|
|
#2431 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
A to w piątki u mnie różnie.Zawsze jest zupa. Czasami ryba, zapiekanka, omlet ale tż uwielbia na słodko więc zazwyczaj naleśniki albo racuchy z jabłkami. A że mi się to przejadło to zrobiłam takie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nieee, ona się tylko zapoznaje ![]() Ej właśnie odnośnie zus'u ![]() Jak to jest z tą wypłatą kasy? Ile wypłacają? Bo mi przychodzi jakaś dziwnie niska kwota..:/
|
|
#2432 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Byłam dziś na badankach, a potem na zakupach ![]() Kupiłąm sobie sukienkę h&m mama za całe 30 zł cyckonosz większy i obkupiłam maluszka znów (bodziaki, pajace, skarpetki) i prawie wszystko już mam w rozmiarach 56-62, także będę sią zabierać za szukanie 68, jak już nie będę miała co z kasą zrobić![]() Byłam w Ikea na dziale dziecięcym i nic mi tam nie leży... Z Ikea będziemy mieć szafę dla juniora i półki na ścianę. Nic innego mi się tam nie podoba/nie pasuje. Nawet ręczniczki kapielowe tylko niebieskie były... jakaś zawiedziona jestem Ikeą. Jak Leoś miał się urodzić był dużo większy wybów akcesoriów i mebli dla maluszków. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ty chyba masywnych nóg nie widziałaś![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez meble dziecięce w ikei się nie podobają... Wręcz są tandentne a wcale nie tanie...
Ale kocham kupować tam zabawki... Wszystkie są hiciorami dla mojego syna W dodatku maja super łyżeczki do karmienia
|
|
#2434 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I w ogóle nie rozumiem tego wielkiego halo, które się robi wokół tego filmu od wielu miesięcy![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() Ale dla mnie kocie odchody sa dużo gorsze... Żygi dziecka też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też tak robię, tyle, że z karmą dla psiaka.
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
co do Greya nie chce mi się teraz szukać wypowiedzi poldzik żeby cytować...ja przeczytałam i mi się podoba...choć nie jest to raczej dzieło literackie to jednak niekoniecznie czuję się w obowiązku na czytanie podniosłych dzieł
to jest książka która jest bardziej odskocznią niż porywającą literaturą która ma uszlachetniać a propos języka to jak zaczęłam Crossa czytać to dopiero był język... nawet do końca nie doczytałam bo nie dałam rady |
|
|
|
#2436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmierzch był niezły, przeczytałam wszystkie części, z racji prostego języka bo czytałam po angielsku. Pierwsza część nawet mi się podobała, pomimo że historia trochę banalna, no ale jak większość romansów. Aaaa po premierze książki miałam konto na portalu randkowym i zaczęły się namnażać oferty dla podwładnych w stylu greja )) ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-02-06 o 18:15 |
||
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no adeptery są drogie. Też muszę kupić, ale do tako. fajny
|
|
#2440 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za udany zakup! wcale nie jest dziewczęcy, już bardziej chłopięcy jak coś a tak w ogóle to neutralny Cytat:
ze wzruszeniatak mi sie porobiło a tż się nadziwić nie może co się ze mną dzieje Cytat:
dla tż-a Cytat:
nadal mamy mało dziewczynek na wątku... ja też! niezmiernie rzadko tam jadam a z kfc nic mi nie smakuje Uwielbiam za to North Fish, szczególnie fishburgera Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-02-06 o 18:41 |
||||
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
North fish? Uwielbiam tą najtańszą kanapkę z rybą. Jak muszę coś zjeść w mieście to właśnie tam idę.
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadlam bananowy budyn dobryyy
!I mały szaleje
|
|
|
|
#2443 |
|
Rozeznanie
|
Cześć!
Nie daje rady Was nadrobić!! Praca-dom-dziecko-zakupy-remont... jestem wykończona! Teraz jestem w poczekalni u gina i mam chwile wiec biorę się za czytanie
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Zatrułam się kiedyś żarciem w Nordfishu
Myślałam, że to ostatni posiłek mojego życia. ![]() A ja Greya nie czytałam i na film też się nie wybieram ![]() Za grzeczna jestem.
|
#2446 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja też
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wróciłam od fryzjera i jestem już piękna a tak poważnie to od razu lepiej się czuję
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-02-06 o 18:47 |
|||
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie grey to masakra... Zaczelam i w połowie książki sobie darowalam.
Zal mi czasu na takie czytadla... Filmu tez nie jestem ciekawa... Taki ze mnie typ....
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
każdy czyta to co lubi i co chce....dla mnie to chyba proste...
ja np nie mogę pojąć jak ludzie mogą oglądać czy czytać .... Hobbita, Władcę Pierścieni...i te wszystkie rzeczy typu Zmierzch...ja osobiście nie trawię...ale innym widocznie się podoba... nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2451 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytowanie podejście nr 2.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rzygi lajcik? o nie nie nie...to najgorsza rzecz na świecie, uhh... sam zapach, wygląd, dzwięk!!! Cytat:
Ja sprawdź czy masz aktywowane płatności internetowe,bo ja nie miałam i nie wiedziałam czemu zapłacić nie mogę?:pMój chyba pakuje w nią swoje nogi!Bo...działa w tych rejonach dosyć intensywnie, prawie jak tatuś Cytat:
Cytat:
Cytat:
za zakupy!Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale za wrzucanie zmierzchu do jednego worka z wladca pierscieni to ale rozumiem, ze codzi ci ogolnie o rodzaj fantasy i wszelkie nadprzyrodzone stwory i jak je nazywa moj ojciec "gumowe smoki".. ja z takich relaksujacych a niespecjalnie ambitnych czytadel od lat uwielbiam tredowata znam na pamiec. i... tak, imie dla dziewczynki wybrane - Stefania (kto czytal tredowata wie)
|
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze temat Greya sie nawinal. Ja czytalam z nudow i w ogole nie rozumiem fenomemu tej ksiazki.
Ale moge polecic ksiazke ktora tak mnie dzis wciagnela ze nie mialam czasu na nic - "Sekretne zycie" Diane Chamberlain
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wlasnie ten worek ze stworami uwielbiam (oprocz zmierzchu z przyleglosciami, toz to chala...)ah... Gra o tron... zrobilam sobie wishliste na tutejszym amazonie i chyba na dniach bede zamawiac. same rzeczy, ktore musze kupic i wybrac ja bo maz nawet chyba nie wie, ze istnieja: laktator (reczny avent) dwie butelki (w dwupaku) takie cos do odciagania kataru z noska rozek (a raczej pseudorozek, taki kocyk co sie ciasno zawija i zapina) wkladki do stanika obcinatko do pazurkow (kto wie kiedy sie zaczyna dziecku obcinac paznokcie? bo wiem, ze noworodkowi calkiem malemu nie wolno, to kiedy?)
|
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo jak uwielbiam przeminęło z wiatrem i gdyby tylko nie brzmiało to dziwacznie nazwałabym córkę Scarlett
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Poldzik dziecko rodzi sie zazwyczaj z paznokciami ktore juz kwalifikuja sie do obciecia. Sa bardzo ostre i szkoda zeby sie po buzce drapalo. W szpitalu zabraniaja ale w domu jak najbardziej
|
|
|
|
#2459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przeczytaj ksiazke, jeszcze lepsza jest! chociaz film tez uwielbiam, ale szczegolnie ten stary, czarno bialy (widzialas?)po wlosku Scarlett przetlumaczyli na Rossella (ze to niby od czerwonego szkarlatnego koloru... po wlosku rosso) i imie weszlo do powszechnego uzytku, znam kilka dziewczyn szczegolnie w naszym pokoleniu, ktore sie tak nazywaja. no wlasnie co do pazurkow to po to te rekawiczki niedrapki bo pazurow podobno na poczatku obcinac nie wolno... zobaczymyjakie bedzie mialo szpony
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

A to w piątki u mnie różnie.

i obkupiłam maluszka znów (bodziaki, pajace, skarpetki) i prawie wszystko już mam w rozmiarach 56-62, także będę sią zabierać za szukanie 68, jak już nie będę miała co z kasą zrobić

[/RIGHT]
Ale wszyscy mówią, że będzie chłopak to chyba będzie 
ja trzymam karmę w szafce, a jak coś naszego my daję z lodówki to lekko podgrzewam do temp. pokojowej 
to jest książka która jest bardziej odskocznią niż porywającą literaturą która ma uszlachetniać 

za udany zakup! wcale nie jest dziewczęcy, już bardziej chłopięcy jak coś a tak w ogóle to neutralny
ze wzruszenia

06.09.2014