|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
To też zależy od żwirku chyba? Teraz mam inny i wgl nie smierdzi
|
|
|
|
|
#2312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dlatego stwierdzam, że nie zachodzę drugi raz w ciążę, dopóki moje dziecko nie przestanie walić kupy w pampersa, albo jeszcze najlepiej jakby się umiało już same podetrzeć, ale to chyba za duża różnica wieku ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- jutro jadę do szkoły i już przeglądam kupony z Maca i planuję co będę jeść
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jazda zaczyna się dopiero jak wchodzi inne pokarmy poza mlekiem
|
|
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja nie pamiętam kiedy zaczęła pupę sama podcierać, ale miała 2 z hakiem jak nauczyła się korzystać z kibelka i chyba wtedy szybko też zaczeła sama się obsługiwac w kibelku. Jak miała 3 lata idąc do przedszkola to już na 100% |
|
|
|
|
#2315 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem ogólnie osobą brzydliwą (tak to się mówi? ) ale jakoś akurat 'to' mnie nie przeraża. Mój tż oczywiście ostatnio mi powiedział, że jak kupa będzie do pasa to przebiera od ale jak do pach to wtedy ja... ![]() Ej, gadacie o tym macu i mam smaka przez Was!
|
|
#2317 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() ja też maaaaaaam, a to zjem dopiero około 13 jutro
|
|
#2318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mój tak pije wodę z kranu, tż mu kiedyś odkręcał, ale ukróciłam ten proceder bo potem to oczywiście jak myłam umywalkę upaćkaną łapkami, a przez to teraz co jakiś czas tam wskakuje
|
||
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Ale z Was matki polki!
![]() Każdej matce kupka własnego dziecka PACHNIE! To jest coś niesamowitego Jeszcze będziecie wklejały zdjęcia z podpisem 'ooo, jaka piękna kupka'! poldzik chyba już za poźno Zawsze można dziecia puścić luzem niech lata z gołą pupą po trawce
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kupić takie buty to jeszcze się czasem da, ale ja mam straszny kompleks z tego powodu, takie kajaki, do spódniczki (lub legginsów) nijak mi to wygląda
Dlatego chodzę całe życie w spodniach i to nie wąskich na dole :/Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tu bym się chyba kłóciła... ![]() A ja zaraz pochłonę duże monte!
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jeszcze Wam coś powiem.. moja siostra kotu dała jedzenie z puszki prosto z lodówki i biedak się tak przeziębił, że głosu nie miał
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja Wam powiem żeee.... nie przepadam za makiem
![]() Jedynie czaaasem zjem czisa, ale mam mego zgagę po nim no i jedynie lody lub shake Mój brat pracuje w maku i od kąd tam pracuje niepozwala nikomu nic tam jeść ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w takim sensie, że rzygi są gorsze? a ja zaraz zjem znowu ogórkową ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
ja właśnie zawsze jem kurczakburgera ![]() a jej kotek w ogóle nie mógł sobie miauczeć, bo nie miał głosu!!
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
różnica będzie 6 lat i uważam, że jest dobrze ![]() młody sam się podciera....sam ścieli łóżko (ba!ostatnio się uparł i ścieli też nasze ) nauczył się sam myć wieczorem, w sensie całkowicie sam więc wieczorna obsługa już mu niepotrzebna...no normalnie nie wiecie jaka radocha dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- przez Was mam ochotę na maca
|
|
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci, że mi powoli mija ten stres jeśli chodzi o wygląd. 41. No trudno. Ale jestem wysoka więc nogi też muszę mieć większe ![]() Chodzę w kieckach, spódnicach, uwielbiam obcasy (ale kupuję tylko do 8 cm). I szczerze mam to gdzieś czy komuś się to nie podoba, czy jestem ciut wyższa czy równa z tż'tem. Dlatego nie ma się co stresować tylko zakładaj kiecki i śmigaj!
|
|
#2328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja trzymam karmę w szafce, a jak coś naszego my daję z lodówki to lekko podgrzewam do temp. pokojowej To bierzcie kotka tylko lepiej poczekajcie, żeby maluch był w domu pierwszy. Bo kocią zazdrość to czasem ciężko ogarnąć jak tak czytam nie raz.
|
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do młodego...najlepsze jest to, że tak jak to mycie czy ścielenie łóżka to możecie wierzyć lub nie ale nikt mu nie kazał
|
|
|
|
|
#2331 | |
|
Konto usunięte
|
Poldzik a to taka nie jest
A jak będzie koszka to mam ze skały zrzucić? Nie no może i siura pokazać, ale koszką też nie pogardzę 18.30 ![]() Mój tylko wodę, po mleczku miał sr..czkę ![]() Cytat:
![]() Nie wiem jak u dzieci Ale u kotów rzygi są gorszeDzięki za kciuki Idę odkurzać bo jutro wizytacja
|
|
|
|
|
#2332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Łózka tylko zaścielamy, i to też tylko jak jesteśmy w domu No naszego się pcha z łapkami jak widzi że zmieniam np pościel czy coś. a do swojego 'zmęcona jestem, bola mnie ręce' ostatnio jedynie jej nagadałam że miała mi pomagać i mi nie pomaga, to założyła powłoczkę na poduszkę. i wgl zauważyłam że jak jest Tż to ona inaczej się zachowuje, ma faze na tatusiowanie, ogólnie to córeczka tatusia, ale zawsze pójdzie do taty, pogłaszcze go i poprosi żeby jej pomógł czy nawet zrobił ![]() Ale czasem i odpowie ' nie jestem twoją służącą' Cytat:
Ja mam 40 i kiedyś, w szkole, był to mój ogromny kompleks.. a teraz w
|
|||
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
haj fajf
![]() Cytat:
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Własnie każdy mi gadał że kot mleka nie bo srake ma, ale Tz go przyniósł takiego malutkiego i Blanka mu mleko dawała i tak zostało że wody nie tyka.. No mój brat też ogólnie mówi ze wszystko takie rygorystyczne, jak szedł do pracy to taką serię badań przeszedł żeee..
|
|
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak samo czekałam tylko n potwierdzenie płci ![]() Mój kot podobnie reagował na mleko aż kiedyś przeczytałam, że koty nie powinny pić mleka, tylko wodę albo takie specjalne kocie. A zawsze myślałam, że kot=mleko
|
|
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka dostała trzeciego kota jak byla w 6 miesiącu ciąży. Dwa starsze nauczyła nie wchodzić do łóżeczka, ale ten się nie nauczył. To kotka. Kotka-niania. Śpi z małym i przytula się do niego żeby nie zmarzł jak się odkrywa. Mały robi z tą kotką wszystko, a ona go pilnuje i jak coś się dzieje od razu alarmuje. Dlatego nigdy nie przewidzimy jak to będzie, ale na zimne lepiej dmuchać ![]() Może tutaj ma znaczenie fakt, że kotka jest rasowa i ta rasa ma to do siebie, że to koty rodzinne i przywiązane do ludzi. Wysprzatałam kuchnie... to najgorsze pomieszczenie do sprzątania u nas już dzisiaj oprócz prasowania nie sprzątam
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-02-06 o 13:00 Powód: I |
|
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie raz też jak mu się coś nie chce to mówi "nie jestem Twoim/Waszym sługusem" ![]() ale ja z tych co sobie nie pozwalają
|
|
|
|
|
#2338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też czytałam właśnie ostatnio o tym, bo koty to ogólnie wredne stworzenia ![]() nie wiem, czy mój Tż zgodzi się na kota. On chciał psa wziąć, żeby dziecko się razem z psem wychowywało, ale na pewno jego pielęgnacja też spadnie na mnie, więc się nie zgodziłam Cytat:
|
|
#2339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba zrobię dziś fasolkę po bretońsku i mam ochotę na shake z Maca
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
||
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogólnie to nie przejmuję się takim rozmiarem, ale czasami mam takie napady, że spojrzę na stopę tak z boku i sobie myślę "ALE WIELKA!"
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

Zawsze można dziecia puścić luzem niech lata z gołą pupą po trawce

Dlatego chodzę całe życie w spodniach i to nie wąskich na dole :/