![]() |
#451 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() ![]() ![]() To moze sie zapiszmy na ten taniec? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Hehe ok ![]() ![]() No wlasnie, niewazne czy meskie czy damskie, wazne ze ferrari ![]() A ja dzis bylam zobaczyc czy maja takie buty i bylam przekonana, ze w tym centrum handlowym sa pumy, a okazalo sie, ze ni ma ;/ Ale jeszcze gdzie indziej zobacze ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#452 | ||||||||||||||||
Wtajemniczenie
|
są, są jakieś glisty też się znajdą ew karaluszki - sami przyjaciele Baby Jagi!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
O to ciesze się że ucieszyłam Twojego tate ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nooo! Jest nasz zakochany kundel![/quote] Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak, zgadzam się ![]() Cytat:
![]() ![]() A mój jeszcze dodawał: "żeby było za co złapać" ![]() Cytat:
![]() ![]() A jak wybielasz? ![]() PRZEPRASZAM za jakość tego posta, ale klawiatura mi się zacieła podczas jego pisania, musiałam wszystko kopiować zapisywać w notatniku i restart kompa i w efekcie połowa emotikonek zniknęła! Złośliwość rzeczy martwych. I przy okazji DOBRANOC, bo lece się wyspać przed jutrem ![]()
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2007-08-14 o 21:46 Powód: dodaje wzmianke o kluchowatym kibicu z reklamy Danio + mały głód |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to widze, ze mamy podobny problem, ale moze kiedys znajdziemy odp na nasze pytanie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hehe no tez to slyszalam ![]() [QUOTE=kochana-plotkara;5006421]UOU niezły profil, to jak będziesz menadżerem Bożenki, ja mogę być waszym chemikiem i biologiem (nie wiem co to ma do rzeczy ale może się przyda){/QUOTE] Ja tez nie wiem czy sie przyda, ale brzmi ciekawie hehe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobranoc ![]() Ja tez zaraz znikam, bo musze rano wstac wczesniej, bo do kosciola ide. Zycze slodkich i kolorowyych snow ![]() ![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zadomowienie
|
heej wróciłam, pamięta mnie ktoś jeszcze ?
![]() dobra mam 9 stron do nadrobienia więc biorę się do roboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() za Twój powrót ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja za ![]() ![]() tak, filologia ang ![]() ![]() ok ![]() Cytat:
![]() ![]() to widze że coś o tym wiesz ![]() to ładnie ![]() wcale nie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
chciałam tylko powiedzieć że wczoraj wieczorem po tym poście Wiesiek zadzwonił
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#458 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Powodzenia w szukaniu, trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A największe 'schizy' miałam po 13 duchów. Film niezbyt straszny, ale do tej pory sie czasem się boje wejść do wanny, w obawie że kobieta kąpiąca się w krwi mnie zasztyletuje ![]() A książka Lśnienie sie troche różni od filmu. W książce wcale ten Jack nie całuje się z tą kobietą/truposzem z wanny. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak się natkniesz na Sebastiana Vettela to weź autograf i dla mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a tak: https://wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=9005 Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak było, opowiadaj! ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś same dobre wiadomości. Angel wróciła, Wiesiek wcześniej wraca, Paula na 3D Race, a ja moge sobie pooglądać naszych siatkarzy o 17.00 ![]()
![]() |
#459 |
Zadomowienie
|
dziewczyny jak ja się za Wami stęskniłam
![]() napisałabym coś wczoraj, ale o 5 rano dopiero doleciałam do Warszawy, na 9 rano byłam w domu o 10 poszłam spać i wstałam dziś o 7 rano ![]() ogólnie było spoko, oprócz tego, że musze brac antybiotyki bo jestem bardzo chora, tak mnie klimatyzacja załatwiła, całe szczeście, że w ostatni dzień, i pewnie dlatego spałam aż ponad 20 godzin ![]() wyścigu niestety nie miałam jak obejrzeć, ale już wszystko przeczytałam w wątku i na onecie w archiwum, Luna wysłałaś mi ten raport z wyścigu? ![]() ![]() ![]() najchętniej bym wam wszystko opowiedziała, ale nie będę robić takiego offtopa ![]() zapewne dobrze ' zaopiekowałyście' się moim Lewisem i Robertem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie przejmuj sie off topem tylko pisz jak było ! ![]()
![]() |
#461 |
Zadomowienie
|
a więc było ok, nie było jakoś super i fantastycznie, ale też nie było źle. po prostu nasz hotel znajdował się na zadupiu i aby 3 razy w tyg mieliśmy wyjazd do najbliższego miasteczka, a do plaży było 3 km piechotą pod górę i niestety byliśmy tam aby po 3 godz dziennie. ale plaża była tak boska, że nie wiem wyglądała jak dominikana, czysta woda, wygodne leżaki, te specyficznie parasole, muzyka mmm.. wszystko było by ok gdyby nie nuda. wieczorami się po prostu nudziliśmy. ludzie nie byli jacyś super imprezowi więc ja wieczory spędziałam w grekami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() więc same widzicie, że aż zaciekawie nie było jednak nie narzekam, w sumie mogłabym się tam ponudzić jeszcze z tydzień ![]() jak coś to mogę jeszcze coś napisać narazie się rozpakowuję bo wczoraj przespałam cały dzien i noc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja za ![]() nom super dziś dzień ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() poprostu gadu sfiksowało i wiadomość nie doszła ale wysłałam jeszcze raz ![]() Cytat:
![]() przynajmniej sie nie nudziłaś dzięki Grekom ![]() za Twoje waksy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
info o dzisiejszym wyścigu Ventyla
![]() Hannes Arch pilotujący samolot Edge 540 wygrał zawody Red Bull 3D Race, które w środę odbyły się w Krakowie. Oprócz Austriaka na dystansie 1200 w centrum miasta ścigali się: w bolidzie Formuły 1 Sebastian Vettel (zajął 2. miejsce) i na łodzi motorowej Bartłomiej Marszałek (3. miejsce). Według policji imprezę obserwowało 60 tys. ludzi. Hannes Arch pilotujący samolot Edge 540 dał znak do rozpoczęcia wyścigu przelatując między bramką ustawioną na moście Dębnickim. Zaraz po starcie musiał prawie pionowo wznieść się na wysokość 600 metrów, zaś po wykonaniu skomplikowanej pętli zawrócił na metę. "Mam przewagę, gdyż to ja wyznaczam moment startu" - mówił przed wyścigiem Hannes Arch. .onet-ad-main2-box { display: none } Zwycięzca to nie tylko pilot samolotu, ale także paralotniarz, alpinista, zapalony skoczek spadochronowy. W 2003 roku jako pierwszy na świecie spadochroniarz wykonał skok z północnej ściany Matterhornu. "Tylko ten jeden raz tak naprawdę odczuwałem prawdziwy strach" - powiedział Hannes Arch w Krakowie, w którym był zresztą drugi raz w życiu. Niemiecki kierowca Formuły 1 teamu Scuderia Toro Rosso, Sebastian Vettel nie chciał przed zawodami mówić kto jest faworytem wyścigu: "Nie wiem kto wygra wyścig, ale mam nadzieję, że będzie to wielkie show, niesamowite przeżycie dla zgromadzonej publiczności." Vettel (który wystartował w bolidzie Red Bull Racing) postarał się sam, aby widzowie nie zapomnieli na długo jego wizyty. Po wyścigu kilkakrotnie jeszcze przejechał trasę prawie na pełnym gazie kończąc swój popis efektownym "paleniem gumy". Widzowie wychodzili z imprezy zadowoleni choć twierdzili, że zdumiał ich niewielki rozmiar bolidu: "W telewizji wydaje on się o wiele większy" - powiedział 33-letni Konrad z Krakowa. Ten pogląd podzielało wielu innych. Kierowca Formuły 1 wystartował z połowy mostu Dębnickiego, po przejechaniu Al. Krasińskiego zawracał do mety przy skrzyżowaniu z ul. Piłsudskiego. Zgodnie z oczekiwaniami najwolniejszy był Bartłomiej Marszałek, który ścigał się po Wiśle łodzią motorowodną (jest on wicemistrzem świata w klasie Formuły 350 - synem Waldemara, multimedalisty MŚ). "Płynę odcinek 600 metrów wzdłuż prawego brzegu Wisły po czym zawracam. Myślę, że po 3-4 sekundach osiągnę prędkość 150 km na godz., zaś przed boją będę miał prawie 200 km na godz. Na nawrocie powinienem mieć 140 km i to będzie jedyny moment kiedy będę miał przewagę nad pozostałymi uczestnikami wyścigu. Na metę powinienem wpaść z prędkością 200 km" - powiedział przed wyścigiem Bartłomiej Marszałek. Natomiast po zawodach Polak - który startował spod mostu Dębnickiego - narzekał na fale, które mogły spowodować wywrotkę łodzi. Jak zaznaczył, swój start dedykuje - zmarłemu przed trzema miesiącami - bratu Bernardowi. Wyniki Red Bull 3D Race (wyścig na dystansie 1200 m):1. Hannes Arch (samolot Edge 540 - Austria) 21,91 s2. Sebastian Vettel (bolid Formuły 1 - Niemcy) 38,353. Bartłomiej Marszałek (łódź motorowodna - Polska) 42,3
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
Angel, widze, że miałaś towarzystwo
![]() ![]() ![]() Paula - Jak było? ![]() ![]() ![]()
#465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#466 | |||
Zadomowienie
|
Wreeszcie udalo mi sie dostac do kompa i widze, ze troche mialam do czytania, wiec postaram sie szybko odp
![]() No pewnie, ze pamieta ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A, ze jest tam pieknie to slyszalam juz od kilku osob ![]() ![]() No wlasnie, jak masz jakies fotki to sie pochwal ![]() Luna wyprzedzilas Paule o info o wyscigu ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Wtajemniczenie
|
JEZU DZIEWCZYNY!
Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie (no pomijając Lune i jej wiesia, Angel i jej Grecje, Kasie i jej wspaniały dzień ![]() ![]() W ogóle to narazie fotek nie zamieszczam bo musiałabym je zmniejszać, a nie mam czasu, pewnie jutro wieczorkiem nad tym posiedzie, wrzuce fotki z Hungaroringu i 3D Race. ALE BYŁO CUDOWNIE! Mówiłam to już? Przyjeżdżamy sobie pod kino Kijów, parkujemy i idziemy alejami w strone mostu, patrzymy a tu VENTYLEK idzie z naprzeciwka z kilkoma mechanikami Red Bull'a. No i oczywiście nawrotka i za nim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miałam jeszcze was pocytować, bo tu ciekawe żeście rzeczy pisały, ale nie mam już siły, idę coś się napić i może wróce to się ustosunkuje do waszych wypowiedzi ![]() A co do tego kto wygrał to OSZUSTWO normalnie, bo samolot był już rozpędzony, pozatym nawrotka bolidu na alejach wyglądała tak jakby się zatrzymał i obrócił na ręcznym no porażka, nawet nie wiem czy wyciągnął 250km/h a max to ponad 350km/h wiec uważam że i tak bolid jest debeściak ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2007-08-16 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zadomowienie
|
Paula rozmawiałaś z moim Sebastianem
![]() ![]() rozbroiłaś mnie z tym dziekuji ![]() ale Ci fajnie, jeej ![]() wziałeś od niego numer dla mnie ? ![]() a zobaczcie co dzisiaj przeczytałam : Według brytyjskiej gazety "The Sun", lider klasyfikacji generalnej Formuły 1, Lewis Hamilton z zespołu McLaren, spotyka się z córką jednego z właścicieli zespołu - Mansoura Ojjeha. Hamilton został przyłapany przez fotografów na 72-metrowym jachcie Ojjeha w towarzystwie tajemniczej brunetki. Jak się później okazało była to, 18-letnia Sara, córka jednego z właścicieli McLarena, multimilionera z Arabii Saudyjskiej, Mansoura Ojjeha. mafia październikowa, do roboty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
Paula -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ty szczęściaro jedna! Zmniejszaj foty i wklejaj, szczególnie z Ventylem ![]() ![]() łomajgad. ![]() Zmykam zmyć maseczke, ubrać sie i do Chorzowa. PS. Kupiłam zeszyty z Kubicą i inne z samochodami, piórnik w kształcie boiska do nogi i długopis z tygryskiem. Ariwederczi. ![]()
#470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chciałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() przepraszam że wyprzedziłam Cie z tym postem ale całkiem zapomniałam że tam będziesz ![]() ![]() ![]() a fotek jeszcze nie widziałam żadnych, więc czekamy na Twoje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#471 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |||||||||||||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Luna Ty za wszystko potrafisz pić ![]() Bo była taka bajka Disneya 'Zakochany Kundel' i to było takie słodkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A jak będziemy się nazywać? Cytat:
![]() A ja się cieszę, że wy się cieszycie i również się cieszę i oczywiście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdjęcia pokaże wieczorkiem, bo musze je pozmniejszać, ale będą napewno! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pamiętam, rzeczywiście słodkie ![]() ![]() tak ![]() ![]() Cytat:
![]() to czekamy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale Ci zazdroszcze spotkania z Vettelem... a zdjecie to pewnie nad lozkiem powiesiesz co? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zadomowienie
|
Kas!a a gdzie kupilas zeszyty z Kubica? bo ja takich nie widzialam
![]() ![]() Juz jutro zaczyna sie pit lane park... a mnie tam nie bedzie, buu ![]() ![]() Ale w tv chyba jakas relacje z tego pokaza ![]() ![]() A ja sie przed chwilka dowiedzialam, ze brat ponformowal mame, ze dokladam sie do glosnikow, a ja nic o tym nie wiedzialam :| dobrze wiedziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Zadomowienie
|
Ok dziewczyny, ja znikam, bo zapomnialam, ze nasi chlopcy garaja w siatke, a to juz drugi set jest :P
Zajrze do Was pozniej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |||||
Zakorzenienie
|
i tak ma być
![]() Cytat:
![]() ![]() 13 Duchów nie było straszne, chociaż ta jedna scena w wannie mnie trochu wystraszyła ![]() Wybaczam, ale następnym razem jak będziesz podrywać jakiegoś kierowce F1 to nie zapomnij o wzięciu autografu i spisaniu listy jego przystojnych kolegów, którą chętnie przejrzę ![]() Nie wiem, a co proponujesz? ![]() Nie, bez sensu ![]() Właśnie przed chwilą przestałam się optymiścić. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#480 |
Zadomowienie
|
Paula z niecierpliwością czekam na zdjęcie z moim Sebastianem
![]() apropo któraś jeszcze oprócz Bożenki oglądała dziś siatkę? szkoda, mi tego jednego seta bo poniekąd wstyd, ale co tam, bardziej zdruzgotana byłam tą awanturą w 3 secie, aż sama nie wiedziałam czy się smiać cz płakać ![]() w ogóle jaja były jak Raul odbił tą piłkę, a ona jeszcze nie dotknęła podłogi, przez chwile myślałam, że go wyrzucili z boiska ![]() ![]() ps: widziałyście pana z nr 2 ? ![]() ![]() dobra idę dalej marzyć o mojej Grrrecji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.