|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI
BIRD a to co innego chyba bo tu to drukarka 3d robia Ci dzidziusia
![]() Pospalam. Jem cos i po chlopakow jade
|
#3812 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Cytat:
aa i na bródnie przy cmentarzuwyzdrowiałam, chętnie wpadnę ale tak po weekendzie najprędzej oki? bo dziś mam dzień prania/prasowania w końcu siedzę w domu na tyłku a od piątku do niedzieli mąż ma wolne, w sobotę jeszcze ur mamy ![]() biedna dobrze, że poszłaś i maść dostałaś, zagoi się Cytat:
![]() super zakupy Cytat:
jednak CC to rach ciach i dzidzia na świecie ![]() Cytat:
A ja się witam w 32tc, wczoraj zaczęłyśmy też muszę z tej okazji fotę strzelić
|
|||||
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczyny piszace sie na warszawskie spotkanie, napiszcie kiedy i gdzie wam pasuje i cos u godnimy
mi pasuje kazdy dzien tygodnia raczej, troche mniej weekendy. Miejsce arkadia, galeria mokotow, promenada, targowek oczywiscie |
|
|
|
#3814 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam prawie 20 letnie łóżeczko - uparłam się że je odnowię i nie chcę kupować Ale rozmiar standardowy. Tym sposobem 2 już z niego korzysta;]Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A mi się te skarpetki tak podobają ze nie oddam
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
galeria mokotów trochę daleko już złote lepiej chyba tak po środku ![]() ![]() Super zakupy poczyniłyście w lidlu ja pojadę później jak mąż wróci po tą grzechotkę tylko, ciuszków mam już wystarczająco myślę
|
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się wkurzylam bo kolezanka nie przyjdzie. Ci prawda wypadło jej coś ważnego ale mogła dac znac ciut wcześniej a nie jak wyszłam z ciastem z cukierni grrr
Body wymieniłam i te 62/68 tez wielkie bo nie zajrzałam do nich w sklepie. A rano patrzylam ten rozm.inny kolor i były mniejsze. Kupilam jeszcze 2 pak spodenek 62/68 bo te 50/56 to malenkie sle te znów dużo większe. Jestem wkurzona na wszystko
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
KAMILOVE moja mama też ma urodziny w sobotę
![]() Gratki kolejnego tygodnia ![]() Zrobiłam miskę sałatki owocowej i wcinam. Ale znów chyba wezme nospę bo brzuch ciągle twardnieje ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
To ciacha więcej będzie dla Ciebie nie denerwuj się!
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Violka - ja nie wiem do czego porównać bo robia te rozm . jak chcą. Chyba cm mierzyc i ukladac przedziałami :P Ja sie pisze na spotkanie, ale w moim mieście
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Madzixx o taką
http://www.topsecret.pl/kurtka-damsk...olor=KOLOR_122i przyszedł mi leżaczek, tak się prezentuje
|
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co kupujesz? bo ja nie mam pomysłu ![]() kurcze biedna jesteś z tym brzuchem
|
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo te rozmiary trochę dziwne są, nawet dwa bodziaki z Minnie nie są identyczne choć z 2 packu
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz w aucie siedzę i czekam zeby młodego odebrać bo jest za wcześnie. Ale jestem wkur...na
|
#3824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() leżaczek fajowy, piękne kolorki
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
MALA dobrze
![]() NIEZAWSZE mi w tygodniu pasuje w rannych godzinach jak chlopaki w szkole i najbardziej promenada. KOPERCO ja mam dwa lozka, jedno po synach a drugie po mezu wiec prawie 30lat ma MAJKA co sie martwisz ja zjem juz jade
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
Fotek nie widze na tel.
Madziu - zapraszam ![]() Nie znoszę jak mi ktos plany krzyżuje i te rozm mnie wnerwily. Dawno się nie wkurzylam ech Moj Tż na urodziny w niedzielę. Nic nie kupie. Ciuchy dostał ostatnio z reserved. Kino zaklepalam. W sobotę robie mu imprezkę ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Gosiu - wpadaj
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam białą cegłę, ale czerwona też mi się podoba![]() A koszule takie zwyklaki, ale mierzyłam i całkiem dobrze wyglądały to już nie będę musiała szukać , tylko kokardki poodpruwam ![]() No to tak zrobię zaraz posegreguję i spiszę![]() A ja zjadłam właśnie kinder country i jeszcze ciasto na mnie patrzy, ale staram się powstrzymać wezmę jabłko lepiej![]() Kupiłam jeszcze taki dywanik ostatnio do pokoju małej
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze siku mi się chce...
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Dobra ide po Młodego. Koleżanka jutro wpadnie podobno. Czerstwe ciasto zje hehe
|
#3830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mama b.lubi i do tego kupie mon cheri to jej ulubione czekoladki. Tym razem na łatwiznę poszłam nie chciało mi się wymyślać niczego bo a nuż by się okazało ze niezadowolona znów jest z prezentu. Co do brzucha kurde nie wiem co jest dwa dni było dobrze i znow się zaczęło :/ Cytat:
To ile jeszcze musisz czekać? Podrzuc nam w miedzy czasie ciacho ![]() Dziewczyny jak się spotkacie to koniecznie wspólna fotka i wklejać na forum!
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Majka dzięki za podpowiedź ze zmierzeniem
![]() Nie denewuj się :glaszcze: chociaż też bym pewnie się wkurzyła, że tak na ostatnią chwilę poinformowała. Ciasto będziesz miała na imprezkę. Tez mi się zdarzyło że z dwupaku jedno większe drugie mniejsze a ten sam rozmiar ![]() Kamilove Fajny leżaczek
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Kamilove leżaczek b.ladny ![]() Violka dywanik super a i koszule tez fajne!
|
|
#3833 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko Ty masz większy biust sporo więc jbc myślę, że te 34 byłaby za wąska.. ale przecenę niezłą zrobili!Cytat:
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3834 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uparła się, że ją odnowi i będzie pięknie wyglądała ![]() mi brzuch idzie do przodu więc do malowania sobie nogę podciągam tak na bok trochę, stopę opieram na łóżku czy tam gdzie siedzę i jadę z malowaniem ![]() Cytat:
![]() no skarpetki mi się podobają, ale Majka mówiła, że się stopek nie trzymają ![]() Cytat:
![]() ![]() na co do kina idziecie?? ![]() u nas w sobotę 33 uro szwagra ![]() Cytat:
też mam z Textilhehe też muszę spisać od nowa, bo robiłam już listę ale w między czasie kupowałam nowe i pomieszało się wszystko bardzo ładny dywanik Cytat:
kurde mi też brzuch coś dziś wariuje a dopiero wczoraj myślałam, zeby nospe odstawic bo sie nie stawia
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za pochwały zaczynam liczenie, ale już widzę że się zagrzebię
potem wstawię może zdjęcia z ciuszkami od brata
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Usmażyłam górę naleśników a nie dam rady słoika z dżemem otworzyć hehe i jestem sama w domu...
Kobieta jednak potrzebuje mężczyzny ![]() Ja ubranka segreguję zgodnie z tym, co napisał producent chyba, że już naprawdę przegięli - ostatnio jak prasowałam to jedno body 56 było tak duże jak innych firm na 3-6 miesięcy. I ich nie liczę
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Majka pisze o swoich doświadczeniach ze skarpetkami. Może te z tej serii beda ok a może nam po prostu nie pasowały tego typu. Ładne sa nie powiem
|
#3838 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez dzis ogorkowa Wlasnie skonczylam gotowac i ide jesc ![]() Cytat:
Firmy robia te rozmiary jak chca Ja porownuje do tych z H&M bo mam bardzo duzo nowek, ale uwzgledniam ze one sa spore ![]() Cytat:
Oszalaly Te rzeczy sa fajne i ceny ok, ale bez przesady Cytat:
A ze ciasta wiecej dla Ciebie to sie nie przejmuj
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dam rady Was nadrobic.
Wlasnie wrocilam,padam na pysk a mama wciaz na sali operacyjnej. Wzieli ja dopiero o 12:08 . CZekam na telefon od ojczyma jak wroci ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- I ile wg celevrytek Goczek kosztuje wyprawka? Gosiu no owlasnie usg powinno byc przed samym porodem. Black i ja tez chcialam promocyjne mleko wziac ale 1 nie wchodzila,masakra jakas. Aaa no bylam z ojczymem w aptece i jak zobaczyl ile na witsminy i magnezy wydaje miesiecznie-a wie ze Marcin moze stracic prace to chcial za to placic a ja sie nie zgodzilam i kupil nam wlidlu mimo mojego sprzeciwu dres welurowy na50/56 i 2body na 62/68 ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Koperco kochana jedna studniowka tylko im wpadla... i twtaz 14lutego bedzie zabawa za 300zl. Zwwsze cos. A potem cisza. ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Musze cos zjesc bo zemdleje. Nic nie jadlam od 8 |
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA dobrze bedzie.
Te ciuszki z hm to wielkie sa. Ja za standardowke przyjmuje ff.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

też odkładam zakupy dla siebie na wiosnę, zdążymy
i 58 cm. Mówi, że niezły klocek z niego, że jak inne dzieci leżały obok niego np dziewczynki po 2,8 kg to takie kruszynki się wydawały
ale to już mniejsza z tym bo znalazłam coś. Teraz się boję o prześcieradełka jak ja znajdę ha pewnie będę teściową prosić zeby skracała, bo raczej te 120x60 chyba się nie na ciągną aż tyle. I jeszcze ochraniacz na całe łóżeczko chciałam i pewnie będę musiała specjany wymiar zamawiać
za 30-ty tc

Ślubujemy: 21.10.2017