|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem pozytywnie zaskoczona. Myślałam że będzie gorzej, pewnie przez te recenzje w necie. Fajne jest w nich to że początek jest diametralnie inny niż końcówka. Początek to cytrusy ale bardziej limonka niż cytryna, a koniec to zamsz....Zamsz który powinien być w daim blond
Bardzo żałuję że testowałam wiele zapachów dziś i na ręce z Gagą mam Masaki Shiro .... Chciałabym powtórzyć testy .... Na dzień dzisiejszy jestem zdania że warto je nabyć w promocji jaka była w rosie bo chyba 30 ml było za 49 zł. Tester dorwałam w hehe...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-07 o 16:17 |
|
|
|
#2973 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad niemania internetu do tych pór i plus 7 stopni
![]() Kameno
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamsz nie jest ekspansywny , jest taki subtelny i stapiający się z naturalnym zapachem skóry ![]() Aaaaaa i wiem co jest w nich fajnego nie mają tandetnej końcowej nuty jak inne zapachy gwiazdów
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-07 o 16:27 |
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet sobie tego nie wyobrażam ![]() Kameno Odzywkę mam taką w dużym pudle, jeszcze nie używałam jej, Kallos Algae - może byc? Wiecie, co... chyba muszę na obrazie Poeme, gdzie jest twarz kobiety, zostawić same usta... na oczy puszczę złote loki
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Jak najbarzdiej może
|
|
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że doskonale mi działał na włosy ten niebieski szampon Joanny, niby robiący chłodne odcienie.
Ma jakieś syfy w środku?
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te lotne są nieszkodliwe i zmywają się bardzo dobrze
|
|
#2980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja muszę mieć silikony, tylko muszę pinować żeby dokłądnie zmywać, inaczej przyklap mi się robi...Czasem nawet myję nn stop rypaczem i dobrze mi z tym...ale i tak na koniec muszę coś z silikonem nałożyć... Ju, jak Ci służył ten szampon to używaj |
||
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 Moje włosy też lubią twardy szampon bo wtedy skóra głowy jest dobrze oczyszczona i wtedy włos się odbija od skóry i są bardziej puszyste ( nie puchate). Moje muszą być utwardzone proteiną i zabezpieczone silikonem i potem zmiękczane 3 Jak służył to używać , każdy inne włosy ma ... Dla mnie nap kallosy i biovaxy to zuuuoooo nie działają , nie wiem dlaczego....
|
|
#2982 | |||
|
Panaroja
|
Spod ponownego WYWOZU GRUZU
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wieje u Was ? U mnie wichura straszna , aż wyje za oknem .Dobrze , że jutro niedziela i nie trza do pracuni
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2983 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zakryte lokami to takie zmysłowe a'la Linda Evagelista. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. Znakiem tego u nas jutro Nienawidzeu Teraz byliśmy na spacerze się dotlenić. Super mrozio Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-07 o 19:06 |
|||
|
|
|
#2984 |
|
Wtajemniczenie
|
Kameno
|
|
#2985 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
dzięki Dziewczyny
mam nadzieję że jakoś powoli wracam do świata żywych, kiepsko od paru miesięcy a ostatnie 2,5 tygodnia chodziłam śnięta (chyba po lekach odstawiłam na własną rękę i mam nadzieję że gorzej mi się nie zrobi)Cytat:
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
że słabo, ale bambusy takie żywe prawdziwe Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego bez wiedzy lekarza ? To może być niebezpieczne , takie machlowanie lekami...Kurde boję się o Ciebie ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
2 Nie taka psychodelik tapeta trochę.... Boję się ale kurde tak mi zimno i szaro że już nie ogarniam .... ![]()
|
|
#2987 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a tak fogle jeszcze to wyśniły mi się liczby w totku
![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
dlaczego? bo się wkurzyłam już, ile można chodzić śnięta, ziewałam już od 16-17, kładłam się o 19 bo nie byłam w stanie nic robić i oczywiście nie mogłam zasnąć, rano kłopot ze wstaniem, masakra jakaś plus jeszcze inne rzeczy, nie chcę pisać.... odstawiłam antydepresant, dwa dni nie biorę i nie ziewam, skutków ubocznych nie zaobserwowałam, drugi lek za to sobie biorę nadal. tapeta-psychodelik - fajnie brzmi
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Kam miałam to samo po Afobamie. Odstawiłam sama i odżyłam. Jednak brałam krótko. ponad tydzień. Ja nie ogarniam tej działki, jednak chciałabym wierzyć, że w razie potrzeby będzie coś co zadziała jak trzeba bez trzepnięcia i otumanienia. Choć wątpię.
|
|
|
|
#2989 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2990 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Parabel ???2 A to nie schodzi się z dawek stopniowo? Twoja reakcja na lek jest wskazówką dla lekarza co tam się może w neuroprzekaźnikach dziać...Powinien zmodyfikować dawki albo zmienić preparat 3 Pewnie tak jak to tapetę...Zresztą jedna ściana będzie grana jakby co ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
Bardzo szybko i silnie uzależniający fizycznie. Odnotowano uzależnienie już po trzech dawkach leku.W polsce specjalnie przez małe "pe" leczą konowały tym napady agorafobii i inne napady lęku uogólnionego lub ludzi lękowych po zawałach ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
|
|
#2991 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a kolejną wizytę mam za ponad dwa tygodnie, a nie wiem jak bym się miała do pani dr dostać wcześniej... tzn. pewnie mogłam spróbować pojechać i wcisnąć się pomiędzy pacjentami, żeby to obgadać, ale jak popołudniu zasypiałam na stojąco to po pracy tylko do domku chciałam jechać walnąć się spać ![]() ale skoro już trochę odżyłam to mam chęć znowu poeksperymentować na sobie suplementami, poprzednio dobre miałam efekty.---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- buuu, nie wygrałam 30 milionów w lotto ale za to całe 8 zł w kaskadzie
|
|
|
|
|
#2992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
podobno jedna osoba całą pulę zgarnęła
|
|||
|
|
|
#2993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie robi mi wióra - ale jeszcze sprawdzę na bieżąco. Teraz nie mam go. Straszne, normalnie masujesz włosy, pieni się szampon i masz na łbie bryłę, która piszczy i nie pozwala wsadzić palców do rozczesania, o konsystencji gumogalaretki Cytat:
Co do oczu - o, to, to, nie pasowaly Słuchajcie, dziś na koncercie w filharmonii wystąpił taki pianista, ze publika oszalała, ja też - Andrzej Wierciński, dwudziestolatek. Jutro ogłoszenie wyników - konkurs im Chopina, ogólnopolski Dwóch zwycięzców ma prawo do wejścia do Konkursu Chopinowskiego (tego głównego) bez cześci przesłuchań
|
|
#2994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. To prawda, wiem to. Kam zrób jak czujesz, najważniejsze podążać za intuicją, potrzebą ( ) telefonicznie może spróbować zagaić sytuację? 2. czyli jednak przyśniła się wygrana ![]() Cytat:
Oczyszczacz z Evy, z Sylveco proteinowy z miodem oraz Sylveco balsam do mycia włosów z she, plus szmapon rosyjski jakiś łagodny zmiękczacz. (zamiennie) Odżywki to Garnier Avocado - ma zmiękczać i maska Jocio Hydrator. Teraz już aloesowej nie stosuję. Może spróbuj na mokro nałożyć odżywkę, chwilkę poczekać i dopiero umyć, 2 razy. Tylko w sumie nie wiem co mówię, czy to pomoże, skoro nie wiadomo jaka jest pierwotna przyczyna? 2. ![]() Rewela!
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-08 o 11:09 |
||
|
|
|
#2995 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłej niedzieli całemu Baru
U mnie wszystko na biało przysypało. (Rejcz, sama chciałam odwyku perfumowego, a chłop obiecał mnie pilnować. Flacha pafnąca dopiero na święta. Najwcześniej. Tyle, że wg mnie portfel nowy tak samo zbędny jak nowe perfumy ).
|
|
#2996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie niestety też Pogoda mnie dobija humor poprawia mi tylko to ze dziś znów idziemy do teatru
|
||
|
|
|
#2997 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Pogoda to akurat jest piękna - biało i słońce
|
#2998 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Żółwik
Okazało się, że nawet takiemu pacjentowi da sie zrobić domięsnioowy zastrzyk jak trzeba ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2015-02-08 o 13:48 |
|
|
|
|
#2999 | ||
|
Panaroja
|
bymchętnie , ale nie wię co jutro będzie a co dopiero kiedyśtam
niemniej jakby coś to z jakimś tygodniowym wyprzedzeniem bym musiała wiedzieć co i jak Cytat:
Cytat:
Macham spod ufarbowanej guowy ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Dopiero prąd mi oddali. Cały dzień bez ...masakra. No to jak już oddali, włączam kompa i...dziad się wylącza...no to tak kilka razy...i czuje fajczony plastik..to panika. Młody, Młody, pomocy, cos się dziadowi chyba spalilo ![]() młody przyszedł obadal i wydal wyrok...wiatraczek się nie kręci, to albo wiatraczek, albo zasilacz..... Ale zrobilam mine jak kot ze Shrecka, no i Mlody przytachał wielki wiatrak ( taki na upały), poświęcił dwa moje pudelka po butach, polożył go na plasko kolo kompa rozkręconego) i narazie dziala ( tfu, tfu)... Tylko kurcze w domu prawie 28 stopni, a ja siedze przy kompie w bluzie bo mi zimno i kawa zaparzona 5 minut temu już jest letnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

.... Chciałabym powtórzyć testy .... Na dzień dzisiejszy jestem zdania że warto je nabyć w promocji jaka była w rosie 

takie żywe prawdziwe