Mamusie lutowe 2015 - cz. 8 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-05, 12:27   #2731
1141655
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
A moj maz kaze mi zawsze czekac w aucie, jak np. jedziemy do lekarza czy sr, mowi, że mam siedziec i sie nie meczyc
Wczoraj jechal do Biedry to tez mnie nie chcial zabrac, a to jeszcze przed skurczami bylo! Kurde tak mi brakuje zakupow!
Mam nadzieje, ze szybko dojde do siebie i wypuszcze sie z Mala na shopping wiosna, nowe ciuchy, oj oj juz nie moge sie doczekac!
Kurde, albo pogrzebac w biedrze za czyms, tez mi brakuje tego!
hahaha u mnie jest tak samo - Zostan w aucie kurcze jak pies jakis choc teraz psa sie nawet w aucie nie zostawia

Nooo grzebanie w Biedrze za czyms nawet to juz bylby shopping mnie juz tak meczy robienie mu listy zakupow, proszene,dzwonienie na co mam ochote masakra
dzis zaszalalam online w tej Almie i juz mi troche lepiej
ale tylko troche

noooooo wiosna , nowe ciuchy i mam nadzieje moj stary tylek

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach

Edytowane przez 1141655
Czas edycji: 2015-02-05 o 12:28
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 12:38   #2732
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martu_la Pokaż wiadomość
hope moja tez tak czasem ma,ze kilka takich szybkich ruchow, moze gdyby sie to ciagle dzialo to bym sie zaniepokoila, ale nie robi tak czesto wiec widocznie to normalne.

Mąż wrocil z lidla, kupil krowki bo jest polski tydzien- ale pyszneeee takie swiezutkie. Zaraz bedziemy jesc obiad a potem sie wybiore ja na zakupy co by wykorzystac bilet na busa calodniowy, bo isc mi sie juz nie chce, a tak raz dwa podjade
A co jeszcze jest w polskim tygodniu?

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 12:41   #2733
Asia1105
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
hahaha u mnie jest tak samo - Zostan w aucie kurcze jak pies jakis choc teraz psa sie nawet w aucie nie zostawia

Nooo grzebanie w Biedrze za czyms nawet to juz bylby shopping mnie juz tak meczy robienie mu listy zakupow, proszene,dzwonienie na co mam ochote masakra
dzis zaszalalam online w tej Almie i juz mi troche lepiej
ale tylko troche

noooooo wiosna , nowe ciuchy i mam nadzieje moj stary tylek
Taaaaak, mam tak samo.
Lista na maila i tule.
A tak idziesz i patrzysz na co masz ochotę.
Ale prawda jest taka, że nasze konto odetchnelo jak ja nie robie zakupow
Serio, jakos mniej wydajemy
Moj maz to jest taki, ze trzyma sie listy, on nie potrafi zakupow robic no i to widac po koncie A ja jak ide to jeszcze to i to i tamto, ooo a to w promocji, a to sie zaraz skonczy to na zapas
Ale niedlugo powrot do normalnosci
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 12:43   #2734
AGATA2605
Rozeznanie

Kasiulka22- super opis, przynajmniej wiem co mnie na mojej CC będzie czekało
Olcia - moja babka ziemniaczana już w piekarniku, sosik pieczarkowy się kończy także mąż będzie miał dzisiaj obiad wypasik

Dziękuję Wszystkim za życzenia imieninowe

I dla naszej najmniejszej Agatki Wszystkiego Najlepszego

Lece pod prysznic bo na 15 jestem umówiona, nadrobię Was wieczorkiem, trzymajcie się ciepło.
Stary 2015-02-05, 12:45   #2735
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Taaaaak, mam tak samo.
Lista na maila i tule.
A tak idziesz i patrzysz na co masz ochotę.
Ale prawda jest taka, że nasze konto odetchnelo jak ja nie robie zakupow
Serio, jakos mniej wydajemy
Moj maz to jest taki, ze trzyma sie listy, on nie potrafi zakupow robic no i to widac po koncie A ja jak ide to jeszcze to i to i tamto, ooo a to w promocji, a to sie zaraz skonczy to na zapas
Ale niedlugo powrot do normalnosci
to prawda...konto mniej cierpi ja tez jak ide, to polki sa moje, rece tylko lewa, prawa, wrzucaja do koszyka co sie da.. a on...lista... i moze cos po drodze na co ma ochote wezmie,ale zeby tak rozrzutnie to nieeeeeeeeee :P
i jeszcze czesto z lista nie daje rady ,booo nie moze czegos znalezc, a on jest z tych- co nie zapyta o pomoc masakra.

Stary 2015-02-05, 12:46   #2736
iva_b
Raczkowanie

a ja wam zazdroszcze bo ja sama muszę wszystko ehh. nawet mam zlecenie od męża że na 8 rano mam po teścia jeździć choć stękam że mi się kierownica w brzuchol wcina na zakupy z tatą też prawie co dziennie jeżdzę...jeszcze mnie czeka wyprawa do rzeszowa po resztę wyprawki ale na samą myśl już mi słabo mówie M że chyba chce mnie przygotować na to żebym się sama do porodu zawiozła. o on mi uparcie powtarza że ciąża to nie choroba i za mało mam ruchu
Stary 2015-02-05, 12:47   #2737
martu_la
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
A co jeszcze jest w polskim tygodniu?

A pierogi, kluski slaskie, sery zolte, jakies kabanosy. Wiadomo niektore rzeczy sie oplaca kupic- tzn pierogi, ale w polskich sklepach tez sa w sumie te wszystkie rzeczy wiec nie ma co szalec

Ja mam wrazenie, ze jak moj maz pojdzie po zakupy to wyda 30 f a w lodowce jakies pustki, nie wiem jak on to robi, ale chyba zawsze kupuje takie rzeczy, co moga w szafce stac typu ketchup, groszek w puszcze itp a na obklad prawie nic
Stary 2015-02-05, 12:50   #2738
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iva_b Pokaż wiadomość
a ja wam zazdroszcze bo ja sama muszę wszystko ehh. nawet mam zlecenie od męża że na 8 rano mam po teścia jeździć choć stękam że mi się kierownica w brzuchol wcina na zakupy z tatą też prawie co dziennie jeżdzę...jeszcze mnie czeka wyprawa do rzeszowa po resztę wyprawki ale na samą myśl już mi słabo mówie M że chyba chce mnie przygotować na to żebym się sama do porodu zawiozła. o on mi uparcie powtarza że ciąża to nie choroba i za mało mam ruchu
o jeju.... to przegiecie w druga strone jest.. ja bym zaprotestowala

Cytat:
A pierogi, kluski slaskie, sery zolte, jakies kabanosy. Wiadomo niektore rzeczy sie oplaca kupic- tzn pierogi, ale w polskich sklepach tez sa w sumie te wszystkie rzeczy wiec nie ma co szalec

Ja mam wrazenie, ze jak moj maz pojdzie po zakupy to wyda 30 f a w lodowce jakies pustki, nie wiem jak on to robi, ale chyba zawsze kupuje takie rzeczy, co moga w szafce stac typu ketchup, groszek w puszcze itp a na obklad prawie nic
Fajnie sie to czyta, bo u nas w Lidlu tydzien wloski a u Was kurna Polski hihihi no tak

A co do drugiego to cos w tym jest
poslalam go rano po bulki i po...maslo ? cos takiego, wraca ,siatka pusta, a na rachunku 30zł sobie mysle ZA COOOO ja bym poszla to by bylo wiecej za ta cene wiec jest w tym cos owszem

Stary 2015-02-05, 12:52   #2739
201704210903
Konto usunięte

Cytat:

Fajny taki tydzień:p

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 12:53   #2740
martu_la
Rozeznanie

Zia to dobrze,ze chorobsko juz przeszlo- teraz czekamy az Robert sie ze chce pojawic

ciekawe jak tam Lui mam nadzieje, ze juz po i tuli maleńką.
Stary 2015-02-05, 13:03   #2741
iva_b
Raczkowanie

on ogarnia prace i budowe to wymaga żeby żona się resztą zajęła ale wiem że on i tak za dużo nieraz robi to odpuszczam i sama załatwiam ile mogę.jak większe zakupy to do mamy się uśmiecham i np do biedronki zawsze razem jedziemy.

jejciu dzisiaj coś mega podbrzusze mnie kłuje dzidzior wypycha się na wszystkie strony a ja leżę i stękam tylko wercia co chwile pyta czy już lepiej czy dzidziuś chce już wyjść...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-05, 13:16   #2742
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Iva, córeczka się martwi o braciszka

Ja tam zawsze z mężem jeździmy na zakupy i robimy nawet ja sama czasami potuptam i z jakąś siatą wracam . A samochodem lubię jeździć. Usiądę sobie wygodnie, fotel sobie ustawię i heja

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
to jest moja podusia dla Kubusia do spania na boczku
ale śliczny, gratuluję

Kasiulka, piękny opis! Kamilek wynagradza wszystko

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Nie,nie Stefan Już wiemy, że jesteś mamusią to nie byłoby już to samo zostań z nami może pomożesz już rozpakowanym mamusiom

Dziewczyny, patrzcie jaki fajny zestaw dla chłopca http://allegro.pl/zestaw-do-lozeczka....html#imglayer
ale ładny zestaw

Cytat:
Aga u nas dzisiaj jak wiosna, swieci sloneczko i 9 stopni na plusie no i wiatru nie ma wiec superowo
Az mam ochote sie isc przewietrzyc. No ale jakby bylo slisko to tez bym sie nigdzie nie wybierala
zazdroszczę takiej pogody

Agata, mam nadzieję, ze babka będzie smakować

Ja dzisiaj jeszcze miałam placki ziemniaczane
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 13:22   #2743
Asia1105
Wtajemniczenie

A ja zjadlam 2 gofry, kisiel, ale tylko kilka lyzeczek i tak mnie zmulilo, ze wyladowalam w sypialni!
Zaraz wiec chyba sie zdrzemne, a co
Stary 2015-02-05, 13:23   #2744
iva_b
Raczkowanie

Cytat:

aaaa ale bym zjadła kluski śląskie z roladą wołową i do tego modra kapustka aaahhhh

bo ja w połowie ślązaczka
Stary 2015-02-05, 13:28   #2745
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja zjadlam 2 gofry, kisiel, ale tylko kilka lyzeczek i tak mnie zmulilo, ze wyladowalam w sypialni!
Asia, a jak tam Twoje bóle? Ciągle są? pojawiają sie?
Stary 2015-02-05, 13:34   #2746
Alunia79
Wtajemniczenie

Obiecałam foty a nie chce mi ich wstawić
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 13:37   #2747
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Obiecałam foty a nie chce mi ich wstawić
Alunia, a spróbuj na zmniejszacz.pl
Stary 2015-02-05, 13:40   #2748
*Gosiak*
Raczkowanie

GG do *Gosiak*

Cytat:
Napisane przez ewccik Pokaż wiadomość
Dziewczyny a mi sie opryszczka zrobila na ustach
I to na sam porod, o nie
Oj... Z takich bardziej naturalnych rzeczy to polecam gorąco olej tamanu. Jak mi wyskoczyła opryszczka, to posmarowałam tym na noc i na następny dzień już miałam malutki strupek. Posmarowałam znowu i drugiego dnia już śladu nie było

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
Aaa aa jutro mnie tną. ... Rozmawiałam z lekarzem prowadzącym i mam stres. .. zrobił mi masaż szyjki bo musi do 4 cm rozwarcia dojść, a mam tak 1,5cm. .. czuje się jakby mnie zgwałcił.
Trzymamy w takim razie kciuki! wszystko będzie dobrze i już jutro będziesz miała swoje Maleństwo przy sobie

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
Gosia oo kciuki za ktg,lezysz juz?
oby cos tam sie zapisalo
a mzoe sie jednak na tej porodowce spotkamy? ale by bylo
i dzien terminu,ciekawe jakie sapotem zalecenia,kiedy do szpitala jak by sie nic nie dzialo,daj znac co i jak
Nic się nie zapisało, nawet pół skurczu nie było. Młoda do tego na początku jeszcze jakaś taka mało ruchliwa była i położna musiała ją obudzić. Za to jak już zaczęła machać nóżkami to wszystkie gwiazdy widziałam. Moja gin powiedziała, że zapis ok, wszystko w normie, ale jak nie urodzę to poniedziałku to mam przyjść po skierowanie do szpitala na patologię ciąży. Więc liczę, że się obejdzie bez tego...

Cytat:
to jest moja podusia dla Kubusia do spania na boczku
Jaka piękna!!! Właśnie sobie zdałam sprawę, że nie mam nic dla Młodej żeby mogła spać na boczku. Muszę obczaić te wałeczki do łóżeczka... Dobrze, że wypłata za niedługo to będzie jakiś shopping online

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Gosiak no nie popisał się TżJak bejbik się urodzi też będzie tak mówił?
Mój też okropnie chrapie ostatnio, mało się awanturą nie skończyło ostatnie chrapanie
Obstawiam, że do dziecka wstawać nie będzie. Ja mam problem w nocy żeby go dobudzić i kazać mu się inaczej ułożyć żeby nie chrapał... No i z reguły on sam nie słyszy np. swojego budzika do pracy tylko postawi cały dom na nogi i dopiero ja go budzę... więc cóż, kanapa w salonie będzie jego przyjacielem

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Jej sąsiad nad nami tak uderza młotkiem głośno coś stuka, że mam wrażenie, że za chwilę wpadnie mi do sypialni :/ Co za okropny dźwięk. Już się cała poirytowałam grrrrrr
Ja się właśnie zorientowałam, że ktoś kupił mieszkanie za ścianą, bo wierci na potęgę! Więc mój niecny plan drzemki poszedł się... no...

Cytat:
A moj maz kaze mi zawsze czekac w aucie, jak np. jedziemy do lekarza czy sr, mowi, że mam siedziec i sie nie meczyc
Wczoraj jechal do Biedry to tez mnie nie chcial zabrac, a to jeszcze przed skurczami bylo! Kurde tak mi brakuje zakupow!
Mam nadzieje, ze szybko dojde do siebie i wypuszcze sie z Mala na shopping wiosna, nowe ciuchy, oj oj juz nie moge sie doczekac!
Kurde, albo pogrzebac w biedrze za czyms, tez mi brakuje tego!
O taaaak.... Ja się już nie mogę doczekać aż będę mogła pójść na łowy Już Wężowi zapowiedziałam, że jak tylko Młoda będzie miała w miarę uregulowany rytm dnia, to ściągam zapas pokarmu z cycka, żeby miał czym ją nakarmić i lecę na polowanie najbardziej to mi brakuje buszowania w szmateksach ale w ogóle jakiekolwiek zakupy, nawet spożywcze to już jest coś. A tak Wąż jeżdzi sam i dzwoni do mnie po 100 razy.. Oo teraz właśnie dzwonił jaki ma chleb kupić, bo mu w smsie nie napisałam Wy też musicie robić swoim Tż takie szczegółowe listy, jaki produkt, jakiej marki, jaka wielkość itp??

A tak poza tym to jak pisałam, na ktg nic nie wyszło. Tzn. wynik w normie ale skurczy ani widu ani słychu. Mam nadzieję, że się wyklaruje do poniedziałku ale nie mówię tego za głośno, bo pewnie wtedy się na złość nic nie wykluje. A poza tym to dziś dzień lenia, z resztą tak mnie w krzyżu łupie że ledwo jestem w stanie chodzić. Poszłabym spać ale łupią mi za ścianą, poza tym Wąż zaraz wraca więc już pospane
Stary 2015-02-05, 13:41   #2749
Alunia79
Wtajemniczenie

Olcia i nie drogi jak za tyle rzeczy..

Ja właśnie podgrzałam wczorajszą pizze a reszta będzie miała do wyboru żurek (oczywiście z torebki ) z jajkiem i ziemniakiem albo barszcz czerwony (też z torebki ) z odmrożonymi uszkami. Takiego mam lenia do gotowania.
Stary 2015-02-05, 13:41   #2750
iva_b
Raczkowanie

Olcia ty juz po i fryzjer zaliczony ???
Stary 2015-02-05, 13:46   #2751
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Olcia ty juz po i fryzjer zaliczony ???
Tak zaliczony trochę jestem nie zadowolona bo mi trochę za dużo podziciela ale mam nadzieje, ze mi szybko dorosną

Gosia, aj współczuje wiercenia... I mniej tu spokój :/ do poniedziałku jeszcze trochę, wiec kto wie...
Stary 2015-02-05, 13:50   #2752
Asia1105
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
Asia, a jak tam Twoje bóle? Ciągle są? pojawiają sie?
Czuje sie generalnie obolala i do duszy.
Skurcze sa, ale delikatne, takze du.pa!
Dobra ide w kime, bo juz jednym okiem zerkam :P
Stary 2015-02-05, 13:51   #2753
Alunia79
Wtajemniczenie

Mój gin też mi już zapowiedział,że jak do terminu nie urodzę to mam się zgłosić na oddział. Tylko on jeszcze nie wie, że nie zamierzam rodzić w szpitalu w którym on pracuje. I tak się zastanawiam czy mu mówić?

Olcia,ale ja cały czas na telefonie. Nie mam lapka a do stacjonarki nawet siadać mi się nie chce.
Stary 2015-02-05, 13:54   #2754
Alunia79
Wtajemniczenie

Pojedynczo może dam radę. Spodenki od siorki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM01438.jpg (78,1 KB, 13 załadowań)
Stary 2015-02-05, 13:55   #2755
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
on ogarnia prace i budowe to wymaga żeby żona się resztą zajęła ale wiem że on i tak za dużo nieraz robi to odpuszczam i sama załatwiam ile mogę.jak większe zakupy to do mamy się uśmiecham i np do biedronki zawsze razem jedziemy.

jejciu dzisiaj coś mega podbrzusze mnie kłuje dzidzior wypycha się na wszystkie strony a ja leżę i stękam tylko wercia co chwile pyta czy już lepiej czy dzidziuś chce już wyjść...
to faktycznie jest mu wybaczone heheh i jak masz z kim jechac to tez lepiej
Biednas z tymi bolami

Cytat:
zjadlabym gofra...... nawet kosztem

Cytat:
Napisane przez *Gosiak* Pokaż wiadomość
Oj... Z takich bardziej naturalnych rzeczy to polecam gorąco olej tamanu. Jak mi wyskoczyła opryszczka, to posmarowałam tym na noc i na następny dzień już miałam malutki strupek. Posmarowałam znowu i drugiego dnia już śladu nie było

Moja gin powiedziała, że zapis ok, wszystko w normie, ale jak nie urodzę to poniedziałku to mam przyjść po skierowanie do szpitala na patologię ciąży. Więc liczę, że się obejdzie bez tego...

Obstawiam, że do dziecka wstawać nie będzie. Ja mam problem w nocy żeby go dobudzić i kazać mu się inaczej ułożyć żeby nie chrapał... No i z reguły on sam nie słyszy np. swojego budzika do pracy tylko postawi cały dom na nogi i dopiero ja go budzę... więc cóż, kanapa w salonie będzie jego przyjacielem

Wy też musicie robić swoim Tż takie szczegółowe listy, jaki produkt, jakiej marki, jaka wielkość itp??
Oj tak, olej tamanu to jest cos, nawet na syfki jak jakis wyskoczy cudo

Kurcze oby sie obylo bez lezenia na patologii, bo mozna kota dostac, jak nasza Mała tyle czasu juz tak kwitnie eh eh

Ja mojemu czasem nawet rysuje rozklad sklepu gdzie co jest

A co do wstawania w nocy, ja mojemu powiedzialam, ze poki bedzie mial wolne to dzielimy sie praca A jak wroci do pracy,to nocki postaram sie wziac ja na barki,zobaczymy jak mi wyjdzie, bo w sumie do karmienia nie bedzie mi potrzebny.
Ja lepiej znosze niespanie nocne niz on, poza tym on ma odpowiedzialna prace, wiem,ze musi byc w 100 przytomny,wiec jego beda weekendy i popoludnia tak na chwile obecna sobie pogadalismy

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
Tak zaliczony trochę jestem nie zadowolona bo mi trochę za dużo podziciela ale mam nadzieje, ze mi szybko dorosną
Tez sie wlasnie zastanawiam, czy sie nie wybrac

Ide do was zaraz z zdobra nowina

Stary 2015-02-05, 13:56   #2756
Alunia79
Wtajemniczenie

Jedno i znów dupa
Stary 2015-02-05, 13:58   #2757
1141655
Zakorzenienie

NASZA LUI URODZIŁA

EWCIA PRZYSZŁA NA ŚWIAT O 11:55 przez CC. Waży 2950g i ma 53cm. Było piękne rozwarcie i skurcze, ale Mała nie potrafiła główki w kanał rodny wstawić i zdecydowali się na cc. Są już po pierwszym kp. Lui czuje sie w miarę dobrze. Trochę boli brzuch. Postara się do nas potem wpaść, bo ma wifi w szpitalu

Zdjęcia nie dostałam. Jak dostanę, to wkleję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-05, 13:59   #2758
ewccik
Zadomowienie

LUI GRATULACJE

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
Aaa aa jutro mnie tną. ...
Ale Ci super.

Cytat:
Napisane przez ewek000 Pokaż wiadomość
Ewa kup sobie plasterki na opryszczkę, zapobiegniesz roznoszeniu, a dość szybko po nich się goją
mam jakąś maść herpex ponoć bardzo skuteczna, zobaczymy
Cytat:
do apteki migiem po Erazaban, maść dozwolona w ciąży, i rzekłabym lepsza wielokrotnie od tych których nie wolno.
Wyszła pierwszy raz w życiu czy kolejny? bedzie ok tylko uwazaj by nie przeniesc w okolice miejsc intymnych
ja jestem bardzo podatna, tylko kichnę od razu wyskakuje opryszczka już chyba 3-4 razy w tej ciąży miałam
Cytat:
Co d tych masci, leków itd. to na tym etapie już nic dzieciakom nie zaszkodzi.
Można bez obaw, także szybko Ewa walcz z tą opryszczką.
no właśnie ja się boję przenieść na dzidzię jakbym np dzisiaj urodziła

Cytat:
Ewcik ja miałam jakieś 2 tyg.temu i pomogła mi zwykła pasta do zębów,miętowa. Smarowałam kilka razy dziennie. 3 dni i było po wszystkim.
na mnie pasta nie działa jakoś

Cytat:
Napisane przez *Gosiak* Pokaż wiadomość
dzieki za porady, zobaczę jak ta maść herpex, pierwszy raz ją używam to może będzie skuteczna.

Cytat:
Ewcik Wyślij Tż od razu po jakieś maści i plastry na opryszczkę.
Ze mną leżała dziewczyna której się opryszczka zrobiła 2 dni po porodzie Bałam się żeby na nas nic nie przeszło.
no bo opryszczka jest niebezpieczna dla noworodków

Cytat:
Moja niunia ma już 2 tygodnie
ale super, najgorsze za Wami, ja też tak chce

Kasiulka no nieciekawie brzmi ta CC. Tak by się wydawało że to mniejszy ból niż SN ale w Twoim przypadku nie wyglądało to za różowo

Zia współczuję choróbska, dobrze że już lepiej

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
ewcik a myslalam o Tobie,bo sie zastanawialam czy po tym ostatnim nocnym ataku u Ciebie cos sie ruszylo
nic a nic
dzisiaj byłam na wizycie i na ktg, zero skurczy. Dzisiaj gin powiedziała żebym nie nastawiała się na tp z usg tylko z OM a to aż 19 lutego, o nie ja się tak nie bawię

aaaa a moje wyniki posiewu już ok, zero bakterii żadnych, trzy tygodnie kuracji wybiły wszystko

kolejna wizyta 12.02.2015 - ginka nie wie że ja do tej pory mam zamiar być już po porodzie

Edytowane przez ewccik
Czas edycji: 2015-02-05 o 14:00
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 14:02   #2759
emdzik
Zakorzenienie

Lui gratulacje! Najwazniejsze ze z Wami wszystko dobrze. Zdrowka

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 14:02   #2760
maladT
Zakorzenienie

Lui gratuluje kochana i meeega zazdroszczę ze jesteś juz po

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości