![]() |
#2881 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
buu no ladnie z tymi koszulami i pakowaniem
![]() A pierwsza core urodzilas w terminie? Aga ja jakos do tego podchodze, co ma byc to bedzie, ale chce juz miec moja coreczke w ramionach... aczkolwiek, ja chyba na zaden bol nie jestem przygotowana, bo mnie juz wykreca jak mala sie rozepchnie za bardzo, a w porownaniu do boli porodowych to nic... Mam nadzieje, ze dam rade. Wlasnie tzatziki zrobilam ![]()
#2882 |
Zakorzenienie
|
A ja zjadłam bułkę z dżemem jabłkowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Wtajemniczenie
|
Aga my tam wody do torby nie upychalismy.
Po prostu ide ze zgrzewką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
z koła nie korzystałam, pewnie przyniosło by ulgę ale już stwierdziłam, że specjalnie nie będę kupować, szew mam na prawą strone to zawsze starałam się usiasc bardziej na lewą a prawą tak ciut w powietrzu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() haha ja tak jak zwierze.. miałam ochotę wszystkich pogryźć, poszarpać ![]() hmm wenflon już jakoś na sali porodowej mi założyli, ale w którym dokładnie momencie to nie pamiętam... jakoś jeszcze z normalnymi skurczami..
![]() |
#2885 | |
Wtajemniczenie
|
A tam dupa nic sie nie zacznie.
![]() Cytat:
![]() Madzia super opis. Ja właśnie strasznie boje sie tego ze nie będę umiała oddychać i jakaś piz.da zacznie mnie ochrzaniać ![]()
![]() |
#2886 |
Zadomowienie
|
Lui piękna córeczka, gratuluje
![]() Emdzik opis dość bolesny, realistyczny ale dający nadzieje ze da się przeżyć ![]() Bu, pewnie dużo ludzi w ogóle będzie się dziwić ze wozeczek pchasz, bo szczupła, brzusio nie duży, ja nie zwracają uwagi to mogą niezauwazyc ![]() Mała... Masakra... Bidulka z Ciebie ![]() Aga jakby nie było przezyjemy.. Bo jest wyjscie ![]() Agata odliczam z Toba ![]() A mi dla odmiany spuchly nogi, mama straszyla mnie ze chyba brzuch mam niżej, ale chyba nie bo jak młoda zmieniła pozycje to znów wydaje mi się ze mam wyzej ![]() ![]() Ilona super, ze dobrze idzie Ci mamowanie i gubienie kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Raczkowanie
|
Emdzik, dzięki za opis
![]() ![]() Lui, piękna córcia ![]() ![]() ![]() Mała, strasznie Ci współczuję, że Cię tam tak dlugo trzymają ![]() ![]() ![]() ![]() Ollllciaaa, widzę że ta baba robi furorę ![]() ![]() Buu, no właśnie mam nadzieję, że jak w poniedziałek nic nie będzie to mnie zbadają i wypuszczą, co najwyżej każą się pokazywać co drugi dzień na badania czy coś... Na Brochów mam blisko, a zawsze to lepiej w domu siedzieć i czekać... A co dolisty rzeczy do szpitala, to widziałam, że sprawdzałaś na stronie ![]() ![]() ![]() Aga, ja tak samo zrobiłam i spakowałam drugą koszulę na zmianę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez *Gosiak* Czas edycji: 2015-02-05 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Gosiak, dziewczyny robiły z tego przepisu
http://zmyslowoprzezswiat.blogspot.c...mniaczana.html. Zamiast boczku, ja przesmażałam kiełbaskę, a oprócz tarki, mozesz ziemniaki zetrzeć za pomocą robota albo maszynki ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Kurcze, patrzę na pierwsza stronę i naprawdę duzo mamuś juz mamy rozpakowanych ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- 19 mamuś rozpakowanych, a 25 mamuś nierozpakowanych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ładne tempo narzuciły dziewczyny z rodzeniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
Maadzia ekstra opis
Lui córka piekna Mi znowu czop chyba odszedł bo w życiu takiego sluzu mega z krwią nie miałam. Zobaczymy jak to bedzie... Olcia ta 25do rozpakowania i oczywiście ja na sZczycie rankingu
#2891 |
Zakorzenienie
|
O Mala czop i juz śluz z krwią...
![]() A ja właśnie liczę Mamusie rozpakowane i mysle: to Mała 20 będzie... ![]() Tutti, troszeczkę jasne, że możesz sobie pozwolić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Wtajemniczenie
|
mam nadzieję, że skoro taki krwawy to może coś bardziej Cię ruszy
#2893 |
Zakorzenienie
|
mala to dobrze !
niech sie cos ruszy martula pierwsza corcie urodzilam 3-4 dni przed terminem jakos tak ![]() niki moze tak byc,sasiedzi to wiedza ze jestem w ciazy chyba tylko dlatego,ze wozek od tygodnia stoi na klatce ![]() a wczoraj jedna sasiadka tak mi brzuch chamsko obczajala-dzien dobry i bez pardonu na moj brzuch z taka mina dziwna ![]() gosia ja tez cos tam wiecej biore tak na wszelki wypadek,wiem ze np przy pierwszej corci poloznym polowa ciuszkow nie podpasowala-pisalam to juz,ze sie zle beda ubierac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zadomowienie
|
Dobranoc dziewczyny
Mala wyspij sie a rano wyrzuć Oliwke z brzucha, powiedz jej że jak nie wyjdzie to szlaban do 18-nastki dostanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Wtajemniczenie
|
Lecę do leżańska i spańska
![]()
#2896 |
Zakorzenienie
|
Aga jeszcze Tobie mialam pisac aporpo tego ze dzidzius ulozony dobrze ale ze sie nie chce w ten kanal rodny wpasowac
tylko nie pamietam dokladnie o co pytalas,bo nie zaznaczylo mi ![]() skurcze chyba powoduja ze dzidzius schodzi nizej ja przy pierwszej corci juz przy pelnym rozwarciu nadal mialam ja bardzo wysoko polozna przez 2 h chodzila i mowila ze to jest nie do rodzenia ![]() i nie moglam pojac jak to sie stalo,ze 10cm o 8 rano nie do rodzenia a kolo 11 sobie przyszla i mowi dobra rodzimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dobranoc
![]() Buu, to Ci sąsiadka ![]() ![]() A ja oglądam Kuchenne rewolucje , ale Magda ochrzania właściciela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Rozeznanie
|
buu to w sumie spoko jak 4 dni przed terminem
![]() moze teraz tak samo bedzie. maladt moze w koncu po tym czopie sie cos ruszy... duszona, tutti dobranoc ![]()
#2899 |
Zadomowienie
|
Madziu Daria cudne opisy. Ja swój chyba już w domu sklece bo tu na telefonie to nie wiem. Chociaż po cc 5 dni trzymają wiec nie wiem czy będę miała co robić może zrobię na swiezo tutaj
![]() Mała płacze tylko o cyca, zje i zasypia. Na razie jest cudowna ![]() czytam na bieżąco i powiem Wam ze tych skurczy i odplywajacych wód nie fa się z niczym pomylić. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
Lui i żeby tak już zostało
![]() ![]() Dużo odpoczywaj i nabieraj sił ![]() dodałam link do zdjęcia Twojej córeczki na pierwszą stronę. Jeżeli się nie zgadzasz zaraz usunę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() lui gratulacje ![]() ![]() madzia, daria wzruszające opisy ![]() a ja czuje sie jak alien, bylam dzis sama na zakupach, tz zostal z dziecmi. juz nie pamietam ze rodzilam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
logoasia juz wyskoczylas z domku?
wow szybciutko ![]() dziewczyny mialy racje ze Ty to urodzisz i bedziesz smigac jak nowka sztuka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Raczkowanie
|
Ollllciaaa, dzięki za linka
![]() Buu, no ja właśnie z tej racji biorę więcej, bo skąd mam wiedzieć ile będzie miało moje dziecko... Nawet teraz jak byłam na badaniach to mi orientacyjnej wagi nie podali... ![]() Mała, trzymam mocno kciuki żeby coś ruszyło! ![]() Idę spać, jutro z rana podejście nr 2 do zdobycia recepty ![]() ![]()
#2904 |
Zakorzenienie
|
a karolince adpadl dzis kikucik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
buu nie mam czasu na odpoczynek
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- ja tez lece spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja biore 4 butelki na porodowke takie 0,5L jakby co jest maszyna i na razie jedna na chwile PO :P reszte bedzie dowozil M :P u nas chyba mocno pilnuja by bagazy nie bylo duzo :/ Cytat:
![]() Nie wyobrazam sobie Ciebie jak zwierzę...toż ty taka delikatna ajjj ![]() no wlasnie mowily,ze kroja na prawa strone kurde mam ze zlej strony lozko w domu ![]() Boże :/ a to dopiero 5.02.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() jestes niesamowita.... mozna tylko zazdroscic ![]() M powiedzial,ze brzuch mi opadł :/
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
to juz tydzien?dopiero rodzilas
![]() ale to leciii ![]() tez chyba uciekam spac ktos planuje w nocy na porodowke jechac? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Zadomowienie
|
a ja dwie z truskawkowym
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny. Wysprzątłm kuchnię n mega wkur...ie. Zajęło mi to'godzinę. Ryczałam jak bóbr i myłam te gary,szorowałam czajnik, sokowirówkę. Pozamiatałam podłogę tylko umyć już nie dałam rady. Tak mnie mąż wku..ił. Sorki za słownictwo,ale już rady nie dałam.
![]() Kurde bo można wszystko odkładać na potem ( na pokój małych cały czas czekam, bo nie chce mu się mebli malować i dziś mu powiedziałam,że mam go w d. sama sobie to zrobię) ale grania nie może odłożyć, musi kurna codziennie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.