenia aledla mnir to nie problem.moglam ja spsikac woda ale nie mialam juz sily.

Niezawsze

My z Kaperkiem juz wstajemy z lozka,oczywiscie on by pospal. Ja nie moge bo juz sie operacja mamy denerwuje :-(
Dziś jak wkładalam luteine to tez wyczuwam ten opór ale dało się dalej włożyć coś musiało po drodze delikatnie spuchnac czy coś nie wiem wzięłam nospę rano bo znow w dole brzucha trochę boli okresowo, ale brzuch miękki na szczęście.
Będzie dobrze z mamą trzymam kciuki żeby operacja się powiodła!

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
Hejka

musze sie Wam pochwalić ze majstry kończą dzis ukladanie schodow ktore mialy byc ulozone na poczatku grudnia..... delitatnie opóźnienie co......?

a i snilo mi sie ze wypilam 3 butekli wina na raz dziewczyny jakie bylo pyszne i teraz odkąd wstalam chodzi za mną te wino

Soniuska bedzie wszystko okey z operacja mamy

Pavlineczka21 sliczniutka psinka

Kordelka85 dla mnie imie tez Sebastian

No to faktycznie im się bardzo spieszyło nie ma co!
A wina dobrego to i ja bym się napiła!

Cytat:
hej

ja już po akcji LIDL wygrałam tę bitwę
byłam 7:55, przed wejściem już tłum ale udało się ludzi b.dużo na ciuszkach dziecięcych, trochę mam ale i też dużo babć-zostały widocznie oddelegowane do lidla i konsultowały przez telefon z córkami co i jak dobrze, że poszłam z samego rana bo 2h pózniej to mysle, że mało co by zostało
wkleje Wam potem co wzięłam

kurcze nie wiem jak jest z tą szyjką kiedy masz wizytę?? a kłuje Cię coś? :
Wizyta za tydzień w czwartek. Nic mnie nie kluje ale czytałam ze może się skracać pod wpływem skurczy:/

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:07   #3701
Edzik_87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Ametty i Edzik jeszcze moze sie pisza i Kamilove?
Jakieś spotkanie? ja jak najbardziej jestem chętna

Cytat:
moje lidlowe zakupki

Prześliczne te body i spodenki! Super! A jak rzeczy dla chłopców? Było coś fajnego bo nie wiem czy jechać

U mnie szansa na zzo znikoma...przez maloplytkowosc..chciałaby m rodzić SN..ale nie wiem czy nie padnie na cesarke przez moją astmę..
Dziś wizyta u gina więc będę rozmawiać na ten temat..
Właśnie doczytałam na stronie szpitala,w którym będę rodzić że mąż może być przy cesarce..za symboliczną opłatą 200 zł..Ehh.. Za wszystko naliczą

Łóżeczko już zamówione! Materac kupiony! okazało się że 100 m od mojego osiedla jest sklep z materacami i tam kupiliśmy materac - z pianki wysokoelastycznej.
Teraz ponownie na tapetę wraca temat pościeli.. Trzeba w końcu coś wybrać
No i wózek - prawie wybrany, trzeba tylko jechać i kupić..wstępne negocjacje ceny za nami ale może jeszcze jakiś rabat dadzą

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:08   #3702
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Gosiu jak sie czuje brzuch?

Gossip jak pipka?

Haniu nie denerwuj sie

Pavlinecka slodziak

Agnieszka ja mam z neta i ladna jest,wypralam i zyje tylko nie moglam jej doprasowac do konca i wciaz ma lekkir zagniecenia aledla mnir to nie problem.moglam ja spsikac woda ale nie mialam juz sily.

Niezawsze

My z Kaperkiem juz wstajemy z lozka,oczywiscie on by pospal. Ja nie moge bo juz sie operacja mamy denerwuje :-(
Soniu kciuki za mamę

Ja kupiłam tylko 2pak body na 50/56 choc moim zdaniem wypadają jak 62.
Byla promka ze przy zakupie mleko hipp 30% taniej ale tylko 3 i 4. Juz chcialam brac ale 1 nie wchodziła :-(
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:14   #3703
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
a i zapomniałam się przywitać w 30 tyg w końcu i u mnie 3 z przodu [COLOR="Silver"]
Gratki

Gosiak dobrze ze byłaś i cie lekarka obejrzala zawsze się ma te pewność że fachowiec powiedział ze wszystko będzie ok

Ja też byłam w lidlu kupiłam spodnie szare dresowe na 62/68, dwa opakowania leginsow jedne 62/68 niebieskie drugie duże 86/92 te w beżu. I skarpeteczki biało niebieskie najmniejsze. Byliśmy o 8,30 i juz poprzebierane mocno było wszystko. Teraz z powrotem w łóżku leżę, pozniej porobie fotki zakupów.

Kurde znów brzuchol twardnieje:/

Nasz Filipek jest z nami od 19.04

Edytowane przez Hanka20
Czas edycji: 2015-02-05 o 10:34
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:16   #3704
gosiak0512
Zakorzenienie

EDZIK a ile masz PLT? jak nie zejdziesz ze 100tys to możesz mieć.. ja mam już 96 bodajże.. a właściwie miałam miesiąc temu.. w poniedziałek się dowiem ile mam obecnie..

SONIA kciuki za mamę!

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

HANKA spokojniejsza jestem jak to lekarz widziała bo tak to to bym sobie do głowy zaraz coś wbijała a tak ona mnie uspokoiła

ej te skarpetki to i ja bym chciała.. ale nie jadę dziś nigdzie.. może jutro mąż mnie zawiezie bo i tak musimy skoczyć na lodówkowe zakupy.

Stary 2015-02-05, 10:19   #3705
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
No klade sie bo wyjścia nie ma
A tak to wyglada
kurde ale sie zalatwilas

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:21   #3706
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Dziś jak wkładalam luteine to tez wyczuwam ten opór ale dało się dalej włożyć coś musiało po drodze delikatnie spuchnac czy coś nie wiem wzięłam nospę rano bo znow w dole brzucha trochę boli okresowo, ale brzuch miękki na szczęście.
Będzie dobrze z mamą trzymam kciuki żeby operacja się powiodła!

Wizyta za tydzień w czwartek. Nic mnie nie kluje ale czytałam ze może się skracać pod wpływem skurczy:/
rozumiem..mam nadzieję, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość

Jakieś spotkanie? ja jak najbardziej jestem chętna

Prześliczne te body i spodenki! Super! A jak rzeczy dla chłopców? Było coś fajnego bo nie wiem czy jechać

U mnie szansa na zzo znikoma...przez maloplytkowosc..chciałaby m rodzić SN..ale nie wiem czy nie padnie na cesarke przez moją astmę..
Dziś wizyta u gina więc będę rozmawiać na ten temat..
Właśnie doczytałam na stronie szpitala,w którym będę rodzić że mąż może być przy cesarce..za symboliczną opłatą 200 zł..Ehh.. Za wszystko naliczą

Łóżeczko już zamówione! Materac kupiony! okazało się że 100 m od mojego osiedla jest sklep z materacami i tam kupiliśmy materac - z pianki wysokoelastycznej.
No i wózek - prawie wybrany, trzeba tylko jechać i kupić..wstępne negocjacje ceny za nami ale może jeszcze jakiś rabat dadzą
dla chłopców też były fajne rzeczy, szczególnie z Disneya z Mikim-bodziaki biały i granatowy i bluzeczki śpioch też był fajny

200 zł za obecność męża przy cc? szok

super, że łóżeczko zamówione dzwoniłam w sprawie mojego to prawdopodobnie będzie w przyszłym tyg dopiero bo na ten model było duże wzięcie

jaki wózek bierzecie??
Stary 2015-02-05, 10:21   #3707
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
EDZIK a ile masz PLT? jak nie zejdziesz ze 100tys to możesz mieć.. ja mam już 96 bodajże.. a właściwie miałam miesiąc temu.. w poniedziałek się dowiem ile mam obecnie..

SONIA kciuki za mamę!

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

HANKA spokojniejsza jestem jak to lekarz widziała bo tak to to bym sobie do głowy zaraz coś wbijała a tak ona mnie uspokoiła

ej te skarpetki to i ja bym chciała.. ale nie jadę dziś nigdzie.. może jutro mąż mnie zawiezie bo i tak musimy skoczyć na lodówkowe zakupy.
A dzis juz wraca twój tz?
Moj synek od wczoraj ciągle zwawy, chyba nadrabia wtorek bo malo sie ruszal :-P

Na obiad dzis hamburgery domowej roboty.

U mnie sie nie zabijali w lidlu i dużo bylo jeszcze, tylko te zabawki z fishera ze 3 byly.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:24   #3708
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość

musze sie Wam pochwalić ze majstry kończą dzis ukladanie schodow ktore mialy byc ulozone na poczatku grudnia..... delitatnie opóźnienie co......?

a i snilo mi sie ze wypilam 3 butekli wina na raz dziewczyny jakie bylo pyszne i teraz odkąd wstalam chodzi za mną te wino
noo to pogratuluje panom majstrom, premia sie nalezy jak nic!

winko mowisz? ehh..
ja umoczylam wczoraj dzioba w tzta piwie, moze lyczka wzielam i matko jakie to dobre bylo..
tak mi bylo smutno, ze ja nie moge

JAŚ

Stary 2015-02-05, 10:27   #3709
gosiak0512
Zakorzenienie

BLACKBERRY no dziś już wraca ok 12 przewidywany wyjazd z Katowic więc mu powiedziałam żeby od razu na zebranie do szkoły jechał na 17

swoją drogą ciekawe jak on mi jutro usg zrobi na tym poparzeniu..

Stary 2015-02-05, 10:33   #3710
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

ruszyłaś

bawi mnie ten temat w TVNie
30 tys na wyprawkę i przestała liczyć. Ciekawe co kupowała.
A Ci rodzice, którzy założyli swojemu dziecku FB, to są dla mnie jacyś nienormalni będą do 17-18roku życia dodawać zdjęcia dziecka i fakty z jego życia, a później dadzą mu dostęp do tego konta

Stary 2015-02-05, 10:34   #3711
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
moja koleżanka urodziła synka 4 kg i 58 cm. Mówi, że niezły klocek z niego, że jak inne dzieci leżały obok niego np dziewczynki po 2,8 kg to takie kruszynki się wydawały
miała cesarkę ze wskazań i ogólnie poród jak nie poród-rano jej wody odeszły, najpierw takie wodniste krwiste(ciekły po nogach, nie fala jak na filmach ) to zadzwoniła do lekarza i na spokojnie wzięła prysznic, dopakowała torbę i pojechali lekarz tam ją zbadał i wody już były zielone więc trzeba było szybko działać, opowiadała, że 10:50 dostała znieczulenie, o 11 kazali jej się położyć a 11:05 już Mały był na świecie żadnych bóli, skurczy itd
teraz dochodzi do siebie, mówi, że ból po do przeżycia, myślała, że będzie gorzej ale jeden minus tego cc, że ma problem z karmieniem, bo położne jak go najpierw karmiły butelką to przyzwyczajony jest do szybkiego i obfitego jedzenia, a z piersi mało co leci i on się niecierpliwi. Więc działa teraz z laktatorem i pobudza, odciąga mu pokarm i on co 3-4h się budzi i domaga się szybko jedzenia
aa no i mówiła, że jak patrzy na niego to nie wie czy by urodziła sama takiego klocka, a usg robione 2 tyg przez porodem pokazywało wagę 3200 więc jeszcze te 800 gr przybrał-też trzeba się z tym liczyc
pogratuluj kolezance, ale klocuszek
no i tak to wlasnie jest z cc- bach i po porodzie

JAŚ

Stary 2015-02-05, 10:35   #3712
Edzik_87
Zadomowienie

Cytat:

SONIA kciuki za mamę!

Po wczorajszej morfologii mam 105 :/ cały czas spadają.. Więc wątpię że nagle się zatrzymają..i pewnie spadną poniżej 100..
Jedyny plus że hemoglobina mi wzrosła z 11,2 na 12,3

Cytat:
rozumiem..mam nadzieję, że wszystko ok

dla chłopców też były fajne rzeczy, szczególnie z Disneya z Mikim-bodziaki biały i granatowy i bluzeczki śpioch też był fajny

200 zł za obecność męża przy cc? szok

super, że łóżeczko zamówione dzwoniłam w sprawie mojego to prawdopodobnie będzie w przyszłym tyg dopiero bo na ten model było duże wzięcie

jaki wózek bierzecie??
To chyba zaraz się przejadę do lidla
No to pewnie poczekam trochę na łóżeczko bo dopiero wczoraj opłacone
A wózek - albo Joolz Day szary albo Hartan VIP xl..cena wychodzi taka sama..jedynie różnią się spacerówka - w jedynym jest kubełkowa w drugim zwykła rozkładana. No i zastanawiamy się co będzie lepsze..opinie są podzielone..i weź tu człowieku bądź mądry
A Ty już masz wózek? bo nie kojarzę czy się chwalilaś

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:36   #3713
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
To bym sobie chyba darowała, chyba że przed porodem na ostatnim USG u swojego gina dowiesz się, że dzidziuś jest ułożony w taki sposób, że będzie naciskał na kręgosłup (tyłem głowy w stronę Twojego kręgosłupa). Ale to i tak nie jest w 1000% wiarygodne, bo w trakcie porodu pod wpływem skurczów może się przekręcić buzią do kręgosłupa i wtedy będzie ok z bólami kręgosłupa.
no i chyba potrzebowałam głosu rozsądku Dziękuję, nie będę się w to bawiła

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja
na ręku mieszam

Super

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Gosia pisałam ze nie ma reguly ;-)
o dzięki dziś sobie zrobie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
nie wiem czy dobrze robiłam ale nasypalam sobie cukru na rękę i zalałam oliwką i wsmarowałam ale fajne mam udka po tym
robię jajka na miękko bo nie wiem na co mam ochotę :P
zrobie dziś i dam znać co i jak!

Cytat:
dlatego mam nadzieje ze wyjedzie po porodzie

Hehe
Ja sobie tego wyobrazic jeszcze nie umiem

Smutna wiadomosc-moj M pracuje do 14.02 :-( bo do tego dnia ta pani za ktora pracuje ma l4. I juz nie bedzie przedluzac..i mzze sie uda ze go na zlecenie wezma do czasu kiedy sie dostanie do pracy a moze nie bedzie mial pracy:/
Strasznie mi przykro. I tak się nastarałaś żeby rozplanować wyprawkę a tu taki zonk. Trzymam kciuki żeby coś znalazł i za testy trzymam kciuki!!

A na studniówkach nie gra? teraz chyba "sezon"

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Moja bratowa urodzila dzisiaj o 18.40 Wiktorka jest taki sliczny!
gratuluje ciotencji!!
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:40   #3714
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
moje lidlowe zakupki

przez chwile sie zastanawialialm, czy w ogole do tego lidla isc, ale tak patrze na te twoje zakupy i zal mi dup.e sciska
tyle, ze jedyne czego potrzebuje to spodenki, bo bodziakow mam full a jak juz to na 68- z kr rekawkiem. sama nie wiem

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Ja już po wizycie..
krew oddana i mocz też..
.
dobrze, ze oparzenie powierzchowne, wygladalo naprawde nie ciekawie

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
no i gratuluje 30 tygodnia

JAŚ

Edytowane przez MaŁa_Sylwia
Czas edycji: 2015-02-05 o 10:39
Stary 2015-02-05, 10:41   #3715
cashmere
Zakorzenienie

Hej!
Gratuluje Lidlowych lupow!
MAJKA daj znac jak sytuacja u nas

GOSIAK dobrze ze lekarz widzial Twoj brzuch i dostalas masc! Oby sie szybko goilo!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:41   #3716
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
A wózek - albo Joolz Day szary albo Hartan VIP xl..cena wychodzi taka sama..jedynie różnią się spacerówka - w jedynym jest kubełkowa w drugim zwykła rozkładana. No i zastanawiamy się co będzie lepsze..opinie są podzielone..i weź tu człowieku bądź mądry
Hartany mają bardzo dobrą opinię tylko mnie przerażałaby ich waga, bo jedna są dość cięzkie

Stary 2015-02-05, 10:44   #3717
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

A Ci rodzice, którzy założyli swojemu dziecku FB, to są dla mnie jacyś nienormalni będą do 17-18roku życia dodawać zdjęcia dziecka i fakty z jego życia, a później dadzą mu dostęp do tego konta
jak uslyszalam tych rodzicow to mnie rkewa zalala.. :/ serio to juz jest przegiecie z tym fb :/

JAŚ

Stary 2015-02-05, 10:44   #3718
gosiak0512
Zakorzenienie

MAŁA rzekłabym że wczoraj wyglądało lepiej niż dziś.. ale grunt że nic poważnego

EDZIK to jak i u mnie też hgb w góre poszła

mąż mi się zdenerwował i zaczął siebie o to obwiniać że mnie zostawił z dwójeczką i brzuszkiem samą i że to jego wina.. ehh.. udało mi się mu to jakoś wyperswadować mam nadzieję.

Stary 2015-02-05, 10:45   #3719
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

żadna z Was nie ma ochoty na gipsowy odlew brzucha (na pamiątke)? - jedynie 60-80zł
albo gipsowy odlew z USG buzi dziecka - ok. 1300 zł

ewentualnie kosz zawijajacy pieluche w cukierka - cos ponad 100zł
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:45   #3720
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
ruszyłaś

haha masakra, Wodzianka się zbłaźniła potem jak tamte dwie się wypowiedziały to zaczęła odkręcać, że niby babka w sklepie ją namówiła itd

Cytat:
Po wczorajszej morfologii mam 105 :/ cały czas spadają.. Więc wątpię że nagle się zatrzymają..i pewnie spadną poniżej 100..
Jedyny plus że hemoglobina mi wzrosła z 11,2 na 12,3

To chyba zaraz się przejadę do lidla
No to pewnie poczekam trochę na łóżeczko bo dopiero wczoraj opłacone
wow, pięknie Ci hemoglobina wzrosła żelazo czy dieta też?

to sprawnej decyzji w sprawie wózka, choć to niełatwe
my jeszcze nie mamy:/

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
przez chwile sie zastanawialialm, czy w ogole do tego lidla isc, ale tak patrze na te twoje zakupy i zal mi dup.e sciska tyle, ze jedyne czego potrzebuje to spodenki, bo bodziakow mam full a jak juz to na 68- z kr rekawkiem. sama nie wiem
hahaha no to leć ja od rana jestem usatysfakcjonowana i rzeczywiście przejrzenie gazetki "przed" się przydaje bo podchodzisz do kosza z ubrankami i wiesz co brać, a niektóre babeczki stały i się motały ale ruch był niezły, jakby coś darmo dawali

te 62/68 bodziaki to jak 68 są więc wiesz
z Mikim białe i granatowe dla chłopca są cudne, sama miałam brać dla córki bo tak mi się podobały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości