|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
ale tylko dlatego,że posiadam grzebień ![]() 2 jest genialna
|
|
|
|
|
#2912 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czasem mnie najdzie myśl że może jakiś nowy by mi sie przydał, ale (a ma naprawdę 5 lat i dałam za niego może z 30 na All ) Cytat:
Czekam aż chup wróci z nart ![]() niech już się serio kończy ta zima
|
||||
|
|
|
#2913 | ||
|
BAN stały
|
Na zdrowiu i urodzie nie wolno oszczędzać
![]() Cytat:
Cytat:
--- Słyszeliście o córce W. Houston? Śmierć pnia mózgu podobno, znaleziona w wannie, jak matka
|
||
|
|
|
#2914 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak mnie cieszą twoje komentarze, bardzo bardzo Cytat:
![]() Zdrowia dużo, kochana Cytat:
Cytat:
|
|
#2915 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() znad kawy piątkowo |
|
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No i dlatemu np obawiam się mieć dida. Przeż u mnie będzie to samo, i jeszcze rozpowie o tymw przedszkolu. Wizja kontroli opieki jakiejśtam na chacie ![]() One są efektem tego, że to ja się jaram. ![]() Co do portfeli - mam odmienne zdanie. Uważam, że odlotowy skórzany portfel, jako i torebka mogą kosztować kilka stówek ale dostać w prezencie, marzenie! ![]() (Co do cen jeszcze, skoro byle szmata z sieciówki zwana T-shirtem, przeznaczona an kilka prań kosztuje dziś 80 zł, to nie widzę nic dziwnego w cenie 100-200 zł za skórzany, porządnej jakości portfel. Zazwyczaj w prezentach, zrzutkowo kupowaliśmy takie za 130-150 (Kazar) ) Ja używam póki co w roli portfela etui na klucze. I to dlatego, że lubię. JEden z czerwonej skórki, faktura węża. Dostałam od Mamy, ona od (mojego) taty. Normalnie dawno bym już sprzedała, ale nie można. No i tak leżakuje.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-06 o 09:13 |
|
|
|
|
#2918 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Dziękuję, w południe juz byłam przytomna - po kawie "siekierze" i dwóch ibupromach 200mg - to chyba jednak było ciśnienie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2919 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ech
|
|
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Jesteś moim idealem chyba Cytat:
|
|
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad bólu głowy , na szczęście nie migreny
Cytat:
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Heheheh piękna musi być ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Ok . Jasne że jest gorzko,ostro zielony ale przez 10 min , potem mydło mydło ,mydło i to nie fajne mydło. Po prostu tandetne mydło...
|
|
#2924 | |
|
Nindżopesz
|
Ad portfeli to sobie kupuję zwykłe, tanie z eko skóry ale na prezent już skórzane i cena 100 zł wydaje mi się sensowna. W ogóle portfel to dla mnie mało ważna rzecz, byle mało miejsca zajmował (bo i tak pusty). Natomiast Pan Szanowny TŻ trzyma w swoim karty i inne duperele, rozbija się z nim po kinach, sklepach i restauracjach, wyciąga go ruchem bogacza z garniaka i podaje mdlejącym z wrażenia ekspedientkom złote Visy (
), więc wypada żeby miał jakiś przyzwoity i niby drogi ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
Ja dzisiaj testuję i jednak mydła nie umiem znaleźć, zrobiły się rozdeptane pokrzywy tylko strasznie przyskórny ten zapach. Co gorsze spodobało mi się też Image Cerruti i tutaj już czuję "tanią" nutę ale i tak mi się podoba
|
|
|
|
|
#2925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam coraz dłuższe włosy i pojawia się problem którego nie było przy średniej długości...Trudno je zmiękczyć ... ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
Weźcie mnie zagońcie do porządkowania szuflady z kolorówką ...
|
|
#2926 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
Ja dziś pachnę (?) Carbone - znaczy, użyłam rano, ale już jest niewyczuwalny ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- A po co? Nie masz przyjemniejszych zajęć?
|
|
#2927 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Bo pierdzielnik się zrobił
|
|
#2929 |
|
niecnotliwa dziewica
|
I zaburza Ci poczucie harmonii i estetyki?
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie , opóźnia mnie rano
![]() A gdzie jest Kamena/? ![]() ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=qCRa...511C2E&index=5 Rawhide!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-06 o 12:22 |
|
|
|
#2931 | ||||
|
BAN stały
|
Znad niczego
![]() Cytat:
Cytat:
A jak tam z posagiem u Cię? Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziło mi tylko o to, że kwota 100-200 zł za porządny portfel nie szokuje mnie w żaden sposób, zwłaszcza w dobie chińskiego szajsu w sklepach za podobną kwotę Cytat:
![]() Ale wreszcie mam rano ciepło w sypialni 2. Nie lubisz tego? Ja lubię. Świetne uczucie "oczyszczenia" ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Poka docelową kuchnię
|
||
|
|
|
#2934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale obiektywnie cena 100 zł, zwłaszcza za skórę jest ok Cytat:
widzę to
|
||
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie chodzę po perfumach i...się utwierdzilam tylko,że to nie miejsce dla mnie...znowu afera..to w sumie nic dziwnego, ale...przykre trochę jest to,że większość przyjęla za pewnik że Chanel no 5 może się zrobić ledwo jasno żółta, kiedy one zazwyczaj ciemnieją ( wiem, bo mam), skoro jedna wizażanka napisała że kupila w Sephorze, to oryginał. Koniec. A panna z krotkim stażem ( fakt,że ciut nieogarnięta i bezczelna) kręci i kombinuje...
|
|
|
|
#2936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam Ty masz 3 przekupki a ona 200![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
2 Superancko 3 Nie rozumiem w sensie sztywne to czyste? Oto cho? ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Ja też ..... Panisko
|
|
#2937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale...dla mnie jest nie do przeskoczenia...no bo jak za torebke jestem w stnaie dać te kilka stow, czy za buty, to to już taki mini mini gadżet...a..moje ukochane ostatnio buty kupilam w CCC za 100 zl z kawałkiem i sa piękne ![]() No dobrz...na tle chińskiego szajsu, to nie jest duzo Ale i tak wolę tańsze, moze dla tego ze nikt tego nie widzi ? No , prawie nikt...ale ja nidgy nie mialam ciągot do posiadania drogich pierdól..mają mi się podobać i już ![]() Pewnie jak bym spotkala portfel za 400 zł, pzrez ktory bym spać nie mogla, to bym sobie od ust odjęła i musialą kupić, ale nie...chyab nie mozliwe ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Dokladnie ![]() I multum koleżanek na form..a to przecież mogło się zepsuć, być zle przechowywane....no i to tylko slowa...że kupilam..bez dowodu... Zresztą...mnie kiedyś orżneła jedna laska , na początku moich wymianek, jak nowa byłam...nie pamiętam już za co sie wymienialam, ale mialam dostać torebkę zamszową, fioletową, malo używaną, bez śladów praktycznie...na foto super, a przyszła tak powycierana szmata,że szok...poleciala do śmieci od razu .... |
||
|
|
|
#2938 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kuchnia jak kuchnia, żaden wielki szał Na razie pobojowisko jest jedno wielkie (a miało pójść wszystko gładko jak po maśle, zero bałaganu, taaak)
|
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2940 | |||
|
Zakorzenienie
|
Znad wlasnoręcznie uprażonych płatków migdałów z cukrem
Nie jadłam tego przez lata, nocą mi sie zachciało, ciekawe czemu Normalnie rzuciłam się na nie. To było odnośnie czyszczenia szafki z kolorówką ![]() Cytat:
Od ust bym sobie nie odjęła nigdy na nic Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
Analogicznie, w kwestii cen produktów, uważam, że zwłaszcza w naszym kraju, ceny kosmetyków, kolorowych, ale pielęgnacyjnych też, są wygórowane, delikatnie mówiąc. Ja wiem, dlaczego podkład, róż, Chanel kosztuje tyle a tyle, bo marka, ale sam produkt tego nie jest wart. Ten sam Chanel w innych krajach kosztuje mniej Domniemanie, że są to produkty luksusowe, bzdura, w ogóle takie nie są. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-06 o 14:58 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

ale tylko dlatego,że posiadam grzebień 
jest genialna

(a ma naprawdę 5 lat i dałam za niego może z 30 na All 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)