Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz II - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-05, 10:25   #1501
pannaatopowa
Zakorzenienie

Dot.: Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz II

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Jeśli lubicie słone przekąski to polecam w Biedronce wiaderka orzeszków ziemnych - 400 g za 6 czy 7 zł. Gdy kupię Mężowi małą paczkę to zje od razu a to wiaderko męczył ze 3 tygodnie
Ja ochotę na przekąski zastępuję orzeszkami. Ostatnio kupiłam w lidlu w łupinkach. Ciekawy sposób na jedzenie mniej. Nie mozna wziąć garści, ale się je po jednym kupiłam woreczek i miałam ze dwa tygodnie. Co dzień po parę

Słodycze u mnie i faceta to plaga. Moglibyśmy jeść co dzień parę razy dziennie. Tabliczka czekolady na dwa tygodnie jest dla mnie wielkim osiągnięciem. Facet uważa że ja się odchudzać nie muszę i kiedyś próbowal mnie od tego odwieść. Teraz rozumie i się nawet za siebie wziął, ale nadal jest: on kupuje sobie piwo to mi przynosi czekoladę. Ja nie pijąca a on mysli że skoro on coś ma to ja tez muszę. Na szczęście nie pije dużo :P
Czasem jak mam ochotę na coś słodkiego to piekę razowe ciasta. Ale nie często. Nie jestem piekarzem dobrym.

Jeszcze nie mieszkamy razem, ale mamy zamiar zacząć. I jest powiedziane, że słodyczy nie będzie. Bo jak będą to zjem. Jak ktoś w gości przyjedzie to ze swoimi ciastkami

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Ja jak mam mało kasy na obiad, inwestuję w wątróbkę i kapustę kiszoną. Ale to trzeba lubić - ja mogłabym jeść na okrągło
Gulasz z wątrówki i surówka z kapusty. Do tego kasza. Pycha

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:41   #1502
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dot.: Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz II

Cytat:
Napisane przez mycha9393 Pokaż wiadomość
ja właśnie schizuje bo cmi mnie jedynka kiedys leczona... na NZF z jedynka nie pojde, za duzo mi zebow spartolili... a 1 szkoda. musze isc prywatnie tylko te cholerne ceny... no i przed 10tym jest.... jak mi krzykna wiecej niz 500zl jestm w
Lepiej idź jak najszybciej bo jak się jakaś zgorzel zrobi i trzeba będzie ząb usunąć to dopiero koszty pójdą w górę...

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
dzwoniłam do tych moich dobrych dentystów prywatnie.. terminy na 18 lutego
no i umówiona jestem z babeczką jak się coś zwolni to może w pon/wt mnie przyjmą. Oby
Mi właśnie pod mikroskopem wczoraj robiła i w ogóle takie dziwne rzeczy mi robiła co w życiu nie widziałam :P Taką gumę na całe usta mi założyła z wycięciem na zęba, żeby przy wierceniu nic do gardła nie leciało Przykre są te ceny z kosmosu, ale niestety jak chce się mieć dobrze to trzeba płacić :/ W wakacje sobie poszłam na nfz, po 2 zębach odpuściłam jak zobaczyłam co zrobił i poleciałam do dobrego :/

Do mojej ortodontki są za to terminy na maj a ja dopiero na pierwszą konsultację idę jezuuuuuu ile mi zejdzie z tymi zębami chyba kilka lat rooboty
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:53   #1503
xxxescapismxxx
Pani Pech

Ja mam na nfz dentystke, niedawno otworzyla gabinet wiec wszystko nowe i super robi mam 5 min od domu piechotą, ale czasem doplacam 50-70 zl za lepszą plombę. Górne 7 mam plombę na nfz , bo ich nie widać i trzymają się super.
Stary 2015-02-05, 10:57   #1504
tamtaglista
Zakorzenienie

Właśnie jestem po rozmowie z moim TŻ i stwierdził "nie no najlepszym wyjściem dla Ciebie i dla mnie jest nie mieć słodyczy w domu" a że żyjemy teraz na dwa kraje to wcinam ;(
że też akurat wczoraj poszłam do Biedry...
Stary 2015-02-05, 11:00   #1505
mycha9393
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Pamiętam, jak u mnie w podstawówce była dentystka, wszystkim wsadzała plomby, które po kilku dniach wypadały

Swoją drogą, to strasznie smutne, że zabierają człowiekowi tyle wypłaty na różne ubezpieczenia, a jak przyjdzie co do czego to i tak za wszystkich lekarzy się płaci. Nigdy nie byłam u dentysty na nfz, moja mama była a i tak musiała płacić za znieczulenie, za "lepszą" plombę.. A najlepiej jak lekarz z nfz nie chce wypisać skierowania na badania, tylko mówi, żeby pójść prywatnie - miałam taką sytuację u ginekologa, poszła stówa na badania krwi, a mamę wysyłają tak na usg tarczycy, bo mimo choroby nie przysługuje jej darmowe badanie
Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Lepiej idź jak najszybciej bo jak się jakaś zgorzel zrobi i trzeba będzie ząb usunąć to dopiero koszty pójdą w górę...

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Mi właśnie pod mikroskopem wczoraj robiła i w ogóle takie dziwne rzeczy mi robiła co w życiu nie widziałam :P Taką gumę na całe usta mi założyła z wycięciem na zęba, żeby przy wierceniu nic do gardła nie leciało Przykre są te ceny z kosmosu, ale niestety jak chce się mieć dobrze to trzeba płacić :/ W wakacje sobie poszłam na nfz, po 2 zębach odpuściłam jak zobaczyłam co zrobił i poleciałam do dobrego :/

Do mojej ortodontki są za to terminy na maj a ja dopiero na pierwszą konsultację idę jezuuuuuu ile mi zejdzie z tymi zębami chyba kilka lat rooboty
po ciuchu liczę na telefon. Jak w poniedziałek/max wtorek nic się nie zmieni to muszę iść gdzieś indziej. Cholera nie mam zaufania do innych stomatologów
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś..
mycha9393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 11:04   #1506
beatiska
Zakorzenienie

Ja właśnie miałam leczonego zęba pod mikroskopem. Tez miałam zakładana ta dziwna gumę
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 11:12   #1507
tamtaglista
Zakorzenienie

Powiem Wam, że ja za odbudowę zęba zapłaciłam tyle, że w życiu już na nfz nie pójdę i nieważne, że "ząb z tyłu", nie ma opcji, tyle bólu i kasy za mną że mam nauczkę. A kwota nie miała trzech cyferek tylko ciut więcej ;( I teraz ciułam by po kolei każdy ząb zrobić by nie było powtórki z rozrywki ( a jeszcze muszę mieć na jednego zęba kanałowo a to czterocyfrowa kwota będzie, bo mikroskop i w ogóle - leczenie powtórne, poprzedni spaprał a wziął 600 czy więcej, teraz wydam dwa razy tyle by to naprawić o ile uzbieram taki hajs dodatkowo )
Stary 2015-02-05, 11:19   #1508
GrumpyCat
Wredny kotecek

U mnie za kanał 200zł a jeśli to jest leczenie kanałowe powtórne to 250 na polskie realia....
Stary 2015-02-05, 11:20   #1509
Ojoanna29
Zakorzenienie

Coraz bardziej cieszę się, że moja siostra studiuje stomatologię
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 13:26   #1510
tamtaglista
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszczę, chociaż swojej bym się nie dała
Stary 2015-02-05, 14:15   #1511
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
mi dwie kanałówki dentystki na NFZ źle zrobiły.
W rezultacie teraz nadają się pod leczenie pod mikroskopem (koszt 800zł/ząb) lub wyrwać. Oczywiście lekarzowi nic nie udowodnię...
Szczerze mówiąc wolałabym żeby każdy wykupował sobie pakiet ubezpieczenia jak w stanach i decydował za co płaci.

dzwoniłam do tych moich dobrych dentystów prywatnie.. terminy na 18 lutego
no i umówiona jestem z babeczką jak się coś zwolni to może w pon/wt mnie przyjmą. Oby
Ja w podstawówce albo gimnazjum miałam robione dwie plomby. Zraziła mnie do dentystów (robiła mi na żywca, dwa przy jednej wizycie). Przec prawie 8 lat nie poszłam do dentysty. Blomby się do dziś trzymają. Niedaleko mnie jest dentystka, ktora tak robi plomby, że wypadają. Nie raz słyszałam jak się znajomi żalili, że prywatnie muszą je robić. Zastanawia mnie tylko dlaczego prywatnie robią u niej? Następny dentysta jest 20 minut drogi od niej. Wprawdzie daleko, ale tam i tak tyle się czeka przed gabinetem, że trzeba dzień wolny wziąć.

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 16:59   #1512
mycha9393
Zakorzenienie

wróciłam od dentysty i się załamałam. Oszczędności pójdą na moje zęby,
boląca jedynka to uraz mechaniczny.. mam przez tydzień obserwować.
jeśli nie to kanałówka.
Do tego dwie piątki są do poprawki -kolejne kanałówki i parę dziur
moje zęby to jak jeden wielki ser szwajcarski... i gdybym jeszcze o nie nie dbała.. to rozumiem że się psują... ale ja myję 3 razy dziennie! dobrą szczotą, dobrą pastą. co za koszmar
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś..
mycha9393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 17:04   #1513
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
wróciłam od dentysty i się załamałam. Oszczędności pójdą na moje zęby,
boląca jedynka to uraz mechaniczny.. mam przez tydzień obserwować.
jeśli nie to kanałówka.
Do tego dwie piątki są do poprawki -kolejne kanałówki i parę dziur
moje zęby to jak jeden wielki ser szwajcarski... i gdybym jeszcze o nie nie dbała.. to rozumiem że się psują... ale ja myję 3 razy dziennie! dobrą szczotą, dobrą pastą. co za koszmar
Przybijam piątkę To jakieś genetyczne musi być :P Ja mam kruche zęby i 1/3 już po leczeniu kanałowym, a też szczotkuję (ba! jeszcze nitkuję i płuczę dobrymi płynami;p) i co i gunwo :P
Stary 2015-02-05, 19:15   #1514
xxxescapismxxx
Pani Pech

Czytałam ze za czesto myc nie mozna max 2 razy dziennie i nie po od razu po winie itp bo sie kwas w szkliwo wciera i szkliwo sie niszczy. Za duzo tez nie zdrowo
Stary 2015-02-05, 19:41   #1515
Personal_Jesus
Zakorzenienie

Cytat:
Mój brat nie chciał, uznał,że to za mało ambitne, i studiuje medycynę. A już miałam plan,że zostanę jego recepcjonistką i będę bogata
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin

Mój kulinarny kącik
Personal_Jesus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 22:27   #1516
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Przybijam piątkę To jakieś genetyczne musi być :P Ja mam kruche zęby i 1/3 już po leczeniu kanałowym, a też szczotkuję (ba! jeszcze nitkuję i płuczę dobrymi płynami;p) i co i gunwo :P
Też przybijam 5. Dbam o zęby a prawie każdy mam robiony. W dodatku troche te zęby pokrzywione mam i kamień się osadza Raz się wkurzyłam bo mi kobieta dentystka dała plombę na rok ! i się zdziwiła że wypadła miesiąc po terminie. Myślałam że ją zabije ....
Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Dla mnie one śmierdzą po prostu jakimś zjełczałym tłuszczem - brat kupił jakiś czas pózniej tez sie połakomił ze tanie i to samo.
A ja byłam w biedrze i ciastek nie kupowałam, za to kusi mnie nieustannie promocja w mcdonalds 10 zeta za big Mac menu. Za big maca oddam wszystkie słodycze swiata.
Aaa takie buty

Edytowane przez Haggat
Czas edycji: 2015-02-05 o 22:29
Haggat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 22:42   #1517
ineska86
Rozeznanie

Cytat:
Ja jeszcze nigdy nie miałam kanałowego leczenia, ale też sporo już przy ząbkach robiłam. Od tego roku planuję chodzić na NFZ, zobaczymy jak będzie, póki co zapisałam się za pół roku na przegląd

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Z tych dużych polecam też Kallosa mlecznego (niebieski). Super jest i bardzo tani.
Wracając do tematu, kupiłam wieeeelką maskę Kallosa, ale Arganową (jak się okazuje bez olejku arganowego ), ale cena kusząca i dużo mi odżywki schodzi bo bez tego nie rozczeszę włosów. Zobaczymy jak sprawdzi się Kallos
Stary 2015-02-05, 23:02   #1518
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ineska86 Pokaż wiadomość

Wracając do tematu, kupiłam wieeeelką maskę Kallosa, ale Arganową (jak się okazuje bez olejku arganowego ), ale cena kusząca i dużo mi odżywki schodzi bo bez tego nie rozczeszę włosów. Zobaczymy jak sprawdzi się Kallos
jak się jej przyjrzeć to jest napisane, że o zapachu olejku arganowego
tej akurat nie lubię ale niebieski Kallos jest boski
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 23:05   #1519
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
Czytałam ze za czesto myc nie mozna max 2 razy dziennie i nie po od razu po winie itp bo sie kwas w szkliwo wciera i szkliwo sie niszczy. Za duzo tez nie zdrowo
O tym też słyszałam że od razu po jedzeniu nie można i tak nie robię Myję rano i wieczorem tak allinclusive :P (nitkowanie + płyn) a w ciągu dnia jak zjem coś smrodliwego to też lubię żeby nie mieć kapcia w buzi. A znam osoby które myją tylko wieczorem a mają zdrowe i mocne zęby.. niesprawiedliwe.

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Ja czuję się skuszona bananową Ale mam teraz tyle masek i odżywek że nie wolno mi kupić ;p Będę mogła dopiero po zdenkowaniu 2 starych
Stary 2015-02-05, 23:13   #1520
ineska86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
jak się jej przyjrzeć to jest napisane, że o zapachu olejku arganowego
tej akurat nie lubię ale niebieski Kallos jest boski
Właśnie niebieskiego nie było, no zobaczymy jak zadziała ta o zapachu arganu, ogólnie nie wierzyłabym w ten olejek w kilogramowej masce za 11,99, zależy mi na odżywce, której mogę sporo używać i zaraz się nie skończy Próbowałam już wielu z różnych półek cenowych i nie widze kolosalnych różnic między odżywkami.

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:

Ja czuję się skuszona bananową Ale mam teraz tyle masek i odżywek że nie wolno mi kupić ;p Będę mogła dopiero po zdenkowaniu 2 starych
Co do bananowej - lubię takie zapachy ale nie wiem na ile byłyby ok tak przez cały dzień na moich włosach. Miałam kiedyś taką kilogramową maskę pachnącą jakby gumą do żucia, tak słodko, przy zakupie myślałam że super, ale potem znienawidziłam ten zapach Szukam bardziej neutralnych zwłaszcza na włosy, które chcąc nie chcąc czuję przez cały dzień, a myję niestety codziennie.... Chciałabym rzadziej, ale chyba już tak przyzwyczaiłam włosy że dzień bez mycia mam stracony i czuję się fatalnie
Stary 2015-02-06, 07:43   #1521
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie niebieskiego nie było, no zobaczymy jak zadziała ta o zapachu arganu, ogólnie nie wierzyłabym w ten olejek w kilogramowej masce za 11,99, zależy mi na odżywce, której mogę sporo używać i zaraz się nie skończy Próbowałam już wielu z różnych półek cenowych i nie widze kolosalnych różnic między odżywkami.
Z tego typu odżywek polecam też maskę BingoSpa. Można w Tesco kupić, 500 ml kosztuje ok. 7-8 zł.
Stary 2015-02-06, 08:15   #1522
scarlett26
Zakorzenienie

Mnie na wspomnienie mojej największej masakry stomatologicznej wszystko boli - łącznie 1800zł za jeden ząb - kanały, powtórne kanały i odbudowa, niezliczone rtg i antybiotyki - i 3 miesiące wycia z bólu chodzenia po różnych stomatologach zanim ktoś to w końcu zdiagnozował (a wysyłano mnie nawet do psychiatry bo nic tam pani nie ma co by było do leczenia). Traktowali mnie jak wariatkę, bo nie umiałam powiedzieć, który ząb mnie boli, a pół twarzy mnie bolało, a korzenie zęba chorego były w zatoce szczękowej pełnej ropy już, ząb tak samo praktycznie zgnił w środku, a ja miałam zapalenie okostnej szczęki. jak już wiedziałam, który to ząb to dentysta na którego trafiłam spieprzył wszystko, a jeszcze nawet nie założył mi porządnego znieczulenia, myślałam, że umrę na tym fotelu.

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 08:48   #1523
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
Podobno po jedzeniu mięsa nie powinno się myć zębów, bo mięso w czymś tam pomaga i dobrze się nim trochę na zębach 'ubrudzić'

Z kolei po kwasie - sokach czy winie - warto zjeść kawałek żółtego sera i dopiero wtedy myć zęby. Po cukrach zaś trzeba przepłukać usta, bo inaczej szczoteczką drobinki cukru będzie się bardzo niefortunnie wcierać w zęby.
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 08:54   #1524
Ojoanna29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamtaglista Pokaż wiadomość
zazdroszczę, chociaż swojej bym się nie dała
Właśnie też pewnie będę miała opory jak już co do czego dojdzie Ale może jakiś jej znajomy po taniości zrobi
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 11:25   #1525
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Podobno po jedzeniu mięsa nie powinno się myć zębów, bo mięso w czymś tam pomaga i dobrze się nim trochę na zębach 'ubrudzić'

Z kolei po kwasie - sokach czy winie - warto zjeść kawałek żółtego sera i dopiero wtedy myć zęby. Po cukrach zaś trzeba przepłukać usta, bo inaczej szczoteczką drobinki cukru będzie się bardzo niefortunnie wcierać w zęby.
O wlasnie pelny opis dzieki
Stary 2015-02-06, 12:37   #1526
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

A, to dodam jeszcze, że z reguły wszystko [poza herbatą, ofc] piję przez słomkę, dzięki czemu do zębów te wszystkie cole i kwaśne soki nie dochodzą
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:58   #1527
maaddzziiaa
Zakorzenienie

Wchodzę dziś do ING banku w moim mieście, a tam szok! Wychodzi do mnie pani, podaje rękę, serdecznie wita, pyta w czym pomóc, czego się napiję, po czym prowadzi do osobnego pokoju, do doradcy. Doradca również się ze mną serdecznie wita, również pyta o kawę/herbatę... Wszystko mi pięknie i wyczerpująco tłumaczy, na koniec odprowadza do drzwi.. Normalnie wyższy level bankowości A już myślałam, że tylko ja w pracy muszę biegać koło klientów, uśmiechać się i być na każde ich zawołanie, żeby nie powiedzieć, że wchodzić im w ...

Czy któraś z Was skorzystała z tej promocji w Deutsche Banku, gdzie przez 2 miesiące mamy konto oszczędnościowe oprocentowane na 5%? Jestem na to bardzo napalona

Edytowane przez maaddzziiaa
Czas edycji: 2015-02-06 o 14:59
maaddzziiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 15:01   #1528
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez maaddzziiaa Pokaż wiadomość
Wchodzę dziś do ING banku w moim mieście, a tam szok! Wychodzi do mnie pani, podaje rękę, serdecznie wita, pyta w czym pomóc, czego się napiję, po czym prowadzi do osobnego pokoju, do doradcy. Doradca również się ze mną serdecznie wita, również pyta o kawę/herbatę... Wszystko mi pięknie i wyczerpująco tłumaczy, na koniec odprowadza do drzwi.. Normalnie wyższy level bankowości A już myślałam, że tylko ja w pracy muszę biegać koło klientów, uśmiechać się i być na każde ich zawołanie, żeby nie powiedzieć, że wchodzić im w ...

Czy któraś z Was skorzystała z tej promocji w Deutsche Banku, gdzie przez 2 miesiące mamy konto oszczędnościowe oprocentowane na 5%? Jestem na to bardzo napalona
Zabrakło mi w tej opowieści czerwonego dywanu
Stary 2015-02-06, 16:24   #1529
maaddzziiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zabrakło mi w tej opowieści czerwonego dywanu
Żebyś wiedziała, że wszędzie była miła, włochata wykładzina, tyle, że pomarańczowa, jak na ING przystało
maaddzziiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 17:02   #1530
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez maaddzziiaa Pokaż wiadomość
Żebyś wiedziała, że wszędzie była miła, włochata wykładzina, tyle, że pomarańczowa, jak na ING przystało
Hahaha
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości