Mamusie Czerwcowe, cz. IV :) - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-06, 13:05   #2341
alexxxandraa
Przyczajenie

Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Nie stresuj się po 2h kuła mnie inna piguła i tej poszło gładko. Pierwsza pani nie miała już sumienia. Gorsze jest to że nie można popić tego słodkiego. Jakby dodać cytrynkę to nie było by źle:
Mojego Tż wujek jest ginekologiem i powiedział ze spokojnie moge wziac z soba cytryne zeby wcisnac pare kropel chodzę do tej samej przychodni w której on pracuje, wiec skoro on tez to poleca swoim pacjentkom, to znaczy ze w laboratorium sie tego nie czepiaja

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
ja też się wózkami nie jaram, bo mam stary i w moim przypadku to byłoby marnowanie kasy, gdyby mi przyszło do głowy kupować inny:
Ja też mam wozek po siostrzenicy, musze tylko jechac go obejrzec i mam problem z głowy Z jednej strony Wam zazdroszcze tego wyboru wozka z drugiej jest tyle róznych modeli w sklepach, ze nie wiedzialabym na co sie zdecydować. Ewentualnie jesli z tym wozkiem cos bedzie nie tak, moj Tż przez to ze sam projektuje wózki, tylko dla chorych dzieciaczków, moze mieć znizke na Xlandera, wiec jesli już, to na którys z tych bysmy sie zdecydowali.

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Mamuśki-czy po ciąży urosły Wam stopy?! Bo od jakiegoś czasu łapię gdzieś takie informacje, że stopy rosną nawet o rozmiar
Ja już nie mieszcze się w swoje buty, ale wydaje mi się, ze to raczej kwestia puchniecia niż ich wzrostu;/
Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Witam się z rana
idę dziś do fryzjera na pasemka, wreszcie będę wyglądać jak człowiek bo farbowanie w domu przestało mi w ciąży wychodzić kolor nie chwyta i wychodzi inny
Mnie też ciagle wychodzil inny, albo nie chwytał dlatego sie wkurzyłam i na sprobowanie kupilam henne i byłam w szoku jaki kolorek fajny po nich wychodzi teraz odkad jestem w ciazy farbuje tylko henna i wlosy super naturalnie wyglądaja

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Ewidentnie domaga się Twojej uwagi. Też chciałabym kota, tż obiecał że pomyślimy o tym po przeprowadzce.
KOCHAM koty moj niestety został w domu z rodzicami, gdyz Tż nie lubi mieć w domu zwierzat na ta chwile mieszkamy w kawalerce, wiec nawet nie ma gdzie kuwety postawic ale jak tylko sie przepowadzimy do nowego mieszkanka, to nie ma wyjscia, bedzie musiał kota zaakceptować wiedział na co się pisze, jak sie zaczał ze man spotykac

Edytowane przez alexxxandraa
Czas edycji: 2015-02-06 o 13:07
alexxxandraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 13:06   #2342
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

a ja nie lubię KFC

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 13:08   #2343
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
a ja nie lubię KFC
to Tobie został tylko Mc

ale mi ostatnio dwa razy kfc nie podeszło, miałam kupony i nie brałam jak zwykle bsmarta, tylko jakieś tam inne i raz trafiłam na grandera, fuuuuuuuuuuj
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 13:09   #2344
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
ja już dawno nie mam "kompleksów" z tego tytułu

a co do młodego...najlepsze jest to, że tak jak to mycie czy ścielenie łóżka to możecie wierzyć lub nie ale nikt mu nie kazał sam chciał
Nie ma się co przejmować rozmiarem stopy, przecież nie mamy na to wpływu

Nooo jaki synek fajny ))

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Poldzik a to taka nie jest Musiałaby być marszczona na boku, a takich nie widziałam

A jak będzie koszka to mam ze skały zrzucić? Nie no może i siura pokazać, ale koszką też nie pogardzę Wtedy zasypię was różowościami aż się porzygacie

18.30

Mój tylko wodę, po mleczku miał sr..czkę

Mój Tż na studiach pracował w KFC i dopiero jak zobaczył te wszystkie standardy i jaki o☠☠☠☠☠☠☠ zbierał jak szmatkę położył 5 cm za granicą jakąśtam roboczą to się przekonał i teraz jadami od czasu do czasu w KFC, tzn. ja dopiero odkąd jestem w ciąży bo wcześniej nie chciałam przytyć

Nie wiem jak u dzieci Ale u kotów rzygi są gorsze

Dzięki za kciuki Idę odkurzać bo jutro wizytacja
Moj tez nie może mleka.
Kolega pracował w maku i też mówi, że mieli wysokie standardy, ale to od kierownika zależało. Jeden ochrzani, jak poprawisz włosy skladając burgera a inny nie zwróci uwagi. Tez uwielbiam lody z maka. A z kfc kanapki niestety ani jednego ani drugiego nie jem często, bo moja waga od razu w górę leci :/

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
to powodzenia!!!! ale zaczniesz szaleć z wyprawką po wizycie pewnie ja tak samo czekałam tylko n potwierdzenie płci

Mój kot podobnie reagował na mleko aż kiedyś przeczytałam, że koty nie powinny pić mleka, tylko wodę albo takie specjalne kocie. A zawsze myślałam, że kot=mleko
Haha dawać te różowe ja tam lubię wszystkie kolory.

A szaro-miętowy musi fajnie wyglądać, jak najbardziej chłopcu też pasuje- moim zdaniem.
Stary 2015-02-06, 13:13   #2345
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
To prawda. I z kotkiem i z karmą. Zimnej się nie daje, ale to czy zachoruje zależy od kota

Moja koleżanka dostała trzeciego kota jak byla w 6 miesiącu ciąży. Dwa starsze nauczyła nie wchodzić do łóżeczka, ale ten się nie nauczył. To kotka. Kotka-niania. Śpi z małym i przytula się do niego żeby nie zmarzł jak się odkrywa. Mały robi z tą kotką wszystko, a ona go pilnuje i jak coś się dzieje od razu alarmuje. Dlatego nigdy nie przewidzimy jak to będzie, ale na zimne lepiej dmuchać
Może tutaj ma znaczenie fakt, że kotka jest rasowa i ta rasa ma to do siebie, że to koty rodzinne i przywiązane do ludzi.

Wysprzatałam kuchnie... to najgorsze pomieszczenie do sprzątania u nas już dzisiaj oprócz prasowania nie sprzątam
może to też zależy jak się kota wychowa ja staram się, żeby mój był poukładany, ale na razie to czasami diabeł wcielony i to kotka właśnie. Wiem, że na pewno bym niemowlaka z nim nie zostawiła nawet na minutę może z wiekiem będzie bardziej poukładany

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 13:23   #2346
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
spooko wiadomo, że mój nie jest takim aniołkiem nie raz też jak mu się coś nie chce to mówi "nie jestem Twoim/Waszym sługusem"

ale ja z tych co sobie nie pozwalają
hahahha

Ja tez sobie nie pozwalam i jak nie sprzątnie to nie dostanie czegoś/nie wyjdziemy/nie zrobimy czegośtam, czy nie włącze jej bajki. oczywiście wtedy jest ryk z trzaskaniem drzwiami ale mnie to nie rusza

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
a ja mam zawsze wrażenie, że w kfc jeść lepiej, niż w macu, bo w macu słynne są zdjęcia tej różowej papki i z niej niby powstają nuggetsy, a o kfc nic takiego nie słyszałam

ogólnie to nie przejmuję się takim rozmiarem, ale czasami mam takie napady, że spojrzę na stopę tak z boku i sobie myślę "ALE WIELKA!"
No i mój brat mówi ze dostają taką różową papkę i to jest dzielone i zamrażane

moja stopa - sama w sobie, nie jest duża, ale moje palce długaśneeee..

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

JAK MNIE WKURZA CHROME!
tak mi muli strony ze szok, all to wgl nie otworzy.. a już tak się przyzwyczaiłam że cieżko mi teraz iść na mozzille

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Zjadłam zapiekankę i iiii

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 13:25   #2347
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
hahahha

Ja tez sobie nie pozwalam i jak nie sprzątnie to nie dostanie czegoś/nie wyjdziemy/nie zrobimy czegośtam, czy nie włącze jej bajki. oczywiście wtedy jest ryk z trzaskaniem drzwiami ale mnie to nie rusza

No i mój brat mówi ze dostają taką różową papkę i to jest dzielone i zamrażane

moja stopa - sama w sobie, nie jest duża, ale moje palce długaśneeee..

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

JAK MNIE WKURZA CHROME!
tak mi muli strony ze szok, all to wgl nie otworzy.. a już tak się przyzwyczaiłam że cieżko mi teraz iść na mozzille

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Zjadłam zapiekankę i iiii
lubię jak opowiadasz o Blance

to co Twój brat mówi, to jest obrzydliwe
a ja mam z kolei bardzo szczupłą stopę i te buty 41 często są na mnie za szerokie

kurde, ale zrobiłaś mi smaka.. już dzwoniłam do mamy żeby mi przywiozła pizzę mrożoną, ale nie odbiera
22.06.2015
Stary 2015-02-06, 13:27   #2348
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
lubię jak opowiadasz o Blance

to co Twój brat mówi, to jest obrzydliwe
a ja mam z kolei bardzo szczupłą stopę i te buty 41 często są na mnie za szerokie

kurde, ale zrobiłaś mi smaka.. już dzwoniłam do mamy żeby mi przywiozła pizzę mrożoną, ale nie odbiera
hahah czemu lubisz ?

Wczoraj przed przedszkolem stał czerwony wózek, a ona na to - mama nie kupuj flanciskowi celwonego wózka
pokazuje jej wieczorem ten czarny - no i git

Ja mam szczupłą a w tym miejscu gdzie są chrząstki i zaczynają sie palce mam taką kulkę i przez to wiele butów mi się nei mieści

Lena
Stary 2015-02-06, 13:28   #2349
201710041131
Konto usunięte

Kejti w KFC te odpowiedniki nuggetsów (nie wiem jak to się nazywa) nie są z papki tylko z kawałków Ale ja prawie nic nie lubię oprócz Zingera i ew, kubełków ale zawsze proszę o jednokostne kawałki (bo można sobie zażyczyć) bo dwukostnych nie umiem jeść

A z maka lubię czizy i frytki, ale staram się nie jeść nic oprócz frytek bo jakoś zaufania nie mam do tego mięsa

Z BurgerKinga nic mi nie smakuje :/

A Pizzy Hut w ogóle nie tknę, w smaku najgorsza pizza... A mój Tż tak uwielbia

A lodów nie lubię żadnych oprócz od Grycana...

Edytowane przez 201710041131
Czas edycji: 2015-02-06 o 13:29
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 13:28   #2350
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
hahahha

JAK MNIE WKURZA CHROME!
tak mi muli strony ze szok, all to wgl nie otworzy.. a już tak się przyzwyczaiłam że cieżko mi teraz iść na mozzille [COLOR="Silver"]

tiaaa.... dzieci

jesteś pewna, że to chrome wina ja też na chrome jadę i nic mi się nie tnie

Maja
Stary 2015-02-06, 13:31   #2351
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
tiaaa.... dzieci

jesteś pewna, że to chrome wina ja też na chrome jadę i nic mi się nie tnie
No tak mi się wydaje
Wpisałam teraz google na chromie i myśli, myśli myśli.. odpalam foxa i normalnie. Na all to juz nawet nie wchodze przez chroma :/

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Kejti w KFC te odpowiedniki nuggetsów (nie wiem jak to się nazywa) nie są z papki tylko z kawałków Ale ja prawie nic nie lubię oprócz Zingera i ew, kubełków ale zawsze proszę o jednokostne kawałki (bo można sobie zażyczyć) bo dwukostnych nie umiem jeść

A z maka lubię czizy i frytki, ale staram się nie jeść nic oprócz frytek bo jakoś zaufania nie mam do tego mięsa

To ja w maku podobnie i do tego shake. Chociaż lubię w kfc krushera

A w kfc to zawsze biorę twistera Miałam fazę na qurito ale mi jakos ostatnio nie smakował.

Lena
Stary 2015-02-06, 13:33   #2352
201710041131
Konto usunięte

Cytat:

A w kfc to zawsze biorę twistera Miałam fazę na qurito ale mi jakos ostatnio nie smakował.
Ja nie lubię qurito bo tam jest bbq a mi to psuje cały smak jedzenia

Dobra idę coś zjeść, bo zgłodniałam
Stary 2015-02-06, 13:34   #2353
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
hahah czemu lubisz ?

Wczoraj przed przedszkolem stał czerwony wózek, a ona na to - mama nie kupuj flanciskowi celwonego wózka

Ja mam szczupłą a w tym miejscu gdzie są chrząstki i zaczynają sie palce mam taką kulkę i przez to wiele butów mi się nei mieści
bo to taka agentka mała jest

hahaha, Flanciszkowi
a ta gula jakoś tam się nazywa, ale zapomnialam jak a nie boli Cię?
Cytat:

ja zawsze w kfc jem longera, a jak z Tż to kubełek, ale mój Tż to woli prawdziwego schabowego, niż takie jedzenie, bo on się tym w ogóle nie najada

burgerkinga tez nie lubię, a co do lodów - niedaleko mnie jest taki facet, co robi prawdziwe lody i żadne lody nie są nawet podobne w smaku tak jak jego takie prawdziwe są, mniaaaaam
22.06.2015
Stary 2015-02-06, 13:35   #2354
country111
Zakorzenienie

Cytat:

Grycan paskudny jest, za to cukiernia Sowa
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 13:40   #2355
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
No tak mi się wydaje
Wpisałam teraz google na chromie i myśli, myśli myśli.. odpalam foxa i normalnie. Na all to juz nawet nie wchodze przez chroma :/
no to nie wiem u mnie śmiga

Cytat:

burgerkinga tez nie lubię, a co do lodów - niedaleko mnie jest taki facet, co robi prawdziwe lody i żadne lody nie są nawet podobne w smaku tak jak jego takie prawdziwe są, mniaaaaam
u nas jest taka lodziarnia gdzie na miejscu właśnie robią lody

Maja
Stary 2015-02-06, 13:42   #2356
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie lubię qurito bo tam jest bbq a mi to psuje cały smak jedzenia

Dobra idę coś zjeść, bo zgłodniałam
No własnie bbq tez mi nie pasuje. wcześniej wydaje mi się że był z innym sosem.

Cytat:
bo to taka agentka mała jest

hahaha, Flanciszkowi
a ta gula jakoś tam się nazywa, ale zapomnialam jak a nie boli Cię?

ja zawsze w kfc jem longera, a jak z Tż to kubełek, ale mój Tż to woli prawdziwego schabowego, niż takie jedzenie, bo on się tym w ogóle nie najada

Nie nieee.. to nie jest ta gula o której myslisz, to jest taka kość prostu mam ja od zawsze, i na obu stopach. taką mam budowę stopy

Ja lody to nie mam ulubionych. lubię z zielonej budki.. i z lidla. nie lubię grycana, strasznie mdłe, chyba ze sorbety.

Lena
Stary 2015-02-06, 13:45   #2357
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Grycan paskudny jest, za to cukiernia Sowa
Uwielbiam Grycanaa!!!
Wszelakie sorbety. Mmm..

A mój tż nigdy nie jadł nic z maca ani z kfc. (oprócz lodów).

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 13:46   #2358
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
no to nie wiem u mnie śmiga

u nas jest taka lodziarnia gdzie na miejscu właśnie robią lody
takie lody prawdziwe są najpyszniejsze
albo w Krakowie kiedyś jadłam te lody z wytwórni lodów tradycyjnych, pyyyycha
Cytat:
No własnie bbq tez mi nie pasuje. wcześniej wydaje mi się że był z innym sosem.

Nie nieee.. to nie jest ta gula o której myslisz, to jest taka kość prostu mam ja od zawsze, i na obu stopach. taką mam budowę stopy

Ja lody to nie mam ulubionych. lubię z zielonej budki.. i z lidla. nie lubię grycana, strasznie mdłe, chyba ze sorbety.
ahaaaaaaaaaa

wlasnie ostatnio stałam nad lodami w lidlu i nie wzięłam a nigdy nie jadłam tych z lidla
22.06.2015
Stary 2015-02-06, 13:46   #2359
k a j a
Zakorzenienie

Ze dwa dni temu skończył mi się magnez jak mnie w nocy złapał skurcz w łydkę to myślałam że skonam
Ale już kupiłam

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
takie lody prawdziwe są najpyszniejsze
albo w Krakowie kiedyś jadłam te lody z wytwórni lodów tradycyjnych, pyyyycha

ahaaaaaaaaaa

wlasnie ostatnio stałam nad lodami w lidlu i nie wzięłam a nigdy nie jadłam tych z lidla
żałłuuuj..

Lena
Stary 2015-02-06, 13:48   #2360
Princesika
Zakorzenienie

dalej mam wirusa. Szuu jak sie nazywal ten antywir co mowilas?
Stary 2015-02-06, 13:58   #2361
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
hahah czemu lubisz ?

te kulki masz od strony dużych palców? jeśli tak, to haluxy

To Blanka już wybrała wam kolor

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 13:59   #2362
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
te kulki masz od strony dużych palców? jeśli tak, to haluxy

To Blanka już wybrała wam kolor
Nieee, mam od strony zewnętrznej

Lena
Stary 2015-02-06, 14:02   #2363
poldzik
Zadomowienie

U nas nie ma ani kfc ani pizzy hut. No ale pizza i lody tutaj. ... i wez sie zdrowo odzywiaj! Czasem sobie pozwalam, ale rzadko. Dzisiaj wieczorem jestesmy zaproszeni Na pizze.
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:05   #2364
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
U nas nie ma ani kfc ani pizzy hut. No ale pizza i lody tutaj. ... i wez sie zdrowo odzywiaj! Czasem sobie pozwalam, ale rzadko. Dzisiaj wieczorem jestesmy zaproszeni Na pizze.
a Wasza pizza jest w ogóle podobna do polskiej?
22.06.2015
Stary 2015-02-06, 14:17   #2365
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
dalej mam wirusa. Szuu jak sie nazywal ten antywir co mowilas?
AntiMalware

Grycan jest the best, sowa spleśniałe torty robi
Stary 2015-02-06, 14:22   #2366
rybkaa90
Zakorzenienie

Dziewczyny byłam przelotem w sklepie z wózkami, bo na wystawie zobaczyłam tego Xlandera Pulse. Ogólnie wózek jest bardzo lekki, zgrabniutki. Ale... nie podoba mi się, że buda spacerówki w środku jest zrobiona z takiego srebrnego odblasku! Okropnie to wygląda. Nie wiem czy gondola też ma taką budę, bo nie było wystawionej, a nie chciało mi się szukać obsługi. Muszę przemyśleć, bo coś czuję że może mnie męczyć to sreberko.
Jakaś parka zachwycała się Tako z jakąś taką plastikową obudową gondoli na dole. Był w kolorze siwo- białym.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:23   #2367
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny byłam przelotem w sklepie z wózkami, bo na wystawie zobaczyłam tego Xlandera Pulse. Ogólnie wózek jest bardzo lekki, zgrabniutki. Ale... nie podoba mi się, że buda spacerówki w środku jest zrobiona z takiego srebrnego odblasku! Okropnie to wygląda. Nie wiem czy gondola też ma taką budę, bo nie było wystawionej, a nie chciało mi się szukać obsługi. Muszę przemyśleć, bo coś czuję że może mnie męczyć to sreberko.
Jakaś parka zachwycała się Tako z jakąś taką plastikową obudową gondoli na dole. Był w kolorze siwo- białym.
No własnie xlandery mają te coś.. a cadety tego nie mają, mają normalny materiał

A tako w większości mają te plastiki.. mi się to nie podoba i nie podobaja mi sie ich spacerówki..

Lena
Stary 2015-02-06, 14:24   #2368
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
A wszystkie wersje kolorystyczne mają taką wyściółkę? Może tylko ta, którą oglądałaś?

Mówisz o tym?
Stary 2015-02-06, 14:28   #2369
industria
Zakorzenienie

Cytat:
A różni się smakiem od nutelli? Tzn. jeśli ktoś nie lubi nutelli bo nutella jest za słodka to może mu to posmakować? Czy podobne? A skład jaki ma?
no troche sie różni, bo ma takie kawałeczki karmelu. ale nie jest mniej słodkie niż nutella.....ja uwielbiam oba kremy więc ciężko mi ocenić, ale moi znajom mówią że im bardziej od nutelli smakuje
tu opis i skład:
" delikatny i kremowy czekoladowy smak z chrupiącymi kawałkami toffi
krem można użyć do pieczenia, lodów domowej roboty, do szklanki ciepłego mleka na śniadanie lub rozkoszować się jedząc bezpośrednio ze słoika
skład:
cukier
oleje roślinne (rzepakowy, palmowy)
odtłuszczone mleko w proszku
syrop glukozowy
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
serwatka w proszku
laktoza
masło"

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość
Co fajnego kupiłaś w Ikei Industria ? Ja się wybieram obejrzeć pare rzeczy, ale mam kawałek, w moim mieście dopiero pod koniec roku otworzą . Łóżeczka i przewijaki chciałam pooglądać mi się strasznie podobają różne rzeczy z ich dziecięcego działu
kupiliśmy komode tą http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30250144/
takie kosze do regałów http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00138432/
wanienke http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40248443/
i kilka pierdół typu ręczniczki takie małe do mycia dupki, skóre z kozy , kieszenie do powieszenia na łóżeczko http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20215764/
i jak zwykle jakieś świece

Cytat:

rzygi to jeszcze lajcik, ale taka kupa wypływająca z pampersa....
poszłam kiedyś do koleżanki z małym dzieckiem...trzymam małego na nogach i nage czuje coś ciepłego, podnosze go a tu taka rzadka kupa na moich pięknych nowyh jasnych dzinsach.....

chciałam wam coś wyznać: KOCHAM KFC
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:28   #2370
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie xlandery mają te coś.. a cadety tego nie mają, mają normalny materiał

A tako w większości mają te plastiki.. mi się to nie podoba i nie podobaja mi sie ich spacerówki..
Okropny był ten tako Taki koszmarek.
Muszę przemyśleć, bo wózek sam w sobie jest ok.

Cytat:
A wszystkie wersje kolorystyczne mają taką wyściółkę? Może tylko ta, którą oglądałaś?

Mówisz o tym?
Tak, dokładnie.
Wydaje mi się, że ten model, niezależnie od koloru ma takie sreberko.
Nie dopytywałam, bo nikogo nie było w zasięgu wzroku. Wybieramy się z Tż w niedzielę na oglądanie wózków.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości