Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-08, 13:55   #2581
carpaibex
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII

Instagramowa CMB http://scontent-a.cdninstagram.com/h...29734628_n.jpg
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 14:05   #2582
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

ooo fajnie wspominała gdzieś w filmie?
uwielbiam ją! totalnie mój typ człowieka
W komentarzach ktoś zapytał, czy to zaręczynowy i odpisała krótko : tak

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Nie przekonują mnie te paski w talii, chociaż u Basi całkiem ładnie to wygląda w całości.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 14:11   #2583
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie wygląda w pofalowanych wlosach nawet ta grzywka się tak nie odcina i tworzy całość z resztą
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 14:20   #2584
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Nie jest osobą otyłą ale jest to takie typ budowy który ma tendencje do nabierania wagi. Pamiętam jak kiedyś wyglądała, była o wiele szczuplejsza, zdrowiej wyglądała. Obecnie wygląda często na zmęczoną, ma szaro wglądająca cerę itd...
Nie chodzi mi o maniakalne trzymanie się zdrowego sposobu odżywania, ale nie uważasz, że hamburger i frytki to nie jest pełnowartościowe zdrowe śniadanie?
Z tego co pokazuje Szusz tego typu jedzenie nie jest u jej rzadkością, makarony na wynos, pizza, McDonalds itd bardzo często goszczą w jej menu.
Cytat:
Jak dla mnie to były jej lata świetności
A moim zdaniem z tego najchudszego okresu to wyglądała już naprawdę niezdrowo i za chudo.

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Według mnie Szusz wygląda super. Może i ma zmęczoną cerę i jej figura nie wygląda tak, jak za czasów fryzurki za ucho (chociaż wtedy jej cera wyglądała podobnie, może to geny, których nie przeskoczy?), ale w ostatnim czasie wygląda najlepiej, jeśli chodzi o jej całą karierę juciubową. Nie jest taka nerwowa jak kiedyś, teraz to bardziej wyciszona, spokojna, uśmiechnięta, po prostu spełniona kobieta z blaskiem w oczach. Ma ochotę na burgera, więc wsiada do samochodu i jedzie na burgera, nie musi nikomu niczego udowadniać. Z przyjemnością obejrzałam jej vlog, przekomarzanki z partnerem były urocze, sama Szusz wyglądała w nim świetnie, bardzo promiennie.
Uważam dokładnie tak samo więc podpisuję się pod tym komentarzem.

Cytat:
fajnie wygląda w pofalowanych wlosach nawet ta grzywka się tak nie odcina i tworzy całość z resztą
Powiedziałabym nawet, że fatalna grzywka nawet naaaaaaawet się przy takiej fryzurze jakoś tam broni...
Stary 2015-02-08, 14:23   #2585
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Oglądacie SerafinTv??
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 14:39   #2586
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
wolę Szusz i jej burgery na śniadanie niż tabuny domorosłych specjalistek od żywienia, które myślą, że jak czytają poradniki to znają się na żywieniu i polecają wcielanie swoich zasad żywienia/odchudzania, choć obok wiedzy na ten temat to one nawet nie stały.
dokładnie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Serio?
Jak wygląda? ;o
Ostatnio coraz częściej mi szczena opada, jak czytam posty tutaj. Może odwyk od wizażu potrzebny Ale myślę, że to nieodwracalne zmiany nastąpiły, no nic - jak to mawiają - co zrobisz, jak nic nie zrobisz.
mam tak samo

Cytat:
Dokładnie.
Ostatnio padło na przykład, że Doncze ma skromny biust
mhm, albo jeszcze otyła Asia czy Kornela z twarzą 30-latki
Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Kasia pięknie wygląda w tej szarej koszulce, zdecydowanie to jej kolor

Bluzka z czaszką do mnie nie przemawia, trochę dziwna. Ale spodnie i torebki świetne, a zwłaszcza ta z Zary, uwielbiam takie pękate fasony.

U Justyny podobają mi się rzeczy na siłownię, koszulka jest cudna. Sukienka też T-shirt z błyskawicami robi wrażenie, ale u siebie go nie widzę. Reszta nie w moim stylu.

też bardzo mi się spodobały rzeczy na siłownię z H&M, muszę zobaczyć na żywo ten stanik

Cytat:
Nie jest osobą otyłą ale jest to takie typ budowy który ma tendencje do nabierania wagi. Pamiętam jak kiedyś wyglądała, była o wiele szczuplejsza, zdrowiej wyglądała. Obecnie wygląda często na zmęczoną, ma szaro wglądająca cerę itd...
Nie chodzi mi o maniakalne trzymanie się zdrowego sposobu odżywania, ale nie uważasz, że hamburger i frytki to nie jest pełnowartościowe zdrowe śniadanie?
Z tego co pokazuje Szusz tego typu jedzenie nie jest u jej rzadkością, makarony na wynos, pizza, McDonalds itd bardzo często goszczą w jej menu.
no i? A czy każdy posiłek musi być bezwarunkowo pełnowartościowy? Kurcze, bez przesady, Szusz nie prowadzi kanału o zdrowym odżywianiu, ta dyskusja jest wręcz śmieszna, tym bardziej, że figurę ma bardzo fajną.

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Salix - też mam suchą skórę, też lubię Neutrogenę O kótrym mleczku z YR mówisz? Ja muszę dodać, że moim ostatnim hitem, drogim, ale bardzo wydajnym, pięknie pachnącym i naprawdę nawilżającym jest masło ze Starej Mydlarni - no coś wspaniałego. A te wszystkie Isany, Ziaje... na mnie to nie działa, jakaś taka powłoczka śliska przez chwilę, a nie nawilżona skóra.

Wiecie co, obejrzałam kilkanaście vlogów Karoliny i DG. Same vlogi mają różne - czasem to tylko krótka gadka, trochę jedzenia i biuru, szkoda, że nie są dłuższe, ale fajnie popatrzeć na zakochaną parę, a DG wcale takim dzieciuchem nie jest, w filmach tak często buzi nie otwiera Zaradny, pracowity facet - to jest dla mnie dowód na dojrzałość, a nie to, ile razy dziennie się wygłupia. Co się ze mną dzieje?
dokładnie to samo pomyślałam, bo ja -uwaga- naprawdę czekam na ten nowy projekt GD (czyli recenzowanie restauracji okiem kucharza) Jakoś się do niego przekonałam, choć i tak uważam, że jest trochę burakiem (te nieszczęsne hasztagi i dyskusja pod filmem z Jackiem ze StylowoTv).
Cytat:
Napisane przez Ifigienia Pokaż wiadomość
pamiętam jak była taka chuda, to wszystkie laski tutaj wypisywały, że wygląda za chudo, że niezdrowo, że brzydkie włosy
teraz z kolei wygląda za grubo, niezdrowo i ma szarą cerę xD
no i dyskutuj z takimi
Cytat:
Napisane przez Ifigienia Pokaż wiadomość
no właśnie nagle każde śniadanie musi być pełnowartościowe, każdy napój musi być wodą, każda kolacja musi być białkiem
i to zwykle w oczach ludzi, którzy fit są od miesiąca
no właśnie, już nikt nie je zwykłych bułek z żółtym serem - a one tez potrzebuję miłości
Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość

Ps. Justyna się zaręczyła

o, super !
Cytat:
Kupujesz je czy robisz sama?

Według mnie Szusz wygląda super. Może i ma zmęczoną cerę i jej figura nie wygląda tak, jak za czasów fryzurki za ucho (chociaż wtedy jej cera wyglądała podobnie, może to geny, których nie przeskoczy?), ale w ostatnim czasie wygląda najlepiej, jeśli chodzi o jej całą karierę juciubową. Nie jest taka nerwowa jak kiedyś, teraz to bardziej wyciszona, spokojna, uśmiechnięta, po prostu spełniona kobieta z blaskiem w oczach. Ma ochotę na burgera, więc wsiada do samochodu i jedzie na burgera, nie musi nikomu niczego udowadniać. Z przyjemnością obejrzałam jej vlog, przekomarzanki z partnerem były urocze, sama Szusz wyglądała w nim świetnie, bardzo promiennie.
Już kiedyś pisałam tu i nadal podtrzymuję swoją opinię, że nie mogę znieść filmików Szusz-bjutiguru, bo jest w nich jakaś taka mimozowata i flegmatyczna, ale Szusz-Weronika we vlogach sprawia wrażenie fantastycznej osoby.
dokładnie, świetnie to ujęłaś

Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 14:41   #2587
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
W komentarzach ktoś zapytał, czy to zaręczynowy i odpisała krótko : tak

Nie przekonują mnie te paski w talii, chociaż u Basi całkiem ładnie to wygląda w całości.
a ja lubię paski w talii, niekiedy działają cuda
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 14:42   #2588
201607110949
Konto usunięte

Ależ ciekawe prace powstają na konkurs u Maxi:

https://www.facebook.com/AgnieszkaPa...type=1&theater

https://www.facebook.com/inka2504/ph...049424/?type=1

A to przecudowny makijaż Daniela S. na przepięknej modelce

https://www.facebook.com/DS.MAKE.UPR...224312/?type=1
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 14:43   #2589
Ruuda59
Raczkowanie

Cytat:
zgadzam się w prostych włosach grzywka się nieładnie odcina
Stary 2015-02-08, 14:43   #2590
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Oglądacie SerafinTv??
po intro spodziewalam sie kolejnego znawce w kazdym temacie, ale wlaczylam filmik SIUSIAK I CIPKA i sie niezle usmialam generalnie zgadzam sie z nim, chociaz forma przekazu mogla byc bez tych wszystkich wulgaryzmow taki fajny chlopak, nie pasuja te ku*wy do niego
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 14:49   #2591
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
po intro spodziewalam sie kolejnego znawce w kazdym temacie, ale wlaczylam filmik SIUSIAK I CIPKA i sie niezle usmialam generalnie zgadzam sie z nim, chociaz forma przekazu mogla byc bez tych wszystkich wulgaryzmow taki fajny chlopak, nie pasuja te ku*wy do niego
On siebie nazywa znawca w każdym temacie.. zawsze twierdzi że to co uważa to jest raczej prawidłowe itd. Odkrylam go niedawno jak koleżanka mi przeslała link do filmiku "jak zostac syreną..." poprawia mi humor mega pomimo bardzo kontrowersyjnego "ja"
Stary 2015-02-08, 14:53   #2592
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość

jak dla mnie to kolejny raz ratuje go modelka co w tym makijażu specjalnego?
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 14:59   #2593
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=6apZx7j_Dmk Jak zarabiać na makijażu recenzja książki - DirtyMakeup

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 15:02   #2594
Ciemna163
Kociara

Cytat:

wow
Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
jak dla mnie to kolejny raz ratuje go modelka co w tym makijażu specjalnego?
delikatność? Dziewczyna jest śliczna, ale makijaż wygląda świeżo, dopracowanie, zrobiony taką "lekką ręką"
Stary 2015-02-08, 15:03   #2595
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
On siebie nazywa znawca w każdym temacie.. zawsze twierdzi że to co uważa to jest raczej prawidłowe itd. Odkrylam go niedawno jak koleżanka mi przeslała link do filmiku "jak zostac syreną..." poprawia mi humor mega pomimo bardzo kontrowersyjnego "ja"
generalnie to nie subskrybuje takich kanalow, bo bazuja one glownie na przekazywaniu "oczywistych oczywistosci" w mniej lub bardziej szokujac0-zenujacy sposob :p ale czasami posmiac sie mozna
Stary 2015-02-08, 15:04   #2596
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

delikatność? Dziewczyna jest śliczna, ale makijaż wygląda świeżo, dopracowanie, zrobiony taką "lekką ręką"
jak to u profesjonalnego makijażysty wiec dla mnie nic specjalnego.

przeglądałam fb Maxi i trafiłam na to: https://www.facebook.com/Maxineczka/...type=3&theater od razu mi sie przypomniało jak pare osób tu marudziło, że do Maxi na brwi by nie poszły bo nie chcą mieć takich jak ona...

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2015-02-08 o 15:07
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 15:09   #2597
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
otóż to. Daniel ma wyczucie, nie przesadza, jego makijaże mają wdzięk i klasę.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 15:20   #2598
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Serio?
Jak wygląda? ;o
Ostatnio coraz częściej mi szczena opada, jak czytam posty tutaj. Może odwyk od wizażu potrzebny Ale myślę, że to nieodwracalne zmiany nastąpiły, no nic - jak to mawiają - co zrobisz, jak nic nie zrobisz.
hejterski charakter uległ przytępieniu?

Cytat:
Napisane przez krolewna Indyjska Pokaż wiadomość
W tym roku 19

Z vlogowych newsow jeszcze - Olga z WobecObiektywu znowu jest z Szymonem. Pozdrawiam czytających
nie widziałam, ze Zuzia jest w moim wieku

to nie moja sprawa - ale fajnie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
[COLOR="Silver"]
Wiecie co, obejrzałam kilkanaście vlogów Karoliny i DG. Same vlogi mają różne - czasem to tylko krótka gadka, trochę jedzenia i biuru, szkoda, że nie są dłuższe, ale fajnie popatrzeć na zakochaną parę, a DG wcale takim dzieciuchem nie jest, w filmach tak często buzi nie otwiera Zaradny, pracowity facet - to jest dla mnie dowód na dojrzałość, a nie to, ile razy dziennie się wygłupia. Co się ze mną dzieje?
odniosłam takie samo wrażenie jednak fajne te ich daily vlogi bo jak Karolę mam nadal za taka samą to od DG zmieniłam zdania

Cytat:
[color=silver]
Już kiedyś pisałam tu i nadal podtrzymuję swoją opinię, że nie mogę znieść filmików Szusz-bjutiguru, bo jest w nich jakaś taka mimozowata i flegmatyczna, ale Szusz-Weronika we vlogach sprawia wrażenie fantastycznej osoby.
uwielbiam oglądać taka Szusz kiedyś odbierałam ją jako wyniosłą paniusię z denerwujacym tonem a teraz zupełnie zmieniłam o niej zdania

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Szusz chyba się kiedyś przyznała, że pali papierosy, więc pewnie to jest powód szarawej cery. Też zgadzam się z twierdzeniem, że jej dieta nie jest najgorsza. Bez przesady widać, że pija zdrowe koktajle, je owsianki, ryby, lubi owoce morza. Wszystko jest dla ludzi, ma ochotę na pizzę niech ją zje. Mam wrażenie, że Ci co się ciągle ze wszystkim kontrolują są nieszczęśliwi.
prawdopodobnie tak jest

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Pięknie powiedziane

Nie ma to jak biczowanie się pseudo-zdrowotnymi życiowymi wyborami Ciacho, która zamieszcza wpisy o tym, jak czuje się winna po zjedzeniu ciacha. Pieśni pochwalne do owsianki z owocami, ale demonizowanie bułki z miesem. Normalnie zaburzenia odżywiania i niezdrowy stosunek do własnego ciała pod przykrywką bycia fit.
serio?

Cytat:

piękna kobieta
Stary 2015-02-08, 15:32   #2599
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
jak to u profesjonalnego makijażysty wiec dla mnie nic specjalnego.

przeglądałam fb Maxi i trafiłam na to: https://www.facebook.com/Maxineczka/...type=3&theater od razu mi sie przypomniało jak pare osób tu marudziło, że do Maxi na brwi by nie poszły bo nie chcą mieć takich jak ona...
Maxi świetnie sobie radzi z brwiami innych

Swoje też zmieniła, już nie ma tych szpiczastych maxibrwi
kiedyś:
http://cdn.makeupgeek.com/wp-content...5/IMG_2235.jpg
teraz:
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/...95803887_o.jpg
Stary 2015-02-08, 15:44   #2600
peach_passion
Zakorzenienie

obejrzałam ostatni filmik kretki i ja nie wiem gdzie ta dominacja marka fajna, dobrana para, z podobnym poczuciem humoru. dawno się tak nie uśmiałam jak zaczęli opowiadać o zaczeskach i czarnych włosach+siwym wąsie
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 15:44   #2601
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Moje nowe odkrycie, blog rosyjskojezyczny Ukrainki mieszkającej w Polsce

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 15:58   #2602
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

Ps. Justyna się zaręczyła

Skad wiesz?
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 15:59   #2603
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale piękna..
Stary 2015-02-08, 16:00   #2604
blue2003
Miuoshowa

GG do blue2003 Wyślij wiadomość przez Yahoo do blue2003

Szusz, ogarnij wreszcie ta brew, bo wyglada jakby pajak ci na niej siedzial
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (59,5 KB, 380 załadowań)

"...nasza wielkość miała iskrzyć, a wygasa gdy tak teraz na nią patrzę a ty milczysz..."
blue2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 16:04   #2605
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blue2003 Pokaż wiadomość
Szusz, ogarnij wreszcie ta brew, bo wyglada jakby pajak ci na niej siedzial
odpowie Ci - taka ich natura
Stary 2015-02-08, 16:10   #2606
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale piękna..
życzę każdej kobiecie aby tak pięknie wyglądały w ciązy jak ona i aby miała siły i chęci dbac o siebie

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 16:17   #2607
201607131110
Konto usunięte

201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 16:18   #2608
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
życzę każdej kobiecie aby tak pięknie wyglądały w ciązy jak ona i aby miała siły i chęci dbac o siebie
Moja kuzynka tak pieknie wygladala. I w tej chwili pol roku od porodu wyglada o niebo lepiej niz przed ciaza.
Stary 2015-02-08, 16:24   #2609
Ciemna163
Kociara

ogólnie swietny efekt, jedyne co mi się niezbyt podoba, to te struzki krwi pod oczami, zbyt równe
Stary 2015-02-08, 16:36   #2610
kiziamizia91
Koteł

forma tego tagu przypomina mi psychotest z Bravo

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:

poslucham sobie urody mozna pozazdroscic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości