Scent Bar LV - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-07, 16:02   #2971
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

Zatestowałam dziś nową lady Gagę
Opowiadaj

Kameno
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 16:15   #2972
neska951
Zakorzenienie

Jestem pozytywnie zaskoczona. Myślałam że będzie gorzej, pewnie przez te recenzje w necie. Fajne jest w nich to że początek jest diametralnie inny niż końcówka. Początek to cytrusy ale bardziej limonka niż cytryna, a koniec to zamsz....Zamsz który powinien być w daim blond Bardzo żałuję że testowałam wiele zapachów dziś i na ręce z Gagą mam Masaki Shiro .... Chciałabym powtórzyć testy .... Na dzień dzisiejszy jestem zdania że warto je nabyć w promocji jaka była w rosie bo chyba 30 ml było za 49 zł. Tester dorwałam w hehe...

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-02-07 o 16:17
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 16:22   #2973
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Znad niemania internetu do tych pór i plus 7 stopni

Kameno
Stary 2015-02-07, 16:23   #2974
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem pozytywnie zaskoczona. Myślałam że będzie gorzej, pewnie przez te recenzje w necie. Fajne jest w nich to że początek jest diametralnie inny niż końcówka. Początek to cytrusy ale bardziej limonka niż cytryna, a koniec to zamsz....Zamsz który powinien być w daim blond Bardzo żałuję że testowałam wiele zapachów dziś i na ręce z Gagą mam Masaki Shiro .... Chciałabym powtórzyć testy .... Na dzień dzisiejszy jestem zdania że warto je nabyć w promocji jaka była w rosie bo chyba 30 ml było za 49 zł. Tester dorwałam w hehe...
Niby zamsz mnie nie kręci ale...jak spotkam tester to powącham, tak tylko zeby sie upewnić że nie chcę
Stary 2015-02-07, 16:25   #2975
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Niby zamsz mnie nie kręci ale...jak spotkam tester to powącham, tak tylko zeby sie upewnić że nie chcę
Dla spokojności

Zamsz nie jest ekspansywny , jest taki subtelny i stapiający się z naturalnym zapachem skóry

Aaaaaa i wiem co jest w nich fajnego nie mają tandetnej końcowej nuty jak inne zapachy gwiazdów

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-02-07 o 16:27
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 16:35   #2976
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Oczyścić jakimś szmaponem w stylu Barwa (choć wolę pollena Eva) warto, żeby zobaczyć czy to coś da. Nie zaszkodzi. A nóż widelec pomoże? Może sprawa jest błaha i włosy obciążone, bo w ogrzewaniu, zimą mają do tego skłonności.
Czyli zmieniam szampon

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Znad niemania internetu do tych pór i plus 7 stopni

nawet sobie tego nie wyobrażam

Kameno przyjdzie wiosna już niedługo, to poprawia samopoczucie

Odzywkę mam taką w dużym pudle, jeszcze nie używałam jej, Kallos Algae - może byc?

Wiecie, co... chyba muszę na obrazie Poeme, gdzie jest twarz kobiety, zostawić same usta... na oczy puszczę złote loki

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 16:48   #2977
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Czyli zmieniam szampon

Odzywkę mam taką w dużym pudle, jeszcze nie używałam jej, Kallos Algae - może byc?

i
1. Nawet nie tyle zmiana, tylko raz jeden, raz drugi, bo samo mycie rypaczem tez niekoniecznie moga pokochać Twoje wlosy

2. Jak najbarzdiej może Nie mialam tego Algowego, ale podobno bardzo fajny Wogle te nowe kallosy są całkiem całkiem
Stary 2015-02-07, 16:59   #2978
justynaneyman
Zakorzenienie

Pamiętam, że doskonale mi działał na włosy ten niebieski szampon Joanny, niby robiący chłodne odcienie.
Ma jakieś syfy w środku?

Stary 2015-02-07, 17:05   #2979
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam, że doskonale mi działał na włosy ten niebieski szampon Joanny, niby robiący chłodne odcienie.
Ma jakieś syfy w środku?
Pewnie ma , ale nie kieruj się tym tak bardzo bo niektóre włosy np moje potrzebują silikonów I to nie jest tak że one to zuuuuuoooo Te lotne są nieszkodliwe i zmywają się bardzo dobrze
Stary 2015-02-07, 17:14   #2980
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Dla spokojności

Zamsz nie jest ekspansywny , jest taki subtelny i stapiający się z naturalnym zapachem skóry

Aaaaaa i wiem co jest w nich fajnego nie mają tandetnej końcowej nuty jak inne zapachy gwiazdów
Dla spokojności
Cytat:
Pewnie ma , ale nie kieruj się tym tak bardzo bo niektóre włosy np moje potrzebują silikonów I to nie jest tak że one to zuuuuuoooo Te lotne są nieszkodliwe i zmywają się bardzo dobrze
W sumie większość ma jakiś syf...
Ja muszę mieć silikony, tylko muszę pinować żeby dokłądnie zmywać, inaczej przyklap mi się robi...Czasem nawet myję nn stop rypaczem i dobrze mi z tym...ale i tak na koniec muszę coś z silikonem nałożyć...

Ju, jak Ci służył ten szampon to używaj t
Stary 2015-02-07, 17:17   #2981
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Dla spokojności

W sumie większość ma jakiś syf...
Ja muszę mieć silikony, tylko muszę pinować żeby dokłądnie zmywać, inaczej przyklap mi się robi...Czasem nawet myję nn stop rypaczem i dobrze mi z tym...ale i tak na koniec muszę coś z silikonem nałożyć...

Ju, jak Ci służył ten szampon to używaj t
1 Hehehehe ostatnio powiedziała sprzedawcy w rossie że jak nie wystawią testera to nic nie sprzedadzą bo zapach ma makabrycznie słabe recki

2 Moje włosy też lubią twardy szampon bo wtedy skóra głowy jest dobrze oczyszczona i wtedy włos się odbija od skóry i są bardziej puszyste ( nie puchate). Moje muszą być utwardzone proteiną i zabezpieczone silikonem i potem zmiękczane

3 Jak służył to używać , każdy inne włosy ma ... Dla mnie nap kallosy i biovaxy to zuuuoooo nie działają , nie wiem dlaczego....
Stary 2015-02-07, 17:40   #2982
Parabelka
Panaroja

Spod ponownego WYWOZU GRUZU
Cytat:
2. No dooobra, biorę to na siebie, to moja wina To co chcecie żeby migało? Porozmawiajmy o tym.
Super hiper ciastka Harvey Specter co tam kto chce niech doda ciekawe co nam wyskoczy
oj no so Ty przecież dzięki temu kupa uciechy jest

Cytat:
Wyglaskana
Cytat:
Joł joł baru
Snad wqurwy kolejny atomek do dupy ... Człowiek przeczołgany po tygodniu grozy chce zażyć perfum których skąpi na co dzień , no ale podły nastrój. Idzie człowiek po atomka z Banditem a tu wyparowało 1/3
okurdeblaszka
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
hej w końcu się zebrałam w sobie, żeby Wam pomachać.... podglądam SB ale też po łebkach, nie mam siły i w ogóle w kiepskim stanie psychicznym jestem

Wieje u Was ? U mnie wichura straszna , aż wyje za oknem .Dobrze , że jutro niedziela i nie trza do pracuni

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 19:02   #2983
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Wiecie, co... chyba muszę na obrazie Poeme, gdzie jest twarz kobiety, zostawić same usta... na oczy puszczę złote loki
Świetny pomysł Te oczy, nie komentowałam bo były jako szczegół i w sumie to tajemnica cóż ukaże się w szerszym kadrze. Takie dzikie, surrealistyczno-zwierzęce?

Ale zakryte lokami to takie zmysłowe a'la Linda Evagelista.

Cytat:
Ma jakieś syfy w środku?
Jak wszystkie, pewnie ma, no ale nie wysusza Cię? Mnie robi suchy wiór. Używaj tego, po którym jesteś zadowolona z efektów. Ja mam kilka otwartych, u mnie sprawdzają się zmiany.

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

oj no so Ty przecież dzięki temu kupa uciechy jest

Wieje u Was ? U mnie wichura straszna , aż wyje za oknem .Dobrze , że jutro niedziela i nie trza do pracuni
No jest

2. Znakiem tego u nas jutro Nienawidzeu
Teraz byliśmy na spacerze się dotlenić. Super mrozio Sucho, bezwietrznie.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-02-07 o 19:06
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 19:18   #2984
tricolor
Wtajemniczenie

Kameno
Stary 2015-02-07, 19:49   #2985
kamena
ʞɐɯǝuɐ

dzięki Dziewczyny
mam nadzieję że jakoś powoli wracam do świata żywych, kiepsko od paru miesięcy a ostatnie 2,5 tygodnia chodziłam śnięta (chyba po lekach odstawiłam na własną rękę i mam nadzieję że gorzej mi się nie zrobi)

Cytat:
Ale to 10 tka
I teraz potrzebuję 2 szklanych 10 tek jedną na Casbasha drugą na Bandita
jakby co to ja mam jeszcze trochę szklanych 10tek

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
U niektórych z nas (np ja) wcale nie lepiej ot zaklinam rzeczywistość
echhhh

Cytat:
Próbujemy zmontować spotkanie ale cuś słabo nam idzie
U mnie też słabo na tyle że gotowa jestem pierdzielnać sobie bambusy na ścianę
fajnie by było gdyby się udało zmontować
że słabo, ale bambusy na ścianie, nie wiem co to za skrót myślowy takie żywe prawdziwe

Cytat:
wg mnie bardzo dobry pomysł - mignęła mi ona na fejsku i te oczy jakieś takie... nie takie... w tej twarzy, mimo że same na fragmentach wyglądały dobrze.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 19:52   #2986
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki Dziewczyny
mam nadzieję że jakoś powoli wracam do świata żywych, kiepsko od paru miesięcy a ostatnie 2,5 tygodnia chodziłam śnięta (chyba po lekach odstawiłam na własną rękę i mam nadzieję że gorzej mi się nie zrobi)

jakby co to ja mam jeszcze trochę szklanych 10tek
No to spotkanie musi być ....
Dlaczego bez wiedzy lekarza ? To może być niebezpieczne , takie machlowanie lekami...Kurde boję się o Ciebie

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
fajnie by było gdyby się udało zmontować
że słabo, ale bambusy na ścianie, nie wiem co to za skrót myślowy takie żywe prawdziwe

wg mnie bardzo dobry pomysł - mignęła mi ona na fejsku i te oczy jakieś takie... nie takie... w tej twarzy, mimo że same na fragmentach wyglądały dobrze.
1 Zapodajcie jakąś knajpę

2 Nie taka psychodelik tapeta trochę.... Boję się ale kurde tak mi zimno i szaro że już nie ogarniam ....
Stary 2015-02-07, 20:05   #2987
kamena
ʞɐɯǝuɐ

a tak fogle jeszcze to wyśniły mi się liczby w totku więc zagrałam

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
No to spotkanie musi być ....
Dlaczego bez wiedzy lekarza ? To może być niebezpieczne , takie machlowanie lekami...Kurde boję się o Ciebie

1 Zapodajcie jakąś knajpę

2 Nie taka psychodelik tapeta trochę.... Boję się ale kurde tak mi zimno i szaro że już nie ogarniam ....
spotkanie w większym gronie bardzo chętnie, a jakbyś chciała te atomki szybciej to możemy też jakoś we dwie w przelocie

dlaczego? bo się wkurzyłam już, ile można chodzić śnięta, ziewałam już od 16-17, kładłam się o 19 bo nie byłam w stanie nic robić i oczywiście nie mogłam zasnąć, rano kłopot ze wstaniem, masakra jakaś plus jeszcze inne rzeczy, nie chcę pisać.... odstawiłam antydepresant, dwa dni nie biorę i nie ziewam, skutków ubocznych nie zaobserwowałam, drugi lek za to sobie biorę nadal.

tapeta-psychodelik - fajnie brzmi a może uda się ją tak przykleić żeby można było łatwo zdjąć?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2015-02-07, 21:02   #2988
rachell111
Zakorzenienie

Kam miałam to samo po Afobamie. Odstawiłam sama i odżyłam. Jednak brałam krótko. ponad tydzień. Ja nie ogarniam tej działki, jednak chciałabym wierzyć, że w razie potrzeby będzie coś co zadziała jak trzeba bez trzepnięcia i otumanienia. Choć wątpię.
Stary 2015-02-07, 21:43   #2989
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Kam miałam to samo po Afobamie. Odstawiłam sama i odżyłam. Jednak brałam krótko. ponad tydzień. Ja nie ogarniam tej działki, jednak chciałabym wierzyć, że w razie potrzeby będzie coś co zadziała jak trzeba bez trzepnięcia i otumanienia. Choć wątpię.
Rejcz, ja kiedyś już brałam ten sam lek i było spox tak że są, działają nie otumaniając teraz coś się zadziało nie tak, ale myślę, że organizm też ulega zmianom i nie zawsze to samo co kiedyś było dobre będzie dobre po latach.

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2015-02-07, 22:30   #2990
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
spotkanie w większym gronie bardzo chętnie, a jakbyś chciała te atomki szybciej to możemy też jakoś we dwie w przelocie

dlaczego? bo się wkurzyłam już, ile można chodzić śnięta, ziewałam już od 16-17, kładłam się o 19 bo nie byłam w stanie nic robić i oczywiście nie mogłam zasnąć, rano kłopot ze wstaniem, masakra jakaś plus jeszcze inne rzeczy, nie chcę pisać.... odstawiłam antydepresant, dwa dni nie biorę i nie ziewam, skutków ubocznych nie zaobserwowałam, drugi lek za to sobie biorę nadal.

tapeta-psychodelik - fajnie brzmi a może uda się ją tak przykleić żeby można było łatwo zdjąć?
1 Mam nadzieję że uda się w większym gronie Parabel ???

2 A to nie schodzi się z dawek stopniowo? Twoja reakcja na lek jest wskazówką dla lekarza co tam się może w neuroprzekaźnikach dziać...Powinien zmodyfikować dawki albo zmienić preparat

3 Pewnie tak jak to tapetę...Zresztą jedna ściana będzie grana jakby co

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
To zuuuuuooooo, nie nadaje się do stosowania ciągłego. Powinien mieć tylko jedno zastosowanie np tłumieniu lęku przed lataniem samolotem.
Bardzo szybko i silnie uzależniający fizycznie. Odnotowano uzależnienie już po trzech dawkach leku.W polsce specjalnie przez małe "pe" leczą konowały tym napady agorafobii i inne napady lęku uogólnionego lub ludzi lękowych po zawałach

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Rejcz, ja kiedyś już brałam ten sam lek i było spox tak że są, działają nie otumaniając teraz coś się zadziało nie tak, ale myślę, że organizm też ulega zmianom i nie zawsze to samo co kiedyś było dobre będzie dobre po latach.
Dokładnie człowiek i jego organizm się zmienia
Stary 2015-02-07, 23:15   #2991
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
1

2 A to nie schodzi się z dawek stopniowo? Twoja reakcja na lek jest wskazówką dla lekarza co tam się może w neuroprzekaźnikach dziać...Powinien zmodyfikować dawki albo zmienić preparat
raczej zmiana by w grę wchodziła (choć prawdę powiedziawszy ja wcale nie chcę SSRI brać i polazłam do lekarza na spontanie i w ostateczności bo już nie wiedziałam co robić) bo ja śpicy dostałam już po pół tabletki dziennie (przy minimalnej dawce 1 tbl)
a kolejną wizytę mam za ponad dwa tygodnie, a nie wiem jak bym się miała do pani dr dostać wcześniej... tzn. pewnie mogłam spróbować pojechać i wcisnąć się pomiędzy pacjentami, żeby to obgadać, ale jak popołudniu zasypiałam na stojąco to po pracy tylko do domku chciałam jechać walnąć się spać
ale skoro już trochę odżyłam to mam chęć znowu poeksperymentować na sobie suplementami, poprzednio dobre miałam efekty.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

buuu, nie wygrałam 30 milionów w lotto ale za to całe 8 zł w kaskadzie

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2015-02-07, 23:47   #2992
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
zachęciłaś do przetestowania
Cytat:

Cytat:
u mnie na szczęście jeszcze nie
Cytat:
dzięki Dziewczyny
mam nadzieję że jakoś powoli wracam do świata żywych, kiepsko od paru miesięcy
mocno trzymam kciuki żeby było wreszcie lepiej
Cytat:

podobno jedna osoba całą pulę zgarnęła

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 00:26   #2993
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Świetny pomysł Te oczy, nie komentowałam bo były jako szczegół i w sumie to tajemnica cóż ukaże się w szerszym kadrze. Takie dzikie, surrealistyczno-zwierzęce?

Ale zakryte lokami to takie zmysłowe a'la Linda Evagelista.

Jak wszystkie, pewnie ma, no ale nie wysusza Cię? Mnie robi suchy wiór. Używaj tego, po którym jesteś zadowolona z efektów
Więc - oczy zostawię na inny obrazek, może ze zwierzęciem, wilkiem jakimś czy coś. Evangelista mi też przyszła do głowy, ale z powodu dziurek u nosa

No nie robi mi wióra - ale jeszcze sprawdzę na bieżąco. Teraz nie mam go.
Straszne, normalnie masujesz włosy, pieni się szampon i masz na łbie bryłę, która piszczy i nie pozwala wsadzić palców do rozczesania, o konsystencji gumogalaretki

Cytat:
Trzymaj się, Kameno
Co do oczu - o, to, to, nie pasowaly

Słuchajcie, dziś na koncercie w filharmonii wystąpił taki pianista, ze publika oszalała, ja też - Andrzej Wierciński, dwudziestolatek. Jutro ogłoszenie wyników - konkurs im Chopina, ogólnopolski
Dwóch zwycięzców ma prawo do wejścia do Konkursu Chopinowskiego (tego głównego) bez cześci przesłuchań

Stary 2015-02-08, 11:07   #2994
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

To zuuuuuooooo, nie nadaje się do stosowania ciągłego. Powinien mieć tylko jedno zastosowanie np tłumieniu lęku przed lataniem samolotem.
Bardzo szybko i silnie uzależniający fizycznie. Odnotowano uzależnienie już po trzech dawkach leku.W polsce specjalnie przez małe "pe" leczą konowały tym napady agorafobii i inne napady lęku uogólnionego lub ludzi lękowych po zawałach
[COLOR="Silver"]

Dokładnie człowiek i jego organizm się zmienia
1. No popa, mnie wręcz odrzucił a nie uzależnił, jestem oporna na dragi

2. To prawda, wiem to.
Cytat:
Kam zrób jak czujesz, najważniejsze podążać za intuicją, potrzebą ( ) telefonicznie może spróbować zagaić sytuację?

2. czyli jednak przyśniła się wygrana

Cytat:
Straszne, normalnie masujesz włosy, pieni się szampon i masz na łbie bryłę, która piszczy i nie pozwala wsadzić palców do rozczesania, o konsystencji gumogalaretki

Słuchajcie, dziś na koncercie w filharmonii wystąpił taki pianista, ze publika oszalała, ja też - Andrzej Wierciński, dwudziestolatek. Jutro ogłoszenie wyników - konkurs im Chopina, ogólnopolski
Dwóch zwycięzców ma prawo do wejścia do Konkursu Chopinowskiego (tego głównego) bez cześci przesłuchań
1. Ooo, miałam to samo, konsystencja sztywnej peruki jednak. No ale nieruszająca się, nie da się włożyć palca. Po rozjaśnianiu to mi się zrobiło. Już minęło. Zmiękczyłam. Ale jak pisałam używam różnych szmaponów i odżywek.
Oczyszczacz z Evy, z Sylveco proteinowy z miodem oraz Sylveco balsam do mycia włosów z she, plus szmapon rosyjski jakiś łagodny zmiękczacz. (zamiennie) Odżywki to Garnier Avocado - ma zmiękczać i maska Jocio Hydrator. Teraz już aloesowej nie stosuję.

Może spróbuj na mokro nałożyć odżywkę, chwilkę poczekać i dopiero umyć, 2 razy. Tylko w sumie nie wiem co mówię, czy to pomoże, skoro nie wiadomo jaka jest pierwotna przyczyna?

2. wow!! Rewela!

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-02-08 o 11:09
Stary 2015-02-08, 11:14   #2995
tricolor
Wtajemniczenie

Miłej niedzieli całemu Baru
U mnie wszystko na biało przysypało.

(Rejcz, sama chciałam odwyku perfumowego, a chłop obiecał mnie pilnować. Flacha pafnąca dopiero na święta. Najwcześniej. Tyle, że wg mnie portfel nowy tak samo zbędny jak nowe perfumy ).
Stary 2015-02-08, 11:55   #2996
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Więc - oczy zostawię na inny obrazek, może ze zwierzęciem, wilkiem jakimś czy coś. Evangelista mi też przyszła do głowy, ale z powodu dziurek u nosa
czekam z niecierpliwością na efekt końcowy

Cytat:
super, zazdroszczę wrażeń
Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Miłej niedzieli całemu Baru
U mnie wszystko na biało przysypało.
u mnie niestety też

Pogoda mnie dobija humor poprawia mi tylko to ze dziś znów idziemy do teatru

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:07   #2997
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Pogoda to akurat jest piękna - biało i słońce a że jednocześnie wiatr łeb urywa...
Stary 2015-02-08, 13:47   #2998
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Mysz?
Cytat:
noworodek myszy
Żółwik Okazało się, że nawet takiemu pacjentowi da sie zrobić domięsnioowy zastrzyk jak trzeba

Cytat:
Brzmi jakby zmęczone farbowaniem tak po mojemu. Może olejowanie przed myciem? Albo TEN szmapon, jestem zachwycona, wart każdej złotówki. I odżywka z łatwozmywalnym silikonem jakimś?

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2015-02-08 o 13:48
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 21:17   #2999
Parabelka
Panaroja

Cytat:
1 Mam nadzieję że uda się w większym gronie Parabel ???
bymchętnie , ale nie wię co jutro będzie a co dopiero kiedyśtam niemniej jakby coś to z jakimś tygodniowym wyprzedzeniem bym musiała wiedzieć co i jak
Cytat:
uuu , ciekawe , dobrych pianistów mało jest . A co grał i czemu publika oszalała ?
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Żółwik Okazało się, że nawet takiemu pacjentowi da sie zrobić domięsnioowy zastrzyk jak trzeba
Tru żółwik ???? to chyba wielkości paznokcia biedaczek był ?

Macham spod ufarbowanej guowy

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 21:22   #3000
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Dopiero prąd mi oddali. Cały dzień bez ...masakra. No to jak już oddali, włączam kompa i...dziad się wylącza...no to tak kilka razy...i czuje fajczony plastik..to panika.
Młody, Młody, pomocy, cos się dziadowi chyba spalilo
młody przyszedł obadal i wydal wyrok...wiatraczek się nie kręci, to albo wiatraczek, albo zasilacz.....

Ale zrobilam mine jak kot ze Shrecka, no i Mlody przytachał wielki wiatrak ( taki na upały), poświęcił dwa moje pudelka po butach, polożył go na plasko kolo kompa rozkręconego) i narazie dziala ( tfu, tfu)...
Tylko kurcze w domu prawie 28 stopni, a ja siedze przy kompie w bluzie bo mi zimno i kawa zaparzona 5 minut temu już jest letnia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości