|
|
#2341 | |||||
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
chodzę do tej samej przychodni w której on pracuje, wiec skoro on tez to poleca swoim pacjentkom, to znaczy ze w laboratorium sie tego nie czepiaja![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
Z jednej strony Wam zazdroszcze tego wyboru wozka z drugiej jest tyle róznych modeli w sklepach, ze nie wiedzialabym na co sie zdecydować. Ewentualnie jesli z tym wozkiem cos bedzie nie tak, moj Tż przez to ze sam projektuje wózki, tylko dla chorych dzieciaczków, moze mieć znizke na Xlandera, wiec jesli już, to na którys z tych bysmy sie zdecydowali. Cytat:
Cytat:
teraz odkad jestem w ciazy farbuje tylko henna i wlosy super naturalnie wyglądaja![]() Cytat:
moj niestety został w domu z rodzicami, gdyz Tż nie lubi mieć w domu zwierzat na ta chwile mieszkamy w kawalerce, wiec nawet nie ma gdzie kuwety postawic ale jak tylko sie przepowadzimy do nowego mieszkanka, to nie ma wyjscia, bedzie musiał kota zaakceptować wiedział na co się pisze, jak sie zaczał ze man spotykac
Edytowane przez alexxxandraa Czas edycji: 2015-02-06 o 13:07 |
|||||
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
to Tobie został tylko Mc
ale mi ostatnio dwa razy kfc nie podeszło, miałam kupony i nie brałam jak zwykle bsmarta, tylko jakieś tam inne i raz trafiłam na grandera, fuuuuuuuuuuj
|
#2344 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nooo jaki synek fajny ))Cytat:
Kolega pracował w maku i też mówi, że mieli wysokie standardy, ale to od kierownika zależało. Jeden ochrzani, jak poprawisz włosy skladając burgera a inny nie zwróci uwagi. Tez uwielbiam lody z maka. A z kfc kanapki niestety ani jednego ani drugiego nie jem często, bo moja waga od razu w górę leci :/Cytat:
ja tam lubię wszystkie kolory.A szaro-miętowy musi fajnie wyglądać, jak najbardziej chłopcu też pasuje- moim zdaniem. |
|||
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to kotka właśnie. Wiem, że na pewno bym niemowlaka z nim nie zostawiła nawet na minutę |
|
|
|
|
#2346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez sobie nie pozwalam i jak nie sprzątnie to nie dostanie czegoś/nie wyjdziemy/nie zrobimy czegośtam, czy nie włącze jej bajki. oczywiście wtedy jest ryk z trzaskaniem drzwiami ale mnie to nie rusza ![]() Cytat:
moja stopa - sama w sobie, nie jest duża, ale moje palce długaśneeee.. ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- JAK MNIE WKURZA CHROME! tak mi muli strony ze szok, all to wgl nie otworzy.. a już tak się przyzwyczaiłam że cieżko mi teraz iść na mozzille ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Zjadłam zapiekankę i iiii
|
||
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to co Twój brat mówi, to jest obrzydliwe ![]() a ja mam z kolei bardzo szczupłą stopę i te buty 41 często są na mnie za szerokie ![]() kurde, ale zrobiłaś mi smaka.. już dzwoniłam do mamy żeby mi przywiozła pizzę mrożoną, ale nie odbiera
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj przed przedszkolem stał czerwony wózek, a ona na to - mama nie kupuj flanciskowi celwonego wózka pokazuje jej wieczorem ten czarny - no i git Ja mam szczupłą a w tym miejscu gdzie są chrząstki i zaczynają sie palce mam taką kulkę i przez to wiele butów mi się nei mieści
|
|
|
|
|
#2349 |
|
Konto usunięte
|
Kejti w KFC te odpowiedniki nuggetsów (nie wiem jak to się nazywa) nie są z papki tylko z kawałków
Ale ja prawie nic nie lubię oprócz Zingera i ew, kubełków ale zawsze proszę o jednokostne kawałki (bo można sobie zażyczyć ) bo dwukostnych nie umiem jeść A z maka lubię czizy i frytki, ale staram się nie jeść nic oprócz frytek bo jakoś zaufania nie mam do tego mięsa ![]() Z BurgerKinga nic mi nie smakuje :/ A Pizzy Hut w ogóle nie tknę, w smaku najgorsza pizza... A mój Tż tak uwielbia ![]() A lodów nie lubię żadnych oprócz od Grycana... Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-02-06 o 13:29 |
|
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tiaaa.... dzieci ![]() jesteś pewna, że to chrome wina ja też na chrome jadę i nic mi się nie tnie
|
|
|
|
|
#2351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wpisałam teraz google na chromie i myśli, myśli myśli.. odpalam foxa i normalnie. Na all to juz nawet nie wchodze przez chroma :/ ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
A w kfc to zawsze biorę twistera |
||
|
|
|
#2352 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha, Flanciszkowi a ta gula jakoś tam się nazywa, ale zapomnialam jak a nie boli Cię?Cytat:
burgerkinga tez nie lubię, a co do lodów - niedaleko mnie jest taki facet, co robi prawdziwe lody i żadne lody nie są nawet podobne w smaku tak jak jego
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie śmiga ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam ja od zawsze, i na obu stopach. taką mam budowę stopy ![]() Ja lody to nie mam ulubionych. lubię z zielonej budki.. i z lidla. nie lubię grycana, strasznie mdłe, chyba ze sorbety. |
||
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Grycanaa!!!
Wszelakie sorbety. Mmm.. A mój tż nigdy nie jadł nic z maca ani z kfc. (oprócz lodów).
|
#2358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo w Krakowie kiedyś jadłam te lody z wytwórni lodów tradycyjnych, pyyyycha ![]() Cytat:
wlasnie ostatnio stałam nad lodami w lidlu i nie wzięłam a nigdy nie jadłam tych z lidla
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Ze dwa dni temu skończył mi się magnez jak mnie w nocy złapał skurcz w łydkę to myślałam że skonam
![]() Ale już kupiłam ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Blanka już wybrała wam kolor
|
|
|
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2363 |
|
Zadomowienie
|
U nas nie ma ani kfc ani pizzy hut. No ale pizza i lody tutaj. ... i wez sie zdrowo odzywiaj! Czasem sobie pozwalam, ale rzadko. Dzisiaj wieczorem jestesmy zaproszeni Na pizze.
|
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2365 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Jakaś parka zachwycała się Tako z jakąś taką plastikową obudową gondoli na dole. Był w kolorze siwo- białym.
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tako w większości mają te plastiki.. mi się to nie podoba i nie podobaja mi sie ich spacerówki.. |
|
|
|
|
#2368 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mówisz o tym?
|
|
|
|
|
#2369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tu opis i skład: " delikatny i kremowy czekoladowy smak z chrupiącymi kawałkami toffi krem można użyć do pieczenia, lodów domowej roboty, do szklanki ciepłego mleka na śniadanie lub rozkoszować się jedząc bezpośrednio ze słoika skład: cukier oleje roślinne (rzepakowy, palmowy) odtłuszczone mleko w proszku syrop glukozowy kakao o obniżonej zawartości tłuszczu serwatka w proszku laktoza masło" Cytat:
takie kosze do regałów http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00138432/ wanienke http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40248443/ i kilka pierdół typu ręczniczki takie małe do mycia dupki, skóre z kozy i jak zwykle jakieś świece ![]() poszłam kiedyś do koleżanki z małym dzieckiem...trzymam małego na nogach i nage czuje coś ciepłego, podnosze go a tu taka rzadka kupa na moich pięknych nowyh jasnych dzinsach..... ![]() chciałam wam coś wyznać: KOCHAM KFC ![]()
|
||
|
|
|
#2370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki koszmarek.Muszę przemyśleć, bo wózek sam w sobie jest ok. Cytat:
Wydaje mi się, że ten model, niezależnie od koloru ma takie sreberko. Nie dopytywałam, bo nikogo nie było w zasięgu wzroku. Wybieramy się z Tż w niedzielę na oglądanie wózków.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

. Gorsze jest to że nie można popić tego słodkiego. Jakby dodać cytrynkę to nie było by źle
:
bo farbowanie w domu przestało mi w ciąży wychodzić
kolor nie chwyta i wychodzi inny
na ta chwile mieszkamy w kawalerce, wiec nawet nie ma gdzie kuwety postawic

nie raz też jak mu się coś nie chce to mówi "nie jestem Twoim/Waszym sługusem" 

06.09.2014