Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-09, 09:08   #4921
Hanka20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Nie widze kolorow wozkow jakie pokazujesz, moge powiedziec ze ja kupilam granatowy
Tez sie balam ze jasny bedzie sie brudzil. No w ciemnym z kolei w upal tez niby niedobrze. Wychodzi na to ze ze wzgledow praktycznych najlepiej posredni kolor

O 7 musze wstac a nie chce sie spac
Ja mam taki raczej ciemny bo jest to grafit bardzo ładny ale na lato faktycznie dzidzia może się pocic w tym i do tego plastikowa gondola... no cóż jakoś przetrwamy. Będę odslaniala budkę i ubierala małego w same bodziaki i jakoś to będzie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Hehe to ja zapne w 37tyg

o super szalejesz.

Ja czekam pod gabinetem -pani dr od 8 przyjmuje i licze ze mnie przyjmie kiedys dzis bo nie jestem zapisana. Ciekawe ile tu posiedze

U nas tak jak u Bird nie ma zapisów tylko w tym samym dniu się rejestruje. Pchaj się tam z tym brzuszkiem!

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
chłopaki już o śniadaniu i po wzięciu leków.. ja z kawką zasiadam do kompa

SONIA ja bym nie czekała tylko się wbiła do gabinetu, bo takim siedzeniem to ty jeszcze bakterie z całej przychodni zbierzesz..

pękł mi w nocy bąbel na nodze i mam kolejną gołą ranę.. ja się pochlastam chyba..
dziś do gina mam i nie wiem jak ja tam dojadę jak ledwo łażę teraz..
Oj kurcze współczuję okropny ból co?

Ja się przebudzilam ale żadnych planów poza wyjściem do sklepu nie mam na dziś wiec sprobuje jeszcze z godzinkę pospać a co!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 09:13   #4922
FlightlessBird
Zakorzenienie

ja zaległam i chyba prędko z łóżka nie wyjdę

czekam na wypłatę

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 09:15   #4923
gosiak0512
Zakorzenienie

ja bym poleżała ale nie da rady.. chłopaki za to moje łóżko okupują i bajkę oglądają..

BIRD ja też czekam choć i tak w tym miesiącu pewnie nic nie zamówię..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 09:23   #4924
violka848
Zakorzenienie

Hej ja też już pomykam z pół godz, koszulę dla Męża uprasowalam bo niespodziewane spotkanie ma i już się nie kładę. Muszę coś zjeść i psa wyprowadzić bo M nie zdążył, a potem zamierzam poprzesadzać kwiaty tylko doniczki do osłonek muszę dokupić

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
tak to prawda, mi jednak sie trafil egzemplaz nienawidzacy jezdzic autem i podroz nim to byl jeden wielki placz i dlugo to trwalo...

nie skrzypi? bo takie ma opinie i na material narzekaja ...

Kordelka moze sie starzec, ale niekonieczie, ja z cukrzyca w 41 urodzilam i bylo ok wszystko

To moje lupy dzisiejsze
Super Batman

Cytat:
Hehe to ja zapne w 37tyg

o super szalejesz.

Ja czekam pod gabinetem -pani dr od 8 przyjmuje i licze ze mnie przyjmie kiedys dzis bo nie jestem zapisana. Ciekawe ile tu posiedze
Oby jak najszybciej

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
2 albo 3, z przewagą na 3
super łupy

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

dzień dobry

o 5;30 usnelam i pospałam 2h jeszcze...szał

my już po śniadanku, usmażyłam górę naleśników
Dzięki za opinię a Ty masz jakieś typy wózków? Bo chyba też jeszcze nie macie

Cytat:
BLACK nad ranem już poczułam że mnie ciągnie to i tak podświadomie przez sen wystawiłam nogę na kołdrę no i otwieram oczy a tam bah.. zdarta skóra i bąbla nie ma.. piekło paskudnie ale odkaziłam i od razu maścią zasmarowałam i zakryłam kompresem. Masakra
Ajjj oby się szybko zagoiło

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
2
Zbieram narazie głosy potem napiszę mój typ
Stary 2015-02-09, 09:28   #4925
gosiak0512
Zakorzenienie

VIOLA ja dla mnie 3 z tych trzech choć jak dla mnie to wszystkie są za smutne te wózki.. ja mam mieszany szary z zielonym.

Stary 2015-02-09, 09:31   #4926
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Widzę ze lapiecie juz stresik ja to jestem jakaś na luzie, w marcu pojadę po stanik i później dopiero bd myśleć o pakowaniu. Ale to tak jest czasem ze ta co najspokojniejsza może być najbardziej zaskoczona chyba jestem jedyną tu która jeszcze nie narzekała na brzuch i nie brała nospy: cojest: aż się dziwię ze tak lajtowo przechodzę ta końcówkę ale i ciesze zarazem
Ja tez bez nospy

Koperco Ty bralas ZZOprzy poprzednim porodzie? A teraz planujesz?

Jade do miasta poogladac lozeczka
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 09:36   #4927
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
nie mam wyjscia wesele było zaplanowane wcześniej i nie dało sie przełozyć... damy rade
Jesteś hardcorem, ale będzie spoko-musi być

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Na kilka dni by pojsc na wesele to bym w zyciu dziecka nie zostawila Nie wiem moze to ja mam takie negatywne podejscie do imprez z malymi dziecmi, ale nie wiem co by sie mialo tam dla kilkumiesieczniaka podobac..?

(
a co miałoby się nie podobać?

światła, harmider, tańce- wszystko zależy od tego jakie jest dziecko. Niektórym nie przeszkadza głośna muzyka do spania

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Ostatni ten najjaśniejszy mój mam jasny a widziałam na ulicy ciemny i szczerze takie ciemne mi się nie podobają a po drugie w okresie letnim jak będzie gorąco w ciemniejszej gondoli będzie goręcej tak mi się wydaje... jasne kolory odbijają a ciemne przyciągają

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

ah no i od dziś (już po 24) trójeczka z przodu 30 tydzień (29w0d)
Ja gondole mam granatową i jakoś nie zauważyłam żeby mój się gotował w niej. W końcu gondola nie jest zamknięta, jest ciągły przepływ powietrza. Ale fakt nie wiem jak by było przy jasnej

Cytat:
tak to prawda, mi jednak sie trafil egzemplaz nienawidzacy jezdzic autem i podroz nim to byl jeden wielki placz i dlugo to trwalo...

Kordelka moze sie starzec, ale niekonieczie, ja z cukrzyca w 41 urodzilam i bylo ok wszystko

To moje lupy dzisiejsze
Matko takich to malutko co nie lubia autek.. Ale Ci się trafiło, nie ma co.

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
ja mam szary kolor, sredni taki. wyglada jak lekko pozaciagany i wcale na nim plam nie widac

pewnie sie zdarlo jejku, boli co?

Js czekam na kuriera i mam w planie zwrocic mu dzis uwagę jesli dalej tak będzie robil jak wczesniej.
nie dawaj sie

Ja już nie śpie ale w nocy budziłam się co chwile bo mnie brzuch bolał (pod żeberkiem) a jak już usnęłam to mnie mój Młody budził wołaniem. Coś mu sie w głowę stało i wołał mnie że mnie kocha albo poprostu wołał dopóki się nie odezwałam "co?" dostawałam odpowiedź "a nic."-nosz ja pitole. Ale że Młody zostaje to sobie już nie pośpie.. dziś znów mam zamiar wiecej lezec-zobaczymy co będzie;]

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Ja tez bez nospy

Koperco Ty bralas ZZOprzy poprzednim porodzie? A teraz planujesz?

Jade do miasta poogladac lozeczka
Nie brałam bo strasznie szybko to szło i dało radę znieść ból, a teraz nie planuje bo.. się boje Boje się igły w kręgosłup. No i mam nadzieję, że tak jak mówią że 2gi poród i łątwiejszy i szybszy (ale wiem że to nie reguła, więc..)
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 09:37   #4928
madzixx88
Zakorzenienie

wklejam moje łupy

4 pierwsze fotki to wszystko z Pepco a na ostatniej bodziaki i półspiochy z Zary, ręczniczek kąpielowy pepcowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0098.jpg (87,3 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0099.jpg (68,6 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0101.jpg (100,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0104.jpg (90,6 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0106.jpg (81,8 KB, 39 załadowań)
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 09:40   #4929
gosiak0512
Zakorzenienie

KOPERCO no ja liczę że ten będzie równie przyjemny co drugi i oby tak było..

MADZIXX super zakupy!

Stary 2015-02-09, 09:43   #4930
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
VIOLA ja dla mnie 3 z tych trzech choć jak dla mnie to wszystkie są za smutne te wózki.. ja mam mieszany szary z zielonym.

No troszke smutne, podobają mi się jeszcze takie z żywszych jak w załączniku - ten fiolet szczególnie, ale to już inna firma a z tamtej te brązowe wstawki mnie urzekły

Cytat:
wklejam moje łupy

4 pierwsze fotki to wszystko z Pepco a na ostatniej bodziaki i półspiochy z Zary, ręczniczek kąpielowy pepcowy
ale łupów ja już jakoś dawno nic nie kupowałam Ekstra kocyki i pieluszki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg britaxx fiolet.jpg (10,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sola 2.jpg (12,5 KB, 16 załadowań)
Stary 2015-02-09, 09:47   #4931
gosiak0512
Zakorzenienie

VIOLKA to już bym ten fiolet brała bo mi się podoba ale żółtego nie bo wszystkie owady będą leciały..

Stary 2015-02-09, 09:48   #4932
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Dzięki za opinię a Ty masz jakieś typy wózków? Bo chyba też jeszcze nie macie
hmm ostatnio myślałam nad Tutek Play Grander ale nie wiem...
w sumie to nie mamy konkretnych typów, muszę się przejechać do sklepu z wózkami jeszcze raz
Stary 2015-02-09, 09:50   #4933
soniuska
Zakorzenienie

Madzix gratki remonciku i wpqdam na nalesniki chox ixh nie przelkne..i zakuly mega wypas!

Bird smacznego sniadanka

Gosiu pani doktor mnie przyjela jako druga-od razu jak dostala moja karte matko wspolczuje Ci:-(

Black o to bedzie paczka.

Haniu u nas sa zapisy i termin mialabym na piatek ale Pani doktor jest niesamowita i goraczkujacych zawsze przyjmuje w tym sqmym dniu

Violka no ambitnie kwiatki przesadzac
Mi wszystkie padaja teraz bo je totalnie olalalm.

Przyjela mnie jako druga pacjentke-od razu jak moja karte dostala. Mam narazie spray do nosa i wode morska do gardla i paracetamol i jak nie przejdzie do konca tyg to zglosic sie po antybiotyk. No i mam lezec. Mowi ze za dwa dni powinnam juz ladnie jesc a nie tylko dwa jogurty i banana.
M kupil tak wypasiony telewizor ze masakra. Moge nawet gdy on gra na ps3 podlaczyc sie z telefonu do tv i ogladac tv w telefonie:O ocsywiscie youtubka tez w tv bede juz tylko ogladac seriale-bo moge wpisac normalnie strone internetowa i mi wchodzi. O mamo naprawde dla mnie to przelom,bo mielismy wczesniej 19 calowy monitor z tunerem tv
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 09:51   #4934
blackberry89
Zakorzenienie

Co prawda fot nie widze, ale mi sie bardziej stonowane kolory podobają wózków. Jak widze jakieś fiolety, róże to sie strasznie mi sie nie podobają. A najbardziej zielone i żółte sa fe dla mnie. Ale ja ogolnie nie lubię zieleni, chyba ze w formie roślin to mi nie przeszkadza :-P
No ale gusta sa różne i dlatego nie jest nudno
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 09:58   #4935
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
wklejam moje łupy

świetne łupy
ile kosztował ręcznik kąpielowe z Pepco i jaki ma wymiar?
Cytat:

Przyjela mnie jako druga pacjentke-od razu jak moja karte dostala. Mam narazie spray do nosa i wode morska do gardla i paracetamol i jak nie przejdzie do konca tyg to zglosic sie po antybiotyk. No i mam lezec. Mowi ze za dwa dni powinnam juz ladnie jesc a nie tylko dwa jogurty i banana.
M kupil tak wypasiony telewizor ze masakra. Moge nawet gdy on gra na ps3 podlaczyc sie z telefonu do tv i ogladac tv w telefonie:O ocsywiscie youtubka tez w tv bede juz tylko ogladac seriale-bo moge wpisac normalnie strone internetowa i mi wchodzi. O mamo naprawde dla mnie to przelom,bo mielismy wczesniej 19 calowy monitor z tunerem tv
no to do łóżka, kuruj się
to cóż to za cudo kupił?

a ja właśnie kupiłam parę ciuszków na all zaraz Wam pokażę

Stary 2015-02-09, 09:58   #4936
madzixx88
Zakorzenienie

Viola-ten fioletowy tez jest niezly lubie bardzo fiolet
A w sumie to na szaroscie sie nastawilam albo jakis inny stonowany kolorek

Jak dojdzie Twoj kocyk to czekam na relacje

Sonia-zapraszam na nalesniki, z Twojego przepisu zreszta robie tego na placuszki
I kuruj sie zdrowka
Stary 2015-02-09, 09:59   #4937
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
VIOLKA to już bym ten fiolet brała bo mi się podoba ale żółtego nie bo wszystkie owady będą leciały..
to taki lime green jest niby ale tu żółty chyba wyszedł do jaskrawych lecą owady? czy tylko do żółtych

Cytat:
hmm ostatnio myślałam nad Tutek Play Grander ale nie wiem...
w sumie to nie mamy konkretnych typów, muszę się przejechać do sklepu z wózkami jeszcze raz
obcykałam, zgrabny i duży wybór kolorów

Cytat:

Violka no ambitnie kwiatki przesadzac
Mi wszystkie padaja teraz bo je totalnie olalalm.
U mnie też słabo wyglądają właśnie, po tych przeprowadzkach, ale kupiłam ładne osłonki to wiesz muszę hi

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Co prawda fot nie widze, ale mi sie bardziej stonowane kolory podobają wózków. Jak widze jakieś fiolety, róże to sie strasznie mi sie nie podobają. A najbardziej zielone i żółte sa fe dla mnie. Ale ja ogolnie nie lubię zieleni, chyba ze w formie roślin to mi nie przeszkadza :-P
No ale gusta sa różne i dlatego nie jest nudno
A ja sama niewiem co lubię zależy od wózka odcieniu modelu
Stary 2015-02-09, 10:02   #4938
Majka232
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Młody spal ok, rano też w porządku to zdecydowałam ze jedzie do przedszkola (okazało sie ze tatuś mu wczoraj obiecał ze jak grzecznie zaśnie to nie pójdzie, nosz ku.. jakby przedszkole to była kara, obiecał tak bo mówiłam, ze chyba w domu przetrzymam go do wtorku). Rano ok, jak jechaliśmy do przedszkola to z nosa zaczęło lecieć, w końcu sie chyba odetkał, ech i teraz mam takie wyrzuty sumienia że szok. Zawsze muszę sie czymś martwić. Czuję się winna, ze go zawiozłam

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
nie mam wyjscia wesele było zaplanowane wcześniej i nie dało sie przełozyć... damy rade
Rozumiem. Myślałam, że tak zaplanowaliście jak już byłaś w ciąży. Dacie radę. Oby bejbik dobrze znosił jazdę to bedzie ok. Wiekszosć dzieci lubi podróże, chociaż znam wyjątki ale naprawdę nieliczne

Cytat:
Dziewczyny już nie raz mi pomogłyście - dywanik z pomponami zostaje i ten w paski - jeden będzie praktyczny drugi mniej
Który kolor wózka byście wybrały?
Mi inaczej niz wszystkim podoba sie nr 1 i 2. Te wózki bardzo mi sie podobają, klasyczne kolory i sam wózek super. Ja akurat lubię takie naturalne kolory typu szary, brązowy czy beżowy na wózku chociaż są i żywe które mis ie podobają

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Niektóre lubią muzykę dużo ludzi i jak cos się dzieje. Jest to dla nich interesujące. Inne to męczy albo przestraszy. Tak jak dorośli jedni by ciągle gdzieś chodzili i z kimś się spotykali inni wola siedzieć w domu i mieć spokój.
Wg mnie dla dziecka takiego do pół roku to naprawdę nic interesujacego nie ma w mega głośnej muzyce i obcych twarzach zaglądających do wózka. Poza tym isć na imprezę, żeby dziecka pilnować to ja bym wolała zostać w domu, chyba ze to do b.bliskiej rodziny to co innego i trzeba kombinować

Cytat:

To moje lupy dzisiejsze
Fajna ta piżamka z misiem

Cytat:
MAJKA mamie nie zostawie bo i ona bedzie na tym slubie po za tym jak bym miala potem sluchac ze mi z dzieckiem siedziala a ja sie bawiłam to dziekuje.. juz mnie na moim slubie zalatwila wiec mi starczy.

KORDELKA ja mam to samo ale z maloplytkowoscia tyle ze ja nie moge minac terminu i najpozniej w jego dniu beda wywolywac.
A teściowej?

Cytat:
wklejam moje łupy

Poszalałaś. Super
Stary 2015-02-09, 10:02   #4939
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
świetne łupy

to cóż to za cudo kupił?

Kochana jakis samsung ledowy, 48 cali, ze smart tv.
400GHz odswiezanie.. 2600 zaplacil

Cytat:
Viola-ten fioletowy tez jest niezly lubie bardzo fiolet
A w sumie to na szaroscie sie nastawilam albo jakis inny stonowany kolorek

Jak dojdzie Twoj kocyk to czekam na relacje

Sonia-zapraszam na nalesniki, z Twojego przepisu zreszta robie tego na placuszki
I kuruj sie zdrowka
ja kkcham fiolet! Wiec bralabym fiolet,w ogole gdyby moj model xlandka byl w fiolecie to bralabym fiolet
Oo te placuszki z tego przepisu tez bym zjadla

Cytat:
to taki lime green jest niby ale tu żółty chyba wyszedł do jaskrawych lecą owady? czy tylko do żółtych

obcykałam, zgrabny i duży wybór kolorów

U mnie też słabo wyglądają właśnie, po tych przeprowadzkach, ale kupiłam ładne osłonki to wiesz muszę hi

A ja sama niewiem co lubię zależy od wózka odcieniu modelu
hehe moje zaczely zdyxhac,dawno ich nje podlewalam
Stary 2015-02-09, 10:04   #4940
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
świetne łupy

to cóż to za cudo kupił?

Kosztowal chyba 29,99 ale paragon juz wyrzucilam :P jest wiekszy- 100cm x100cm

Oo pokazuj ciuszki
Stary 2015-02-09, 10:04   #4941
soniuska
Zakorzenienie

Majka no wscieklabym sie! On ma sie uczyc ze szkola to przyjemnosc a nie kara! Potem bedzie eeszcze wagarowal bo tatus mu kiedys pozwalal:O
Stary 2015-02-09, 10:05   #4942
FlightlessBird
Zakorzenienie

1. Sukienka 5,50 zł
2. zestaw 3 x body - 5,00 zł
3. zestaw 3 x body - 2,50 zł
4. Komplet - 1,00 zł
5. zestaw 1 pajac i 2 śpiochy - 5,50 zł
6. sukienka 5,00 zł

RAZEM z przesyłką: 35,50zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka 5,5.jpg (48,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg body 5.jpg (75,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg body 2,5.jpg (75,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg komplet 1zł.jpg (35,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pajace 5,5.jpg (49,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suk 5.jpg (42,3 KB, 16 załadowań)

Stary 2015-02-09, 10:05   #4943
violka848
Zakorzenienie

Ale u nas sypie, chyba pierwszy raz tak mocno tej zimy, śnieżna kraina nam się robi

Majka dzięki za głos
Flightless fajne ciuszki

Apropo roztrzepania przyszedł mój odkurzacz ręczny i okazało się że ma zasilanie tylko samochodowe hehe i muszę zwrócić cholerka i kolejnego szukać buuu

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-02-09 o 10:12
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-09, 10:06   #4944
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Kosztowal chyba 29,99 ale paragon juz wyrzucilam :P jest wiekszy- 100cm x100cm

Oo pokazuj ciuszki
ooo to może nie będę zamawiać na all, tylko kupię w Pepco

Stary 2015-02-09, 10:06   #4945
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
1. Sukienka 5,50 zł
2. zestaw 3 x body - 5,00 zł
3. zestaw 3 x body - 2,50 zł
4. Komplet - 1,00 zł
5. zestaw 1 pajac i 2 śpiochy - 5,50 zł
6. sukienka 5,00 zł

RAZEM z przesyłką: 35,50zł
Aleeee szalenstwo!!!
Stary 2015-02-09, 10:06   #4946
Majka232
Zakorzenienie

Ja widziałam niedawno dziewczynę z wózkiem taki mocny róż aż jaskrawy - masakra jak dla mnie. W ogóle mi sie nie podoba kolor różowy na wózku. Ciemny fiolet ok ale jak dla mnie dla dziewczynki a dla chłopca juz nie
Stary 2015-02-09, 10:07   #4947
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana jakis samsung ledowy, 48 cali, ze smart tv.
400GHz odswiezanie.. 2600 zaplacil
o kurde poszalał
swoją drogą mógł szkoda, że się w styczniu nie zdecydował - wtedy ekstra wprzedaże był

Stary 2015-02-09, 10:09   #4948
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Majka no wscieklabym sie! On ma sie uczyc ze szkola to przyjemnosc a nie kara! Potem bedzie eeszcze wagarowal bo tatus mu kiedys pozwalal:O

Mi chodzi o to ze nigdy wczesniej nie mówię ze nie pójdzie jak nie jestem pewna. Tż mówiłam ze chyba zostawimy go w domu. Tatuś tak powiedział bo byl pewny że nie idzie i wszystko byłoby nawet ok gdyby nie powiedziane w sensie nagrody nie pójdzie do przedszkola jak ładnie i szybko zaśnie
Stary 2015-02-09, 10:11   #4949
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Witam się i ja od 8 już nie śpie , Tż pojechał do pracy a ja oglądam DDTV
Zapomniałam się pochwalić że od soboty zaczęłam 34 tydz

Śniadanko zjedzone kanapeczki z pasztecikiem pomidorowym i brak planów na dziś , śnieg sypie i sypie wszędzie biało, pod koniec marca już liczę na słoneczko
Stary 2015-02-09, 10:13   #4950
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
o kurde poszalał
swoją drogą mógł szkoda, że się w styczniu nie zdecydował - wtedy ekstra wprzedaże był
Model gorszy kosztowal 2499 wiec to byla jakas promka na ten model

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Mi chodzi o to ze nigdy wczesniej nie mówię ze nie pójdzie jak nie jestem pewna. Tż mówiłam ze chyba zostawimy go w domu. Tatuś tak powiedział bo byl pewny że nie idzie i wszystko byłoby nawet ok gdyby nie powiedziane w sensie nagrody nie pójdzie do przedszkola jak ładnie i szybko zaśnie

no wlasnie. Chodzi o te "nagrody" tatusia. Faceci to czasem nie kumaja nic

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Witam się i ja od 8 już nie śpie , Tż pojechał do pracy a ja oglądam DDTV
Zapomniałam się pochwalić że od soboty zaczęłam 34 tydz

Śniadanko zjedzone kanapeczki z pasztecikiem pomidorowym i brak planów na dziś , śnieg sypie i sypie wszędzie biało, pod koniec marca już liczę na słoneczko
ale Wam zazdroszcze ja jesc nie moge:/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości