|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
a ja nie wiem co dziisaj na obiad...nie chce mi sie nic robić
|
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Wam powiem, że ja kotów nie lubię i jeszcze jestem na nie baaaaaardzo uczulona. Natomiast pieski
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
ja do kotów nic nie mam ale fanką nie jestem
i nie będę nigdy miała
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubię i pieski i kotkiii
![]() W pieskach lubię to że są takie przytulaki, które lgną do człowieka bardzo. A w kotach ze są takie niezależne, ale tez można się popieścić..
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie do kotów nic nie mam ale odkąd moja siostra się dorobiła to jakoś przesatałam lubić te zwierzęta. Trafił jej się jaki straszny dzikus, nie da się pogłaskać i wszystkiego się boji. Po steryzlizacji jest jeszcze gorzej. Lubię takie pieszczochy co siądą na kolanach pomiziają się.
|
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2259 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Teraz mam 40/41 ![]() Ja lubię tylko psy Za kotami nie przepadam. No, jak są małe to może popatrzę na nie przychylnym okiem ale to i tak, z daleka ![]() U mnie też ogórkowa. I może jakieś racuchy z sosem
|
|
#2260 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj ja też mam taką niemoc, że szok! Nic mi się nie chce! Cytat:
Przeraża mnie reklama królika z Lidla, która wyświetla się na górze strony. ![]() Cytat:
|
|
#2261 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Intensywnie myślę czy nie zrobić - chociaż u nas dziś tyle ludzi w domu i nie chce mi sie na tyle osób smażyc ![]() Cytat:
Pasował by nam do koloru ścian w pokoju Cytat:
Zresztą u mnie w domu od zawsze zwierzyniec to przyzwyczajona jestem
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne zdjęcie
. Kolor gondoli mi się podoba, nie lubię za to białego stelaża
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że to właśnie dużo zależy w podejściu do zwierząt od tego czy są zwierzęta w domu. U mnie zawsze były koty, ale psa mieliśmy dopiero jak skończyłam 8 lat. Do tych 8 lat panicznie bałam się psów, bo po prostu nie miałam z nimi kontaktu. Dlatego w przysżłości chcemy przygarnąć jakieś zwierzaki, tak aby Młody uczył się szacunku do zwierząt i zwyczajnie nie bał się ich.
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2265 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
pisze z telefonu i trudno mi cytowacMarei pisalas o hartanach to sa super wozki, ogladalismy uzywany i gdyby wlasnie nie kolor (byl beżowy w zielone groszki) to bysmy go na pewno wzieli Ja bym chciala szary wozek Kaja snilo mi sie dzis ze spotkalysmy sie na rynku w...Krakowie Za duzo siedze na wizażu |
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dzisiaj jakiś wisielczy humor:/
Wszyscy się kłócą, robią problemy o niewiaodomoco.. Najchętniej walnęłabym się do łóżka i przespała dzisiejszy dzień. A tutaj jeszcze tyle czekania na tż'ta ![]() A z tego wszystkiego przeglądam moje strony z ciuchami i szlag mnie trafia bo tyle rzeczy mi się podoba, ceny są świetne a ja przecież nie będę kupowała bo nie wiem jaki rozmiar będę miała po ciąży i jak (lub czy) wrócę do swojego starego ![]()
|
#2267 | |
|
Konto usunięte
|
My zawsze mieliśmy psy, moi rodzice dalej mają, a ja psów nie lubię... Jeszcze duże toleruję, ale małych nie znoszę...
Tż obiecał mi drugiego kota jak zmienimy mieszkanie ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a babcia miała papugi. Potem u nas był kot, przyniosłam od sąsiadów. Potem przeprowadziliśmy się do bloku, a kot wychował się w domu i ciężko mu było w bloku i poszedł na wieś. po roku wzieliśmy pieska, była z nami 7 lat i musieliśmy uśpić, po 2 miechach wzieliśmy drugiego psiaka. u nas jako my i tż wzieliśmy jesienią tamtą pieska, a tą jesienią Tz przyniósł kotka ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2271 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z malych jedynie Boo bym chciala A stokke to tylko ten szary melanż no piekny jest dlatego juz e ikei kupilam ta szara torbe bo idealnie do niego pasuje....ale zobaczymy
Edytowane przez Selis Czas edycji: 2015-02-06 o 11:05 |
|
|
|
|
#2272 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
dziewczyny! pare dni nie wchodzilam na watek i 15 stron do nadrobienia!!!
![]() juz nadrabiam, juz... Cytat:
![]() uahahah na mojego tez!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
lece dalej nadrabiac. |
||||||||
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Poldzik myslalam o tobie gdzies jest!
|
|
|
#2274 | |
|
Konto usunięte
|
Spróbuj AntiMalware ściągnąć
Cytat:
|
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Bry dziewczęta
![]() Odebrałam wyniki glukozy i stwierdzam, że ta moja trzustka to jednak pracowita jest na czczo 90 a po 2 godzinach 86 Kaja bierz ten czarny wózek! prezentuje się dużo lepiej w tym kolorze niż czerwony Ja przeglądałam już tyyyyle wózków, ale nadal nr 1 to ten, który wpadł mi w oko za pierwszym razem, Bebetto Silvia, granatowy nietrudno zgadnąć jaki jest mój ulubiony kolor ![]() Co do zwierzaków, to w domu rodzinnym zawsze były psy, teraz z racji tego, że przy dwójce dzieci to czasu może być mnie na latanie na spacerki wzięłam kota i kurcze ciężko mi się było przestawić. No niby jest fajny, przytulaśny, krzywdy mu nie dam zrobić, ale muszę na niego uważać przy dziecku. Córka jest już na tyle duża, że sobie z nim radzi, ale kurcze nie raz w trakcie zabawy jej wskoczył na plecy i zaczął gryźć Co z tego, że wie że nie może wskakiwać na blat i nigdy przy mnie tego nie robi, to jak tylko jesteśmy w innym pokoju to nie omieszka sobie po blacie połazić ![]() Mam nadzieję, że jeszcze się jakoś go wychowa, bo na razie to tymi swoimi zachowaniami mnie do szału doprowadza. Psy jednak są bardziej usłuchane nadrabiam dalej....
|
|
|
|
#2277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzeba szukać fajnych odpowiedników w nie porównywalnych kwotach |
|
|
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nieee czerwonego bym nie brała. Czekam na fotę jakiejś małej obcierki na stelażu ale na normalnych fotach też widać, także lajt, mozna zamalować lakierem do paznokci jak to pani powiedziała ![]() Ejjj!! ja tez mam czarny płaszcz. i kurtkę na wiosnę! Co do kota.. jak Blanka sie bawi to kot jej nie wchodzi w droge, chyba ze bawi się wózkiem dla lalki to włazi w ten koszyk Ale do sypialni bede musiała zamykać drzwi jak małe będzie.. Bo on nam się tak wtula że prawie że na twarzy lezy ja i BLanka go zwalamy ale Tz tak śpi, z kotem na twarzy no i też włazi na blaty ostatnio do lodówki wskoczył.. i ciągle wskakuje do wanny
|
|
|
|
|
#2279 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem właśnie..jakoś tak...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Super ![]() Cytat:
![]() Ja też!i zazwyczaj bardzo mocno bronię mego brzuszka! ![]() Cytat:
![]() Hejka! A my...my wczoraj kupiliśmy wózek Zadzwonił do mnie przedstawiciel firmy Baby Design, że właśnie dowieźli jeden, jedyny wózek Dotty w kolorze szaro-miętowym do sklepu na drugim końcu Warszawy, wózek w moim wymarzonym kolorze! wózka nie widzieliśmy na żywo...ale jest to ostatnia sztuka, nie wiadomo kiedy będą następne, a że uparliśmy się na ten, to mamy cena 1500 zł więc też jakaś nie wygórowana. Teraz tak myślę, że może kolor trochę za dziewczęcy?ale nic no, jest już i trzeba go przyjąć póki co grzecznie czeka w kartonie na swój debiut.
|
|||||
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

i nie będę nigdy miała 

06.09.2014
dziś w menu ogórkowa i placki ziemniaczane
omniomniomniom